Tre tips: Hvilke gardiner passer ind i dit hjems indretning?

Mange typer af gardiner kan tilføre personlighed og stemning til ethvert rum, og samtidigt opfylde det praktiske formål godt. Forskellige typer af gardiner kan også passe godt ind i forskellige rum, og stuens optimale gardiner er måske ikke de samme inde på kontoret eller i soveværelset. Uanset hvilket rum, du skal finde gardiner til så findes der et stort udvalg hos forskellige forhandlere rundt omkring i landet. Læs med her og få inspiration til hvilke gardiner der passer ind i dit hjem indretning.

Kunne I tænke jer at bringe nogle farver i spil?

Der findes gardiner i mange farver og forskellige spændende mønstre, der måske kunne tiltale jer. Det er klart at det skal passe ind i jeres allerede eksisterende indretning og personlige smag, men nogle gange kan det måske også være en god ide at prøve noget nyt, og bringe nogle interessante farver ind i indretningen. Undersøg lidt hvilke farver, der kan give lige præcis den stemning, som I ønsker. Måske kan I blive overrasket over hvilke nye farver, der måske godt kunne fungere i jeres indretning.

Er det lette og lyse gardiner som I leder efter?

De lidt lettere og lyse gardiner kan skabe rigtig meget stemning i et rum, for eksempel i en stue, da behovet for mørklægning måske er mindre i dette rum kontra i et soveværelse, hvor mange gerne vil holde lyset ude natten over. Hvis dette er tilfældet, så kunne nogle lag af lette gardiner i forskellige skønne materialer måske være en god ide for jer, og disse laves oftest i lyse farver.

Eksperterne kan hjælpe dig i din søgen

Hvis du er i tvivl om hvilke gardiner der passer ind i din indretning, så kan det være en ide at besøge nogle fysiske butikker, der har et stort udvalg, eller få besøg af en af de kørende gardinbuser.