Udforsk ting-shop: Design-elskerens paradis

Ting-shop er en butik i centrum af Silkeborg, som sælger designermøbler, designer lamper samt boligtilbehør. De har både en fysisk butik og en webshop, hvor du kan købe ting online. På webshoppen finder du et stort udvalg af tidløse designermøbler og interiør, der passer ind i moderne, skandinavisk indretning.

Møbler og interiør i stilrent skandinavisk design

Ting-shop er en butik med møbler og interiør, der tager afsæt i det enkle, rene og stilrene skandinaviske design. Butikken er fyldt med unikke ting fra både nye og etablerede brands, og her finder du altid spændende nyheder og trends indenfor design og indretning. De har en stor kærlighed til det gode design og sætter en ære i altid at kunne tilbyde et stort sortiment af spændende nye designs krydret med de bedste designklassikere fra ind- og udland.

Boligtilbehør til ethvert budget

Ting-shop er et af de få steder, hvor du kan finde ting til ethvert budget – lige fra de dyreste designermøbler til boligtilbehør til en overkommelig pris. De har noget for enhver smag, og du kan altid finde inspiration til dit hjem – uanset om du er på udkig efter nye møbler, lamper eller boligtilbehør.

Besøg t.i.n.g. i Silkeborg – To etager fyldt med godt design

Ting-shop har også en fysisk butik, der ligger i hjertet af Silkeborg, og som er fyldt med godt design fra små såvel som store mærker. Her finder du to etager proppet med møbler, lamper og boligtilbehør, som du kan udforske og lade dig inspirere af.

Det er ting-shop’s mission at give deres kunder en unik og personlig indkøbsoplevelse, hvor man altid føler sig velkommen og godt behandlet. De vil have deres kunder til at føle sig hjemme i butikken, og derfor er der altid en hyggelig og uformel atmosfære, hvor man kan tage sig tid til at udforske og finde lige præcis det, man søger.