Bernardo Vådskærer CS 350 L
20.850 kr.
Læs mere
Bernardo Vådskærer CS 250 øko
9.469 kr.
Læs mere
Bernardo Vådskærer CS 275 H
15.779 kr.
Læs mere
Bernardo Vådskærer CS 315 H
19.032 kr.
Læs mere
Bernardo Vådskærer CS 250
10.519 kr.
Læs mere
Bernardo Vådskærer CS 225
5.204 kr.
Læs mere
Bernardo Vådskærer CS 315 L
18.750 kr.
Læs mere
Rubi vådskærer DU200 EVO 850
4.295 kr.
Læs mere
Rubi Vådskærer DC250-1200 RUBI 120cm 230V
11.625 kr.
Læs mere
FOX Vådfliseskærer 800w 500mm ø200mm
2.874 kr.
Læs mere
Rubi vådskære DU-200- EVO 65cm, 230V
2.999 kr.
Læs mere
Rubi vådskære DR350 ø350mm
9.369 kr.
Læs mere
Rubi Vådskærer DC250-850 RUBI 98cm 230V
9.500 kr.
Læs mere
Rubi vådskære DV200-1000 ø200mm
8.999 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der vil være forskel på prisniveauet på billige vådskærer fra byggecenter til byggecenter. Nogle har fokus på de bedste priser, hvorimod nogle har fokus på kompetent sparring. Du bør tænke over hvad du vurderer er vigtigst.
Hvis du skal bruge byggematerialerne hurtigst muligt eller blot gerne vil blive fri for fragtomkostningen, så kan du tænke over at transportere produkterne på egen hånd. Dette er i høj grad muligt hos de kendte byggemarkeder.
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser webshoppen udsteder når du køber online, så du slipper for udfordringer med for eksempel reklamationer. Derfor bør man tjekke byggemarkedets handelsbetingelser.
For nogle er byggeri forbundet med en hulens masse spørgsmål. Dermed kan det overvejes at købe fra en netbutik, hvor du kan få information omkring vådskærer.
Nogle byggemarkeder udbyder et enormt udvalg af varer, hvorimod andre er specialiserede i en enkelt gruppe af vare. Du bør reflektere over om det er essentielt for dig at have mange forskellige varetyper at vælge i mellem, udover blot vådskærer.
Det er helt klart ekstremt relevant at tjekke, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Alternativt må du kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre er fysisk til stede i det meste af landet, og derfor har mange adgang til at handle online og fragte materialerne selv. Som følge af det er der mulighed for at spare leveringsgebyret, samt samtidig hente produkterne hurtigere.
De store byggekæder er folkekære og almenkendte forretninger, som kan give en tryghedsfølelse til dig der skal købe online. Dette vil nogle se som fordelagtigt.
De udbredte byggecentre forhandler produkter fra diverse producenter, og pga. det kan du bestille fra et stort sortiment af vådskærer online.

Nichewebshop

Diverse webshops med fokus på et smalt varesortiment står selv for produktion af de produkterne der sælges i de store byggecentre. Ved at købe direkte på nichebutikkerne online kan du muligvis få gode tilbud.
De fleste nichefokuserede netbutikker er små virksomheder, som typisk har danske ejere, eventuelt endda lokalt nær dig. Disse støtter du når du bestiller vådskærer online fra deres webshop.
Mange nichebutikker på nettet er eksperter i deres online produktkategori, idet de kun sælger disse produkter. Af den grund vil du opleve endnu mere begavet service fra mennesker med ekspertviden i netop vådskærer.
De 10 største byggemarkeder
vådskærer jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og udgøres nu af omkring 2.100 mennesker i de 122 varehuse. Jem og Fix tilstræber billige priser til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og udgøres nu af omkring 1.000 mennesker i kædens 9 varehuse. Davidsen har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og udgøres i dag af flere end 2.000 ansatte i kædens 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger årligt for mere end 7 milliarder kroner.

vådskærer harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 personer i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og lønner i dag omkring 2.300 mennesker i selskabets 56 varehuse. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

vådskærer bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og lønner i dag omkring 1.000 medarbejdere i deres 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på billige priser til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

vådskærer silvan

Silvan åbnede i 1968, og beskæftiger nu cirka 1.000 mennesker i deres 41 varehuse. Silvan fokuserer på at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og udgøres i dag af over 500 medarbejdere i deres 9 varehuse. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og udgøres nu af flere end 100 mennesker i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 satser på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 500 millioner kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 ansatte i forretningens 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Du burde måske tænke over om du magter at stå for hele projektet selv, eller du kan have fordel af at sikre dig eksperthjælp til dele af projektet. Når du får hjælp fra en professionel er det lukrativt at få forslag fra en håndfuld selskaber.
2Forinden du indleder byggeprocessen må det være ultra fornuftigt med et tilsagn om, at byggeprojektet overhovedet overholder gældende love. Afhængigt af din bopæl vil der gælde en række love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad der ikke er lovligt.
3Det kan blive aktuelt at du har samtlige bygningsmaterialer klar før du kaster dig over eksekveringen. Du vil med fordel kunne forfatte en enkel huskeliste som samler alle de ting der er nødvendige, og efterfølgende gennemløbe punkterne, så du er tryg ved at du har styr på det.
4Typisk vil det vise sig betydningsfuldt at lave et regnskab for byggeriet, så du føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det må være en fordel at nedskrive samtlige udgifter, og herefter dokumentere eventuelle tilbud på dem en ad gangen.
5Glem ikke at du kan søge et bidrag fra det offentlige til ombygninger. Det får man i tilfælde hvor projektet er klimavenligt. Modtagelsen af støtte kræver dermed at renoveringen har positiv betydning for planeten.
6For projekter udenfor har vind og vejr en essentiel rolle. På grund af dette må du ofte se vejrvarslen i dagene op til projektets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det pludselig går i gang med at piske ned absolut lige når du er ved at færdiggøre dit svære projekt.
7Det bør overvejes at søge assistance til projektet, især når det kommer til omfattende projekter. Større ombygninger behøver flere personer. Derudover vil det vise sig mere effektivt og mere minderigt når man er flere om det.
8Du skal for alt i verden ikke negligere sikkerheden, så husk sikkerhedstøj såsom hoved- og fodbeklædning der skåner dig imod potentielle uheld. Det er fornuftigt at du har styr på din sikkerhed i dit byggeprojekt, ikke mindst såfremt du ikke har hjælp fra en ekspert.
9Man må for alt i verden ikke stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Jævnligt kan det vise sig uundværligt at have grejet klar forinden du tager fat på byggeriet. Det er derudover vigtigt at tillægge de her omkostninger i budgettet for byggeriet.
10Du har adgang til vældig mange guides og videoer online som der kan findes hjælp i. Særligt YouTube kan hjælpe med meget gavnlig oplysning, især ifald man kigger i hele verden.
11Forberedelse vil være vejen til at komme i mål med byggeprocessen. Du er nødt til at have en effektiv arbejdsplan, som beskriver hvilke arbejdsopgaver der løses på hvilket tidspunkt, og som ligeledes indeholder en prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være realistisk idet du udarbejder oversigten.
12Der viser sig altid uforudsigelige hovedpiner i tilfælde med store opgaver, og ergo kan det være meningsfuldt at der afsættes tilstrækkelig plads i arbejdsplanen, som gør at man er tryg ved at nå i mål til tiden.
De bedst anmeldte byggekæder
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ekstremt beundringsværdigt. Scoren er regnet ud fra 23.161 meninger, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med maksimum point, og alene 8 % kvitterer med den dårligste rating. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er hamrende overlegent. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 ratings, hvor imponerende 76 % giver den bedste karakter, og bare 4 % giver den laveste karakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er enormt betryggende. Scoren er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 2 % har givet 1 stjerne. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som vel at mærke er meget beundringsværdigt. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 59 % giver den bedste karakter, og bare 9 % giver dumpekarakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er rigtig flot. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvoraf hele 86 % kvitterer med toprating, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Hvilken leveringsmodel er smartest?

De fleste butikker på nettet giver efterhånden en række forskellige billige fragtløsninger til vådskærer. Den mest populære er på nuværende tidspunkt at få leveret til et udleveringssted, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente dine varer når det passer ind i din kalender. Fragttypen er nemlig ret så ligetil, samt i mange tilfælde tilmed den mest prisbevidste leveringsløsning.

Du kan tillige tænke over at vælge afsending hjem til dig eller til dit arbejde. Fragtmetoden viser sig som regel lidt mere omkostningsfuld, men til gengæld rigtig nem ift. vådskærer online. Den billigste fragtmetode vil dog altid være at du selv henter varerne, hvilket forudsætter at du er nær e-handlens byggecenter, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringsdygtigheden på vådskærer er selvfølgelig ret så bestemmende ifald man har behov for pakken med det samme, og af den grund er det naturligvis på sin plads at man gransker den anslåede leveringstid for vådskærer. En hel del online virksomheder – eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – annoncerer billig 1 dags fragt på de fleste produkter online, men vær på vagt da det antager at bestillingen fuldbyrdes forud for et fastslået tidspunkt, med det formål at de garanteret kan nå at få pakken pakket forud for at de lageransatte tager hjem.

Nogle enkelte byggemarkeder byder på fri fragt på vådskærer online, men i mange tilfælde kun når der handles for en fastsat sum. Derudover bør du overveje den billigste leveringsmulighed, der typisk vil være at få fragtfirmaet til at bringe din pakke til en pakkeshop.

Adskillige kæder foreslår klik-og-hent hvor man køber billig vådskærer online og selv henter i byggemarkedet. Fx Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, 10-4, Davidsen, XL-Byg og Stark. Byggecentrene foreslår blandt andet klik-og-hent på vådskærer i disse byer:

Hørsholm, Ishøj, Charlottenlund, Vanløse, Brønderslev, Ikast, Nyborg, Roskilde, Struer, Odense, Højbjerg, Næstved, Vordingborg, Birkerød, Nærum, Haslev, Tårnby, Lyngby, Vejle, Aarhus, Kokkedal, Dragør, Herning, Nakskov, Gentofte, Middelfart, Frederikshavn, Nørresundby, Aabenraa, Rønne, Lystrup, Randers, Gladsaxe, Vallensbæk, Frederiksværk, Farum, Ringsted, Ballerup, Glostrup, Svendborg, Fredericia, Køge, Frederikssund, Thisted, Værløse, Albertslund, Hillerød, Hobro, Sønderborg, Taastrup, Silkeborg, Hjørring, Helsingør, Risskov, Valby, Holstebro, Brønshøj, Slagelse, Rudersdal, Aalborg, Holbæk, Nykøbing Falster, Greve, Lillerød, Viborg, Skanderborg, Kolding, Ølstykke, Hvidovre, Jyllinge, Virum, Odder, Esbjerg, Stenløse, Hedensted, Hedehusene, Allerød, Rødovre, Herlev, Grenaa, Haderslev, Brabrand, København, Solrød Strand, Korsør, Brøndby, Søborg, Åbyhøj, Kalundborg, Skive, Horsens, Frederiksberg, Varde, og Tilst, .

Klik-og-hent af vådskærer er en mulighed i alle regioner af Danmark: Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Vestfyn), Jylland (Nordjylland, Sydjylland, Vestjylland, Syddanmark, Østjylland, Sønderjylland, Midtjylland) og Sjælland (Nordsjælland, Bornholm, Lolland, Sydsjælland, Amager, Hovedstaden, Midtsjælland, Østsjælland, Vestsjælland, Falster).

Når man kigger i statistikkerne står det tydeligt, at folk jævnligt efterspørger eksempelvis vådskærer online og billig vådskærer. Derudover ser vi typisk mennesker søge efter bl.a. køb vådskærer, vådskærer tilbud samt vådskærer priser, plus de udbredte byggemarkeder som Harald Nyborg, Stark, Bygma, Davidsen, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix og 10-4.

Få rabat på vådskærer

Det har vist sig at være ret ukompliceret for købere at finde frem til tilbud på billige vådskærer online hos diverse e-shops, og af den grund har adskillige outlets på nettet været presset til at at stampe salgspriserne på vådskærer betydeligt, og derudover frembyde billig levering.

Det kan dog trods alt vise sig tiden værd at undersøge nogle få internet virksomheder i Danmark efter udsalg og tilbud på vådskærer online inden du færdiggør din shopping, sådan at man er usvigeligt sikker på at få den bedste pris. Kig ikke kun hos de velkendte byggecentre som Davidsen, Silvan, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Bygma og Bauhaus.

Man må ikke desto mindre være så påpasselig, at ifald en shop reklamerer billige vådskærer online til salg for en tilbudspris som kan virke umådelig lav, så burde det i nogle tilfælde være en indikator for en svindel netshop. Bestillinger med betalingskort er imidlertid indbefattet af et reglement, der støtter køberen imod fup internet handler.

Vi tilråder kortbetalinger eller MobilePay. Alternativt burde du overveje en afdragsordning som for eksempel ViaBill, forudsat du har til hensigt at klare beløbet til vådskærer over en periode. Det foreslåes normalt hos specialiserede webshops, men ikke de kendte byggemarkeder som fx Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen og 10-4.

Når vi kigger i statistikkerne bliver det markant, at netshoppere tit leder efter for eksempel vådskærer priser og vådskærer tilbud. Man ser desuden jævnligt online shoppere søge efter for eksempel vådskærer online, billig vådskærer samt køb vådskærer.

Analyser folks bedømmelser

Trustpilot bringer dig faktisk tiltalende chancer for at blive klogere på adskillige øvrige konsumenters kritik og derved tilråder vi, at du gennemgår online firmaets ratings inden du færdiggør din shopping med billige vådskærer online.

Facebook leverer ligeledes ret pålidelige løsninger til at få indsigt i internet selskabets kundefokus. Derudover ses endda online selskaber i Danmark som gør det muligt at registrere en anmeldelse af virksomhedens service, hvilket på samme måde burde bruges til at bedømme tidligere kunders oplevelser.

Forud for at nogen bestiller billige vådskærer online hos en butik kan man til hver en tid tage stilling til netbutikkens forretningsvilkår, dog er det naturligvis ikke videre spændende, specielt ved de velkendte byggecentre som 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, XL-Byg og Bauhaus.

Et nemmere alternativ kan derfor være at kigge hvorvidt netbutikken er e-mærket medlem, grundet at det almindeligvis er en erklæring om at webbutikken følger de danske retningslinjer, samt at online forretningen en gang i mellem kigges til af fagmænd der er meget fortrolige lovgivningen.

Desuden får du chance for at få bistand, når du får besvær i forbindelse med din bestilling af vådskærer. Ligeledes er det smart at du er obs på de fundamentale betingelser i forbindelse med bestillingen af vådskærer online, for eksempel hvilken returpolitik online shoppen garanterer.

I relation til det er det tilmed essesentielt, at man til enhver tid sikrer sin kvittering på e-mail, så man i fremtiden kan bevidne købet af vådskærer, uafhængig af om man har bestilt fra XL-Byg, 10-4, Silvan, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Davidsen eller Jem og Fix.

Jørgen J gav 5 stjerner

Super hurtigt leverance.

Charlotte Jensen gav 4 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

Jørgen Thomsen gav 5 stjerner

Alt var i orden

Christian gav 5 stjerner

Alt var i orden

9 gode råd til køb på nettet
1Vi går generelt ind for at se nærmere på hvorvidt internet virksomheden er e-mærke tilsluttet, grundet at det længe har været en påvisning af at online shoppen følger de danske retningslinjer, tillige med at forretningen løbende gennemses af jurister som er meget bekendte med bestemmelserne på området. Før folk køber billige vådskærer på en e-butik burde de til hver en tid studere forhandlerens vilkår.
2Vi foreslår generelt kortbestillinger eller mobilbetaling. Kortkøb er omsluttet af en forordning, som redder kunden imod falske butikker på nettet. Alternativt bør du bruge en afdragsordning fra f.eks. ViaBill, når du ser en fordel i at afbetale pengene af flere omgange.
3Nogle e-firmaer yder gratis fragt på vådskærer, men oftest er det forbeholdt når der købes for en bestemt pris. Derudover skal du snuppe den billigste metode til levering, der gerne vil blive at få dem til at bringe bestillingen til en pakkeshop. Fragtmetoden er gerne omvendt virkelig fremkommelig. Den prisbilligste leveringsudgave vil dog altid vise sig at være at hente produkterne selv.
4Trustpilot tilbyder dig altid solide chancer for at gennemgå en lang række forhenværende kunders oplevelser og af den grund anbefaler vi, at du kigger nærmere på e-firmaets omtaler forinden du bestiller billige vådskærer online. Facebook byder på for øvrigt visse troværdige metoder til at få et kig ind i e-butikkens troværdighed.
5Det er jo vældig gnidningsløst for folk at sammenligne priser online på billige vådskærer hos flere internet webshops, og derfor præsterer en hel del netbutikker fragt uden betaling. Trods dette kan det trods alt være tiden værd at inspicere et par forskellige online selskaber efter tilbud og rabat forinden du shopper, sådan at du er tryg ved at indhente den mindst kostelige pris.
6Størstedelen af shops på nettet foreslår nu mange forskellige billige former for fragt til vådskærer. En favorit er for øjeblikket udleveringssteder, fordi du dermed nemt kan hente de bestilte varer lige når det passer dig. Denne er altså ultra ligetil, og ofte ligeledes den billigste mulighed for fragt.
7Leveringstidspunktet er temmelig betydningsfuld når du mangler dine nye varer fluks, så med det formål er det særdeles essentielt at du undersøger den estimerede leveringstid på vådskærer. En lang række shops på nettet præsterer billig 1 dags fragt på flere produkter, som imidlertid er underforstået at du bestiller tidligere end et fastslået tidspunkt.
8Den mest betalelige form for levering er unægtelig at du selv henter produkterne, men det står og falder med at du fysisk befinder dig med kort afstand til e-butikkens adresse. Den metode til levering er jo rigtig relevant ifald du mangler vådskærer om et øjeblik. Alternativt så garanterer nogle få e-firmaer fragt uden omkostninger, men oftest stiller det krav om at der købes for en præcis sum.
9Forud for at folk bestiller billige vådskærer på en netbutik behøver man i princippet kigge på webbutikkens handelsbetingelser, dog er det gerne et omfattende projekt. Yderligere kan det være til hjælp at køber er påpasselig med de mest vitale retningslinjer der har indflydelse på bestillingen af billige vådskærer online, fx den byttepolitik e-forhandleren bruger.