Husejeren.dk

Trallebænk

Plus Rustik Trallebænk Design - 19537-15 Sort
1.099 kr.
Læs mere
Plus Rustik Trallebænk Design 218x49x45cm m/hylde - drivtømmerfarve
2.299 kr.
Læs mere
Plus Rustik Trallebænk Design 138x49x45cm m/hylde -drivtømmerfarve
1.799 kr.
Læs mere
Plus Rustik Trallebænk Design - 19535-15 Sort
1.299 kr.
Læs mere
Plus Rustik Trallebænk Design - 19535-12 Drivtømmerfarve
1.299 kr.
Læs mere
Plus Rustik Trallebænk Design - 19537-12 Drivtømmerfarve
1.099 kr.
Læs mere
Plus Rustik Trallebænk Design 218x49x45cm m/hylde - sort
2.299 kr.
Læs mere
Plus Rustik Trallebænk Design 218x49x45cm - drivtømmerfarve
1.499 kr.
Læs mere
Plus Rustik Trallebænk Design 218x49x45cm - sort
1.499 kr.
Læs mere
Plus Rustik Trallebænk Design 138x49x45cm m/hylde - sort
1.799 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde forskellighed i udsalgspriserne på billige trallebænk alt efter hvor du handler online. En del satser på gode priser, imens øvrige har fokus på kompetent rådgivning. Du må vide hvad der er vigtigst for dig.
Det er naturligvis meget afgørende at tjekke, om de produkter du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Alternativt må du vælge et andet.
Nogle byggecentre sælger et enormt produktsortiment, imens andre fokuserer på en specifik varegruppe. Du bør bestemme om det er vigtigt for dig at du har mange varetyper at vælge i mellem, udover bare trallebænk.
Du bør kende de regler der gælder for dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med bl.a. reklamationer. Af den grund bør du tjekke netbutikkens regler.
Hvis du vil have varerne med det samme eller bare ønsker at slippe for fragtomkostningen, så kunne du overveje at hente materialerne selv. Dette er først og fremmest muligt hos de velkendte byggecentre.
For mange er et byggeprojekt lig med alverdens spørgsmål. Af den grund er det en fordel at købe fra en online byggeshop, som kan give hjælp og vejledning omkring trallebænk.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er folkekære og landskendte forretninger, hvilket kan give øget sikkerhed når man skal købe online. Dette vil nogle se som fordelagtigt.
De udbredte byggekæder forhandler produkter fra en lang række forskellige nichebutikker, og som følge af dette kan du købe fra et bredt sortiment af trallebænk online.
De gængse byggemarkeder findes i det meste af landet, og dermed har kunderne chancen for at købe online og køre produkterne personligt. Derved kan du undvære leveringsomkostningen, samt ovenikøbet have produkterne på kortere tid.

Nichewebshop

Alverdens små butikker er producenter af produkterne der forhandles i de store byggecentre. Idet du køber direkte på nicheforretningerne online kan du få lavere priser.
En masse specialiserede webshops har et indgående kendskab til deres varer, da de udelukkende sælger disse produkter. Derigennem forventes det at du får super konstruktiv vejledning fra personale der er specialister i lige præcis trallebænk.
Størsteparten af webshops med fokus på en enkelt niche er små familievirksomheder, der tit er dansk ejede, måske endda fra dit lokalområde. Disse hjælper du idet du handler trallebænk online på deres side.
De største byggemarkeder i Danmark
trallebænk jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og beskæftiger nu omtrent 2.100 ansatte i de 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på salg til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 medarbejdere i forretningens 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og udgøres nu af flere end 2.300 medarbejdere i selskabets 56 butikker. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og udgøres i dag af ca. 100 ansatte i firmaets 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og beskæftiger i dag flere end 500 ansatte i firmaets 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

Stark blev dannet i 1896, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 medarbejdere i kædens 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

trallebænk silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og beskæftiger i dag cirka 1.000 medarbejdere i de 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i billige priser til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

trallebænk harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og beskæftiger i dag omkring 2.000 ansatte i de 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 mennesker i deres 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

trallebænk bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og udgøres nu af mere end 1.000 personer i selskabets 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i gode tilbud til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Man vil aldrig nogensinde stå uden det nødvendige grej. Det kan vise sig at være uundværligt at have udstyret disponibelt akkurat som du går løs med arbejdet. Du må heller ikke glemme at tillægge disse udgiftsposter i regnskabet for byggeprojektet.
2Typisk vil det være afgørende at lave en budgetoversigt for byggeriet, så du har et økonomisk overblik. Det vil blive sundt at beskrive samtlige omkostninger, og bagefter notere omkostningen ved dem alle sammen.
3Forinden du opstarter byggeprojektet er det yderst fundamentalt med et tilsagn om, at byggeprojektet overhovedet overholder loven. Alt efter hvordan du bor kan der være mange retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad du ikke må.
4Ved projekter udenfor har vejret en fundamental rolle. På grund af dette bør du tit tjekke udsigten ift. vejret i perioden for igangsættelsen af arbejdet, så du slipper for at det uventet begynder at vælte ned når du lige er i fuld gang med det store byggeprojekt.
5Du bør tage til overvejelse om du ønsker at klare det hele selv, eller du hellere bør skaffe hjælp fra en fagperson til færdiggørelsen af det. Såfremt du køber assistance fra en fagmand kan det godt betale sig at modtage en pris fra en håndfuld firmaer.
6Det bør overvejes at spørge om en hjælpende hånd til byggeprojektet, ikke mindst ift. omfangsrige projekter. Store byggerier skal gerne udføres af flere personer. Desuden bør det blive hurtigere og mere socialt når man er flere om opgaven.
7Godt forarbejde viser sig som metoden til et godt forløb med dit byggeprojekt. Du bør overveje at have en strømlinet arbejdsplan, der beskriver hvilke gøremål du vil lave på hvilken dag, med en tilhørende nummerorden. Vær konkret når du sammensætter planen.
8Der findes stribevis af instruktioner og videoer online som kan være en stor hjælp. Særligt YouTube er kilde til ekstremt meget anvendelig information, ikke mindst hvis man benytter engelske søgeord.
9Du bør unden ingen omstændigheder forsømme sikkerheden, så husk beklædning herunder arbejdssko der sikrer dig mod potentielle skader. Det er essentielt at have styr på dit eget helbred i dit byggeprojekt, i særdeleshed hvis du ikke investerer i hjælp fra en fagperson.
10Du kan søge økonomisk støtte til gør-det-selv projekter. Det bliver givet når byggeriet gør en forskel for miljøet. Af få støtte er altså betinget af at projektet influerer positivt på klimaet.
11Der viser sig næsten altid uforudsigelige udfordringer når det kommer til omfattende projekter, og af den grund kan det være af stor betydning at man afsætter god nok plads i arbejdsplanen, som bidrager til at man kan føle sig ubekymret om at man får det færdiggjort.
12Måske det viser sig afgørende at have de nødvendige bygningsmaterialer klar til brug inden du starter din byggeproces. Du kan sammenfatte en overskuelig liste hvor der bør fremgå alt hvad du har brug for, og efterfølgende granske punkterne, så du føler dig overbevist om at du ikke har glemt noget.
De mest vellidte byggecentre
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ultra imponerende. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvor hele 76 % giver den bedste karakter, og alene 4 % kvitterer med den dårligste rating. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som klart er usædvanligt imponerende. Evalueringen er et gennemsnit af 19.208 meninger, hvor hele 84 % kvitterer med topkarakter, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er virkelig betryggende. Karakteren tager udgangspunkt i 23.161 meninger, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med maksimum point, og alene 8 % kvitterer med bundkarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er enormt beundringsværdigt. Scoren er et gennemsnit af 2.856 bedømmelser, hvor intet mindre end 59 % har givet topkarakter, og bare 9 % kvitterer med den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er rigtig beundringsværdigt. Evalueringen er baseret på 11.467 kommentarer, hvor imponerende 86 % giver den bedste karakter, og kun 2 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Hvilken form for levering er bedst?

En stor portion internet butikker udlover nu om dage diverse forskellige billige leveringsmuligheder til trallebænk. En der er meget anvendt er lige nu at få leveret til en pakkeshop, fordi du på den måde nemt kan hente dine nye produkter når det passer dig bedst. Løsningen er nemlig usædvanlig problemfri, og ofte endvidere den billigste leveringsform.

Du kan derudover afveje for og imod at få leveret til dit hus eller til adressen hvor du arbejder. Leveringsformen bliver af og til et hak mere omkostningsfuld, men desuden ualmindeligt problemfri ved køb af trallebænk online. Den mest billige mulighed for fragt vil dog utvivlsomt være at du selv henter varerne, men den løsning betinges af at du er nær e-forhandlerens byggecenter, eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Fragttiden på trallebænk kan i nogle tilfælde være ultra betydningsfuld når man står og skal bruge ordren med det samme, og derfor er det ret fornuftigt at man ser den forventede leveringstid for trallebænk. Temmelig mange netbutikker – for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – stiller udsigt til billig 1 dags levering på massevis af varenumre online, men det nødvendiggør at ordren placeres forud for et bestemt tidspunkt, så at de højst sandsynligt kan nå at få produkterne hen til fragtfirmaet før logistikpersonalet holder fyraften.

Nogle butikker på nettet garanterer gratis levering på trallebænk online, men oftest er det kun gældende hvis du bestiller for en konkret pris. Alternativt må man tage den prisbilligste type af levering, som ofte vil blive at få dem til at bringe din bestilling til et udleveringssted.

Flere netbutikker frembyder click-and-collect hvor man handler billig trallebænk på nettet men selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Davidsen, Stark, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bygma. Byggekæderne udlover fx klik-og-hent på trallebænk i disse områder:

Frederikssund, Skanderborg, Nyborg, Gentofte, Herning, Skive, Birkerød, Ølstykke, Herlev, Hørsholm, Nykøbing Falster, Helsingør, Valby, Brøndby, Frederiksberg, Brønderslev, Vordingborg, Frederikshavn, Haderslev, Ishøj, Allerød, Hedehusene, Nakskov, Farum, Søborg, Hjørring, Odense, Slagelse, Korsør, Åbyhøj, Holbæk, Charlottenlund, Tårnby, Jyllinge, Gladsaxe, Silkeborg, Hobro, København, Fredericia, Middelfart, Grenaa, Aabenraa, Aarhus, Odder, Roskilde, Tilst, Ikast, Frederiksværk, Ringsted, Ballerup, Esbjerg, Vanløse, Stenløse, Thisted, Aalborg, Varde, Kalundborg, Haslev, Nærum, Kokkedal, Hillerød, Rudersdal, Køge, Næstved, Glostrup, Svendborg, Vallensbæk, Greve, Solrød Strand, Værløse, Albertslund, Randers, Højbjerg, Lyngby, Hvidovre, Risskov, Virum, Hedensted, Lystrup, Taastrup, Viborg, Lillerød, Sønderborg, Brabrand, Holstebro, Horsens, Kolding, Rødovre, Struer, Rønne, Nørresundby, Dragør, Brønshøj, og Vejle, .

Click-and-collect ift. trallebænk er tilgængeligt i alle områder af landet: Sjælland (Sydsjælland, Falster, Amager, Lolland, Nordsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Østsjælland, Midtsjælland, Bornholm), Jylland (Midtjylland, Sønderjylland, Østjylland, Nordjylland, Vestjylland, Sydjylland, Syddanmark) og Fyn (Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn).

Når vi kigger i tallene fremstår det markant, at internet shoppere som regel søger eksempelvis billig trallebænk og køb trallebænk. Derudover oplever vi jævnligt mennesker lede efter fx trallebænk priser, trallebænk tilbud samt trallebænk online, foruden de store byggemarkeder som Harald Nyborg, Silvan, Stark, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, 10-4, Davidsen og Bauhaus.

Få rabat på trallebænk

Det er efterhånden særligt nemt for forbrugerne at finde frem til de bedste priser på billige trallebænk online hos forskellige internet virksomheder, og herved har langt de fleste e-forretninger været tvunget til at presse prisen på trallebænk enormt, og endda garantere gebyrfri levering.

Det kan stadigvæk blive indbringende at inspicere indtil flere internet handler efter rabatter og tilbud på trallebænk online før du placerer ordren, så du er usvigeligt sikker på at få den laveste pris. Kig ikke kun hos de store byggemarkeder som Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Bygma og 10-4.

Du bør alligevel huske på, at når en internet virksomhed forhandler billige trallebænk online på tilbud til en salgspris der anses for overordentlig attraktiv, kunne det mange gange være en indikator for en uægte e-forretning. Bestillinger med betalingskort er imidlertid inkluderet i en lov, der hjælper kunden overfor svindlende e-firmaer.

Vi foreslår generelt betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt kunne du bruge et tilbud fra for eksempel ViaBill, når du hellere vil honorere prisen på trallebænk over en periode. Dette tilbydes normalt ved specialiserede netshops, i modsætning til de velkendte byggemarkeder som for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Stark og Bauhaus.

Når der ses på søgedata står det tydeligt, at internet shoppere som regel efterspørger eksempelvis trallebænk priser og køb trallebænk. Derudover oplever vi ofte netshoppere lede efter blandt andet trallebænk tilbud, trallebænk online og billig trallebænk.

Tjek tidligere køberes evalueringer

Trustpilot giver dig ganske hensigtsmæssige chancer for at gennemsøge en længere række forhenværende brugeres domme og derved stiller vi forslag om, at du tolker online shoppens ratings før du placerer din ordre på billige trallebænk online.

Facebook fremskaffer ligeledes regulære solide genveje til at få indblik i internet shoppens pålidelighed. Herinde ses endda firmaer på nettet hvor kunder kan ytre en omtale af deres købsoplevelse, hvilket desuden kan tages i brug til at tage stilling til kundernes tilfredshed.

Før nogen handler billige trallebænk online i en netshop burde man altid se på deres vilkår, men det er for det meste ikke særlig morsomt, specielt ved de kendte byggemarkeder som Stark, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Bygma, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Et nemmere alternativ kunne derfor være at se om e-handlen er e-mærket, siden det almindeligvis er et kendetegn for at internet butikken anerkender de danske love, samt at e-shoppen fra tid til anden føres tilsyn med af specialister som er indført i de gældende vilkår.

Dette er desuden din anledning til hjælpende service, hvis du oplever problemer i forbindelse med dit køb af trallebænk. Ligeledes går vi ind for at kunden er omhyggelig omkring de mest essentielle vedtægter der kan influere på købet af trallebænk online, til eksempel hvilken returpolitik hjemmesiden tilbyder.

I den forbindelse er det desuden vigtigt, at man til enhver tid opbevarer ens ordremail, således man en anden gang kan bekræfte bestillingen af trallebænk, ligegyldig om man shopper fra Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Davidsen, Bygma eller XL-Byg.

Anna Petersen gav 5 stjerner

Det kører bare som det skal.

Thomas Petersen gav 4 stjerner

Fornuftigt sted at handle

Marianne gav 5 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

Charlotte E gav 5 stjerner

Hurtigt og let

9 tips til køb på nettet
1Trustpilot resulterer i rigtig gode løsninger til at gennemsøge adskillige eksisterende forbrugeres reflektioner og derfor støtter vi, at du betragter e-shoppens omtaler før du handler billige trallebænk online. Facebook genererer lignende altid fantastiske metoder til at få kendskab til webbutikkens kundefokus.
2Forud for at nogen shopper billige trallebænk på en e-shop burde de ideelt set kigge på dens handelsaftale, men det er bare et tidskrævende projekt. Endvidere støtter vi at du er omhyggelig omkring de fundamentale forhold der gør sig gældende i forbindelse med handlen med billige trallebænk online, eksempelvis den returpolitik e-firmaet tilbyder.
3Størstedelen af webbutikker i Danmark yder nu om stunder alverdens billige fragtmuligheder til trallebænk. En af de mest populære er for øjeblikket levering til en pakkeshop, fordi du dermed nemt kan hente de nyindkøbte produkter når det passer dig. Denne er jo temmelig ligetil, samt endda derudover den mest letkøbte leveringsmodel.
4Vi anbefaler handler med kort eller MobilePay. Bestillinger med betalingskort er dækket ind under en lov, der sikrer dig imod svindlende internet forhandlere. Som en alternativ mulighed burde du bruge en afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, hvis du agter at dække beløbet over flere uger.
5Vi slår generelt et slag for at kontrollere om online shoppen er medlem af e-mærket, grundet at det generelt er en tryghed om at internet forhandleren opfylder de danske love, og at e-forhandleren løbende kigges til af fagfolk der behersker de gældende love. Forinden nogen shopper billige trallebænk på en internet butik behøver man egentlig gennemse webshoppens handelsaftale.
6Det er jo super fleksibelt for købere at lave prissammenligning online på billige trallebænk fra diverse outlets på nettet, og af den grund garanterer flere internet foretagender fragt uden gebyr. Derfor kan det immervæk være lønsomt at tjekke enkelte butikker på nettet efter tilbud før du gennemfører din handel, således at man er garanteret at skaffe sig den bedste pris.
7Nogle enkelte shops på nettet byder på fri fragt på trallebænk, men i reglen kun når der shoppes for en konkret pris. I øvrigt bør man udvælge den mest billige leveringsmanér, hvilket tit er at få dem til at køre varerne til et afhentningssted. Leveringsformen bliver beklageligvis desuden ret så praktisk. Den billigste leveringsmulighed er unægtelig at du selv henter pakken.
8Den mest prisbevidste mulighed for levering er uden tvivl selv at hente ordren, hvilket dog afhænger af at du opholder dig i kort afstand af internet webshoppens hjemsted. Den fragtmetode er rigtig vital når vi har behov for trallebænk om et øjeblik. Alternativt så tilbyder nogle enkelte forretninger på nettet gratis fragt, men ofte er det under forudsætning af at der shoppes for et bestemt beløb.
9Fragtperioden er naturligvis ultra bestemmende ifald du står og skal bruge varen inden for kort tid, så i det øjemed er det tydeligvis på sin plads at du finder den estimerede leveringsdato ved trallebænk. De fleste e-firmaer i Danmark udlover billig levering efter en enkelt hverdag på de fleste varenumre, men husk at det kræver at ordren køres igennem før et bestemt klokkeslæt.