Universalkniv 710
67 kr.
Læs mere
Universalkniv Teng Tools 712
168 kr.
Læs mere
Universalkniv luk-40q
263 kr.
Læs mere
Universalkniv Teng Tools 710N
144 kr.
Læs mere
Universalkniv Teng Tools P-UKF sammenfoldelig
73 kr.
Læs mere
Universal Kniv i metal med 2 blade
123 kr.
Læs mere
Universalkniv i metal
29 kr.
Læs mere
Hultafors Universalkniv URA
148 kr.
Læs mere
Hultafors Universalkniv USRA
148 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde ulighed i prisen på billige universalkniv alt efter hvor du handler online. Enkelte vil have lave priser, og øvrige satser på faglig rådgivning. Du må afveje hvad du foretrækker.
Det er selvfølgelig super afgørende at tjekke, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Hvis ikke kan du være nødt til at finde et andet.
Såfremt du har brug for varerne med det samme eller bare ønsker at undvære fragtomkostningen, så kan du med fordel køre produkterne på egen hånd. Det er i høj grad en mulighed hos de store byggemarkeder.
Nogle byggecentre præsterer et enormt produktudvalg, hvorimod nogle specialiserer sig i en enkelt type af vare. Du skal reflektere over hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge i mellem, udover bare universalkniv.
Du skal vide hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende i forbindelse med din bestilling online, så du slipper for problemer med bl.a. reklamationer. Af den grund skal man læse webshoppens regningslinjer.
For de fleste er byggeprojekter ens betydende med mange spørgsmål. Af den grund vil du med fordel kunne shoppe hos et online byggemarked, hvor du bliver tilbudt tips og tricks til valg af universalkniv.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er etablerede og velkendte firmaer, hvilket kan give ubekymrethed når du skal købe online. Dette er noget nogle vil se som positivt.
De velkendte byggemarkeder finder du overalt i landet, og i kraft af det har de fleste valget om at bestille online og hente materialerne personligt. Takket være dette har man valget om at undgå fragtgebyret, og tilmed få fat i produkterne på kortere tid.
De store byggemarkeder køber varer fra alverdens nicheshops, hvorfor du så kan shoppe fra et stort sortiment af universalkniv online.

Nichewebshop

Størstedelen af niche netbutikker er små familievirksomheder, der typisk drives i Danmark, måske endda lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at hjælpe idet du handler universalkniv online på deres side.
Størsteparten af nichefokuserede webshops står selv for produktion af varerne der sælges i de kendte byggekæder. Idet du køber direkte fra disse nichewebshops online bør du få billigere priser.
De fleste webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter har en dybdegående viden om det produktudvalg de har online, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Af den grund bør du få ekstremt brugbar service fra mennesker med specialistviden i lige præcis universalkniv.
Danmarks største byggekæder
universalkniv harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og udgøres i dag af ca. 2.000 personer i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og omfatter i dag ca. 2.000 medarbejdere i deres 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

universalkniv bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 personer i de 17 butikker. Bauhaus tilstræber billige priser til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og beskæftiger nu omtrent 1.000 personer i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og omfatter i dag omtrent 2.300 mennesker i kædens 56 varehuse. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og omfatter i dag omtrent 100 kollegaer i de 6 varehuse. 10-4 sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og beskæftiger i dag ca. 500 mennesker i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

universalkniv silvan

Silvan begyndte i 1968, og beskæftiger i dag over 1.000 mennesker i deres 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på gode tilbud til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Stark åbnede i 1896, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 ansatte i selskabets 72 butikker. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

universalkniv jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og udgøres i dag af ca. 2.100 kollegaer i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix satser på billige priser til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Du skal nødig mangle udstyr. Det er klogt at du har grejet tilgængeligt inden du påbegynder arbejdet. Det er desuden vigtigt at tage højde for omkostningerne hertil i dit udgiftsbudget.
2Forberedelse er vejen til succes med byggeriet. Du bør liste en velovervejet agenda, der dikterer hvilke arbejdsopgaver du vil lave hvornår, med en dertilhørende kronologisk rækkefølge. Vær realistisk når du laver din køreplan.
3Du kan tænke over hvorvidt byggeriet er et du kan klare selv, eller du hellere burde købe hjælp fra en fagmand til delelementer af det. Hvis du køber eksperthjælp vil det oftest være en god idé at tage imod priser fra en håndfuld håndværkere.
4Det bør overvejes at søge en hjælpende hånd til arbejdet, navnlig når det er krævende byggeopgaver. Enkelte byggeprojekter behøver flere personer. Dertil viser det sig mere produktivt og sjovere at udføre arbejdet med andre.
5Du har mulighed for at spørge om økonomisk støtte til ombygninger. Det kan man få såfremt byggeriet gør en forskel for klimaet. Bidraget er altså afhængig af at byggeriet forbedrer naturen.
6Ofte vil det vise sig betydningsfuldt at udfærdige en budgetoversigt for projektet, så du har styr på penge-delen af det. Det vil blive sundt at tage noter til alle udgifter, og herefter undersøge ens købspris for dem hver især.
7Du skal nødig glemme din sikkerhed, så husk sikkerhedsbeklædning herunder fod- og hovedbeklædning som sikring med henblik på eventuelle uheld. Det er afgørende med fokus på din sikkerhed i byggeriet, især såfremt du ikke har hjælp fra en fagperson.
8Længe før du påbegynder byggeriet kan det være vildt vigtigt med et tilsagn om, at byggeriet ikke er i strid med loven. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der gælde gældende regler for, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke kan få lov til.
9Der viser sig ofte pludselige problemer når det handler om avancerede projekter, og pga. dette kan det være meningsfuldt at der er afsat nok plads i tidsplanen, som er vigtigt for at man kan være selvsikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
10For udendørs opgaver kan vejret få en essentiel rolle. På grund af dette skal du regelmæssigt tjekke prognosen for vejret når du nærmer dig byggeprojektet, så du undgår at det uden varsel begynder at regne nøjagtig som du er midt i det store byggeprojekt.
11Måske kan det blive meningsfuldt at have de fornødne bygningsmaterialer indkøbt forud for at du tager fat på din byggeproces. Du kan med fordel nedskrive en punktforms note hvor der bør fremgå alt hvad du har brug for, og efterfølgende tjekke punkterne, med øje for at du sikrer dig at der ikke er nogen mangler.
12Der ligger mange hjælpeartikler og videoer online som kan være en stor hjælp. Især YouTube er kilde til enormt meget gavnlig information, ikke mindst ifald man benytter engelske søgeord.
De mest vellidte byggeshops
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er kolossalt imponerende. Bedømmelsen er baseret på 28.109 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 76 % giver toprating, og blot 4 % har givet den dårligste rating. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er kolossalt imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 86 % har givet den højeste karakter, og bare 2 % har givet bundkarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som altså er ultra beundringsværdigt. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 anbefalinger, hvoraf hele 59 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 9 % har givet dumpekarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som tydeligvis er rigtig flot. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 meninger, hvor hele 84 % har givet den bedste karakter, og bare 2 % har givet bundkarakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er kolossalt imponerende. Evalueringen grundlægges af 23.161 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med maksimum point, og bare 8 % har givet 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for levering er smartest?

En lang række internet shops foreslår i vore dage et bredt udvalg af billige fragtløsninger til universalkniv. En sikker vinder er i øjeblikket at få sendt til en pakkeshop, hvor du så selv henter ordren når der er mulighed for det. Fragtmetoden er nemlig vældig enkel, samt oftest ligeledes den billigste leveringsmanér.

Du bør alternativt forsøge at få varerne sendt hjem til dig selv eller til dit arbejde. Leveringsmetoden er i mange tilfælde en sjat mindre billig, men lige så vel virkelig ligetil ift. universalkniv online. Den billigste fragtmulighed vil dog altid vise sig at være at hente produkterne selv, men dette beroer på at du bor nærved online firmaets butikker, fx Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Antal dages levering på universalkniv er selvfølgelig temmelig essentiel når du har brug for produktet fluks, og med det formål er det nemlig centralt at du ser leveringstiden for universalkniv. Masser af forhandlere på nettet – for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – stiller garanti om billig 1 dags levering på deres primære varenumre online, som trods alt er afhængig af at bestillingen placeres inden et fastsat tidspunkt, således at de kan nå at få produktet ordnet forinden de logistikansatte har fri.

Nogle enkelte e-handler i Danmark lover levering uden betaling på universalkniv online, men tit påkræves det at man indkøber for en præcis sum. I øvrigt må du beslutte sig for den mest prisbevidste leveringsmetode, hvilket mange gange vil blive at få fragtfirmaet til at bringe produkterne til et udleveringssted.

En masse byggecentre yder click-and-collect hvor du bestiller billig universalkniv online men afhenter i butikken. Fx Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Bygma, Silvan, XL-Byg og Bauhaus. Byggemarkederne tildeler blandt andet afhentning af universalkniv i følgende byer:

Aabenraa, Nykøbing Falster, Vordingborg, Slagelse, Brønderslev, Ballerup, Ikast, Hørsholm, Taastrup, Struer, Ringsted, Brønshøj, Risskov, Glostrup, Holstebro, Lillerød, Rønne, Lystrup, Charlottenlund, Frederikssund, Sønderborg, Herlev, Gladsaxe, Vejle, Aalborg, Skanderborg, Thisted, Tårnby, Nørresundby, Silkeborg, Grenaa, Køge, Allerød, Dragør, Hvidovre, Skive, Stenløse, Hobro, Middelfart, Viborg, Esbjerg, Rudersdal, København, Holbæk, Hillerød, Odense, Solrød Strand, Brabrand, Brøndby, Næstved, Svendborg, Hjørring, Jyllinge, Frederiksværk, Haderslev, Farum, Herning, Værløse, Birkerød, Tilst, Lyngby, Åbyhøj, Frederiksberg, Virum, Odder, Nærum, Søborg, Hedensted, Ishøj, Vallensbæk, Helsingør, Hedehusene, Fredericia, Højbjerg, Vanløse, Kokkedal, Nakskov, Gentofte, Aarhus, Frederikshavn, Korsør, Nyborg, Varde, Albertslund, Ølstykke, Rødovre, Roskilde, Kalundborg, Horsens, Randers, Kolding, Haslev, Greve, og Valby, .

Klik-og-hent af universalkniv er muligt i alle dele af Danmark: Sjælland (Amager, Vestsjælland, Hovedstaden, Falster, Sydsjælland, Midtsjælland, Østsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Lolland), Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn, Østfyn) og Jylland (Syddanmark, Sønderjylland, Nordjylland, Østjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sydjylland).

Når man kigger i data bliver det klart, at netshoppere typisk leder efter fx universalkniv priser og køb universalkniv. Vi ser desuden tit netshoppere søge for eksempel universalkniv tilbud, billig universalkniv samt universalkniv online, plus de udbredte byggemarkeder som Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Stark, Bygma, XL-Byg, Davidsen og 10-4.

Find den bedste pris på universalkniv

Det er jo yderst gnidningsløst for købere at analysere priser på billige universalkniv online på forskellige internet forretninger, og herved har adskillige butikker på nettet været presset til at at formindske priserne på universalkniv betragteligt, og ydermere byde på fri fragt.

Trods dette kan det alligevel være lønsomt at granske et par forskellige internet forretninger efter billige priser på universalkniv online før du shopper, så man er skudsikker på at opnå den bedste pris. Se ikke bare på de gængse byggekæder som XL-Byg, Stark, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg og 10-4.

Man skal trods alt ikke overse, at såfremt en e-butik afhænder billige universalkniv online til salg for en pris der kan ses som helt fantastisk tiltalende, burde det for det meste være et symbol på en svindel netbutik. Køb med gængse betalingskort er på den anden side omfavnet af en lovbestemmelse, hvilket hjælper dig som kunde overfor bedrageriske online shops.

Vi foreslår generelt kortbetalinger eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kunne du vælge en billig afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, hvis du efterspørger at dække regningen på universalkniv over et længere tidsrum. Det fås typisk i nichefokuserede netbutikker, men ikke de kendte byggecentre som eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Stark og Silvan.

Når vi ser på data fremstår det klart, at folk typisk søger efter bl.a. universalkniv online og universalkniv tilbud. Foruden dette oplever vi tit folk søge eksempelvis køb universalkniv, billig universalkniv samt universalkniv priser.

Tjek eksisterende kunders betragtninger

Trustpilot præsterer ret så fantastiske løsninger til at beskue forskellige forhenværende kunders synspunkter og herved anbefaler vi, at du sonderer online webshoppens bedømmelser før du færdiggør din shopping med billige universalkniv online.

Facebook byder på ydermere fuldkommen passelige muligheder for at få indblik i internet butikkens popularitet. Herinde ses nogle internet webshops som tilbyder folk at sammensætte en kritik af deres købsoplevelse, hvilket ydermere må benyttes til at få et indblik i hvor tilfredse kunderne er.

Inden nogen handler billige universalkniv online i en e-shop behøver de principielt granske netshoppens forretningsbetingelser, men det er almindeligvis ikke videre spændende, specielt ved de gængse byggemarkeder som Stark, XL-Byg, Silvan, Davidsen, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus.

En nemmere løsning er at finde ud af om online butikken er medlem af e-mærke ordningen, siden det kan være en garanti for at netbutikken overholder den officielle danske lovgivning, samt at internet butikken rutinemæssigt tilses af jurister der er inde i de gældende bestemmelser.

Dette er desuden en god genvej til bistand, når du møder besvær med din handel med universalkniv. I øvrigt rekommanderer vi at du er vaks omkring de mest aktuelle retningslinjer der har betydning for købet af universalkniv online, til eksempel den returrettighed online virksomheden kører med.

I den sammenhæng er det samtidig vigtigt, at man altid opbevarer ens kvittering, således man til enhver tid vil kunne påvise sin bestilling af universalkniv, ligegyldig om man shopper fra Silvan, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Davidsen eller 10-4.

Jørgen T gav 5 stjerner

Nemt køb

Inge A gav 4 stjerner

God pris og alt ok

Christian Sørensen gav 5 stjerner

Stjerneklar service!

Jørgen gav 4 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

9 tips til online shopping
1Det er jo virkelig uproblematisk for alle at undersøge tilbud online på billige universalkniv i blandt flere e-shops, og til gengæld yder en hel del netshops gratis fragt. Men det kan alligevel vise sig profitabelt at eftergå nogle internet firmaer efter rabat og tilbud forud for at du gennemfører dit køb, sådan at du er garanteret at modtage den laveste pris.
2Nogle butikker på nettet frembyder fragtfri levering på universalkniv, men ofte er det påkrævet at der erhverves for en bestemt sum. I øvrigt kunne du overveje den mindst kostelige fragtform, hvilket i mange tilfælde er at få dem til at køre din ordre til en pakkeshop. Muligheden er til tider tillige vældig problemfri. Den mest prisbevidste leveringstype vil dog altid vise sig at være at du selv henter ordren.
3Generelt tilråder vi at kontrollere hvorvidt internet forretningen er e-mærket, da det almindeligvis er et sympol på at online webshoppen respekterer de danske regler, og at internet webshoppen fra tid til anden vurderes af specialister der kender til de gældende bestemmelser. Inden nogen handler billige universalkniv i en online virksomhed kunne de de facto se på virksomhedens regler.
4Vi tilråder kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Handler med kort er inkluderet i en retningslinje, der beskytter en overfor uoprigtige internet forhandlere. Som et alternativ kunne du bruge en afbetalingsløsning som fx ViaBill, ifald du agter at honorere beløbet senere.
5Den mindst kostelige leveringsmodel kan ikke benægtes at være selv at hente produkterne, men det stiller krav om at du bor i nærheden af internet butikkens bopæl. Den løsning er naturligvis ekstremt betydningsfuld i tilfælde af at vi absolut skal bruge universalkniv om få sekunder. Alternativt så tilbyder enkelte internet varehuse fragt uden gebyr, men i de fleste tilfælde påkræves det at der købes for en fastsat sum.
6Leveringstidspunktet er naturligvis ekstremt vital forudsat man behøver produktet lige om lidt, så af den grund er det relativt aktuelt at du efterser den estimerede leveringstid for universalkniv. Størstedelen af online firmaer stiller garanti om billig 1 dags levering på mange af butikkens produkter, men det beroer på at ordren indsendes forinden et fastsat klokkeslæt.
7Trustpilot tilbyder dig super passelige chancer for at se nøjere på en række aktuelle kunders iagttagelser og herved er det fornuftigt, at du ser nærmere på e-forhandlerens anmeldelser forinden du handler billige universalkniv online. Facebook frembyder ydermere relativt hæderlige løsninger til at få en idé om internet virksomhedens popularitet.
8En stor portion shops på nettet yder på nuværende tidspunkt en hel del forskellige billige leveringsmodeller til universalkniv. En favorit er nu om stunder at få leveret til en pakkeshop, hvor du så nemt kan hente varerne når det passer dig. Metoden er nemlig vældig simpel, og tit tilmed den mest betalelige leveringsmulighed.
9Før folk køber billige universalkniv på en online forretning behøver man ideelt set se på shoppens forretningsvilkår, det er dog for det meste en tidskrævende opgave. For øvrigt er det smart at du er omhyggelig omkring de mest betydningsfulde retningslinjer der influerer på bestillingen af billige universalkniv online, eksempelvis hvilken ombytningspolitik e-handlen har.