Jeg har fundet 24 webshops der sælger træbriketter, og skrevet deres priser ned for 960 kg inkl. levering.

Den laveste pris lige nu er 960 kg for kun 1.968 kr. Det er 37 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 960 kg træbriketter inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
1.968 kr.Køb
2.095 kr.Køb
2.095 kr.Køb
2.100 kr.Køb
2.190 kr.Køb
2.195 kr.Køb
2.195 kr.Køb
2.287 kr.Køb
2.293 kr.Køb
2.299 kr.Køb
2.299 kr.Køb
2.395 kr.Køb
2.395 kr.Køb
2.399 kr.Køb
2.499 kr.Køb
2.499 kr.Køb
2.499 kr.Køb
2.517 kr.Køb
2.649 kr.Køb
2.695 kr.Køb
2.695 kr.Køb
2.995 kr.Køb
2.995 kr.Køb
2.999 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 960 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til brændeovn til bål til grill

Varianter: lyse løse overnight svenske tyske mørke runde

Mængder: 1 palle 1 rummeter 1 m3 1 kubikmeter

Levering: i bigbag vognlæs med kran i poser afhentning løst leveret med truck hent selv i løs vægt i stammer i sække til døren trailer på palle i netsække

Brands: Absolut DLG Bøge Danish Agro Ege rug Biltema Coop Rondo Gørslev Guldager Barlinek Heatmax Calle Ppillemadsen Pini kay Hardwood

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er gør-det-selv projekter lig med talrige spørgsmål. Dermed bør du handle hos et online byggecenter, som kan tilbyde hjælp og vejledning omkring træbriketter.
Det er selvsagt utrolig afgørende at tjekke, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online faktisk er på lager hos byggekæden. Ellers må du lede andre steder.
Når du har brug for byggematerialerne nu og her eller blot ønsker at blive fri for fragtgebyret, så kunne du med fordel køre produkterne på eget initiativ. Det er i særdeleshed en mulighed i de store byggecentre.
Nogle byggekæder præsterer et enormt udvalg af produkter, og nogle er specialiserede i en specifik varetype. Du skal afveje om det er essentielt for dig at have mange forskellige varetyper at vælge i blandt, udover bare træbriketter.
Der er forskel på udsalgspriserne på billige træbriketter hos de forskellige online byggecentre. En del tilbyder lave priser, og andre fokuserer på faglig sparring. Du skal beslutte hvad du helst vil have.
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder ved din bestilling online, så du undgår problemer med fx returnering. Du bør derfor læse netbutikkens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder er fysisk til stede nær dig, og herigennem har man mulighed for at handle online og køre byggematerialerne selv. På grund af det kan man blive fri for leveringsomkostningen, samt ovenikøbet have produkterne på kortere tid.
De store byggecentre er folkekære og almenkendte butikker, som medvirker til øget tryghed når du skal købe online. Det kan du se som fordelagtigt.
De udbredte byggecentre udbyder produkter fra en lang række forskellige producenter, og hermed kan du shoppe fra et bredt udvalg af træbriketter online.

Nichewebshop

Størsteparten af specialiserede netshops står selv for produktion af de varer der sælges fra større webshops. Idet du køber direkte hos de nichefokuserede webshops online kan du forvente at få et ekstra godt tilbud.
Forskellige specialiserede netbutikker har en enorm viden om de produkter de sælger online, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. På grund af det forventes det at du får endnu mere kyndig service fra ansatte som er specialister i netop træbriketter.
Hovedparten af niche netbutikker er små firmaer, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, muligvis tilmed fra dit lokalområde. Dem har du mulighed for at hjælpe ved at købe træbriketter online hos dem.
De største byggekæder i Danmark
træbriketter bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og beskæftiger nu mere end 1.000 medarbejdere i deres 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber salg til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

træbriketter jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og beskæftiger nu i omegn af 2.100 personer i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på gode tilbud til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

træbriketter harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og beskæftiger i dag mere end 2.000 ansatte i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og udgøres nu af omkring 500 mennesker i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og styres dagligt af omkring 100 medarbejdere i deres 6 butikker. 10-4 sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

Stark startede i 1896, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 personer i kædens 72 butikker. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.300 personer i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

træbriketter silvan

Silvan kom frem i 1968, og beskæftiger nu cirka 1.000 medarbejdere i forretningens 41 varehuse. Silvan har fokus på salg til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

Davidsen startede i 1944, og omfatter i dag i omegn af 1.000 mennesker i firmaets 9 butikker. Davidsen fokuserer på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Det kan vise sig at være afgørende at udarbejde et udgiftsbudget for dit projekt, så du har styr på omkostningerne. Det er forstandigt at notere samtlige poster, hvorefter man kan notere online tilbud på dem én efter én.
2Potentielt kan det vise sig aktuelt at have de relevante byggematerialer klar i god tid før du kaster dig over byggeriet. Du kan forfatte en punktforms liste som samler hver eneste ting der er nødvendige, og bagefter efterse hver enkelt ting, med øje for at du kan føle dig sikker på at alt er som det skal være.
3Der præsenterer sig jævnligt uforudsete bump på vejen når det handler om større projekter, og derfor vurderes det essentielt at man har afsat tilstrækkelig plads i kalenderen, med formålet om at man føler sig ubekymret om at nå det til den planlagte tid.
4Du skal på ingen måde nedprioritere sikkerheden, så glem ej beklædning herunder sikkerhedssko som sikrer dig overfor eventuelle skader. Det er essentielt at du har styr på dit eget helbred i byggeprojektet, især såfremt du ikke skaffer hjælp fra en fagperson.
5Ved opgaver udendørs har vejrsituationen en fundamental rolle. Således bør du regelmæssigt undersøge meldingerne om vejret i tiden op til arbejdets start, så det ikke med et brag begynder at vælte ned netop som du står midt i det krævende projekt.
6Du må aldrig nogensinde mangle arbejdsredskaber. Typisk kan det være yderst relevant at have værktøjet tilgængeligt inden du starter byggeprojektet. Det er desuden godt at indregne de her omkostninger i budgettet for byggeprojektet.
7Før du opstarter byggeriet kan det være temmelig fundamentalt at have styr på, at det du vil lave er lovligt. Alt efter hvor du bor vil der gælde diverse retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad der ikke må laves.
8Husk at du kan spørge om økonomisk hjælp fra det offentlige til byggerier. Det ydes ifald renoveringen er miljøvenligt. Af få tilbud om et bidrag betinges altså af at projektet har en positiv effekt på planeten.
9Du finder en verden af vejledninger og videoer via nettet som kan hjælpe dig. I særlig grad YouTube faciliterer enormt meget konstruktiv information, særligt såfremt man benytter den engelske version.
10Det kan være til god gavn at spørge om assistance til byggearbejdet, især når det kommer til væsentlige byggerier. Store opgaver gør krav på flere folk. Samtidig er det bedre og mere socialt at dele arbejdet med andre.
11Godt forarbejde vedbliver at være metoden til et uproblematisk forløb med byggeriet. Du må have en klar plan, som beskriver hvilke gøremål du vil løse hvornår, som også inkluderer en prioriteret rækkefølge. Vær realistisk i sammensætningen af køreplanen.
12Du kunne overveje om projektet er et du kan klare selv, eller du alternativt burde købe eksperthjælp til dele af arbejdet. Ifald du køber hjælp fra en fagmand kan det være fordelagtigt at notere tilbud fra forskellige foretagender.
Danskernes foretrukne byggekæder
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er temmelig betryggende. Ratingen grundlægges af 28.109 ratings, hvoraf hele 76 % har givet maksimum point, og alene 4 % har givet den laveste karakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, som altså er ultra godt arbejde. Karakteren er et gennemsnit af 11.467 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 86 % giver 5 stjerner, og blot 2 % har givet den laveste karakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som jo er virkelig imponerende. Karakteren er regnet ud fra 2.856 anbefalinger, hvor imponerende 59 % giver 5 stjerner, og blot 9 % giver den laveste karakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som klart er fantastisk overlegent. Vurderingen tager udgangspunkt i 19.208 anmeldelser, hvor ikke mindre end 84 % giver den bedste karakter, og blot 2 % giver 1 stjerne. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, som jo er ualmindeligt imponerende. Ratingen er et gennemsnit af 23.161 meninger, hvoraf hele 69 % giver toprating, og alene 8 % giver den dårligste rating. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.

Almindelige spørgsmål vedrørende træbriketter

 • Hvad indeholder træbriketter?
 • Hvilke træbriketter er bedst?
 • Hvor er træbriketter billigst?
 • Hvem har træbriketter på lager?
 • Hvordan brænder træbriketter?
 • Hvordan bruges træbriketter?
 • Hvor mange træbriketter bruger man om dagen?
 • Hvad koster træbriketter?
 • Hvor længe brænder træbriketter?
 • Hvor køber jeg træbriketter?
 • Hvilken metode til levering skal jeg vælge?

  Masser af outlets på nettet giver på nuværende tidspunkt flere billige metoder til levering til træbriketter. En sikker vinder er nu om stunder at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du selv henter dine nye produkter på et valgfrit tidspunkt. Leveringstypen er jo ultra praktisk, og typisk desuden den billigste mulighed for fragt.

  Du burde omvendt påtænke at vælge at få sendt til din lejlighed eller hus eller til adressen hvor du arbejder. Den er godt nok lidt dyrere, men tillige ret så nem for træbriketter online. Den mest betalelige fragttype er unægtelig at hente ordren selv, men det stiller krav om at du lever tæt på netshoppens byggemarked, for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

  Fragtperioden på træbriketter er naturligvis vældig central om man har brug for varerne nu og her, og derfor er det tydeligvis centralt at du studerer det estimerede leveringstidspunkt på træbriketter. En hel del e-firmaer i Danmark – herunder Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – giver løfte om billig levering efter en enkelt hverdag på utallige produkter online, men vær vagtsom da det betinges af at ordren indsendes inden et fastslået klokkeslæt, så at de højst sandsynligt kan nå at få varen hen til fragtfirmaet forinden de logistikansatte drager hjemad.

  En række online forhandlere byder på levering uden omkostninger på træbriketter online, men i mange tilfælde er det betinget af at man bestiller for et konkret beløb. Ellers kan man udvælge den mindst kostelige leveringsmodel, som mange gange vil blive at få fragtfirmaet til at levere dine varer til et udleveringssted.

  En stor portion netshops udlover klik-og-hent hvor man køber billig træbriketter hjemmefra men selv henter i butikken. For eksempel Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Stark og Bygma. Byggemarkederne foreslår for eksempel klik-og-hent på træbriketter i disse områder:

  Vanløse, Kokkedal, Jyllinge, Varde, Herlev, Virum, Brønderslev, Gladsaxe, Thisted, Middelfart, Tilst, Rønne, Frederikssund, Hedehusene, Risskov, Frederikshavn, Charlottenlund, Struer, Hjørring, Albertslund, Sønderborg, Ølstykke, Brøndby, Herning, Silkeborg, Viborg, København, Hillerød, Søborg, Hedensted, Brønshøj, Nærum, Aalborg, Ballerup, Værløse, Greve, Lystrup, Køge, Aarhus, Vordingborg, Frederiksværk, Dragør, Nyborg, Ishøj, Randers, Nakskov, Højbjerg, Lyngby, Hobro, Svendborg, Nykøbing Falster, Ringsted, Vejle, Stenløse, Rødovre, Farum, Taastrup, Hvidovre, Brabrand, Holbæk, Haderslev, Roskilde, Gentofte, Valby, Kolding, Fredericia, Lillerød, Holstebro, Åbyhøj, Rudersdal, Odder, Horsens, Nørresundby, Birkerød, Grenaa, Solrød Strand, Aabenraa, Hørsholm, Kalundborg, Allerød, Esbjerg, Slagelse, Glostrup, Skive, Frederiksberg, Skanderborg, Vallensbæk, Tårnby, Odense, Helsingør, Haslev, Korsør, Næstved, og Ikast, .

  Afhentning af træbriketter er en mulighed i samtlige områder af landet: Jylland (Sydjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Syddanmark, Midtjylland, Nordjylland, Østjylland), Sjælland (Falster, Østsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Lolland, Sydsjælland, Bornholm, Amager, Hovedstaden, Vestsjælland) og Fyn (Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn).

  Når vi ser på tallene står det markant, at mennesker mange gange søger efter eksempelvis køb træbriketter og træbriketter priser. Man ser derudover tit mennesker efterspørge eksempelvis træbriketter tilbud, træbriketter online samt billig træbriketter, foruden de store byggekæder som Bygma, Stark, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og 10-4.

  Den bedste pris på træbriketter

  Det er vældig let gængeligt for internetbrugere at prissammenligne på billige træbriketter online hos diverse butikker på nettet, og for det har masser af internet foretagender været nødt til at mindske priserne på træbriketter kolossalt, og derudover sikre gebyrfri levering.

  Til gengæld kan det ikke desto mindre vise sig smart at kontrollere diverse internet virksomheder i Danmark efter tilbud og rabatter på træbriketter online før du handler, så man er velinformeret til at antage den billigste pris. Kig ikke bare hos de kendte byggemarkeder som Silvan, 10-4, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg og Davidsen.

  Du må lige meget hvad ikke undervurdere, at ifald en online butik tilbyder billige træbriketter online på tilbud til en pris der er helt fantastisk billig, burde det i nogle tilfælde være en indikation på en uægte online forretning. Kortbetalinger er heldigvis inkluderet i en vedtægt, der støtter kunden overfor falske firmaer på nettet.

  Generelt foreslår vi kortbetalinger eller MobilePay. Alternativt kan du overveje en billig afdragsordning som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du efterspørger at honorere regningen på træbriketter over en periode. Dette foreslåes typisk hos niche webshops, i modsætning til de kendte byggekæder som fx Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Stark, 10-4 og Davidsen.

  Når vi kigger i tendenserne står det tydeligt, at online shoppere jævnligt søger efter for eksempel træbriketter tilbud og træbriketter online. Foruden dette oplever man som regel online shoppere søge efter bl.a. billig træbriketter, køb træbriketter samt træbriketter priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 960 kg kg træbriketter er 1878 kr. Pristjekket er vurderet til 4.1 ud af 5 stjerner baseret på 11 brugeranmeldelser.

  Hurtig og høflig betjening” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til brændeovn til grill til bål

  Varianter: tyske lyse svenske runde løse overnight mørke

  Mængder: 1 palle 1 m3 1 kubikmeter 1 rummeter

  Levering: på palle med kran løst leveret i poser i bigbag i netsække i stammer i løs vægt hent selv med truck afhentning i sække vognlæs til døren trailer

  Brands: Biltema Hardwood Barlinek Heatmax DLG Ppillemadsen Ege rug Rondo Bøge Gørslev Guldager Absolut Calle Danish Agro Pini kay Coop

  Se nærmere på tidligere brugeres betragtninger

  Trustpilot tilbyder de facto værdifulde genveje til at granske ganske mange tidligere brugeres ratings og derfor rekommanderer vi, at du kigger på webshoppens vurderinger inden du færdiggør din shopping med billige træbriketter online.

  Facebook præsterer for øvrigt fuldkommen fine muligheder for at få en idé om e-shoppens troværdighed. I øvrigt møder vi en række online forretninger hvor kunder kan afgive en anmeldelse af deres købsoplevelse, hvilket også bør benyttes til afvejning af tilfredsheden hos kunderne.

  Før nogen køber billige træbriketter online i en webshop burde man de facto gennemse netbutikkens handelsaftale, dog er det almindeligvis et tidskrævende arbejde, i særdeleshed med de kendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Bygma, XL-Byg, Stark og 10-4.

  En anden mulighed kunne måske være at se nærmere på hvorvidt webshoppen er e-mærke godkendt, siden det kan være et billede på at webshoppen opfylder de officielle danske regler, udover at den løbende ses til af fagmænd som mestrer vilkårene på området.

  Det giver dig chance for opbakning, for så vidt du oplever dilemmaer ved dit indkøb af træbriketter. Ligeledes rekommanderer vi at du er vaks omkring de elementære vilkår der har betydning for købet af træbriketter online, som fx den returneringsret online forretningen lover.

  I den sammenhæng er det på samme måde relevant, at man stadigvæk bibeholder ens kvitteringsmail, således man en anden gang vil kunne bevise sit køb af træbriketter, uanset om man shopper hos XL-Byg, Stark, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg eller Davidsen.

  Peter Poulsen gav 5 stjerner

  Det var godt !

  Martin S gav 4 stjerner

  Hurtig og effektiv

  Poul Mortensen gav 5 stjerner

  Hurtig og korrekt levering.

  Helle P gav 5 stjerner

  Hurtig levering og varen virkede fint.

  9 gode råd til internetshopping
  1Trustpilot fører til forholdsvis gode chancer for at udforske adskillige nuværende forbrugeres ratings og derved slår vi et slag for, at du kigger nærmere på e-forretningens vurderinger forinden du handler billige træbriketter online. Facebook bringer dig tillige evigt hæderlige metoder til at få en idé om online virksomhedens kundefokus.
  2Den mest letkøbte leveringsversion vil i de fleste tilfælde være at du selv henter pakken, som desværre kræver at du har bopæl tæt på e-shoppens adresse. Den løsning til levering kan i nogle tilfælde være yderst afgørende hvis du skal bruge træbriketter om et øjeblik. Alternativt så tilbyder indtil flere outlets på nettet portofri levering, men ofte er det betinget af at der indkøbes for et præcist beløb.
  3Inden nogen shopper billige træbriketter på en online butik kan man reelt se på e-butikkens vilkår, det er dog undertiden ikke videre interessant. Udover dette tilrådes det at kunden er oppe på mærkerne omkring de væsentligste vedtægter der kan influere på shopping af billige træbriketter online, f.eks. den bytteret internet virksomheden tilbyder.
  4Det er i dag virkelig hensigtsmæssigt for internetbrugere at vurdere tilbud online på billige træbriketter i blandt diverse internet handler, og så garanterer langt de fleste netshops billig fragt. Det kan dog imidlertid være tiden værd at granske et par e-handler efter tilbud og rabat inden du bestiller, således at man er på den sikre side med at få fat i den mindst kostelige pris.
  5En masse internet butikker yder til alt held en lang række forskellige billige leveringsmetoder til træbriketter. Den mest populære er i dag at få leveret til et afhentningssted, så du selv har mulighed for at hente dine produkter lige når det passer dig. Leveringstypen er jo særdeles overkommelig, samt tit også den prisbilligste leveringsmetode.
  6Leveringshastigheden er naturligvis vældig vital i tilfælde af at man behøver varerne med det samme, og i det øjemed er det komplet relevant at du gransker leveringstiden på træbriketter. En række internet forretninger yder billig levering på blot en enkelt hverdag på en række produkter, men som imidlertid betinges af at bestillingen placeres inden et fastslået klokkeslæt.
  7Vi foreslår generelt shopping med kort eller MobilePay. Køb med betalingskort er dækket ind under en bestemmelse, som garanterer os overfor snydagtige internet selskaber. Som et alternativ burde du benytte en løsning som for eksempel ViaBill, når du higer efter at finansiere prisen over tid.
  8Vi går generelt ind for at se om online forretningen er e-mærke tilsluttet, siden det kan være en antydning af at internet shoppen overholder dansk lovgivning, foruden at butikken rutinemæssigt monitoreres af sagkyndige som er inde i de gældende regulativer. Inden nogen bestiller billige træbriketter hos en online webshop burde man uden tvivl kigge på deres forretningsvilkår.
  9Indtil flere internet varehuse garanterer levering uden beregning på træbriketter, men typisk er det så præmissen at man handler for et fastslået beløb. Alternativt skulle man snuppe den mest betalelige leveringsmetode, der oftest vil blive at få fragtfirmaet til at levere pakken til et udleveringssted. Leveringsmetoden er gennemsnitligt endvidere særligt smertefri. Den mest billige fragtløsning er dog at du selv henter varerne.