Unbrakonøgler 9 dele ProBuilder
88 kr.
Læs mere
Unbrakonøgle 2,5mm Eklind
10 kr.
Læs mere
Unbrakonøgle med kugle 3,0mm Eklind
45 kr.
Læs mere
Unbrakonøgle 10,0mm Eklind
61 kr.
Læs mere
Unbrakonøglesæt 9 dele med kuglehoved Kreator KRT408302
105 kr.
Læs mere
Unbrakonøgle 4,0mm Eklind
12 kr.
Læs mere
Unbrakonøglesæt Eklind
142 kr.
Læs mere
Unbrakonøgler 9 stk. Bahco
202 kr.
Læs mere
Unbrakonøgle sæt 1,5-10mm Wera
178 kr.
Læs mere
Unbrakonøgle Med kugle 4,0mm Eklind
64 kr.
Læs mere
Unbrakonøgle med kugle 5,0mm Eklind
72 kr.
Læs mere
Unbrakonøglesæt 8 dele - 2,0 - 10mm Kreator
43 kr.
Læs mere
Unbrakonøglesæt TX Eklind
222 kr.
Læs mere
Unbrakonøgle 2,0mm Eklind
8 kr.
Læs mere
Unbrakonøgle 12,0mm Eklind
88 kr.
Læs mere
unbrakonøglesæt i tommer 12 dele Bahco
202 kr.
Læs mere
Unbrakonøgle 3,0mm Eklind
11 kr.
Læs mere
Unbrakonøgle 5,0mm Eklind
15 kr.
Læs mere
Unbrakonøgle Med kugle 2,5mm Eklind
45 kr.
Læs mere
Unbrakonøgle Med kugle 2mm Eklind
45 kr.
Læs mere
Unbrakonøglesæt med kugle 1,5-10mm Eklind
220 kr.
Læs mere
Unbrakonøglesæt 3/32-3/8 Tomme Eklind
220 kr.
Læs mere
Unbrakonøgle 6,0mm Eklind
23 kr.
Læs mere
Unbrakonøglesæt 9 dele - lang model Kreator
85 kr.
Læs mere
Unbrakonøgle med kuglehoved 5,0mm Wera
102 kr.
Læs mere
Unbrakonøgle 14,0mm Eklind
126 kr.
Læs mere
Unbrakonøgle med kugle 6,0mm Eklind
82 kr.
Læs mere
Unbrakonøglesæt 8 dele - 1,5 - 6mm Kreator
39 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggemarkeder udbyder et bredt vareudvalg, hvorimod nogle er specialiserede i en enkelt type af vare. Du kan afveje om det er afgørende for dig at du har adskillige typer af varer at vælge i mellem, foruden blot unbrakonøgle.
Du vil finde forskelle i salgspriserne på billige unbrakonøgle fra byggekæde til byggekæde. Nogle har gode tilbud, imens nogle satser på en høj grad af service. Du må tænke over hvad der betyder mest for dig.
For mange er gør-det-selv projekter ens betydende med alverdens spørgsmål. Derved kan du handle hos et online byggemarked, som tilbyder tips og tricks til valg af unbrakonøgle.
Du bør vide hvilke retningslinjer webshoppen udsteder når du shopper online, så du kan undgå problemer med for eksempel returret. Af den grund bør du kende byggemarkedets regningslinjer.
Det er absolut meget relevant at se, hvorvidt det produkt du ønsker at købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Ellers kan du være tvunget til tjekke de andre.
Hvis du har brug for varerne hurtigt eller bare vil undvære fragten, så kunne du med fordel fragte materialerne på eget initiativ. Dette er særligt en mulighed i de udbredte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er folkekære og almenkendte firmaer, hvilket kan give øget tryghed i forbindelse med dit køb online. Det vil nogle se som fordelagtigt.
De udbredte byggemarkeder udbyder produkter fra forskellige specialbutikker, med det formål at du så kan shoppe fra et bredt udvalg af unbrakonøgle online.
De gængse byggemarkeder har butikker i det meste af landet, og takket være dette har folk valget om at handle online og transportere varerne på egen hånd. Af den grund kan du vælge at spare fragten, samt sågar skaffe varerne på kortere tid.

Nichewebshop

Diverse nicheforretninger på nettet er ekstraordinært passionerede omkring deres varer, idet de udelukkende sælger disse produkter. Derigennem vil du få en høj grad af indsigtsfuld rådgivning fra nogle som er eksperter i netop unbrakonøgle.
Alverdens nichespecifikke webshops er mindre virksomheder, der typisk drives i Danmark, gerne ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem hjælper du når du handler unbrakonøgle online på deres webshop.
Majoriteten af webshops med fokus på et smalt varesortiment er producenter af de varer som du kan finde hos byggekæderne. Ved køb direkte på de nichefokuserede netbutikker online får du en bedre pris.
De største byggekæder i Danmark

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og styres dagligt af omkring 2.000 mennesker i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og udgøres nu af cirka 2.300 ansatte i deres 56 byggecentre. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 ansatte i firmaets 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og beskæftiger nu cirka 2.000 ansatte i deres 72 varehuse. Stark har fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for ca. 7 milliarder kroner.

unbrakonøgle bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og udgøres nu af omtrent 1.000 kollegaer i de 17 butikker. Bauhaus fokuserer på at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

unbrakonøgle harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og udgøres i dag af omtrent 2.000 kollegaer i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og lønner i dag omkring 500 kollegaer i deres 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

unbrakonøgle jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og udgøres i dag af omkring 2.100 personer i kædens 122 butikker. Jem og Fix har specialiseret sig i salg til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

unbrakonøgle silvan

Silvan blev dannet i 1968, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 kollegaer i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan fokuserer på billige priser til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

10-4 kom frem i 1947, og beskæftiger nu mere end 100 kollegaer i de 6 butikker. 10-4 fokuserer på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

12 tips til dit byggeri
1Man bør ikke fattes værktøj. Det kan vise sig at være yderst relevant at du har udstyret til disposition før du indleder arbejdet. Derudover er det vigtigt at medtage de medfølgende omkostninger i budgettet.
2Det kan vise sig nødvendigt at sikre sig assistance til dele af projektet, især når der er tale om krævende byggeprojekter. Større byggerier kræver flere mennesker. Desuden bør det være mere effektivt og mere interessant når man er flere om at bidrage.
3Du finder rigelige mængder af instruktioner og videoer online som der kan findes hjælp i. Specielt YouTube er kilde til store mængder almennyttig information, især såfremt man benytter den engelske version.
4Måske burde du overveje om projektet er et du kan klare selv, eller du alternativt burde få professionel assistance til opstarten af byggeriet. Ifald du køber hjælp fra en fagperson vil det ofte være fordelagtigt at modtage priser fra flere leverandører.
5Der præsenterer sig altid uforudsete problemer i tilfælde med omfangsrige projekter, og derfor vil det vise sig afgørende at man har afsat en del plads i handlingsplanen, som vil medvirke til at man kan være overbevist om at komme i mål.
6Planlægning vedbliver at være metoden til et godt forløb med projektet. Du anbefales at udarbejde en struktureret dagsorden, der beskriver hvilke gøremål der laves hvornår, som også inkluderer en numerisk orden. Det anbefales at være konkret idet du laver tidsplanen.
7Længe før du optager arbejdet kan det blive ret afgørende at du sikrer dig, at det du vil bygge overholder gældende love. Alt efter din bopæl kan der gælde begrænsende love som beskriver, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke er lovligt.
8For opgaver udenfor kan eventuelt regnvejr få meget at sige. Af den årsag kan du ofte kigge på vejrmeldingerne i forbindelse med arbejdets start, så det ikke pludselig begynder at regne når du lige er i fuld gang med dit avancerede byggeprojekt.
9Du bør for alt i verden ikke gå på kompromis med din sikkerhed, så husk arbejdstøj bl.a. sikkerhedshjelm som sikring med henblik på potentielle skader. Det er fornuftigt at du husker dit eget ve og vel i byggeriet, ikke mindst såfremt du ikke får assistance fra en professionel.
10Typisk vil det være af stor betydning at udfærdige et regnskab for dit byggeri, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det vil være fordelagtigt at notere hver enkelt omkostning, hvorefter man bør finde frem til billige priser på dem en ad gangen.
11Potentielt kan det blive aktuelt at have de nødvendige materialer indkøbt i god tid før du iværksætter byggeriet. Du har fordel af at lave en punktforms indkøbsseddel med hver eneste ting du får brug for, og derefter tjekke oversigten, hvormed du kan føle dig overbevist om at du har det hele.
12Man kan få tilskud fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det fås ifald ombygningen bidrager positivt til miljøet. Det er altså afhængig af at renoveringen har betydning for naturen.
De mest vellidte byggemarkeder
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er virkelig godt arbejde. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 bedømmelser, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 9 % kvitterer med dumpekarakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som uden tvivl er temmelig imponerende. Bedømmelsen er baseret på 19.208 anbefalinger, hvoraf imponerende 84 % giver maksimum point, og blot 2 % giver 1 stjerne. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket vel at mærke er virkelig flot. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvor ikke mindre end 76 % har givet den højeste karakter, og bare 4 % har givet dumpekarakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er utrolig betryggende. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 ratings, hvor imponerende 86 % giver toprating, og kun 2 % kvitterer med den dårligste rating. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som selvsagt er utrolig imponerende. Karakteren tager udgangspunkt i 23.161 bedømmelser, hvor intet mindre end 69 % giver toprating, og alene 8 % giver den laveste karakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Hvilken form for levering er bedst?

En lang række webbutikker i Danmark tilbyder nu til dags en række forskellige billige leveringsmuligheder til unbrakonøgle. Det mest almindelige er nu om dage at få leveret til et afhentningssted, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente de bestilte varer på et valgfrit tidspunkt. Løsningen er altså ualmindeligt fleksibel, og mange gange endvidere den mest betalelige løsning til levering.

Du kunne ligeledes overveje at vælge udbringning til hvor du bor eller ud til din arbejdsplads. Fragtmuligheden bliver gerne en smule mindre billig, men ligeledes meget hensigtsmæssig ift. unbrakonøgle online. Den billigste leveringsform kan ikke benægtes at være at du selv henter pakken, som jo står og falder med at du lever med kort afstand til online forretningens byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Leveringstidspunktet på unbrakonøgle kan vise sig at være ekstremt essentiel forudsat du har brug for pakken omgående, så af den grund er det faktisk klogt at vi undersøger leveringstiden ved unbrakonøgle. Flere shops på nettet – for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – giver løfte om billig 1 hverdags levering på mange af butikkens varer online, men vær obs på at det regnes ud fra at ordren laves inden et fast tidspunkt, så at de med sikkerhed kan nå at få dit nye produkt klargjort inden personalet tager hjem.

Nogle få outlets på nettet byder på portofri fragt på unbrakonøgle online, men i mange tilfælde kun hvis man køber for et bestemt beløb. Desuden skal man foretrække den mest letkøbte leveringsudgave, som mange gange er at få fragtmanden til at bringe din ordre til en pakkeshop.

En stor portion netshops giver click-and-collect hvor man køber billig unbrakonøgle derhjemme og selv henter i butikken. For eksempel Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Stark, Silvan, 10-4, Davidsen, XL-Byg og Bauhaus. Byggekæderne tildeler fx klik-og-hent på unbrakonøgle i disse byer:

Solrød Strand, Greve, Rønne, Hjørring, Struer, Hillerød, Silkeborg, Viborg, Hedensted, Nørresundby, Herlev, Valby, Kokkedal, Holbæk, Aabenraa, Gladsaxe, Taastrup, Kalundborg, Randers, Lillerød, Brønderslev, Vordingborg, Frederikshavn, Åbyhøj, Tårnby, Odder, Odense, Thisted, Grenaa, Esbjerg, Brøndby, Stenløse, Køge, Søborg, København, Helsingør, Korsør, Middelfart, Brønshøj, Vejle, Jyllinge, Kolding, Roskilde, Holstebro, Næstved, Nyborg, Dragør, Lyngby, Brabrand, Fredericia, Hedehusene, Nakskov, Ballerup, Varde, Hvidovre, Ishøj, Frederiksværk, Albertslund, Aarhus, Højbjerg, Slagelse, Gentofte, Skanderborg, Tilst, Haderslev, Haslev, Charlottenlund, Rudersdal, Hobro, Virum, Skive, Aalborg, Nykøbing Falster, Ølstykke, Risskov, Værløse, Svendborg, Vallensbæk, Lystrup, Herning, Glostrup, Birkerød, Allerød, Frederiksberg, Farum, Frederikssund, Sønderborg, Nærum, Vanløse, Hørsholm, Rødovre, Horsens, Ringsted, og Ikast, .

Click-and-collect ift. unbrakonøgle er tilgængeligt i samtlige dele af landet: Sjælland (Østsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland, Lolland, Amager, Hovedstaden, Falster, Vestsjælland, Sydsjælland, Bornholm), Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn) og Jylland (Sydjylland, Østjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Midtjylland, Nordjylland).

Ved kig i tallene står det markant, at online shoppere ofte leder efter bl.a. unbrakonøgle tilbud og unbrakonøgle priser. Derudover ser vi ofte mennesker efterspørge fx køb unbrakonøgle, unbrakonøgle online og billig unbrakonøgle, plus de velkendte byggekæder som Jem og Fix, Silvan, Stark, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, 10-4 og Bauhaus.

Få den bedste pris på unbrakonøgle

Det er ekstremt fleksibelt for købere at vurdere prisniveauet på billige unbrakonøgle online i blandt forskellige internet butikker i Danmark, og til gengæld har langt de fleste internet selskaber i Danmark fundet det nødvendigt at nedskære salgspriserne på unbrakonøgle kolossalt, og ydermere yde portofri fragt.

Det kan dog til hver en tid vise sig rentabelt at checke nogle få internet firmaer efter tilbud og rabatter på unbrakonøgle online forud for at du færdiggør din shopping, sådan at du er garanteret at indhente den mest attraktive pris. Se ikke bare på de kendte byggekæder som Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Bygma, Jem og Fix, Silvan og 10-4.

Man skal bare være så påpasselig, at hvis en e-handler reklamerer billige unbrakonøgle online på tilbud til en tilbudspris som kan virke ekstraordinært attraktiv, kunne det tit være et fingerpeg om en bedragerisk internet forhandler. Køb med kort er dog inkluderet i en foranstaltning, hvilket værner os imod uoprigtige e-forretninger.

Vi anbefaler generelt kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Alternativt bør du benytte en billig afbetalingsløsning fra fx ViaBill, for så vidt du ser en fordel i at finansiere beløbet til unbrakonøgle af flere omgange. Det foreslåes ofte i nicheforhandlere, men ikke de velkendte byggemarkeder som fx Harald Nyborg, Silvan, Stark, Bygma, XL-Byg, 10-4, Davidsen og Bauhaus.

Ses der på søgedata står det klart, at folk som regel leder efter for eksempel køb unbrakonøgle og unbrakonøgle priser. Man ser derudover typisk internet shoppere kigge efter eksempelvis unbrakonøgle tilbud, unbrakonøgle online og billig unbrakonøgle.

Analyser eksisterende kunders ratings

Trustpilot fører til aldeles uafhængige løsninger til at evaluere en stor portion nuværende forbrugeres opfattelser og herved slår vi et slag for, at du udforsker online webshoppens omtaler inden du lægger din bestilling på billige unbrakonøgle online.

Facebook giver dig også nogenlunde pæne genveje til at få et kig ind i internet butikkens kundetilfredshed. Derudover ser vi faktisk netbutikker hvor man kan afgive en bedømmelse af virksomhedens service, hvilket ligeledes kan tages i brug til vurdering af kundernes tilfredshed.

Før folk køber billige unbrakonøgle online i en internet webshop behøver man ideelt set skimme shoppens forretningsaftale, det er dog gerne ikke videre spændende, specielt ved de store byggemarkeder som Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Stark og Jem og Fix.

En nemmere løsning kunne være at efterse om e-shoppen er e-mærket medlem, siden det er et sympol på at netbutikken forstår de officielle danske regler, tillige med at online butikken jævnligt besøges af fagfolk der er meget fortrolige reglementet på området.

Derudover giver det dig chance for en håndsrækning, for så vidt du oplever vanskeligheder ved din bestilling af unbrakonøgle. For øvrigt tilråder vi at du er vaks omkring de mest betydningsfulde betingelser der har indvirkning på bestillingen af unbrakonøgle online, fx hvilken ombytningsret e-shoppen bruger.

I den sammenhæng er det tilmed relevant, at man stadigvæk opbevarer sin ordremail, så man fremadrettet kan dokumentere sin bestilling af unbrakonøgle, hvad end man har købt hos Bygma, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Silvan eller XL-Byg.

Kim Andersen gav 5 stjerner

De er hurtigt til at send vare

Mette I gav 4 stjerner

God webshop

Anders gav 5 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

Helle R gav 5 stjerner

Fremragende service og total hurtig…

9 tips til online shopping
1Generelt anbefaler vi shopping med kort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er omsluttet af et reglement, der begunstiger køberen imod fup online virksomheder. Som en alternativ mulighed kunne du vælge en afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du har i sinde at klare beløbet i flere bidder.
2Den billigste løsning til levering kan ikke modsiges at være selv at hente produkterne, men den mulighed forudsætter at du er tæt på online forhandlerens arbejdslager. Den fragttype kan i nogle tilfælde være meget essentiel forudsat du har behov for unbrakonøgle straks. Alternativt så frembyder enkelte internet forhandlere fragt uden beregning, men for det meste er det under forudsætning af at du bestiller for et bestemt beløb.
3Nogle online firmaer lover levering uden gebyr på unbrakonøgle, men typisk er det forudsat at der erhverves for en fastsat sum. Som alternativ kan du overveje den billigste fragttype, som gerne er at få leveret bestillingen til et afhentningssted. Muligheden er oftest på den anden side ret så enkel. Den billigste leveringsudgave kan ikke benægtes at være at hente ordren selv.
4Leveringshastigheden kan vise sig at være meget vigtig om du har behov for ordren inden for få dage, så af den grund er det naturligvis passende at man studerer tidshorisonten for levering ved unbrakonøgle. En stor portion internet webshops giver løfte om billig 1 dags levering på mange af deres varer, som tager udgangspunkt i at bestillingen fuldbyrdes inden et fastslået klokkeslæt.
5En masse internet virksomheder giver i vore dage flere billige leveringsudgaver til unbrakonøgle. En der er meget almindelig er i dag levering til et afhentningssted, hvor du selv kan afhente din nyindkøbte vare når du har mulighed for det. Leveringstypen er jo i høj grad overkommelig, og oftest tillige den mest letkøbte form for levering.
6Trustpilot genererer egentlig fremragende muligheder for at blive klogere på en stor portion tidligere brugeres opfattelser og af den grund støtter vi, at du udforsker online virksomhedens vurderinger inden du bestiller billige unbrakonøgle online. Facebook tilbyder dig på samme måde temmelig relevante løsninger til at få kendskab til webbutikkens kundefokus.
7Det er jo efterhånden meget let gængeligt for forbrugerne at kigge efter tilbud online på billige unbrakonøgle hos diverse online virksomheder, og så tilbyder adskillige e-forretninger gebyrfri levering. Dog kan det ikke desto mindre vise sig rentabelt at inspicere flere firmaer på nettet efter tilbud og udsalg før du handler, så du er sikret at få fat i den mindst kostelige pris.
8Forinden folk bestiller billige unbrakonøgle i en internet shop kan man egentlig studere webbutikkens forretningsbetingelser, det er dog for det meste ikke videre interessant. Ligeså foreslåes det at køber er sat ind i de mest vedkommende vilkår i forbindelse med shopping af billige unbrakonøgle online, f.eks. hvilken byttepolitik e-shoppen har.
9Generelt foreslår vi at se hvorvidt online butikken er e-mærket medlem, hvilket ofte er et signal om at online butikken opfylder de officielle danske regler, foruden at webbutikken tit besøges af specialister der har megen viden om de gældende bestemmelser. Forud for at nogen shopper billige unbrakonøgle hos en netshop behøver man altid have øje for netshoppens forretningsaftale.