Universaltang 10 127-10-0lu
182 kr.
Læs mere
Universaltang 10 131-10-0lu
180 kr.
Læs mere
Universaltangsæt Luna 5 stk
639 kr.
Læs mere
Universaltang 406p
239 kr.
Læs mere
Universaltang 10 111-10-1lu
165 kr.
Læs mere
Universaltang Teng Tools 401
136 kr.
Læs mere
Universaltang 401-10f
136 kr.
Læs mere
Universaltang 06 233-06-lu
195 kr.
Læs mere
Universaltang 10 122-10-lu
195 kr.
Læs mere
Universaltang 404-4
109 kr.
Læs mere
Universaltang
259 kr.
Læs mere
Universaltangsæt Luna 13 stk
2.367 kr.
Læs mere
Universaltang 06 233a-06-lu
200 kr.
Læs mere
Universaltangsæt Teng Tools TTVG05
575 kr.
Læs mere
Universaltang 12 401-12
176 kr.
Læs mere
Universaltang 409p
180 kr.
Læs mere
Universaltang 408
162 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er byggeprojekter ens betydende med adskillige spørgsmål. På grund af det bør du handle hos et online byggecenter, som kan tilbyde tips og tricks til valg af universaltang.
Det er absolut ekstremt afgørende at vide, om de varer du vil købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Hvis ikke kan du være nødt til at kigge andetsteds.
Nogle byggemarkeder har et stort produktudvalg, imens andre har fokus på en enkelt varetype. Du bør tænke igennem hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange forskellige grupper af varer at vælge i mellem, udover blot universaltang.
Du vil finde variationer i salgspriserne på billige universaltang fra byggemarked til byggemarked. Enkelte satser på gode tilbud, hvorimod andre har service. Du bør reflektere over hvad der er vigtigst for dig.
Når du har brug for produkterne hurtigst muligt eller blot har lyst til at slippe for leveringsomkostningen, så kunne du overveje at transportere byggematerialerne selv. Det er særligt en mulighed ved de kendte byggemarkeder.
Du skal kende de handelsbetingelser butikken udsteder når du køber online, så du undgår problemer med bl.a. reklamationer. Derfor skal man kende firmaets regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder udbyder produkter fra mange specialbutikker, og takket være dette kan du handle fra et bredt sortiment af universaltang online.
De store byggekæder er etablerede og højtprofilerede firmaer, hvilket medvirker til en tryghedsfornemmelse når man skal købe online. Det er noget nogle vil se en fordel i.
De udbredte byggecentre er tilgængelige overalt i landet, og pga. det har man mulighed for at købe online og transportere varerne selv. Derigennem har man valget om at blive fri for leveringsomkostningen, og ovenikøbet få varerne straks.

Nichewebshop

Forskellige nichebutikker på nettet har meget ekspertise i de produkter de sælger online, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. Således formår de at yde en høj grad af anvendelig hjælp fra ansatte der er specialister i lige præcis universaltang.
Størsteparten af niche netbutikker er producenter af de varer der sælges i de kendte byggekæder. Ved at købe direkte hos disse nichewebshops online vil du få billigere priser.
Størstedelen af nichebutikker på nettet er iværksættervirksomheder, som tit er danske, givetvis sågar lokalt nær dig. Disse kan du hjælpe ved at handle universaltang online fra deres webshop.
De største byggecentre i Danmark

10-4 så dagens lys i 1947, og beskæftiger i dag mere end 100 kollegaer i deres 6 butikker. 10-4 sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og omfatter i dag cirka 2.000 ansatte i forretningens 104 butikker. XL-Byg har fokus på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

universaltang jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og styres dagligt af omkring 2.100 ansatte i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix satser på at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

universaltang silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og beskæftiger nu flere end 1.000 personer i firmaets 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i billige priser til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

universaltang harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og er nu arbejdsplads for flere end 2.000 mennesker i deres 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og er i dag arbejdsgiver for mere end 500 medarbejdere i selskabets 9 butikker. Johannes Fog satser på salg til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Stark kom frem i 1896, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 mennesker i de 72 butikker. Stark satser på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og styres dagligt af i omegn af 1.000 ansatte i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen tilstræber salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

universaltang bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 ansatte i de 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på billige priser til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og lønner i dag mere end 2.300 medarbejdere i firmaets 56 varehuse. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Ved byggeprojekter udenfor har vind og vejr en fundamental rolle. Af den årsag må du hyppigt tage et kig på vejrudsigten i forbindelse med byggeprojektet, så du undgår at det pludselig begynder at stå ned i stænger i samme sekund som du står midt i dit avancerede projekt.
2Der er en verden af artikler og videoer online hvorfra du kan få gode råd. Især YouTube supporterer dig med ekstremt meget gavnlig viden, ikke mindst ifald man søger på engelsk.
3Det er en god idé at sikre sig en hjælpende hånd til arbejdet, i særdeleshed såfremt det er vigtige byggeprojekter. Flere opgaver stiller krav om flere mennesker. Samtidig viser det sig mere effektivt og mere minderigt når man er flere om at bidrage.
4Godt forarbejde er nøglen til at få en god oplevelse med arbejdet. Du bør overveje at liste en struktureret agenda, der viser hvilke gøremål der laves på hvilket tidspunkt, med en dertilhørende kronologisk rækkefølge. Husk at være skarp når du nedskriver din dagsorden.
5Der viser sig typisk ubelejlige problemstillinger i tilfælde med større byggeprojekter, og som følge heraf vurderes det meningsfuldt at der afsættes en god portion plads i køreplanen, med formålet om at man føler sig selvsikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
6Typisk vil det være vigtigt at lave en budgetoversigt for byggeriet, så man har styr på penge-delen af det. Det vil være rationelt at nedfærdige samtlige udgifter, hvorefter man kan undersøge beløbet for dem enkeltvis.
7Du må ikke på noget tidspunkt forsømme dit eget helbred, så glem ikke sikkerhedsbeklædning som eksempelvis hjelm og sko som sikrer dig overfor potentielle uheld. Det er fornuftigt at du har styr på dit eget helbred i arbejdet, ikke mindst såfremt du ikke køber hjælp fra en professionel.
8Du vil aldrig mangle udstyr. Tit vil det være yderst relevant at have værktøjet ved hånden inden du igangsætter byggeriet. Det er derudover vigtigt at tage højde for omkostningerne hertil i din økonomiske plan.
9Måske det burdes overvejes hvorvidt du selv kan lave helt projektet, eller du kan have fordel af at tilkøbe professionel hjælp til færdiggørelsen af byggeriet. Når du vil benytte hjælp fra en fagperson vil det normalt være en god idé at notere tilbud fra flere foretagender.
10Måske det viser sig meningsfuldt at have de fornødne bygningsmaterialer klar i god tid før du går i krig med din byggeproces. Du kan nedskrive en overskuelig liste som samler de materialer der bliver brug for, og efterfølgende gennemløbe hvert eneste punkt, med øje for at du føler dig tryg ved at der ikke mangler noget.
11Man kan indhente et bidrag fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det bliver givet ifald byggeprojektet er klimavenligt. Tilskudet forudsætter dermed at projektet har en positiv effekt på naturen.
12Inden du starter byggeriet er det ret centralt at du sikrer dig, at projektet overholder loven. Afhængigt af hvor du bor vil der vise sig forskellige love som beskriver, hvad du må, samt hvad der ikke må laves.
Danskernes favorit byggekæder
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er usædvanligt betryggende. Scoren er regnet ud fra 23.161 bedømmelser, hvoraf imponerende 69 % har givet maksimum point, og bare 8 % giver dumpekarakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er virkelig flot. Karakteren tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet maksimum point, og alene 9 % giver 1 stjerne. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som klart er ret så overlegent. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 76 % har givet maksimum point, og alene 4 % har givet bundkarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er hamrende godt arbejde. Karakteren tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 2 % har givet dumpekarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er absolut overlegent. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 anmeldelser, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med toprating, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Hvilken leveringstype skal jeg vælge?

Temmelig mange e-firmaer udlover nu om dage et bredt udvalg af billige leveringsløsninger til universaltang. En der er meget almindelig er nu om stunder pakkeshops, hvor det er muligt at hente dine varer på et valgfrit tidspunkt. Leveringstypen er nemlig meget ukompliceret, og i mange tilfælde endda den mindst kostelige fragtform.

Du burde omvendt vælge at vælge afsending til din bopæl eller til adressen på dit arbejde. Fragtmetoden bliver uheldigvis et hak mere omkostningsfuld, men endda ret så gnidningsløs med universaltang online. Den prisbilligste leveringsversion er dog at hente pakken selv, som dog forudsætter at du fysisk befinder dig i kort afstand af e-shoppens byggemarked, fx Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringstidspunktet på universaltang kan i nogle tilfælde være særligt betydningsfuld forudsat vi skal bruge produktet inden for kort tid, så af den grund er det utvivlsomt centralt at vi tjekker den forventede leveringstid ved universaltang. Adskillige e-forretninger – herunder Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – giver løfte om billig levering efter en enkelt hverdag på masser af produkter online, men vær obs på at det er afhængig af at ordren placeres forud for et nøjagtigt tidspunkt, med det formål at de sandsynligvis kan nå at få dit nye produkt ud af døren før lagerpersonalet får fri.

Flere internet firmaer yder levering uden omkostninger på universaltang online, men i reglen er det forbeholdt når du aftager for en bestemt pris. Som alternativ burde du foretrække den billigste fragtform, hvilket oftest vil blive at få fragtmanden til at køre varerne til et udleveringssted.

Størstedelen af byggecentre tilbyder afhentning hvor man køber billig universaltang online men selv henter i butikken. Fx Silvan, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Davidsen og Stark. Byggecentrene tilbyder blandt andet klik-og-hent på universaltang i disse områder:

Albertslund, Rudersdal, Rødovre, Frederiksværk, Vordingborg, Randers, Nakskov, Hedehusene, Ikast, Tilst, Virum, Korsør, Ishøj, Roskilde, Hjørring, Grenaa, Næstved, Fredericia, Jyllinge, Allerød, Slagelse, Frederiksberg, Hobro, Birkerød, Greve, Værløse, Nærum, Brønderslev, Charlottenlund, Struer, Thisted, Skive, Odder, Kokkedal, Hvidovre, Lillerød, Gladsaxe, Taastrup, Middelfart, Holbæk, Helsingør, Sønderborg, Herlev, Vanløse, Vejle, Holstebro, Lystrup, Skanderborg, Køge, Rønne, Nørresundby, Hørsholm, Brønshøj, København, Valby, Frederikshavn, Risskov, Stenløse, Esbjerg, Hedensted, Brabrand, Haslev, Vallensbæk, Nyborg, Kalundborg, Horsens, Herning, Ringsted, Farum, Gentofte, Brøndby, Haderslev, Nykøbing Falster, Viborg, Dragør, Hillerød, Glostrup, Ballerup, Solrød Strand, Aabenraa, Odense, Frederikssund, Lyngby, Tårnby, Åbyhøj, Svendborg, Ølstykke, Søborg, Aarhus, Varde, Aalborg, Kolding, Silkeborg, og Højbjerg, .

Click-and-collect for universaltang er muligt i samtlige områder af landet: Jylland (Vestjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Sydjylland, Nordjylland, Østjylland, Midtjylland), Sjælland (Sydsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Midtsjælland, Lolland, Amager, Falster) og Fyn (Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn).

Ses der på tallene står det klart, at mennesker mange gange søger eksempelvis universaltang tilbud og billig universaltang. Foruden dette ser man jævnligt folk efterspørge blandt andet køb universaltang, universaltang priser og universaltang online, plus de store byggemarkeder som Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Stark, 10-4, Davidsen og Bauhaus.

Bedste tilbud på universaltang

Det er i dag super uproblematisk for enhver at analysere tilbud på billige universaltang online i blandt flere internet handler, og altså har en hel del internet shops ikke kunne lade være med at nedskære udsalgspriserne på universaltang helt i bund, og derudover præstere fragt uden gebyr.

Dog kan det alligevel blive nyttigt at sammenligne nogle få internet handler efter udsalg og tilbud på universaltang online før du gennemfører din handel, sådan at du ikke er i tvivl om at modtage den prisbilligste pris. Kig ikke blot hos de gængse byggemarkeder som Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Bygma, Stark, 10-4 og Bauhaus.

Du må imidlertid være klar over, at ifald en internet virksomhed markedsfører billige universaltang online for en pris som kan ses som ubegribelig attraktiv, så bør det for det meste være et signal om en svindel e-shop. Kortkøb er trods alt en del af en foranstaltning, som assisterer køberen imod svindlende online varehuse.

Vi går generelt ind for kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kan du bruge en billig afdragsløsning som fx ViaBill, ifald du gerne vil afdrage betalingen af universaltang over flere uger. Dette fås normalt hos specialiserede netbutikker, men dog sjældent de gængse byggecentre som fx Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Stark, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg og Silvan.

Når vi kigger i søgedata bliver det klart, at mennesker typisk søger blandt andet universaltang tilbud og køb universaltang. Vi ser derudover jævnligt folk søge fx universaltang online, universaltang priser og billig universaltang.

Analyser andre menneskers anbefalinger

Trustpilot byder på tilpas tiltalende genveje til at efterforske adskillige forhenværende konsumenters domme og derved anbefales det, at du gransker online butikkens omtaler forinden du handler billige universaltang online.

Facebook yder lige så vel flere værdifulde metoder til at få indblik i netbutikkens kundefokus. I øvrigt ses faktisk shops på nettet hvor du kan ytre en kritik af købsoplevelsen, som tilmed må benyttes til at få et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at nogen bestiller billige universaltang online på en e-forhandler burde de helt sikkert have øje for deres regler, dog er det i reglen ikke super spændende, særligt ved de kendte byggekæder som Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, Stark og Bygma.

En anden valgmulighed kan derfor være at kontrollere om internet virksomheden er e-mærket medlem, da det burde være en tryghed om at online firmaet efterkommer de gældende danske regler, foruden at internet butikken fra tid til anden gennemses af jurister der er inde i de gældende love.

Derudover giver det dig genvej til at blive hjulpet, såfremt du forvoldes problemer i forbindelse med dit indkøb af universaltang. Desuden støtter vi at køber er obs på de mest aktuelle betingelser der kan influere på bestillingen af universaltang online, eksempelvis hvilken byttepolitik webbutikken har.

I den sammenhæng er det ydermere vigtigt, at man stadigvæk sikrer ens ordremail, så man altid vil kunne bevise købet af universaltang, ligegyldig om man handler fra Silvan, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Stark, 10-4, Bygma, XL-Byg eller Harald Nyborg.

Camilla gav 5 stjerner

God pris og extremt hurlig levering

Else N gav 4 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

Mads gav 5 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

Jørgen H gav 4 stjerner

SUPER

9 gode råd til når du køber online
1Leveringsdygtigheden kan i nogle tilfælde være meget afgørende hvis man behøver dine nye varer lige om lidt, så herved er det altså centralt at du ser den estimerede leveringsdato på universaltang. En del internet forhandlere yder billig levering efter en enkelt hverdag på mange af shoppens produkter, men som imidlertid er afhængig af at bestillingen laves forinden et angivent klokkeslæt.
2Trustpilot fremskaffer adskillige ærlige chancer for at blive klogere på en række aktuelle konsumenters vurderinger og på grund af dette er det fornuftigt, at du bliver klogere på webshoppens bedømmelser inden du køber billige universaltang online. Facebook medfører endvidere faktisk solide metoder til at få et kig ind i e-forretningens kundefokus.
3Forinden nogen handler billige universaltang i en forhandler på nettet bør de ideelt set læse deres forretningsbetingelser, men det er gerne ikke særlig sjovt. I øvrigt tilrådes det at man er sat ind i de mest vedkommende vilkår der er gældende for shopping af billige universaltang online, f.eks. den returrettighed online firmaet benytter.
4Den mest prisbevidste fragtmetode kan ikke modsiges at være selv at hente ordren, hvilket dog forudsætter at du befinder dig i kort afstand af online shoppens hjemsted. Den fragtløsning kan være særdeles essentiel når vi skal bruge universaltang om kort tid. Alternativt så yder en hel del outlets på nettet levering uden omkostninger, men i de fleste tilfælde er det så nødvendigt at du bestiller for et bestemt beløb.
5Generelt anbefaler vi kortbetalinger eller mobilbetaling. Kortbetalinger er omfattet af en retningslinje, som sikrer en imod uægte online butikker. Som alternativ kan du benytte et afbetalingstilbud fra for eksempel ViaBill, forudsat du har til hensigt at honorere prisen ude i fremtiden.
6Generelt anbefaler vi at kigge om webshoppen er tilsluttet e-mærket, eftersom det bør være et billede på at online webshoppen retter sig efter de officielle regler, tillige med at internet butikken en gang i mellem ses til af fagfolk der kender til reglerne på området. Inden nogen bestiller billige universaltang på en e-handler burde de for at være på den sikre side betragte netbutikkens forretningsbetingelser.
7En masse internet webshops tildeler nu om stunder et hav af forskellige billige metoder til levering til universaltang. En favorit er i dag levering til et afhentningssted, hvor du selv kan afhente de bestilte varer præcis når det passer dig. Leveringsformen er altså ret så nem, samt i mange tilfælde endvidere den mest letkøbte leveringsform.
8Det er jo ualmindeligt smart for internetbrugere at finde de laveste priser online på billige universaltang i blandt forskellige internet forhandlere i Danmark, og altså tilbyder flere internet forhandlere gratis fragt. Dog kan det trods alt blive nyttigt at checke nogle enkelte e-butikker efter tilbud og udsalg inden du handler, således at du er garanteret at antage den mest attraktive pris.
9Nogle enkelte internet handler yder fragt uden beregning på universaltang, men typisk er det forudsat at du shopper for en fastsat pris. Derudover bør du foretrække den mest prisbevidste fragtløsning, hvilket gerne vil være at få fragtfirmaet til at køre dine produkter til et afhentningssted. Muligheden bliver i regelen på den anden side temmelig ligetil. Den billigste løsning kan ikke benægtes at være at du selv henter ordren.