Husejeren.dk

Trallegarderobe

Plus Rustik Tralle Garderobe Design 138x49x45 cm - drivtømmerfarve
2.399 kr.
Læs mere
Plus Rustik Trallegarderobe Design dobbelt - 195541-12 Drivtømmerfarve
1.799 kr.
Læs mere
Plus Rustik Trallegarderobe Design dobbelt - 195541-15 Sort
1.799 kr.
Læs mere
Plus Garderobe stativ ekskl. Rustik tralle 140x62cm
449 kr.
Læs mere
Plus Rustik Tralle Garderobe Design 80x49x45 cm - sort
1.799 kr.
Læs mere
Plus Rustik Trallegarderobe Design enkelt - 195531-15 Sort
1.549 kr.
Læs mere
Plus Rustik Trallegarderobe Design enkelt - 195531-12 Drivtømmerfarve
1.549 kr.
Læs mere
Plus Rustik Tralle Garderobe Design 80x49x45 cm - drivtømmerfarve
1.799 kr.
Læs mere
Plus Garderobe stativ ekskl. Rustik tralle 140x120cm/71x62cm
699 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er gør-det-selv projekter forbundet med diverse spørgsmål. Derfor bør du overveje at bestille ved en online byggeshop, som tilbyder råd og vejledning til valg af trallegarderobe.
Det er absolut ekstremt afgørende at tjekke, hvorvidt de varer du vil købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Alternativt må du vælge et andet.
Ifald du skal have produkterne hurtigst muligt eller blot har lyst til at slippe for fragtgebyret, så kunne du med fordel transportere byggematerialerne på eget initiativ. Det er i høj grad en mulighed ved de kendte byggekæder.
Du vil finde forskelle i prisniveauet på billige trallegarderobe hos de forskellige online byggekæder. Nogle satser på lave priser, imens andre vil have faglig rådgivning. Du må tænke over hvad der betyder mest for dig.
Flere byggemarkeder fremviser et stort udvalg af produkter, hvorimod nogle specialiserer sig i en specifik varetype. Du bør overveje hvorvidt det er afgørende for dig at have adskillige grupper af varer at vælge i mellem, foruden blot trallegarderobe.
Du skal have fokus på hvilke retningslinjer der gør sig gældende ved dit køb online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel reklamationer. Af den grund bør du tjekke byggeshoppens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder er fysisk til stede i de større byer, og i kraft af det har man chancen for at bestille online og fragte materialerne på egen hånd. I kraft af det kan du slippe for leveringsomkostningen, og samtidig få varerne med det samme.
De velkendte byggecentre forhandler varer fra talrige specialbutikker, og så kan du bestille fra et stort sortiment af trallegarderobe online.
De store byggemarkeder er etablerede og bekendte firmaer, som bidrager til en tryghedsfølelse når man skal handle online. Dette vil nogle se en fordel i.

Nichewebshop

De fleste nichespecifikke netbutikker står selv for produktion af de produkterne der sælges i de større byggemarkeder. Ved at købe direkte hos niche netbutikkerne online vil du få en skarpere pris.
En masse nicheforhandlere er opstartsvirksomheder, der oftest drives i Danmark, eventuelt tilmed lokalt i dit område. Disse har du mulighed for at støtte idet du handler trallegarderobe online på deres webshop.
Majoriteten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter har en stor passion for deres varer, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Derfor bør du forvente ekstremt erfaren vejledning fra ansatte med ekspertviden i netop trallegarderobe.
Danmarks største byggekæder

10-4 kom frem i 1947, og er i dag arbejdsgiver for over 100 kollegaer i de 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og udgøres nu af omkring 2.000 kollegaer i selskabets 72 byggecentre. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

trallegarderobe jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.100 mennesker i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på salg til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og beskæftiger i dag cirka 2.300 mennesker i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma satser på salg til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

trallegarderobe harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og beskæftiger i dag mere end 2.000 personer i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og beskæftiger i dag i omegn af 500 mennesker i forretningens 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

trallegarderobe bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 mennesker i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus har sit primære fokus på billige priser til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og udgøres nu af mere end 1.000 medarbejdere i firmaets 9 varehuse. Davidsen tilstræber billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

trallegarderobe silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 medarbejdere i kædens 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og udgøres nu af flere end 2.000 ansatte i forretningens 104 butikker. XL-Byg fokuserer på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Før du påbegynder byggeprocessen kan det blive ret fornuftigt at være sikker på, at det du vil lave overholder loven. Med udgangspunkt i hvor du bor vil der gælde diverse love omkring, hvad du gerne må, og hvad du ikke kan få lov til.
2Der viser sig ofte pludselige bump på vejen når det handler om store opgaver, og på grund af det er det af stor betydning at der afsættes god tid i tidsplanen, således at man kan føle sig selvsikker på at nå det til den planlagte tid.
3Du finder stribevis af vejledninger og videoer online hvor du kan finde hjælp. Navnligt YouTube giver temmelig meget nyttig information, især forudsat at du benytter engelske ord i din søgning.
4Forberedelse vedbliver at være vejen til at nå problemfrit i mål med byggeprocessen. Du må have en struktureret tidsplan, der dikterer hvilke opgaver der laves hvornår, inklusiv en prioriteringsliste. Vær konkret når du laver køreplanen.
5Det kan være en god idé at sikre sig hjælp til arbejdet, i særdeleshed når det er større arbejdsopgaver. Enkelte projekter gør krav på mere end en person. Endvidere må det blive bedre og mere interessant når man ikke er ene om det.
6Det kan vise sig afgørende at du har de relevante byggematerialer til rådighed forud for at du påbegynder dit byggeprojekt. Du har god gavn af at nedskrive en punktforms indkøbsliste som samler det som er nødvendige, og så eftergå hver enkelt ting, med det formål at du kan føle dig overbevist om at alt er på sin plads.
7Man bør ikke på noget tidspunkt gå ned på arbejdsredskaber. I mange tilfælde vil det være yderst relevant at have grejet klar til brug når du iværksætter dit byggeprojekt. I øvrigt må du ikke glemme at indkalkulere de her udgiftsposter i dit budget.
8Man kan søge tilskud fra det offentlige til byggerier. Det får man forudsat at renoveringen er positivt for miljøet. Det kræver altså at byggeriet har positiv indfyldelse på klimaet.
9Husk at vurdere om du selv vil klare hele projektet, eller du hellere burde investere i professionel assistance til områder af arbejdet. Såfremt du tager imod assistance fra en professionel er det lukrativt at indhente forslag fra diverse entreprenører.
10Typisk vil det vise sig meningsfuldt at udarbejde et budget for optimeringen, så du giver sig selv et overblik. Det vil være behjælpeligt at kortlægge alle udgifter, hvorefter man bør finde frem til ens omkostning ved dem en ad gangen.
11Du bør unden ingen omstændigheder gå på kompromis med dit eget ve og vel, så glem ikke beskyttelse bl.a. arbejdshjelm der sikrer dig mod eventuelle skader. Det er essentielt at have styr på din sikkerhed i byggeriet, i særdeleshed ifald du ikke investerer i assistance fra en fagperson.
12Ved udendørs projekter har vejrsituationen en betydningsfuld rolle. Af den årsag må du hyppigt se vejrforudsigelserne i forbindelse med byggeriets start, så det ikke ud af det blå begynder at regne når du lige er i fuld gang med dit avancerede byggeprojekt.
De højest ratede byggemarkeder
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er meget flot. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 bedømmelser, hvor intet mindre end 86 % har givet maksimum point, og bare 2 % har givet den laveste karakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er ret så overlegent. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % har givet den laveste karakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er ualmindeligt beundringsværdigt. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 anbefalinger, hvor intet mindre end 59 % har givet den bedste karakter, og bare 9 % kvitterer med dumpekarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er virkelig beundringsværdigt. Karakteren er baseret på 28.109 bedømmelser, hvor imponerende 76 % har givet den bedste karakter, og alene 4 % har givet dumpekarakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er meget flot. Scoren er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvor imponerende 69 % kvitterer med toprating, og kun 8 % har givet 1 stjerne. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsmulighed skal du vælge?

Størstedelen af online virksomheder yder nu til dags diverse billige fragttyper til trallegarderobe. Den mest populære er i dag at få afleveret pakken hos en pakkeshop, så du selv har mulighed for at hente de nyindkøbte varer præcis når det passer dig. Leveringsformen er altså usædvanlig enkel, samt oftest ydermere den billigste fragttype.

Du kan tillige prøve at få pakken sendt til din hjemmeadresse eller til hvor du arbejder. Denne viser sig almindeligvis en anelse dyrere, men derudover vældig let gængelig med trallegarderobe online. Den mindst kostelige fragtform er uden tvivl at du selv henter ordren, men den mulighed stiller krav om at du befinder dig nær online forhandlerens byggecenter, fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Leveringstidspunktet på trallegarderobe kan i nogle tilfælde være virkelig aktuel når vi har behov for produktet straks, så derfor er det temmelig passende at man tjekker den forventede leveringsdato for trallegarderobe. Flere shops på nettet – for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – udlover billig 1 dags levering på mange af shoppens varer online, men vær vagtsom da det er betinget af at ordren lægges tidligere end et angivent klokkeslæt, så de har mulighed for at nå at få ordren hen til fragtfirmaet inden medarbejderne har fyraften.

Nogle få forhandlere på nettet frembyder fragt uden omkostninger på trallegarderobe online, men tit er det under forudsætning af at der erhverves for en konkret sum. Derudover kunne man vælge den prisbilligste mulighed for fragt, som ofte er at få leveret din pakke til et afhentningssted.

En masse webbutikker udlover afhentning hvor du bestiller billig trallegarderobe derhjemme men afhenter i byggemarkedet. For eksempel Jem og Fix, 10-4, Bygma, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg og Davidsen. Byggekæderne foreslår fx click-and-collect på trallegarderobe i disse områder:

Greve, Dragør, Holstebro, Virum, Brønderslev, Brabrand, Albertslund, Svendborg, Odder, Farum, Glostrup, Rødovre, Vordingborg, Hillerød, Hvidovre, Silkeborg, Frederikshavn, Kolding, Lillerød, Korsør, Herlev, Roskilde, Hobro, Holbæk, Herning, Nyborg, Hedensted, Hedehusene, Hørsholm, Randers, Værløse, Lystrup, Haderslev, Charlottenlund, Skive, Vanløse, Gladsaxe, Risskov, Køge, Højbjerg, Tårnby, Aabenraa, Kokkedal, Grenaa, Nykøbing Falster, Birkerød, Brønshøj, Næstved, Thisted, Struer, Helsingør, Stenløse, København, Frederikssund, Brøndby, Frederiksberg, Esbjerg, Hjørring, Nakskov, Odense, Taastrup, Horsens, Valby, Ishøj, Fredericia, Tilst, Vallensbæk, Søborg, Sønderborg, Ølstykke, Aalborg, Aarhus, Lyngby, Ballerup, Skanderborg, Allerød, Åbyhøj, Middelfart, Slagelse, Jyllinge, Frederiksværk, Rudersdal, Gentofte, Vejle, Nørresundby, Solrød Strand, Viborg, Rønne, Ringsted, Varde, Kalundborg, Nærum, Ikast, og Haslev, .

Click-and-collect ift. trallegarderobe er en mulighed i alle områder af landet: Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn), Jylland (Syddanmark, Vestjylland, Østjylland, Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Midtjylland) og Sjælland (Lolland, Nordsjælland, Amager, Sydsjælland, Østsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Falster, Bornholm).

Når man ser på data står det markant, at internetbrugere mange gange efterspørger eksempelvis trallegarderobe priser og køb trallegarderobe. Man ser desuden tit online shoppere søge bl.a. trallegarderobe online, trallegarderobe tilbud og billig trallegarderobe, foruden de store byggekæder som XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Bygma, Jem og Fix og Stark.

Rabat på trallegarderobe

Det er efterhånden virkelig nemt for alle og enhver at prissammenligne på billige trallegarderobe online på tværs af internet handler, og altså har flertallet af internet outlets ikke kunne slippe for at reducere udsalgspriserne på trallegarderobe enormt, og i øvrigt sikre fragt uden betaling.

Til gengæld kan det imidlertid blive nyttigt at studere flere shops på nettet efter tilbud og udsalg på trallegarderobe online inden du færdiggør din shopping, så man er usvigeligt sikker på at få den mest billige pris. Se ikke kun på de kendte byggecentre som Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus og XL-Byg.

Du må lige meget hvad være klar over, at i tilfælde af at en internet handler tilbyder billige trallegarderobe online på tilbud til en pris som anses for grænseløst attraktiv, kan det ofte være et tegn på en snydagtig internet forhandler. Kortkøb er heldigvis indbefattet af en lovbestemmelse, som begunstiger en imod snydagtige internet outlets.

Generelt slår vi et slag for handler med kort eller MobilePay. Som en anden løsning kunne du udnytte en billig afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, såfremt du agter at afbetale betalingen af trallegarderobe over et længere tidsrum. Det tilbydes normalt hos niche webshops, i modsætning til de store byggemarkeder som fx Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Stark, Jem og Fix og 10-4.

Ved indkig i tendenserne fremstår det tydeligt, at internet shoppere ofte søger efter fx trallegarderobe priser og billig trallegarderobe. Foruden dette oplever vi jævnligt folk kigge efter for eksempel køb trallegarderobe, trallegarderobe online og trallegarderobe tilbud.

Se nærmere på folks bedømmelser

Trustpilot indebærer nogenlunde solide løsninger til at tyde en længere række andre kunders tanker og af den grund slår vi et slag for, at du kigger på webbutikkens vurderinger forinden du køber billige trallegarderobe online.

Facebook leverer lige så vel ret så ønskværdige genveje til at få indtryk af e-shoppens kundetilfredshed. Desuden ser vi mange internet forhandlere hvor kunder kan nedfælde en vurdering af deres købsoplevelse, som tillige bør bruges til at fornemme kundetilfredsheden.

Forinden nogen bestiller billige trallegarderobe online hos en e-butik behøver man for at være sikker gennemløbe netbutikkens handelsbetingelser, men det er i mange tilfælde ikke særlig sjovt, særligt på de udbredte byggecentre som Davidsen, XL-Byg, Stark, Silvan, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bygma.

En anden løsning kan derfor være at granske om online butikken er støttet af e-mærket, hvilket almindeligvis er et tegn på at e-shoppen forsvarer de danske love, foruden at online shoppen fra tid til anden undersøges af fagmænd som kender til reglementet på området.

Desuden giver det dig anledning til at blive assisteret, for så vidt du bliver udsat for vanskeligheder i processen med din shopping med trallegarderobe. Tillige er det godt at kunden er sat ind i de elementære forhold der er gældende for bestillingen af trallegarderobe online, f.eks. hvilken byttepolitik webbutikken bruger.

I den sammenhæng er det også relevant, at man permanent bibeholder ens e-mail kvittering, således man en anden gang kan dokumentere sin bestilling af trallegarderobe, uagtet om man har købt hos Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Stark, Bygma, 10-4, Silvan, Jem og Fix eller XL-Byg.

Michael Møller gav 5 stjerner

God pris og extremt hurlig levering

Karen V gav 4 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

Charlotte T gav 5 stjerner

Det var godt !

Camilla gav 5 stjerner

God service og hurtig levering

9 tips til online shopping
1Leveringsdygtigheden er meget vital i tilfælde af at vi har brug for ordren om kort tid, så derfor er det forholdsvis essentielt at vi kigger nærmere på den estimerede leveringstid for trallegarderobe. Flere webbutikker reklamerer med billig dag-til-dag levering på en række varenumre, men det beroer på at bestillingen indsendes forud for et aftalt tidspunkt.
2Den billigste leveringstype kan ikke benægtes at være selv at hente pakken, som jo nødvendiggør at du er tæt på internet shoppens lager. Den mulighed for levering kan være meget væsentlig såfremt du absolut skal bruge trallegarderobe om få sekunder. Alternativt så lover nogle få firmaer på nettet portofri fragt, men typisk afkræver det at du shopper for et fastsat beløb.
3Vi tilråder generelt kortbestillinger eller MobilePay. Betalinger med kort er dækket ind under en forordning, hvilket redder kunden imod uoprigtige internet firmaer. Som en alternativ mulighed bør du vælge et afdragstilbud som for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du ønsker at klare omkostningerne over tid.
4En hel del online varehuse yder nu til dags en lang række forskellige billige leveringsmidler til trallegarderobe. Det mest populære er nu til dags at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du selv kan hente de bestilte varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Muligheden er altså super enkel, og tit desuden den mindst kostelige fragtmetode.
5Enkelte internet forretninger tilbyder fragt uden betaling på trallegarderobe, men i reglen er det forbeholdt når du handler for et fastsat beløb. Som alternativ kunne du foretrække den mest prisbevidste mulighed for levering, som oftest vil være at få leveret ordren til et udleveringssted. Løsningen viser sig gerne samtidig rigtig smertefri. Den billigste løsning til levering er uden tvivl selv at hente produkterne.
6Forud for at folk handler billige trallegarderobe på en e-forretning behøver de helt sikkert gennemse dens handelsaftale, det er dog mange gange et omfattende arbejde. Tilmed er det smart at kunden er vidende om de mest betydningsfulde bestemmelser gældende for bestillingen af billige trallegarderobe online, til eksempel hvilken ombytningsret internet butikken garanterer.
7Det er i dag ekstremt problemfrit for almindelige mennesker at tjekke tilbud online på billige trallegarderobe fra diverse webbutikker, og derfor garanterer de fleste e-firmaer gebyrfri levering. Det kan dog til hver en tid vise sig indbringende at kigge forbi diverse e-shops efter tilbud forud for at du shopper, så du er skråsikker på at få den mest betalelige pris.
8Trustpilot byder på de facto fine chancer for at se nøjere på ganske mange eksisterende kunders kritik og derfor er det smart, at du iagttager internet firmaets bedømmelser inden du handler billige trallegarderobe online. Facebook frembringer ydermere temmelig gunstige genveje til at få en idé om online shoppens popularitet.
9Vi foreslår generelt at undersøge hvorvidt online shoppen er medlem af e-mærke ordningen, da det skulle være et kendetegn for at netshoppen opfylder de officielle regler, samt at internet forretningen nu og da føres tilsyn med af sagkyndige der behersker reglerne. Inden nogen shopper billige trallegarderobe i en shop behøver man i princippet læse e-butikkens regler.