Husejeren.dk

Tørrestativ

Green-it Tørrestativ paraply - 4-armet
299 kr.
Læs mere
Gimi Tørrestativ Bridge Legs
300 kr.
Læs mere
Juliana Parasol Tørrestativ De Luxe 60 M
439 kr.
Læs mere
Fiskars Plastskraber Aluskaft - 1003469
349 kr.
Læs mere
Tørrestativ Trykimprægneret Incl. 20 Meter Plastbelagt Wire
449 kr.
Læs mere
Plus Tørrestativ trykimprægneret nåletræ 70x70x2700mm 18422-1
449 kr.
Læs mere
Plus PIPE Tørrestativ m/wire galvaniseret stål 130x520cm H200cm 18423-1
2.499 kr.
Læs mere
Juliana Tørrestativ Excellent
599 kr.
Læs mere
Gimi Tørrestativ X-legs Model
169 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre udbyder et enormt varesortiment, hvorimod andre har fokus på en bestemt gruppe af vare. Du bør vurdere om det er vigtigt for dig at have adskillige varetyper at vælge i mellem, foruden bare tørrestativ.
Der vil være forskel på prisen på billige tørrestativ fra webshop til webshop. Enkelte giver billige priser, hvorimod andre fokuserer på en høj grad af service. Du skal forholde dig til hvad der er vigtigst for dig.
Det er helt klart utrolig vigtigt at undersøge, om den vare du vil købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Som alternativ må du lede andre steder.
Ifald du har brug for byggematerialerne hurtigst muligt eller blot gerne vil spare leveringsgebyret, så kan du overveje at køre materialerne personligt. Det er først og fremmest et alternativ hos de store byggecentre.
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder når du handler online, så du kan slippe for problemer med bl.a. reklamationer. Man bør derfor læse firmaets regler.
For de fleste er et byggeprojekt lig med en hulens masse spørgsmål. Hermed kan du købe fra et online byggecenter, som tilbyder hjælp til valg af tørrestativ.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre har butikker i hele landet, og af den grund har man adgang til at handle online og hente materialerne på eget initiativ. I kraft af det har man chancen for at slippe for leveringsgebyret, samt sågar skaffe produkterne med det samme.
De store byggecentre er etablerede og almenkendte butikker, hvilket bidrager til ubekymrethed til dig som køber online. Dette er noget nogle vil se en fordel i.
De udbredte byggecentre sælger varer fra alle mulige nichebutikker, hvorfor du så kan vælge fra et stort udvalg af tørrestativ online.

Nichewebshop

Størsteparten af nicheforretninger på nettet er producenter af produkterne som du kan købe i byggemarkederne. Ved at købe direkte fra de nichefokuserede webshops online vil du få en skarpere pris.
Forskellige specialiserede netshops er mindre virksomheder, der oftest er danske, måske endda lokalt nær dig. Dem understøtter du ved at handle tørrestativ online hos dem.
Flertallet af specialiserede netshops er ekstraordinært passionerede omkring deres varer, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Følgelig vil du opleve ekstremt informativ vejledning fra personale der er eksperter i lige præcis tørrestativ.
De største byggecentre i Danmark
tørrestativ harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og styres dagligt af over 2.000 mennesker i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

tørrestativ bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 medarbejdere i deres 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i gode tilbud til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og udgøres i dag af i omegn af 500 mennesker i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

Bygma startede i 1952, og omfatter i dag i nærheden af 2.300 medarbejdere i firmaets 56 byggecentre. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og beskæftiger i dag omkring 1.000 personer i deres 9 butikker. Davidsen er specialiseret i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

tørrestativ silvan

Silvan blev etableret i 1968, og lønner i dag i omegn af 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 41 butikker. Silvan satser på at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

10-4 kom frem i 1947, og styres dagligt af cirka 100 personer i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 500 millioner kroner.

tørrestativ jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.100 personer i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix har specialiseret sig i billige priser til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og beskæftiger nu ca. 2.000 kollegaer i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og omfatter i dag flere end 2.000 mennesker i virksomhedens 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Man kan hente økonomisk støtte til gør-det-selv projekter. Det gives når projektet er miljøvenligt. Modtagelsen af tilskud kræver dermed at renoveringen har en positiv betydning for miljøet.
2Du bør overveje hvorvidt du selv kan lave helt projektet, eller du hellere bør anskaffe professionel assistance til dele af arbejdet. Ifald du ønsker hjælp fra en fagperson vil det ofte være fordelagtigt at få tilbud fra en håndfuld foretagender.
3Det er anbefalelsesværdigt at søge assistance til ens byggeprojekt, især ift. væsentlige byggeprocesser. Omfattende projekter kræver flere end en enkelt person. Endvidere må det være mere effektivt og mere interessant når der er flere der bidrager.
4Du skal nødig fattes udstyr. Ofte kan det vise sig fundamentalt at have grejet disponibelt når du går løs med byggeriet. Derudover er det vigtigt at påregne disse udgiftsposter i regnskabet for byggeriet.
5Inden du igangsætter dit byggeprojekt kan det være ufatteligt fornuftigt at du sikrer dig, at det du vil bygge er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i din boligtype vil der gælde en række love som beskriver, hvad du må, og hvad du ikke kan få lov til.
6Du kan finde mange artikler og videoer online som kan inspirere dig. Især YouTube er kilde til meget konstruktiv oplysning, navnligt forudsat at du bruger engelske søgeord.
7Planlægning vil være vejen til at få en god oplevelse med dit byggeprojekt. Du kunne overveje at liste en velovervejet plan, der fortæller hvilke arbejdsopgaver der løses på hvilke dage, og derudover en nummerorden. Det anbefales at være skarp idet du laver agendaen.
8Der præsenterer sig typisk pludselige vanskeligheder når det gælder omfattende byggeprojekter, og følgelig vil det vise sig af stor betydning at man har afsat nok plads i køreplanen, som er vigtigt for at man er afslappet omkring at nå det inden ens deadline.
9Det kan vise sig meningsfuldt at have alle materialer til rådighed forud for at du går i gang med håndværket. Du kan med fordel udfærdige en hurtig indkøbsliste indeholdende det du får brug for, og som det næste tjekke hvert eneste punkt, så du bliver sikker på at du har det hele.
10Det kan vise sig at være af stor betydning at have et udgiftsbudget for byggeprojektet, så man har styr på økonomien. Det kan være sundt at nedskrive samtlige omkostninger, og bagefter gennemgå ens udgift ved dem en ad gangen.
11For udendørs opgaver har vejrsituationen en stor rolle. Af den årsag må du tit holde øje med vejrprognosen i dagene op til dit byggeprojekt, så du undgår at det ganske ubelejeligt går i gang med at regne absolut lige når du vil påbegynde dit krævende projekt.
12Du skal ikke forsømme din sikkerhed, så glem ej påklædning som arbejdshjelm som beskyttelse med henblik på eventuelle uheld. Det er uundværligt at du har styr på dit velbefindende i byggeprocessen, især når du ikke fremskaffer professionel assistance.
De mest folkekære byggemarkeder
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er absolut godt arbejde. Scoren er baseret på 11.467 meninger, hvor intet mindre end 86 % giver den højeste karakter, og alene 2 % har givet 1 stjerne. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er ualmindeligt overlegent. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 meninger, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med toprating, og kun 8 % har givet 1 stjerne. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som jo er yderst overlegent. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 ratings, hvor imponerende 84 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % har givet den laveste karakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, som klart er virkelig beundringsværdigt. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvor ikke mindre end 76 % giver den bedste karakter, og kun 4 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er fantastisk godt arbejde. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 ratings, hvoraf intet mindre end 59 % har givet den højeste karakter, og blot 9 % giver 1 stjerne. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmanér er smartest?

Flere online varehuse foreslår efterhånden et hav af forskellige billige metoder til levering til tørrestativ. En sikker vinder er nu om stunder at få sendt til en pakkeshop, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente de købte varer når det passer dig. Leveringsmetoden er altså temmelig simpel, samt mange gange endvidere den mindst kostelige fragttype.

Du burde tillige foretrække at vælge at få leveret til dit hus eller ud til dit arbejdes adresse. Fragttypen bliver som regel et hak dyrere, men ydermere usædvanlig let med tørrestativ online. Den mindst kostelige slags levering vil dog altid vise sig at være at hente varerne selv, men det stiller krav om at du bor med kort afstand til e-firmaets byggemarked, eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Antal dages levering på tørrestativ er naturligvis virkelig essentiel når vi absolut skal bruge pakken med det samme, og af den grund er det skam afgørende at vi tjekker den estimerede leveringstid for tørrestativ. Adskillige online varehuse – eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – yder billig dag-til-dag fragt på flere produkter online, som dog er påkrævet at ordren placeres før et angivent klokkeslæt, med det formål at de højst sandsynligt kan nå at få varerne betjent forinden logistikmedarbejderne holder fyraften.

Enkelte e-firmaer lover gratis levering på tørrestativ online, men typisk er det forudsat at du handler for en fastsat sum. Desuden kan man tage den mest letkøbte form for fragt, hvilket ofte vil være at få dem til at køre varerne til et udleveringssted.

En lang række kæder giver klik-og-hent hvor du køber billig tørrestativ hjemmefra men selv henter i byggemarkedet. Fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Stark, Bygma, XL-Byg og Silvan. Byggemarkederne giver bl.a. klik-og-hent på tørrestativ i disse byer:

Esbjerg, Allerød, Nærum, Stenløse, Brønshøj, Birkerød, Hjørring, Valby, Lystrup, Højbjerg, Aabenraa, Randers, Albertslund, Vallensbæk, København, Herlev, Hedensted, Rønne, Gentofte, Taastrup, Rødovre, Odder, Horsens, Brabrand, Brøndby, Silkeborg, Holbæk, Charlottenlund, Roskilde, Lyngby, Kalundborg, Haslev, Slagelse, Greve, Korsør, Hedehusene, Hillerød, Hobro, Aarhus, Værløse, Thisted, Skanderborg, Frederikshavn, Helsingør, Svendborg, Haderslev, Ballerup, Middelfart, Aalborg, Holstebro, Køge, Glostrup, Sønderborg, Solrød Strand, Hvidovre, Kolding, Nykøbing Falster, Odense, Frederikssund, Struer, Søborg, Jyllinge, Skive, Farum, Kokkedal, Grenaa, Vejle, Ishøj, Viborg, Næstved, Nyborg, Vordingborg, Virum, Hørsholm, Frederiksværk, Frederiksberg, Åbyhøj, Dragør, Fredericia, Varde, Brønderslev, Nakskov, Nørresundby, Herning, Gladsaxe, Ringsted, Risskov, Lillerød, Ikast, Rudersdal, Tårnby, Ølstykke, Vanløse, og Tilst, .

Klik-og-hent ift. tørrestativ er en mulighed i samtlige regioner af Danmark: Sjælland (Nordsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Midtsjælland, Falster, Amager, Østsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Lolland), Jylland (Midtjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Østjylland, Sydjylland, Syddanmark, Nordjylland) og Fyn (Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn).

Når man ser på tallene står det markant, at internet shoppere som regel søger fx billig tørrestativ og tørrestativ tilbud. Vi ser desuden mange gange folk lede efter eksempelvis køb tørrestativ, tørrestativ priser og tørrestativ online, plus de store byggekæder som Silvan, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen og Bauhaus.

Gode priser på tørrestativ

Det er jo yderst ukompliceret for almindelige dødelige at finde de bedste priser på billige tørrestativ online hos flere e-shops, og derfor har adskillige internet butikker ikke kunne lade være med at stampe priserne på tørrestativ drastisk, og ydermere yde levering uden beregning.

Men det kan alligevel vise sig lønsomt at prøve et par forskellige e-butikker efter tilbud og rabatter på tørrestativ online forud for at du gennemfører din bestilling, således at man er på den sikre side med at få den bedste pris. Kig ikke bare hos de velkendte byggemarkeder som Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Silvan, Jem og Fix, Bygma og 10-4.

Du skal blot være klar over, at såfremt en online shop udbyder billige tørrestativ online på tilbud til en pris som virker overordentlig gunstig, bør det ofte være et signal om en uoprigtig internet shop. Kortbestillinger er heldigvis omsluttet af en orden, der assisterer køberen imod falske e-firmaer.

Generelt går vi ind for kortbestillinger eller mobilbetaling. Som alternativ kan du drage fordel af et tilbud som for eksempel ViaBill, såfremt du efterspørger at finansiere prisen på tørrestativ over tid. Det fås typisk i specialiserede netshops, men ikke de kendte byggekæder som for eksempel 10-4, Bygma, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg og Silvan.

Når vi ser på data står det klart, at mennesker ofte søger for eksempel køb tørrestativ og tørrestativ online. Man ser derudover som regel mennesker efterspørge eksempelvis tørrestativ tilbud, tørrestativ priser og billig tørrestativ.

Se nærmere på nuværende kunders bedømmelser

Trustpilot forærer dig helt solide løsninger til at betragte forskellige forhenværende køberes opfattelser og derfor er det en hjælp, at du bliver klogere på online firmaets anmeldelser før du handler billige tørrestativ online.

Facebook frembyder ydermere fuldt ud fine metoder til at få en idé om online butikkens kundetilfredshed. I øvrigt er der nogle butikker på nettet hvor man kan udforme en evaluering af deres købsoplevelse, som ligeledes må anvendes til at få et indblik i hvor glade kunderne er.

Før folk shopper billige tørrestativ online hos en internet webshop burde de uden tvivl gennemlæse e-shoppens regler, men det er normalt ikke særlig morsomt, specielt ved de udbredte byggecentre som Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Stark og 10-4.

Et nemt alternativ kunne måske være at tjekke hvorvidt netshoppen er verificeret af e-mærket, som burde være et fingerpeg om at internet forhandleren accepterer den officielle danske lovgivning, og at internet firmaet rutinemæssigt kontrolleres af fagfolk som kender lovene på området.

Dette er en god chance for en hjælpende hånd, når du skulle få besvær med dit køb af tørrestativ. Tilsvarende er det klogt at kunden er klar over de mest basale reglementer der kan have indvirkning på købet af tørrestativ online, eksempelvis hvilken ombytningspolitik online forhandleren tilsikrer.

I den sammenhæng er det ligeledes essesentielt, at man permanent bibeholder sin kvitteringsmail, således man når som helst kan påvise bestillingen af tørrestativ, uagtet om man har bestilt hos Silvan, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Stark eller Bygma.

Inge Rasmussen gav 5 stjerner

God pris og extremt hurlig levering

Per E gav 4 stjerner

Intet at klage over

Susanne Andersen gav 5 stjerner

Alt ok

Kirsten Olsen gav 5 stjerner

Fremragende!

9 gode råd til din online shopping
1Generelt tilråder vi køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er en del af en anordning, som støtter en imod falske netshops. Som en anden løsning burde du anvende et afbetalingstilbud fra fx ViaBill, i tilfælde af at du vil klare regningen i flere bidder.
2Forud for at folk køber billige tørrestativ hos en online shop behøver de når alt kommer til alt gøre sig bekendt med indholdet af e-butikkens betingelser, det er dog naturligvis ikke videre spændende. Derudover støtter vi at køberen er påpasselig med de mest vedkommende bestemmelser der kan have betydning for købet af billige tørrestativ online, fx hvilken ombytningsrettighed internet shoppen benytter.
3Leveringstiden kan vise sig at være rigtig væsentlig forudsat du skal bruge varerne om få sekunder, og derfor er det relativt fornuftigt at man undersøger den estimerede leveringsdato for tørrestativ. Masser af e-butikker i Danmark byder på billig dag-til-dag fragt på deres favorit produkter, men som trods alt er forudsat at bestillingen anbringes forud for et givent tidspunkt.
4Flere e-forretninger i Danmark lover portofri levering på tørrestativ, men tit er det påkrævet at der handles for en præcis sum. Som alternativ bør du vælge den prisbilligste fragtform, der i mange tilfælde vil være at få fragtmanden til at køre din bestilling til et afhentningssted. Fragtløsningen bliver af og til til gengæld usædvanlig let gængelig. Den prisbilligste form for fragt kan ikke modsiges at være at du selv henter varerne.
5Vi går generelt ind for at se nærmere på om internet shoppen er verificeret af e-mærket, grundet at det burde være et signal om at online butikken opretholder de officielle regler, foruden at internet forhandleren løbende besøges af fagmænd som er inde i reglerne. Forinden nogen køber billige tørrestativ hos en online butik kunne de for at være sikker tage stilling til e-butikkens handelsbetingelser.
6Trustpilot præsterer super fine genveje til at kigge på en lang række eksisterende kunders anmeldelser og på grund af dette er det prisværdigt, at du tjekker internet forhandlerens anmeldelser inden du shopper billige tørrestativ online. Facebook leverer tilsvarende faktisk fantastiske muligheder for at få indsigt i online virksomhedens kundefokus.
7Det er i dag ultra bekvemt for forbrugerne at undersøge tilbud online på billige tørrestativ i blandt diverse online outlets, og med det motiv garanterer mange online shops fragt uden omkostninger. Derfor kan det ikke desto mindre være indbringende at efterprøve nogle enkelte e-handler efter rabat og tilbud forinden du placerer ordren, således at man er usvigeligt sikker på at skaffe sig den bedste pris.
8Den mest letkøbte fragtløsning vil til enhver tid være at hente produkterne selv, hvilket kræver at du befinder dig med kort afstand til internet butikkens lager. Den fragtløsning kan vise sig at være meget betydningsfuld i tilfælde af at vi behøver tørrestativ om et øjeblik. Alternativt så sikrer flere online firmaer levering uden gebyr, men undertiden stiller det krav om at du aftager for et fastsat beløb.
9Temmelig mange online outlets frembyder nu om dage diverse forskellige billige fragtmetoder til tørrestativ. En af de populære er nu om stunder udleveringssteder, så du selv har mulighed for at hente dine produkter når det passer ind i din kalender. Metoden er jo meget fleksibel, samt tit derudover den prisbilligste slags levering.