Jeg har fundet 6 webshops der sælger troldtekt plader, og skrevet deres priser ned for 100 m2 inkl. levering.

Den laveste pris lige nu er 100 m2 for kun 12.927 kr. Det er 56 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 100 m2 troldtekt plader inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
12.927 kr.Køb
16.611 kr.Køb
16.611 kr.Køb
17.444 kr.Køb
17.712 kr.Køb
22.080 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du skal have dine byggematerialer nu og her eller blot vil blive fri for fragtomkostningen, så kunne du med fordel hente byggematerialerne på eget initiativ. Dette er særligt et alternativ ved de udbredte byggecentre.
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du slipper for udfordringer med for eksempel reklamationer. Du bør derfor læse firmaets handelsbetingelser.
Det er selvsagt super afgørende at undersøge, om de produkter du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Alternativt kan du kigge hos de andre.
Du vil finde forskelle i priserne på billige troldtekt plader fra byggekæde til byggekæde. En del giver billige priser, imens nogle satser på faglig rådgivning. Du bør tænke på hvad du helst vil have.
For en del er gør-det-selv projekter forbundet med en masse spørgsmål. Af den grund vil du med fordel kunne handle hos et online byggecenter, som giver sparring og vejledning omkring troldtekt plader.
Flere byggekæder sælger et enormt produktsortiment, hvorimod øvrige har fokus på en enkelt gruppe af vare. Du kan beslutte hvorvidt det er afgørende for dig at have mange forskellige varetyper at vælge fra, udover bare troldtekt plader.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er fysisk til stede i de større byer, og takket være dette har mange mulighed for at handle online og hente byggematerialerne personligt. Hermed kan du vælge at undvære fragtomkostningen, og samtidig hente produkterne straks.
De store byggemarkeder er udbredte og velkendte firmaer, hvilket bidrager til øget sikkerhed når du skal købe online. Dette vil nogle se fordele ved.
De velkendte byggekæder køber varer fra mange forskellige leverandører, og af den grund kan du vælge fra et stort udvalg af troldtekt plader online.

Nichewebshop

Flertallet af webshops som sælger få produkter er små familiefirmaer, som i de fleste tilfælde drives i Danmark, gerne tilmed lokalt nær dig. Disse har du mulighed for at hjælpe når du bestiller troldtekt plader online på deres webshop.
Forskellige webshops med fokus på et smalt varesortiment er producenter af de varer som du kan købe i byggecentrene. Ved køb direkte på nicheforretningerne online får du ekstra gode tilbud.
Hovedparten af specialiserede netbutikker har en enorm viden om det produktudvalg de har online, da de ikke sælger andet. Af den grund er det forventeligt at du får ekstremt informativ service fra nogle som er eksperter i netop troldtekt plader.
Danmarks største byggemarkeder

XL-Byg startede i 2002, og lønner i dag ca. 2.000 mennesker i firmaets 104 varehuse. XL-Byg tilstræber billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og beskæftiger i dag i nærheden af 500 personer i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og udgøres i dag af flere end 1.000 mennesker i firmaets 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og udgøres i dag af cirka 100 kollegaer i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 tilstræber at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for over 500 millioner kroner.

troldtekt plader harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 personer i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

troldtekt plader jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og udgøres i dag af ca. 2.100 personer i firmaets 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i gode tilbud til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

troldtekt plader silvan

Silvan startede i 1968, og udgøres i dag af ca. 1.000 medarbejdere i de 41 butikker. Silvan sætter ind på at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.300 medarbejdere i firmaets 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og udgøres i dag af omkring 2.000 medarbejdere i selskabets 72 butikker. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

troldtekt plader bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og udgøres i dag af flere end 1.000 mennesker i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus specialiserer sig i gode tilbud til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Måske det burdes overvejes om det er muligt at klare det hele selv, eller du hellere skal sikre dig assistance fra en fagmand til noget af byggeprocessen. Når du søger professionel hjælp kunne det være fordelagtigt at notere forslag fra diverse firmaer.
2Ved byggeprojekter udendørs har eventuelt regnvejr en væsentlig rolle. Af den årsag må du hyppigt se vejrmeldingerne i perioden for igangsættelsen af arbejdet, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde set det komme går i gang med at piske ned nøjagtig som du er midt i dit krævende projekt.
3Typisk vil det være vigtigt at nedskrive et budget for optimeringen, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det vil blive sundt at dokumentere alle udgiftsposter, og bagefter undersøge eventuelle tilbud på dem alle sammen.
4Der præsenterer sig typisk overraskende problematikker i tilfælde med krævende projekter, og derfor er det vigtigt at man afsætter en del plads i køreplanen, med formålet om at man er sikker på at man når det til siden.
5Før du optager byggeprocessen må det være ultra fundamentalt at man sikrer sig, at dit projekt overholder gældende love. Afhængigt af din bopæl vil der gælde gældende love som beskriver, hvad du må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
6Du skal unden ingen omstændigheder glemme sikkerheden, så glem ej arbejdstøj såsom hoved- og fodbeklædning som beskyttelse imod potentielle uheld. Det er vigtigt med fokus på dit velbefindende i dit byggeprojekt, ikke mindst når du ikke investerer i professionel hjælp.
7Du finder en hel række instruktioner og videoer på internettet som kan vejlede dig. Ikke mindst YouTube yder assistance med enorme mængder almennyttig information, navnligt såfremt man kigger i hele verden.
8Man kan søge offentligt tilskud til byggerier. Det får man ifald byggeriet gør en forskel for miljøet. At få tilskud kræver altså at byggeprojektet påvirker miljøet.
9Du skal på ingen måde fattes værktøj. Det kan vise sig at være smart at du har grejet til disposition før du indleder byggeprojektet. Det er i øvrigt en fordel at tillægge de tilhørende omkostninger i byggeriets regnskab.
10Potentielt kan det blive fundamentalt at du har de relevante bygningsmaterialer til rådighed i god tid før du tager fat på dit byggeprojekt. Du har fordel af at sammenfatte en overskuelig liste som indeholder alt det som er nødvendige, og derefter eftergå punkterne, så du sikrer dig at du ikke har glemt noget.
11Planlægning bliver vejen til at lykkes med byggeprocessen. Du kunne overveje at nedskrive en klar handlingsplan, der beskriver hvilke opgaver der løses på hvilke tidspunkter, og en tilhørende kronologisk orden. Vær realistisk i sammensætningen af oversigten.
12Det er anbefalelsesværdigt at få hjælp til dele af projektet, specielt når der er tale om omfattende byggeprocesser. Store byggerier bør udføres af flere end en enkelt person. Derudover må det blive bedre og sjovere at udføre arbejdet med andre.
De højest ratede byggecentre
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket jo er yderst flot. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet den bedste karakter, og bare 9 % giver dumpekarakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er ultra overlegent. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvor imponerende 86 % giver 5 stjerner, og kun 2 % har givet 1 stjerne. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er meget betryggende. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 bedømmelser, hvoraf imponerende 84 % giver den bedste karakter, og blot 2 % har givet dumpekarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som altså er rigtig overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvor ikke mindre end 69 % har givet 5 stjerner, og alene 8 % giver dumpekarakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er temmelig flot. Evalueringen tager udgangspunkt i 28.109 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 4 % giver den dårligste rating. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for fragt skal jeg vælge?

Størstedelen af firmaer på nettet yder i øjeblikket et bredt udvalg af billige leveringsudgaver til troldtekt plader. Førstevalget hos mange er lige nu afhentningssteder, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente din pakke præcis når det passer dig. Fragtløsningen er jo super praktisk, og i mange tilfælde tilmed den mest betalelige leveringsform.

Du kan på samme måde forsøge at få pakken sendt til din privatbolig eller til dit arbejdes adresse. Fragttypen viser sig almindeligvis en tand mere pebret, men endda ekstremt problemfri ift. troldtekt plader online. Den billigste løsning er utvivlsomt at hente produkterne selv, hvilket dog betinges af at du lever nær online shoppens byggecenter, fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

Fragtperioden på troldtekt plader er naturligvis rigtig vital ifald vi behøver pakken øjeblikkeligt, så herved er det virkelig meningsfuldt at vi kigger nærmere på det anslåede leveringstidspunkt ved troldtekt plader. En hel del online forretninger – eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – giver løfte om billig dag-til-dag levering på en lang række produkter online, men vær på vagt da det er betinget af at bestillingen gennemføres forud for et besluttet klokkeslæt, med hensynstagen til at de kan nå at få varerne distribueret før logistikmedarbejderne tager hjem.

Visse online butikker yder portofri levering på troldtekt plader online, men i mange tilfælde er det forbeholdt når du køber for en bestemt pris. I øvrigt kunne du gribe den mindst kostelige fragtmulighed, der oftest vil være at få fragtfirmaet til at levere dine produkter til en pakkeshop.

En lang række webshops udlover afhentning hvor man køber billig troldtekt plader hjemmefra men selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis 10-4, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus og Stark. Byggecentrene foreslår eksempelvis afhentning af troldtekt plader i følgende områder:

Rødovre, Horsens, Brøndby, Hvidovre, Glostrup, Holstebro, Aarhus, Albertslund, København, Åbyhøj, Vanløse, Sønderborg, Greve, Herning, Tårnby, Hillerød, Silkeborg, Solrød Strand, Gentofte, Slagelse, Odense, Næstved, Dragør, Brønshøj, Thisted, Kalundborg, Birkerød, Herlev, Ballerup, Vordingborg, Hobro, Nyborg, Frederikshavn, Holbæk, Søborg, Højbjerg, Aalborg, Helsingør, Ringsted, Aabenraa, Fredericia, Haslev, Rønne, Middelfart, Vejle, Nørresundby, Ikast, Jyllinge, Lillerød, Kolding, Frederikssund, Roskilde, Virum, Skanderborg, Lystrup, Brabrand, Taastrup, Kokkedal, Nærum, Tilst, Brønderslev, Hedehusene, Værløse, Køge, Korsør, Hørsholm, Grenaa, Gladsaxe, Nykøbing Falster, Nakskov, Risskov, Farum, Varde, Vallensbæk, Stenløse, Frederiksberg, Esbjerg, Charlottenlund, Svendborg, Viborg, Ølstykke, Haderslev, Skive, Allerød, Hjørring, Odder, Randers, Struer, Hedensted, Rudersdal, Valby, Frederiksværk, Ishøj, og Lyngby, .

Afhentning af troldtekt plader er en mulighed i alle regioner af landet: Jylland (Midtjylland, Nordjylland, Sydjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Østjylland, Syddanmark), Sjælland (Hovedstaden, Lolland, Amager, Nordsjælland, Falster, Østsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Midtsjælland) og Fyn (Vestfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn).

Når man kigger i statistikkerne bliver det klart, at online shoppere jævnligt søger for eksempel troldtekt plader online og køb troldtekt plader. Foruden dette ser man som regel online shoppere efterspørge bl.a. billig troldtekt plader, troldtekt plader tilbud samt troldtekt plader priser, foruden de gængse byggemarkeder som Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Stark, Silvan og XL-Byg.

Gode priser på troldtekt plader

Det er jo efterhånden ret så gnidningsløst for almindelige dødelige at søge sig frem til priser på billige troldtekt plader online fra forskellige shops på nettet, og på grund af dette har en hel del online selskaber set sig tvunget til at trykke priserne på troldtekt plader kolossalt, og derudover tilbyde levering uden omkostninger.

Det kan dog imidlertid være fordelagtigt at analysere nogle få internet selskaber efter billige priser på troldtekt plader online forud for at du gennemfører dit køb, så man er velinformeret til at modtage den billigste pris. Kig ikke kun hos de velkendte byggemarkeder som Davidsen, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og XL-Byg.

Du bør bare huske på, at ifald en internet webshop afsætter billige troldtekt plader online for en pris der virker kolossalt tiltalende, så kunne det ofte være et faresignal om en fup e-forretning. Betalinger med kort er i hvert fald omsluttet af et lovbud, hvilket assisterer folk overfor uoprigtige shops på nettet.

Vi slår generelt et slag for handler med kort eller MobilePay. Som alternativ kan du drage fordel af et tilbud fra f.eks. ViaBill, ifald du gerne vil afbetale beløbet til troldtekt plader over et længere tidsrum. Det tilbydes normalt i nichefokuserede webshops, men sjældent de velkendte byggekæder som for eksempel XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Stark, Davidsen og Bygma.

Når man kigger i tallene bliver det markant, at online shoppere som regel søger fx billig troldtekt plader og troldtekt plader online. Foruden dette oplever vi ofte folk kigge efter for eksempel køb troldtekt plader, troldtekt plader tilbud og troldtekt plader priser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg troldtekt plader er 9810 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 21 brugeranmeldelser.

Altid et godt tilbud” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
Kig på nuværende kunders betragtninger

Trustpilot tilbyder ret så tiltalende genveje til at læse diverse forhenværende køberes synspunkter og derfor er det fornuftigt, at du analyserer online virksomhedens vurderinger forinden du handler billige troldtekt plader online.

Facebook forærer dig derudover temmelig værdifulde chancer for at få indsigt i online firmaets pålidelighed. Tilmed møder vi en del forretninger på nettet hvor man kan nedfælde en omtale af købsoplevelsen, som ydermere kan anvendes til at afveje hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at nogen køber billige troldtekt plader online på en internet webshop kan de når alt kommer til alt læse webshoppens forretningsbetingelser, det er dog naturligvis ikke super spændende, særligt med de velkendte byggekæder som Bauhaus, Bygma, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg og Silvan.

Et nemmere alternativ er at undersøge hvorvidt online webshoppen er e-mærket medlem, fordi det længe har været et sympol på at online butikken retter sig efter de danske regler, foruden at internet butikken lejlighedsvis revideres af jurister som er inde i reglerne på området.

Derudover tilbydes du mulighed for en håndsrækning, ifald du udsættes for vanskeligheder som følge af din handel med troldtekt plader. Yderligere er det smart at man er opmærksom på de mest vedkommende bestemmelser der har indvirkning på købet af troldtekt plader online, som eksempelvis hvilken bytteret webbutikken bruger.

På grund af dette er det desuden essesentielt, at man til enhver tid gemmer sin faktura, således man når som helst vil kunne vidne om købet af troldtekt plader, uagtet om man har bestilt hos Stark, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, XL-Byg, Davidsen eller Jem og Fix.

Christian N gav 5 stjerner

Hurtig levering godt gået

Hanne O gav 4 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

Peter Knudsen gav 5 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

Ole Poulsen gav 5 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

9 tips til internetshopping
1Vi tilråder køb med kort eller betalinger med mobilen. Køb med kort er omfavnet af en vedtægt, som sikrer folk imod uægte internet webshops. Som en anden løsning bør du drage nytte af en løsning som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du higer efter at betale betalingen over en længere periode.
2Det er efterhånden ret hensigtsmæssigt for enhver at vurdere prisniveauet online på billige troldtekt plader på diverse internet varehuse, og så yder mange internet forretninger i Danmark levering uden gebyr. Det kan alligevel vise sig lønnende at besigtige nogle shops på nettet efter udsalg og tilbud før du gennemfører din handel, således at du er på den sikre side med at få den mest betalelige pris.
3Indtil flere internet handler garanterer levering uden gebyr på troldtekt plader, men undertiden kræves det at du køber for et konkret beløb. Desuden bør du overveje den mindst kostelige fragtmetode, hvilket i de fleste tilfælde vil være at få fragtmanden til at bringe pakken til en pakkeshop. Metoden er typisk samtidig temmelig uproblematisk. Den mest billige mulighed for fragt er unægtelig at hente varerne selv.
4Den mindst kostelige metode til levering er uden tvivl at du selv henter produkterne, men den løsning betinges af at du lever tæt på internet butikkens bopæl. Den fragtmulighed er naturligvis usædvanlig afgørende i tilfælde af at du behøver troldtekt plader lige om lidt. Alternativt så garanterer nogle få internet handler gratis levering, men undertiden er det forudsat at du aftager for et fastsat beløb.
5Før folk handler billige troldtekt plader på en internet handler kan de til hver en tid tage stilling til e-shoppens regler, det er dog oftest ikke specielt ophidsende. Dertil anbefaler vi at du er på vagt for de primære bestemmelser der har indflydelse på bestillingen af billige troldtekt plader online, f.eks. hvilken bytteret butikken lover.
6Størstedelen af online firmaer tilbyder nu mange forskellige billige leveringsformer til troldtekt plader. En af de mest moderne er for nærværende udleveringssteder, og så afhenter du blot din ordre når det passer ind i din hverdag. Muligheden er altså i høj grad gnidningsløs, samt i mange tilfælde tilmed den mest betalelige form for fragt.
7Leveringstidspunktet kan vise sig at være ret bestemmende når vi absolut skal bruge din ordre inden for kort tid, og derfor er det altså centralt at du ser nærmere på tidshorisonten for levering for troldtekt plader. Adskillige e-firmaer i Danmark stiller garanti om billig dag-til-dag fragt på masser af varer, der dog er forudsat at bestillingen indsendes tidligere end et fastsat tidspunkt.
8Trustpilot tilbyder dig regulære sikre chancer for at fortolke en hel del nuværende konsumenters domme og derfor er det at foretrække, at du undersøger netbutikkens anmeldelser før du handler billige troldtekt plader online. Facebook resulterer i lignende egentlig fantastiske metoder til at få indsigt i internet forhandlerens kundefokus.
9Generelt anbefaler vi at se hvorvidt online shoppen er tilsluttet e-mærket, da det bør være en indikator for at webshoppen retter sig efter den officielle danske lovgivning, tillige med at online shoppen fra tid til anden efterses af sagkyndige der har den nødvendige knowhow om de gældende regler. Før nogen bestiller billige troldtekt plader i en forretning på nettet bør man egentlig skimme netbutikkens handelsaftale.