Trænger du til at opdele dit hjem? Så læs med her

Nogle gange kan rum blive for store, og derfor kræve en opdeling. Andre gange er der ikke rum nok i hjemmet, hvoraf det er rart at have muligheden for at lave dine egne inddelinger. Dette er muligt med en rumdeler. Umiddelbart, når man siger rumdeler, vil de fleste tænke på kedelige og sjælløse stykker pap, som tit blev brugt i skolen, for at skærme af i klasselokalet. Rumdelere behøver dog langt fra at være en kedelig størrelse, tværtimod. De kan sagtens indgå som en naturlig del af indretningen, og tilføre et unikt touch til dit hjem.

Leg med størrelser og længder

Dette unikke touch kan du få med en molo softwall. Dette er ikke en helt almindelig type rumdeler, men derimod en serie af skærmvægge, som er designet både til at være flotte og praktiske. Disse skærmvægge fås i mange forskellige højder og længder, så du kan finde lige præcis den størrelse, som vil passe ind i dit hjem. Væggene kan enten stå udstrakt og lige, eller du kan lege med udtrykket, og lave bølgende og bøjede vægge, for virkelig at skabe et anderledes og unikt udtryk.

Vælg den rette farve og materiale

Udover at fås i forskellige længer og højder, udvikles skærmvæggene også i forskellige farver og materialer. Du kan altså vælge at gå klassisk og sikkert til værks, og vælge en sort eller hvis skærmvæg til dit hjem. Er du mere modig, fås de også i blå eller brun, hvoraf der er rig mulighed for at lege med udtrykket. Materialerne der bruges, er kraftpapir og tyvek. Vælger du kraftpapir, får du en meget bæredygtig skærmvæg, som er udvundet af genanvendelige materialer. Dette giver et meget naturtro udseende. Vælger du tyvek, er det også dette materiale, som bruges til blandt andet festivalarmbånd og tagunderlag. Her får du en meget sikker og langtidsholdbar skærmvæg.

Holder støj og uro ude

Udover blot at være designet flot, er disse skærmvægge også yderst praktiske, da de er akustiske. Det gør især skærmvæggene egnede til kontorer eller store rum, hvor der er mange mennesker. Ved at opsætte en væg i stuen, har du f.eks. mulighed for at opsætte en arbejdsstation til hjemmearbejdet. Alternativt kan du indrette en lille isoleret hyggekrog, hvor der er ro og plads til at nyde en god bog eller andet. Det er altså kun fantasien der sætter grænser, når du vælger din næste skærmvæg.