Makita Trillebør 18,0V
6.225 kr.
Læs mere
Punkterfri hjul til sækkevogn 3,00 x 4'' 6425-030
170 kr.
Læs mere
Punkterfri trillebørhjul HERO 6425-040
210 kr.
Læs mere
Trillebør 80 liter
316 kr.
Læs mere
Trillebør 80 liter GROUW 69232
265 kr.
Læs mere
Trillebørhjul PU 13x3.50-6" Dovre
190 kr.
Læs mere
Trillebør 80 L GROUW
525 kr.
Læs mere
Multibør 110 liter GROUW
406 kr.
Læs mere
Trillebør 80L GROUW
699 kr.
Læs mere
Trillebørhjul 16X4.00-8"
199 kr.
Læs mere
Trillebørhjul 16 Ravendo
314 kr.
Læs mere
Trillebør 80L GROUW
649 kr.
Læs mere
Trillebør 100 liter Folkebør BD1000
682 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør have fokus på hvilke betingelser der gør sig gældende ved din bestilling online, så du slipper for udfordringer med bl.a. returret. Af den grund bør du læse forretningens handelsbetingelser.
Hvis du har brug for produkterne nu og her eller blot gerne vil undgå fragten, så kan du med fordel transportere varerne selv. Det er i høj grad muligt hos de store byggecentre.
Flere byggekæder har et stort udvalg, imens nogle er specialiserede i en specifik varetype. Du bør vurdere hvorvidt det er vigtigt for dig at du har adskillige varetyper at vælge i blandt, foruden bare trillebør.
Du vil finde ulighed i priserne på billige trillebør hos de forskellige online byggekæder. En del satser på gode tilbud, og øvrige tilbyder kompetent sparring. Du bør gøre dig tanker om hvad du vurderer er vigtigst.
Det er selvfølgelig super afgørende at vide, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online faktisk er på lager i byggecenteret. Som alternativ kan du kigge andetsteds.
For mange er byggeprojekter lig med en verden af spørgsmål. Af den grund kan du have fordel af at shoppe hos en netbutik, hvor du har mulighed for at få sparring og vejledning omkring trillebør.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og anerkendte virksomheder, hvilket kan give ubekymrethed når man handler online. Dette vil nogle se som en fordel.
De store byggecentre er tilgængelige i store dele af landet, og i kraft af det har de fleste mulighed for at købe online og transportere byggematerialerne selv. Derved har du chancen for at slippe for fragtgebyret, samt ovenikøbet få fat i produkterne hurtigere.
De store byggekæder tilbyder varer fra talrige nicheshops, hvilket giver dig mulighed for at vælge fra et stort udvalg af trillebør online.

Nichewebshop

Forskellige nichefokuserede webshops er iværksætterfirmaer, der typisk er dansk ejede, eventuelt ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse hjælper du når du bestiller trillebør online på deres side.
En masse webshops som fokuserer på en enkelt niche er producenter af de produkterne der forhandles i de store byggecentre. Når du køber direkte hos disse nichewebshops online kan du få en bedre pris.
Forskellige webshops som fokuserer på en enkelt niche ved ekstremt meget om deres varer, da de har skarpt fokus på disse varer. Derigennem bør du forvente mere kompetent rådgivning fra ansatte som er eksperter i netop trillebør.
Danmarks største byggemarkeder

Davidsen startede i 1944, og er nu arbejdsplads for over 1.000 mennesker i kædens 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 mennesker i de 104 byggecentre. XL-Byg satser på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og beskæftiger i dag omkring 2.300 personer i deres 56 butikker. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

trillebør bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og styres dagligt af over 1.000 mennesker i deres 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på gode tilbud til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

trillebør silvan

Silvan startede i 1968, og beskæftiger i dag ca. 1.000 personer i firmaets 41 byggecentre. Silvan tilstræber gode tilbud til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

10-4 kom frem i 1947, og lønner i dag flere end 100 personer i forretningens 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og lønner i dag i nærheden af 500 medarbejdere i deres 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 kollegaer i deres 72 butikker. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

trillebør jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og udgøres i dag af cirka 2.100 medarbejdere i selskabets 122 butikker. Jem og Fix sætter ind på salg til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

trillebør harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og udgøres nu af mere end 2.000 medarbejdere i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Man må under ingen omstændigheder undvære arbejdsredskaber. I mange tilfælde kan det vise sig betydningsfuldt at du har udstyret disponibelt akkurat som du indleder byggeriet. Det er derudover godt at inkludere de her udgifter i dit budget.
2Ved udendørs projekter kan vejret få en afgørende rolle. Således skal du regelmæssigt tage notits af prognosen for vejret i dagene før igangsættelsen af arbejdet, så du slipper for at det ganske ubelejeligt starter med at vælte ned nøjagtig som du er trukket i arbejdstøjet til det omfattende byggeprojekt.
3Det viser sig betydningsfuldt at have de relevante bygningsmaterialer handlet ind på forhånd inden du går i krig med byggeriet. Du kunne nedskrive en simpel oversigt hvor der bør fremgå hver eneste ting du får brug for, og dernæst efterse punkterne, så du kan føle dig tryg ved at du har husket alt.
4Der er et bredt udvalg af instruktioner og videoer på internettet som kan være en stor hjælp. Særligt YouTube tilbyder dig store mængder anvendelig oplysning, specielt hvis du benytter den engelske version.
5Det kan være nyttigt at søge hjælp til byggearbejdet, specielt når det kommer til væsentlige byggeprojekter. Enkelte ting kræver flere mennesker. I øvrigt er det mere effektivt og mere socialt når der er flere der bidrager.
6Du burde måske tænke over hvorvidt du selv bør stå for hele projektet, eller du hellere bør anskaffe hjælp fra en fagmand til dele af byggeriet. Når du henter assistance fra en fagperson vil det oftest være en god idé at hente priser fra diverse leverandører.
7Der kommer næsten altid uforudsete udfordringer når det handler om omfattende byggeprojekter, og altså vil det vise sig væsentligt at man har afsat god nok tid i køreplanen, med det formål at man er tryg ved at have tid nok til det.
8Godt forarbejde er kilden til at lykkes med dit arbejde. Du anbefales at sammensætte en struktureret tidsplan, som fortæller hvilke gøremål du vil løse hvornår, med en dertilhørende kronologisk orden. Det anbefales at være konkret når du nedskriver tidsplanen.
9Du bør ikke på noget tidspunkt undlade at tage højde for din sikkerhed, så glem ikke sikkerhedstøj som eksempelvis sko og hjelm som beskytter dig imod potentielle ulykker. Det er klogt med fokus på sikkerheden i dit byggeprojekt, specielt når du ikke får assistance fra en fagperson.
10I visse tilfælde kan man få økonomisk støtte til renoveringer. Det ydes i tilfælde af at byggeprojektet er klimavenligt. Det forudsætter altså at byggeriet påvirker klimaet.
11Typisk vil det vise sig af stor betydning at have lavet et regnskab for dit byggeri, så man har et økonomisk overblik. Det må være rationelt at dokumentere hver enkelt omkostning, og efterfølgende gennemgå beløbet for dem alle sammen.
12Inden du går i gang med byggeprojektet er det temmelig centralt at sikre sig, at projektet overholder loven. Afhængigt af din bopæl kan der være forskellige regler for, hvad du må, samt hvad der er ulovligt.
De bedst vurderede byggeshops
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket klart er ret så overlegent. Scoren er baseret på 23.161 anmeldelser, hvor intet mindre end 69 % giver den bedste karakter, og blot 8 % kvitterer med den dårligste rating. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er ekstremt overlegent. Evalueringen er regnet ud fra 2.856 kommentarer, hvoraf hele 59 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 9 % giver bundkarakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som naturligvis er utrolig overlegent. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 ratings, hvor intet mindre end 76 % har givet topkarakter, og bare 4 % har givet 1 stjerne. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er meget flot. Ratingen er et gennemsnit af 11.467 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 2 % har givet bundkarakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvfølgelig er yderst godt arbejde. Evalueringen tager udgangspunkt i 19.208 meninger, hvor ikke mindre end 84 % har givet den bedste karakter, og alene 2 % giver den dårligste rating. Lige nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken fragtmetode er smartest?

Adskillige online forhandlere udlover nu til dags mange forskellige billige leveringsmåder til trillebør. En af de mest benyttede er efterhånden at få bragt ordren til en pakkeshop, som giver dig mulighed for at hente de købte varer på et valgfrit tidspunkt. Fragttypen er nemlig særligt simpel, og oftest ligeledes den mindst kostelige form for levering.

Du burde lige så vel vælge at få varerne leveret til din privatbolig eller ud til din arbejdsplads. Muligheden viser sig for det meste en sjat dyrere, men til gengæld ultra hensigtsmæssig for trillebør online. Den mest letkøbte leveringsversion er dog at hente pakken selv, som jo står og falder med at du lever lige ved internet forhandlerens butikker, fx Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Fragtperioden på trillebør er jo yderst udslagsgivende såfremt du har behov for pakken om få sekunder, så med det formål er det ret passende at du kontrollerer den estimerede leveringsdato ved trillebør. Masser af internet firmaer – fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – præsterer billig 1 hverdags levering på de fleste varer online, hvilket er forudsat at du bestiller før et nøjagtigt tidspunkt, således at de med sikkerhed kan nå at få varerne betjent før de pakkeansatte har fri.

En række netbutikker byder på fragt uden omkostninger på trillebør online, men typisk under forudsætning af at man aftager for en konkret pris. Ellers skal man tage den mest betalelige leveringsversion, hvilket i de fleste tilfælde vil være at få dem til at køre din pakke til et afhentningssted.

Flere webshops foreslår click-and-collect hvor man bestiller billig trillebør online men selv henter i butikken. For eksempel Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, 10-4, Davidsen, Bauhaus og Stark. Byggekæderne giver for eksempel click-and-collect på trillebør i følgende byer:

Hedehusene, Struer, Allerød, Vejle, Dragør, Hillerød, Greve, Hvidovre, Jyllinge, Risskov, Hedensted, Tårnby, Køge, Brabrand, Ølstykke, Viborg, Nørresundby, Odense, Gladsaxe, Højbjerg, Aalborg, Gentofte, Frederikshavn, Åbyhøj, Ikast, Frederikssund, Stenløse, Vallensbæk, Nakskov, Skive, Værløse, Kolding, Hjørring, Lystrup, Ballerup, Frederiksværk, Korsør, Frederiksberg, Nærum, Taastrup, Rudersdal, Esbjerg, Farum, Albertslund, Vanløse, Søborg, Slagelse, Grenaa, Aarhus, Nykøbing Falster, Kalundborg, Thisted, København, Brøndby, Lillerød, Vordingborg, Holstebro, Odder, Charlottenlund, Fredericia, Herning, Silkeborg, Helsingør, Hørsholm, Svendborg, Sønderborg, Solrød Strand, Herlev, Lyngby, Haslev, Ringsted, Brønderslev, Rønne, Ishøj, Rødovre, Haderslev, Næstved, Horsens, Glostrup, Birkerød, Virum, Holbæk, Tilst, Randers, Valby, Brønshøj, Hobro, Middelfart, Kokkedal, Skanderborg, Varde, Aabenraa, Roskilde, og Nyborg, .

Afhentning ift. trillebør er muligt i alle dele af landet: Jylland (Sønderjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sydjylland, Syddanmark, Nordjylland, Østjylland), Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn) og Sjælland (Bornholm, Vestsjælland, Østsjælland, Sydsjælland, Amager, Midtsjælland, Lolland, Nordsjælland, Hovedstaden, Falster).

Når vi ser på søgedata bliver det klart, at internetbrugere jævnligt søger efter fx billig trillebør og køb trillebør. Vi ser derudover jævnligt folk kigge efter for eksempel trillebør online, trillebør tilbud og trillebør priser, foruden de velkendte byggemarkeder som Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Silvan, XL-Byg, Bygma, 10-4 og Bauhaus.

Tilbud på trillebør

Det er efterhånden meget praktisk for almindelige dødelige at prissammenligne på billige trillebør online i blandt diverse internet outlets, og for det har adskillige internet forhandlere fundet det uundgåeligt at presse salgspriserne på trillebør kolossalt, og i øvrigt yde levering uden beregning.

Trods dette kan det trods alt være lukrativt at kigge forbi et par internet shops i Danmark efter tilbud på trillebør online forinden du handler, så du er garanteret at modtage den bedste pris. Se ikke blot på de store byggekæder som Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Stark og Silvan.

Man må alligevel ikke glemme, at i tilfælde af at en online butik forhandler billige trillebør online på tilbud til en salgspris som kan virke himmelråbende overkommelig, bør det ofte være en indikator for en bedragerisk webbutik. Bestillinger med betalingskort er dog omfavnet af et lovbud, der passer på dig som køber overfor bedrageriske e-handler.

Vi anbefaler generelt kortbetalinger eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kan du overveje et afbetalingstilbud som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du ser en fordel i at finansiere beløbet til trillebør over en længere periode. Det tilbydes typisk hos nichebutikker, i modsætning til de kendte byggecentre som for eksempel XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Silvan, Stark, Harald Nyborg, 10-4 og Davidsen.

Når vi kigger i statistikkerne er det markant, at mennesker typisk søger fx billig trillebør og trillebør priser. Vi ser desuden tit internet shoppere kigge efter eksempelvis køb trillebør, trillebør tilbud samt trillebør online.

Gennemsøg tidligere køberes bedømmelser

Trustpilot giver dig ret fordelagtige chancer for at undersøge ganske mange andre konsumenters erfaringer og af den grund er det prisværdigt, at du tolker internet forhandlerens omtaler inden du shopper billige trillebør online.

Facebook fremskaffer tillige en række strålende genveje til at få en idé om webshoppens kundetilfredshed. Herinde ser vi mange online virksomheder som giver kunderne mulighed for at frembringe en kritik af virksomhedens service, hvilket lige så vel må drages fordel af til at få et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Forinden nogen handler billige trillebør online hos en e-handler bør man uden tvivl gennemlæse e-shoppens handelsaftale, men det er uden tvivl ikke videre interessant, især med de velkendte byggemarkeder som XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Silvan, Bygma, 10-4, Bauhaus og Jem og Fix.

En nemmere løsning kan derfor være at tjekke hvorvidt e-firmaet er e-mærke tilsluttet, fordi det burde være en erklæring om at internet firmaet følger dansk lovgivning, og at internet butikken regelmæssigt evalueres af eksperter der har den nødvendige knowhow om de gældende vilkår.

Desuden får du lejlighed til støtte, såfremt du udsættes for vanskeligheder med din ordre på trillebør. Udover dette støtter vi at du er påpasselig med de mest essentielle vilkår der influerer på købet af trillebør online, for eksempel den returpolitik forretningen garanterer.

I den relation er det tillige essesentielt, at man stadigvæk bevarer ens kvitteringsmail, så man når som helst kan bevidne sin bestilling af trillebør, uagtet om man køber ved Davidsen, 10-4, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Stark, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Peter Thomsen gav 5 stjerner

Hurtig ekspedition

Inge gav 4 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

Jørgen U gav 5 stjerner

Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

Mette Larsen gav 5 stjerner

Bliver leveret til dato

9 tips til køb på nettet
1Adskillige netshops tilbyder nu til dags en hel del forskellige billige leveringsmodeller til trillebør. Den mest benyttede er nu til dags levering til en pakkeshop, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente bestillingen når du har lyst. Fragtmetoden er altså ret uproblematisk, og ofte ligeledes den billigste mulighed for fragt.
2Vi tilråder at granske hvorvidt online webshoppen er tilsluttet e-mærket, fordi det ofte er et signal om at e-forhandleren opererer i overensstemmelse med den officielle danske lovgivning, tillige med at online butikken nu og da kigges til af fagfolk som mestrer vilkårene på området. Forud for at nogen handler billige trillebør i en e-forretning bør man de facto bese netbutikkens vilkår.
3Indtil flere internet shops yder levering uden beregning på trillebør, men tit gælder det kun hvis man aftager for en fastsat pris. Alternativt kan du udvælge den mest letkøbte leveringstype, der mange gange er at få dem til at levere varerne til en pakkeshop. Denne er af og til til gengæld rigtig hensigtsmæssig. Den mest letkøbte løsning vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente varerne.
4Trustpilot fremskaffer forholdsvis gunstige løsninger til at efterse en hel del nuværende brugeres vurderinger og derfor er det godt, at du eftersøger online forretningens anmeldelser inden du handler billige trillebør online. Facebook genererer ydermere i højeste grad gunstige metoder til at få indsigt i internet forhandlerens troværdighed.
5Det har vist sig at være usædvanlig ligetil for forbrugerne at sammenligne priser online på billige trillebør på forskellige online butikker, og ergo frembyder masser af webbutikker billig levering. Trods dette kan det imidlertid være lønnende at studere indtil flere e-forhandlere efter tilbud og rabat forinden du færdiggør din shopping, så man er sikret at få den laveste pris.
6Vi går generelt ind for køb med kort eller MobilePay. Køb med gængse betalingskort er en del af et lovbud, der garanterer køberen overfor uærlige online varehuse. Som en alternativ mulighed burde du anvende en løsning fra f.eks. ViaBill, hvis du ser en fordel i at afdrage prisen senere.
7Leveringstiden er super bestemmende forudsat du absolut skal bruge din ordre med det samme, så i det øjemed er det tydeligvis aktuelt at du dobbelttjekker den forventede leveringstid for trillebør. En hel del online webshops lover billig 1 dags levering på mange af deres produkter, som alligevel forudsætter at ordren lægges forud for et fast klokkeslæt.
8Før folk handler billige trillebør på en netshop kan de uden tvivl få overblik over dens regler, det er dog bare ikke videre interessant. Herudover er det prisværdigt at køber er på vagt for de mest relevante vedtægter der kan have betydning for bestillingen af billige trillebør online, for eksempel den ombytningsret e-forhandleren benytter.
9Den billigste form for fragt kan ikke modsiges at være at hente varerne selv, men det er betinget af at du er nærved e-forretningens arbejdslager. Den mulighed for levering er naturligvis yderst vital hvis vi behøver trillebør fluks. Alternativt så yder flere online shops portofri levering, men i reglen er det så nødvendigt at der aftages for en konkret pris.