Jeg har fundet 7 webshops der sælger træfiberplader, og skrevet deres priser ned for 100 m2 inkl. levering.

Den laveste pris lige nu er 100 m2 for kun 2.317 kr. Det er 55 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 100 m2 træfiberplader inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
2.317 kr.Køb
2.524 kr.Køb
2.755 kr.Køb
2.848 kr.Køb
3.000 kr.Køb
4.180 kr.Køb
4.891 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør kende de handelsbetingelser webshoppen udsteder når du shopper online, så du kan slippe for udfordringer med bl.a. returnering. Man bør derfor tjekke forretningens betingelser.
Flere byggemarkeder sælger et bredt sortiment af produkter, imens øvrige fokuserer på en specifik varetype. Du kan tænke over om det er afgørende for dig at have adskillige varer at vælge i blandt, udover bare træfiberplader.
Ifald du skal have dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare gerne vil undgå leveringsomkostningen, så kan du med fordel hente materialerne på egen hånd. Dette er særligt muligt hos de store byggemarkeder.
Der kan være forskel på priserne på billige træfiberplader fra netbutik til netbutik. En del vil have de bedste tilbud, imens øvrige fokuserer på service. Du skal beslutte hvad der for dig er det vigtigste.
For de fleste er gør-det-selv projekter lig med talrige spørgsmål. Dermed er det en fordel at købe fra en netbutik, hvor du har mulighed for at få information omkring træfiberplader.
Det er selvfølgelig super relevant at undersøge, om de varer du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Hvis ikke kan du være nødt til at vælge et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder har butikker i nærheden af dig selv, og pga. det har de fleste adgang til at bestille online og hente materialerne på eget initiativ. Derigennem har du valget om at spare fragtgebyret, og endda få varerne lige nu.
De velkendte byggemarkeder tilbyder varer fra diverse specialbutikker, og giver dig dermed mulighed for at vælge fra et stort sortiment af træfiberplader online.
De store byggekæder er udbredte og almenkendte butikker, som kan bidrage til øget sikkerhed når man skal købe online. Det vil nogle se fordele i.

Nichewebshop

Størsteparten af nicheforhandlere ved ekstremt meget om deres varer, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Således kan du forvente mere nyttig rådgivning fra ansatte med specialistviden i netop træfiberplader.
Flertallet af webshops som sælger få produkter er producenter af varerne som byggermarkederne forhandler. Idet du køber direkte fra de nichefokuserede webshops online kan du muligvis få en bedre pris.
Flertallet af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er iværksætterfirmaer, der typisk drives i Danmark, eventuelt endda lokalt nær dig. Disse har du mulighed for at hjælpe idet du køber træfiberplader online på deres side.
De største byggemarkeder i Danmark

Stark startede i 1896, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 kollegaer i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og udgøres nu af ca. 1.000 personer i firmaets 9 varehuse. Davidsen fokuserer på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

træfiberplader silvan

Silvan blev dannet i 1968, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 ansatte i virksomhedens 41 butikker. Silvan tilstræber billige priser til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

træfiberplader harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 kollegaer i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og beskæftiger i dag over 500 mennesker i de 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.300 medarbejdere i de 56 varehuse. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og beskæftiger nu mere end 2.000 personer i selskabets 104 butikker. XL-Byg fokuserer på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 100 medarbejdere i selskabets 6 butikker. 10-4 har fokus på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

træfiberplader jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og lønner i dag omkring 2.100 mennesker i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

træfiberplader bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og styres dagligt af flere end 1.000 ansatte i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Der kommer ofte uforudsigelige problemer når det kommer til svære byggeprojekter, og af den grund vil det være meningsfuldt at man afsætter rigeligt med plads i planen, med formålet om at man kan være ubekymret om at kunne få det færdiggjort.
2Muligvis vil det vise sig af stor betydning at have samtlige materialer disponible i god tid før du iværksætter dit byggeprojekt. Du kan med fordel lave en overskuelig huskeliste hvoraf der fremgår det som er nødvendige, og dernæst eftergå oversigten, med det formål at du er overbevist om at du har husket det hele.
3Det er afgørende at have en budgetoversigt for optimeringen, så du har styr på den økonomiske del. Det kan blive en fordel at beskrive alle udgiftsposter, hvorefter man kunne søge sig frem til ens udgift ved hver eneste af dem.
4Det anbefales at sikre sig hjælp til byggeprojektet, ikke mindst når det er væsentlige byggeopgaver. Omfattende ombygninger bør udføres af flere end en enkelt person. Desuden er det bedre og mere minderigt når man er flere til at løse opgaven.
5Godt forarbejde vil være vejen til at få en god oplevelse med din byggeproces. Du anbefales at have en effektiv tidsplan, som dikterer hvilke gøremål der skal løses på hvilke dage, samt en dertilhørende rækkefølge. Det anbefales at være skarp i udarbejdelsen af din plan.
6Inden du optager byggeriet kan det blive usandsynligt vigtigt at være sikker på, at det du vil lave ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i din boligtype kan der vise sig begrænsende retningslinjer for, hvad du må, og hvad du ikke må.
7For udendørs projekter har eventuelt regnvejr en essentiel rolle. Af den grund bør du regelmæssigt se meldingerne om vejret i tiden op til byggeprojektet, så du ikke kommer til at opleve at det uden varsel starter med at piske ned når du netop er godt i gang med det vigtige byggeprojekt.
8Måske det ville være relevant at overveje hvorvidt du selv kan lave helt projektet, eller du kan have fordel af at have professionel hjælp til opstarten af arbejdet. Hvis du indhenter hjælp fra en fagperson kunne det være en god idé at få tilbud fra en håndfuld firmaer.
9Du vil under ingen omstændigheder fattes udstyr. Ofte vil det vise sig meningsfuldt at du har udstyret til disposition før du starter byggeriet. I øvrigt må du ikke glemme at inkludere udgifterne hertil i det økonomiske overblik.
10Du må unden ingen omstændigheder forsømme sikkerheden, så glem ej beskyttelse bl.a. arbejdshjelm som sikring imod potentielle risici. Det er fornuftigt at du husker sikkerheden i byggeriet, ikke mindst når du ikke får hjælp fra en fagperson.
11Man kan spørge om offentligt tilskud til byggeprojekter. Det gives forudsat at byggeprojektet er miljøvenligt. Af få tilbud om et bidrag betinges altså af at byggeprojektet har positiv indfyldelse på klimaet.
12Der findes et stort udvalg af guides og videoer på nettet som kan hjælpe dig. Navnligt YouTube kan hjælpe med en masse almennyttig oplysning, ikke mindst ifald man benytter den engelske version.
De bedst anmeldte byggeshops
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som jo er hamrende godt arbejde. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvor ikke mindre end 86 % har givet maksimum point, og bare 2 % har givet bundkarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er rigtig beundringsværdigt. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 anmeldelser, hvor imponerende 59 % giver maksimum point, og kun 9 % har givet dumpekarakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ekstremt beundringsværdigt. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 anmeldelser, hvor imponerende 69 % har givet 5 stjerner, og bare 8 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er temmelig beundringsværdigt. Scoren er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet den højeste karakter, og alene 2 % har givet den dårligste rating. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, som jo er yderst godt arbejde. Vurderingen grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 76 % har givet den højeste karakter, og alene 4 % giver 1 stjerne. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Hvilken fragtform er bedst?

De fleste internet forhandlere yder nu om stunder diverse forskellige billige former for fragt til træfiberplader. En sikker vinder er nu om dage at afsende til en pakkeshop, så du nemt selv kan hente varerne på et valgfrit tidspunkt. Fragtmetoden er altså ultra nem, og i mange tilfælde ydermere den mest prisbevidste fragtløsning.

Du burde omvendt udse dig at vælge at få sendt hjem til dig privat eller til dit arbejdes adresse. Leveringstypen bliver tit en lille smule mere pebret, men desuden ret så ukompliceret for træfiberplader online. Den mest letkøbte leveringsudgave er unægtelig at du selv henter varerne, men det beroer på at du bor tæt på e-shoppens butikker, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Antal dages levering på træfiberplader kan vise sig at være særligt væsentlig forudsat man absolut skal bruge produktet straks, og i det øjemed er det ret så essentielt at du undersøger det forventede leveringstidspunkt på træfiberplader. Masser af byggemarkeder – eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – byder på billig 1 dags fragt på mange varenumre online, men vær på vagt da det betinges af at ordren placeres før et konkret klokkeslæt, så at de med sikkerhed kan nå at få bestillingen pakket forinden de pakkeansatte tager hjem.

En række forretninger på nettet præsterer gebyrfri levering på træfiberplader online, men tit er det påkrævet at man køber for en fastsat sum. I øvrigt kunne du snuppe den mest letkøbte type af levering, der typisk vil blive at få dem til at køre dine produkter til en pakkeshop.

En række byggemarkeder yder klik-og-hent hvor man bestiller billig træfiberplader online men afhenter i byggemarkedet. Fx XL-Byg, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, 10-4 og Bygma. Byggekæderne yder for eksempel afhentning af træfiberplader i disse byer:

Hjørring, Ishøj, Glostrup, Rudersdal, Kolding, Højbjerg, Charlottenlund, Hvidovre, Silkeborg, Farum, Tårnby, Holstebro, Odder, Fredericia, Frederikshavn, Ballerup, Kokkedal, Aalborg, Albertslund, Nørresundby, Kalundborg, Hørsholm, Vanløse, Vordingborg, Struer, Viborg, Hedensted, Hedehusene, Taastrup, Thisted, Stenløse, København, Randers, Korsør, Dragør, Allerød, Vejle, Rødovre, Brøndby, Varde, Esbjerg, Lyngby, Frederiksværk, Ikast, Odense, Holbæk, Søborg, Frederiksberg, Lystrup, Valby, Brønderslev, Slagelse, Risskov, Horsens, Skanderborg, Jyllinge, Helsingør, Gladsaxe, Middelfart, Brabrand, Skive, Greve, Herlev, Sønderborg, Grenaa, Rønne, Gentofte, Ringsted, Værløse, Frederikssund, Hillerød, Herning, Nyborg, Aarhus, Roskilde, Solrød Strand, Aabenraa, Lillerød, Haderslev, Vallensbæk, Næstved, Haslev, Ølstykke, Åbyhøj, Svendborg, Nærum, Hobro, Virum, Tilst, Brønshøj, Nykøbing Falster, Køge, Nakskov, og Birkerød, .

Klik-og-hent af træfiberplader er muligt i alle regioner af Danmark: Fyn (Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn), Sjælland (Østsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Lolland, Hovedstaden, Nordsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland, Amager, Falster) og Jylland (Syddanmark, Vestjylland, Østjylland, Nordjylland, Sydjylland, Midtjylland, Sønderjylland).

Når vi kigger i data står det markant, at netshoppere tit efterspørger for eksempel træfiberplader priser og billig træfiberplader. Foruden dette ser man som regel netshoppere søge efter blandt andet træfiberplader online, træfiberplader tilbud og køb træfiberplader, plus de gængse byggecentre som XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Bygma og 10-4.

Priser på træfiberplader

Det er jo ultra simpelt for købere at vurdere tilbud på billige træfiberplader online på flere firmaer på nettet, og derfor har adskillige e-forretninger været tvunget til at nedskære prisniveauet på træfiberplader betydeligt, og endda yde billig levering.

Derfor kan det trods alt blive lukrativt at undersøge et par e-firmaer efter billige priser på træfiberplader online forud for at du bestiller, sådan at du er skråsikker på at antage den mindst kostelige pris. Kig ikke bare hos de udbredte byggemarkeder som Bygma, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Stark og 10-4.

Man skal imidlertid være obs på, at i tilfælde af at en online webshop afhænder billige træfiberplader online for en pris som anses for ufattelig billig, kan det mange gange være et signal om en uoprigtig e-forhandler. Kortkøb er heldigvis inkluderet i en bestemmelse, der passer på dig som køber imod snydagtige forretninger på nettet.

Vi anbefaler generelt bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kan du overveje en afdragsordning som eksempelvis ViaBill, forudsat du foretrækker at afdrage regningen på træfiberplader over tid. Det tilbydes ofte i nichebutikker, men ikke de velkendte byggekæder som fx XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Silvan og Bygma.

Ved indkig i statistikkerne står det markant, at online shoppere ofte søger eksempelvis køb træfiberplader og billig træfiberplader. Derudover oplever man ofte netshoppere lede efter bl.a. træfiberplader priser, træfiberplader online samt træfiberplader tilbud.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg træfiberplader er 2208 kr. Pristjekket er vurderet til 4.4 ud af 5 stjerner baseret på 20 brugeranmeldelser.

Meget tilfreds med servicen og produkt” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.
Analyser tidligere brugeres evalueringer

Trustpilot indebærer ultra fremragende chancer for at gennemgå ganske mange øvrige kunders vurderinger og derved er det godt, at du iagttager online shoppens vurderinger forud for at du køber billige træfiberplader online.

Facebook bringer dig lignende altid tiltalende løsninger til at få en idé om online firmaets kundefokus. Her møder vi endda e-forhandlere hvor folk kan udforme en evaluering af købsoplevelsen, hvilket på samme måde må drages fordel af til at fornemme kundetilfredsheden.

Før folk køber billige træfiberplader online på en internet handler bør man når alt kommer til alt overveje dens betingelser, dog er det mange gange ikke super interessant, specielt ved de kendte byggecentre som 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, Jem og Fix, Stark og Davidsen.

En nemmere løsning kunne derfor være at se hvorvidt netbutikken er tilsluttet e-mærket, fordi det ofte er en påvisning af at internet shoppen efterlever de officielle regler, udover at virksomheden af og til monitoreres af eksperter som har meget erfaring med vilkårene på området.

Dette er desuden en god anledning til støtte, når du bliver udsat for problemstillinger med dit køb af træfiberplader. Ligeså er det smart at kunden er hensynstagende til de elementære bestemmelser der har betydning for købet af træfiberplader online, som eksempelvis hvilken byttepolitik e-firmaet tilbyder.

I den forbindelse er det tilmed relevant, at man til enhver tid bibeholder ens faktura e-mail, således man senere kan bevise købet af træfiberplader, uafhængig af om man shopper ved 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Bauhaus eller Stark.

Peter gav 5 stjerner

Altid et godt tilbud

Charlotte gav 4 stjerner

Det virker bare.

Jesper F gav 5 stjerner

Virkelig god service

Tina F gav 4 stjerner

De er hurtigt til at send vare

9 gode råd til online indkøb
1Nogle internet forretninger præsterer billig fragt på træfiberplader, men i reglen er det forbeholdt når du aftager for et konkret beløb. Derudover kunne du tage den mest prisbevidste leveringsmodel, der tit er at få leveret din pakke til et afhentningssted. Fragtmuligheden bliver godt nok endda meget praktisk. Den mest betalelige form for levering er dog at hente pakken selv.
2Det er jo ret så ligetil for os alle at finde de bedste priser online på billige træfiberplader hos flere outlets på nettet, og herved yder masser af online firmaer levering uden omkostninger. Men det kan til hver en tid blive nyttigt at tjekke nogle få forhandlere på nettet efter tilbud og rabat før du færdiggør din shopping, så du er sikker på at opnå den mest attraktive pris.
3Trustpilot medfører immervæk troværdige muligheder for at gennemgå en række andre kunders reflektioner og på grund af dette tilråder vi, at du verificerer online forretningens anmeldelser inden du bestiller billige træfiberplader online. Facebook fører til på samme måde adskillige pæne genveje til at få kendskab til e-butikkens kundetilfredshed.
4Vi tilråder generelt at se nærmere på om internet forhandleren er støttet af e-mærket, grundet at det almindeligvis er en garanti for at webshoppen tilslutter sig dansk lovgivning, foruden at e-shoppen regelmæssigt evalueres af sagkyndige som er inde i retningslinjerne. Inden folk køber billige træfiberplader hos en internet shop kunne man for at være på den sikre side løbe igennem webshoppens forretningsbetingelser.
5De fleste e-forhandlere foreslår i vore dage en hel del forskellige billige leveringsmuligheder til træfiberplader. En af dem der er mest anvendt er i vore dage at få leveret til et udleveringssted, fordi du så nemt kan hente bestillingen den dag der passer dig. Muligheden er nemlig rigtig problemfri, og typisk ydermere den billigste form for fragt.
6Leveringstiden er naturligvis særdeles aktuel om du står og skal bruge dine nye varer straks, så derfor er det særdeles passende at man tjekker det estimerede leveringstidspunkt på træfiberplader. En række shops på nettet stiller udsigt til billig levering på næstkommende hverdag på mange af deres varer, men vær opmærksom på at det er afhængig af at ordren aflægges forinden et aftalt klokkeslæt.
7Den mest prisbevidste leveringsform er utvivlsomt at hente varerne selv, men den løsning forudsætter at du opholder dig tæt på online firmaets adresse. Den leveringsmåde kan i nogle tilfælde være ultra betydningsfuld hvis vi har behov for træfiberplader omgående. Alternativt så frembyder nogle internet butikker levering uden betaling, men i de fleste tilfælde er det under forudsætning af at man bestiller for et fastslået beløb.
8Generelt anbefaler vi kortkøb eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er inkluderet i en lovbestemmelse, hvilket passer på dig overfor uærlige internet varehuse. Som en alternativ mulighed bør du udnytte en løsning på afbetaling som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du ser en fordel i at afbetale pengene over flere uger.
9Før folk handler billige træfiberplader hos en netbutik behøver de når alt kommer til alt tyde dens betingelser, dog er det normalt ikke super spændende. Yderligere tilrådes det at kunden er på vagt for de væsentligste forhold der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af billige træfiberplader online, fx den returpolitik internet butikken anvender.