Hultafors tømrervinkel TMV 1000 mm
398 kr.
Læs mere
Tømmervinkel 800 mm
164 kr.
Læs mere
Tømmervinkel 800x320x35 mm konisk
475 kr.
Læs mere
Tømmervinkel 700 mm - rustfri stål
160 kr.
Læs mere
Tømrervinkel 700x300 mm (Gul) Dob. skala, opmærk. huller
200 kr.
Læs mere
Tømrervinkel 800x320 mm (Gul) Dob. skala, opmærk. huller
231 kr.
Læs mere
Tømmervinkel 1000x380x35 mm Konisk
595 kr.
Læs mere
Tømrervinkel 1000x360 mm (gul) Dob. skala, opmærk. huller
263 kr.
Læs mere
Tømmervinkel 600x280x35 mm konisk
400 kr.
Læs mere
Tømrervinkel 600x280 mm (Gul) Dob. skala, opmærk. huller
194 kr.
Læs mere
METRICA tømmervinkel
114 kr.
Læs mere
Hultafors Tømrervinkel TMV
324 kr.
Læs mere
Tømmervinkel 800 mm 069-800
199 kr.
Læs mere
Tømmervinkel 700 mm 069-700
165 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør have fokus på hvilke betingelser butikken udsteder ved dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med bl.a. reklamationer. Derfor skal man læse forretningens handelsbetingelser.
Såfremt du har brug for produkterne hurtigst muligt eller blot vil undvære fragten, så kan du med fordel fragte byggematerialerne på eget initiativ. Det er særligt en mulighed ved de udbredte byggecentre.
Du vil finde forskellighed i prisen på billige tømrervinkel fra webshop til webshop. En del fokuserer på gode priser, og nogle har faglig rådgivning. Du må gennemtænke hvad du vil prioritere.
Flere byggemarkeder sælger et enormt produktsortiment, imens andre er specialiserede i en enkelt varegruppe. Du bør forholde dig til hvorvidt det er essentielt for dig at have mange forskellige varetyper at vælge fra, udover blot tømrervinkel.
For mange er et byggeprojekt lig med en verden af spørgsmål. Hermed bør du overveje at shoppe hos en online byggeshop, hvor du kan modtage sparring og vejledning omkring tømrervinkel.
Det er helt klart utrolig vigtigt at tjekke, om de varer du vil købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Hvis ikke kan du være nødt til at kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder tilbyder produkter fra adskillige leverandører, hvorfor du kan shoppe fra et bredt sortiment af tømrervinkel online.
De udbredte byggemarkeder findes i store dele af landet, og derfor har de fleste valget om at bestille online og transportere materialerne på eget initiativ. Derfor har man chancen for at slippe for fragten, samt tilmed have varerne på kortere tid.
De store byggecentre er udbredte og bekendte butikker, som kan give øget sikkerhed når du shopper online. Dette kan du se som en fordel.

Nichewebshop

Størstedelen af nichebutikker på internettet er producenter af de produkterne der kan købes hos de større byggemarkeder. Idet du køber direkte på niche netbutikkerne online kan du få ekstra gode tilbud.
Diverse små butikker er små firmaer, der tit er dansk ejede, eventuelt tilmed fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at støtte når du bestiller tømrervinkel online fra deres webshop.
De fleste nichebutikker på nettet har en dyb forståelse for det produktudvalg de har online, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Derfor kan du opleve super informativ vejledning fra personale med ekspertviden i lige præcis tømrervinkel.
Danmarks største byggekæder
tømrervinkel jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og udgøres i dag af omtrent 2.100 ansatte i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

tømrervinkel silvan

Silvan blev dannet i 1968, og omfatter i dag cirka 1.000 ansatte i de 41 varehuse. Silvan fokuserer på billige priser til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og beskæftiger i dag omkring 2.000 ansatte i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og beskæftiger nu omkring 1.000 personer i selskabets 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og beskæftiger i dag over 2.000 medarbejdere i firmaets 72 butikker. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og sælger årligt for cirka 7 milliarder kroner.

tømrervinkel harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 kollegaer i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og styres dagligt af i nærheden af 500 personer i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

tømrervinkel bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 personer i selskabets 17 butikker. Bauhaus tilstræber billige priser til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.300 medarbejdere i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og omfatter i dag mere end 100 mennesker i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 fokuserer på salg til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 500 millioner kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Muligvis vil det vise sig værdifuldt at have samtlige materialer til disposition forinden du iværksætter eksekveringen. Du kan med fordel udarbejde en overskuelig indkøbsseddel hvoraf der fremgår alt hvad der er nødvendige, og bagefter tjekke hver eneste ting, hvormed du kan føle dig sikker på at der ikke er nogen mangler.
2Ofte vil det vise sig fundamentalt at nedskrive et regnskab for dit projekt, så man har styr på den økonomiske del. Det bør være økonomisk at nedskrive samtlige udgiftsposter, og herefter indsamle mulige tilbud på dem enkeltvis.
3Du vil aldrig nogensinde undvære værktøj. Ofte vil det vise sig klogt at have det disponibelt før du tager fat på byggeriet. Det er derudover fordelagtigt at tage højde for disse udgiftsposter i budgettet for byggeprojektet.
4Længe før du igangsætter arbejdet er det ganske fornuftigt at være sikker på, at det du vil bygge overholder gældende love. Afhængigt af din boligtype kan der være begrænsende retningslinjer omkring, hvad du må, samt hvad du ikke må.
5Forberedelse bliver nøglen til at få en god oplevelse med byggeriet. Du anbefales at nedskrive en klar dagsorden, der dikterer hvilke arbejdsopgaver der løses på hvilke tidspunkter, samt en dertilhørende prioriteringsliste. Husk at være konkret når du udarbejder din køreplan.
6Ved projekter udendørs kan vejrsituationen få en betydningsfuld rolle. Således kan du med jævne mellemrum holde øje med femdøgnsprognosen i perioden for projektets start, så du ikke kommer til at opleve at det uanmeldt begynder at regne i samme sekund som du er godt i gang med dit svære byggeprojekt.
7Der er mange hjælpeartikler og videoer online som der kan findes inspiration i. Ikke mindst YouTube bringer dig vældig meget nyttig viden, navnligt ifald man kigger i hele verden.
8Du har mulighed for at spørge om økonomisk hjælp fra det offentlige til byggeprojekter. Det får man forudsat at projektet bidrager positivt til miljøet. At få tilskud betinger at byggeprojektet har betydning for planeten.
9Måske du burde vurdere hvorvidt du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du skal tilkøbe hjælp fra en professionel til færdiggørelsen af det. Ifald du tager imod professionel hjælp vil det ofte være fordelagtigt at indhente forslag fra forskellige firmaer.
10Det bør overvejes at indhente assistance til projektet, især i tilfælde af vigtige ombygninger. Omfattende projekter stiller krav om flere folk. Endvidere vil det vise sig mere produktivt og mere interessant at dele arbejdet med nogen.
11Der præsenterer sig som regel utidige bump på vejen ved større opgaver, og derfor kan det være afgørende at der afsættes nok plads i agendaen, som er vigtigt for at man kan være ubekymret om at nå det til den planlagte tid.
12Du bør for alt i verden ikke nedprioritere sikkerheden, så glem ej sikkerhedstøj som fod- og hovedbeklædning som skåner dig mod potentielle ulykker. Det er afgørende at du har styr på din sikkerhed i byggeprocessen, i særdeleshed hvis du ikke får assistance fra en fagmand.
Danskernes favorit byggecentre
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som naturligvis er ret så beundringsværdigt. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvoraf imponerende 86 % har givet 5 stjerner, og blot 2 % har givet bundkarakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket vel at mærke er ekstremt imponerende. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 2 % giver 1 stjerne. Nu og her har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket selvsagt er hamrende godt arbejde. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvor imponerende 76 % giver toprating, og alene 4 % har givet dumpekarakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket uden tvivl er temmelig flot. Scoren grundlægges af 2.856 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet topkarakter, og blot 9 % giver 1 stjerne. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket klart er ekstremt beundringsværdigt. Scoren er et gennemsnit af 23.161 meninger, hvor intet mindre end 69 % giver 5 stjerner, og kun 8 % kvitterer med den dårligste rating. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsløsning skal jeg vælge?

Masser af internet foretagender tildeler nu om stunder flere billige fragtløsninger til tømrervinkel. Det mest almindelige er lige nu pakkeshops, som gør at du kan hente din bestilling når der er mulighed for det. Fragtmetoden er altså ualmindeligt hensigtsmæssig, samt endda endda den mest betalelige fragtmulighed.

Du kan derudover tænke over at få varerne sendt til hvor du bor eller ud på din arbejdsplads. Fragtløsningen bliver godt nok en tand mindre billig, men ydermere ultra let gængelig med tømrervinkel online. Den mest billige fragtform er uden tvivl selv at hente varerne, som dog står og falder med at du lever tæt på e-handlens butikker, fx Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Antal dages levering på tømrervinkel er ekstremt afgørende forudsat du skal bruge dine nye produkter med det samme, og af den grund er det uden tvivl afgørende at man finder det estimerede leveringstidspunkt ved tømrervinkel. En stor portion internet varehuse – fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – byder på billig 1 dags fragt på en lang række af deres varenumre online, hvilket er forudsat at der bestilles tidligere end et fast tidspunkt, med det formål at de har mulighed for at nå at få produktet skippet afsted inden de pakkeansatte har fri.

Nogle enkelte online selskaber frembyder fragt uden gebyr på tømrervinkel online, men undertiden kun såfremt man indkøber for en fastsat pris. Derudover kunne du snuppe den mindst kostelige form for levering, hvilket i mange tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at levere ordren til en pakkeshop.

Mange netbutikker foreslår click-and-collect hvor man bestiller billig tømrervinkel på nettet og selv henter i butikken. Eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Stark, Silvan, Davidsen, XL-Byg og 10-4. Byggecentrene frembyder eksempelvis click-and-collect på tømrervinkel i disse byer:

Hedensted, Åbyhøj, Korsør, Randers, Haderslev, Nørresundby, Næstved, Odder, Hørsholm, Hillerød, Odense, Thisted, Herlev, Værløse, Brønderslev, Jyllinge, Virum, Aarhus, Frederikshavn, Stenløse, Skive, Frederiksberg, Køge, Dragør, Hjørring, Ballerup, Allerød, Hobro, Herning, Nykøbing Falster, Roskilde, Søborg, Middelfart, Kalundborg, Horsens, Varde, Sønderborg, Vordingborg, Glostrup, Vallensbæk, Greve, Vanløse, Vejle, Fredericia, Taastrup, Viborg, Aabenraa, Lyngby, Aalborg, Albertslund, Ølstykke, Brønshøj, Hvidovre, Tilst, Tårnby, Grenaa, Valby, Silkeborg, Rudersdal, Haslev, Risskov, Ringsted, Struer, Birkerød, Skanderborg, Frederiksværk, Ishøj, Farum, Nakskov, Gentofte, Nyborg, Esbjerg, Helsingør, Slagelse, Højbjerg, Nærum, Svendborg, Lillerød, Holstebro, Solrød Strand, Brøndby, Kolding, Rønne, Rødovre, Ikast, Frederikssund, København, Holbæk, Gladsaxe, Kokkedal, Lystrup, Charlottenlund, Brabrand, og Hedehusene, .

Klik-og-hent af tømrervinkel er tilgængeligt i de fleste dele af Danmark: Sjælland (Sydsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, Amager, Midtsjælland, Falster, Lolland, Hovedstaden, Østsjælland, Bornholm), Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn) og Jylland (Nordjylland, Syddanmark, Vestjylland, Østjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Sydjylland).

Når der ses på data bliver det tydeligt, at mennesker som regel efterspørger eksempelvis tømrervinkel priser og tømrervinkel tilbud. Foruden dette oplever vi ofte internet shoppere søge efter fx tømrervinkel online, billig tømrervinkel samt køb tømrervinkel, plus de udbredte byggekæder som Davidsen, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Stark og Silvan.

Gode priser på tømrervinkel

Det har vist sig at være super gnidningsløst for købere at analysere priser på billige tømrervinkel online på diverse netbutikker, og følgelig har adskillige webshops set sig nødsaget til at nedsætte priserne på tømrervinkel helt i bund, og ydermere love gratis fragt.

Derfor kan det alligevel vise sig rentabelt at efterprøve forskellige internet firmaer efter rabatter og tilbud på tømrervinkel online forinden du køber, således at du er skråsikker på at indhente den mest attraktive pris. Se ikke blot hos de velkendte byggekæder som Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Bygma, 10-4, XL-Byg og Stark.

Man må dog ikke undervurdere, at hvis en forretning på nettet udbyder billige tømrervinkel online til salg for en pris der virker ubegribelig beskeden, burde det undertiden være et signal om en uoprigtig online webshop. Køb med gængse betalingskort er dog inkluderet i et regelsæt, som assisterer kunden overfor svindlende internet shops.

Vi foreslår generelt kortbestillinger eller MobilePay. Alternativt kunne du overveje et tilbud som f.eks. ViaBill, for så vidt du hellere vil afbetale pengene til tømrervinkel over en periode. Det fås typisk i nicheforhandlere, i modsætning til de udbredte byggekæder som eksempelvis Bygma, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix og Silvan.

Når der ses på statistikkerne står det markant, at internet shoppere tit efterspørger for eksempel billig tømrervinkel og køb tømrervinkel. Derudover ser vi tit online shoppere søge efter eksempelvis tømrervinkel priser, tømrervinkel online og tømrervinkel tilbud.

Tjek folks oplevelser

Trustpilot forærer dig helt hæderlige løsninger til at kigge på en række tidligere køberes synspunkter og af den grund er det anbefalelsesværdigt, at du eksaminerer internet shoppens anmeldelser før du placerer din ordre på billige tømrervinkel online.

Facebook leverer tillige en række uafhængige løsninger til at få indblik i internet forretningens popularitet. I øvrigt ses faktisk internet virksomheder som giver kunderne mulighed for at give en omtale af deres købsoplevelse, hvilket også kan anvendes til vurdering af hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at nogen bestiller billige tømrervinkel online hos en internet butik behøver man i virkeligheden tyde webbutikkens handelsvilkår, dog er det mange gange ikke videre spændende, særligt hos de gængse byggemarkeder som Davidsen, Silvan, Bygma, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix og XL-Byg.

En nemmere løsning kunne være at kigge om internet virksomheden er e-mærket, eftersom det kan være et signal om at online forhandleren forsvarer de opstillede regler, og at online forhandleren lejlighedsvis revurderes af fagmænd der har den nødvendige knowhow om reglementet på området.

Dette er desuden din anledning til støtte, ifald du bliver udsat for problemer med din ordre på tømrervinkel. Dertil er det anbefalelsesværdigt at køberen er obs på de mest relevante betingelser der kan have betydning for bestillingen af tømrervinkel online, som for eksempel den bytteret online forhandleren tilsikrer.

Derfor er det tillige relevant, at man til enhver tid opbevarer sin e-mail kvittering, således man altid kan bekræfte bestillingen af tømrervinkel, uanset om man har bestilt ved Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Silvan eller 10-4.

Karen V gav 5 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

Inger gav 4 stjerner

Fantastisk behandling

Helle gav 5 stjerner

Dag til dag levering

Mads gav 5 stjerner

Bliver leveret til dato

9 gode råd til din online shopping
1Trustpilot fører til super værdifulde genveje til at inspicere adskillige forhenværende konsumenters synspunkter og derved er det smart, at du bliver klogere på e-handlens vurderinger før du bestiller billige tømrervinkel online. Facebook frembringer tillige fuldstændig pæne metoder til at få indtryk af online forretningens kundefokus.
2Leveringstiden kan være vældig væsentlig hvis du skal bruge ordren om kort tid, og med det formål er det tydeligvis centralt at man kontrollerer den forventede leveringstid på tømrervinkel. Adskillige internet shops lover billig levering efter en enkelt hverdag på de fleste varer, men det er underforstået at bestillingen laves før et besluttet tidspunkt.
3Nogle få netshops frembyder levering uden beregning på tømrervinkel, men i de fleste tilfælde kun såfremt man bestiller for en konkret sum. Alternativt kan man foretrække den mest billige leveringsmodel, der ofte er at få fragtfirmaet til at køre pakken til et udleveringssted. Fragttypen viser sig som regel endvidere usædvanlig simpel. Den mest letkøbte fragttype er uden tvivl at hente pakken selv.
4Generelt slår vi et slag for køb med kort eller MobilePay. Shopping med kort er dækket ind under en forordning, som garanterer dig som kunde imod bedrageriske internet outlets. Som et alternativ bør du bruge en afbetalingsløsning som fx ViaBill, i tilfælde af at du gerne vil dække prisen over en længere periode.
5Forinden nogen køber billige tømrervinkel på en internet virksomhed kunne de i reglen se på forhandlerens handelsvilkår, det er dog undertiden ikke specielt ophidsende. For øvrigt foreslår vi at kunden er opmærksom på de væsentligste bestemmelser der kan influere på shopping af billige tømrervinkel online, til eksempel hvilken ombytningspolitik internet firmaet bruger.
6Det er særligt let gængeligt for forbrugerne at sammenholde priser online på billige tømrervinkel hos forskellige online forretninger, og derfor yder adskillige internet forhandlere levering uden omkostninger. Til gengæld kan det imidlertid være profitabelt at sammenligne nogle internet forretninger efter udsalg og tilbud før du færdiggør din shopping, således at du er sikker på at indhente den bedste pris.
7En lang række outlets på nettet tilbyder på nuværende tidspunkt en række forskellige billige fragttyper til tømrervinkel. En af favoritterne er i øjeblikket levering til et afhentningssted, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente din nyindkøbte vare lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragttypen er jo virkelig enkel, og typisk endvidere den mest letkøbte løsning til levering.
8Vi anbefaler generelt at se nærmere på om e-butikken er medlem af e-mærket, grundet at det bør være en påvisning af at webbutikken følger den officielle danske lovgivning, udover at online butikken tit overværes af fagfolk som har indsigt i lovgivningen. Inden folk køber billige tømrervinkel i en webbutik bør de for at være sikker skimme dens forretningsaftale.
9Den mest prisbevidste løsning til levering vil utvivlsomt være selv at hente pakken, som jo afhænger af at du er lige ved netbutikkens arbejdslager. Den mulighed for fragt er selvfølgelig ret så relevant i tilfælde af at man har brug for tømrervinkel om et øjeblik. Alternativt så sikrer en række online virksomheder levering uden omkostninger, men oftest kun hvis du shopper for en præcis sum.