Jeg har fundet 6 webshops der sælger træbetonplader, og skrevet deres priser ned for 100 m2 inkl. levering.

Den laveste pris lige nu er 100 m2 for kun 12.927 kr. Det er 56 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 100 m2 træbetonplader inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
12.927 kr.Køb
16.611 kr.Køb
16.611 kr.Køb
17.444 kr.Køb
17.712 kr.Køb
22.080 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal have fokus på hvilke retningslinjer der gør sig gældende for dit køb online, så du undgår udfordringer med bl.a. reklamationer. Derfor bør man kende firmaets regler.
Nogle byggemarkeder udbyder et enormt udvalg af produkter, og nogle fokuserer på en enkelt varegruppe. Du skal gennemtænke om det er essentielt for dig at have mange forskellige grupper af varer at vælge i mellem, udover blot træbetonplader.
Når du står og skal bruge produkterne hurtigt eller bare vil spare fragtgebyret, så kan du med fordel fragte materialerne personligt. Dette er navnligt et alternativ ved de kendte byggekæder.
For nogle er et byggeprojekt lig med en lang række spørgsmål. Af den grund kan du overveje at shoppe hos et online byggecenter, hvor du får sparring og vejledning omkring træbetonplader.
Det er absolut meget relevant at vide, hvorvidt de varer du vil købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Hvis ikke kan du være nødt til at lede andre steder.
Der er ikke lighed i priserne på billige træbetonplader fra netbutik til netbutik. Enkelte vil have de bedste priser, hvorimod andre satser på et højt serviceniveau. Du skal vurdere hvad der er vigtigst for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er etablerede og bekendte butikker, hvilket medvirker til øget sikkerhed til dig som køber online. Det er noget nogle vil se som en fordel.
De kendte byggekæder samler produkter fra adskillige leverandører, og dermed kan du bestille fra et stort udvalg af træbetonplader online.
De velkendte byggemarkeder findes i nærheden af dig selv, og af den grund har du mulighed for at handle online og fragte byggematerialerne personligt. Derfor er der mulighed for at slippe for fragtgebyret, og sågar have produkterne lige nu.

Nichewebshop

Diverse webshops som sælger få produkter har ekstra meget forstand på de varer de sælger online, da de fokuserer specifikt på disse varer. Følgelig bør du modtage endnu mere erfaren vejledning fra medarbejdere med specialistviden i lige præcis træbetonplader.
Flertallet af specialiserede netshops styrer selv produktionen af de varer som byggermarkederne forhandler. Idet du køber direkte hos de nichefokuserede webshops online kan du få skarpere priser.
Diverse nichefokuserede webshops er små virksomheder, der typisk har danske ejere, måske sågar lokalt fra dit område. Disse kan du støtte ved at bestille træbetonplader online på deres side.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

XL-Byg åbnede i 2002, og omfatter i dag over 2.000 mennesker i deres 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og beskæftiger nu cirka 2.000 mennesker i selskabets 72 butikker. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og er nu arbejdsplads for cirka 100 ansatte i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

træbetonplader harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 personer i deres 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og lønner i dag ca. 1.000 mennesker i selskabets 9 varehuse. Davidsen fokuserer på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og er i dag arbejdsgiver for flere end 500 ansatte i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

træbetonplader jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og er nu arbejdsplads for cirka 2.100 ansatte i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.300 mennesker i kædens 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

træbetonplader bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og beskæftiger nu omtrent 1.000 ansatte i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus er specialiseret i salg til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

træbetonplader silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og lønner i dag flere end 1.000 mennesker i de 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på billige priser til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Du har adgang til et bredt udvalg af vejledninger og videoer via internettet hvorfra du kan få tips og tricks. Særligt YouTube tilbyder dig ekstremt meget udbytterig info, ikke mindst såfremt du leder på engelsk.
2Muligvis vil det vise sig vigtigt at du har alle bygningsmaterialer parat forinden du tager fat på håndværket. Du kan med fordel udarbejde en simpel indkøbsseddel som indeholder det der bliver brug for, og bagefter gennemløbe materialerne, med det formål at du er overbevist om at du ikke har glemt noget.
3Typisk vil det være af stor betydning at lave et budget for dit byggeri, så du føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det vil være fornuftigt at nedfærdige samtlige udgifter, og så undersøge ens udgift ved dem én efter én.
4Der kommer altid ubelejlige bump på vejen i forbindelse med større projekter, og pga. dette vil det vise sig værdifuldt at der er afsat passende tid i kalenderen, med det formål at man er ubekymret om at nå i mål med projektet.
5Ved projekter udendørs har vejret en betydningsfuld rolle. Således skal du med jævne mellemrum kigge på meldingerne om vejret når du nærmer dig byggeprojektet, så du slipper for at det uden varsel begynder at stå ned i stænger i samme sekund som du står midt i det vigtige projekt.
6Forud for at du indleder arbejdet er det ekstremt fornuftigt at du sikrer dig, at projektet overholder loven. Med udgangspunkt i din boligtype kan der vise sig diverse retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke må.
7Du bør nødig gå på kompromis med dit eget helbred, så glem ikke sikkerhedstøj inklusiv sko og hjelm der sikrer dig imod eventuelle skader. Det er klogt at have styr på dit eget helbred i byggeprojektet, især ifald du ikke fremskaffer hjælp fra en fagmand.
8Du skal på ingen måde fattes værktøj. Tit vil det være erstatteligt at du har grejet til disposition akkurat som du starter dit byggeprojekt. Det er desuden fordelagtigt at medtage disse udgiftsposter i dit udgiftsbudget.
9Du kan tænke over hvorvidt det er muligt at klare det hele selv, eller du hellere burde tilkøbe professionel hjælp til delelementer af arbejdet. Forudsat at du sikrer dig assistance fra en fagperson er det en god idé at notere en pris fra flere virksomheder.
10Godt forarbejde bliver vejen til et godt forløb med din byggeproces. Du bør overveje at liste en effektiv tidsplan, der dikterer hvilke opgaver du vil lave hvornår, og som ligeledes indeholder en rækkefølge. Det anbefales at være realistisk idet du sammensætter handlingsplanen.
11Nogle gange kan man indhente økonomisk hjælp fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det bliver givet når projektet er miljøvenligt. Modtagelsen af tilskud kræver altså at byggeprojektet har en positiv indvirkning på klimaet.
12Det kan vise sig at være godt at sikre sig en hjælpende hånd til byggeprojektet, i særdeleshed når det er omfattende byggeprocesser. Nogle byggerier skal gerne udføres af mere end en person. Derudover vil det vise sig mere effektivt og mere interessant at dele arbejdet med andre.
De højest ratede byggeshops
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket jo er yderst overlegent. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 anbefalinger, hvor hele 59 % giver maksimum point, og bare 9 % giver bundkarakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er usædvanligt betryggende. Scoren er et gennemsnit af 23.161 ratings, hvoraf imponerende 69 % giver topkarakter, og blot 8 % giver bundkarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er yderst beundringsværdigt. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 19.208 anbefalinger, hvor intet mindre end 84 % giver 5 stjerner, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som klart er virkelig flot. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 bedømmelser, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 2 % har givet bundkarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er ultra betryggende. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvoraf hele 76 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 4 % giver den dårligste rating. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Hvilken mulighed for fragt skal du vælge?

Masser af e-forretninger tilbyder på nuværende tidspunkt diverse forskellige billige metoder til levering til træbetonplader. En af favoritterne er i dag pakkeshops, fordi du så nemt kan hente pakken præcis når det passer dig. Leveringstypen er nemlig virkelig ligetil, og mange gange ydermere den mest letkøbte leveringstype.

Du burde på samme måde prøve at få pakken bragt til din lejlighed eller hus eller ud til dit arbejde. Muligheden er af og til et hak mere pebret, men ydermere virkelig smart for træbetonplader online. Den mindst kostelige leveringsversion vil dog utvivlsomt være at du selv henter produkterne, hvilket dog står og falder med at du har bopæl nærved e-forretningens butikker, for eksempel Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringstiden på træbetonplader kan være yderst central om vi mangler dine nye produkter lige om lidt, og herved er det virkelig vigtigt at vi gransker den estimerede leveringsdato på træbetonplader. De fleste online forhandlere – for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – stiller udsigt til billig 1 hverdags levering på en masse varenumre online, men vær opmærksom på at det beroer på at bestillingen anbringes tidligere end et fastsat klokkeslæt, således at de sandsynligvis kan nå at få pakken afsted forinden de pakkeansatte tager hjem.

Flere online outlets byder på levering uden beregning på træbetonplader online, men i mange tilfælde kun hvis du aftager for et konkret beløb. Derudover bør du gribe den billigste form for fragt, som oftest er at få leveret produkterne til et afhentningssted.

En hel del webbutikker foreslår click-and-collect hvor du bestiller billig træbetonplader på nettet og afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Bygma, Bauhaus, 10-4 og Silvan. De tildeler fx klik-og-hent på træbetonplader i disse byer:

Brøndby, Kokkedal, Nørresundby, Birkerød, Viborg, Brønderslev, Haderslev, Ballerup, Holstebro, Solrød Strand, Randers, Nærum, Risskov, Rudersdal, Taastrup, Hedehusene, Odder, Dragør, Korsør, Kolding, Rønne, Herning, Jyllinge, Silkeborg, Aabenraa, Frederikshavn, Skive, Kalundborg, Brabrand, Brønshøj, Tilst, Stenløse, Vallensbæk, Gladsaxe, Holbæk, Fredericia, Søborg, Ølstykke, Aarhus, Rødovre, Gentofte, Haslev, Vejle, Nakskov, Grenaa, Frederikssund, Ringsted, Thisted, Svendborg, Tårnby, Hvidovre, Herlev, Virum, Lillerød, Lystrup, Åbyhøj, Højbjerg, Hørsholm, Slagelse, Glostrup, Hillerød, Hjørring, Vanløse, Farum, Køge, Roskilde, Hobro, Odense, København, Varde, Esbjerg, Helsingør, Hedensted, Valby, Nyborg, Skanderborg, Greve, Vordingborg, Frederiksberg, Frederiksværk, Næstved, Horsens, Albertslund, Ishøj, Nykøbing Falster, Middelfart, Lyngby, Charlottenlund, Aalborg, Sønderborg, Ikast, Værløse, Struer, og Allerød, .

Afhentning ift. træbetonplader er tilgængeligt i alle dele af landet: Jylland (Vestjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Østjylland, Midtjylland, Syddanmark), Sjælland (Lolland, Nordsjælland, Bornholm, Falster, Vestsjælland, Østsjælland, Amager, Hovedstaden, Midtsjælland, Sydsjælland) og Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Nordfyn).

Når man ser på data er det klart, at internet shoppere mange gange efterspørger fx træbetonplader online og køb træbetonplader. Foruden dette ser vi jævnligt netshoppere søge eksempelvis træbetonplader tilbud, træbetonplader priser samt billig træbetonplader, plus de gængse byggecentre som 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Stark, Davidsen, Bygma, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Bedste tilbud på træbetonplader

Det er super gnidningsløst for almindelige mennesker at vurdere prisniveauet på billige træbetonplader online fra flere e-forhandlere, og så har en lang række webshops været nødt til at reducere prisniveauet på træbetonplader drastisk, og ovenikøbet frembyde portofri levering.

Det kan dog imidlertid blive profitabelt at eftergå enkelte internet firmaer efter tilbud og udsalg på træbetonplader online før du gennemfører din bestilling, således at man er tryg ved at skaffe sig den mest betalelige pris. Se ikke kun hos de velkendte byggemarkeder som Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen og Stark.

Du bør lige meget hvad være omhyggelig med, at såfremt en butik annoncerer billige træbetonplader online på tilbud til en pris der virker umådelig gunstig, så kan det ofte være et bevis på en falsk internet virksomhed. Kortkøb er dog dækket ind under et regelsæt, hvilket beskytter kunden overfor svindlende internet selskaber.

Vi slår generelt et slag for bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kan du udnytte en billig afdragsløsning som f.eks. ViaBill, når du hellere vil afdrage beløbet til træbetonplader over flere uger. Dette foreslåes som regel ved specialiserede netshops, men sjældent de store byggekæder som eksempelvis Davidsen, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Bauhaus og Jem og Fix.

Når der ses på statistikkerne er det klart, at internet shoppere mange gange efterspørger eksempelvis træbetonplader priser og træbetonplader online. Vi ser desuden jævnligt mennesker lede efter for eksempel træbetonplader tilbud, køb træbetonplader samt billig træbetonplader.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg træbetonplader er 9810 kr. Pristjekket er vurderet til 4.4 ud af 5 stjerner baseret på 7 brugeranmeldelser.

Det var helt ok.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
Analyser andre menneskers meninger

Trustpilot fremskaffer stort set passelige chancer for at tolke mange nuværende brugeres anmeldelser og på grund af dette er det en hjælp, at du læser online webshoppens ratings forinden du handler billige træbetonplader online.

Facebook fremskaffer ydermere egentlig fremragende chancer for at få en idé om online forhandlerens troværdighed. Herinde ser vi en række internet forretninger som tilbyder folk at afgive en bedømmelse af virksomhedens service, hvilket også bør anvendes til at få et indtryk af kundetilfredsheden.

Forinden nogen shopper billige træbetonplader online på en e-shop burde man når alt kommer til alt gennemgå forhandlerens handelsbetingelser, men det er mange gange et omfattende projekt, specielt på de gængse byggecentre som Bauhaus, Davidsen, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg og Bygma.

Et alternativ kunne derfor være at undersøge hvorvidt internet firmaet er verificeret af e-mærket, da det kan være en antydning af at internet forhandleren adlyder de gældende danske regler, udover at internet selskabet rutinemæssigt revurderes af specialister som har megen viden om vilkårene.

Desuden tilbydes du mulighed for at få assistance, for så vidt du oplever dilemmaer ved din shopping med træbetonplader. Yderligere går vi ind for at man er opmærksom på de mest relevante reglementer gældende for bestillingen af træbetonplader online, som eksempelvis hvilken ombytningsret internet forretningen lover.

På grund af dette er det samtidig relevant, at man når som helst beholder ens e-mail kvittering, således man senere kan eftervise sit køb af træbetonplader, ligegyldig om man handler fra 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Bygma eller Silvan.

Anna Madsen gav 5 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

Henrik gav 4 stjerner

Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

Marianne P gav 5 stjerner

Bliver leveret til dato

Jette Poulsen gav 5 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

9 gode råd til når du køber online
1Antal dages levering kan være yderst central forudsat du absolut skal bruge ordren om få sekunder, så herved er det altså passende at vi besigtiger den anslåede leveringstid på træbetonplader. Adskillige online virksomheder reklamerer med billig levering på blot en enkelt hverdag på en række varer, men vær påpasselig da det er forudsat at transaktionen gennemføres forinden et fastslået tidspunkt.
2Vi anbefaler generelt at bemærke om online forretningen er e-mærke godkendt, hvilket længe har været et fingerpeg om at online firmaet retter sig efter de officielle regler, og at online virksomheden fra tid til anden besøges af specialister der er inde i reglerne. Forinden folk shopper billige træbetonplader hos en e-forretning behøver de uden tvivl få overblik over webshoppens handelsbetingelser.
3Generelt tilråder vi shopping med kort eller mobilbetaling. Køb med kort er dækket ind under en lovbestemmelse, som assisterer folk overfor bedrageriske internet varehuse. Som en alternativ mulighed burde du anvende en afdragsordning fra fx ViaBill, hvis du higer efter at betale betalingen over et længere tidsrum.
4Trustpilot fører til de facto fine løsninger til at studere en stor gruppe andre konsumenters evalueringer og af den grund kan det være til hjælp, at du sonderer online webshoppens omtaler forinden du køber billige træbetonplader online. Facebook frembringer for øvrigt uden sammenligning gavnlige metoder til at få et kig ind i internet shoppens popularitet.
5Den billigste form for levering vil utvivlsomt være at hente ordren selv, som desværre betinges af at du opholder dig med kort afstand til netbutikkens hjemsted. Den løsning er meget væsentlig forudsat man behøver træbetonplader om et øjeblik. Alternativt så lover nogle få internet handler portofri fragt, men undertiden er det kun gældende hvis man indkøber for en fastsat pris.
6Det er i dag yderst let gængeligt for alle at finde de bedste priser online på billige træbetonplader i blandt forskellige online forretninger, og til gengæld tilbyder langt de fleste online varehuse gratis fragt. Men det kan stadigvæk være udbytterigt at se nærmere på indtil flere internet virksomheder i Danmark efter tilbud inden du bestiller, sådan at du er tryg ved at modtage den laveste pris.
7Inden folk bestiller billige træbetonplader hos en netshop bør de i reglen tage stilling til netbutikkens handelsvilkår, dog er det naturligvis ikke særlig morsomt. Endvidere foreslåes det at køberen er opmærksom på de fundamentale betingelser der kan håndhæves i forbindelse med handlen med billige træbetonplader online, f.eks. hvilken bytteret internet forhandleren tilbyder.
8En hel del netshops tilbyder nu om stunder alverdens billige leveringsformer til træbetonplader. En af de mest anvendte er nu til dags at få leveret til en pakkeshop, hvor du selv afhenter de købte varer den dag der passer dig. Den er jo rigtig gnidningsløs, samt endda også den billigste fragttype.
9Enkelte netshops yder billig levering på træbetonplader, men undertiden er det betinget af at der aftages for et konkret beløb. Ellers må du foretrække den mindst kostelige fragtform, der i mange tilfælde vil være at få fragtmanden til at køre bestillingen til et udleveringssted. Fragtløsningen bliver sædvanligvis desuden super let gængelig. Den billigste mulighed for fragt vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter pakken.