Jeg har fundet 16 webshops der sælger ukrudtsdug, og skrevet deres priser ned for 100 m2 inkl. levering.

Den laveste pris lige nu er 100 m2 for kun 442 kr. Det er 92 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 100 m2 ukrudtsdug inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
442 kr.Køb
462 kr.Køb
558 kr.Køb
660 kr.Køb
799 kr.Køb
871 kr.Køb
940 kr.Køb
968 kr.Køb
977 kr.Køb
977 kr.Køb
978 kr.Køb
1.134 kr.Køb
1.259 kr.Køb
3.009 kr.Køb
3.389 kr.Køb
3.498 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: under skærver under træterrasse under græs under jord under rullegræs under hæk til hæk til skråning under granitskærver under fliser under kørevej til sandkasse under kakaoflis til højbede under terrasse

Varianter: økologisk vævet nedbrydelig organisk hvid kraftig effektiv vandtæt grøn

Størrelser: 5 meter 3 meter 4 meter 2 meter 1 meter

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut utrolig vigtigt at tjekke, hvorvidt de produkter du vil købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Alternativt bør du overveje at kigge andetsteds.
For en del er byggeprojekter forbundet med en lang række spørgsmål. Af den grund kan du shoppe hos et online byggemarked, som giver sparring og vejledning omkring ukrudtsdug.
Du skal vide hvilke retningslinjer der gør sig gældende når du shopper online, så du kan slippe for problemer med fx returnering. Derfor bør man tjekke firmaets handelsbetingelser.
Når du vil have varerne hurtigt eller blot gerne vil undgå fragtomkostningen, så kan du overveje at fragte byggematerialerne på eget initiativ. Det er hovedsageligt en mulighed ved de udbredte byggemarkeder.
Der vil være forskel på udsalgspriserne på billige ukrudtsdug hos de forskellige online byggekæder. Enkelte satser på gode tilbud, og andre fokuserer på et højt serviceniveau. Du bør beslutte hvad der for dig er det vigtigste.
Flere byggekæder præsterer et stort udvalg af produkter, imens øvrige specialiserer sig i en enkelt varetype. Du skal vide om det er vigtigt for dig at du har mange forskellige grupper af varer at vælge fra, udover bare ukrudtsdug.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder har butikker i hele landet, og dermed har man adgang til at købe online og transportere varerne på eget initiativ. Derved kan du overveje at blive fri for leveringsomkostningen, og samtidig få produkterne straks.
De store byggekæder udbyder varer fra alverdens nicheshops, og som følge af dette kan du vælge fra et bredt udvalg af ukrudtsdug online.
De store byggemarkeder er udbredte og landskendte virksomheder, hvilket medvirker til øget sikkerhed når man stopper online. Det kan du se som positivt.

Nichewebshop

Majoriteten af niche netbutikker har et indgående kendskab til deres online produktkategori, da de fokuserer specifikt på disse varer. Derigennem vil du opleve endnu mere gavnlig sparring fra ansatte der er specialister i netop ukrudtsdug.
Alverdens nichespecifikke netbutikker er iværksætterfirmaer, som typisk drives i Danmark, muligvis sågar lokalt fra dit område. Dem har du mulighed for at støtte idet du køber ukrudtsdug online på deres webshop.
En masse niche netbutikker er producenter af produkterne som du kan købe i byggecentrene. Når du køber direkte igennem nicheforretningerne online kan du forvente at få billigere priser.
De 10 største byggemarkeder
ukrudtsdug silvan

Silvan åbnede i 1968, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 ansatte i forretningens 41 varehuse. Silvan specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og udgøres nu af flere end 2.300 mennesker i selskabets 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og beskæftiger i dag cirka 100 personer i kædens 6 varehuse. 10-4 fokuserer på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

ukrudtsdug jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og styres dagligt af cirka 2.100 ansatte i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

ukrudtsdug bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 personer i deres 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på billige priser til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og beskæftiger nu cirka 2.000 personer i kædens 72 varehuse. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og udgøres i dag af ca. 2.000 ansatte i forretningens 104 butikker. XL-Byg har fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

ukrudtsdug harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og omfatter i dag over 2.000 personer i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 mennesker i kædens 9 varehuse. Davidsen tilstræber salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og omfatter i dag flere end 500 kollegaer i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Der viser sig uden tvivl uventede bump på vejen når det kommer til svære projekter, og ergo vurderes det betydningsfuldt at der er afsat tilstrækkelig plads i køreplanen, som bidrager til at man kan føle sig ubekymret om at man når det til siden.
2Man vil ikke på noget tidspunkt stå uden det nødvendige grej. Typisk vil det være af stor betydning at du har værktøjet parat før du starter byggeprojektet. Derudover er det godt at indregne de medfølgende omkostninger i budgettet for byggeriet.
3Ved byggeprojekter udendørs har vejrsituationen en stor rolle. Af den grund bør du tit holde øje med prognosen for vejret i forbindelse med byggeriets begyndelse, så du slipper for at det ganske ubelejeligt starter med at regne når du netop er godt i gang med dit krævende projekt.
4Der findes endeløse guides og videoer fra alverdens hjemmesider som kan vejlede dig. I særlig grad YouTube er formidler af ekstremt meget gavnlig info, især når du benytter den engelske version.
5Nogle gange kan man hente økonomisk hjælp fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det ydes i tilfælde af at ombygningen gør en forskel for miljøet. Modtagelsen af tilskud forudsætter altså at byggeprojektet påvirker klimaet.
6Det er meningsfuldt at nedskrive et budget for dit projekt, så man har styr på økonomien. Det kan blive sundt at dokumentere hver enkelt omkostning, hvorefter man kunne gennemgå ens omkostning ved dem én efter én.
7Det kan være til god gavn at spørge om en hjælpende hånd til byggeprocessen, navnlig når der er tale om vigtige ombygninger. Flere byggeprojekter gør krav på flere end en enkelt person. Desuden bør det være mere effektivt og mere socialt når man ikke er ene om det.
8Du må aldrig glemme dit eget helbred, så glem ej arbejdstøj som eksempelvis sko og hjelm som beskytter dig imod potentielle risici. Det er vigtigt at du husker dit eget ve og vel i arbejdet, hovedsageligt når du ikke investerer i assistance fra en fagmand.
9Det er fundamentalt at have de nødvendige byggematerialer klar på forhånd inden du kaster dig over håndværket. Du får god gavn af at udfærdige en hurtig indkøbsliste indeholdende alt det du har brug for, og som det næste granske punkterne, så du føler dig tryg ved at du har det hele.
10Husk at kalkulere hvorvidt du selv ønsker at klare det hele, eller du alternativt bør sikre dig professionel assistance til delelementer af arbejdet. Når du vil benytte hjælp fra en fagperson kunne det være en god idé at søge uforpligtende tilbud fra forskellige håndværkere.
11Planlægning bliver vejen til succes med byggeriet. Du anbefales at have en struktureret plan, som dikterer hvilke gøremål du vil løse på hvilke tidspunkter, inklusiv en numerisk orden. Vær realistisk når du udarbejder din tidsplan.
12Før du igangsætter byggeriet kan det vise sig ret centralt at man sikrer sig, at byggeprojektet overhovedet overholder gældende love. Afhængigt af din bopæl kan der gælde forskellige love omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
De mest populære byggeshops
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er usædvanligt imponerende. Scoren er et gennemsnit af 19.208 bedømmelser, hvoraf imponerende 84 % har givet den bedste karakter, og blot 2 % giver bundkarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, som uden tvivl er fantastisk betryggende. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvor ikke mindre end 76 % giver den højeste karakter, og bare 4 % har givet bundkarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som uden tvivl er yderst flot. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 anmeldelser, hvor hele 86 % kvitterer med toprating, og kun 2 % giver bundkarakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som altså er usædvanligt godt arbejde. Karakteren er baseret på 2.856 kommentarer, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med toprating, og blot 9 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som tydeligvis er kolossalt beundringsværdigt. Scoren er et gennemsnit af 23.161 meninger, hvoraf ikke mindre end 69 % giver den højeste karakter, og bare 8 % giver 1 stjerne. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.

Gængse spørgsmål inden for ukrudtsdug

 • Hvilken ukrudtsdug er bedst?
 • Hvad koster ukrudtsdug?
 • Hvad er ukrudtsdug lavet af?
 • Hvordan virker ukrudtsdug?
 • Ukrudtsdug hvordan gør man?
 • Hvilken form for fragt er bedst?

  En del online firmaer tildeler efterhånden en række forskellige billige metoder til levering til ukrudtsdug. En af de mest benyttede er for øjeblikket levering til en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter bestillingen når du har mulighed for det. Løsningen er jo rigtig ligetil, og endda endvidere den prisbilligste leveringsmåde.

  Du burde på samme måde planlægge at få ordren sendt hjem til dig selv eller ud til din arbejdsplads. Fragtmetoden bliver til tider en lille smule mere omkostningsfuld, men tillige særligt fleksibel ift. ukrudtsdug online. Den mest prisbevidste mulighed for levering er utvivlsomt at du selv henter pakken, som jo afhænger af at du er nærved online firmaets byggemarked, eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

  Fragtperioden på ukrudtsdug er jo rigtig bestemmende i tilfælde af at du mangler din pakke straks, og af den grund er det rimelig fornuftigt at man kigger nærmere på leveringstiden på ukrudtsdug. Adskillige forhandlere på nettet – herunder Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – frembyder billig levering på næste hverdag på en række af deres varenumre online, men som ikke desto mindre er forudsat at du når at bestille inden et fast klokkeslæt, sådan at de højst sandsynligt kan nå at få pakken sendt afsted inden de pakkeansatte får fri.

  Visse internet webshops tilbyder fragt uden gebyr på ukrudtsdug online, men i de fleste tilfælde kun hvis der indkøbes for en bestemt sum. Alternativt bør man gribe den billigste fragttype, som i de fleste tilfælde vil blive at få dem til at bringe dine varer til en pakkeshop.

  Mange kæder tilbyder click-and-collect hvor man bestiller billig ukrudtsdug derhjemme og afhenter i butikken. Fx Bygma, Stark, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4 og Silvan. De giver blandt andet click-and-collect på ukrudtsdug i disse områder:

  Aabenraa, Middelfart, Jyllinge, Frederikshavn, Ringsted, Nakskov, Nykøbing Falster, Allerød, Kalundborg, Rødovre, Skanderborg, Sønderborg, Brabrand, Herning, Randers, Nørresundby, Ikast, Silkeborg, Nærum, Lyngby, Ishøj, Hørsholm, Ballerup, Rudersdal, Lillerød, Værløse, Hedensted, Hillerød, Glostrup, Vallensbæk, Ølstykke, Herlev, Risskov, Hobro, Varde, Søborg, Charlottenlund, Esbjerg, Stenløse, Odder, Fredericia, Svendborg, Holbæk, Aalborg, Brønshøj, København, Frederikssund, Virum, Næstved, Tilst, Gladsaxe, Korsør, Slagelse, Lystrup, Taastrup, Dragør, Struer, Frederiksberg, Nyborg, Haderslev, Solrød Strand, Hjørring, Frederiksværk, Kokkedal, Valby, Højbjerg, Tårnby, Haslev, Birkerød, Vanløse, Hvidovre, Skive, Holstebro, Gentofte, Horsens, Greve, Viborg, Thisted, Åbyhøj, Hedehusene, Aarhus, Brøndby, Vejle, Vordingborg, Brønderslev, Køge, Helsingør, Rønne, Odense, Farum, Kolding, Roskilde, Grenaa, og Albertslund, .

  Klik-og-hent ift. ukrudtsdug er en mulighed i alle områder af Danmark: Sjælland (Vestsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Amager, Lolland, Sydsjælland, Nordsjælland, Falster, Bornholm, Midtsjælland), Jylland (Midtjylland, Sønderjylland, Østjylland, Sydjylland, Syddanmark, Nordjylland, Vestjylland) og Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Nordfyn).

  Når vi ser på statistikkerne bliver det klart, at online shoppere typisk leder efter blandt andet ukrudtsdug priser og billig ukrudtsdug. Man ser derudover ofte folk lede efter bl.a. køb ukrudtsdug, ukrudtsdug online og ukrudtsdug tilbud, plus de gængse byggemarkeder som Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan og 10-4.

  Spar penge på ukrudtsdug

  Det er i dag ekstremt praktisk for internetbrugere at finde tilbud på billige ukrudtsdug online fra forskellige internet forhandlere i Danmark, og på grund af dette har en lang række firmaer på nettet set sig nødsaget til at nedskære udsalgspriserne på ukrudtsdug betragteligt, og derudover byde på fragt uden beregning.

  Til gengæld kan det immervæk blive udbytterigt at analysere nogle forskellige internet forretninger efter tilbud på ukrudtsdug online forud for at du placerer ordren, sådan at man er sikker på at antage den prisbilligste pris. Kig ikke blot på de gængse byggemarkeder som Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Davidsen, Jem og Fix og XL-Byg.

  Man bør trods alt være omhyggelig med, at ifald en netshop afhænder billige ukrudtsdug online på tilbud til en pris der kan virke umådelig billig, så burde det for det meste være et fingerpeg om en svindel e-shop. Handler med kort er ikke desto mindre indbefattet af et lovbud, der dækker køber imod uoprigtige online webshops.

  Generelt anbefaler vi køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Som et alternativ kan du vælge en løsning fra fx ViaBill, såfremt du higer efter at klare omkostningerne til ukrudtsdug over et længere tidsrum. Dette foreslåes typisk hos specialiserede netshops, men sjældent de gængse byggekæder som eksempelvis Stark, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, 10-4 og Silvan.

  Ved kig i data fremstår det klart, at online shoppere tit søger efter for eksempel køb ukrudtsdug og ukrudtsdug priser. Foruden dette oplever man jævnligt mennesker kigge efter eksempelvis ukrudtsdug tilbud, billig ukrudtsdug samt ukrudtsdug online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg ukrudtsdug er 293 kr. Pristjekket er vurderet til 4.1 ud af 5 stjerner baseret på 13 brugeranmeldelser.

  Intet at klage over” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: under kakaoflis under græs under terrasse under rullegræs under skærver under træterrasse under hæk til hæk under granitskærver under jord under fliser under kørevej til skråning til sandkasse til højbede

  Varianter: grøn effektiv vævet vandtæt økologisk organisk kraftig hvid nedbrydelig

  Størrelser: 4 meter 2 meter 1 meter 5 meter 3 meter

  Udforsk eksisterende kunders vurderinger

  Trustpilot fører til stort set fine genveje til at tolke en stor portion eksisterende brugeres meninger og derved er det fornuftigt, at du bliver klogere på internet selskabets vurderinger inden du handler billige ukrudtsdug online.

  Facebook fører til lige så vel tilpas fortræffelige metoder til at få indblik i webbutikkens kundetilfredshed. Foruden det er der en række e-forretninger som tilbyder kunderne at udfærdige en anmeldelse af ordreforløbet, hvilket også må anvendes til at fornemme hvor tilfredse kunderne er.

  Forinden folk bestiller billige ukrudtsdug online hos en shop bør man sådan set betragte shoppens handelsaftale, men det er almindeligvis et omfattende arbejde, i særdeleshed med de velkendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Stark, 10-4, Jem og Fix, Bygma og Silvan.

  Et andet forslag kunne være at granske hvorvidt e-forhandleren er verificeret af e-mærket, som kan være et kendetegn for at internet webshoppen tilslutter sig de officielle danske regler, samt at internet butikken løbende kontrolleres af sagkyndige som forstår de gældende vilkår.

  Dette er desuden din anledning til support, når du skulle få dilemmaer som følge af din shopping med ukrudtsdug. Ligeså foreslåes det at køber er vaks omkring de elementære reglementer der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af ukrudtsdug online, eksempelvis hvilken returret shoppen lover.

  I den forbindelse er det desuden essesentielt, at man stadig bevarer sin faktura e-mail, så man altid kan bevise bestillingen af ukrudtsdug, uafhængig af om man har købt fra Stark, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller 10-4.

  Lars I gav 5 stjerner

  Som altid hurtig og smidig levering.

  Jesper Johansen gav 4 stjerner

  Fuld tilfreds

  Jesper gav 5 stjerner

  Altid gode priser og kvalitet svarer

  Søren M gav 5 stjerner

  Lynhurtig levering

  9 gode råd til internetshopping
  1En række outlets på nettet udlover nu til dags en række forskellige billige fragtmuligheder til ukrudtsdug. Førstevalget hos mange er nu om dage at få leveret til en pakkeshop, hvor du så selv henter din pakke på et selvvalgt tidspunkt. Fragtformen er altså super smart, samt mange gange derudover den mindst kostelige fragtmulighed.
  2Leveringstiden er selvfølgelig vældig afgørende forudsat du behøver produktet inden for få dage, så af den grund er det øjensynligt fornuftigt at du finder tidshorisonten for levering for ukrudtsdug. En masse forhandlere på nettet lover billig levering på blot en enkelt hverdag på masser af varenumre, som trods alt er regnet ud fra at der bestilles tidligere end et konkret tidspunkt.
  3Vi tilråder generelt at tjekke hvorvidt internet webshoppen er e-mærket medlem, fordi det generelt er en sikring om at netshoppen adlyder de danske retningslinjer, tillige med at hjemmesiden løbende kigges til af jurister der har ekspertise inden for vilkårene på området. Forud for at folk handler billige ukrudtsdug på en online forretning behøver de for at være sikker sætte sig ind i dens handelsvilkår.
  4Forinden nogen bestiller billige ukrudtsdug i en shop på nettet behøver de når alt kommer til alt have øje for virksomhedens handelsaftale, det er dog normalt ikke super interessant. Endvidere er det godt at du er oppe på mærkerne omkring de mest relevante betingelser der gælder for shopping af billige ukrudtsdug online, som eksempelvis hvilken bytteret webshoppen kører med.
  5Enkelte online outlets tilbyder fragtfri levering på ukrudtsdug, men i de fleste tilfælde gælder det kun hvis der erhverves for en fastsat pris. Derudover skulle du foretrække den mest betalelige leveringsudgave, hvilket i mange tilfælde er at få bragt dine produkter til en pakkeshop. Denne bliver sædvanligvis også meget smertefri. Den billigste leveringsversion vil dog altid vise sig at være selv at hente varerne.
  6Det er rigtig problemfrit for os alle at sammenligne tilbud online på billige ukrudtsdug hos flere online webshops, og derved tilbyder adskillige internet firmaer gratis fragt. Trods dette kan det alligevel vise sig profitabelt at checke et par internet forretninger efter billige priser før du gennemfører din handel, således at du er garanteret at få fat i den mindst kostelige pris.
  7Generelt går vi ind for kortkøb eller MobilePay. Handler med kort er indbefattet af et lovbud, hvilket assisterer dig som køber imod svindlende online virksomheder. Som en anden løsning burde du udnytte et afbetalingstilbud som eksempelvis ViaBill, såfremt du hellere vil afdrage regningen over et længere tidsrum.
  8Den billigste leveringsmetode vil altid være selv at hente produkterne, hvilket stiller krav om at du har bopæl tæt på internet webshoppens bopæl. Den leveringsmåde er virkelig udslagsgivende i tilfælde af at du behøver ukrudtsdug omgående. Alternativt så sikrer en række online selskaber gratis fragt, men for det meste påkræves det at man indkøber for et fastsat beløb.
  9Trustpilot præsterer stort set ønskværdige chancer for at gennemstøve en stor gruppe tidligere forbrugeres betragtninger og derfor er det godt, at du tjekker internet butikkens anmeldelser forud for at du shopper billige ukrudtsdug online. Facebook fremskaffer for øvrigt temmelig fremragende muligheder for at få kendskab til e-forretningens troværdighed.