Værktøjsbord BLIKA VBM-1.15
4.085 kr.
Læs mere
Værkstedsbord grundmodel 3m BLIKA VBB-1.30
7.295 kr.
Læs mere
Værkstedsbord 890x1000x770mm BLIKA VBB-1.10 komplet
4.699 kr.
Læs mere
Værkstedsbord Hæve/sænke BLIKA VBB-2.20 Ergo 525
19.385 kr.
Læs mere
Værkstedsbord inkl. vange, skuffe og hylde 3m BLIKA VBB-1.30
8.795 kr.
Læs mere
Værkstedsbord BLIKA VBB-1.20
9.249 kr.
Læs mere
Værkstedsbord 890x1000x770mm BLIKA VBB-1.10 basic
3.549 kr.
Læs mere
Værktøjsbord BLIKA VBM-1.25
5.749 kr.
Læs mere
Værkstedsbord Hæve/sænke BLIKA VBB-2.15 Ergo 525
18.349 kr.
Læs mere
Værkstedsbord model VBB-1.25 BLIKA
6.199 kr.
Læs mere
Værkstedsbord BLIKA VBB-1.15
3.749 kr.
Læs mere
Værkstedsbord Hæve/sænke BLIKA VBB-2.25 Ergo 300
13.995 kr.
Læs mere
Værkstedsbord BLIKA VBB-1.25
10.249 kr.
Læs mere
Værkstedsbord model VBB-1.15 BLIKA
4.885 kr.
Læs mere
Værkstedsbord Hæve/sænke BLIKA VBB-2.15 Ergo 200
12.185 kr.
Læs mere
Værkstedsbord model VBB-1.20 BLIKA 141B0010
5.649 kr.
Læs mere
Værkstedsbord Hæve/sænke BLIKA VBB-2.25 Ergo 525
20.399 kr.
Læs mere
Værkstedsbord med skuffeskab 3 meter BLIKA VBB-1.30
12.945 kr.
Læs mere
Værkstedsbord BLIKA VBB-1.15+SS1.5
8.499 kr.
Læs mere
Værkstedsbord Hæve/sænke BLIKA VBB-2.20 Ergo 300
13.495 kr.
Læs mere
Værktøjsbord BLIKA VBM-1.20
4.749 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du har brug for varerne nu og her eller blot vil undgå leveringsomkostningen, så kunne du tænke over at transportere byggematerialerne selv. Det er specielt et alternativ hos de gængse byggecentre.
For mange er byggeri forbundet med en verden af spørgsmål. Hermed kan det være en god idé at bestille ved et online byggecenter, som giver rådgivning til valg af værkstedsbord.
Det er selvfølgelig utrolig afgørende at se, om de produkter du planlægger at købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Ellers bør du overveje at lede andre steder.
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer butikken udsteder når du køber online, så du undgår problemer med eksempelvis returnering. Derfor bør man tjekke byggeshoppens regler.
Der kan være forskel på prisen på billige værkstedsbord fra byggemarked til byggemarked. Enkelte fokuserer på de bedste tilbud, imens nogle har faglig sparring. Du bør forholde dig til hvad der for dig er det vigtigste.
Nogle byggecentre udbyder et stort varesortiment, og øvrige har fokus på en specifik varegruppe. Du kan bestemme hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange varegrupper at vælge i blandt, udover blot værkstedsbord.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er populære og almenkendte forretninger, som bidrager til ubekymrethed når du shopper online. Det kan du se en fordel i.
De gængse byggekæder sælger produkter fra alle mulige producenter, så du kan shoppe fra et stort sortiment af værkstedsbord online.
De store byggecentre har butikker i det meste af landet, og takket være dette har kunderne tilbuddet om at handle online og transportere materialerne på eget initiativ. I kraft af det har du chancen for at undgå leveringsgebyret, samt sågar få fat i produkterne hurtigere.

Nichewebshop

En masse niche webshops har ekstra meget forstand på deres online produktsortiment, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. På grund af det vil du modtage en høj grad af erfaren vejledning fra folk som er specialister i netop værkstedsbord.
Hovedparten af nichefokuserede webshops styrer selv produktionen af de varer der sælges i de kendte byggemarkeder. Når du køber direkte igennem nichebutikkerne online bør du få skarpere priser.
Alverdens nichefokuserede netbutikker er små familiefirmaer, som tit har danske ejere, eventuelt ovenikøbet lokalt i dit område. Dem bidrager du til ved at bestille værkstedsbord online på deres hjemmeside.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
værkstedsbord jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.100 ansatte i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og beskæftiger i dag i omegn af 2.300 medarbejdere i deres 56 varehuse. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og styres dagligt af i omegn af 1.000 ansatte i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

værkstedsbord silvan

Silvan startede i 1968, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 ansatte i kædens 41 butikker. Silvan tilstræber billige priser til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og omfatter i dag cirka 2.000 kollegaer i de 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og beskæftiger nu omkring 2.000 mennesker i forretningens 72 butikker. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for over 7 milliarder kroner.

værkstedsbord bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 medarbejdere i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus specialiserer sig i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og udgøres i dag af ca. 500 ansatte i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og styres dagligt af flere end 100 medarbejdere i deres 6 varehuse. 10-4 har fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 500 millioner kroner.

værkstedsbord harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og lønner i dag flere end 2.000 kollegaer i de 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Du må for alt i verden ikke gå på kompromis med dit velbefindende, så husk påklædning som hoved- og fodbeklædning der skåner dig med henblik på mulige uheld. Det er essentielt at du har styr på dit velbefindende i dit byggeprojekt, især når du ikke har hjælp fra en ekspert.
2Planlægning viser sig som kilden til succes med dit arbejde. Du anbefales at nedskrive en effektiv handlingsplan, der dikterer hvilke arbejdsopgaver du planlægger at lave på hvilke tidspunkter, og som også indeholder en nummerorden. Forsøg at være konkret når du udarbejder planen.
3Der kommer stort set altid uforudsete bump på vejen når det gælder avancerede byggeprojekter, og af den grund vil det være væsentligt at man afsætter nok tid i planen, som er vigtigt for at man kan være afslappet omkring at kunne få det færdiggjort.
4For udendørs opgaver har vejret en væsentlig rolle. På grund af dette må du jævnligt tjekke femdøgnsprognosen i de dage der er op til igangsættelsen af arbejdet, så du undgår at det uden du havde regnet med det går i gang med at stå ned i stænger når du lige er startet på dit komplekse projekt.
5Det kan være nyttigt at sikre sig hjælp til byggearbejdet, specielt når der er tale om krævende arbejdsopgaver. Omfattende projekter skal gerne udføres af flere end en enkelt person. Desuden vil det være mere produktivt og sjovere at dele arbejdet med andre.
6I nogle tilfælde kan man hente offentlig støtte til byggerier. Det fås i tilfælde hvor renoveringen bidrager positivt til miljøet. Tilskudet forudsætter med andre ord at byggeprojektet har positiv indfyldelse på klimaet.
7Forinden du indleder byggeprocessen må det være vildt fornuftigt at have styr på, at dit projekt overholder gældende love. Afhængigt af din bopæl kan der være diverse retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
8Måske kan det blive væsentligt at have samtlige materialer tilgængelige inden du tager fat på byggeprocessen. Du bør nedskrive en overskuelig note som samler alt det som er nødvendige, og bagefter tjekke hver enkelt ting, med det formål at du er overbevist om at der ikke er nogen mangler.
9Ofte vil det vise sig essentielt at udfærdige et budget for dit byggeri, så man har kontrol over udgifterne. Det kan være rationelt at beskrive samtlige poster, og bagefter nedskrive udgiften ved hver enkelt.
10Det kan give mening at tænke over om du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du må fremskaffe hjælp fra en ekspert til færdiggørelsen af det. Når du indhenter hjælp fra en fagperson er det en god idé at søge forslag fra diverse leverandører.
11Du kan finde en hel række hjælpeartikler og videoer via internettet som kan vejlede dig. I særlig grad YouTube er formidler af store mængder gavnlig oplysning, specielt ifald du benytter den engelske version.
12Du skal for alt i verden ikke undvære værktøj. Typisk vil det være af stor betydning at have grejet klar til brug forinden du starter dit byggeprojekt. Husk også at inkludere de tilhørende omkostninger i budgettet.
De bedst vurderede byggeshops
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som klart er usædvanligt imponerende. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 ratings, hvor imponerende 59 % giver den bedste karakter, og bare 9 % har givet 1 stjerne. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket klart er temmelig beundringsværdigt. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 ratings, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med topkarakter, og bare 8 % giver den laveste karakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som klart er fantastisk imponerende. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 tilkendegivelser, hvor imponerende 86 % har givet maksimum point, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som altså er enormt beundringsværdigt. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 meninger, hvoraf imponerende 84 % har givet den bedste karakter, og blot 2 % giver den dårligste rating. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, hvilket selvsagt er rigtig imponerende. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 anmeldelser, hvor hele 76 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 4 % har givet bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken fragtform er smartest?

Masser af online webshops udlover efterhånden diverse billige muligheder for levering til værkstedsbord. En af de populære er i dag at få sendt til en pakkeshop, og så henter du bare de nyindkøbte varer lige når det passer dig. Leveringstypen er jo ret gnidningsløs, og oftest også den mest billige leveringsform.

Du kunne også beslutte dig for at få produkterne sendt hjem til din privatadresse eller til når du er på job. Løsningen bliver til tider lidt mere pebret, men ligeledes yderst bekvem for værkstedsbord online. Den mest betalelige fragttype vil dog utvivlsomt være selv at hente varerne, men det beroer på at du opholder dig nærved netshoppens byggecenter, for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på værkstedsbord kan i nogle tilfælde være særligt bestemmende når man står og skal bruge dine nye produkter omgående, så med det formål er det rigtig meningsfuldt at du dobbelttjekker den anslåede leveringstid på værkstedsbord. Mange butikker på nettet – for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – frembyder billig levering på næste hverdag på deres favorit varenumre online, men som imidlertid betinges af at bestillingen fuldbyrdes før et givent klokkeslæt, så de har en chance for at nå at få produktet afsendt forinden lagerpersonalet tager hjem.

En hel del online webshops byder på levering uden gebyr på værkstedsbord online, men typisk forudsætter det at man indkøber for en konkret pris. Som alternativ må man overveje den billigste leveringsudgave, som i mange tilfælde vil blive at få leveret pakken til et afhentningssted.

Store byggecentre udlover click-and-collect hvor du handler billig værkstedsbord derhjemme og selv henter i byggecenteret. For eksempel Stark, XL-Byg, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Bauhaus og Jem og Fix. Byggemarkederne tildeler blandt andet klik-og-hent på værkstedsbord i disse områder:

København, Rudersdal, Sønderborg, Gladsaxe, Haslev, Helsingør, Grenaa, Kolding, Allerød, Birkerød, Middelfart, Skanderborg, Næstved, Hedehusene, Køge, Frederikshavn, Frederiksberg, Varde, Brabrand, Rødovre, Rønne, Stenløse, Aarhus, Hjørring, Nyborg, Gentofte, Nakskov, Søborg, Odder, Albertslund, Farum, Viborg, Risskov, Svendborg, Brøndby, Silkeborg, Nykøbing Falster, Jyllinge, Hobro, Roskilde, Aalborg, Greve, Haderslev, Solrød Strand, Taastrup, Slagelse, Glostrup, Nørresundby, Nærum, Ringsted, Lillerød, Holbæk, Hedensted, Randers, Værløse, Brønderslev, Tilst, Ikast, Ishøj, Hvidovre, Herning, Vejle, Ballerup, Højbjerg, Thisted, Korsør, Brønshøj, Odense, Kokkedal, Vallensbæk, Charlottenlund, Valby, Horsens, Herlev, Virum, Hørsholm, Frederikssund, Holstebro, Struer, Aabenraa, Dragør, Hillerød, Tårnby, Lyngby, Kalundborg, Vanløse, Vordingborg, Ølstykke, Frederiksværk, Lystrup, Skive, Fredericia, Esbjerg, og Åbyhøj, .

Afhentning ift. værkstedsbord er muligt i de fleste regioner af Danmark: Sjælland (Lolland, Bornholm, Vestsjælland, Nordsjælland, Østsjælland, Midtsjælland, Amager, Sydsjælland, Falster, Hovedstaden), Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn) og Jylland (Sydjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Nordjylland, Østjylland, Midtjylland).

Når man kigger i data står det markant, at online shoppere som regel kigger efter eksempelvis værkstedsbord priser og billig værkstedsbord. Derudover ser vi mange gange mennesker kigge efter eksempelvis køb værkstedsbord, værkstedsbord online samt værkstedsbord tilbud, plus de kendte byggecentre som Stark, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma og Jem og Fix.

Bedste tilbud på værkstedsbord

Det er jo efterhånden særdeles gnidningsløst for folk at vurdere prisniveauet på billige værkstedsbord online på diverse outlets på nettet, og følgelig har de fleste internet handler i Danmark set sig tvunget til at mindske prisniveauet på værkstedsbord betydeligt, og endda love fragt uden omkostninger.

Til gengæld kan det imidlertid vise sig indbringende at sammenholde diverse internet shops i Danmark efter rabatter og tilbud på værkstedsbord online forud for at du shopper, så man er sikker på at modtage den billigste pris. Se ikke blot hos de velkendte byggecentre som Bygma, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan.

Du må lige meget hvad ikke undervurdere, at ifald en online virksomhed udbyder billige værkstedsbord online på tilbud til en pris der er utopisk beskeden, bør det ofte være en indikator for en uærlig online butik. Kortbetalinger er heldigvis omfavnet af et regulativ, som værner folk imod snydagtige webbutikker.

Vi tilråder kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed burde du udnytte en billig afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, når du foretrækker at afdrage regningen på værkstedsbord over flere uger. Dette tilbydes ofte ved online nichebutikker, i modsætning til de velkendte byggecentre som eksempelvis Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Bauhaus og Silvan.

Ses der på tendenserne bliver det markant, at online shoppere som regel efterspørger eksempelvis værkstedsbord tilbud og værkstedsbord priser. Derudover ser vi mange gange internet shoppere kigge efter eksempelvis værkstedsbord online, køb værkstedsbord og billig værkstedsbord.

Undersøg folks ratings

Trustpilot resulterer i temmelig anstændige løsninger til at sondere ret mange eksisterende forbrugeres vurderinger og af den grund foreslåes det, at du kigger nærmere på e-handlens vurderinger inden du bestiller billige værkstedsbord online.

Facebook leverer tillige fuldt ud belejlige chancer for at få kendskab til internet selskabets kundefokus. I øvrigt møder vi mange butikker på nettet hvor man kan frembringe en evaluering af købsoplevelsen, som tilmed kan anvendes til at tage stilling til tidligere kunders oplevelser.

Forud for at nogen shopper billige værkstedsbord online i en e-handler bør man uden tvivl granske deres betingelser, men det er tit ikke særlig interessant, især ved de velkendte byggemarkeder som Silvan, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Bygma, XL-Byg og Jem og Fix.

En nem løsning kunne måske være at finde ud af hvorvidt webshoppen er støttet af e-mærket, som kan være et sympol på at internet webshoppen følger de danske retningslinjer, udover at netshoppen fra tid til anden kigges til af eksperter der har ekspertise inden for de gældende regler.

Dette er desuden en god anledning til at få hjælp, såfremt du får vanskeligheder i processen med din shopping med værkstedsbord. Derudover tilrådes det at man er vaks omkring de vigtigste retningslinjer der kan have betydning for købet af værkstedsbord online, eksempelvis hvilken ombytningsret internet forretningen bruger.

Her er det desuden essesentielt, at man permanent bevarer ens e-mail kvittering, således man altid kan bevise købet af værkstedsbord, uagtet om man bestiller fra Bauhaus, 10-4, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen eller Stark.

Inger F gav 5 stjerner

Hurtig og effektiv

Inger H gav 4 stjerner

Varen kommer præcis som ønsket

Anders Petersen gav 5 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

Niels Madsen gav 4 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

9 gode råd til køb på nettet
1Generelt foreslår vi at granske om e-butikken er e-mærke tilsluttet, grundet at det bør være et sympol på at netshoppen efterlever de danske retningslinjer, samt at virksomheden en gang i mellem føres tilsyn med af fagfolk som har megen viden om lovgivningen. Før nogen shopper billige værkstedsbord i en online shop kunne de i virkeligheden bese webbutikkens handelsvilkår.
2Generelt foreslår vi shopping med kort eller MobilePay. Kortkøb er omfattet af en vedtægt, som redder dig som køber imod uærlige outlets på nettet. Som alternativ kunne du drage fordel af en billig afdragsordning fra fx ViaBill, hvis du foretrækker at honorere prisen over en periode.
3Den mest prisbevidste leveringsløsning vil til enhver tid være at du selv henter ordren, men den mulighed afhænger af at du opholder dig med kort afstand til e-handlens bopæl. Den leveringsmanér kan vise sig at være ultra betydningsfuld om man absolut skal bruge værkstedsbord nu og her. Alternativt så garanterer nogle få internet varehuse gratis fragt, men i mange tilfælde er det forudsat at der erhverves for et præcist beløb.
4Før nogen handler billige værkstedsbord på en shop kunne de for at være sikker tyde deres forretningsvilkår, det er dog tit et tidskrævende projekt. Dertil slår vi et slag for at kunden er opmærksom på de mest vitale regler der gør sig gældende i forbindelse med shopping af billige værkstedsbord online, til eksempel den ombytningsrettighed e-forhandleren benytter.
5Trustpilot præsterer de facto solide muligheder for at kortlægge en stor portion tidligere køberes oplevelser og derfor stiller vi forslag om, at du eftersøger internet forretningens ratings inden du shopper billige værkstedsbord online. Facebook forærer dig derudover fuldstændig belejlige genveje til at få kendskab til internet virksomhedens kundetilfredshed.
6En masse e-handler tilbyder nu flere billige løsninger til levering til værkstedsbord. En af de populære er nu om dage at afsende til en pakkeshop, som gør det muligt at hente din nyindkøbte vare når der er mulighed for det. Metoden er jo ultra bekvem, og desuden også den mindst kostelige leveringsmulighed.
7Det er jo efterhånden super smart for folk at sammenholde priser online på billige værkstedsbord fra flere forhandlere på nettet, og derfor yder langt de fleste e-forretninger levering uden gebyr. Men det kan ikke desto mindre blive rentabelt at sammenholde et par e-firmaer efter tilbud og udsalg før du handler, således at man er skråsikker på at skaffe sig den bedste pris.
8Antal dages levering er yderst central ifald man har brug for dine nye varer straks, og i det øjemed er det rigtig fornuftigt at du besigtiger tidshorisonten for levering på værkstedsbord. Temmelig mange internet firmaer stiller garanti om billig 1 dags levering på mange af butikkens varenumre, men vær på vagt da det forudsætter at ordren indsendes forud for et nøjagtigt tidspunkt.
9Flere internet webshops garanterer fragtfri levering på værkstedsbord, men oftest forudsætter det at du indkøber for en fastsat pris. Desuden bør man foretrække den mest billige fragttype, hvilket mange gange vil være at få fragtmanden til at køre ordren til et afhentningssted. Metoden er i mange tilfælde ydermere ret smertefri. Den mest letkøbte fragtmulighed er uden tvivl at du selv henter varerne.