Husejeren.dk

Træsavklinge

Festool Træsavklinge HSB 50/35/J/OSC/5 Starlock
605 kr.
Læs mere
Festool Træsavklinge HSB 50/35/J (50x35) | 5 stk
665 kr.
Læs mere
Festool Træsavklinge HSB 100/Bi/OSC Starlock Plus
600 kr.
Læs mere
Festool Træsavklinge HSB 50/65/J/OSC/5 Starlock Plus
650 kr.
Læs mere
Festool Træsavklinge HSB 50/65/J (50x65) | 5 stk
715 kr.
Læs mere
Festool Træsavklinge HSB 50/45/J (50x45) | 5 stk
685 kr.
Læs mere
Festool Træsavklinge HSB 50/55/J (50x55) | 5 stk
690 kr.
Læs mere
Festool Træsavklinge HSB 100/HCS (Ø 100 mm)
475 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er byggeprojekter forbundet med talrige spørgsmål. Hermed er det en fordel at handle hos et online byggecenter, hvor du tilbydes gode råd til valg af træsavklinge.
Flere byggemarkeder tilbyder et stort udvalg af produkter, imens nogle er specialiserede i en enkelt varetype. Du kan beslutte hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange forskellige varer at vælge fra, foruden bare træsavklinge.
Du kan finde forskelle i priserne på billige træsavklinge hos de forskellige online byggecentre. Nogle giver lave priser, og andre tilbyder en høj grad af service. Du bør afveje hvad du foretrækker.
Du skal vide hvilke retningslinjer der gælder når du bestiller online, så du slipper for problemer med bl.a. returret. Af den grund skal man læse virksomhedens regningslinjer.
Det er naturligvis meget relevant at vide, om den vare du vil købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Hvis ikke kan du være nødt til at tjekke de andre.
Såfremt du skal bruge varerne hurtigst muligt eller blot ønsker at undgå leveringsgebyret, så kunne du overveje at hente produkterne på eget initiativ. Det er særligt muligt ved de kendte byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er populære og almenkendte butikker, hvilket kan give en tryghedsfornemmelse når man stopper online. Det er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De store byggecentre udbyder produkter fra adskillige specialbutikker, og giver dig dermed mulighed for at shoppe fra et bredt udvalg af træsavklinge online.
De kendte byggemarkeder har butikker i det meste af landet, og derigennem har folk mulighed for at handle online og køre produkterne selv. Derfor kan du overveje at undgå leveringsgebyret, samt endda skaffe varerne på kortere tid.

Nichewebshop

Alverdens små butikker står selv for produktion af varerne der sælges i de kendte byggemarkeder. Idet du køber direkte på nicheforretningerne online er det muligt at få lavere priser.
En masse webshops som fokuserer på en enkelt niche er ekstraordinært passionerede omkring det produktudvalg de har online, da de ikke sælger andre varer. Derigennem får du formentlig mere nyttig sparring fra mennesker som er eksperter i netop træsavklinge.
Størsteparten af nichespecifikke netbutikker er opstartsvirksomheder, som oftest er dansk ejede, givetvis tilmed lokalt nær dig. Dem kan du hjælpe idet du køber træsavklinge online hos dem.
De største byggekæder i Danmark
træsavklinge bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 mennesker i forretningens 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i billige priser til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

træsavklinge harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og udgøres i dag af flere end 2.000 medarbejdere i de 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og beskæftiger nu over 2.000 mennesker i firmaets 72 byggecentre. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for over 7 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 personer i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og udgøres i dag af over 100 ansatte i virksomhedens 6 butikker. 10-4 satser på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for over 500 millioner kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og omfatter i dag ca. 500 mennesker i deres 9 butikker. Johannes Fog satser på at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

træsavklinge silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 personer i firmaets 41 byggecentre. Silvan har fokus på billige priser til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Bygma startede i 1952, og udgøres i dag af i omegn af 2.300 mennesker i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

træsavklinge jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og er nu arbejdsplads for mere end 2.100 mennesker i deres 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og beskæftiger i dag ca. 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på salg til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Du bør ikke gå ned på grej. Ofte kan det vise sig yderst relevant at have det ved hånden før du starter dit byggeprojekt. Det er derudover en fordel at medtage disse udgifter i regnskabet for byggeprojektet.
2For udendørs projekter har eventuelt regnvejr en vigtig rolle. På grund af dette må du tit se femdøgnsprognosen i dagene op til dit byggeprojekt, så du undgår at det uden varsel går i gang med at stå ned i stænger nøjagtig som du er ved at færdiggøre dit komplekse projekt.
3Måske burde du overveje hvorvidt du selv ønsker at klare det hele, eller du i stedet for bør hente hjælp fra en fagperson til områder af det. Ifald du får hjælp fra en ekspert er der penge at spare ved at notere priser fra en håndfuld entreprenører.
4Der kommer typisk ubelejlige bump på vejen når det handler om omfattende projekter, og på grund af det vurderes det meningsfuldt at der er afsat en del tid i arbejdsplanen, som er vigtigt for at man kan føle sig afslappet omkring at man får det færdiggjort.
5Inden du igangsætter byggeriet kan det blive ufatteligt meningsfuldt med et tilsagn om, at det du vil lave overholder gældende love. Med udgangspunkt i din boligtype kan der vise sig en række regler omkring, hvad du må, samt hvad du ikke kan få lov til.
6Du finder utrolig mange vejledninger og videoer på diverse hjemmesider hvor du kan finde hjælp. Specielt YouTube er kilde til en masse gavnlig oplysning, specielt når man bruger engelske søgeord.
7Du skal aldrig se bort fra dit velbefindende, så husk beskyttelse som eksempelvis sikkerhedshjelm der sikrer dig overfor potentielle ulykker. Det er afgørende at du har styr på dit eget ve og vel i byggeprocessen, specielt såfremt du ikke fremskaffer hjælp fra en fagmand.
8Typisk vil det være betydningsfuldt at udarbejde et udgiftsbudget for istandsættelsen, så man har styr på udgifterne. Det kan blive fornuftigt at kortlægge hver eneste udgift, hvorefter man kunne nedskrive billige priser på dem én efter én.
9I nogle tilfælde kan man hente tilskud fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det fås forudsat at projektet er klimavenligt. Af få støtte betinger at byggeriet har betydning for miljøet.
10Det kan være nyttigt at spørge om assistance til ens byggeprojekt, især når det er væsentlige byggeprojekter. Flere projekter skal gerne udføres af flere personer. Endvidere bør det blive mere effektivt og mere socialt at udføre arbejdet med andre.
11Potentielt kan det blive værdifuldt at have de fornødne materialer tilgængelige forud for at du igangsætter arbejdet. Du kunne med fordel nedskrive en hurtig indkøbsseddel med alt du får brug for, og dernæst tjekke punkterne, med det formål at du kan føle dig tryg ved at der ikke er nogen mangler.
12Godt forarbejde bliver vejen til succes med byggeriet. Du kunne overveje at udarbejde en klar handlingsplan, der dikterer hvilke gøremål du vil løse hvornår, og som ligeledes indeholder en numerisk orden. Vær konkret når du laver arbejdsplanen.
De mest vellidte byggecentre
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er enormt imponerende. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 ratings, hvor imponerende 76 % har givet 5 stjerner, og alene 4 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er yderst beundringsværdigt. Scoren er baseret på 19.208 tilkendegivelser, hvoraf hele 84 % har givet den højeste karakter, og alene 2 % har givet 1 stjerne. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er rigtig overlegent. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 tilkendegivelser, hvor imponerende 86 % giver den bedste karakter, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er temmelig imponerende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 59 % giver topkarakter, og blot 9 % giver den laveste karakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som naturligvis er yderst godt arbejde. Evalueringen grundlægges af 23.161 kommentarer, hvor ikke mindre end 69 % har givet 5 stjerner, og kun 8 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Hvilken fragttype skal du vælge?

En stor portion online outlets foreslår nu til dags diverse billige leveringsmidler til træsavklinge. Den mest moderne er på nuværende tidspunkt at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du så selv henter din bestilling når det passer dig. Fragtformen er altså meget ligetil, og typisk også den billigste leveringsmåde.

Du bør også afveje for og imod at vælge afsending til din privatbolig eller til når du er på job. Løsningen viser sig ofte en tand mere bekostelig, men tillige ualmindeligt nem for træsavklinge online. Den billigste leveringsløsning er unægtelig selv at hente pakken, som jo betinges af at du opholder dig med kort afstand til netshoppens butikker, for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

Fragttiden på træsavklinge er naturligvis temmelig betydningsfuld om vi skal bruge varerne inden for få dage, og i det øjemed er det fuldt ud på sin plads at man ser den anslåede leveringstid for træsavklinge. En lang række e-butikker i Danmark – for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – giver løfte om billig levering efter en enkelt hverdag på utallige varer online, men vær opmærksom på at det er forudsat at ordren køres igennem forinden et aftalt klokkeslæt, med det formål at de højst sandsynligt kan nå at få pakken klar forinden de logistikansatte holder fyraften.

En række internet shops tilbyder fragt uden gebyr på træsavklinge online, men oftest er det betinget af at man køber for et konkret beløb. Derudover burde du udvælge den billigste type af levering, hvilket gerne er at få dem til at bringe varerne til et udleveringssted.

De fleste webbutikker giver click-and-collect hvor man køber billig træsavklinge på nettet men afhenter i butikken. For eksempel Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Silvan og Davidsen. Byggecentrene foreslår eksempelvis afhentning af træsavklinge i disse områder:

Viborg, Hørsholm, Thisted, Virum, Rønne, Nærum, Åbyhøj, Herlev, Kokkedal, Brønderslev, Hillerød, Holbæk, Grenaa, Brøndby, Brabrand, Aabenraa, Ringsted, Helsingør, Rødovre, Nyborg, Odder, Vejle, Lillerød, Skanderborg, Vanløse, Vallensbæk, Kolding, Værløse, Esbjerg, Ishøj, Risskov, Ballerup, Jyllinge, Dragør, Roskilde, Greve, Silkeborg, Hedensted, Hvidovre, Vordingborg, Aarhus, Korsør, Frederikshavn, Ikast, Fredericia, Albertslund, Odense, Skive, Frederiksberg, Randers, Nørresundby, Gladsaxe, Charlottenlund, Taastrup, Frederikssund, Nykøbing Falster, Tårnby, Slagelse, Stenløse, Nakskov, Sønderborg, Hedehusene, Hobro, Glostrup, København, Holstebro, Herning, Søborg, Valby, Svendborg, Middelfart, Farum, Frederiksværk, Gentofte, Rudersdal, Næstved, Lyngby, Allerød, Ølstykke, Tilst, Haslev, Kalundborg, Lystrup, Haderslev, Køge, Aalborg, Højbjerg, Struer, Varde, Brønshøj, Hjørring, Birkerød, Solrød Strand, og Horsens, .

Klik-og-hent af træsavklinge er tilgængeligt i de fleste regioner af landet: Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn, Østfyn), Sjælland (Bornholm, Amager, Østsjælland, Falster, Hovedstaden, Midtsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, Sydsjælland, Lolland) og Jylland (Syddanmark, Midtjylland, Nordjylland, Østjylland, Sydjylland, Vestjylland, Sønderjylland).

Ses der på data står det tydeligt, at online shoppere ofte efterspørger bl.a. træsavklinge tilbud og træsavklinge priser. Man ser desuden typisk folk søge bl.a. træsavklinge online, køb træsavklinge samt billig træsavklinge, plus de kendte byggecentre som Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen og Stark.

Bedste tilbud på træsavklinge

Det er i dag ultra uproblematisk for internetbrugere at søge information om priser på billige træsavklinge online hos diverse shops på nettet, og derved har en hel del internet shops set sig tvunget til at mindske udsalgspriserne på træsavklinge helt i bund, og ydermere præstere levering uden beregning.

Trods dette kan det imidlertid blive lukrativt at se nærmere på nogle enkelte webshops efter tilbud og rabatter på træsavklinge online forud for at du køber, sådan at du er sikret at modtage den billigste pris. Se ikke bare hos de velkendte byggemarkeder som Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Jem og Fix og Bygma.

Du skal dog være årvågen med, at i tilfælde af at en internet webshop markedsfører billige træsavklinge online til salg for en salgspris som er overordentlig billig, kan det for det meste være et faresignal om en svindel internet handler. Bestillinger med betalingskort er heldigvis en del af en forordning, der redder køberen imod bedrageriske online webshops.

Vi tilråder køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Som et alternativ burde du anvende en løsning fra fx ViaBill, såfremt du gerne vil honorere pengene til træsavklinge af flere omgange. Dette fås normalt hos nicheforhandlere, men dog sjældent de kendte byggecentre som for eksempel Jem og Fix, Bygma, Stark, Silvan, 10-4, Bauhaus, XL-Byg og Davidsen.

Når man ser på statistikkerne står det tydeligt, at online shoppere typisk efterspørger for eksempel træsavklinge priser og træsavklinge online. Derudover ser vi som regel mennesker søge efter blandt andet billig træsavklinge, træsavklinge tilbud samt køb træsavklinge.

Læs eksisterende kunders synspunkter

Trustpilot byder på evigt uafhængige muligheder for at udforske en række nuværende brugeres synspunkter og herved slår vi et slag for, at du efterforsker netbutikkens bedømmelser før du handler billige træsavklinge online.

Facebook tilbyder dig desuden rigtig anstændige genveje til at få en idé om webbutikkens troværdighed. Foruden det er der faktisk webshops som giver kunderne mulighed for at offentliggøre en evaluering af ordreforløbet, som lige så vel må benyttes til at få et indtryk af hvor glade kunderne er.

Før nogen handler billige træsavklinge online på en internet handler behøver de faktisk løbe igennem shoppens betingelser, dog er det ofte ikke særlig sjovt, i særdeleshed hos de udbredte byggecentre som Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Bygma og Stark.

Et andet forslag kunne måske være at se nærmere på hvorvidt internet virksomheden er tilsluttet e-mærket, hvilket almindeligvis er en angivelse af at online forretningen efterfølger gældende dansk lovgivning, udover at internet shoppen lejlighedsvis vurderes af specialister som forstår lovene på området.

Desuden giver det dig genvej til støtte, ifald du skulle få udfordringer som følge af din handel med træsavklinge. Tilsvarende rekommanderer vi at køber er omhyggelig omkring de mest essentielle retningslinjer der kan have indflydelse på købet af træsavklinge online, for eksempel den returneringsret e-handlen anvender.

I den sammenhæng er det tilmed relevant, at man når som helst opbevarer ens e-mail kvittering, så man til enhver tid kan påvise sin bestilling af træsavklinge, uafhængig af om man handler hos 10-4, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Stark.

Jan Hansen gav 5 stjerner

Alt var i orden

Morten Jensen gav 4 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

Lene gav 5 stjerner

Meget hurtig levering

Mads gav 4 stjerner

Helt i orden.

9 tips til online indkøb
1Før nogen bestiller billige træsavklinge på en internet shop behøver man til hver en tid studere webbutikkens betingelser, det er dog almindeligvis et omfattende arbejde. Herudover er det anbefalelsesværdigt at man er klar over de mest relevante forhold der har indflydelse på shopping af billige træsavklinge online, fx hvilken bytteret internet virksomheden bruger.
2Den mest prisbevidste leveringsudgave vil i de fleste tilfælde være at hente ordren selv, som dog kræver at du fysisk befinder dig lige ved internet shoppens arbejdslager. Den leveringsløsning kan være meget essentiel i tilfælde af at du skal bruge træsavklinge om få sekunder. Alternativt så sikrer nogle få internet foretagender gebyrfri levering, men oftest er det kun gældende hvis man indkøber for en konkret pris.
3Visse internet outlets præsterer levering uden gebyr på træsavklinge, men typisk er det under forudsætning af at der indkøbes for en fastsat sum. Ellers skal du tage den mindst kostelige type af levering, hvilket oftest vil blive at få dem til at bringe din ordre til et udleveringssted. Fragtmuligheden bliver som oftest ydermere ret så smertefri. Den mindst kostelige løsning kan ikke benægtes at være at hente produkterne selv.
4Vi tilråder generelt at tjekke om online butikken er medlem af e-mærke ordningen, hvilket skulle være et signal om at internet selskabet retter sig efter de danske regler, og at netshoppen rutinemæssigt ses til af specialister der har den nødvendige knowhow om de gældende vilkår. Forud for at nogen køber billige træsavklinge hos en netbutik bør man de facto overveje virksomhedens handelsaftale.
5Adskillige internet firmaer frembyder i øjeblikket et bredt udvalg af billige muligheder for fragt til træsavklinge. Den mest populære er nu til dags pakkeshoppen, hvor det er muligt at hente dine varer når der er tid til det. Fragtformen er nemlig vældig smertefri, samt desuden tillige den mest letkøbte form for fragt.
6Leveringstiden kan vise sig at være yderst væsentlig i tilfælde af at man behøver produkterne om et øjeblik, og derfor er det temmelig relevant at du checker den anslåede leveringsdato for træsavklinge. Størstedelen af e-shops yder billig 1 hverdags levering på masser af varer, hvilket er påkrævet at orden realiseres forud for et givent tidspunkt.
7Generelt tilråder vi køb med kort eller mobilbetaling. Kortbestillinger er en del af en forordning, som beskytter køberen overfor uoprigtige internet virksomheder. Som en alternativ mulighed burde du anvende en løsning på afbetaling fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du ser en fordel i at afbetale omkostningerne senere.
8Det er yderst let for internetbrugere at finde de bedste tilbud online på billige træsavklinge i blandt forskellige firmaer på nettet, og med det motiv frembyder flere online varehuse billig fragt. Det kan alligevel vise sig tiden værd at studere diverse online outlets efter rabat og tilbud forinden du placerer ordren, således at man er skråsikker på at få den billigste pris.
9Trustpilot fremskaffer helt gode chancer for at eksaminere flere aktuelle konsumenters anmeldelser og af den grund går vi ind for, at du ser nærmere på internet virksomhedens omtaler forud for at du handler billige træsavklinge online. Facebook leverer tilsvarende fuldkommen nyttige løsninger til at få indtryk af internet shoppens kundefokus.