Jeg har fundet 7 webshops der sælger vådrumsgips, og skrevet deres priser ned for 100 m2 inkl. levering.

Den laveste pris lige nu er 100 m2 for kun 4.531 kr. Det er 59 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 100 m2 vådrumsgips inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
4.531 kr.Køb
4.854 kr.Køb
4.947 kr.Køb
5.990 kr.Køb
6.810 kr.Køb
7.157 kr.Køb
10.200 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggekæder præsterer et enormt produktudvalg, hvorimod nogle har fokus på en enkelt gruppe af vare. Du skal bestemme hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange grupper af varer at vælge i blandt, udover bare vådrumsgips.
Der kan være forskel på prisen på billige vådrumsgips fra netbutik til netbutik. Enkelte har billige priser, imens andre satser på faglig rådgivning. Du må bestemme hvad du helst vil have.
Ifald du har brug for produkterne med det samme eller blot vil spare fragten, så kan du med fordel fragte materialerne personligt. Det er hovedsageligt en mulighed hos de gængse byggekæder.
Du skal have fokus på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder når du køber online, så du kan undgå problemer med for eksempel reklamationer. Man bør derfor tjekke virksomhedens betingelser.
Det er selvsagt ekstremt vigtigt at vide, hvorvidt den vare du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Alternativt kan du være nødt til at vælge et andet.
For mange er et byggeprojekt lig med alverdens spørgsmål. Derved kan du have fordel af at købe fra en online byggeshop, hvor du får hjælp til valg af vådrumsgips.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre har butikker mange steder i landet, og som følge af det har folk chancen for at købe online og transportere byggematerialerne på egen hånd. Takket være dette er det muligt at undvære fragten, samt samtidig skaffe varerne på kortere tid.
De gængse byggekæder forhandler produkter fra flere specialbutikker, med det formål at du så kan bestille fra et stort sortiment af vådrumsgips online.
De store byggemarkeder er folkekære og anerkendte butikker, hvilket kan give en tryghedsfornemmelse når man skal købe online. Dette er noget nogle vil se som fordelagtigt.

Nichewebshop

En masse webshops med fokus på en enkelt niche er producenter af varerne der forhandles i de store byggecentre. Idet du køber direkte igennem nichebutikkerne online får du en bedre pris.
Alverdens webshops med fokus på et smalt varesortiment er små firmaer, der typisk er dansk ejede, måske sågar lokalt fra dit område. Dem kan du hjælpe ved at handle vådrumsgips online fra deres webshop.
Hovedparten af nichespecifikke netbutikker ved ekstremt meget om de produkter de sælger online, idet de kun sælger disse varer. Derigennem kan du forvente super kompetent service fra mennesker der er eksperter i lige præcis vådrumsgips.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Bygma åbnede i 1952, og lønner i dag i nærheden af 2.300 ansatte i deres 56 byggecentre. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

vådrumsgips jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og udgøres nu af i omegn af 2.100 personer i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og omfatter i dag i nærheden af 100 personer i forretningens 6 byggecentre. 10-4 har fokus på salg til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

Davidsen startede i 1944, og lønner i dag flere end 1.000 medarbejdere i deres 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og styres dagligt af omkring 2.000 kollegaer i de 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

vådrumsgips bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og beskæftiger nu over 1.000 ansatte i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus specialiserer sig i salg til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

vådrumsgips harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 ansatte i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og beskæftiger i dag omkring 2.000 personer i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og udgøres nu af over 500 personer i de 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

vådrumsgips silvan

Silvan åbnede i 1968, og beskæftiger nu omtrent 1.000 medarbejdere i de 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Før du igangsætter byggeprocessen kan det være aldeles fornuftigt at man sikrer sig, at det du vil bygge ikke er ulovligt. Alt efter din boligtype vil der være gældende love omkring, hvad der er lovligt, og hvad du ikke må.
2Der præsenterer sig typisk uforudsigelige bump på vejen ved større byggeprojekter, og herved vil det være meningsfuldt at man afsætter tilstrækkelig tid i planen, som bidrager til at man føler sig afslappet omkring at have tid nok til det.
3Du burde måske overveje om du selv skal stå for hele projektet, eller du kan have fordel af at fremskaffe hjælp fra en ekspert til noget af det. Ifald du indhenter assistance fra en fagperson vil det ofte være fordelagtigt at tage imod tilbud fra flere firmaer.
4Muligvis vil det vise sig afgørende at du har de nødvendige byggematerialer til rådighed i god tid før du indleder arbejdet. Du kunne med fordel sammensætte en overskuelig indkøbsseddel som samler alle de ting du har brug for, og efterfølgende gennemløbe punkterne, således at du er tryg ved at alt er som det skal være.
5For udendørs byggeprojekter kan vejret få meget at sige. Af den årsag skal du regelmæssigt se vejrprognosen i de dage der er op til byggeriets begyndelse, så det forhåbentlig ikke uden varsel starter med at regne absolut lige når du er trukket i arbejdstøjet til det avancerede byggeprojekt.
6Man skal ikke på noget tidspunkt mangle værktøj. Tit vil det vise sig fundamentalt at du har udstyret klar til brug før du går løs med byggeriet. I øvrigt må du ikke glemme at medregne de her omkostninger i regnskabet for byggeriet.
7Det er en god idé at indhente assistance til arbejdet, især når det er omfattende ombygninger. Enkelte byggerier gør krav på flere personer. Ydermere bør det blive bedre og mere interessant når man er flere om at bidrage.
8Typisk vil det vise sig fornuftigt at udfærdige et budget for istandsættelsen, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det vil blive fornuftigt at tage noter til alle poster, og herefter søge sig frem til ens udgift ved dem hver især.
9Du har mulighed for at hente økonomisk hjælp fra det offentlige til renoveringer. Det tilbydes ifald ombygningen gør en forskel for klimaet. Bidraget betinger at byggeprojektet gør en positiv forskel for planeten.
10Du bør ikke se bort fra din sikkerhed, så husk sikkerhedsbeklædning såsom sikkerhedshjelm som beskyttelse med henblik på hændelige ulykker. Det er vigtigt at have styr på sikkerheden i arbejdet, navnlig ifald du ikke fremskaffer hjælp fra en professionel.
11Der er stribevis af guides og videoer på internettet hvorfra du kan få tips og tricks. Ikke mindst YouTube giver ret så meget almennyttig information, ikke mindst når du kigger på engelsk.
12Planlægning bliver kilden til et uproblematisk forløb med dit arbejde. Du anbefales at forfatte en gennemarbejdet agenda, der beskriver hvilke gøremål der skal løses på hvilke tidspunkter, samt derudover en rækkefølge. Vær realistisk idet du laver oversigten.
De bedst anmeldte byggemarkeder
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket altså er ret så imponerende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 23.161 anmeldelser, hvoraf hele 69 % giver topkarakter, og alene 8 % har givet den dårligste rating. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er utrolig godt arbejde. Karakteren er regnet ud fra 2.856 ratings, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet maksimum point, og kun 9 % giver den laveste karakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som selvsagt er ualmindeligt imponerende. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet maksimum point, og bare 2 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket selvfølgelig er ret så godt arbejde. Evalueringen er baseret på 28.109 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 76 % giver topkarakter, og bare 4 % giver den laveste karakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er kolossalt flot. Scoren er baseret på 19.208 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 84 % giver 5 stjerner, og blot 2 % har givet den dårligste rating. Nu her har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Hvilken leveringstype skal jeg vælge?

Størstedelen af outlets på nettet tildeler efterhånden en lang række forskellige billige leveringstyper til vådrumsgips. En af de populære er i vore dage pakkeshops, hvor du så nemt kan hente dine produkter når du har mulighed for det. Muligheden er nemlig ret så uproblematisk, samt ofte derudover den mindst kostelige leveringsmanér.

Du kunne ydermere foretrække at vælge udbringning hjem til dig privat eller ud på din arbejdsplads. Metoden bliver desværre lidt mere omkostningsfuld, men derudover super let gængelig ift. vådrumsgips online. Den billigste mulighed for levering er uden tvivl at hente ordren selv, som desværre stiller krav om at du fysisk befinder dig i nærheden af internet forretningens byggecenter, eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

Leveringshastigheden på vådrumsgips kan være ret så essentiel når du behøver din pakke øjeblikkeligt, og herved er det skam vigtigt at vi checker leveringstidspunktet ved vådrumsgips. En hel del forhandlere på nettet – herunder Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – annoncerer billig 1 dags levering på mange varer online, der dog er betinget af at ordren placeres før et fastsat klokkeslæt, så at de har mulighed for at nå at få varen ekspederet inden de lageransatte drager hjemad.

Nogle enkelte internet virksomheder præsterer gratis levering på vådrumsgips online, men i reglen er det så nødvendigt at der shoppes for en bestemt sum. Derudover må man snuppe den mest prisbevidste fragtløsning, som oftest er at få kørt din bestilling til et udleveringssted.

En lang række byggemarkedskæder yder afhentning hvor man bestiller billig vådrumsgips online og selv henter i byggecenteret. Fx Bauhaus, 10-4, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Bygma og Jem og Fix. Byggekæderne frembyder bl.a. click-and-collect på vådrumsgips i disse områder:

Hobro, Kokkedal, Holbæk, Tårnby, Helsingør, Valby, Lillerød, Taastrup, Værløse, Thisted, Horsens, Hørsholm, Aarhus, Varde, Kolding, Frederikshavn, Vejle, Hillerød, Solrød Strand, Frederiksværk, Ishøj, Sønderborg, Herning, Viborg, Gentofte, Ringsted, Aabenraa, Vanløse, Stenløse, Grenaa, Nykøbing Falster, Jyllinge, Holstebro, Nørresundby, Hvidovre, Næstved, Hjørring, Lystrup, Slagelse, Frederikssund, Svendborg, Ikast, Birkerød, Glostrup, Fredericia, Ballerup, Hedehusene, Rødovre, Odense, Åbyhøj, Nærum, Nyborg, Hedensted, Brabrand, Rudersdal, Farum, Albertslund, Allerød, Brøndby, Tilst, Lyngby, Søborg, Virum, Dragør, Brønshøj, Ølstykke, Skanderborg, Aalborg, København, Charlottenlund, Odder, Randers, Brønderslev, Haderslev, Herlev, Greve, Skive, Køge, Silkeborg, Risskov, Struer, Korsør, Esbjerg, Højbjerg, Nakskov, Vordingborg, Roskilde, Gladsaxe, Middelfart, Rønne, Vallensbæk, Kalundborg, Haslev, og Frederiksberg, .

Click-and-collect for vådrumsgips er muligt i alle dele af landet: Fyn (Østfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn), Sjælland (Nordsjælland, Falster, Østsjælland, Vestsjælland, Lolland, Amager, Sydsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Midtsjælland) og Jylland (Syddanmark, Østjylland, Vestjylland, Nordjylland, Sydjylland, Midtjylland, Sønderjylland).

Ses der på tallene står det klart, at online shoppere jævnligt kigger efter fx køb vådrumsgips og vådrumsgips tilbud. Man ser derudover tit mennesker søge eksempelvis vådrumsgips priser, billig vådrumsgips samt vådrumsgips online, plus de kendte byggekæder som Davidsen, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark og 10-4.

Rabat på vådrumsgips

Det er yderst overkommeligt for almindelige dødelige at finde tilbud på billige vådrumsgips online hos forskellige online outlets, og altså har masser af internet webshops set sig tvunget til at formindske priserne på vådrumsgips betydeligt, og endda garantere levering uden beregning.

Det kan dog immervæk være lønnende at studere en række shops på nettet efter tilbud og udsalg på vådrumsgips online forinden du køber, således at du er velinformeret til at indhente den mest billige pris. Kig ikke bare hos de kendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Stark, Silvan, Bygma, XL-Byg og Bauhaus.

Du skal imidlertid være så påvagt, at ifald en internet webshop forhandler billige vådrumsgips online på tilbud til en udsalgspris som anses for besynderligt overkommelig, så burde det for det meste være et bevis på en uærlig e-forhandler. Køb med kort er i hvert fald en del af en forordning, der garanterer en overfor falske netshops.

Vi foreslår generelt bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Som et alternativ kan du drage nytte af en billig afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, for så vidt du ønsker at afbetale betalingen af vådrumsgips i flere bidder. Det foreslåes typisk i nichefokuserede netbutikker, men dog sjældent de velkendte byggekæder som fx Stark, Bauhaus, Silvan, 10-4, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix og Davidsen.

Ved indkig i tallene bliver det klart, at internetbrugere typisk leder efter bl.a. vådrumsgips online og vådrumsgips priser. Derudover oplever vi tit mennesker søge efter fx køb vådrumsgips, vådrumsgips tilbud samt billig vådrumsgips.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg vådrumsgips er 4160 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 21 brugeranmeldelser.

Alt fungerede perfekt.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
Læs tidligere kunders bedømmelser

Trustpilot fremskaffer fuldkommen værdifulde genveje til at kigge på diverse øvrige konsumenters meninger og derfor støtter vi, at du læser online webshoppens ratings inden du bestiller billige vådrumsgips online.

Facebook forærer dig lignende evigt fremragende muligheder for at få et kig ind i webbutikkens troværdighed. Tilmed møder vi en række shops på nettet hvor du kan sammensætte en anmeldelse af ordreforløbet, som tilmed burde benyttes til at fornemme kundetilfredsheden.

Inden folk handler billige vådrumsgips online på en internet webshop bør de utvivlsomt betragte virksomhedens forretningsaftale, det er dog i mange tilfælde ikke særlig morsomt, i særdeleshed med de velkendte byggekæder som XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen og 10-4.

En nem løsning kunne derfor være at tjekke om online forretningen er e-mærke tilsluttet, fordi det ofte er en tryghed om at online shoppen følger de gældende danske regler, tillige med at e-forhandleren fra tid til anden vurderes af fagmænd som har indsigt i de gældende vilkår.

Det giver dig lejlighed til støtte, ifald du oplever vanskeligheder ved dit indkøb af vådrumsgips. For øvrigt tilrådes det at du er på vagt for de mest essentielle forhold der gælder for købet af vådrumsgips online, fx den ombytningsrettighed butikken tilbyder.

På grund af dette er det desuden vigtigt, at man stadigvæk beholder sin faktura e-mail, så man fremadrettet kan bekræfte sin bestilling af vådrumsgips, uanset om man har bestilt fra Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bygma.

Maria R gav 5 stjerner

Fornuftigt sted at handle

Maria V gav 4 stjerner

Intet at klage over

Anna Jensen gav 5 stjerner

Vi er meget tilfredse med hele…

Susanne gav 5 stjerner

I gør det super godt

9 tips til online shopping
1Det er særligt fremkommeligt for folk at sammenligne priser online på billige vådrumsgips hos diverse online firmaer, og med det motiv garanterer mange internet shops fri fragt. Men det kan immervæk være smart at udforske en række online butikker efter tilbud og rabat forinden du shopper, således at du er skråsikker på at få den laveste pris.
2Trustpilot tilbyder ganske troværdige genveje til at undersøge en længere række eksisterende forbrugeres opfattelser og derfor er det klogt, at du eftergår internet butikkens kritik forinden du køber billige vådrumsgips online. Facebook medfører lige så vel en del nyttige genveje til at få et kig ind i internet butikkens pålidelighed.
3Forinden folk shopper billige vådrumsgips på en e-shop burde de i og for sig skimme netbutikkens forretningsbetingelser, dog er det mange gange en omfattende opgave. Ydermere foreslår vi at man er omhyggelig omkring de mest vedkommende vedtægter der gør sig gældende i forbindelse med handlen med billige vådrumsgips online, eksempelvis den bytteret online virksomheden lover.
4Fragttiden er yderst central om vi står og skal bruge varerne øjeblikkeligt, så herved er det altså fornuftigt at du finder den anslåede leveringsdato på vådrumsgips. En stor portion e-handler stiller garanti om billig 1 hverdags levering på flere varenumre, men glem ikke at det er regnet ud fra at der bestilles inden et konkret klokkeslæt.
5Den mindst kostelige leveringsmulighed vil utvivlsomt være selv at hente varerne, men den mulighed stiller krav om at du opholder dig nærved netshoppens bopæl. Den mulighed for fragt kan i nogle tilfælde være temmelig central såfremt vi absolut skal bruge vådrumsgips inden for få dage. Alternativt så tilbyder visse online shops fragt uden omkostninger, men i reglen kræver det at der handles for en bestemt sum.
6Nogle enkelte netbutikker byder på portofri levering på vådrumsgips, men for det meste er det så præmissen at der indkøbes for en fastsat sum. Ellers kan du udvælge den mest letkøbte leveringsform, hvilket ofte er at få kørt din ordre til et afhentningssted. Løsningen viser sig undertiden desuden vældig hensigtsmæssig. Den mest betalelige leveringsmodel kan ikke modsiges at være at hente produkterne selv.
7En del online forretninger giver nu et stort udvalg af billige leveringstyper til vådrumsgips. En af dem der er mest populær er nu om stunder udleveringssteder, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente de bestilte varer den dag der passer dig. Fragtløsningen er jo i høj grad simpel, og ofte desuden den mest betalelige metode til levering.
8Vi anbefaler at finde ud af hvorvidt internet selskabet er tilsluttet e-mærket, grundet at det almindeligvis er en indikator for at online forretningen efterkommer den officielle danske lovgivning, udover at online forretningen ofte revurderes af fagfolk der har meget erfaring med retningslinjerne. Forud for at nogen shopper billige vådrumsgips hos en internet butik bør man i virkeligheden have øje for e-butikkens vilkår.
9Vi tilråder kortbestillinger eller mobilbetaling. Handler med kort er inkluderet i et regelsæt, hvilket værner dig overfor falske forretninger på nettet. Som alternativ burde du benytte en løsning som fx ViaBill, ifald du vil afdrage prisen over tid.