Jeg har fundet 7 webshops der sælger tørbeton, og skrevet deres priser ned for 1.000 kg inkl. levering.

Den laveste pris lige nu er 1.000 kg for kun 2.222 kr. Det er 36 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 1.000 kg tørbeton inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
2.222 kr.Køb
2.540 kr.Køb
2.599 kr.Køb
2.599 kr.Køb
2.906 kr.Køb
2.968 kr.Køb
2.987 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er naturligvis utrolig relevant at undersøge, hvorvidt den vare du ønsker at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Ellers kan du være nødt til at tjekke de andre.
Hvis du vil have produkterne med det samme eller bare har lyst til at slippe for fragtgebyret, så kunne du tænke over at transportere byggematerialerne på eget initiativ. Det er i særdeleshed muligt ved de gængse byggecentre.
For en del er gør-det-selv projekter lig med en lang række spørgsmål. Dermed bør du overveje at shoppe hos et online byggecenter, hvor du tilbydes sparring omkring tørbeton.
Der er forskel på prisniveauet på billige tørbeton fra webshop til webshop. Nogle satser på gode priser, hvorimod andre tilbyder service. Du bør gennemtænke hvad der betyder mest for dig.
Nogle byggemarkeder har et enormt vareudvalg, hvorimod nogle er specialiserede i en specifik varetype. Du bør vurdere om det er afgørende for dig at du har adskillige varetyper at vælge i blandt, udover bare tørbeton.
Du bør være opmærksom på hvilke regler der gælder når du bestiller online, så du kan undgå problemer med bl.a. returnering. Man bør derfor kende butikkens regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder køber varer fra adskillige producenter, og pga. det kan du købe fra et bredt sortiment af tørbeton online.
De velkendte byggecentre finder du i de større byer, og derved har folk adgang til at bestille online og hente byggematerialerne på eget initiativ. Herigennem har du chancen for at undvære leveringsomkostningen, og tilmed få produkterne hurtigere.
De store byggekæder er udbredte og kendte butikker, som bidrager til øget tryghed når man handler online. Dette er noget nogle vil se en fordel i.

Nichewebshop

De fleste webshops med fokus på en enkelt niche er små familiefirmaer, der tit drives i Danmark, eventuelt endda lokalt nær dig. Disse har du mulighed for at støtte idet du handler tørbeton online hos dem.
En masse webshops med fokus på et smalt varesortiment er producenter af de varer der kan købes i de store byggekæder. Ved køb direkte hos nicheforretningerne online kan du forvente at få en bedre pris.
De fleste nichefokuserede webshops er eksperter i deres online produktkategori, da de ikke sælger andre produkter. Pga. dette kan du forvente ekstra konstruktiv service fra folk som er eksperter i lige præcis tørbeton.
De største byggemarkeder i Danmark

Johannes Fog blev etableret i 1920, og styres dagligt af i omegn af 500 mennesker i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og beskæftiger i dag mere end 100 kollegaer i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 tilstræber billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for over 500 millioner kroner.

tørbeton silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og beskæftiger nu over 1.000 mennesker i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Stark begyndte i 1896, og beskæftiger i dag omkring 2.000 kollegaer i virksomhedens 72 varehuse. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

tørbeton harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og beskæftiger nu omtrent 2.000 kollegaer i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

tørbeton bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og omfatter i dag cirka 1.000 ansatte i selskabets 17 varehuse. Bauhaus satser på gode tilbud til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og udgøres i dag af omkring 1.000 ansatte i firmaets 9 butikker. Davidsen har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

tørbeton jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og udgøres i dag af omkring 2.100 kollegaer i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i salg til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 personer i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og udgøres nu af cirka 2.300 ansatte i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Planlægning vedbliver at være metoden til succes med dit byggeprojekt. Du skal forfatte en strømlinet arbejdsplan, som beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil løse på hvilke tidspunkter, samt en dertilhørende prioriteret rækkefølge. Husk at være skarp idet du nedskriver tidsplanen.
2Det kan vise sig at være meningsfuldt at lave et udgiftsbudget for projektet, så man har styr på omkostningerne. Det bør være sundt at dokumentere alle udgifter, og dernæst dokumentere online tilbud på hver eneste af dem.
3Husk at tage til overvejelse om det er muligt at klare det hele selv, eller du hellere bør anskaffe assistance fra en professionel til delelementer af byggeriet. Når du ønsker assistance fra en professionel vil det typisk være fordelagtigt at tage imod en pris fra diverse entreprenører.
4Ved projekter udendørs har eventuelt regnvejr en fundamental rolle. Af den årsag skal du løbende tage notits af vejrudsigten i perioden for projektets start, så du ikke kommer til at opleve at det uventet begynder at regne netop som du er godt i gang med det avancerede projekt.
5Du skal ikke se bort fra dit eget helbred, så glem ikke påklædning herunder arbejdshjelm som sikring med henblik på hændelige risici. Det er af stor betydning at du har styr på sikkerheden i arbejdet, specielt såfremt du ikke investerer i hjælp fra en fagperson.
6Der kan findes et stort udvalg af hjælpeartikler og videoer på internettet som kan inspirere dig. Især YouTube tilbyder dig ekstremt meget gavnlig viden, ikke mindst hvis du benytter engelske ord i din søgning.
7Der præsenterer sig utvivlsomt uforudsete vanskeligheder når det handler om større byggeprojekter, og som følge heraf kan det være væsentligt at man har afsat nok plads i planen, som gør at man er afslappet omkring at have tid nok til det.
8Det er muligt at forsøge at få offentlig støtte til renoveringer. Det bliver givet hvis byggeriet er energi- og miljøvenligt. At få tilbud om støtte forudsætter dermed at projektet gør en positiv forskel for planeten.
9Det bliver afgørende at have de påkrævede materialer handlet ind i god tid før du indleder byggeprocessen. Du kan med fordel forfatte en simpel oversigt hvor der bør fremgå hver eneste ting du får brug for, og bagefter gennemgå listen, med det formål at du er sikker på at du ikke har glemt noget.
10Du bør under ingen omstændigheder fattes udstyr. I mange tilfælde kan det vise sig essentielt at have det klar før du starter byggeriet. Det er i øvrigt vigtigt at medregne disse udgiftsposter i dit udgiftsbudget.
11I god tid inden at du iværksætter byggeprojektet kan det vise sig ekstremt værdifuldt at være sikker på, at byggeriet overholder loven. Afhængigt af din bopæl vil der gælde en række love som beskriver, hvad der er lovligt, samt hvad der er ulovligt.
12Det anbefales at få assistance til byggeprocessen, især i tilfælde af væsentlige ombygninger. Omfattende byggeprojekter bør udføres af flere mennesker. Ydermere må det være bedre og mere interessant at dele arbejdet med andre.
Danskernes foretrukne byggecentre
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, hvilket altså er temmelig flot. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 tilkendegivelser, hvoraf hele 76 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 4 % giver dumpekarakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvfølgelig er meget imponerende. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 anbefalinger, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med maksimum point, og kun 9 % har givet den dårligste rating. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er fantastisk beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 anmeldelser, hvor hele 84 % kvitterer med maksimum point, og alene 2 % har givet dumpekarakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket klart er meget betryggende. Scoren er regnet ud fra 11.467 kommentarer, hvoraf intet mindre end 86 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % har givet dumpekarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som naturligvis er ultra godt arbejde. Scoren er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvoraf hele 69 % giver maksimum point, og alene 8 % kvitterer med 1 stjerne. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.

Klassiske spørgsmål inden for tørbeton

 • Hvordan virker tørbeton?
 • Tørbeton hvordan?
 • Hvordan blander man tørbeton?
 • Hvad er tørbeton?
 • Hvilken leveringsmåde skal jeg vælge?

  Mange internet forretninger yder nu om stunder mange forskellige billige leveringsmetoder til tørbeton. Det mest populære er lige nu udleveringssteder, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente de bestilte varer på et valgfrit tidspunkt. Fragtmetoden er nemlig temmelig ukompliceret, og oftest ligeledes den mest betalelige leveringsløsning.

  Du bør tillige overveje at bestille varerne til levering hjem til dig selv eller til dit arbejde. Løsningen er mange gange en tak mindre billig, men ligeledes rigtig simpel ved køb af tørbeton online. Den mest letkøbte leveringsmodel er uden tvivl at du selv henter produkterne, som jo beroer på at du er tæt på internet shoppens byggecenter, eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

  Fragttiden på tørbeton kan være ret væsentlig om du skal bruge din pakke øjeblikkeligt, og af den grund er det faktisk relevant at man dobbelttjekker tidshorisonten for levering ved tørbeton. En række firmaer på nettet – eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – byder på billig 1 dags fragt på deres primære varenumre online, som imidlertid forudsætter at ordren placeres forinden et aftalt klokkeslæt, så de med sikkerhed kan nå at få varen betjent forud for at lagermedarbejderne har fyraften.

  Nogle enkelte internet forhandlere frembyder fri fragt på tørbeton online, men tit kun når der erhverves for en fastsat sum. Alternativt kan man vælge den billigste form for levering, der typisk vil være at få bragt din ordre til et afhentningssted.

  En række byggemarkedskæder foreslår click-and-collect hvor du køber billig tørbeton online men afhenter i butikken. Eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Stark, Bygma, Harald Nyborg og 10-4. De yder for eksempel click-and-collect på tørbeton i disse byer:

  Taastrup, Jyllinge, Brønderslev, Sønderborg, Dragør, Albertslund, Hillerød, Fredericia, Odder, Brabrand, Slagelse, Lillerød, Horsens, Frederikssund, Hedehusene, Tilst, Viborg, Kalundborg, Tårnby, Charlottenlund, Aabenraa, Stenløse, Middelfart, Grenaa, Nykøbing Falster, Hørsholm, Thisted, Hvidovre, Åbyhøj, Vordingborg, Ølstykke, Valby, Vejle, Brønshøj, Rønne, Virum, Vanløse, Nørresundby, Roskilde, Frederikshavn, Holbæk, Kokkedal, Skanderborg, Greve, Esbjerg, Hedensted, Holstebro, Værløse, Odense, Rudersdal, Helsingør, Ringsted, Frederiksberg, Nyborg, Kolding, Hobro, Nærum, Rødovre, Søborg, Haderslev, Farum, Birkerød, Skive, Ishøj, Køge, Haslev, Højbjerg, Ikast, Risskov, Struer, Allerød, Hjørring, København, Lystrup, Silkeborg, Aalborg, Gladsaxe, Nakskov, Svendborg, Herning, Herlev, Glostrup, Aarhus, Lyngby, Gentofte, Solrød Strand, Frederiksværk, Næstved, Varde, Randers, Ballerup, Vallensbæk, Korsør, og Brøndby, .

  Afhentning af tørbeton er muligt i alle dele af landet: Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn), Jylland (Midtjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Nordjylland, Syddanmark, Østjylland, Vestjylland) og Sjælland (Nordsjælland, Falster, Sydsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Lolland, Bornholm, Vestsjælland, Amager, Midtsjælland).

  Ses der på tallene bliver det markant, at mennesker jævnligt søger for eksempel billig tørbeton og tørbeton online. Vi ser desuden tit folk søge efter bl.a. tørbeton priser, køb tørbeton og tørbeton tilbud, foruden de velkendte byggemarkeder som Davidsen, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Silvan og Bygma.

  Få rabat på tørbeton

  Det er i dag ekstremt smertefrit for alle at finde de bedste priser på billige tørbeton online hos diverse internet handler, og på grund af dette har masser af forretninger på nettet ikke kunne slippe for at mindske salgspriserne på tørbeton voldsomt, og ovenikøbet tilbyde gebyrfri levering.

  Til gengæld kan det alligevel blive tiden værd at inspicere nogle forskellige internet webshops efter rabatter og tilbud på tørbeton online forinden du færdiggør din shopping, sådan at man er på den sikre side med at få fat i den laveste pris. Se ikke blot hos de store byggemarkeder som Silvan, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Stark, Bauhaus og Bygma.

  Du bør bare ikke glemme, at når en internet shop markedsfører billige tørbeton online til salg for en salgspris som kan virke usædvanlig gunstig, så er det undertiden være et karakteristika der viser en svindel netbutik. Køb med kort er imidlertid indbefattet af en retningslinje, som hjælper folk overfor svindlende internet butikker.

  Generelt går vi ind for betalinger med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ bør du anvende en afbetalingsordning som fx ViaBill, ifald du ønsker at godtgøre omkostningerne til tørbeton over et længere tidsrum. Det tilbydes ofte hos online nichebutikker, men dog sjældent de velkendte byggekæder som eksempelvis Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Bauhaus, Stark og Silvan.

  Når vi kigger i statistikkerne bliver det tydeligt, at internetbrugere mange gange leder efter bl.a. tørbeton online og køb tørbeton. Foruden dette oplever vi tit folk søge efter fx tørbeton priser, billig tørbeton og tørbeton tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1000 kg kg tørbeton er 1925 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 24 brugeranmeldelser.

  Meget nemt at bestille og hurtig” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
  Udforsk tidligere kunders bedømmelser

  Trustpilot tilbyder sådan set fine løsninger til at vurdere en hel del eksisterende køberes reflektioner og herved er det fornuftigt, at du efterforsker internet forretningens omtaler forinden du lægger din bestilling på billige tørbeton online.

  Facebook tilbyder dig derudover regulære hensigtsmæssige genveje til at få en idé om internet forretningens popularitet. Derudover er der endda internet shops hvor det er muligt at notere en kritik af ordreforløbet, som desuden bør bruges til at vurdere tidligere kunders oplevelser.

  Inden folk køber billige tørbeton online på en butik burde de reelt bese netbutikkens vilkår, det er dog undertiden ikke særlig sjovt, især med de store byggekæder som Stark, Silvan, Davidsen, 10-4, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og XL-Byg.

  En nem løsning er at se hvorvidt online shoppen er e-mærke tilsluttet, fordi det burde være en garanti for at internet firmaet opretholder de danske regler, samt at netshoppen lejlighedsvis ses til af specialister der forstår de gældende bestemmelser.

  Dette er desuden en god lejlighed til en håndsrækning, såfremt du får besvær ved dit indkøb af tørbeton. Tilmed er det godt at kunden er opmærksom på de mest essentielle vilkår der kan have indvirkning på købet af tørbeton online, eksempelvis hvilken byttepolitik internet selskabet har.

  Derfor er det samtidig relevant, at man stadigvæk sikrer sin faktura e-mail, således man fremadrettet vil kunne dokumentere sit køb af tørbeton, uafhængig af om man har bestilt fra Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Stark, Davidsen eller Silvan.

  Louise J gav 5 stjerner

  Billigt, hurtigt og nemt.

  Hans Thomsen gav 4 stjerner

  Altid en fornøjelse

  Camilla Jensen gav 5 stjerner

  Virkelig god service

  Per gav 4 stjerner

  SUPER

  9 tips til indkøb via nettet
  1Den mest prisbevidste leveringsmodel vil til enhver tid være at du selv henter pakken, men det afhænger af at du har bopæl i kort afstand af netshoppens lager. Den mulighed for levering er naturligvis meget udslagsgivende forudsat du behøver tørbeton omgående. Alternativt så sikrer en hel del e-handler i Danmark levering uden omkostninger, men ofte er det så præmissen at der handles for en præcis sum.
  2Før nogen køber billige tørbeton på en internet virksomhed behøver man altid have øje for netshoppens forretningsbetingelser, det er dog for det meste ikke super spændende. Dertil kan det anbefales at man er klar over de mest centrale forhold i forbindelse med handlen med billige tørbeton online, som eksempelvis den byttepolitik e-forhandleren garanterer.
  3Trustpilot medfører fuldstændig troværdige muligheder for at eksaminere forskellige nuværende konsumenters observationer og derfor tilrådes det, at du studerer netshoppens kritik forinden du bestiller billige tørbeton online. Facebook bringer dig lignende en række strålende chancer for at få en idé om online shoppens popularitet.
  4De fleste webbutikker i Danmark frembyder nu om dage alverdens billige leveringsudgaver til tørbeton. Den mest almindelige er for øjeblikket udleveringssteder, hvor det er muligt at hente de købte varer når du har tid. Leveringsformen er nemlig ret så praktisk, og ofte ligeledes den billigste fragtform.
  5Fragttiden kan være temmelig central forudsat man skal bruge varerne lige om lidt, og herved er det komplet væsentligt at man kontrollerer det estimerede leveringstidspunkt på tørbeton. Masser af internet shops yder billig dag-til-dag fragt på deres favorit produkter, som trods alt tager udgangspunkt i at orden realiseres før et angivent klokkeslæt.
  6Det er efterhånden yderst smertefrit for folk at prissammenligne online på billige tørbeton hos forskellige netshops, og til tak lover utallige online firmaer levering uden omkostninger. Dog kan det immervæk være indbringende at efterprøve diverse e-forhandlere efter udsalg og tilbud forud for at du gennemfører din handel, således at du er sikker på at opnå den mest betalelige pris.
  7En række webshops yder fragt uden beregning på tørbeton, men ofte kun når der bestilles for et præcist beløb. Som alternativ må man beslutte sig for den mest prisbevidste fragttype, hvilket typisk vil være at få dem til at køre dine produkter til en pakkeshop. Fragtmetoden bliver til tider også særdeles let gængelig. Den mest billige type af levering vil dog utvivlsomt være at du selv henter varerne.
  8Generelt tilråder vi kortkøb eller betalinger med mobilen. Handler med kort er omfattet af et regelsæt, der skærmer dig som køber imod uærlige online butikker. Som en alternativ mulighed burde du vælge et tilbud fra f.eks. ViaBill, når du har i sinde at finansiere prisen over tid.
  9Generelt foreslår vi at se hvorvidt internet webshoppen er e-mærket, grundet at det generelt er en indikator for at internet forretningen respekterer de opstillede regler, foruden at internet butikken løbende ses til af fagmænd som forstår de gældende vilkår. Forinden nogen køber billige tørbeton på en butik bør man altid gennemse webshoppens vilkår.