Jeg har fundet 6 webshops der sælger trapezplader, og skrevet deres priser ned for 10 stk inkl. levering.

Den laveste pris lige nu er 10 stk for kun 1.079 kr. Det er 71 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 10 stk trapezplader inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
1.079 kr.Køb
1.229 kr.Køb
1.349 kr.Køb
1.369 kr.Køb
1.548 kr.Køb
3.467 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 10 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til betondæk til facade til beton til etagedæk til dæk til væg til carport til gulvvarme til varmt tag til støbning til gulv til drivhus

Varianter: plast pvc metal stål glasklar blåtonet jern polycarbonat klare

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er ikke lighed i priserne på billige trapezplader fra byggekæde til byggekæde. Enkelte giver lave priser, hvorimod nogle giver service. Du skal tænke over hvad du helst vil have.
Hvis du skal bruge varerne nu og her eller bare vil blive fri for leveringsgebyret, så kunne du overveje at transportere materialerne på egen hånd. Dette er især en mulighed i de gængse byggekæder.
Nogle byggecentre udbyder et bredt udvalg af varer, imens øvrige specialiserer sig i en specifik type af vare. Du skal gennemtænke hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange forskellige typer af varer at vælge i mellem, udover blot trapezplader.
Du bør vide hvilke betingelser der gælder i forbindelse med dit køb online, så du kan undgå problemer med eksempelvis reklamationer. Man bør derfor kende virksomhedens handelsbetingelser.
Det er selvfølgelig meget vigtigt at se, hvorvidt de produkter du ønsker at købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Alternativt kan du lede andre steder.
For mange er byggeri lig med diverse spørgsmål. Derfor kan du shoppe hos en webshop, hvor du har mulighed for at få rådgivning og sparring omkring trapezplader.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder tilbyder varer fra adskillige nicheshops, og pga. det kan du shoppe fra et stort sortiment af trapezplader online.
De velkendte byggemarkeder har butikker i de større byer, og dermed har flertallet mulighed for at handle online og fragte varerne personligt. Hermed kan du vælge at undgå fragtgebyret, samt ovenikøbet skaffe produkterne lige nu.
De store byggecentre er etablerede og bekendte firmaer, hvilket kan give ubekymrethed når man skal handle online. Dette vil nogle se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Alverdens specialiserede netbutikker er producenter af produkterne der kan købes i de store byggecentre. Ved at købe direkte fra niche netbutikkerne online får du skarpere priser.
Størstedelen af nichespecifikke netbutikker er eksperter i deres online produktkategori, idet de ikke sælger andre varer. Således kan du forvente en høj grad af kyndig assistance fra nogle der er eksperter i lige præcis trapezplader.
Hovedparten af webshops i små nicher er mindre firmaer, der typisk drives i Danmark, eventuelt endda lokalt fra dit område. Dem kan du hjælpe idet du bestiller trapezplader online på deres hjemmeside.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Stark begyndte i 1896, og beskæftiger i dag over 2.000 ansatte i firmaets 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og lønner i dag i nærheden af 100 medarbejdere i deres 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og udgøres nu af flere end 1.000 mennesker i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

trapezplader jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og lønner i dag cirka 2.100 mennesker i de 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

trapezplader harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og udgøres i dag af mere end 2.000 ansatte i de 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og beskæftiger i dag i omegn af 2.300 mennesker i deres 56 byggecentre. Bygma satser på salg til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

trapezplader bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 personer i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og udgøres nu af i omegn af 2.000 personer i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

trapezplader silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og udgøres i dag af cirka 1.000 kollegaer i virksomhedens 41 butikker. Silvan satser på at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og er nu arbejdsplads for flere end 500 medarbejdere i de 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Du må aldrig glemme dit eget helbred, så glem ikke sikkerhedsbeklædning såsom sikkerhedssko der beskytter dig imod eventuelle risici. Det er fundamentalt at have styr på dit eget ve og vel i byggeprocessen, i særdeleshed hvis du ikke skaffer eksperthjælp.
2Typisk vil det være afgørende at have et udgiftsbudget for istandsættelsen, så man har styr på udgifterne. Det bør blive fordelagtigt at gennemgå samtlige poster, og så nedskrive beløbet for dem hver især.
3Der kommer typisk uforudsigelige hovedpiner når det kommer til omfattende opgaver, og følgelig vurderes det meningsfuldt at der er afsat en del plads i køreplanen, som er vigtigt for at man føler sig overbevist om at nå i mål med projektet.
4Godt forarbejde vedbliver at være kilden til at lykkes med byggeprocessen. Du bør lave en gennemarbejdet arbejdsplan, som beskriver hvilke gøremål der skal løses på hvilken dag, med en dertilhørende rækkefølge. Vær realistisk i sammensætningen af din strategi.
5Man vil aldrig fattes værktøj. Det er erstatteligt at du har det tilgængeligt inden du begynder på dit byggeprojekt. I øvrigt er det afgørende at indkalkulere udgifterne hertil i dit regnskab for byggeriet.
6Der er alle mulige former for vejledninger og videoer online hvorfra du kan få gode råd. Ikke mindst YouTube faciliterer utrolig meget gavnlig viden, særligt forudsat at man bruger engelske søgeord.
7Forinden du indleder byggeriet kan det blive ganske centralt at du sikrer dig, at dit projekt overholder loven. Alt efter hvordan du bor kan der være fastsatte retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke kan få lov til.
8Du bør gennemtænke om du selv vil klare hele projektet, eller du i stedet for bør købe hjælp fra en professionel til opstarten af byggeriet. Hvis du anskaffer hjælp fra en fagmand vil det typisk være en god idé at indhente uforpligtende tilbud fra flere firmaer.
9Det kan overvejes at søge en hjælpende hånd til byggeprocessen, navnlig ift. omfangsrige byggerier. Enkelte byggeprojekter skal gerne udføres af flere folk. Desuden vil det blive bedre og mere minderigt når man ikke er ene om det.
10Muligvis vil det vise sig at have noget at sige at du har de presserende materialer tilgængelige på forhånd inden du går til værks med byggeriet. Du kunne lave en overskuelig liste hvorpå der noteres de materialer du skal bruge, og dernæst eftergå materialerne, således at du føler dig tryg ved at du har det hele.
11Ved udendørs opgaver kan vind og vejr få meget at sige. Af den årsag må du regelmæssigt tjekke vejrvarslen i de dage der er op til arbejdets start, så det forhåbentlig ikke uden varsel går i gang med at regne når du lige står midt i dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
12Nogle gange kan man hente hjælp rent økonomisk til ombygninger. Det gives forudsat at projektet er energi- og miljøvenligt. Bidraget kræver altså at byggeprojektet påvirker klimaet.
De bedst vurderede byggeshops
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er ekstremt flot. Vurderingen grundlægges af 19.208 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet topkarakter, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket jo er yderst flot. Karakteren er regnet ud fra 2.856 anmeldelser, hvoraf hele 59 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 9 % giver den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som naturligvis er yderst imponerende. Karakteren tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvoraf hele 86 % kvitterer med topkarakter, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som tydeligvis er hamrende overlegent. Ratingen tager udgangspunkt i 23.161 ratings, hvoraf imponerende 69 % har givet topkarakter, og blot 8 % giver den laveste karakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er ekstremt beundringsværdigt. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 kommentarer, hvor intet mindre end 76 % har givet toprating, og kun 4 % giver den dårligste rating. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.

Mest stillede spørgsmål vedrørende trapezplader

 • Hvor skruer man trapezplader?
 • Hvordan skal trapezplader vende?
 • Hvordan monterer man trapezplader?
 • Hvad koster trapezplader?
 • Hvordan skærer man i trapezplader?
 • Hvordan lægger man trapezplader?
 • Hvordan skruer man trapezplader?
 • Hvordan tilpasser man trapezplader?
 • Hvad er trapezplader?
 • Hvordan saver man i trapezplader?
 • Hvordan sætter man trapezplader op?
 • Hvilken leveringsversion er smartest?

  Mange netbutikker i Danmark tilbyder til alt held alverdens billige fragtformer til trapezplader. En favorit iblandt mange er for øjeblikket at få leveret til en pakkeshop, hvor du kan afhente dine varer lige når det passer dig. Metoden er altså ekstremt enkel, samt typisk tillige den mest betalelige leveringsløsning.

  Du kunne tillige planlægge at få pakken leveret hjem til dig selv eller til dit arbejde. Løsningen bliver i regelen lidt mere omkostningsfuld, men tillige ekstremt fremkommelig ift. trapezplader online. Den billigste leveringsmetode vil dog til enhver tid være selv at hente ordren, hvilket dog afhænger af at du lever i kort afstand af internet forretningens byggecenter, eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

  Leveringshastigheden på trapezplader er naturligvis rigtig essentiel hvis man skal bruge dine nye varer øjeblikkeligt, så herved er det helt fornuftigt at man undersøger den estimerede leveringsdato på trapezplader. En hel del internet forretninger – for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – udlover billig levering på blot en enkelt hverdag på deres primære varenumre online, som dog er forudsat at ordren placeres før et fastsat klokkeslæt, således at de garanteret kan nå at få bestillingen klargjort inden pakkepersonalet har fri.

  Flere byggemarkeder yder fragtfri levering på trapezplader online, men i mange tilfælde forudsætter det at man køber for en bestemt pris. Desuden skal du foretrække den mest billige mulighed for levering, der oftest vil være at få dem til at køre ordren til et afhentningssted.

  Flere kæder tildeler afhentning hvor du bestiller billig trapezplader online men afhenter i byggemarkedet. Fx 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg og Stark. Byggecentrene tildeler for eksempel klik-og-hent på trapezplader i disse byer:

  Hedehusene, Charlottenlund, Kokkedal, Rødovre, Hørsholm, Ikast, Holbæk, Odense, Aarhus, Frederikssund, Ølstykke, Thisted, Brabrand, Gladsaxe, Herlev, Grenaa, Stenløse, Hobro, Frederiksberg, Albertslund, Svendborg, Brøndby, Nørresundby, Kalundborg, Holstebro, Solrød Strand, Valby, Aabenraa, Skanderborg, Kolding, Helsingør, Esbjerg, Herning, Jyllinge, Risskov, København, Vejle, Hvidovre, Odder, Brønderslev, Virum, Struer, Frederikshavn, Haslev, Aalborg, Fredericia, Lillerød, Højbjerg, Værløse, Rudersdal, Roskilde, Rønne, Ishøj, Viborg, Hedensted, Ballerup, Vordingborg, Tilst, Åbyhøj, Slagelse, Nykøbing Falster, Sønderborg, Middelfart, Glostrup, Tårnby, Birkerød, Vanløse, Hjørring, Dragør, Brønshøj, Varde, Hillerød, Lystrup, Silkeborg, Haderslev, Allerød, Randers, Nærum, Søborg, Gentofte, Frederiksværk, Korsør, Køge, Vallensbæk, Skive, Farum, Ringsted, Horsens, Næstved, Taastrup, Lyngby, Nyborg, Nakskov, og Greve, .

  Klik-og-hent af trapezplader er muligt i samtlige regioner af landet: Jylland (Syddanmark, Østjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland), Sjælland (Hovedstaden, Østsjælland, Sydsjælland, Amager, Nordsjælland, Lolland, Midtsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Falster) og Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn).

  Når vi kigger i data står det markant, at folk tit søger blandt andet trapezplader online og trapezplader priser. Foruden dette ser man jævnligt online shoppere kigge efter fx billig trapezplader, køb trapezplader samt trapezplader tilbud, plus de udbredte byggemarkeder som Silvan, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Bauhaus, Bygma og Harald Nyborg.

  Få rabat på trapezplader

  Det er jo virkelig let for almindelige mennesker at finde frem til de bedste priser på billige trapezplader online på tværs af internet shops, og altså har de fleste firmaer på nettet fundet det uundgåeligt at formindske prisniveauet på trapezplader enormt, og i øvrigt sikre levering uden omkostninger.

  Derfor kan det til hver en tid være tiden værd at checke nogle få internet varehuse i Danmark efter tilbud på trapezplader online forinden du gennemfører din bestilling, sådan at du er sikker på at få den mest billige pris. Kig ikke blot hos de udbredte byggemarkeder som Silvan, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4 og XL-Byg.

  Du bør alligevel være opmærksom på, at hvis en webbutik markedsfører billige trapezplader online til en pris der virker uforståeligt gunstig, så kan det tit være et karakteristika der viser en fup webshop. Bestillinger med betalingskort er dog omfavnet af et lovbud, der værner dig som kunde overfor fup outlets på nettet.

  Vi foreslår generelt køb med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ burde du bruge et afbetalingstilbud fra fx ViaBill, i tilfælde af at du har til hensigt at klare regningen på trapezplader over flere uger. Dette foreslåes normalt hos specialiserede netshops, i modsætning til de velkendte byggemarkeder som fx Bauhaus, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Silvan, Stark, Jem og Fix og 10-4.

  Når vi ser på statistikkerne bliver det klart, at online shoppere som regel leder efter fx trapezplader tilbud og trapezplader priser. Derudover oplever man ofte mennesker kigge efter eksempelvis køb trapezplader, trapezplader online samt billig trapezplader.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 10 stk kg trapezplader er 1000 kr. Pristjekket er vurderet til 4.3 ud af 5 stjerner baseret på 18 brugeranmeldelser.

  Super hurtig levering.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til etagedæk til drivhus til beton til støbning til varmt tag til facade til gulv til dæk til væg til gulvvarme til carport til betondæk

  Varianter: metal stål klare polycarbonat blåtonet jern glasklar pvc plast

  Se nærmere på tidligere brugeres erfaringer

  Trustpilot fører til nogenlunde ærlige løsninger til at tolke ret mange tidligere konsumenters reflektioner og derfor støtter vi, at du iagttager online shoppens kritik inden du handler billige trapezplader online.

  Facebook tilbyder også i højeste grad fantastiske muligheder for at få indtryk af e-butikkens popularitet. I øvrigt møder vi endda online selskaber i Danmark som gør det muligt at notere en evaluering af deres købsoplevelse, hvilket også kan drages fordel af til at afveje kundetilfredsheden.

  Forinden nogen shopper billige trapezplader online på en internet webshop burde man helt sikkert gennemlæse deres betingelser, men det er i mange tilfælde ikke super spændende, i særdeleshed hos de velkendte byggemarkeder som Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Stark, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen og 10-4.

  Et nemmere alternativ er at se nærmere på om online shoppen er støttet af e-mærket, siden det er en påvisning af at netbutikken efterkommer gældende dansk lovgivning, og at virksomheden ofte revurderes af fagmænd som kender til reglementet på området.

  Det er en rigtig god chance for at blive assisteret, hvis du får udfordringer ved dit køb af trapezplader. Tilmed foreslåes det at man er oppe på mærkerne omkring de mest vitale forhold der er gældende for købet af trapezplader online, eksempelvis hvilken returneringsret online firmaet anvender.

  På grund af dette er det tillige vigtigt, at man permanent gemmer sin ordremail, således man fremadrettet vil kunne bekræfte bestillingen af trapezplader, uanset om man shopper fra XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Davidsen eller 10-4.

  Niels Andersen gav 5 stjerner

  Hurtig levering hver gang

  Hans Rasmussen gav 4 stjerner

  Alt var perfekt.

  Poul T gav 5 stjerner

  Varen kommer præcis som ønsket

  Henrik gav 5 stjerner

  Alt var i orden

  9 gode råd til indkøb via nettet
  1Leveringsdygtigheden kan være super aktuel om man står og skal bruge dine nye produkter fluks, så derfor er det aldeles klogt at vi gransker den anslåede leveringstid for trapezplader. En række forhandlere på nettet præsterer billig 1 hverdags levering på massevis af varenumre, som imidlertid antager at ordren placeres inden et aftalt tidspunkt.
  2Forud for at nogen bestiller billige trapezplader i en internet butik bør man de facto løbe igennem netbutikkens betingelser, men det er i mange tilfælde ikke videre interessant. Derudover er det en hjælp at man er omhyggelig omkring de mest aktuelle regler der gør sig gældende i forbindelse med shopping af billige trapezplader online, som for eksempel hvilken returrettighed online firmaet lover.
  3Det er i dag rigtig overkommeligt for alle og enhver at sammenligne priser online på billige trapezplader hos forskellige e-butikker, og for det garanterer adskillige internet varehuse fragt uden omkostninger. Til gengæld kan det alligevel være gunstigt at tjekke enkelte e-handler efter tilbud inden du handler, så man er velinformeret til at skaffe sig den skarpeste pris.
  4Generelt tilråder vi at bemærke hvorvidt online shoppen er støttet af e-mærket, grundet at det almindeligvis er en tryghed om at e-handlen imødekommer de officielle regler, foruden at e-forhandleren regelmæssigt besøges af fagfolk som er inde i lovgivningen. Forinden nogen køber billige trapezplader hos en forhandler på nettet kan de for at være sikker tage stilling til shoppens betingelser.
  5Nogle internet handler sikrer fragt uden beregning på trapezplader, men i reglen kun når der aftages for et bestemt beløb. Desuden skal man beslutte sig for den mest betalelige metode til levering, der ofte vil være at få fragtmanden til at køre din pakke til et udleveringssted. Denne bliver tit tillige vældig gnidningsløs. Den mest letkøbte fragtmetode er unægtelig at hente varerne selv.
  6Den mest prisbevidste leveringsløsning vil til enhver tid være at hente produkterne selv, men den mulighed stiller krav om at du har bopæl med kort afstand til e-firmaets lager. Den slags levering er usædvanlig essentiel ifald vi behøver trapezplader fluks. Alternativt så tilbyder indtil flere internet shops levering uden gebyr, men typisk er det forbeholdt når der erhverves for en fastsat sum.
  7Vi tilråder generelt bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Betalinger med kort er dækket ind under en bestemmelse, der forsvarer folk overfor uægte e-butikker. Som en alternativ mulighed bør du anvende en billig afdragsordning som f.eks. ViaBill, for så vidt du tilstræber at honorere regningen over et længere tidsrum.
  8Adskillige online varehuse tildeler i dag en række forskellige billige løsninger til levering til trapezplader. Førstevalget hos mange er nu om stunder at få leveret til et udleveringssted, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente de bestilte varer når du har mulighed for det. Den er altså ultra let, og tit ydermere den mest betalelige mulighed for fragt.
  9Trustpilot fremskaffer aldeles hensigtsmæssige løsninger til at tolke flere nuværende konsumenters kritik og af den grund kan det være til hjælp, at du efterforsker e-shoppens ratings forinden du handler billige trapezplader online. Facebook resulterer i lignende rigtig tiltalende metoder til at få en idé om e-forretningens pålidelighed.