Wibe Træstige 12 trin - WTS WL
296.775 kr.
Læs mere
Træstige med laminerede vanger 2x4 trin
96.875 kr.
Læs mere
Træstige med massive vanger
74.375 kr.
Læs mere
Træstige med laminerede vanger 2x7 trin
158.125 kr.
Læs mere
Træstige med laminerede vanger 2x12 trin
311.875 kr.
Læs mere
Wibe Træstige 10 trin - WTS WM
14.535 kr.
Læs mere
Træstige med laminerede vanger 2x8 trin
171.875 kr.
Læs mere
Wibe Træstige 8 trin - WTS WM
109.125 kr.
Læs mere
Wibe Træstige 5 trin - WTS WM
74.925 kr.
Læs mere
Wibe Træstige 6 trin - WTS WM
89.213 kr.
Læs mere
Wibe Træstige 7 trin - WTS WM
98.888 kr.
Læs mere
Træstige med laminerede vanger
96.875 kr.
Læs mere
Wibe Træstige 4 trin - WTS WM
67.613 kr.
Læs mere
Træstige med laminerede vanger 2x14 trin
393.125 kr.
Læs mere
Træstige med laminerede vanger 2x5 trin
111.875 kr.
Læs mere
Wibe Træstige 14 trin - WTS WL
317.025 kr.
Læs mere
Træstige med laminerede vanger 2x6 trin
130.625 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig super relevant at vide, hvorvidt det produkt du ønsker at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du være tvunget til finde et andet.
Nogle byggemarkeder præsterer et stort vareudvalg, imens nogle specialiserer sig i en bestemt gruppe af vare. Du skal vurdere hvorvidt det er vigtigt for dig at have adskillige varer at vælge i mellem, udover blot træstige.
For de fleste er byggeprojekter forbundet med en hulens masse spørgsmål. Derfor er det fordelagtigt at handle hos en webshop, hvor du tilbydes råd og vejledning til valg af træstige.
Såfremt du skal bruge dine byggematerialer nu og her eller bare har lyst til at slippe for fragtgebyret, så kan du tænke over at transportere produkterne selv. Det er særligt en mulighed hos de kendte byggekæder.
Der kan være forskel på prisniveauet på billige træstige hos de forskellige online byggecentre. Enkelte satser på gode priser, hvorimod øvrige tilbyder kompetent sparring. Du skal tænke over hvad der er vigtigst for dig.
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer der gælder når du handler online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel returnering. Af den grund skal man læse netbutikkens regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder har butikker i hele landet, og i kraft af det har man mulighed for at bestille online og hente materialerne personligt. Som følge af det kan du overveje at slippe for leveringsomkostningen, samt tilmed skaffe produkterne straks.
De velkendte byggemarkeder samler varer fra en lang række forskellige specialbutikker, hvilket giver dig mulighed for at handle fra et bredt udvalg af træstige online.
De store byggemarkeder er populære og velkendte butikker, som kan give en tryghedsfølelse når man skal handle online. Det er noget nogle vil se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Mange webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter har ekstra meget forstand på deres produkter, idet de har skarpt fokus på disse produkter. Derigennem får du formentlig ekstremt indsigtsfuld rådgivning fra personale med specialistviden i netop træstige.
Mange webshops som sælger få produkter er små familiefirmaer, som typisk er dansk ejede, måske endda lokalt fra dit område. Dem bidrager du til når du køber træstige online på deres hjemmeside.
En masse online nichebutikker producerer selv de produkterne der kan købes fra de større webshops. Ved at købe direkte igennem de nichefokuserede webshops online vil du få ekstra gode tilbud.
Danmarks største byggekæder
træstige silvan

Silvan begyndte i 1968, og styres dagligt af i omegn af 1.000 medarbejdere i selskabets 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og beskæftiger i dag cirka 2.300 mennesker i kædens 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og beskæftiger nu cirka 2.000 ansatte i deres 72 varehuse. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og udgøres nu af i nærheden af 500 kollegaer i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

10-4 begyndte i 1947, og udgøres nu af i omegn af 100 mennesker i selskabets 6 butikker. 10-4 fokuserer på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 500 millioner kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og lønner i dag flere end 1.000 ansatte i deres 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

træstige bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 kollegaer i selskabets 17 butikker. Bauhaus har sit primære fokus på salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

træstige jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og omfatter i dag i nærheden af 2.100 personer i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber salg til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 kollegaer i de 104 butikker. XL-Byg fokuserer på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

træstige harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og omfatter i dag ca. 2.000 mennesker i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Der kommer stort set altid pludselige problematikker når det gælder avancerede opgaver, og følgelig kan det vise sig meningsfuldt at man har afsat rigeligt med plads i arbejdsplanen, så man kan være tryg ved at man når det til siden.
2Du skal på ingen måde undlade at tage højde for sikkerheden, så glem ej påklædning inklusiv hoved- og fodbeklædning der sikrer dig overfor hændelige ulykker. Det er vigtigt at du har styr på din sikkerhed i byggeriet, ikke mindst såfremt du ikke har assistance fra en fagperson.
3Husk at du kan forsøge at få et bidrag fra det offentlige til ombygninger. Det gives i tilfælde hvor byggeprojektet gør en forskel for klimaet. At få tilskud kræver dermed at renoveringen påvirker planeten.
4Der kan findes vældig mange hjælpeartikler og videoer online hvorfra du kan få tips og tricks. Specielt YouTube giver meget gavnlig information, især hvis du kigger i hele verden.
5Du bør tage til overvejelse om projektet kan klares alene, eller du hellere burde købe hjælp fra en fagmand til noget af byggeriet. Ifald du anskaffer hjælp fra en fagperson kunne det være en god idé at søge forslag fra diverse entreprenører.
6I mange tilfælde vil det være meningsfuldt at udarbejde et budget for dit projekt, så man føler sig i kontrol med omkostningerne. Det kan blive fornuftigt at kortlægge alle poster, og efterfølgende søge sig frem til ens omkostning ved dem hver især.
7Ved opgaver udendørs kan vejret få en fundamental rolle. På grund af dette bør du hyppigt se vejrberetningerne når du nærmer dig arbejdets start, så du slipper for at det uden varsel går i gang med at vælte ned når du lige er trukket i arbejdstøjet til dit krævende byggeprojekt.
8Man skal under ingen omstændigheder stå uden det nødvendige grej. Tit vil det være fordelagtigt at du har det til rådighed før du påbegynder arbejdet. Det er derudover vigtigt at påregne udgifterne hertil i dit regnskab for byggeriet.
9Det er anbefalelsesværdigt at indhente hjælp til byggearbejdet, hovedsageligt når det kommer til væsentlige byggerier. Enkelte ting stiller krav om flere personer. Samtidig er det bedre og mere minderigt når der er flere der bidrager.
10Det er væsentligt at du har de relevante bygningsmaterialer handlet ind på forhånd inden du påbegynder håndværket. Du har god gavn af at udarbejde en enkel huskeliste med alt hvad der er nødvendige, og derefter eftergå hver enkelt ting, hvormed du er overbevist om at alt er på sin plads.
11Før du iværksætter dit byggeprojekt kan det blive vildt meningsfuldt at være sikker på, at det du vil bygge er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der være gældende regler omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
12Forberedelse vil være nøglen til at komme i mål med projektet. Du bør have en klar dagsorden, der viser hvilke gøremål der skal laves på hvilke dage, samt derudover en nummerorden. Det anbefales at være skarp idet du sammensætter agendaen.
De bedst vurderede byggeshops
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, som altså er ultra flot. Ratingen er baseret på 2.856 anmeldelser, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 9 % har givet 1 stjerne. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket klart er utrolig imponerende. Vurderingen er baseret på 28.109 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 76 % giver maksimum point, og kun 4 % giver 1 stjerne. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som tydeligvis er absolut flot. Ratingen grundlægges af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 84 % giver toprating, og blot 2 % kvitterer med bundkarakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket klart er ekstremt betryggende. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 anbefalinger, hvor intet mindre end 86 % har givet 5 stjerner, og alene 2 % har givet dumpekarakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som tydeligvis er hamrende beundringsværdigt. Ratingen er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 69 % har givet topkarakter, og blot 8 % giver dumpekarakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmetode er bedst?

En stor portion online forretninger tildeler efterhånden en række forskellige billige fragtformer til træstige. En af de mest anvendte er p.t. at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du selv afhenter produkterne når det passer dig. Leveringsformen er altså temmelig hensigtsmæssig, og endda endda den billigste leveringsløsning.

Du kunne derudover påtænke at få varerne sendt til din bolig eller ud til dit arbejde. Leveringsmetoden viser sig beklageligvis en sjat mere bekostelig, men ydermere ultra simpel ift. træstige online. Den billigste metode til levering er uden tvivl at hente varerne selv, men det stiller krav om at du lever nærved online virksomhedens byggecenter, for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringstiden på træstige kan vise sig at være ualmindeligt aktuel om man står og skal bruge pakken om kort tid, og i det øjemed er det skam væsentligt at du undersøger den anslåede leveringstid ved træstige. De fleste internet outlets – fx Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – giver billig 1 dags fragt på en række af deres produkter online, hvilket dog forudsætter at du bestiller før et fastsat tidspunkt, således at de sandsynligvis kan nå at få varerne ordnet før de logistikansatte drager hjemad.

Nogle online selskaber yder levering uden gebyr på træstige online, men undertiden under forudsætning af at du bestiller for en konkret sum. Ellers skal du udvælge den mest prisbevidste fragtløsning, hvilket mange gange vil være at få bragt din pakke til et udleveringssted.

En hel del netshops frembyder klik-og-hent hvor du handler billig træstige hjemmefra men afhenter i butikken. Eksempelvis Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, 10-4, Bygma og Davidsen. De tildeler blandt andet klik-og-hent på træstige i disse byer:

Nyborg, Skive, Hjørring, Holbæk, Thisted, Dragør, Brønshøj, Taastrup, Valby, Middelfart, Struer, Næstved, Hvidovre, Silkeborg, Søborg, Vordingborg, Rødovre, Hedensted, Virum, Åbyhøj, Gentofte, Roskilde, Farum, Helsingør, Kolding, Vanløse, Nykøbing Falster, Charlottenlund, Nærum, Hillerød, Fredericia, Jyllinge, Hedehusene, Ringsted, Esbjerg, Lillerød, Viborg, Solrød Strand, Slagelse, Frederikssund, Haderslev, Sønderborg, Tårnby, Ølstykke, Gladsaxe, Ballerup, Korsør, København, Allerød, Birkerød, Tilst, Albertslund, Varde, Stenløse, Brønderslev, Rudersdal, Aabenraa, Aalborg, Glostrup, Skanderborg, Ishøj, Køge, Grenaa, Nørresundby, Brabrand, Ikast, Haslev, Brøndby, Nakskov, Odder, Rønne, Kalundborg, Hørsholm, Kokkedal, Frederikshavn, Svendborg, Hobro, Højbjerg, Herlev, Holstebro, Greve, Værløse, Herning, Vallensbæk, Odense, Horsens, Lystrup, Frederiksværk, Frederiksberg, Vejle, Randers, Aarhus, Lyngby, og Risskov, .

Afhentning af træstige er muligt i de fleste dele af Danmark: Sjælland (Bornholm, Vestsjælland, Lolland, Amager, Østsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Nordsjælland, Falster, Sydsjælland), Fyn (Østfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn) og Jylland (Sydjylland, Nordjylland, Østjylland, Vestjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sønderjylland).

Ses der på statistikkerne er det klart, at internet shoppere som regel kigger efter bl.a. køb træstige og træstige online. Man ser derudover jævnligt internet shoppere lede efter eksempelvis billig træstige, træstige tilbud og træstige priser, foruden de udbredte byggecentre som Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg og Silvan.

Spar penge på træstige

Det er jo efterhånden temmelig simpelt for enhver at søge information om priser på billige træstige online hos forskellige internet virksomheder, og for det har adskillige netbutikker fundet det nødvendigt at stampe udsalgspriserne på træstige helt i bund, og endda sikre portofri levering.

Trods dette kan det alligevel være gunstigt at prøve nogle webbutikker efter rabatter og tilbud på træstige online forud for at du gennemfører dit køb, sådan at man er garanteret at indhente den laveste pris. Se ikke bare hos de store byggemarkeder som Silvan, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Davidsen, XL-Byg og Jem og Fix.

Du skal blot ikke overse, at ifald en netbutik afsætter billige træstige online for en pris der kan virke uhørt beskeden, kan det ofte være en indikation på en uoprigtig e-forretning. Kortbestillinger er i hvert fald omfattet af et regulativ, som hjælper kunden imod uærlige e-shops.

Vi går generelt ind for køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ bør du vælge en løsning på afbetaling som fx ViaBill, ifald du tilstræber at klare betalingen af træstige senere. Det fås typisk ved niche netbutikker, men dog sjældent de store byggemarkeder som for eksempel Bauhaus, Stark, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen og Jem og Fix.

Når vi ser på tallene er det markant, at internetbrugere typisk efterspørger blandt andet træstige tilbud og billig træstige. Foruden dette ser man tit folk søge eksempelvis træstige priser, køb træstige samt træstige online.

Gennemsøg eksisterende kunders betragtninger

Trustpilot indebærer fuldkommen pålidelige løsninger til at inspicere ret mange andre brugeres reflektioner og derved er det smart, at du kigger på e-butikkens anmeldelser inden du køber billige træstige online.

Facebook frembyder også ultra sikre chancer for at få indblik i internet butikkens pålidelighed. Herinde ses mange webshops som gør det muligt at levere en omtale af deres køb, som på samme måde må bruges til at danne dig et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

Forinden folk handler billige træstige online hos en internet shop kunne de utvivlsomt løbe igennem dens handelsaftale, det er dog almindeligvis ikke videre spændende, især på de gængse byggekæder som XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, Stark, Bauhaus, Bygma og 10-4.

Et alternativ kunne derfor være at kigge hvorvidt online forhandleren er støttet af e-mærket, grundet at det bør være en erklæring om at e-butikken opretholder de danske retningslinjer, udover at online forhandleren rutinemæssigt besøges af fagmænd der har den nødvendige knowhow om de gældende regulativer.

Desuden tilbydes du chance for at blive hjulpet, såfremt du oplever udfordringer som følge af din shopping med træstige. I øvrigt anbefaler vi at kunden er påpasselig med de vigtigste retningslinjer i forbindelse med bestillingen af træstige online, for eksempel hvilken ombytningsret e-shoppen bruger.

Her er det i øvrigt relevant, at man altid bibeholder ens købsbekræftelse, så man til enhver tid kan bekræfte sin bestilling af træstige, uanset om man køber ved Bauhaus, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix eller Bygma.

Lene V gav 5 stjerner

Alt som det skulle være.

Anna Nielsen gav 4 stjerner

I gør det super godt

Mads gav 5 stjerner

Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

Morten J gav 4 stjerner

Super hurtig levering

9 gode råd til køb på nettet
1Trustpilot bringer dig i højeste grad uafhængige løsninger til at udforske en række øvrige forbrugeres kritik og herved foreslår vi, at du undersøger e-forretningens kritik forinden du bestiller billige træstige online. Facebook bringer dig derudover evigt pålidelige løsninger til at få kendskab til netbutikkens kundetilfredshed.
2Leveringstidspunktet er naturligvis yderst væsentlig om vi behøver din ordre straks, og af den grund er det ret passende at man finder den estimerede leveringstid på træstige. Mange online virksomheder reklamerer med billig dag-til-dag levering på mange af shoppens varenumre, som alligevel nødvendiggør at handlen gemmenføres forinden et fastslået tidspunkt.
3Det er jo ekstremt nemt for folk at finde tilbud online på billige træstige hos forskellige online selskaber, og ergo tilbyder adskillige internet selskaber i Danmark gebyrfri levering. Dog kan det til hver en tid blive lønnende at efterprøve indtil flere netshops efter tilbud og udsalg forud for at du gennemfører din handel, således at man er på den sikre side med at indhente den mindst kostelige pris.
4Vi anbefaler at tjekke om e-handlen er tilsluttet e-mærket, eftersom det skulle være en indikator for at internet selskabet anerkender de gældende danske regler, foruden at e-butikken løbende gennemses af eksperter der kender til retningslinjerne. Inden nogen bestiller billige træstige hos en netbutik kunne de altid studere webshoppens regler.
5Den billigste leveringsform er uden tvivl selv at hente pakken, hvilket dog betinges af at du har bopæl nærved internet forretningens adresse. Den metode til levering kan vise sig at være særligt vigtig forudsat man står og skal bruge træstige om kort tid. Alternativt så sikrer en række online shops levering uden gebyr, men tit under forudsætning af at man køber for en fastsat pris.
6Adskillige e-handler yder nu til dags en række forskellige billige leveringsmåder til træstige. En af de mest benyttede er nu til dags at få leveret til et udleveringssted, fordi du så nemt kan hente dine varer på et valgfrit tidspunkt. Fragtløsningen er altså ret så overkommelig, og tit ydermere den mest letkøbte leveringsmodel.
7Vi anbefaler køb med kort eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er omfavnet af en retningslinje, som forsvarer køber overfor uægte internet firmaer. Som et alternativ kunne du bruge et tilbud fra fx ViaBill, i tilfælde af at du ønsker at honorere prisen over tid.
8Før folk bestiller billige træstige i en webbutik kan man uden tvivl gennemløbe e-shoppens forretningsvilkår, dog er det almindeligvis ikke super interessant. Tilsvarende er det klogt at køber er sat ind i de vigtigste betingelser der spiller ind i forbindelse med købet af billige træstige online, for eksempel den returneringsret internet webshoppen lover.
9Visse forhandlere på nettet lover levering uden gebyr på træstige, men undertiden stiller det krav om at du aftager for en præcis sum. Desuden burde du udse dig den prisbilligste leveringsløsning, hvilket i mange tilfælde vil blive at få dem til at bringe varerne til et udleveringssted. Fragtløsningen bliver uheldigvis ligeledes super overkommelig. Den mest billige fragttype er unægtelig at hente pakken selv.