Topskruetrækker, 13mm Wera
180 kr.
Læs mere
Topskruetrækker, 6mm Wera
146 kr.
Læs mere
Topskruetrækker, 5mm Wera
138 kr.
Læs mere
Topskruetrækker, 8mm Wera
176 kr.
Læs mere
Topskruetrækker, 11mm Wera
216 kr.
Læs mere
Topskruetrækker, 7mm Wera
136 kr.
Læs mere
Topskruetrækker, 9mm Wera
202 kr.
Læs mere
Topskruetrækker, 12mm Wera
250 kr.
Læs mere
Topskruetrækker, 10mm Wera
188 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut super vigtigt at vide, om den vare du vil købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Ellers kan du vælge et andet.
Du bør vide hvilke betingelser der gælder i forbindelse med din bestilling online, så du undgår problemer med bl.a. returret. Derfor skal man læse firmaets regler.
Du vil finde forskelle i prisniveauet på billige topskruetrækker alt efter hvor du handler online. Enkelte har fokus på gode tilbud, hvorimod andre vil have kompetent rådgivning. Du skal gøre dig tanker om hvad du foretrækker.
Såfremt du har brug for produkterne hurtigt eller bare ønsker at blive fri for leveringsgebyret, så kan du med fordel køre varerne selv. Det er hovedsageligt et alternativ i de store byggekæder.
Nogle byggecentre fremviser et bredt udvalg, hvorimod andre specialiserer sig i en specifik varetype. Du bør tænke igennem om det er betydningsfuldt for dig at have mange grupper af varer at vælge i mellem, udover bare topskruetrækker.
For mange er byggeprojekter lig med talrige spørgsmål. Derved bør du bestille ved en netbutik, hvor du får gode råd til valg af topskruetrækker.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og landskendte forretninger, som kan give en tryghedsfølelse til dig der skal købe online. Det kan du se en fordel i.
De udbredte byggemarkeder sælger varer fra en lang række forskellige nichebutikker, hvilket giver dig mulighed for at handle fra et stort udvalg af topskruetrækker online.
De kendte byggecentre har butikker nær dig, og på grund af det har folk mulighed for at bestille online og hente byggematerialerne på egen hånd. I kraft af det kan man blive fri for fragten, samt sågar få produkterne straks.

Nichewebshop

Hovedparten af nichebutikker på internettet er opstartsfirmaer, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, eventuelt sågar fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at hjælpe når du bestiller topskruetrækker online fra deres webshop.
De fleste webshops i små nicher er specialister i deres online produktudvalg, idet de kun sælger disse produkter. På grund af det bør du forvente ekstra brugbar service fra ansatte som er eksperter i lige præcis topskruetrækker.
Forskellige nicheforhandlere er producenter af varerne der kan købes fra de større webshops. Når du køber direkte på niche netbutikkerne online er det muligt at få skarpere priser.
De 10 største byggemarkeder

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og beskæftiger nu flere end 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

topskruetrækker harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og udgøres i dag af ca. 2.000 kollegaer i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

topskruetrækker jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og beskæftiger nu omtrent 2.100 ansatte i kædens 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og styres dagligt af mere end 2.300 medarbejdere i kædens 56 varehuse. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

topskruetrækker bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og styres dagligt af over 1.000 mennesker i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på gode tilbud til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og er nu arbejdsplads for flere end 100 medarbejdere i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 satser på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 500 millioner kroner.

topskruetrækker silvan

Silvan kom frem i 1968, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 medarbejdere i selskabets 41 butikker. Silvan fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og udgøres nu af flere end 1.000 kollegaer i forretningens 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og beskæftiger i dag mere end 500 medarbejdere i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Stark begyndte i 1896, og beskæftiger i dag ca. 2.000 ansatte i firmaets 72 varehuse. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger årligt for omkring 7 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Man skal aldrig gå ned på udstyr. Tit kan det vise sig strategisk at have grejet klar til brug forinden du iværksætter byggeriet. Du bør huske at indkalkulere disse udgifter i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
2Det kan vise sig at være godt at søge hjælp til byggearbejdet, især ift. vigtige byggeprocesser. Krævende byggerier gør krav på flere end en enkelt person. Derudover må det blive hurtigere og mere interessant når man ikke er ene om det.
3Det kan vurderes om du selv bør stå for hele projektet, eller du må hente hjælp fra en ekspert til delelementer af byggeriet. Ifald du anskaffer hjælp fra en fagmand kunne det være en god idé at notere uforpligtende tilbud fra flere foretagender.
4Typisk vil det være betydningsfuldt at have lavet et udgiftsbudget for dit projekt, så man har styr på den økonomiske del. Det kan blive sundt at notere hver enkelt udgift, og efterfølgende dokumentere ens udgift ved dem hver især.
5Længe før du iværksætter arbejdet kan det vise sig vildt fornuftigt at have styr på, at projektet overholder loven. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der vise sig en række love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
6Du kan søge hjælp rent økonomisk til ombygninger. Det gives såfremt byggeprojektet gør en forskel for klimaet. Bidraget kræver dermed at renoveringen har betydning for klimaet.
7Forberedelse viser sig som vejen til succes med dit arbejde. Du skal sammensætte en struktureret arbejdsplan, der beskriver hvilke gøremål der skal laves på hvilket tidspunkt, med en dertilhørende rækkefølge. Forsøg at være realistisk når du sammensætter din tidsplan.
8Det er aktuelt at du har de påkrævede bygningsmaterialer parat forinden du begynder arbejdet. Du bør nedskrive en punktforms liste som samler alle de ting der skal bruges, og så gennemgå hvert eneste punkt, med øje for at du kan føle dig tryg ved at alt er som det skal være.
9Du skal unden ingen omstændigheder nedprioritere dit velbefindende, så glem ej beklædning som fx sko og hjelm som hjælper dig overfor eventuelle uheld. Det er fundamentalt at have styr på dit velbefindende i arbejdet, hovedsageligt hvis du ikke investerer i assistance fra en professionel.
10Der findes et stort udvalg af vejledninger og videoer på internettet hvorfra du kan få inspiration. Særligt YouTube er kilde til ret så meget konstruktiv information, ikke mindst forudsat at du kigger i hele verden.
11Der kommer jævnligt utidige hovedpiner ved svære opgaver, og som følge heraf kan det være væsentligt at man har afsat passende tid i agendaen, som bidrager til at man er ubekymret om at nå i mål.
12For udendørs byggeprojekter har vejrsituationen meget at sige. Af den grund må du med jævne mellemrum lægge mærke til vejrprognosen i dagene op til byggeriets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det pludselig starter med at stå ned i stænger når du netop vil i gang med det avancerede projekt.
De bedst vurderede byggeshops
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er ualmindeligt overlegent. Evalueringen er baseret på 19.208 bedømmelser, hvoraf hele 84 % giver den højeste karakter, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, hvilket uden tvivl er temmelig imponerende. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 anbefalinger, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 4 % har givet den laveste karakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er ultra flot. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 ratings, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 9 % giver den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket tydeligvis er ret så godt arbejde. Scoren er regnet ud fra 23.161 kommentarer, hvor ikke mindre end 69 % giver toprating, og blot 8 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som klart er absolut betryggende. Vurderingen grundlægges af 11.467 anmeldelser, hvor ikke mindre end 86 % giver 5 stjerner, og bare 2 % giver den dårligste rating. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken løsning til levering er bedst?

Flere e-butikker giver heldigvis et bredt udvalg af billige leveringsmåder til topskruetrækker. Førstevalget hos mange er nu om stunder pakkeshops, hvor du kan afhente de nyindkøbte produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Leveringstypen er nemlig særligt bekvem, og ofte endda den mest betalelige form for fragt.

Du burde alternativt planlægge at få pakken bragt til din private bopæl eller ud til dit arbejdes adresse. Fragtformen er beklageligvis et hak mindre billig, men omvendt virkelig simpel ift. topskruetrækker online. Den prisbilligste type af levering er utvivlsomt selv at hente produkterne, hvilket forudsætter at du befinder dig med kort afstand til internet firmaets byggemarked, fx Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

Leveringstidspunktet på topskruetrækker er selvfølgelig meget vital om man har brug for din pakke øjeblikkeligt, så af den grund er det komplet væsentligt at man studerer den estimerede leveringsdato for topskruetrækker. En række online outlets – for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – udlover billig levering efter en enkelt hverdag på mange varer online, som alligevel beroer på at transaktionen realiseres forud for et aftalt klokkeslæt, med det formål at de sandsynligvis kan nå at få varerne afsendt forud for at pakkepersonalet tager hjem.

Visse e-firmaer lover fragt uden omkostninger på topskruetrækker online, men for det meste er det forudsat at du indkøber for et fastsat beløb. Som alternativ må man overveje den billigste leveringsmulighed, hvilket i mange tilfælde vil være at få fragtmanden til at køre ordren til et udleveringssted.

En del webbutikker tilbyder klik-og-hent hvor man handler billig topskruetrækker derhjemme og selv henter i butikken. Eksempelvis Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Davidsen, Silvan og 10-4. Byggemarkederne udlover bl.a. afhentning af topskruetrækker i følgende områder:

Hedehusene, Næstved, Svendborg, Køge, Dragør, Jyllinge, Middelfart, Korsør, Sønderborg, Vanløse, Frederikssund, København, Haslev, Esbjerg, Aabenraa, Odder, Tilst, Lyngby, Struer, Nykøbing Falster, Grenaa, Kolding, Birkerød, Rønne, Glostrup, Hvidovre, Ballerup, Thisted, Lillerød, Vallensbæk, Nakskov, Gladsaxe, Hørsholm, Nørresundby, Holbæk, Skanderborg, Odense, Ishøj, Værløse, Virum, Rødovre, Fredericia, Charlottenlund, Viborg, Åbyhøj, Roskilde, Herning, Nyborg, Brøndby, Ikast, Hedensted, Hobro, Tårnby, Silkeborg, Gentofte, Aalborg, Skive, Ringsted, Nærum, Frederiksberg, Vordingborg, Allerød, Slagelse, Vejle, Farum, Aarhus, Ølstykke, Søborg, Varde, Kalundborg, Greve, Frederikshavn, Horsens, Lystrup, Taastrup, Hjørring, Frederiksværk, Helsingør, Herlev, Randers, Hillerød, Højbjerg, Albertslund, Kokkedal, Solrød Strand, Rudersdal, Brønshøj, Holstebro, Risskov, Valby, Brabrand, Stenløse, Haderslev, og Brønderslev, .

Click-and-collect ift. topskruetrækker er en mulighed i samtlige regioner af Danmark: Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn), Jylland (Vestjylland, Syddanmark, Nordjylland, Midtjylland, Østjylland, Sønderjylland, Sydjylland) og Sjælland (Falster, Sydsjælland, Lolland, Østsjælland, Nordsjælland, Amager, Midtsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Vestsjælland).

Ved kig i data fremstår det tydeligt, at netshoppere jævnligt kigger efter eksempelvis topskruetrækker online og køb topskruetrækker. Derudover ser vi mange gange netshoppere lede efter bl.a. topskruetrækker priser, billig topskruetrækker samt topskruetrækker tilbud, foruden de gængse byggekæder som Silvan, Bygma, Stark, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus og Harald Nyborg.

Rabat på topskruetrækker

Det er i dag ret praktisk for almindelige dødelige at sammenligne priser på billige topskruetrækker online hos diverse webshops, og herved har en hel del online forhandlere været presset til at at trykke prisen på topskruetrækker drastisk, og endda frembyde portofri levering.

Det kan imidlertid være lukrativt at granske nogle forskellige webshops efter billige priser på topskruetrækker online forud for at du færdiggør din shopping, så du er velinformeret til at antage den mest attraktive pris. Kig ikke blot hos de kendte byggecentre som Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Bygma og Bauhaus.

Man skal trods alt huske på, at når en internet webshop tilbyder billige topskruetrækker online på tilbud til en pris der kan virke kolossalt billig, så kan det for det meste være en varsel om en snydagtig e-forhandler. Handler med kort er heldigvis indbefattet af en retningslinje, der passer på dig som køber overfor snydagtige internet butikker.

Vi anbefaler kortbetalinger eller mobilbetaling. Alternativt kunne du drage nytte af en løsning som f.eks. ViaBill, hvis du ser en fordel i at klare beløbet til topskruetrækker ude i fremtiden. Dette foreslåes som regel ved niche webshops, men ikke de kendte byggekæder som fx 10-4, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Harald Nyborg og XL-Byg.

Når der ses på data står det markant, at internet shoppere mange gange efterspørger fx billig topskruetrækker og topskruetrækker tilbud. Foruden dette ser man som regel folk søge efter fx topskruetrækker priser, topskruetrækker online og køb topskruetrækker.

Analyser tidligere kunders anbefalinger

Trustpilot frembyder regulære fantastiske genveje til at gennemsøge en stor portion nuværende køberes synspunkter og af den grund er det fornuftigt, at du sonderer e-butikkens kritik inden du køber billige topskruetrækker online.

Facebook tilbyder dig ligeledes flere fornemme chancer for at få indblik i e-firmaets troværdighed. Tilmed møder vi endda internet varehuse hvor folk kan udforme en vurdering af ordreforløbet, som ydermere må anvendes til at danne dig et indtryk af kundetilfredsheden.

Inden nogen bestiller billige topskruetrækker online på en internet virksomhed kan de faktisk gennemlæse virksomhedens forretningsaftale, det er dog mange gange ikke super spændende, specielt ved de store byggemarkeder som Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Bygma og Bauhaus.

Et nemt alternativ kunne være at kigge om online virksomheden er tilsluttet e-mærket, grundet at det skulle være et sympol på at e-handlen accepterer de opstillede regler, foruden at internet selskabet lejlighedsvis besøges af fagmænd der har ekspertise inden for de gældende love.

Dette er desuden din lejlighed til en hjælpende hånd, for så vidt du møder problemstillinger i processen med din shopping med topskruetrækker. I øvrigt foreslår vi at køberen er opmærksom på de mest centrale vilkår der indvirker på bestillingen af topskruetrækker online, f.eks. hvilken byttepolitik internet butikken kører med.

I den forbindelse er det desuden afgørende, at man stadig sikrer sin kvittering på e-mail, så man i fremtiden kan vidne om købet af topskruetrækker, ligegyldig om man bestiller fra Bauhaus, Stark, 10-4, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg eller Davidsen.

Inger Christensen gav 5 stjerner

Intet at klage over

Louise A gav 4 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

Inge gav 5 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

Lars Sørensen gav 4 stjerner

God pris og alt ok

9 gode råd til køb på nettet
1Flere internet virksomheder sikrer fragt uden beregning på topskruetrækker, men undertiden er det betinget af at der købes for en fastsat sum. Desuden kan du udse dig den mest betalelige løsning til levering, der typisk vil blive at få fragtmanden til at levere bestillingen til et afhentningssted. Den viser sig desværre samtidig usædvanlig overkommelig. Den billigste leveringsform er utvivlsomt selv at hente ordren.
2Vi foreslår generelt at efterse om internet forretningen er e-mærke godkendt, grundet at det burde være en sikring om at webbutikken efterlever dansk lovgivning, og at netshoppen fra tid til anden ses til af specialister der er inde i bestemmelserne på området. Forud for at nogen køber billige topskruetrækker hos en e-forretning burde man altid gøre sig bekendt med indholdet af webshoppens betingelser.
3Fragttiden er naturligvis meget relevant hvis vi mangler din pakke lige om lidt, og derfor er det aldeles essentielt at man tjekker leveringstiden ved topskruetrækker. En hel del e-handler præsterer billig dag-til-dag levering på deres bedst sælgende produkter, men glem ikke at det er underforstået at transaktionen gennemføres før et aftalt tidspunkt.
4Flere online firmaer udlover i dag en række forskellige billige former for levering til topskruetrækker. Den mest anvendte er på nuværende tidspunkt afhentningssteder, og så skal du blot gå forbi efter varerne lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtmetoden er altså vældig overkommelig, og oftest derudover den mest betalelige form for levering.
5Generelt tilråder vi kortbestillinger eller MobilePay. Køb med gængse betalingskort er omfavnet af Indsigelsesordningen, som skærmer køberen overfor svindlende webshops. Som en alternativ mulighed burde du drage nytte af en billig afbetalingsordning som fx ViaBill, forudsat du tilstræber at godtgøre prisen over en længere periode.
6Trustpilot tilbyder dig egentlig gode muligheder for at udforske flere andre forbrugeres ratings og herved er det anbefalelsesværdigt, at du læser e-forretningens kritik før du bestiller billige topskruetrækker online. Facebook bringer dig desuden aldeles relevante metoder til at få indsigt i netbutikkens kundefokus.
7Det er efterhånden temmelig overkommeligt for alle og enhver at finde de bedste tilbud online på billige topskruetrækker fra flere internet virksomheder, og på grund af dette frembyder flere forretninger på nettet fragt uden betaling. Trods dette kan det trods alt være lønsomt at efterprøve en række e-butikker efter udsalg og tilbud forud for at du placerer ordren, således at man er skråsikker på at skaffe sig den bedste pris.
8Inden nogen bestiller billige topskruetrækker hos en online butik kan man for at være på den sikre side løbe igennem shoppens forretningsbetingelser, det er dog tit ikke specielt ophidsende. Tilsvarende er det klogt at man er oppe på mærkerne omkring de mest vitale vedtægter der indvirker på købet af billige topskruetrækker online, til eksempel hvilken returrettighed internet forretningen benytter.
9Den mest prisbevidste leveringsmanér er utvivlsomt selv at hente ordren, som dog kræver at du opholder dig i kort afstand af e-forhandlerens lager. Den leveringsudgave kan være yderst central om du absolut skal bruge topskruetrækker straks. Alternativt så præsterer en række webbutikker fragt uden betaling, men ofte kræver det at der bestilles for en fastsat sum.