Topnøglehoved 1/2 22mm lang Belzer
186 kr.
Læs mere
Topnøglehoved udvendig 8mm Belzer
164 kr.
Læs mere
Topnøglehoved 1/2 15mm lang Bahco 7805DM-15
232 kr.
Læs mere
Topnøglehoved 1/2 14mm lang Bahco
222 kr.
Læs mere
Topnøglehoved udvendig 10mm Belzer
164 kr.
Læs mere
Topnøglehoved udvendig 17mm Belzer
176 kr.
Læs mere
Topnøglehoved 4mm Udvendig Belzer
132 kr.
Læs mere
Topnøglehoved 1/2 21mm lang Belzer
170 kr.
Læs mere
Topnøglehoved 6mm Udvendig Belzer
132 kr.
Læs mere
Topnøglehoved 1/2 24mm lang Belzer 7805DM
192 kr.
Læs mere
Topnøglehoved udvendig 19mm Belzer
188 kr.
Læs mere
Topnøglehoved 1/2 18mm lang Bahco 7805DM-18
242 kr.
Læs mere
Topnøglehoved 5mm Udvendig Belzer
132 kr.
Læs mere
Topnøglehoved udvendig 14mm Belzer
184 kr.
Læs mere
Topnøglehoved udvendig 12mm Belzer
166 kr.
Læs mere
Topnøglehoved udvendig 7mm Belzer
150 kr.
Læs mere
Topnøglehoved 1/2 13mm lang Bahco
214 kr.
Læs mere
Topnøglehoved 1/2 17mm lang Bahco
242 kr.
Læs mere
Topnøglehoved 1/2 19mm lang Bahco
242 kr.
Læs mere
Topnøglehoved 1/4 7mm Bahco
98 kr.
Læs mere
Topnøglehoved 1/4 13mm Bahco
108 kr.
Læs mere
Topnøglehoved 1/2 16mm lang Bahco 7805DM-16
242 kr.
Læs mere
Topnøglehoved udvendig 5mm Belzer
174 kr.
Læs mere
Topnøglehoved 1/4 10mm Bahco
102 kr.
Læs mere
Topnøglehoved udvendig 6mm Belzer
150 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du skal have varerne med det samme eller bare gerne vil blive fri for fragtgebyret, så kan du tænke over at køre materialerne på egen hånd. Dette er hovedsageligt en mulighed ved de udbredte byggecentre.
Der findes forskelle i udsalgspriserne på billige topnøglehoved hos de forskellige online byggecentre. En del vil have de bedste tilbud, imens nogle har kompetent rådgivning. Du bør vurdere hvad der for dig er det vigtigste.
For nogle er gør-det-selv projekter ens betydende med en stor portion spørgsmål. Hermed bør du overveje at købe fra et online byggemarked, hvor du har mulighed for at få rådgivning og sparring omkring topnøglehoved.
Flere byggekæder udbyder et stort udvalg af varer, imens øvrige fokuserer på en specifik varetype. Du skal vurdere om det er vigtigt for dig at du har mange forskellige typer af varer at vælge fra, foruden blot topnøglehoved.
Det er selvsagt utrolig relevant at tjekke, om det produkt du vil købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Alternativt må du kigge hos de andre.
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser der gælder når du bestiller online, så du slipper for problemer med bl.a. returret. Af den grund bør man undersøge firmaets betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder sælger produkter fra adskillige nichebutikker, og dermed kan du handle fra et stort sortiment af topnøglehoved online.
De store byggemarkeder er etablerede og velkendte forretninger, hvilket kan medvirke til en tryghedsfølelse til dig som køber online. Det kan du se som en fordel.
De store byggecentre er tilgængelige i nærheden af dig selv, og pga. det har de fleste tilbuddet om at købe online og fragte byggematerialerne personligt. Som følge af det kan du overveje at undvære fragten, samt sågar få varerne nu og her.

Nichewebshop

De fleste nicheforhandlere er små firmaer, som typisk er dansk ejede, muligvis sågar lokalt fra dit område. Dem hjælper du når du bestiller topnøglehoved online fra deres webshop.
Forskellige webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er producenter af varerne som du kan finde i byggemarkederne. Ved køb direkte fra nichebutikkerne online får du en billig pris.
Majoriteten af specialiserede webshops er ekstremt passionerede omkring deres online produktkategori, idet de har skarpt fokus på disse varer. Derfor forventes det at du får en høj grad af erfaren assistance fra ansatte med specialistviden i netop topnøglehoved.
De største byggemarkeder i Danmark
topnøglehoved bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og udgøres nu af mere end 1.000 mennesker i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på gode tilbud til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og udgøres i dag af omkring 2.000 ansatte i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg sætter ind på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og styres dagligt af ca. 100 personer i firmaets 6 byggecentre. 10-4 fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og lønner i dag mere end 1.000 medarbejdere i selskabets 9 butikker. Davidsen fokuserer på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og omfatter i dag omkring 2.000 personer i de 72 byggecentre. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

topnøglehoved silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og omfatter i dag ca. 1.000 medarbejdere i selskabets 41 byggecentre. Silvan har fokus på gode tilbud til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og styres dagligt af mere end 500 kollegaer i de 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Bygma startede i 1952, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.300 kollegaer i firmaets 56 varehuse. Bygma satser på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

topnøglehoved jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og beskæftiger nu over 2.100 mennesker i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber at sælge til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

topnøglehoved harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og udgøres nu af i omegn af 2.000 personer i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Der kan findes rigelige mængder af hjælpeartikler og videoer online hvorfra du kan få tips og tricks. Navnligt YouTube er anvendeligt med betydelige mængder konstruktiv info, specielt forudsat at man søger på engelsk.
2Der viser sig som regel overraskende problematikker når det kommer til omfangsrige projekter, og ergo kan det være essentielt at man har afsat nok tid i handlingsplanen, således at man kan føle sig afslappet omkring at nå det til den planlagte tid.
3Du kan overveje om du burde stå med hele projektet selv, eller du alternativt bør tilkøbe hjælp fra en fagmand til delelementer af byggeprocessen. Forudsat at du søger professionel hjælp er det en god idé at hente en pris fra forskellige firmaer.
4Forberedelse vil være kilden til at lykkes med dit arbejde. Du må udarbejde en klar strategi, der beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil udføre på hvilken dag, og som ligeledes indeholder en kronologisk orden. Vær realistisk når du sammensætter din strategi.
5Det er muligt at forsøge at få et bidrag fra det offentlige til byggeprojekter. Det gives såfremt ombygningen hjælper miljøet. Af få tilbud om et bidrag betinges altså af at projektet har en positiv indvirkning på klimaet.
6Det kan blive betydningsfuldt at have de relevante byggematerialer handlet ind i god tid før du tager fat på din byggeproces. Du kunne nedskrive en simpel indkøbsseddel hvor der bør fremgå hver eneste ting som er nødvendige, og derefter granske hver enkelt ting, hvormed du er tryg ved at du har det hele.
7For projekter udenfor kan eventuelt regnvejr få meget at sige. På grund af dette bør du hyppigt se vejrmeldingerne i forbindelse med igangsættelsen af arbejdet, så du slipper for at det uden varsel begynder at vælte ned bedst som du vil i gang med det avancerede byggeprojekt.
8Du må for alt i verden ikke gå på kompromis med sikkerheden, så husk sikkerhedstøj som eksempelvis sko og hjelm som beskyttelse overfor eventuelle uheld. Det er klogt at have styr på dit eget ve og vel i arbejdet, specielt når du ikke investerer i professionel hjælp.
9Du må nødig undvære arbejdsredskaber. Typisk kan det være meningsfuldt at have udstyret parat inden du starter byggeprojektet. Det er derudover godt at medtage de medfølgende udgifter i byggeriets budget.
10I mange tilfælde vil det være vigtigt at have lavet et budget for byggeprojektet, så man føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det må være fordelagtigt at kortlægge samtlige udgifter, hvorefter man kunne finde frem til omkostningen ved hver enkelt.
11Det kan vise sig at være godt at sikre sig hjælp til projektet, ikke mindst når det er store byggeopgaver. Omfattende byggeprojekter skal gerne udføres af mere end en person. Ydermere viser det sig bedre og sjovere at dele arbejdet med andre.
12Forud for at du indleder byggeriet er det ultra afgørende at du sikrer dig, at projektet er lovligt. Afhængigt af hvordan du bor vil der være forskellige love omkring, hvad der er lovligt, og hvad der er ulovligt.
De bedst vurderede byggeshops
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er kolossalt flot. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 anmeldelser, hvor intet mindre end 86 % giver topkarakter, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som uden tvivl er ultra flot. Vurderingen er baseret på 28.109 bedømmelser, hvor hele 76 % giver topkarakter, og kun 4 % har givet dumpekarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er virkelig betryggende. Ratingen grundlægges af 23.161 kommentarer, hvoraf intet mindre end 69 % giver den bedste karakter, og alene 8 % giver bundkarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er usædvanligt imponerende. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 meninger, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 9 % har givet den laveste karakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som uden tvivl er usædvanligt betryggende. Ratingen er baseret på 19.208 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 84 % giver topkarakter, og alene 2 % har givet dumpekarakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmetode er bedst?

Adskillige shops på nettet udlover i vore dage et stort udvalg af billige leveringsløsninger til topnøglehoved. En af dem der er mest populær er i vore dage at få sendt til en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente dine nye varer lige når det passer dig. Leveringsmetoden er nemlig virkelig hensigtsmæssig, og typisk endvidere den mest letkøbte løsning til levering.

Du kan lige så vel beslutte dig for at få pakken leveret til din adresse eller ud til dit arbejdes adresse. Denne er sædvanligvis en tak mere omkostningsfuld, men lige så vel ultra praktisk ved køb af topnøglehoved online. Den mest betalelige slags levering er utvivlsomt at hente varerne selv, som dog står og falder med at du befinder dig i nærheden af e-forhandlerens byggemarked, for eksempel Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringstidspunktet på topnøglehoved er jo temmelig betydningsfuld såfremt du mangler ordren nu og her, og herved er det jo væsentligt at man kontrollerer den anslåede leveringstid ved topnøglehoved. En del internet virksomheder – herunder Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – yder billig 1 hverdags levering på mange af shoppens produkter online, men vær vagtsom da det tager udgangspunkt i at ordren aflægges forud for et angivent tidspunkt, således at de har mulighed for at nå at få bestillingen afsted inden personalet drager hjemad.

Nogle enkelte internet varehuse præsterer fragt uden beregning på topnøglehoved online, men for det meste kun hvis der shoppes for et præcist beløb. I øvrigt burde du gribe den mest letkøbte fragtløsning, der mange gange vil blive at få fragtmanden til at bringe bestillingen til et udleveringssted.

Masser af webbutikker yder click-and-collect hvor man køber billig topnøglehoved online men selv henter i butikken. Fx Bygma, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg og Silvan. Byggecentrene giver blandt andet klik-og-hent på topnøglehoved i disse byer:

Vejle, Vallensbæk, Jyllinge, Varde, Åbyhøj, Rudersdal, Hørsholm, Esbjerg, Allerød, Silkeborg, Lillerød, Gladsaxe, Thisted, Hillerød, Holstebro, Herning, Ølstykke, Næstved, Hvidovre, Risskov, Herlev, Vordingborg, Ringsted, Hobro, Birkerød, Nykøbing Falster, Brønshøj, Albertslund, Charlottenlund, Brønderslev, Køge, Kokkedal, Kolding, Haderslev, Greve, Skanderborg, Randers, Brøndby, Nyborg, Frederikshavn, Nakskov, Middelfart, Roskilde, Odder, Helsingør, Rødovre, Struer, Rønne, Tilst, Lyngby, Søborg, Skive, Sønderborg, Gentofte, Slagelse, Farum, Viborg, Fredericia, Hjørring, Dragør, Horsens, Ishøj, København, Værløse, Svendborg, Vanløse, Glostrup, Aalborg, Hedensted, Ikast, Lystrup, Solrød Strand, Virum, Højbjerg, Odense, Frederikssund, Grenaa, Nærum, Haslev, Korsør, Valby, Brabrand, Nørresundby, Ballerup, Tårnby, Kalundborg, Aarhus, Hedehusene, Frederiksværk, Stenløse, Aabenraa, Taastrup, Frederiksberg, og Holbæk, .

Afhentning ift. topnøglehoved er tilgængeligt i samtlige områder af Danmark: Jylland (Østjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Sydjylland, Vestjylland, Nordjylland, Syddanmark), Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn) og Sjælland (Østsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland, Sydsjælland, Falster, Bornholm, Hovedstaden, Amager, Lolland, Vestsjælland).

Ved kig i tallene bliver det klart, at online shoppere ofte leder efter fx topnøglehoved online og topnøglehoved tilbud. Vi ser derudover som regel mennesker lede efter bl.a. køb topnøglehoved, topnøglehoved priser samt billig topnøglehoved, plus de store byggecentre som Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Silvan, Davidsen og Stark.

Priser på topnøglehoved

Det har vist sig at være temmelig hensigtsmæssigt for alle og enhver at finde tilbud på billige topnøglehoved online i blandt flere internet forhandlere i Danmark, og af den grund har adskillige online outlets set sig tvunget til at sænke prisen på topnøglehoved eftertrykkeligt, og endda garantere gratis levering.

Det kan til hver en tid vise sig rentabelt at kigge forbi en række e-butikker efter rabatter og tilbud på topnøglehoved online forinden du gennemfører din bestilling, således at man er garanteret at modtage den skarpeste pris. Kig ikke bare på de kendte byggecentre som Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Davidsen, XL-Byg, Silvan og Bygma.

Man må imidlertid være obs på, at såfremt en internet forhandler frembyder billige topnøglehoved online på tilbud til en tilbudspris som anses for urealistisk fordelagtig, kunne det mange gange være et kendetegn på en uoprigtig internet webshop. Kortbetalinger er heldigvis indbefattet af en foranstaltning, som assisterer køber imod fup internet webshops.

Generelt foreslår vi shopping med kort eller MobilePay. Som alternativ bør du vælge en løsning som f.eks. ViaBill, såfremt du hellere vil dække beløbet til topnøglehoved ude i fremtiden. Dette tilbydes normalt hos nichebutikker, i modsætning til de store byggecentre som for eksempel Bygma, Stark, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, XL-Byg, 10-4 og Bauhaus.

Når man kigger i søgedata er det markant, at netshoppere ofte efterspørger bl.a. topnøglehoved online og topnøglehoved tilbud. Derudover ser vi mange gange folk efterspørge blandt andet topnøglehoved priser, billig topnøglehoved og køb topnøglehoved.

Analyser tidligere kunders synspunkter

Trustpilot indebærer nogenlunde gode genveje til at kortlægge adskillige eksisterende forbrugeres iagttagelser og derved er det smart, at du ser nærmere på webbutikkens bedømmelser før du shopper billige topnøglehoved online.

Facebook resulterer i på samme måde stort set strålende muligheder for at få indtryk af online firmaets kundetilfredshed. Desuden møder vi en del online virksomheder hvor du kan meddele en vurdering af deres købsoplevelse, som desuden kan benyttes til at afveje hvor glade kunderne er.

Inden folk køber billige topnøglehoved online på en e-handler kan man utvivlsomt se på forhandlerens forretningsvilkår, dog er det uden tvivl ikke særlig spændende, specielt med de udbredte byggekæder som Stark, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Silvan og 10-4.

Et andet alternativ kunne måske være at kigge hvorvidt online webshoppen er verificeret af e-mærket, grundet at det typisk er et kendetegn for at webbutikken adlyder de opstillede regler, samt at internet forhandleren fra tid til anden føres tilsyn med af fagmænd som forstår de gældende regler.

Desuden giver det dig anledning til assistance, ifald du møder dilemmaer som følge af dit indkøb af topnøglehoved. Desuden er det prisværdigt at kunden er vidende om de mest relevante retningslinjer der spiller ind i forbindelse med bestillingen af topnøglehoved online, fx hvilken ombytningsrettighed webbutikken har.

Her er det samtidig afgørende, at man når som helst gemmer sin e-mail kvittering, således man senere vil kunne vidne om bestillingen af topnøglehoved, uagtet om man shopper ved Silvan, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Bygma, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Jørgen gav 5 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

Tina Thomsen gav 4 stjerner

Rigtig god service

Louise Olsen gav 5 stjerner

God webshop

Kim A gav 4 stjerner

Hurtigt og let

9 gode råd til indkøb via nettet
1En hel del butikker på nettet byder på billig fragt på topnøglehoved, men typisk kun såfremt man bestiller for en konkret pris. I øvrigt bør du vælge den mest prisbevidste leveringsmulighed, hvilket gerne vil være at få fragtfirmaet til at levere din bestilling til en pakkeshop. Fragttypen viser sig uheldigvis også ekstremt praktisk. Den prisbilligste løsning er dog selv at hente produkterne.
2Fragttiden er jo særligt essentiel forudsat du absolut skal bruge produktet straks, så herved er det ret så fornuftigt at man checker den forventede leveringsdato for topnøglehoved. Temmelig mange forretninger på nettet reklamerer med billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af butikkens produkter, som trods alt er underforstået at transaktionen gennemføres inden et fastsat tidspunkt.
3Trustpilot giver dig adskillige gavnlige muligheder for at eksaminere en længere række tidligere konsumenters evalueringer og herved er det prisværdigt, at du eksaminerer internet virksomhedens vurderinger forinden du shopper billige topnøglehoved online. Facebook yder tilsvarende en lang række udmærkede muligheder for at få indtryk af e-firmaets popularitet.
4En masse online shops udlover nu til dags en hel del forskellige billige former for levering til topnøglehoved. En af de mest almindelige er efterhånden at få leveret til et udleveringssted, hvor du selv kan hente de nyindkøbte varer når det passer ind i din kalender. Muligheden er nemlig ultra bekvem, samt desuden endvidere den billigste leveringsmetode.
5Det er jo efterhånden rigtig hensigtsmæssigt for folk at vurdere tilbud online på billige topnøglehoved på diverse e-handler, og til gengæld yder mange shops på nettet fri fragt. Men det kan til hver en tid være lønsomt at checke forskellige e-handler efter tilbud forud for at du køber, således at du er sikker på at antage den mest attraktive pris.
6Generelt slår vi et slag for handler med kort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med betalingskort er omsluttet af en bestemmelse, der garanterer kunden overfor uægte online butikker. Alternativt bør du anvende en billig afdragsløsning som for eksempel ViaBill, ifald du hellere vil finansiere prisen i flere bidder.
7Forud for at nogen shopper billige topnøglehoved i en internet webshop bør de i virkeligheden se på butikkens handelsaftale, dog er det for det meste et tidskrævende arbejde. Herudover er det en hjælp at man er vaks omkring de fundamentale regler der gør sig gældende i forbindelse med handlen med billige topnøglehoved online, som fx hvilken returneringsret webshoppen kører med.
8Generelt anbefaler vi at bemærke om online virksomheden er e-mærke godkendt, grundet at det længe har været en garanti for at webbutikken følger de opstillede regler, foruden at online virksomheden løbende efterses af sagkyndige som mestrer de gældende bestemmelser. Forud for at folk bestiller billige topnøglehoved i en netbutik kan de for at være på den sikre side betragte deres forretningsaftale.
9Den mest betalelige fragtmulighed kan ikke modsiges at være at hente pakken selv, som jo nødvendiggør at du opholder dig nærved e-forhandlerens tilholdssted. Den leveringsmodel er selvfølgelig usædvanlig afgørende såfremt vi skal bruge topnøglehoved om kort tid. Alternativt så præsterer en række online virksomheder billig levering, men tit påkræves det at man shopper for et konkret beløb.