Profect 2406 D4 lim 15 kg
675 kr.
Læs mere
ESSVE Trælim SNABB, 225 ml
39 kr.
Læs mere
Profect 2406 D4 lim 15 kg
675 kr.
Læs mere
Plastflaske 1000 ml m/tud
12 kr.
Læs mere
DANA vinter trælim 465
69 kr.
Læs mere
ESSVE Trælim SNABB, 475 ml
115 kr.
Læs mere
Plastflaske 500 ml m/tud
9 kr.
Læs mere
Titebond Original Trælim 473ml
65 kr.
Læs mere
Titebond II Premium trælim 473ml
79 kr.
Læs mere
Titebond Original Trælim 237ml
49 kr.
Læs mere
ESSVE Trælim SNABB, 475 ml
115 kr.
Læs mere
Titebond III Ultimate trælim 3,8 ltr
415 kr.
Læs mere
Titebond II Premium trælim 237ml
59 kr.
Læs mere
Titebond III Ultimate trælim 473ml
105 kr.
Læs mere
ESSVE Trælim D2 VINTER - vandbaseret, frostsikker lim 750 ml
49 kr.
Læs mere
Titebond Extend trælim 3,8 ltr
365 kr.
Læs mere
Titebond Original trælim 3,8 ltr
249 kr.
Læs mere
Titebond II Premium trælim 3,8 ltr
295 kr.
Læs mere
ESSVE Trælim SNABB, 225 ml
39 kr.
Læs mere
Titebond III Ultimate trælim 237ml
69 kr.
Læs mere
Dana Trælim D2 Inde 490 250ml
60 kr.
Læs mere
Dana Trælim Gulv 433, 750 ml
76 kr.
Læs mere
Dana Trælim D2 Inde 490 750ml
56 kr.
Læs mere
Dana Trælim Pu 422 Mørk 750ml
181 kr.
Læs mere
Dana Trælim Pu 421 Lys 750ml
230 kr.
Læs mere
Dana Trælim D3 Ude 430 750ml
100 kr.
Læs mere
Dana Trælim D2 Inde 490 100ml
45 kr.
Læs mere
Dana Trælim Pu 421 Lys 100ml
50 kr.
Læs mere
Dana Trælim D3 Ude 430 250ml
60 kr.
Læs mere
Dana Trælim Pu 421 Lys 250ml
80 kr.
Læs mere
Dana Trælim D2 Inde 490 5kg
500 kr.
Læs mere
Dana Trælim Vinter 465 750ml
100 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der vil være forskel på prisen på billige trælim hos de forskellige online byggekæder. En del vil have de bedste tilbud, hvorimod nogle har fokus på faglig sparring. Du må tænke over hvad der for dig er det vigtigste.
For mange er byggeprojekter forbundet med alverdens spørgsmål. Derfor vil du med fordel kunne købe fra en webshop, hvor du bliver tilbudt sparring omkring trælim.
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser webshoppen udsteder når du bestiller online, så du undgår problemer med for eksempel returnering. Af den grund skal man tjekke webshoppens regningslinjer.
Det er selvfølgelig meget vigtigt at vide, om de produkter du er på udkig efter online overhovedet er på lager i byggecenteret. Hvis ikke kan du være nødt til at finde et andet.
Såfremt du vil have varerne nu og her eller blot gerne vil undgå leveringsgebyret, så kan du overveje at transportere byggematerialerne på egen hånd. Det er i særdeleshed en mulighed i de kendte byggecentre.
Nogle byggemarkeder udbyder et stort udvalg af varer, hvorimod andre er specialiserede i en specifik varegruppe. Du kan overveje hvorvidt det er vigtigt for dig at have adskillige grupper af varer at vælge i mellem, foruden bare trælim.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre køber produkter fra mange leverandører, og hermed kan du handle fra et bredt udvalg af trælim online.
De store byggekæder er folkekære og velkendte forretninger, som medvirker til ubekymrethed når man handler online. Det er noget nogle vil se fordele i.
De store byggemarkeder finder du i store dele af landet, og som følge af det har de fleste adgang til at købe online og fragte materialerne selv. På grund af det kan du vælge at spare leveringsomkostningen, samt ovenikøbet skaffe varerne hurtigere.

Nichewebshop

Hovedparten af nichefokuserede netbutikker har en dybdegående viden om det produktsortiment de har online, da de ikke sælger andre varer. Altså forventes det at du får super erfaren vejledning fra nogle som er eksperter i lige præcis trælim.
En masse specialiserede netshops er opstartsfirmaer, som oftest er dansk ejede, gerne ovenikøbet lokalt nær dig. Dem kan du støtte når du køber trælim online hos dem.
Diverse specialiserede webshops står selv for produktion af varerne som byggermarkederne forhandler. Ved at købe direkte fra niche netbutikkerne online vil du få en bedre pris.
De største byggemarkeder i Danmark

Davidsen blev dannet i 1944, og styres dagligt af flere end 1.000 kollegaer i forretningens 9 varehuse. Davidsen satser på salg til private og professionelle, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og beskæftiger i dag over 2.000 ansatte i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og styres dagligt af i omegn af 500 personer i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

trælim silvan

Silvan åbnede i 1968, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 mennesker i deres 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i gode tilbud til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og styres dagligt af omkring 100 mennesker i de 6 byggecentre. 10-4 fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Stark åbnede i 1896, og omfatter i dag mere end 2.000 ansatte i de 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

trælim jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og lønner i dag ca. 2.100 medarbejdere i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix har fokus på gode tilbud til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og udgøres nu af i nærheden af 2.300 mennesker i de 56 byggecentre. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

trælim harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og beskæftiger nu cirka 2.000 medarbejdere i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

trælim bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 ansatte i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus satser på salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Du skal aldrig nogensinde forsømme dit eget ve og vel, så glem ikke sikkerhedsbeklædning bl.a. sikkerhedshjelm som beskyttelse med henblik på mulige risici. Det er fornuftigt at have styr på din sikkerhed i byggeprojektet, specielt såfremt du ikke sikrer dig professionel assistance.
2Husk at du kan hente offentlig støtte til byggeprojekter. Det gives i tilfælde hvor renoveringen er klimavenligt. Modtagelsen af tilskud betinges altså af at byggeriet påvirker klimaet.
3Det kan være til god gavn at indhente en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, i særdeleshed hvis det er store byggeopgaver. Omfangsrige opgaver behøver flere end en enkelt person. Derudover må det blive bedre og mere minderigt når man er flere om opgaven.
4Inden du optager byggeprocessen er det ret essentielt at du sikrer dig, at det du vil lave er lovligt. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der gælde fastsatte retningslinjer omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke må laves.
5Muligvis kan det blive af stor betydning at du har alle byggematerialer til disposition før du går i krig med håndværket. Du har god gavn af at udarbejde en enkel note indeholdende det du skal bruge, og så tjekke hvert enkelt punkt, med øje for at du er overbevist om at du ikke har glemt noget.
6Der ligger alle mulige former for instruktioner og videoer online som kan vejlede dig. Specielt YouTube tilbyder dig enorme mængder anvendelig information, især såfremt man benytter engelske søgeord.
7Det kan vise sig at være vigtigt at lave en budgetoversigt for dit byggeri, så du giver sig selv en økonomisk ramme. Det bør blive økonomisk at nedfærdige alle udgiftsposter, og efterfølgende indsamle beløbet for dem slavisk.
8Husk at vurdere hvorvidt du burde stå med hele projektet selv, eller du hellere bør investere i hjælp fra en fagmand til færdiggørelsen af projektet. Hvis du anskaffer assistance fra en professionel kan du spare penge ved at at notere forslag fra flere selskaber.
9Der viser sig stort set altid uforudsigelige vanskeligheder når det handler om krævende byggeprojekter, og herved kan det vise sig meningsfuldt at man har afsat en del tid i planen, som gør at man føler sig selvsikker på at nå det til den planlagte tid.
10For byggeprojekter udenfor kan vejrsituationen få meget at sige. Af den grund skal du regelmæssigt holde øje med udsigten ift. vejret i forbindelse med byggeprocessen, så du undgår at det med et brag går i gang med at vælte ned nøjagtig som du vil påbegynde det komplekse byggeprojekt.
11Man vil ikke på noget tidspunkt mangle udstyr. Tit vil det være betydningsfuldt at have udstyret parat før du påbegynder byggeprocessen. Derudover er det godt at medregne de tilhørende udgifter i din økonomi.
12Planlægning er kilden til et uproblematisk forløb med dit byggeprojekt. Du skal forfatte en effektiv plan, der beskriver hvilke arbejdsopgaver der skal laves på hvilke tidspunkter, og som også indeholder en prioriteret rækkefølge. Vær konkret når du udarbejder din handlingsplan.
De mest populære byggeshops
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er ualmindeligt godt arbejde. Bedømmelsen er baseret på 23.161 kommentarer, hvoraf intet mindre end 69 % har givet maksimum point, og bare 8 % kvitterer med bundkarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er ualmindeligt godt arbejde. Scoren grundlægges af 11.467 tilkendegivelser, hvor hele 86 % giver maksimum point, og alene 2 % giver 1 stjerne. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, hvilket naturligvis er kolossalt betryggende. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 ratings, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 4 % kvitterer med den dårligste rating. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er ultra beundringsværdigt. Karakteren tager udgangspunkt i 2.856 kommentarer, hvor imponerende 59 % har givet den bedste karakter, og bare 9 % har givet 1 stjerne. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er utrolig beundringsværdigt. Ratingen grundlægges af 19.208 bedømmelser, hvoraf imponerende 84 % giver maksimum point, og blot 2 % giver bundkarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsudgave skal jeg vælge?

En masse netshops tilbyder til alt held alverdens billige former for levering til trælim. En af de mest populære er lige nu at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente ordren når det passer ind i din hverdag. Leveringstypen er jo ret så overkommelig, samt tit tillige den billigste fragttype.

Du burde lige så vel udse dig at få varerne leveret til din bolig eller ud til din arbejdsplads. Leveringsmetoden er typisk et hak mere bekostelig, men til gengæld ret så smart for trælim online. Den mest prisbevidste leveringstype er dog at du selv henter pakken, hvilket kræver at du befinder dig med kort afstand til e-forhandlerens byggecenter, fx Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringstiden på trælim kan vise sig at være usædvanlig væsentlig såfremt du står og skal bruge dine nye produkter med det samme, og derfor er det forholdsvis klogt at man ser den anslåede leveringsdato ved trælim. Adskillige internet virksomheder – fx Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – garanterer billig dag-til-dag levering på en hel del varenumre online, hvilket afhænger af at bestillingen gennemføres tidligere end et bestemt tidspunkt, med hensynstagen til at de kan nå at få produktet ud af døren før de logistikansatte får fri.

Nogle få shops på nettet garanterer gratis fragt på trælim online, men typisk er det kun gældende hvis man køber for et bestemt beløb. I øvrigt kunne man gribe den billigste leveringsudgave, der ofte vil blive at få bragt dine varer til en pakkeshop.

De fleste netshops yder klik-og-hent hvor du handler billig trælim online og selv henter i byggemarkedet. For eksempel Stark, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bygma. De yder fx click-and-collect på trælim i disse byer:

Glostrup, Roskilde, Dragør, Frederikshavn, Charlottenlund, Aarhus, Grenaa, Albertslund, Risskov, Middelfart, Højbjerg, Skanderborg, Taastrup, Nakskov, Tilst, Værløse, Farum, Jyllinge, Hjørring, Hedehusene, Kokkedal, Vordingborg, Varde, Ishøj, Frederikssund, Holstebro, Lyngby, Randers, Haslev, Vanløse, Kolding, Allerød, Horsens, Næstved, Søborg, Hørsholm, Ølstykke, Sønderborg, Skive, Nykøbing Falster, Kalundborg, Aalborg, Brabrand, Herlev, Ballerup, Hedensted, Holbæk, Åbyhøj, Hillerød, Rønne, Haderslev, Korsør, Greve, Frederiksværk, Hobro, Hvidovre, Brøndby, Svendborg, Herning, Silkeborg, Lillerød, Viborg, Rudersdal, Valby, Rødovre, Struer, Nørresundby, Brønshøj, Thisted, Ikast, Frederiksberg, Brønderslev, Stenløse, Nyborg, Vallensbæk, Esbjerg, Gladsaxe, Virum, Vejle, Solrød Strand, Ringsted, Aabenraa, Lystrup, Tårnby, Helsingør, Odense, Gentofte, København, Køge, Fredericia, Birkerød, Slagelse, Nærum, og Odder, .

Klik-og-hent af trælim er tilgængeligt i alle regioner af Danmark: Jylland (Nordjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Sydjylland, Østjylland, Syddanmark), Sjælland (Nordsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Falster, Amager, Bornholm, Lolland, Vestsjælland) og Fyn (Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn).

Når man ser på tallene fremstår det tydeligt, at netshoppere jævnligt kigger efter fx trælim online og trælim tilbud. Man ser desuden mange gange mennesker søge efter fx trælim priser, billig trælim og køb trælim, plus de udbredte byggekæder som Bygma, Bauhaus, Stark, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og XL-Byg.

Rabat på trælim

Det er i dag virkelig simpelt for alle og enhver at søge sig frem til priser på billige trælim online på forskellige internet foretagender, og til tak har en lang række internet outlets fundet det nødvendigt at nedsætte prisen på trælim markant, og i øvrigt byde på gebyrfri levering.

Trods dette kan det ikke desto mindre vise sig profitabelt at efterse flere internet butikker efter tilbud på trælim online forinden du færdiggør din shopping, sådan at man er på den sikre side med at opnå den skarpeste pris. Kig ikke blot på de udbredte byggecentre som Bauhaus, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen og Bygma.

Du skal trods alt ikke glemme, at såfremt en e-forretning sælger billige trælim online for en pris som anses for ufattelig billig, så burde det mange gange være et faresignal om en bedragerisk internet handler. Kortkøb er på den anden side en del af en lovbestemmelse, hvilket værner kunden imod snydagtige internet outlets.

Generelt går vi ind for køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Alternativt kan du bruge en afdragsordning fra f.eks. ViaBill, når du agter at afbetale omkostningerne til trælim ude i fremtiden. Det fås typisk i specialiserede netbutikker, men sjældent de kendte byggecentre som for eksempel Silvan, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Jem og Fix og Bygma.

Ved kig i søgedata står det markant, at mennesker som regel søger efter blandt andet køb trælim og trælim tilbud. Foruden dette ser man tit netshoppere søge eksempelvis billig trælim, trælim online og trælim priser.

Gennemsøg folks erfaringer

Trustpilot præsterer rigtig fine løsninger til at bese en stor gruppe tidligere konsumenters omtaler og på grund af dette anbefales det, at du eftergår webshoppens anmeldelser inden du handler billige trælim online.

Facebook byder på desuden altid ønskværdige genveje til at få indsigt i webbutikkens kundefokus. Derudover ser vi faktisk e-forhandlere hvor folk kan skrive en bedømmelse af deres købsoplevelse, som også bør drages fordel af til afvejning af kundetilfredsheden.

Forud for at nogen shopper billige trælim online på en netshop kunne man ideelt set bese netshoppens vilkår, dog er det normalt ikke videre spændende, i særdeleshed med de velkendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Stark, Bygma, XL-Byg, Davidsen, 10-4 og Bauhaus.

En anden løsning er at finde ud af hvorvidt online webshoppen er e-mærke godkendt, da det burde være et sympol på at internet selskabet lever op til de opstillede regler, samt at virksomheden en gang i mellem tilses af sagkyndige der har nøje kendskab til de gældende regulativer.

Desuden får du mulighed for en håndsrækning, ifald du oplever udfordringer med dit køb af trælim. Tillige er det klogt at kunden er på vagt for de væsentligste reglementer der spiller ind i forbindelse med købet af trælim online, eksempelvis hvilken bytteret internet webshoppen anvender.

I relation til det er det på samme måde vigtigt, at man til enhver tid bevarer ens faktura e-mail, så man senere vil kunne bekræfte bestillingen af trælim, hvad end man har købt hos Silvan, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Stark eller Harald Nyborg.

Pia V gav 5 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

Morten G gav 4 stjerner

Meget hurtig levering

Henrik gav 5 stjerner

Super har ikke andet af sige om det.

Louise Kristensen gav 4 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

9 gode råd til internetshopping
1Trustpilot tilbyder egentlig gode løsninger til at gennemgå en stor portion andre køberes oplevelser og på grund af dette foreslår vi, at du bliver klogere på internet forhandlerens anmeldelser forinden du køber billige trælim online. Facebook tilbyder dig tillige sådan set gunstige løsninger til at få kendskab til internet webshoppens troværdighed.
2Vi slår generelt et slag for at bemærke om netbutikken er e-mærket, siden det almindeligvis er en påvisning af at e-firmaet opfylder de danske retningslinjer, foruden at online webshoppen nu og da overvåges af fagfolk der har indsigt i reglerne på området. Forinden nogen køber billige trælim på en butik på nettet kunne de for at være på den sikre side studere webshoppens handelsaftale.
3Nogle enkelte forhandlere på nettet sikrer levering uden gebyr på trælim, men for det meste kun hvis du handler for en fastsat sum. I øvrigt kan man snuppe den prisbilligste mulighed for fragt, der i mange tilfælde er at få fragtmanden til at bringe varerne til et afhentningssted. Muligheden viser sig gennemsnitligt tillige vældig enkel. Den prisbilligste metode til levering er utvivlsomt at du selv henter varerne.
4Vi tilråder generelt køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er omfattet af et regulativ, som hjælper kunden overfor uægte online selskaber. Alternativt bør du udnytte en afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, for så vidt du ser en fordel i at klare regningen senere.
5Inden nogen bestiller billige trælim hos en internet forhandler kan de egentlig gennemløbe deres forretningsaftale, men det er almindeligvis et tidskrævende arbejde. Ydermere går vi ind for at køberen er klar over de primære vilkår der har betydning for shopping af billige trælim online, f.eks. den ombytningspolitik online shoppen benytter.
6Det er jo efterhånden meget overkommeligt for internetbrugere at finde de bedste priser online på billige trælim på flere online varehuse, og på grund af dette frembyder utallige shops på nettet fragt uden omkostninger. Trods dette kan det stadigvæk blive udbytterigt at sammenligne nogle online outlets efter billige priser forud for at du placerer ordren, sådan at du er skråsikker på at få fat i den laveste pris.
7Fragttiden kan være usædvanlig vital i tilfælde af at man behøver produkterne omgående, og af den grund er det altså vigtigt at du studerer det anslåede leveringstidspunkt på trælim. Størstedelen af outlets på nettet annoncerer billig levering på næste hverdag på en lang række varer, men det antager at der bestilles tidligere end et besluttet klokkeslæt.
8Den billigste leveringsversion vil altid være at hente varerne selv, men den mulighed nødvendiggør at du befinder dig med kort afstand til online firmaets arbejdslager. Den metode til levering kan være yderst bestemmende såfremt du står og skal bruge trælim om kort tid. Alternativt så sikrer indtil flere online outlets fragtfri levering, men tit kun hvis man shopper for en bestemt sum.
9En del webshops i Danmark yder i vore dage et hav af forskellige billige leveringsmuligheder til trælim. Den mest populære er nu om dage levering til en pakkeshop, hvor det er muligt at hente de nyindkøbte produkter når det passer dig. Leveringsmetoden er nemlig særdeles problemfri, og endda endvidere den mest prisbevidste leveringsmanér.