JET ToolAir Automatisk luftslange 15 m
1.090 kr.
Læs mere
Trykluftslange 3/8" x 20 mtr.
494 kr.
Læs mere
Trykluftslange 3/8" x 10 mtr.
295 kr.
Læs mere
Trykluftsslange pvc 30m
2.394 kr.
Læs mere
Trykluftslange 10m
1.670 kr.
Læs mere
Trykluftslange 10m tilCleanAir
816 kr.
Læs mere
Trykluftsslange Ojebest 30m
3.305 kr.
Læs mere
Trykluftsslange Ojebest 10m
1.598 kr.
Læs mere
Trykluftsslange antist-varme 10m
2.104 kr.
Læs mere
Trykluftsslange antist-varme 15m
2.835 kr.
Læs mere
Trykluftslange SR358 - 5m
2.243 kr.
Læs mere
Trykluftsslange spiral light dy
1.514 kr.
Læs mere
Trykluftsslange 10m 308-00-30p
1.017 kr.
Læs mere
Trykluftsslange Ojebest 15m
1.910 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du skal have byggematerialerne hurtigst muligt eller bare vil undgå fragtomkostningen, så kunne du med fordel hente varerne på eget initiativ. Dette er i høj grad en mulighed i de kendte byggecentre.
Du skal vide hvilke betingelser butikken udsteder når du bestiller online, så du undgår problemer med bl.a. reklamationer. Man bør derfor kende firmaets handelsbetingelser.
Det er naturligvis meget afgørende at vide, om de varer du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Alternativt kan du være tvunget til kigge andetsteds.
For de fleste er byggeprojekter lig med alverdens spørgsmål. Af den grund er det fordelagtigt at købe fra et online byggecenter, hvor du har mulighed for at få gode råd til valg af trykluftslange.
Der er ikke lighed i priserne på billige trykluftslange hos de forskellige online byggecentre. Nogle vil have gode tilbud, og øvrige tilbyder et højt serviceniveau. Du skal vide hvad der for dig er det vigtigste.
Nogle byggemarkeder præsterer et enormt varesortiment, hvorimod øvrige har fokus på en bestemt type af vare. Du kan afveje hvorvidt det er essentielt for dig at have adskillige varer at vælge i blandt, udover blot trykluftslange.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er etablerede og højtprofilerede forretninger, som kan give en tryghedsfornemmelse når du skal købe online. Dette er noget nogle vil se som en fordel.
De gængse byggecentre har butikker i store dele af landet, og som følge af det har folk mulighed for at handle online og køre produkterne selv. Derved har du mulighed for at undvære leveringsgebyret, og samtidig skaffe produkterne på kortere tid.
De gængse byggecentre udbyder varer fra diverse nicheshops, og som følge af dette kan du bestille fra et bredt sortiment af trykluftslange online.

Nichewebshop

De fleste webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter har et indgående kendskab til det produktudvalg de har online, da de ikke sælger andet. Derfor bør du forvente ekstra erfaren hjælp fra ansatte som er eksperter i lige præcis trykluftslange.
Forskellige niche webshops er producenter af de varer der kan købes fra de større webshops. Når du køber direkte på nichebutikkerne online vil du få skarpere priser.
Diverse nichebutikker på internettet er små familiefirmaer, som tit er dansk ejede, givetvis tilmed lokalt i dit område. Disse bidrager du til ved at købe trykluftslange online hos dem.
Danmarks største byggemarkeder
trykluftslange harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 medarbejdere i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

trykluftslange bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 personer i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus er specialiseret i salg til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og lønner i dag mere end 2.000 mennesker i firmaets 72 varehuse. Stark satser på salg til professionelle, og sælger hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

trykluftslange silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og beskæftiger i dag flere end 1.000 ansatte i kædens 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 personer i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og udgøres nu af i omegn af 100 personer i forretningens 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 500 millioner kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og styres dagligt af omkring 500 kollegaer i deres 9 butikker. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og lønner i dag i omegn af 2.000 mennesker i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på salg til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

trykluftslange jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og omfatter i dag over 2.100 medarbejdere i deres 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og udgøres nu af ca. 2.300 mennesker i kædens 56 varehuse. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Længe før du påbegynder byggeprocessen kan det vise sig vildt værdifuldt med et tilsagn om, at det du vil bygge er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor vil der vise sig forskellige retningslinjer for, hvad du må, og hvad du ikke kan få lov til.
2Ved udendørs projekter kan eventuelt regnvejr få stor betydning. Således bør du hyppigt lægge mærke til vejrprognosen når du nærmer dig starten på projektet, så det forhåbentlig ikke uden du havde set det komme starter med at stå ned i stænger når du lige er midt i dit ellers velplanlagte projekt.
3Det bør overvejes at spørge om en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, især når det kommer til vigtige byggeopgaver. Enkelte byggeprojekter behøver flere mennesker. Samtidig bør det være bedre og mere minderigt når man er flere om opgaven.
4Du vil på ingen måde gå ned på grej. Det kan vise sig at være en fordel at have grejet tilgængeligt idet du igangsætter byggeprojektet. Du må heller ikke glemme at indkalkulere de her udgiftsposter i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
5Godt forarbejde er kilden til at komme i mål med dit arbejde. Du kunne overveje at forfatte en velovervejet plan, som dikterer hvilke gøremål du planlægger at lave på hvilken dag, som også inkluderer en rækkefølge. Det anbefales at være realistisk i sammensætningen af din agenda.
6Det bør overvejes om du selv skal stå for hele projektet, eller du alternativt skal investere i eksperthjælp til afslutningen af byggeriet. Når du vil benytte professionel assistance kan det være optimalt at modtage forslag fra diverse virksomheder.
7Du skal aldrig nogensinde gå på kompromis med din sikkerhed, så husk beskyttelse såsom arbejdshjelm der beskytter dig overfor mulige risici. Det er vigtigt at du har styr på din sikkerhed i byggeprocessen, specielt hvis du ikke sikrer dig assistance fra en fagperson.
8Det kan vise sig at være betydningsfuldt at have et regnskab for byggeprojektet, så du har kontrol over omkostningerne. Det vil blive fordelagtigt at tage noter til hver eneste udgiftspost, og herefter kortlægge beløbet for hver enkelt.
9Der ligger et bredt udvalg af artikler og videoer online som kan vejlede dig. I særlig grad YouTube er anvendeligt med ekstremt meget anvendelig oplysning, særligt såfremt man bruger engelske søgeord.
10Der kommer stort set altid overraskende bump på vejen i tilfælde med omfattende byggeprojekter, og af den grund viser det sig afgørende at der afsættes rigeligt med tid i handlingsplanen, således at man kan være afslappet omkring at nå i mål til tiden.
11Det er værdifuldt at have de presserende bygningsmaterialer indkøbt på forhånd inden du tager fat på din byggeproces. Du bør forfatte en simpel indkøbsseddel som samler de materialer der bliver brug for, og derefter tjekke punkterne, hvormed du kan føle dig tryg ved at du har husket alt.
12I nogle tilfælde kan man hente hjælp rent økonomisk til gør-det-selv projekter. Det får man forudsat at byggeriet gør en forskel for miljøet. Tilskudet betinges altså af at projektet har en positiv effekt på planeten.
Danskernes favorit byggeshops
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket uden tvivl er utrolig flot. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 ratings, hvor ikke mindre end 69 % har givet den bedste karakter, og bare 8 % har givet dumpekarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket vel at mærke er usædvanligt godt arbejde. Vurderingen grundlægges af 28.109 bedømmelser, hvor intet mindre end 76 % giver 5 stjerner, og bare 4 % har givet 1 stjerne. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er temmelig betryggende. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 2 % har givet dumpekarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som naturligvis er rigtig godt arbejde. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 meninger, hvor imponerende 59 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 9 % kvitterer med den dårligste rating. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som tydeligvis er meget godt arbejde. Scoren grundlægges af 11.467 ratings, hvor hele 86 % kvitterer med toprating, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Hvilken fragtmulighed skal jeg vælge?

En stor portion forhandlere på nettet tildeler nu om dage alverdens billige metoder til levering til trykluftslange. En af de mest populære er for nærværende at få sendt til en pakkeshop, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente dine varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Muligheden er altså ret fremkommelig, og i mange tilfælde desuden den billigste slags levering.

Du bør alternativt beslutte dig for at bestille produkterne til levering til din lejlighed eller til når du er på job. Løsningen viser sig gennemsnitligt en tand mindre billig, men tillige i høj grad smart ift. trykluftslange online. Den mest letkøbte leveringsform vil dog utvivlsomt være at hente varerne selv, men den løsning kræver at du har bopæl med kort afstand til webshoppens byggemarked, fx Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringshastigheden på trykluftslange er naturligvis ret bestemmende om vi skal bruge dine nye produkter lige om lidt, så af den grund er det virkelig centralt at man kontrollerer den estimerede leveringstid på trykluftslange. Mange internet forhandlere – herunder Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – giver billig levering efter en enkelt hverdag på mange af shoppens produkter online, men vær vagtsom da det nødvendiggør at bestillingen realiseres forinden et besluttet tidspunkt, med det formål at de har udsigt til at kunne nå at få pakken sendt afsted forud for at logistikmedarbejderne tager hjem.

En række internet handler yder gebyrfri levering på trykluftslange online, men i de fleste tilfælde er det så præmissen at der aftages for en konkret pris. Alternativt skulle du udse dig den mest letkøbte fragttype, der mange gange er at få fragtfirmaet til at levere din bestilling til et udleveringssted.

Store netshops foreslår click-and-collect hvor du bestiller billig trykluftslange online og afhenter i byggecenteret. For eksempel XL-Byg, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4 og Stark. Byggekæderne tildeler blandt andet klik-og-hent på trykluftslange i følgende byer:

Taastrup, Tårnby, Frederiksberg, Haderslev, Risskov, Aabenraa, Allerød, Lyngby, Hvidovre, Ringsted, København, Struer, Højbjerg, Lystrup, Nærum, Herlev, Birkerød, Nykøbing Falster, Ikast, Nørresundby, Sønderborg, Kalundborg, Hjørring, Fredericia, Hedensted, Charlottenlund, Skive, Virum, Brønderslev, Solrød Strand, Horsens, Albertslund, Stenløse, Hørsholm, Viborg, Vejle, Odense, Lillerød, Holstebro, Silkeborg, Gentofte, Aalborg, Korsør, Køge, Vallensbæk, Vordingborg, Kolding, Haslev, Ølstykke, Jyllinge, Middelfart, Frederiksværk, Valby, Næstved, Frederikssund, Værløse, Thisted, Svendborg, Rødovre, Nyborg, Gladsaxe, Ishøj, Slagelse, Brøndby, Brønshøj, Greve, Kokkedal, Farum, Rønne, Brabrand, Hobro, Herning, Varde, Hillerød, Odder, Skanderborg, Dragør, Randers, Hedehusene, Søborg, Rudersdal, Helsingør, Glostrup, Frederikshavn, Ballerup, Roskilde, Grenaa, Holbæk, Tilst, Aarhus, Vanløse, Nakskov, Åbyhøj, og Esbjerg, .

Afhentning af trykluftslange er tilgængeligt i alle regioner af landet: Fyn (Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn), Jylland (Vestjylland, Sydjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Midtjylland, Nordjylland, Østjylland) og Sjælland (Lolland, Sydsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Amager, Bornholm, Nordsjælland, Østsjælland, Vestsjælland, Falster).

Når vi ser på tendenserne fremstår det markant, at netshoppere tit søger efter fx trykluftslange online og køb trykluftslange. Derudover oplever man som regel netshoppere efterspørge fx trykluftslange priser, billig trykluftslange og trykluftslange tilbud, plus de store byggekæder som Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Bygma, 10-4, Davidsen og Bauhaus.

Få den bedste pris på trykluftslange

Det er jo ultra ukompliceret for almindelige dødelige at sammenholde priser på billige trykluftslange online fra diverse internet forretninger, og derfor har de fleste e-handler været tvunget til at stampe prisen på trykluftslange betragteligt, og ydermere byde på billig levering.

Derfor kan det immervæk være lønnende at granske en række internet firmaer efter rabatter og tilbud på trykluftslange online inden du gennemfører din handel, således at man er på den sikre side med at få den bedste pris. Se ikke bare hos de kendte byggemarkeder som Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Bauhaus og Stark.

Man bør blot være så påvagt, at når en online webshop annoncerer billige trykluftslange online til salg for en udsalgspris som kan ses som uhørt billig, er det tit være et bevis på en snydagtig internet shop. Køb med betalingskort er trods alt inkluderet i en anordning, hvilket sikrer dig imod uærlige internet forhandlere.

Vi slår generelt et slag for bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som alternativ kan du anvende en afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du gerne vil honorere beløbet til trykluftslange over flere uger. Dette fås som regel ved niche webshops, men sjældent de store byggemarkeder som fx Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Bygma og Davidsen.

Når vi ser på statistikkerne er det markant, at online shoppere mange gange efterspørger eksempelvis trykluftslange tilbud og trykluftslange online. Derudover oplever vi tit online shoppere kigge efter for eksempel trykluftslange priser, billig trykluftslange samt køb trykluftslange.

Se nærmere på eksisterende kunders synspunkter

Trustpilot fører til regulære gavnlige løsninger til at gennemstøve adskillige øvrige brugeres evalueringer og af den grund støtter vi, at du gennemgår internet forhandlerens ratings forud for at du placerer din ordre på billige trykluftslange online.

Facebook yder tillige ultra ønskværdige muligheder for at få et kig ind i online forhandlerens kundetilfredshed. Derudover møder vi mange internet butikker som gør det muligt at notere en vurdering af virksomhedens service, som på samme måde bør anvendes til at tage stilling til tidligere kunders oplevelser.

Forinden nogen shopper billige trykluftslange online i en webshop bør de de facto overveje dens forretningsaftale, det er dog typisk et omfattende projekt, specielt med de udbredte byggekæder som Bauhaus, Silvan, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg og Stark.

Alternativet er at undersøge hvorvidt e-butikken er tilsluttet e-mærket, grundet at det typisk er en tryghed om at online shoppen lever op til den officielle danske lovgivning, tillige med at internet shoppen undertiden vurderes af fagmænd der behersker vedtægterne på området.

Dette er desuden en god chance for støtte, ifald du bliver udsat for vanskeligheder med dit indkøb af trykluftslange. Ligeledes er det prisværdigt at køberen er sat ind i de mest aktuelle bestemmelser der gælder for købet af trykluftslange online, til eksempel hvilken bytteret internet selskabet bruger.

Derfor er det også relevant, at man til enhver tid opbevarer sin ordrekvittering, så man til enhver tid kan dokumentere sit køb af trykluftslange, hvad end man shopper hos 10-4, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Stark, Bauhaus, XL-Byg eller Harald Nyborg.

Michael B gav 5 stjerner

Hurtig og effektiv

Inger Sørensen gav 4 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

Tina Thomsen gav 5 stjerner

Super hurtigt leverance.

Helle gav 5 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

9 tips til når du køber online
1Enkelte forhandlere på nettet præsterer billig levering på trykluftslange, men i reglen forudsætter det at der shoppes for et konkret beløb. Derudover kunne du vælge den billigste slags levering, hvilket ofte vil være at få dem til at levere varerne til en pakkeshop. Fragtløsningen bliver undertiden omvendt super smart. Den mest betalelige løsning vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente varerne.
2Forud for at folk bestiller billige trykluftslange hos en internet forhandler kunne de for at være sikker have øje for netbutikkens vilkår, men det er undertiden et tidskrævende projekt. Ligeledes tilrådes det at du er sat ind i de vigtigste bestemmelser der kan spille ind i forbindelse med købet af billige trykluftslange online, for eksempel hvilken returret internet shoppen benytter.
3Vi foreslår generelt at se om online forretningen er e-mærke tilsluttet, eftersom det bør være en påvisning af at online forretningen adlyder gældende dansk lovgivning, udover at e-shoppen en gang i mellem revideres af jurister der forstår bestemmelserne på området. Forud for at folk køber billige trykluftslange i en butik kan de helt sikkert granske deres forretningsvilkår.
4Det er i dag temmelig let for almindelige dødelige at sammenligne priser online på billige trykluftslange hos diverse e-firmaer, og af den grund yder utallige butikker på nettet billig levering. Det kan dog trods alt blive gavnligt at prøve nogle forskellige online outlets efter tilbud og udsalg forinden du placerer ordren, således at du er på den sikre side med at opnå den mest betalelige pris.
5Leveringsdygtigheden er jo særdeles betydningsfuld om du skal bruge varerne om kort tid, og af den grund er det fuldt ud centralt at vi ser tidshorisonten for levering for trykluftslange. En stor portion firmaer på nettet garanterer billig dag-til-dag levering på adskillige varer, hvilket er afhængig af at du når at bestille inden et bestemt klokkeslæt.
6Den prisbilligste leveringsmulighed er uden tvivl selv at hente varerne, men den mulighed beroer på at du er nær webbutikkens hjemsted. Den form for fragt er naturligvis yderst vigtig når du absolut skal bruge trykluftslange om et øjeblik. Alternativt så sikrer nogle shops på nettet billig fragt, men i mange tilfælde kun hvis du aftager for en præcis sum.
7En hel del online shops frembyder til alt held et bredt udvalg af billige leveringsmodeller til trykluftslange. Den mest populære er p.t. at få leveret til en pakkeshop, fordi du dermed nemt kan hente de bestilte varer præcis når det passer dig. Denne er jo ultra fremkommelig, og desuden tillige den billigste mulighed for fragt.
8Vi tilråder generelt bestillinger med kort eller mobilbetaling. Kortkøb er inkluderet i Indsigelsesordningen, hvilket skærmer en overfor uoprigtige internet butikker. Som et alternativ burde du drage nytte af en billig afdragsløsning som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du gerne vil betale betalingen over en længere periode.
9Trustpilot tilbyder dig flere fine chancer for at se nærmere på en stor gruppe eksisterende køberes synspunkter og herved foreslåes det, at du tager et kig på online forretningens anmeldelser før du bestiller billige trykluftslange online. Facebook yder endvidere flere ønskværdige genveje til at få indsigt i online webshoppens popularitet.