Vådslibepapir 3202-240
590 kr.
Læs mere
Vådslibepapir 3202-360
590 kr.
Læs mere
Vådslibepapir 3202-p 400
588 kr.
Læs mere
Vådslibepapir 3202-500
590 kr.
Læs mere
Vådslibepapir 3202-800
590 kr.
Læs mere
Vådslibepapir 3202-1200
590 kr.
Læs mere
Vådslibepapir 3202-80
773 kr.
Læs mere
Vådslibepapir 3202-100
687 kr.
Læs mere
Vådslibepapir 3202-220
590 kr.
Læs mere
Vådslibepapir 3202-600
594 kr.
Læs mere
Vådslibepapir 3202-320
588 kr.
Læs mere
Vådslibepapir 3202-150
612 kr.
Læs mere
Vådslibepapir 3202-1000
590 kr.
Læs mere
Vådslibepapir 3202-180
590 kr.
Læs mere
Vådslibepapir 3202-120
629 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er variationer i udsalgspriserne på billige vådslibepapir fra byggekæde til byggekæde. Enkelte fokuserer på de bedste priser, imens andre har kompetent sparring. Du bør forholde dig til hvad du vil prioritere.
Du skal vide hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder ved dit køb online, så du kan undgå udfordringer med bl.a. reklamationer. Derfor skal man læse netbutikkens regningslinjer.
Hvis du har brug for varerne hurtigt eller bare ønsker at slippe for fragtgebyret, så kunne du med fordel fragte varerne selv. Det er hovedsageligt et alternativ i de kendte byggemarkeder.
Flere byggemarkeder fremviser et enormt udvalg, og nogle specialiserer sig i en bestemt varetype. Du bør reflektere over om det er betydningsfuldt for dig at have adskillige typer af varer at vælge i mellem, foruden blot vådslibepapir.
For de fleste er gør-det-selv projekter ens betydende med en stor portion spørgsmål. Derved bør du overveje at vælge et online byggemarked, som giver tips og tricks til valg af vådslibepapir.
Det er helt klart ekstremt afgørende at tjekke, om de varer du vil købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Alternativt kan du være tvunget til vælge et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er populære og højtprofilerede butikker, hvilket kan medvirke til en tryghedsfølelse når man stopper online. Dette er noget nogle vil se en fordel i.
De gængse byggecentre køber varer fra mange producenter, og pga. det kan du vælge fra et stort sortiment af vådslibepapir online.
De store byggekæder findes i det meste af landet, og af den grund har du valget om at købe online og hente produkterne selv. Herigennem kan du undgå fragtomkostningen, og endda få produkterne nu og her.

Nichewebshop

Størstedelen af nichefokuserede netbutikker er producenter af varerne der sælges i de kendte byggemarkeder. Ved køb direkte på nicheforretningerne online kan du få ekstra gode tilbud.
Forskellige nichespecifikke webshops er iværksættervirksomheder, som tit er dansk ejede, givetvis ovenikøbet lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at hjælpe idet du køber vådslibepapir online på deres side.
Forskellige små butikker har en dybdegående viden om deres varer, idet de ikke sælger andet. Herved bør du få super konstruktiv rådgivning fra personale der er specialister i netop vådslibepapir.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og udgøres i dag af over 500 personer i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Davidsen startede i 1944, og beskæftiger i dag omkring 1.000 ansatte i firmaets 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

vådslibepapir jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og udgøres nu af omtrent 2.100 kollegaer i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.300 kollegaer i selskabets 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

vådslibepapir harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 mennesker i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og er nu arbejdsplads for flere end 2.000 ansatte i forretningens 72 byggecentre. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

vådslibepapir silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og udgøres i dag af omkring 1.000 personer i deres 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og beskæftiger i dag flere end 2.000 kollegaer i deres 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

vådslibepapir bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og er nu arbejdsplads for omtrent 100 personer i selskabets 6 butikker. 10-4 har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 500 millioner kroner.

12 tips til byggeprojekter
1For opgaver udenfor kan vejrsituationen få en stor rolle. På grund af dette må du løbende tjekke vejrforudsigelserne i den tid der er op til dit byggeprojekt, så det ikke uventet starter med at vælte ned bedst som du er startet på dit omfattende byggeprojekt.
2Du bør regne på hvorvidt du selv bør stå for hele projektet, eller du alternativt burde sikre dig assistance fra en professionel til færdiggørelsen af projektet. Hvis du skal have hjælp fra en professionel vil det typisk være en god idé at søge en pris fra forskellige leverandører.
3Det kan vise sig nødvendigt at sikre sig assistance til arbejdet, især hvis det er større byggeprojekter. Krævende opgaver behøver mere end en person. Desuden bør det være mere effektivt og sjovere når man er flere om at bidrage.
4Potentielt kan det blive at have noget at sige at have de nødvendige byggematerialer klar til brug forud for at du indleder dit arbejde. Du har god gavn af at forfatte en enkel huskeliste hvoraf der fremgår alle de ting du har brug for, og så efterse hver eneste ting, hvormed du kan føle dig sikker på at alt er som det skal være.
5Der kommer altid uforudsigelige udfordringer når det kommer til store byggeprojekter, og på grund af det vurderes det afgørende at man afsætter en del tid i tidsplanen, således at man kan føle sig selvsikker på at kunne få det færdiggjort.
6Husk at du kan forsøge at få tilskud fra det offentlige til byggeprojekter. Det fås forudsat at ombygningen er miljøvenligt. Den økonomiske støtte er altså afhængig af at projektet påvirker miljøet.
7Forinden du starter arbejdet kan det være temmelig fundamentalt at man sikrer sig, at det du vil bygge ikke er ulovligt. Afhængigt af din boligtype vil der være fastsatte retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
8Du skal unden ingen omstændigheder undlade at tage højde for din sikkerhed, så glem ej beklædning som eksempelvis arbejdssko som sikring overfor hændelige ulykker. Det er vigtigt at du har styr på dit velbefindende i byggeprocessen, specielt hvis du ikke har hjælp fra en fagperson.
9Du bør aldrig nogensinde gå ned på grej. Jævnligt kan det vise sig af stor betydning at have værktøjet klar forinden du indleder arbejdet. Du bør i øvrigt huske at påregne de tilhørende omkostninger i din økonomi.
10Planlægning vil altid være vejen til succes med din byggeproces. Du er nødt til at nedskrive en gennemarbejdet tidsplan, der viser hvilke opgaver du vil udføre hvornår, samt en dertilhørende kronologisk rækkefølge. Vær skarp når du udarbejder din køreplan.
11I mange tilfælde vil det være afgørende at udarbejde en budgetoversigt for optimeringen, så man giver sig selv et overblik. Det vil blive forstandigt at nedskrive hver enkelt omkostning, og dernæst nedskrive eventuelle tilbud på dem enkeltvis.
12Du finder en verden af guides og videoer online hvor du kan finde hjælp. Ikke mindst YouTube faciliterer betydelige mængder almennyttig information, navnligt når du søger på engelsk.
De mest vellidte byggecentre
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er absolut overlegent. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 ratings, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 2 % har givet den dårligste rating. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som tydeligvis er rigtig flot. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 ratings, hvoraf intet mindre end 69 % giver 5 stjerner, og kun 8 % kvitterer med dumpekarakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket altså er hamrende imponerende. Scoren er baseret på 19.208 anmeldelser, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med maksimum point, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, hvilket selvfølgelig er rigtig flot. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 4 % giver dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er enormt flot. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvor imponerende 59 % kvitterer med maksimum point, og blot 9 % giver bundkarakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Hvilken leveringstype er bedst?

En lang række online butikker foreslår i øjeblikket en række forskellige billige former for levering til vådslibepapir. En af dem der er mest anvendt er nu om stunder at få bragt ordren til en pakkeshop, så du selv kan hente de bestilte produkter når det passer dig bedst. Fragtformen er nemlig i høj grad smertefri, og oftest tilmed den mindst kostelige leveringsform.

Du burde ydermere påtænke at bestille pakken til levering til din adresse eller ud på dit arbejde. Fragtmuligheden viser sig som regel en tak dyrere, men på den anden side yderst smart for vådslibepapir online. Den billigste form for fragt vil dog altid være selv at hente pakken, men det nødvendiggør at du befinder dig i kort afstand af internet forhandlerens byggecenter, fx Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringshastigheden på vådslibepapir kan være super aktuel hvis man har behov for din ordre inden for kort tid, så med det formål er det forholdsvis passende at man checker den estimerede leveringstid ved vådslibepapir. Adskillige online webshops – eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – yder billig 1 dags fragt på adskillige varenumre online, som alligevel afhænger af at ordren lægges inden et besluttet tidspunkt, så de højst sandsynligt kan nå at få produktet ekspederet forud for at lagerpersonalet tager hjem.

Indtil flere outlets på nettet lover levering uden omkostninger på vådslibepapir online, men i reglen kun såfremt man indkøber for en fastsat sum. Derudover kan man foretrække den mindst kostelige leveringsmodel, som mange gange vil blive at få fragtmanden til at køre din bestilling til en pakkeshop.

Store webbutikker foreslår click-and-collect hvor man køber billig vådslibepapir online og afhenter i byggecenteret. Fx XL-Byg, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, 10-4, Jem og Fix og Bauhaus. De yder for eksempel afhentning af vådslibepapir i følgende byer:

Solrød Strand, Esbjerg, Nærum, Frederikshavn, Rudersdal, Glostrup, Lystrup, Køge, Kalundborg, Aarhus, Virum, Næstved, Gentofte, Korsør, Horsens, Farum, Rønne, Silkeborg, Aalborg, Brabrand, Varde, Slagelse, Ikast, Tilst, Ballerup, Kokkedal, Skanderborg, Odder, Holbæk, Middelfart, Nykøbing Falster, Hørsholm, Aabenraa, Nørresundby, Vejle, Hillerød, Viborg, Holstebro, Thisted, Frederiksberg, Åbyhøj, Ishøj, Ringsted, Valby, Haderslev, Albertslund, Højbjerg, Taastrup, Brønshøj, Værløse, Haslev, Vordingborg, Herlev, Lyngby, Tårnby, Kolding, Lillerød, Fredericia, Jyllinge, Sønderborg, Rødovre, Charlottenlund, Risskov, Skive, Frederikssund, Søborg, Frederiksværk, Ølstykke, Stenløse, Hjørring, Dragør, Helsingør, Brønderslev, Hedehusene, Hobro, Struer, Greve, Brøndby, Grenaa, Herning, København, Vallensbæk, Svendborg, Roskilde, Randers, Hvidovre, Hedensted, Nyborg, Birkerød, Odense, Gladsaxe, Nakskov, Vanløse, og Allerød, .

Click-and-collect af vådslibepapir er en mulighed i de fleste regioner af landet: Jylland (Nordjylland, Syddanmark, Vestjylland, Østjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Midtjylland), Fyn (Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn) og Sjælland (Nordsjælland, Hovedstaden, Falster, Bornholm, Lolland, Sydsjælland, Østsjælland, Amager, Midtsjælland, Vestsjælland).

Ved indkig i søgedata bliver det klart, at online shoppere jævnligt søger fx vådslibepapir tilbud og vådslibepapir online. Derudover oplever man som regel online shoppere lede efter bl.a. billig vådslibepapir, vådslibepapir priser samt køb vådslibepapir, foruden de velkendte byggecentre som Bygma, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Stark, Harald Nyborg og Silvan.

Find den bedste pris på vådslibepapir

Det er jo efterhånden super ukompliceret for folk at analysere priser på billige vådslibepapir online hos flere internet handler, og derved har en hel del e-shops ikke kunne lade være med at tvinge priserne på vådslibepapir betydeligt, og ovenikøbet frembyde fragtfri levering.

Til gengæld kan det imidlertid være indbringende at sammenligne forskellige internet forhandlere efter tilbud og rabatter på vådslibepapir online inden du køber, således at man er på den sikre side med at modtage den mest billige pris. Se ikke bare på de kendte byggecentre som Jem og Fix, Bygma, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen og Stark.

Du skal trods alt være årvågen med, at i tilfælde af at en internet webshop tilbyder billige vådslibepapir online til en tilbudspris der kan virke umådelig lav, kunne det mange gange være et symbol på en fup butik. Køb med kort er dog omsluttet af en anordning, hvilket skærmer folk overfor uægte online forhandlere.

Vi anbefaler bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed burde du bruge en billig afdragsordning fra for eksempel ViaBill, såfremt du vil honorere prisen på vådslibepapir senere. Det tilbydes normalt ved online nichebutikker, i modsætning til de gængse byggecentre som fx Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen og Stark.

Når vi ser på tallene bliver det klart, at online shoppere ofte efterspørger eksempelvis køb vådslibepapir og billig vådslibepapir. Man ser derudover som regel netshoppere søge efter bl.a. vådslibepapir online, vådslibepapir priser samt vådslibepapir tilbud.

Udforsk tidligere kunders betragtninger

Trustpilot frembyder uden sammenligning fortræffelige muligheder for at tolke forskellige eksisterende konsumenters vurderinger og herved foreslår vi, at du gennemsøger internet shoppens ratings før du handler billige vådslibepapir online.

Facebook medfører lige så vel en del ærlige chancer for at få indsigt i online shoppens kundefokus. I øvrigt ser vi nogle internet firmaer hvor folk kan formulere en vurdering af ordreforløbet, som lige så vel bør benyttes til at bedømme tilfredsheden hos kunderne.

Inden nogen handler billige vådslibepapir online på en internet handler burde de ideelt set granske deres handelsaftale, det er dog i mange tilfælde ikke særlig sjovt, specielt ved de gængse byggekæder som Davidsen, Stark, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Silvan og Jem og Fix.

Et nemt alternativ er at efterse hvorvidt online webshoppen er medlem af e-mærket, som almindeligvis er et sympol på at internet selskabet understøtter de gældende danske regler, foruden at internet forretningen tit ses til af eksperter som har indsigt i de gældende bestemmelser.

Desuden tilbydes du mulighed for bistand, ifald du får problemstillinger i processen med dit indkøb af vådslibepapir. Udover dette er det fornuftigt at køber er obs på de primære retningslinjer gældende for købet af vådslibepapir online, som fx hvilken byttepolitik internet butikken garanterer.

På grund af dette er det tillige relevant, at man stadigvæk bibeholder ens ordrekvittering, så man senere kan dokumentere sit køb af vådslibepapir, hvad end man har handlet ved Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Bygma, Jem og Fix eller 10-4.

Lone N gav 5 stjerner

Hurtig levering hver gang

Poul Møller gav 4 stjerner

Perfekt køb

Else S gav 5 stjerner

Varen kommer præcis som ønsket

Camilla Johansen gav 4 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

9 tips til internetshopping
1Det er usædvanlig problemfrit for os alle at vurdere tilbud online på billige vådslibepapir i blandt flere internet firmaer i Danmark, og derved frembyder massevis af internet webshops fragt uden beregning. Til gengæld kan det til hver en tid blive profitabelt at granske flere firmaer på nettet efter tilbud og rabat før du shopper, således at du er skudsikker på at få fat i den billigste pris.
2Generelt går vi ind for køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er dækket ind under Indsigelsesordningen, der garanterer en overfor uoprigtige webshops. Som en anden løsning burde du vælge et afbetalingstilbud som fx ViaBill, ifald du higer efter at finansiere pengene over en længere periode.
3Trustpilot medfører en del udmærkede genveje til at bese mange forhenværende forbrugeres opfattelser og på grund af dette er det smart, at du læser online shoppens bedømmelser forud for at du køber billige vådslibepapir online. Facebook giver dig lige så vel forholdsvis habile muligheder for at få indtryk af online shoppens kundetilfredshed.
4Fragtperioden kan vise sig at være særligt essentiel ifald vi har brug for varerne fluks, så i det øjemed er det relativt aktuelt at du finder det forventede leveringstidspunkt for vådslibepapir. En masse outlets på nettet yder billig levering efter en enkelt hverdag på deres primære varer, hvilket dog betinges af at transaktionen realiseres inden et besluttet klokkeslæt.
5Temmelig mange e-firmaer frembyder i øjeblikket mange forskellige billige fragtløsninger til vådslibepapir. En af de mest benyttede er nu om dage at få leveret til et afhentningssted, hvor det er muligt at hente dine nye varer når det passer ind i din hverdag. Leveringsmetoden er altså super hensigtsmæssig, og i mange tilfælde endda den mest letkøbte form for levering.
6Inden folk shopper billige vådslibepapir hos en internet webshop burde man for at være på den sikre side overveje e-butikkens handelsbetingelser, men det er for det meste ikke super spændende. Yderligere er det en hjælp at køber er oppe på mærkerne omkring de mest basale retningslinjer der kan håndhæves i forbindelse med shopping af billige vådslibepapir online, fx hvilken ombytningspolitik internet selskabet har.
7Flere e-handler i Danmark frembyder gratis levering på vådslibepapir, men i de fleste tilfælde kun såfremt der shoppes for et præcist beløb. Alternativt må du gribe den prisbilligste fragtmulighed, som oftest vil være at få fragtfirmaet til at køre din ordre til et afhentningssted. Leveringsformen bliver beklageligvis lige så vel virkelig fremkommelig. Den mest prisbevidste leveringsversion kan ikke modsiges at være selv at hente ordren.
8Den mindst kostelige mulighed for levering er unægtelig at du selv henter varerne, som jo forudsætter at du opholder dig i nærheden af e-shoppens hjemsted. Den leveringsmanér kan i nogle tilfælde være ekstremt relevant om du har brug for vådslibepapir lige om lidt. Alternativt så tilbyder nogle internet butikker fragt uden betaling, men ofte er det påkrævet at man aftager for en bestemt sum.
9Vi anbefaler at granske om internet virksomheden er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det kan være en tilkendegivelse af at internet forretningen føjer de danske retningslinjer, tillige med at webshoppen en gang i mellem monitoreres af sagkyndige der forstår lovgivningen. Inden nogen bestiller billige vådslibepapir i en e-handler kunne man uden tvivl studere netbutikkens forretningsvilkår.