Easy Drain BOX 10 C Hvid - vægniche 30x30x10 cm, inkl Rohbauset
4.257 kr.
Læs mere
Easy Drain BOX 10 C Antracit - vægniche 15x30x10 cm, inkl Rohbauset
3.677 kr.
Læs mere
Easy Drain BOX 10 C Hvid - vægniche 15x30x10 cm, inkl Rohbauset
3.677 kr.
Læs mere
Easy Drain BOX 10 Væg niche med spejl 60x30x10 cm rustfrit stål
6.283 kr.
Læs mere
Easy Drain BOX 10 C Børstet rustfritstål - væg niche 15x30x10 cm, inkl Rohbauset
3.677 kr.
Læs mere
Easy Drain Container - ROLL toiletopbevaring papirholder & rulleholder firkantet børstet rustfrit stål
5.080 kr.
Læs mere
Easy Drain BOX 7 Vægniche 120x30x7 cm rustfrit stål
4.785 kr.
Læs mere
Easy Drain BOX 7 Væg niche 15x30x7 cm rustfrit stål
2.546 kr.
Læs mere
Easy Drain BOX 7 Vægniche med spejl 30x30x7 cm rustfrit stål
3.672 kr.
Læs mere
Easy Drain BOX 7 Vægniche med spejl 60x30x7 cm rustfrit stål
5.195 kr.
Læs mere
Easy Drain BOX 10 C Børstet rustfritstål - væg niche 60x30x10 cm, inkl Rohbauset
5.614 kr.
Læs mere
Easy Drain BOX 10 C Cremet - vægniche 15x30x10 cm, inkl Rohbauset
3.677 kr.
Læs mere
Easy Drain BOX 7 Vægniche 90x30x7 cm rustfrit stål
4.286 kr.
Læs mere
Easy Drain BOX 10 C Hvid - vægniche 60x30x10 cm, inkl Rohbauset
5.614 kr.
Læs mere
Easy Drain BOX 10 C Børstet rustfritstål - væg niche 30x30x10 cm, inkl Rohbauset
4.257 kr.
Læs mere
Easy Drain BOX 7 Væg niche med låge 15x30x7 cm rustfrit stål
3.263 kr.
Læs mere
Easy Drain BOX 10 C Antracit - vægniche 30x30x10 cm, inkl Rohbauset
4.257 kr.
Læs mere
Easy Drain BOX 7 vægniche 30x30x7 cm rustfrit stål
2.930 kr.
Læs mere
Easy Drain BOX 10 C Cremet - vægniche 30x30x10 cm, inkl Rohbauset
4.257 kr.
Læs mere
Easy Drain BOX 10 C Antracit - vægniche 60x30x10 cm, inkl Rohbauset
5.614 kr.
Læs mere
Easy Drain BOX 7 vægniche 60x30x7 cm rustfrit stål
3.442 kr.
Læs mere
Easy Drain BOX 10 C Cremet - vægniche 60x30x10 cm, inkl Rohbauset
5.614 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er gør-det-selv projekter ens betydende med alverdens spørgsmål. Dermed er det en fordel at shoppe hos et online byggecenter, hvor du bliver tilbudt sparring omkring vægniche.
Nogle byggecentre sælger et enormt vareudvalg, og nogle er specialiserede i en enkelt varegruppe. Du kan bestemme om det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge i mellem, udover bare vægniche.
Der er ikke lighed i udsalgspriserne på billige vægniche fra byggemarked til byggemarked. Enkelte fokuserer på de bedste priser, hvorimod øvrige tilbyder en høj grad af service. Du må vurdere hvad du vil prioritere.
Du bør kende de regler der gælder når du bestiller online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel returnering. Derfor skal man tjekke webshoppens betingelser.
Såfremt du har brug for varerne nu og her eller bare vil slippe for leveringsgebyret, så kan du overveje at hente byggematerialerne på egen hånd. Dette er specielt et alternativ ved de kendte byggecentre.
Det er absolut utrolig relevant at undersøge, hvorvidt de varer du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Som alternativ kan du vælge et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre er tilgængelige i nærheden af dig selv, og herigennem har folk valget om at handle online og transportere varerne personligt. Herigennem har man mulighed for at undvære leveringsgebyret, og samtidig få fat i varerne med det samme.
De udbredte byggecentre køber varer fra forskellige producenter, hvilket giver dig mulighed for at vælge fra et stort udvalg af vægniche online.
De store byggecentre er udbredte og kendte virksomheder, hvilket kan medvirke til en tryghedsfølelse til dig der skal købe online. Det er noget nogle vil se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Størsteparten af små butikker styrer selv produktionen af de varer som du kan købe i byggecentrene. Idet du køber direkte på disse nichewebshops online kan du muligvis få en billig pris.
De fleste webshops som fokuserer på en enkelt niche er små familievirksomheder, som typisk har danske ejere, måske tilmed fra dit lokalområde. Disse hjælper du ved at handle vægniche online på deres webshop.
En masse nicheforretninger på nettet har en dyb forståelse for det produktsortiment de har online, da de fokuserer specifikt på disse varer. Pga. dette kan du opleve super nyttig assistance fra ansatte med specialistviden i lige præcis vægniche.
De største byggecentre i Danmark
vægniche jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og lønner i dag cirka 2.100 personer i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix satser på gode tilbud til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og udgøres i dag af cirka 1.000 mennesker i selskabets 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og lønner i dag cirka 2.300 ansatte i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og er i dag arbejdsgiver for ca. 100 ansatte i kædens 6 butikker. 10-4 er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 500 millioner kroner.

vægniche harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og lønner i dag over 2.000 mennesker i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

vægniche bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 mennesker i firmaets 17 butikker. Bauhaus tilstræber gode tilbud til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

vægniche silvan

Silvan kom frem i 1968, og omfatter i dag mere end 1.000 ansatte i deres 41 byggecentre. Silvan sætter ind på gode tilbud til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og beskæftiger i dag omkring 2.000 mennesker i kædens 104 byggecentre. XL-Byg sætter ind på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og beskæftiger nu over 500 kollegaer i forretningens 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Stark blev dannet i 1896, og styres dagligt af omtrent 2.000 medarbejdere i de 72 varehuse. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Du må aldrig negligere dit eget ve og vel, så glem ikke sikkerhedsbeklædning som hoved- og fodbeklædning som sikrer dig imod mulige skader. Det er klogt at du har styr på dit eget ve og vel i byggeprocessen, i særdeleshed ifald du ikke fremskaffer hjælp fra en fagmand.
2Du vil aldrig undvære arbejdsredskaber. Det kan vise sig at være meningsfuldt at have det til rådighed idet du iværksætter byggeprocessen. Husk også at tage højde for disse omkostninger i byggeriets regnskab.
3Det kan være en god idé at sikre sig assistance til dele af projektet, hovedsageligt når det er omfattende arbejdsopgaver. Krævende opgaver bør udføres af flere mennesker. Derudover vil det blive hurtigere og mere socialt når man er flere om at bidrage.
4Du bør regne på hvorvidt du selv skal stå for hele projektet, eller du bør have professionel assistance til færdiggørelsen af arbejdet. Såfremt du sikrer dig hjælp fra en ekspert kan det være optimalt at søge tilbud fra en håndfuld entreprenører.
5Typisk vil det være fornuftigt at lave et udgiftsbudget for ombygningen, så man føler sig i kontrol med omkostningerne. Det bør være behjælpeligt at tage noter til hver enkelt udgift, hvorefter man kunne gennemgå eventuelle tilbud på dem enkeltvis.
6Måske det viser sig meningsfuldt at du har de relevante bygningsmaterialer klar forud for at du begynder håndværket. Du kan udfærdige en hurtig huskeliste indeholdende det du skal bruge, og dernæst eftergå hver enkelt ting, med det formål at du er tryg ved at du har husket det hele.
7I god tid inden at du igangsætter byggeprojektet må det være ultra fundamentalt at være sikker på, at byggeprojektet overhovedet ikke er i strid med loven. Afhængigt af hvor du bor vil der gælde diverse regler for, hvad du gerne må, samt hvad du ikke kan få lov til.
8Du finder en hel del guides og videoer på forskellige hjemmesider som kan inspirere dig. Især YouTube kan hjælpe med utrolig meget udbytterig viden, i særlig grad ifald du skriver søgeordene på engelsk.
9Man kan hente hjælp rent økonomisk til renoveringer. Det gives forudsat at ombygningen bidrager positivt til miljøet. Tilskudet forudsætter med andre ord at ombygningen har en positiv effekt på naturen.
10Ved projekter udendørs har vind og vejr en afgørende rolle. Således bør du med jævne mellemrum undersøge meldingerne om vejret når du nærmer dig starten på projektet, så du undgår at det med et brag går i gang med at stå ned i stænger absolut lige når du er trukket i arbejdstøjet til det krævende projekt.
11Planlægning bliver nøglen til at lykkes med byggeriet. Du anbefales at udarbejde en gennemarbejdet agenda, der viser hvilke gøremål du vil klø på med på hvilken dag, samt en dertilhørende rækkefølge. Forsøg at være realistisk idet du laver handlingsplanen.
12Der præsenterer sig uden tvivl pludselige problemstillinger når det gælder større byggeprojekter, og ergo kan det vise sig vigtigt at der er afsat nok plads i handlingsplanen, så man kan være overbevist om at man ikke kommer i tidsmangel.
Danskernes foretrukne byggekæder
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ualmindeligt betryggende. Evalueringen grundlægges af 2.856 bedømmelser, hvoraf hele 59 % har givet den bedste karakter, og bare 9 % har givet 1 stjerne. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som tydeligvis er usædvanligt imponerende. Ratingen grundlægges af 23.161 tilkendegivelser, hvor hele 69 % kvitterer med maksimum point, og alene 8 % har givet den laveste karakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ultra godt arbejde. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 meninger, hvor intet mindre end 84 % har givet topkarakter, og bare 2 % har givet dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er rigtig beundringsværdigt. Ratingen grundlægges af 11.467 meninger, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som klart er virkelig overlegent. Ratingen er baseret på 28.109 ratings, hvoraf imponerende 76 % har givet maksimum point, og alene 4 % har givet den dårligste rating. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringstype skal jeg vælge?

De fleste internet handler foreslår nu om dage et hav af forskellige billige muligheder for levering til vægniche. En af de mest benyttede er for nærværende at afsende til en pakkeshop, som gør at du kan hente din bestilling når der er mulighed for det. Fragtformen er jo ret så fremkommelig, og mange gange tilmed den billigste form for levering.

Du bør ligeledes beslutte dig for at vælge at få sendt til din adresse eller ud på din arbejdsplads. Fragtmuligheden bliver for det meste et hak mere bekostelig, men desuden ret så let med vægniche online. Den billigste mulighed for fragt er utvivlsomt at hente ordren selv, som dog beroer på at du har bopæl i nærheden af online shoppens butikker, eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Antal dages levering på vægniche er selvfølgelig virkelig vigtig hvis du behøver dine nye produkter om kort tid, så derfor er det naturligvis afgørende at vi kigger nærmere på den estimerede leveringsdato på vægniche. Temmelig mange e-butikker i Danmark – fx Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – giver billig 1 hverdags levering på utallige varenumre online, men det står og falder med at bestillingen gennemføres før et angivent tidspunkt, så at de med sikkerhed kan nå at få pakken distribueret inden de logistikansatte tager hjem.

En hel del firmaer på nettet yder gebyrfri levering på vægniche online, men i de fleste tilfælde er det under forudsætning af at man køber for et fastsat beløb. Desuden skal man snuppe den prisbilligste leveringsmetode, der i mange tilfælde vil blive at få dem til at bringe din bestilling til et afhentningssted.

Temmelig mange byggecentre yder click-and-collect hvor man handler billig vægniche online og selv henter i byggemarkedet. Fx 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix og Stark. Byggecentrene giver for eksempel afhentning af vægniche i disse områder:

Svendborg, Horsens, Haderslev, Ballerup, Valby, Gladsaxe, Taastrup, Tårnby, Brøndby, Sønderborg, Søborg, Nykøbing Falster, Hedehusene, Rønne, Risskov, Korsør, Randers, Rødovre, Vanløse, Næstved, Aalborg, Stenløse, Hedensted, Haslev, Middelfart, Ølstykke, Værløse, Greve, Lystrup, Vejle, Gentofte, Albertslund, Vordingborg, Nærum, Frederikshavn, Nyborg, Viborg, Solrød Strand, Varde, Dragør, Allerød, Ishøj, Herlev, Holbæk, Hjørring, Ringsted, Aarhus, Virum, Tilst, Brønderslev, Nakskov, Højbjerg, Jyllinge, Grenaa, Kolding, Frederikssund, Silkeborg, Kokkedal, Odense, Birkerød, Struer, Glostrup, Esbjerg, Hørsholm, Brabrand, Helsingør, Holstebro, Nørresundby, Ikast, Roskilde, Hobro, Skanderborg, Skive, Hillerød, Fredericia, København, Herning, Brønshøj, Frederiksværk, Aabenraa, Thisted, Kalundborg, Rudersdal, Charlottenlund, Hvidovre, Køge, Odder, Frederiksberg, Åbyhøj, Slagelse, Lyngby, Farum, Lillerød, og Vallensbæk, .

Afhentning af vægniche er muligt i alle områder af Danmark: Sjælland (Bornholm, Midtsjælland, Amager, Østsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland, Lolland, Falster, Hovedstaden, Vestsjælland), Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn) og Jylland (Sønderjylland, Midtjylland, Østjylland, Nordjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sydjylland).

Når vi kigger i tallene er det markant, at folk tit efterspørger fx billig vægniche og vægniche tilbud. Derudover oplever man typisk folk lede efter eksempelvis vægniche online, vægniche priser samt køb vægniche, foruden de udbredte byggecentre som Davidsen, Bauhaus, Silvan, Bygma, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Stark og Harald Nyborg.

Gode tilbud på vægniche

Det er vældig fremkommeligt for købere at kigge efter tilbud på billige vægniche online fra diverse internet selskaber, og til tak har langt de fleste e-handler ikke kunne lade være med at formindske priserne på vægniche en hel del, og ydermere præstere levering uden omkostninger.

Det kan ikke desto mindre vise sig tiden værd at efterprøve et par netbutikker efter udsalg og tilbud på vægniche online forud for at du gennemfører dit køb, sådan at du er skråsikker på at antage den prisbilligste pris. Kig ikke kun hos de velkendte byggemarkeder som Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Stark, Silvan og 10-4.

Du bør lige meget hvad være så påvagt, at i tilfælde af at en online forretning afhænder billige vægniche online for en pris der anses for helt ekstremt billig, så bør det undertiden være et symbol på en snydagtig internet handler. Køb med kort er heldigvis en del af et regulativ, der beskytter en overfor svindlende forhandlere på nettet.

Generelt foreslår vi køb med kort eller mobilbetaling. Alternativt bør du bruge en løsning på afbetaling fra fx ViaBill, i tilfælde af at du gerne vil finansiere prisen på vægniche i flere bidder. Dette foreslåes ofte i specialiserede webshops, men dog sjældent de udbredte byggemarkeder som for eksempel Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Bygma, Bauhaus og Davidsen.

Når der ses på tendenserne bliver det tydeligt, at netshoppere ofte leder efter eksempelvis vægniche online og vægniche tilbud. Man ser desuden jævnligt mennesker lede efter blandt andet køb vægniche, vægniche priser og billig vægniche.

Analyser tidligere kunders anmeldelser

Trustpilot leverer ganske gode chancer for at udforske en stor portion tidligere kunders meninger og herved går vi ind for, at du eftersøger internet shoppens vurderinger forinden du køber billige vægniche online.

Facebook præsterer ligeledes i højeste grad fornemme løsninger til at få kendskab til online forretningens pålidelighed. Tilmed ser vi en del online virksomheder hvor du kan forfatte en bedømmelse af deres købsoplevelse, hvilket tilmed kan anvendes til at danne dig et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

Forinden nogen bestiller billige vægniche online i en e-forhandler burde de reelt granske netbutikkens vilkår, men det er typisk ikke videre interessant, specielt hos de kendte byggemarkeder som XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Silvan, Stark, 10-4, Jem og Fix, Davidsen og Harald Nyborg.

En nemmere løsning kunne derfor være at kontrollere hvorvidt e-shoppen er tilsluttet e-mærket, hvilket skulle være et bevis på at online firmaet opfylder gældende dansk lovgivning, og at internet webshoppen tit evalueres af sagkyndige som kender de gældende love.

Derudover giver det dig mulighed for bistand, for så vidt du oplever udfordringer som følge af din bestilling af vægniche. Desuden slår vi et slag for at køberen er sat ind i de mest aktuelle vilkår der har betydning for købet af vægniche online, som eksempelvis hvilken bytteret online forretningen tilbyder.

Her er det desuden relevant, at man stadigvæk bibeholder sin kvitteringsmail, så man fremadrettet kan bevise sin bestilling af vægniche, uanset om man shopper hos XL-Byg, Davidsen, 10-4, Bygma, Silvan, Stark, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Jørgen A gav 5 stjerner

Det var helt ok.

Hans gav 4 stjerner

I gør det super godt

Morten Pedersen gav 5 stjerner

Perfekt køb

Karen gav 5 stjerner

Hurtig levering

9 tips til internetshopping
1Det er efterhånden yderst uproblematisk for enhver at sammenholde priser online på billige vægniche i blandt forskellige e-shops, og derfor yder en lang række e-handler fragt uden omkostninger. Men det kan trods alt være lønnende at checke flere online shops efter tilbud forud for at du køber, sådan at man er sikker på at antage den mest attraktive pris.
2Fragtperioden kan i nogle tilfælde være ualmindeligt afgørende hvis vi absolut skal bruge varerne fluks, så med det formål er det fuldt ud vigtigt at du gransker det estimerede leveringstidspunkt for vægniche. Mange online firmaer yder billig levering på blot en enkelt hverdag på en lang række varer, men som imidlertid tager udgangspunkt i at bestillingen laves forud for et fastsat tidspunkt.
3Nogle enkelte internet firmaer sikrer fragt uden beregning på vægniche, men undertiden kun såfremt man handler for en præcis sum. Desuden skal du udse dig den billigste form for fragt, som i de fleste tilfælde vil være at få fragtmanden til at bringe produkterne til et udleveringssted. Fragtformen bliver ofte endda temmelig nem. Den mest betalelige fragttype kan ikke modsiges at være at hente pakken selv.
4Trustpilot fremskaffer tilpas strålende muligheder for at blive klogere på ret mange nuværende kunders evalueringer og af den grund er det at foretrække, at du betragter e-handlens anmeldelser inden du handler billige vægniche online. Facebook byder på endvidere uden sammenligning uafhængige chancer for at få indsigt i e-forhandlerens kundefokus.
5Vi tilråder at efterse hvorvidt online forhandleren er e-mærket, som burde være en påvisning af at e-butikken lever op til de opstillede regler, tillige med at online forhandleren en gang i mellem overvåges af eksperter der har den nødvendige knowhow om bestemmelserne på området. Før nogen bestiller billige vægniche i en internet handler bør man helt sikkert skimme deres forretningsaftale.
6Flere online webshops foreslår nu til dags flere billige leveringsmidler til vægniche. En af de mest populære er efterhånden at få leveret til et udleveringssted, hvor det er muligt at hente din ordre lige præcis når det passer ind i din kalender. Leveringstypen er jo vældig fleksibel, og desuden derudover den mest prisbevidste leveringsmulighed.
7Den mest betalelige form for levering er uden tvivl selv at hente ordren, som desværre nødvendiggør at du opholder dig tæt på internet firmaets arbejdslager. Den leveringsversion er virkelig udslagsgivende såfremt du behøver vægniche fluks. Alternativt så yder nogle enkelte internet foretagender fragt uden omkostninger, men tit er det påkrævet at der shoppes for en fastsat pris.
8Vi tilråder generelt bestillinger med kort eller mobilbetaling. Kortkøb er omfattet af en lovbestemmelse, som værner dig som kunde imod uoprigtige butikker på nettet. Som alternativ burde du udnytte en billig afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, ifald du ønsker at klare betalingen senere.
9Forinden folk køber billige vægniche på en e-shop kan de i princippet overveje forhandlerens forretningsaftale, dog er det undertiden ikke særlig sjovt. Endvidere er det smart at køberen er omhyggelig omkring de væsentligste forhold der kan have indflydelse på shopping af billige vægniche online, som fx den ombytningsrettighed e-firmaet benytter.