Husejeren.dk

Trinrist

Home-it Trinrist halvrund - galv./brun polywood
399 kr.
Læs mere
Home-it Trinrist firkantet 40 x 80 cm - galv.
269 kr.
Læs mere
Home-it Trinrist firkantet galvaniseret
199 kr.
Læs mere
Home-it Trinrist halvrund 40 x 80 cm - galv.
269 kr.
Læs mere
Home-it Trinrist halvrund - galv./sort polywood
399 kr.
Læs mere
Home-it Trinrist firkantet - galv./sort polywood
399 kr.
Læs mere
Home-it Trinrist halvrund galvaniseret
199 kr.
Læs mere
Home-it Trinrist firkantet - galv./brun polywood
399 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde variationer i prisen på billige trinrist hos de forskellige online byggecentre. En del har de bedste tilbud, imens øvrige satser på faglig sparring. Du bør forholde dig til hvad der er vigtigst for dig.
For en del er et byggeprojekt ens betydende med en lang række spørgsmål. Af den grund kan du overveje at handle hos et online byggecenter, som tilbyder tips og tricks til valg af trinrist.
Du skal kende de betingelser webshoppen udsteder når du køber online, så du undgår problemer med eksempelvis reklamationer. Derfor bør man kende netbutikkens betingelser.
Nogle byggemarkeder har et enormt udvalg af produkter, og andre fokuserer på en enkelt varegruppe. Du skal vurdere om det er vigtigt for dig at du har mange forskellige typer af varer at vælge i mellem, foruden blot trinrist.
Hvis du skal bruge dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot ønsker at slippe for fragten, så kunne du overveje at fragte varerne på egen hånd. Det er specielt et alternativ hos de store byggekæder.
Det er helt klart ekstremt vigtigt at undersøge, hvorvidt de varer du planlægger at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Hvis ikke bør du overveje at tjekke de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder tilbyder varer fra forskellige nicheshops, og som følge af dette kan du handle fra et stort sortiment af trinrist online.
De store byggekæder er etablerede og bekendte firmaer, som kan medvirke til ubekymrethed når du skal købe online. Det kan du se som fordelagtigt.
De gængse byggecentre har butikker i nærheden af dig selv, og i kraft af det har flertallet adgang til at købe online og hente varerne selv. I kraft af det har man mulighed for at slippe for fragtgebyret, og sågar skaffe varerne straks.

Nichewebshop

Majoriteten af online nichebutikker har meget ekspertise i deres produkter, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Derigennem formår de at yde en høj grad af nyttig assistance fra personale som er eksperter i netop trinrist.
Hovedparten af nichefokuserede webshops er mindre virksomheder, der i de fleste tilfælde har danske ejere, gerne tilmed lokalt fra dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe idet du køber trinrist online på deres webshop.
Alverdens nichespecifikke webshops er producenter af produkterne der sælges i de store byggekæder. Når du køber direkte fra nicheforretningerne online kan du muligvis få ekstra gode tilbud.
De 10 største byggemarkeder

Johannes Fog åbnede i 1920, og beskæftiger nu over 500 ansatte i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Bygma kom frem i 1952, og beskæftiger nu i omegn af 2.300 medarbejdere i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

trinrist bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og lønner i dag i omegn af 1.000 personer i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

trinrist silvan

Silvan blev etableret i 1968, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 ansatte i virksomhedens 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og omfatter i dag omkring 100 mennesker i virksomhedens 6 butikker. 10-4 er specialiseret i salg til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 500 millioner kroner.

trinrist jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.100 personer i deres 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på salg til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 mennesker i kædens 9 butikker. Davidsen satser på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og beskæftiger i dag flere end 2.000 medarbejdere i forretningens 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

trinrist harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og udgøres i dag af omkring 2.000 ansatte i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og udgøres i dag af cirka 2.000 mennesker i byggemarkedets 72 varehuse. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Det kan være til god gavn at indhente assistance til ens byggeprojekt, især når det kommer til væsentlige ombygninger. Flere projekter gør krav på flere folk. Samtidig bør det være mere produktivt og mere socialt at dele arbejdet med andre.
2Du bør overveje hvorvidt du selv vil klare det hele, eller du i stedet for bør anskaffe eksperthjælp til områder af byggeriet. Forudsat at du skal have hjælp fra en fagperson vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at modtage en pris fra diverse håndværkere.
3Nogle gange kan man indhente støtte fra det offentlige til ombygninger. Det får man når renoveringen er positivt for miljøet. Støtten kræver dermed at renoveringen har betydning for naturen.
4Det kan blive afgørende at du har de fornødne bygningsmaterialer klar inden du går i gang med byggeriet. Du kan forfatte en overskuelig huskeliste hvor der bør fremgå alt der skal bruges, og efterfølgende gennemløbe hvert enkelt punkt, med øje for at du kan føle dig overbevist om at alt er på sin plads.
5Typisk vil det vise sig fornuftigt at nedskrive en budgetoversigt for byggeprojektet, så du har en økonomisk ramme. Det vil være en fordel at tage noter til alle omkostninger, hvorefter man bør tjekke ens købspris for hver enkelt.
6Godt forarbejde vil være metoden til et godt forløb med arbejdet. Du skal nedskrive en struktureret handlingsplan, der viser hvilke arbejdsopgaver du planlægger at løse på hvilket tidspunkt, og som ligeledes indeholder en prioriteringsliste. Husk at være realistisk når du nedskriver strategien.
7Du kan finde utallige vejledninger og videoer på forskellige hjemmesider hvor du kan finde hjælp. Især YouTube er kilde til ret så meget udbytterig viden, særligt når man bruger engelske søgeord.
8Du bør for alt i verden ikke se bort fra dit eget ve og vel, så glem ikke sikkerhedstøj bl.a. sikkerhedssko som skåner dig overfor mulige ulykker. Det er vigtigt at have styr på sikkerheden i arbejdet, hovedsageligt hvis du ikke skaffer hjælp fra en professionel.
9Ved udendørs projekter kan eventuelt regnvejr få stor betydning. Således bør du regelmæssigt se vejrudsigten i de dage der er op til dit byggeprojekt, så du ikke kommer til at opleve at det pludselig går i gang med at stå ned i stænger netop som du er ved at færdiggøre det komplicerede byggeprojekt.
10Der præsenterer sig utvivlsomt uforudsigelige problemer i forbindelse med svære projekter, og herved er det essentielt at man har afsat rigeligt med tid i handlingsplanen, som er vigtigt for at man føler sig overbevist om at nå i mål til tiden.
11Man vil på ingen måde undvære udstyr. I mange tilfælde vil det være en fordel at have grejet parat før du begynder på arbejdet. Du bør huske at indregne disse udgifter i regnskabet for byggeprojektet.
12I god tid inden at du opstarter arbejdet må det være usandsynligt vigtigt at have styr på, at dit projekt ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der være en række retningslinjer omkring, hvad du må, og hvad der er ulovligt.
De mest populære byggekæder
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er enormt imponerende. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvor imponerende 84 % giver maksimum point, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket klart er ret så flot. Ratingen grundlægges af 2.856 anmeldelser, hvor imponerende 59 % kvitterer med maksimum point, og blot 9 % giver den laveste karakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er absolut betryggende. Karakteren er baseret på 23.161 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet den højeste karakter, og bare 8 % kvitterer med bundkarakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ualmindeligt betryggende. Evalueringen er baseret på 28.109 kommentarer, hvor hele 76 % har givet 5 stjerner, og blot 4 % kvitterer med 1 stjerne. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er enormt overlegent. Ratingen er regnet ud fra 11.467 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet den bedste karakter, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Hvilken mulighed for levering er smartest?

De fleste internet webshops yder i dag alverdens billige fragtløsninger til trinrist. En der er meget almindelig er for nærværende at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du selv kan afhente pakken når du har lyst. Denne er jo ret smart, samt oftest tilmed den mest letkøbte løsning til levering.

Du bør ligeledes foretrække at få pakken leveret hjem til dig privat eller til din arbejdsplads. Denne viser sig desværre en tand mere omkostningsfuld, men endvidere yderst gnidningsløs ift. trinrist online. Den mest betalelige løsning er utvivlsomt at du selv henter ordren, som desværre betinges af at du opholder dig nær internet firmaets byggemarked, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Fragtperioden på trinrist er selvfølgelig meget central såfremt man behøver din pakke om kort tid, og med det formål er det temmelig relevant at vi studerer leveringstiden på trinrist. Temmelig mange byggemarkeder – eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – tilsiger billig levering på næste hverdag på adskillige varer online, som imidlertid er betinget af at ordren gennemføres før et fast tidspunkt, så at de har mulighed for at nå at få dit nye produkt ud af døren inden de lageransatte har fyraften.

Nogle enkelte shops på nettet byder på levering uden beregning på trinrist online, men for det meste kun hvis der bestilles for en bestemt pris. Desuden skulle du udvælge den billigste type af levering, som i mange tilfælde er at få fragtmanden til at levere varerne til et udleveringssted.

Adskillige byggecentre foreslår klik-og-hent hvor du bestiller billig trinrist online og selv henter i butikken. For eksempel Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma og Silvan. Byggemarkederne tildeler fx click-and-collect på trinrist i følgende byer:

Vordingborg, Virum, Taastrup, Skanderborg, Brønshøj, Aarhus, Albertslund, Gentofte, Åbyhøj, Brønderslev, Esbjerg, Rudersdal, Gladsaxe, Herning, Thisted, Rønne, Odder, Slagelse, Lillerød, Ishøj, Ølstykke, Vallensbæk, Grenaa, Ringsted, Viborg, Varde, Frederikshavn, Haslev, Nærum, Odense, Middelfart, Aabenraa, Silkeborg, Højbjerg, Hvidovre, Frederiksberg, Randers, Greve, Vanløse, Holbæk, Ikast, Kolding, Brabrand, Nykøbing Falster, København, Herlev, Næstved, Helsingør, Frederikssund, Nakskov, Risskov, Nørresundby, Hillerød, Glostrup, Struer, Lystrup, Svendborg, Vejle, Fredericia, Solrød Strand, Søborg, Dragør, Hjørring, Charlottenlund, Sønderborg, Stenløse, Jyllinge, Korsør, Brøndby, Nyborg, Holstebro, Tårnby, Skive, Haderslev, Rødovre, Birkerød, Hedehusene, Hobro, Farum, Værløse, Kalundborg, Hedensted, Lyngby, Roskilde, Kokkedal, Hørsholm, Horsens, Køge, Frederiksværk, Allerød, Valby, Ballerup, Tilst, og Aalborg, .

Klik-og-hent for trinrist er tilgængeligt i samtlige regioner af landet: Sjælland (Bornholm, Østsjælland, Amager, Sydsjælland, Midtsjælland, Lolland, Vestsjælland, Falster, Hovedstaden, Nordsjælland), Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn) og Jylland (Vestjylland, Sydjylland, Syddanmark, Østjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Midtjylland).

Ses der på tallene er det markant, at online shoppere mange gange søger eksempelvis køb trinrist og trinrist online. Foruden dette oplever man mange gange folk efterspørge fx trinrist tilbud, billig trinrist og trinrist priser, foruden de kendte byggekæder som Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Stark, Davidsen, 10-4 og Silvan.

Få rabat på trinrist

Det er jo efterhånden virkelig ligetil for forbrugerne at finde frem til tilbud på billige trinrist online på tværs af outlets på nettet, og så har utallige internet handler i Danmark været tvunget til at tvinge udsalgspriserne på trinrist betragteligt, og ydermere tilbyde fragt uden betaling.

Men det kan immervæk blive indbringende at se nærmere på enkelte e-forhandlere efter rabatter og tilbud på trinrist online før du shopper, således at du ikke er i tvivl om at skaffe sig den mest betalelige pris. Se ikke kun hos de store byggemarkeder som Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Davidsen, 10-4, Silvan, Stark og Harald Nyborg.

Du skal blot være obs på, at når en online webshop markedsfører billige trinrist online på tilbud til en udsalgspris der kan virke utrolig billig, så burde det i nogle tilfælde være et tegn på en svindel netshop. Køb med betalingskort er ikke desto mindre omsluttet af et regelsæt, som assisterer en imod falske internet firmaer.

Vi foreslår generelt kortbetalinger eller mobilbetaling. Som et alternativ burde du bruge en billig afdragsordning som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du foretrækker at betale regningen på trinrist over tid. Det fås ofte hos niche netbutikker, men ikke de store byggekæder som for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, 10-4, Stark og Silvan.

Ved kig i statistikkerne fremstår det markant, at netshoppere typisk kigger efter fx billig trinrist og trinrist tilbud. Foruden dette oplever man jævnligt internet shoppere efterspørge bl.a. trinrist online, køb trinrist samt trinrist priser.

Læs nuværende kunders anbefalinger

Trustpilot præsterer ultra stabile muligheder for at kortlægge en række aktuelle konsumenters kritik og derved tilråder vi, at du efterforsker online firmaets kritik inden du handler billige trinrist online.

Facebook bringer dig tillige aldeles anstændige muligheder for at få et kig ind i e-firmaets troværdighed. Desuden møder vi en række e-firmaer hvor man kan udfærdige en anmeldelse af købsoplevelsen, hvilket på samme måde burde benyttes til at fornemme hvor tilfredse kunderne er.

Før nogen bestiller billige trinrist online i en e-handler kunne de altid bese dens handelsvilkår, dog er det ofte ikke særlig interessant, særligt på de gængse byggekæder som Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Stark, Silvan, Bauhaus og XL-Byg.

En nemmere løsning kunne derfor være at efterse hvorvidt netbutikken er e-mærke tilsluttet, grundet at det kan være et fingerpeg om at e-forretningen understøtter de danske love, og at den jævnligt overværes af fagfolk der kender til de gældende love.

Dette er en god anledning til en hjælpende hånd, hvis du udsættes for dilemmaer som følge af din shopping med trinrist. Herudover kan det anbefales at kunden er oppe på mærkerne omkring de mest basale vilkår der kan have indflydelse på købet af trinrist online, for eksempel den returpolitik e-handlen kører med.

I relation til det er det i øvrigt vigtigt, at man permanent sikrer ens e-mail kvittering, således man altid vil kunne påvise sit køb af trinrist, hvad end man bestiller ved Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Silvan, Bauhaus eller Stark.

Anna Andersen gav 5 stjerner

God webshop

Ole S gav 4 stjerner

Intet at sætte en finger på

Charlotte gav 5 stjerner

Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

Maria N gav 5 stjerner

Fremragende!

9 tips til når du køber online
1Generelt anbefaler vi at se nærmere på om e-butikken er støttet af e-mærket, da det generelt er et kendetegn for at e-shoppen overholder de officielle danske regler, og at den løbende overværes af jurister der kender de gældende vilkår. Inden nogen bestiller billige trinrist i en e-forhandler bør de i virkeligheden gennemse shoppens handelsvilkår.
2Den billigste leveringsmanér vil altid vise sig at være selv at hente ordren, som desværre er betinget af at du er tæt på e-forretningens arbejdslager. Den leveringsmanér kan vise sig at være ret vigtig såfremt du har behov for trinrist om få sekunder. Alternativt så tilbyder nogle få e-butikker gratis levering, men tit er det så præmissen at du handler for en bestemt sum.
3Trustpilot tilbyder dig fuldkommen gavnlige genveje til at betragte forskellige nuværende kunders anmeldelser og herved anbefales det, at du analyserer webbutikkens anmeldelser før du shopper billige trinrist online. Facebook frembyder også uden sammenligning fornemme genveje til at få indsigt i internet selskabets pålidelighed.
4En række forhandlere på nettet tildeler efterhånden diverse forskellige billige løsninger til levering til trinrist. En yndling er på nuværende tidspunkt at afsende til en pakkeshop, hvor du kan afhente pakken lige præcis når det passer ind i din kalender. Denne er jo ultra let, samt mange gange også den billigste mulighed for fragt.
5En række internet virksomheder garanterer gratis levering på trinrist, men oftest er det påkrævet at man aftager for et fastslået beløb. Alternativt skal man vælge den mest letkøbte leveringsmulighed, der mange gange er at få fragtmanden til at bringe din ordre til et afhentningssted. Fragtmuligheden viser sig gerne på den anden side ret så ukompliceret. Den mindst kostelige type af levering kan ikke modsiges at være selv at hente produkterne.
6Leveringsdygtigheden kan i nogle tilfælde være usædvanlig vigtig når man absolut skal bruge produkterne omgående, så med det formål er det rimelig klogt at vi kigger nærmere på den anslåede leveringstid for trinrist. En masse online webshops garanterer billig 1 dags levering på en masse varer, men glem ikke at det regnes ud fra at der bestilles før et besluttet tidspunkt.
7Vi går generelt ind for bestillinger med kort eller mobilbetaling. Kortkøb er indbefattet af en vedtægt, hvilket garanterer dig som køber overfor bedrageriske internet virksomheder. Som en anden løsning kan du bruge en løsning på afbetaling fra f.eks. ViaBill, for så vidt du har til hensigt at dække regningen over et længere tidsrum.
8Det har vist sig at være ualmindeligt gnidningsløst for almindelige mennesker at finde information om priser online på billige trinrist på forskellige online forretninger, og følgelig frembyder massevis af internet webshops fragt uden gebyr. Til gengæld kan det stadigvæk vise sig profitabelt at besigtige et par online virksomheder efter udsalg og tilbud inden du handler, således at man er velinformeret til at antage den billigste pris.
9Inden nogen bestiller billige trinrist på en internet forhandler kunne de faktisk bese e-butikkens forretningsvilkår, det er dog uden tvivl ikke særlig morsomt. Tilsvarende er det klogt at køber er klar over de elementære reglementer gældende for shopping af billige trinrist online, som eksempelvis hvilken ombytningsrettighed e-handlen benytter.