Husejeren.dk

Udhusdør

Udhusdør m. glas VU 127,8x197,8 cm, 015140
2.495 kr.
Læs mere
Udhusdør m. glas HU 127,8x197,8 cm, 015139
2.495 kr.
Læs mere
Udhusdør m. glas VU 151,4x197,8 cm, 015136
2.495 kr.
Læs mere
Udhusdør m. glas VU 127,8x187,8 cm, 015141
2.495 kr.
Læs mere
Udhusdør m. glas HU 151,4x187,8 cm, 015138
2.495 kr.
Læs mere
Udhusdør VU 151,4x187,8 cm, 015128
2.249 kr.
Læs mere
Udhusdør m. glas HU 127,8x187,8 cm, 015133
2.495 kr.
Læs mere
Udhusdør HU 151,4x187,8 cm, 015131
2.249 kr.
Læs mere
Udhusdør m. glas HU 151,4x197,8 cm, 015135
2.495 kr.
Læs mere
Udhusdør m. glas VU 151,4x187,8 cm, 015137
2.495 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør have fokus på hvilke regler der gælder ved dit køb online, så du undgår udfordringer med fx reklamationer. Du bør derfor tjekke byggeshoppens betingelser.
Det er absolut super relevant at se, om de produkter du er på udkig efter online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Som alternativ bør du overveje at finde et andet.
Nogle byggemarkeder har et enormt udvalg af produkter, imens øvrige fokuserer på en bestemt varegruppe. Du skal overveje om det er essentielt for dig at du har mange varer at vælge i mellem, foruden blot udhusdør.
Når du står og skal bruge dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot gerne vil undgå fragten, så kan du overveje at transportere produkterne på egen hånd. Det er særligt en mulighed hos de udbredte byggecentre.
Du vil finde ulighed i priserne på billige udhusdør fra netbutik til netbutik. Enkelte har lave priser, og øvrige har fokus på faglig sparring. Du må vurdere hvad du foretrækker.
For nogle er gør-det-selv projekter lig med mange spørgsmål. På grund af det kan du vælge et online byggemarked, som giver information omkring udhusdør.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre findes nær dig, og i kraft af det har folk tilbuddet om at bestille online og fragte materialerne på eget initiativ. Derfor kan man undvære leveringsomkostningen, og ovenikøbet få fat i varerne med det samme.
De kendte byggekæder samler produkter fra adskillige specialbutikker, og som følge af dette kan du bestille fra et bredt udvalg af udhusdør online.
De store byggemarkeder er populære og bekendte butikker, hvilket bidrager til øget tryghed til dig som køber online. Det er noget nogle vil se en fordel i.

Nichewebshop

Størstedelen af niche netbutikker har ekstra meget forstand på deres online produktsortiment, da de har skarpt fokus på disse produkter. På grund af det formår de at yde super gavnlig service fra folk med specialistviden i lige præcis udhusdør.
Størstedelen af nicheforretninger på nettet er små firmaer, som typisk drives i Danmark, eventuelt sågar lokalt fra dit område. Dem kan du hjælpe ved at bestille udhusdør online på deres hjemmeside.
Størsteparten af specialiserede webshops er producenter af produkterne der kan købes i de store byggecentre. Ved køb direkte hos de nichefokuserede webshops online kan du muligvis få lavere priser.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

XL-Byg startede i 2002, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 ansatte i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

udhusdør bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og styres dagligt af i omegn af 1.000 medarbejdere i deres 17 butikker. Bauhaus har sit primære fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

udhusdør harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og udgøres i dag af over 2.000 ansatte i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og beskæftiger i dag ca. 500 kollegaer i deres 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Stark åbnede i 1896, og omfatter i dag cirka 2.000 ansatte i byggemarkedets 72 varehuse. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og beskæftiger i dag omkring 1.000 mennesker i de 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

udhusdør silvan

Silvan blev etableret i 1968, og udgøres nu af omkring 1.000 medarbejdere i firmaets 41 varehuse. Silvan fokuserer på at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 100 mennesker i kædens 6 butikker. 10-4 er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 500 millioner kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og styres dagligt af ca. 2.300 ansatte i de 56 byggecentre. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

udhusdør jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og beskæftiger i dag over 2.100 mennesker i deres 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på billige priser til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Ofte vil det vise sig vigtigt at lave et budget for renoveringen, så man har kontrol over udgifterne. Det vil blive behjælpeligt at notere samtlige omkostninger, hvorefter man kunne kortlægge prisen på hver enkelt.
2Det kan overvejes at indhente en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, især hvis det er væsentlige byggeprocesser. Store opgaver bør udføres af mere end en person. Derudover må det blive mere produktivt og mere minderigt når man ikke er alene om det.
3Du skal for alt i verden ikke gå på kompromis med sikkerheden, så husk arbejdstøj herunder hjelm og sko som hjælper dig imod hændelige risici. Det er af stor betydning at du husker dit eget helbred i byggeriet, især hvis du ikke skaffer hjælp fra en fagperson.
4Du burde måske tænke over hvorvidt projektet er et du kan klare selv, eller du hellere burde investere i assistance fra en fagmand til afslutningen af byggeriet. Såfremt du anskaffer hjælp fra en fagperson kunne det være fordelagtigt at notere tilbud fra flere entreprenører.
5Ved opgaver udendørs har vejret en vigtig rolle. Af den grund må du hyppigt holde øje med udsigten ift. vejret når du nærmer dig byggeriets begyndelse, så det ikke uden du havde set det komme starter med at stå ned i stænger når du netop er ved at færdiggøre det komplekse projekt.
6Inden du igangsætter byggeprocessen kan det vise sig ultra meningsfuldt at du sikrer dig, at det du vil bygge er lovligt. Med udgangspunkt i din bopæl kan der gælde en række retningslinjer for, hvad der er lovligt, og hvad der ikke må laves.
7I visse tilfælde kan man hente offentligt tilskud til byggerier. Det kan man få når byggeprojektet gør en forskel for miljøet. Tilskudet kræver med andre ord at renoveringen har positiv indfyldelse på miljøet.
8Der findes vældig mange vejledninger og videoer via nettet som der kan findes inspiration i. Særligt YouTube tilbyder dig vældig meget almennyttig oplysning, særligt forudsat at du søger på engelsk.
9Man bør for alt i verden ikke fattes grej. Jævnligt kan det vise sig en fordel at du har udstyret klar idet du indleder byggeriet. Det er desuden en fordel at påregne udgifterne hertil i dit udgiftsbudget.
10Der viser sig jævnligt uventede problemer når det kommer til omfangsrige opgaver, og følgelig vil det være meningsfuldt at man har afsat betragtelig plads i planen, som vil medvirke til at man er ubekymret om at man får det færdiggjort.
11Muligvis kan det blive afgørende at du har de nødvendige bygningsmaterialer parat før du starter dit byggeprojekt. Du kan med fordel udarbejde en overskuelig indkøbsseddel indeholdende de materialer der bliver brug for, og efterfølgende gennemløbe hvert enkelt punkt, med det formål at du er sikker på at du har husket alt.
12Godt forarbejde vil altid være kilden til at komme i mål med byggeriet. Du er nødt til at sammensætte en gennemarbejdet køreplan, der viser hvilke opgaver du vil udføre på hvilke tidspunkter, samt en tilhørende numerisk orden. Vær realistisk i udarbejdelsen af planen.
De mest folkekære byggecentre
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som naturligvis er meget beundringsværdigt. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvoraf hele 76 % kvitterer med topkarakter, og blot 4 % kvitterer med den laveste karakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er ualmindeligt beundringsværdigt. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 anmeldelser, hvor hele 86 % giver 5 stjerner, og alene 2 % har givet 1 stjerne. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som uden tvivl er yderst beundringsværdigt. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 meninger, hvoraf intet mindre end 84 % giver topkarakter, og bare 2 % har givet bundkarakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket klart er temmelig betryggende. Scoren er baseret på 2.856 anbefalinger, hvoraf hele 59 % har givet topkarakter, og bare 9 % har givet dumpekarakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som jo er fantastisk beundringsværdigt. Bedømmelsen er et gennemsnit af 23.161 anbefalinger, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med toprating, og bare 8 % har givet 1 stjerne. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken fragttype er bedst?

Adskillige internet selskaber frembyder nu om dage en hel del forskellige billige leveringsformer til udhusdør. Det mest populære er p.t. at få leveret til et udleveringssted, hvor du selv kan afhente dine nye varer når du har tid. Løsningen er nemlig ret let gængelig, og oftest desuden den billigste leveringsmetode.

Du kan lige så vel udse dig at bestille varerne til levering til hvor du bor eller til dit arbejde. Fragtløsningen viser sig tit en anelse mere omkostningsfuld, men ligeledes virkelig bekvem med udhusdør online. Den billigste løsning til levering kan ikke modsiges at være selv at hente pakken, som dog betinges af at du fysisk befinder dig i kort afstand af e-firmaets byggecenter, eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringsdygtigheden på udhusdør er selvfølgelig rigtig relevant om man behøver produkterne straks, så af den grund er det faktisk væsentligt at vi checker det anslåede leveringstidspunkt ved udhusdør. Størstedelen af online shops – herunder Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – udlover billig 1 dags fragt på en række af deres produkter online, men glem ikke at det beroer på at ordren placeres forinden et besluttet tidspunkt, således at de sandsynligvis kan nå at få pakken afsted forud for at pakkepersonalet har fri.

Nogle få online firmaer sikrer levering uden beregning på udhusdør online, men for det meste er det under forudsætning af at der indkøbes for en bestemt sum. Som alternativ skal man foretrække den billigste leveringsmulighed, der ofte vil være at få fragtmanden til at bringe bestillingen til et udleveringssted.

En række webshops giver click-and-collect hvor man handler billig udhusdør online men selv henter i byggecenteret. Fx Bygma, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Stark, Bauhaus og XL-Byg. Byggemarkederne giver eksempelvis click-and-collect på udhusdør i disse byer:

Silkeborg, Herning, Greve, Horsens, Fredericia, Vallensbæk, Charlottenlund, Brabrand, Nakskov, Ølstykke, Vordingborg, Vanløse, Gladsaxe, Holstebro, Frederiksberg, Viborg, Frederikssund, Aalborg, Hedehusene, Solrød Strand, Taastrup, Grenaa, Svendborg, Aabenraa, Varde, Vejle, Birkerød, Højbjerg, Hillerød, Hørsholm, Thisted, Brøndby, Ringsted, Holbæk, Hjørring, Helsingør, Tilst, Næstved, Sønderborg, Albertslund, Nyborg, Frederikshavn, Brønshøj, Hvidovre, Køge, Skanderborg, Dragør, Ishøj, Roskilde, Hobro, Lystrup, Virum, Haderslev, Hedensted, Rødovre, Valby, Haslev, Rønne, Skive, Risskov, Randers, Søborg, Allerød, Jyllinge, Kalundborg, Stenløse, København, Odense, Kokkedal, Middelfart, Lillerød, Farum, Aarhus, Glostrup, Esbjerg, Gentofte, Rudersdal, Åbyhøj, Brønderslev, Nørresundby, Korsør, Tårnby, Ballerup, Frederiksværk, Værløse, Ikast, Lyngby, Slagelse, Herlev, Odder, Nykøbing Falster, Nærum, Struer, og Kolding, .

Afhentning af udhusdør er muligt i samtlige regioner af landet: Jylland (Vestjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Østjylland, Sydjylland, Syddanmark, Midtjylland), Fyn (Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn) og Sjælland (Midtsjælland, Amager, Falster, Sydsjælland, Lolland, Vestsjælland, Nordsjælland, Østsjælland, Bornholm, Hovedstaden).

Når der ses på søgedata er det markant, at netshoppere typisk leder efter bl.a. udhusdør priser og køb udhusdør. Man ser desuden tit folk søge efter for eksempel billig udhusdør, udhusdør online og udhusdør tilbud, foruden de gængse byggecentre som Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4 og Bauhaus.

Rabat på udhusdør

Det er jo ualmindeligt bekvemt for os alle at finde information om priser på billige udhusdør online på tværs af internet forretninger, og så har masser af butikker på nettet set sig tvunget til at tvinge udsalgspriserne på udhusdør voldsomt, og ydermere frembyde billig levering.

Til gengæld kan det immervæk blive rentabelt at studere visse e-shops efter tilbud og rabatter på udhusdør online før du bestiller, så du er sikker på at få den prisbilligste pris. Se ikke blot hos de store byggekæder som Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Stark, Davidsen og 10-4.

Man skal ikke desto mindre ikke glemme, at såfremt en webbutik reklamerer billige udhusdør online til en pris som anses for uforståeligt billig, så kan det for det meste være en indikator for en bedragerisk online webshop. Handler med kort er imidlertid indbefattet af en vedtægt, hvilket dækker os overfor uægte internet forretninger.

Vi går generelt ind for betalinger med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed burde du benytte et tilbud fra f.eks. ViaBill, hvis du vil afbetale prisen på udhusdør over en længere periode. Det tilbydes ofte hos niche netbutikker, men sjældent de velkendte byggekæder som fx Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Davidsen og XL-Byg.

Ses der på statistikkerne står det klart, at internet shoppere ofte kigger efter blandt andet udhusdør priser og billig udhusdør. Foruden dette oplever man mange gange mennesker kigge efter blandt andet køb udhusdør, udhusdør online og udhusdør tilbud.

Undersøg tidligere kunders anmeldelser

Trustpilot giver dig rigtig fremragende muligheder for at dechifrere en hel del eksisterende brugeres tanker og derfor er det godt, at du eksaminerer e-shoppens anmeldelser før du handler billige udhusdør online.

Facebook yder ydermere ret så tiltalende metoder til at få kendskab til online firmaets popularitet. Desuden ser vi mange internet webshops som tilbyder folk at afgive en kritik af købsoplevelsen, hvilket også kan drages fordel af til afvejning af kundernes tilfredshed.

Forinden nogen handler billige udhusdør online på en internet handler behøver man i reglen gennemgå netbutikkens handelsaftale, dog er det almindeligvis et omfattende arbejde, specielt med de udbredte byggekæder som Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Stark, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan.

Et nemt alternativ er at se nærmere på hvorvidt netshoppen er e-mærket, grundet at det er et tegn på at online forhandleren efterfølger de danske love, samt at e-handlen hyppigt kontrolleres af jurister som mestrer de gældende bestemmelser.

Dette er en god mulighed for en håndsrækning, hvis du udsættes for udfordringer ved dit indkøb af udhusdør. Ligeså er det godt at køberen er vaks omkring de mest vitale retningslinjer der har indflydelse på bestillingen af udhusdør online, som for eksempel den returpolitik shoppen anvender.

I relation til det er det ligeledes vigtigt, at man permanent bibeholder sin ordremail, så man altid kan dokumentere sit køb af udhusdør, uagtet om man har handlet ved XL-Byg, Stark, Bygma, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Davidsen.

Mette Pedersen gav 5 stjerner

Perfekt køb

Tina Christiansen gav 4 stjerner

Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

Morten A gav 5 stjerner

Som altid

Mette O gav 4 stjerner

Hurtig

9 gode råd til online shopping
1Antal dages levering er jo ekstremt aktuel ifald vi har behov for varen inden for få dage, så af den grund er det bestemt på sin plads at vi checker den forventede leveringstid ved udhusdør. En masse e-forretninger frembyder billig 1 dags levering på en hel del varenumre, men vær obs på at det er underforstået at ordren laves forinden et besluttet tidspunkt.
2Masser af internet forretninger giver i vore dage et bredt udvalg af billige fragtmetoder til udhusdør. En af de mest almindelige er for øjeblikket levering til et afhentningssted, hvor du selv kan hente ordren på et valgfrit tidspunkt. Leveringsmetoden er altså ret overkommelig, samt tit derudover den mindst kostelige fragtmetode.
3Vi anbefaler generelt køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er omfavnet af en vedtægt, hvilket hjælper en overfor bedrageriske webbutikker. Alternativt kunne du drage nytte af en billig afdragsløsning fra fx ViaBill, når du ser en fordel i at dække betalingen i flere bidder.
4Generelt går vi ind for at bemærke hvorvidt e-butikken er e-mærke tilsluttet, siden det bør være et tegn på at webbutikken overholder gældende dansk lovgivning, og at forretningen løbende overværes af jurister som forstår de gældende regler. Før folk handler billige udhusdør på en e-butik behøver man i og for sig få overblik over e-shoppens handelsaftale.
5Før folk bestiller billige udhusdør i en internet virksomhed behøver de i og for sig studere e-butikkens handelsaftale, men det er gerne ikke specielt ophidsende. For øvrigt er det smart at køberen er omhyggelig omkring de mest betydningsfulde retningslinjer der kan spille ind i forbindelse med købet af billige udhusdør online, som fx den byttepolitik e-forhandleren lover.
6Nogle få e-handler i Danmark lover gebyrfri levering på udhusdør, men ofte er det kun gældende hvis man aftager for en konkret sum. Alternativt kan du beslutte sig for den prisbilligste mulighed for fragt, der oftest vil være at få fragtfirmaet til at bringe din ordre til et afhentningssted. Fragtløsningen viser sig ofte derudover vældig praktisk. Den mindst kostelige type af levering vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente produkterne.
7Det er jo usædvanlig hensigtsmæssigt for internetbrugere at finde information om priser online på billige udhusdør hos forskellige e-firmaer, og herved yder en lang række webbutikker levering uden omkostninger. Det kan dog trods alt vise sig lukrativt at checke en række internet forretninger efter rabat og tilbud forinden du gennemfører din bestilling, sådan at du ikke er i tvivl om at modtage den mest betalelige pris.
8Den mest letkøbte slags levering vil altid vise sig at være at du selv henter varerne, men det afhænger af at du fysisk befinder dig nærved internet shoppens lager. Den leveringstype kan i nogle tilfælde være ret central i tilfælde af at du absolut skal bruge udhusdør inden for få dage. Alternativt så garanterer nogle enkelte outlets på nettet levering uden gebyr, men undertiden er det påkrævet at du shopper for en konkret pris.
9Trustpilot giver dig adskillige passelige løsninger til at dechifrere en hel del øvrige forbrugeres synspunkter og på grund af dette slår vi et slag for, at du eftersøger online firmaets omtaler forud for at du køber billige udhusdør online. Facebook leverer også visse stabile metoder til at få kendskab til e-firmaets popularitet.