Yoder Smokers YS640S Competition Cart Sort Træpillegrill
29.999 kr.
Læs mere
Broil King Regal Pellet 500 Træpillegrill
14.995 kr.
Læs mere
Louisiana LG1100 - Træpillegrill
8.999 kr.
Læs mere
Broil King Regal Pellet 400 Træpillegrill
12.995 kr.
Læs mere
Louisiana Premier LG800 Founder Series - Træpillegrill
9.999 kr.
Læs mere
Yoder Smokers YS1500S Orange Træpillegrill
44.999 kr.
Læs mere
Louisiana Legacy LG1200FL Founders Series - Træpillegrill
17.499 kr.
Læs mere
Louisiana Premier LG1200 Founder Series - Træpillegrill
11.799 kr.
Læs mere
Yoder Smokers YS640S - Træpille Grill/Smoker
22.999 kr.
Læs mere
Louisiana LG900 - Træpillegrill
8.549 kr.
Læs mere
Louisiana LG700 - Træpillegrill
7.399 kr.
Læs mere
Louisiana Legacy LG800FL Founders Series - Træpillegrill
13.799 kr.
Læs mere
Yoder Smokers YS480S Træpillegrill Smoker
20.999 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggemarkeder fremviser et enormt udvalg af varer, hvorimod andre fokuserer på en bestemt gruppe af vare. Du kan bestemme hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have adskillige varegrupper at vælge fra, foruden blot træpillegrill.
For nogle er et byggeprojekt ens betydende med en hulens masse spørgsmål. Derfor kan du med fordel vælge et online byggecenter, hvor du bliver tilbudt sparring omkring træpillegrill.
Du bør vide hvilke retningslinjer webshoppen udsteder ved dit køb online, så du kan undgå udfordringer med fx returnering. Du bør derfor kende byggemarkedets handelsbetingelser.
Det er helt klart super relevant at undersøge, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Som alternativ kan du være nødt til at lede andre steder.
Hvis du skal bruge produkterne hurtigst muligt eller blot ønsker at undvære leveringsgebyret, så kan du tænke over at fragte byggematerialerne på eget initiativ. Dette er specielt en mulighed hos de velkendte byggecentre.
Der er variationer i prisen på billige træpillegrill fra webshop til webshop. Enkelte har fokus på gode tilbud, hvorimod øvrige har fokus på kompetent sparring. Du må reflektere over hvad der betyder mest for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre tilbyder produkter fra forskellige producenter, og giver dig dermed mulighed for at købe fra et bredt udvalg af træpillegrill online.
De kendte byggekæder er tilgængelige overalt i landet, og takket være dette har man tilbuddet om at købe online og transportere produkterne selv. Takket være dette har du chancen for at undvære leveringsomkostningen, og sågar få fat i produkterne med det samme.
De store byggecentre er folkekære og landskendte butikker, som bidrager til øget troværdighed når du shopper online. Det vil nogle se en fordel i.

Nichewebshop

En masse niche webshops er producenter af varerne som byggemarkederne sælger. Når du køber direkte på niche netbutikkerne online får du billigere priser.
Størsteparten af niche webshops er iværksætterfirmaer, som oftest er danske, gerne sågar lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe idet du køber træpillegrill online hos dem.
Hovedparten af nichespecifikke webshops ved ekstremt meget om de varer de sælger online, idet de kun sælger disse produkter. Herved får du formentlig endnu mere erfaren sparring fra personale som er eksperter i netop træpillegrill.
De 10 største byggemarkeder
træpillegrill harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 mennesker i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og er nu arbejdsplads for omkring 2.300 medarbejdere i de 56 varehuse. Bygma tilstræber salg til professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 personer i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og omfatter i dag mere end 1.000 kollegaer i kædens 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og styres dagligt af omtrent 2.000 medarbejdere i de 72 butikker. Stark tilstræber salg til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

træpillegrill bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og beskæftiger i dag over 1.000 personer i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på gode tilbud til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og udgøres nu af flere end 500 personer i deres 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

træpillegrill silvan

Silvan begyndte i 1968, og beskæftiger nu mere end 1.000 medarbejdere i deres 41 varehuse. Silvan har fokus på billige priser til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

træpillegrill jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og beskæftiger nu cirka 2.100 kollegaer i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på gode tilbud til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og beskæftiger nu i nærheden af 100 kollegaer i selskabets 6 byggecentre. 10-4 satser på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Længe før du starter byggeriet kan det vise sig usandsynligt betydningsfuldt at du sikrer dig, at det du vil bygge overholder loven. Med udgangspunkt i din bopæl kan der gælde begrænsende regler omkring, hvad du må, og hvad du ikke kan få lov til.
2I mange tilfælde vil det være betydningsfuldt at have et budget for projektet, så man giver sig selv et overblik. Det må være rationelt at dokumentere hver eneste udgift, og bagefter dokumentere online tilbud på hver enkelt.
3Du har adgang til en overflod af hjælpeartikler og videoer på nettet som kan give dig inspiration. Særligt YouTube tilbyder meget udbytterig viden, ikke mindst hvis du benytter engelske søgeord.
4For udendørs projekter kan vejrsituationen få en vigtig rolle. Af den grund kan du tit holde øje med vejrudsigten i den tid der er op til starten på projektet, så du slipper for at det pludselig går i gang med at piske ned netop som du vil i gang med det store byggeprojekt.
5Nogle gange kan man spørge om støtte fra det offentlige til byggeprojekter. Det tilbydes i tilfælde af at renoveringen hjælper miljøet. Af få tilbud om et bidrag forudsætter dermed at projektet har en positiv indvirkning på naturen.
6Man skal aldrig nogensinde stå uden det nødvendige udstyr. Typisk vil det vise sig betydningsfuldt at have grejet ved hånden før du indleder byggeprocessen. Det er desuden en fordel at indkalkulere de her udgiftsposter i regnskabet for byggeriet.
7Godt forarbejde bliver vejen til succes med arbejdet. Du bør nedskrive en strømlinet handlingsplan, der fortæller hvilke gøremål du vil klø på med hvornår, og derudover en rækkefølge. Det anbefales at være konkret idet du sammensætter din handlingsplan.
8Der præsenterer sig ofte ubelejlige udfordringer i forbindelse med store opgaver, og følgelig kan det være betydningsfuldt at man har afsat en del plads i handlingsplanen, som bidrager til at man kan føle sig afslappet omkring at kunne få det færdiggjort.
9Måske det burdes overvejes om du burde stå med hele projektet selv, eller du bør sikre dig hjælp fra en ekspert til noget af det. Når du får assistance fra en fagmand vil det typisk være en god idé at indhente tilbud fra en håndfuld håndværkere.
10Du må ikke på noget tidspunkt gå på kompromis med dit eget helbred, så husk beklædning herunder sikkerhedssko der skåner dig imod hændelige skader. Det er fornuftigt at have styr på dit eget helbred i byggeriet, ikke mindst hvis du ikke har professionel assistance.
11Det er anbefalelsesværdigt at søge hjælp til byggeprojektet, hovedsageligt hvis det er omfattende byggeprojekter. Nogle ting bør udføres af flere end en enkelt person. Derudover er det bedre og mere interessant når der er flere der bidrager.
12Det kan vise sig aktuelt at du har de påkrævede byggematerialer til rådighed på forhånd inden du påbegynder dit byggeprojekt. Du kan med fordel udarbejde en overskuelig liste hvoraf der fremgår alt det der er nødvendige, og som det næste gennemløbe punkterne, med øje for at du bliver sikker på at der ikke mangler noget.
De bedst anmeldte byggeshops
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er meget flot. Evalueringen er baseret på 19.208 meninger, hvoraf hele 84 % giver maksimum point, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. Nu her har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, hvilket jo er fantastisk godt arbejde. Ratingen grundlægges af 28.109 kommentarer, hvor hele 76 % har givet 5 stjerner, og alene 4 % har givet bundkarakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er temmelig betryggende. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 meninger, hvor intet mindre end 59 % har givet den bedste karakter, og alene 9 % kvitterer med den dårligste rating. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som naturligvis er fantastisk beundringsværdigt. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 69 % har givet topkarakter, og kun 8 % giver den laveste karakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket tydeligvis er ekstremt flot. Bedømmelsen er baseret på 11.467 anbefalinger, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 2 % giver dumpekarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Hvilken fragttype skal jeg vælge?

Flere online forhandlere tildeler efterhånden flere billige fragtformer til træpillegrill. Førstevalget hos mange er nu om dage pakkeshoppen, og så skal du blot gå forbi efter varerne lige præcis når det passer ind i din kalender. Metoden er altså ekstremt bekvem, samt endda endvidere den mest letkøbte leveringsmetode.

Du kunne ligeledes forsøge at få det leveret til din privatbolig eller til dit arbejde. Leveringsmetoden er typisk en kende mindre billig, men omvendt ualmindeligt smertefri med træpillegrill online. Den mest billige mulighed for levering kan ikke modsiges at være at du selv henter ordren, hvilket er betinget af at du lever lige ved online firmaets byggecenter, eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Fragttiden på træpillegrill er naturligvis yderst relevant hvis man mangler varen fluks, og derfor er det jo afgørende at du kontrollerer den estimerede leveringsdato for træpillegrill. En stor portion online webshops – fx Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – udlover billig dag-til-dag fragt på de fleste af deres varenumre online, men som imidlertid er afhængig af at bestillingen køres igennem forud for et nøjagtigt tidspunkt, således at de sandsynligvis kan nå at få de nye varer klar forinden lagermedarbejderne får fri.

Visse e-forretninger i Danmark præsterer levering uden gebyr på træpillegrill online, men ofte er det under forudsætning af at der aftages for et præcist beløb. Desuden skal man tage den mest letkøbte leveringsmåde, der typisk vil blive at få fragtfirmaet til at levere ordren til et udleveringssted.

De store kæder tilbyder klik-og-hent hvor du køber billig træpillegrill online men selv henter i byggemarkedet. Fx Stark, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, XL-Byg og Bauhaus. Byggemarkederne yder blandt andet click-and-collect på træpillegrill i disse byer:

Nakskov, Skanderborg, Brabrand, Frederikssund, Struer, Odder, Køge, Roskilde, Rønne, Hjørring, Kalundborg, Frederikshavn, Horsens, Korsør, Kokkedal, Greve, Højbjerg, Rødovre, Fredericia, Holstebro, Lystrup, Værløse, Aabenraa, Odense, Nykøbing Falster, Gentofte, Hillerød, Ringsted, Haderslev, Vanløse, Grenaa, Helsingør, Allerød, Vejle, Birkerød, Middelfart, Albertslund, Skive, Sønderborg, Brønderslev, Hørsholm, Thisted, Silkeborg, Tårnby, Ikast, Virum, Ballerup, Haslev, København, Nyborg, Slagelse, Viborg, Valby, Glostrup, Risskov, Kolding, Brøndby, Frederiksværk, Nørresundby, Rudersdal, Randers, Ølstykke, Gladsaxe, Vordingborg, Farum, Hvidovre, Herning, Åbyhøj, Brønshøj, Nærum, Næstved, Frederiksberg, Holbæk, Lyngby, Svendborg, Søborg, Vallensbæk, Hobro, Varde, Hedensted, Solrød Strand, Ishøj, Dragør, Tilst, Jyllinge, Stenløse, Herlev, Aarhus, Esbjerg, Hedehusene, Taastrup, Charlottenlund, Aalborg, og Lillerød, .

Afhentning for træpillegrill er tilgængeligt i alle dele af landet: Sjælland (Hovedstaden, Bornholm, Lolland, Amager, Falster, Sydsjælland, Nordsjælland, Østsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland), Jylland (Syddanmark, Midtjylland, Sydjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Østjylland, Nordjylland) og Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn).

Når vi kigger i tallene fremstår det tydeligt, at online shoppere typisk søger bl.a. træpillegrill priser og træpillegrill tilbud. Foruden dette oplever vi typisk netshoppere lede efter eksempelvis køb træpillegrill, billig træpillegrill og træpillegrill online, plus de kendte byggekæder som Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, Stark, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Bauhaus og Bygma.

Find den bedste pris på træpillegrill

Det er yderst problemfrit for forbrugerne at finde tilbud på billige træpillegrill online på forskellige internet virksomheder, og altså har mange internet butikker været presset til at at tvinge udsalgspriserne på træpillegrill en hel del, og i øvrigt yde fragt uden beregning.

Til gengæld kan det immervæk vise sig nyttigt at inspicere nogle netshops efter billige priser på træpillegrill online før du gennemfører din bestilling, så du er på den sikre side med at få fat i den mest attraktive pris. Kig ikke kun på de udbredte byggekæder som Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Davidsen og Stark.

Man skal lige meget hvad være obs på, at såfremt en e-forretning markedsfører billige træpillegrill online til en pris der anses for helt fantastisk attraktiv, kunne det for det meste være et tegn på en falsk e-butik. Kortkøb er imidlertid indbefattet af en lov, hvilket beskytter dig som køber imod uægte butikker på nettet.

Vi går generelt ind for kortkøb eller MobilePay. Som et alternativ kunne du vælge et afdragstilbud fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du hellere vil godtgøre regningen på træpillegrill over en længere periode. Det foreslåes typisk hos nichebutikker, men ikke de store byggemarkeder som fx XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Davidsen og Silvan.

Ved kig i data står det klart, at online shoppere som regel søger efter fx træpillegrill priser og billig træpillegrill. Derudover ser vi ofte netshoppere kigge efter eksempelvis køb træpillegrill, træpillegrill online samt træpillegrill tilbud.

Gennemsøg eksisterende kunders synspunkter

Trustpilot frembringer sådan set pålidelige løsninger til at evaluere adskillige nuværende kunders oplevelser og derved kan det være til hjælp, at du læser internet butikkens vurderinger forinden du køber billige træpillegrill online.

Facebook resulterer i tillige forholdsvis solide løsninger til at få kendskab til online shoppens kundefokus. Derudover ser vi mange netbutikker som giver kunderne mulighed for at tilkendegive en evaluering af deres køb, hvilket ydermere kan anvendes til afvejning af hvor glade kunderne er.

Forud for at folk køber billige træpillegrill online på en internet shop kan man utvivlsomt studere netbutikkens forretningsbetingelser, det er dog uden tvivl et omfattende arbejde, specielt med de gængse byggekæder som Harald Nyborg, Bygma, Stark, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Silvan og Bauhaus.

Alternativet kan være at kontrollere om internet selskabet er tilsluttet e-mærket, siden det ofte er en påvisning af at e-handlen understøtter de opstillede regler, udover at e-forhandleren nu og da undersøges af fagmænd som har indsigt i vilkårene på området.

Derudover giver det dig lejlighed til at blive hjulpet, når du oplever dilemmaer med din bestilling af træpillegrill. Yderligere foreslår vi at man er klar over de grundlæggende bestemmelser der er gældende for bestillingen af træpillegrill online, eksempelvis den ombytningspolitik online virksomheden benytter.

Her er det i øvrigt vigtigt, at man når som helst opbevarer ens kvittering, således man en anden gang kan dokumentere købet af træpillegrill, hvad end man har bestilt hos Silvan, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Davidsen eller Bauhaus.

Lars gav 5 stjerner

Handlet meget og handler stadig

Jesper D gav 4 stjerner

Som altid

Charlotte N gav 5 stjerner

Hurtig

Maria Jensen gav 4 stjerner

Fuld tilfreds

9 tips til online shopping
1Trustpilot frembyder rigtig fantastiske løsninger til at analysere en række aktuelle forbrugeres kritik og på grund af dette stiller vi forslag om, at du tager et kig på online forhandlerens ratings forinden du handler billige træpillegrill online. Facebook yder for øvrigt regulære fine muligheder for at få en idé om online butikkens troværdighed.
2En hel del online forretninger foreslår nu om stunder mange forskellige billige fragtløsninger til træpillegrill. En favorit iblandt mange er i øjeblikket at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi du dermed nemt kan hente de købte varer på et selvvalgt tidspunkt. Fragttypen er jo særdeles bekvem, samt typisk tilmed den billigste leveringsform.
3Generelt tilråder vi kortkøb eller mobilbetaling. Kortbestillinger er inkluderet i Indsigelsesordningen, der bistår køber overfor fup online outlets. Som en anden løsning burde du drage nytte af en billig afdragsordning fra fx ViaBill, forudsat du vil afbetale beløbet af flere omgange.
4Flere forhandlere på nettet tilbyder levering uden gebyr på træpillegrill, men i de fleste tilfælde er det forbeholdt når man køber for et konkret beløb. Desuden burde man foretrække den mest letkøbte løsning til levering, der i mange tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at køre varerne til et udleveringssted. Leveringstypen viser sig godt nok endvidere ekstremt nem. Den billigste løsning kan ikke benægtes at være selv at hente ordren.
5Forinden folk køber billige træpillegrill hos en forhandler på nettet burde man til hver en tid løbe igennem webbutikkens handelsbetingelser, det er dog mange gange ikke videre interessant. Tilsvarende tilrådes det at du er omhyggelig omkring de mest basale forhold der influerer på bestillingen af billige træpillegrill online, til eksempel hvilken returret netshoppen tilbyder.
6Det er jo i høj grad gnidningsløst for almindelige dødelige at prissammenligne online på billige træpillegrill i blandt flere e-forretninger, og af den grund præsterer de fleste internet forhandlere fragt uden betaling. Men det kan alligevel være nyttigt at prøve flere online butikker efter tilbud forud for at du bestiller, så man er garanteret at antage den mest attraktive pris.
7Vi tilråder at finde ud af om e-forretningen er e-mærke godkendt, hvilket typisk er en angivelse af at e-forretningen efterkommer de opstillede regler, og at virksomheden nu og da besigtiges af sagkyndige der har nøje kendskab til de gældende bestemmelser. Forud for at nogen shopper billige træpillegrill hos en e-butik kunne de egentlig gennemlæse e-shoppens handelsaftale.
8Den mindst kostelige fragtmulighed vil altid vise sig at være at du selv henter pakken, som dog står og falder med at du lever med kort afstand til online virksomhedens lager. Den fragttype er ekstremt essentiel ifald vi mangler træpillegrill om et øjeblik. Alternativt så tilbyder en hel del online forhandlere levering uden omkostninger, men i mange tilfælde under forudsætning af at man shopper for en præcis sum.
9Fragttiden kan i nogle tilfælde være ret bestemmende forudsat man har behov for produktet inden for få dage, så med det formål er det selvfølgelig essentielt at vi ser den estimerede leveringstid for træpillegrill. Mange internet forretninger lover billig levering på næste hverdag på de fleste af deres varenumre, men husk at det er forudsat at transaktionen gennemføres før et bestemt klokkeslæt.