Jeg har fundet 6 webshops der sælger terrassefliser, og skrevet deres priser ned for 400 stk inkl. levering.

Den laveste pris lige nu er 400 stk for kun 10.499 kr. Det er 41 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 400 stk terrassefliser inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
10.499 kr.Køb
12.800 kr.Køb
12.800 kr.Køb
12.800 kr.Køb
13.099 kr.Køb
17.800 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 400 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Varianter: komposit beton keramik plast træ

Størrelser: 25×50 60×60 20×20 80×80 90×90 40×40 50×50 70×70 30×60 30×30 20×40

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er variationer i salgspriserne på billige terrassefliser alt efter hvor du handler online. Enkelte tilbyder de bedste priser, imens nogle giver service. Du må vide hvad du vurderer er vigtigst.
Flere byggemarkeder præsterer et stort udvalg af varer, hvorimod nogle fokuserer på en bestemt varetype. Du bør vurdere hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange forskellige grupper af varer at vælge i mellem, foruden blot terrassefliser.
Hvis du vil have varerne hurtigt eller blot vil blive fri for fragtomkostningen, så kunne du overveje at køre produkterne selv. Dette er særligt muligt ved de udbredte byggemarkeder.
For de fleste er gør-det-selv projekter forbundet med en hulens masse spørgsmål. Derved kan det overvejes at købe fra en online byggeshop, hvor du bliver tilbudt sparring og vejledning omkring terrassefliser.
Det er selvsagt utrolig vigtigt at vide, om den vare du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Som alternativ kan du tjekke de andre.
Du skal have fokus på hvilke regler butikken udsteder når du køber online, så du undgår udfordringer med eksempelvis returnering. Derfor bør du kende firmaets handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder findes i hele landet, og på grund af det har man chancen for at købe online og køre produkterne personligt. I kraft af det har man mulighed for at undvære fragtgebyret, samt endda skaffe varerne nu og her.
De kendte byggemarkeder køber varer fra talrige leverandører, og som følge af dette kan du handle fra et bredt udvalg af terrassefliser online.
De store byggecentre er udbredte og kendte virksomheder, hvilket bidrager til øget sikkerhed når du skal købe online. Det vil nogle se som positivt.

Nichewebshop

Majoriteten af niche netbutikker styrer selv produktionen af de varer som du finder i byggemarkederne. Når du køber direkte på nicheforretningerne online kan du muligvis få et ekstra godt tilbud.
Størsteparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er iværksættervirksomheder, som oftest er dansk ejede, måske endda lokalt nær dig. Disse har du mulighed for at støtte idet du bestiller terrassefliser online på deres webshop.
Flertallet af nichefokuserede webshops er ekstremt passionerede omkring deres varer, da de har skarpt fokus på disse varer. Ergo formår de at yde en høj grad af indsigtsfuld hjælp fra nogle som er eksperter i lige præcis terrassefliser.
Danmarks største byggemarkeder

Stark åbnede i 1896, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 ansatte i de 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

terrassefliser harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og udgøres i dag af ca. 2.000 ansatte i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og styres dagligt af i nærheden af 2.300 mennesker i forretningens 56 varehuse. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

terrassefliser silvan

Silvan blev dannet i 1968, og udgøres nu af flere end 1.000 mennesker i firmaets 41 butikker. Silvan satser på billige priser til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og udgøres i dag af cirka 1.000 mennesker i selskabets 9 butikker. Davidsen er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og er nu arbejdsplads for omkring 500 medarbejdere i de 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

terrassefliser jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og lønner i dag omtrent 2.100 personer i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix sætter ind på billige priser til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og omfatter i dag ca. 2.000 mennesker i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og er i dag arbejdsgiver for mere end 100 medarbejdere i de 6 butikker. 10-4 er specialiseret i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

terrassefliser bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og styres dagligt af omtrent 1.000 personer i deres 17 butikker. Bauhaus har fokus på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Planlægning vil være metoden til succes med dit arbejde. Du er nødt til at sammensætte en klar strategi, som dikterer hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med på hvilket tidspunkt, samt en dertilhørende kronologisk rækkefølge. Husk at være konkret når du sammensætter din strategi.
2Det er fornuftigt at nedskrive et regnskab for byggeriet, så du har et overblik over økonomien. Det vil blive økonomisk at gennemgå samtlige udgifter, og herefter nedfælde mulige tilbud på dem hver især.
3Du bør unden ingen omstændigheder undlade at tage højde for dit eget ve og vel, så glem ej beskyttelse som eksempelvis fod- og hovedbeklædning som beskyttelse overfor mulige uheld. Det er essentielt med fokus på dit eget ve og vel i byggeriet, specielt såfremt du ikke fremskaffer hjælp fra en fagmand.
4Forinden du påbegynder arbejdet er det temmelig afgørende at være sikker på, at projektet overholder loven. Afhængigt af din boligtype vil der gælde en række retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad du ikke kan få lov til.
5Der ligger mange artikler og videoer online som der kan findes hjælp i. Navnligt YouTube giver dig adgang til store mængder gavnlig oplysning, navnligt ifald man benytter engelske ord i din søgning.
6Måske kan det blive vigtigt at du har de presserende materialer klar til brug forud for at du iværksætter håndværket. Du kunne med fordel nedskrive en punktforms indkøbsseddel hvorpå der noteres de materialer du skal bruge, og efterfølgende tjekke hver eneste ting, således at du er overbevist om at alt er på sin plads.
7Der kommer uden tvivl pludselige problematikker i tilfælde med omfangsrige opgaver, og ergo vurderes det af stor betydning at man har afsat passende tid i arbejdsplanen, som gør at man kan føle sig ubekymret om at nå i mål til tiden.
8Du må aldrig stå uden det nødvendige grej. Tit vil det vise sig uundværligt at du har værktøjet tilgængeligt forinden du starter byggeriet. Glem ikke at medregne de medfølgende omkostninger i dit udgiftsbudget.
9Ved udendørs byggeprojekter kan vejret få en vigtig rolle. Af den årsag bør du hyppigt undersøge femdøgnsprognosen i den tid der er op til starten på projektet, så du slipper for at det uventet starter med at regne netop som du er startet på dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
10Husk at regne på om du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du bør få assistance fra en professionel til noget af byggeriet. Ifald du sikrer dig assistance fra en fagperson kunne det være fordelagtigt at få tilbud fra flere selskaber.
11Det kan overvejes at indhente hjælp til byggeprocessen, navnlig hvis det er krævende byggeopgaver. Omfangsrige projekter kræver mere end en person. Desuden bør det blive hurtigere og mere minderigt når man er flere om opgaven.
12Nogle gange kan man få hjælp rent økonomisk til byggerier. Det tilbydes i tilfælde hvor ombygningen er godt for miljøet. Modtagelsen af tilskud betinges altså af at renoveringen influerer positivt på planeten.
De bedst anmeldte byggecentre
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket i særdeleshed er fantastisk imponerende. Evalueringen grundlægges af 28.109 kommentarer, hvoraf hele 76 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 4 % kvitterer med bundkarakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som klart er usædvanligt betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 69 % giver den bedste karakter, og kun 8 % har givet den dårligste rating. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er usædvanligt imponerende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 59 % har givet toprating, og blot 9 % har givet 1 stjerne. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som tydeligvis er kolossalt godt arbejde. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 anbefalinger, hvor imponerende 84 % kvitterer med toprating, og bare 2 % giver dumpekarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er meget flot. Ratingen er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvor hele 86 % har givet maksimum point, og kun 2 % har givet den dårligste rating. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Hvilken type af levering er bedst?

En masse firmaer på nettet frembyder i øjeblikket alverdens billige muligheder for levering til terrassefliser. Et hit er i øjeblikket udleveringssteder, som giver dig mulighed for at hente de bestilte produkter når du har lyst. Fragtformen er jo særdeles simpel, samt ofte endvidere den mindst kostelige leveringsmodel.

Du kan tillige forsøge at få produkterne leveret hjem til dig eller ud på din arbejdsplads. Fragtformen bliver i mange tilfælde en kende mere pebret, men samtidig ualmindeligt ukompliceret med terrassefliser online. Den mest betalelige leveringsløsning vil dog til enhver tid være at du selv henter produkterne, som jo er betinget af at du lever nærved internet selskabets byggecenter, for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

Leveringstidspunktet på terrassefliser er usædvanlig aktuel i tilfælde af at man mangler produkterne inden for kort tid, så herved er det øjensynligt væsentligt at man efterser den forventede leveringstid for terrassefliser. En lang række outlets på nettet – eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – udlover billig 1 dags levering på en lang række produkter online, men som trods alt er underforstået at bestillingen køres igennem forud for et konkret klokkeslæt, således at de har udsigt til at kunne nå at få produktet ud af døren inden pakkemedarbejderne drager hjemad.

Nogle online shops yder fragt uden omkostninger på terrassefliser online, men for det meste kræves det at man køber for en konkret pris. Som alternativ må du gribe den billigste mulighed for levering, hvilket gerne vil blive at få fragtmanden til at køre pakken til et udleveringssted.

Flere webshops frembyder click-and-collect hvor du bestiller billig terrassefliser på nettet og selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Stark, Bygma, 10-4, XL-Byg og Bauhaus. Byggemarkederne tildeler blandt andet click-and-collect på terrassefliser i følgende områder:

Vejle, Kolding, Tilst, Birkerød, Struer, Viborg, Hedehusene, Aabenraa, Slagelse, Esbjerg, Frederikshavn, Haslev, Hvidovre, Skanderborg, Næstved, Dragør, Tårnby, Gentofte, Holstebro, Hjørring, Gladsaxe, Hørsholm, Horsens, København, Allerød, Grenaa, Charlottenlund, Sønderborg, Brønshøj, Værløse, Aalborg, Nørresundby, Greve, Nyborg, Frederiksberg, Lystrup, Thisted, Jyllinge, Kokkedal, Silkeborg, Risskov, Rødovre, Albertslund, Svendborg, Ringsted, Nykøbing Falster, Skive, Lyngby, Køge, Nakskov, Kalundborg, Højbjerg, Helsingør, Brønderslev, Ikast, Fredericia, Holbæk, Valby, Farum, Ishøj, Rudersdal, Varde, Korsør, Aarhus, Åbyhøj, Herlev, Solrød Strand, Vordingborg, Ølstykke, Virum, Stenløse, Søborg, Brøndby, Hillerød, Glostrup, Ballerup, Hobro, Odder, Middelfart, Frederikssund, Frederiksværk, Randers, Haderslev, Vanløse, Nærum, Taastrup, Vallensbæk, Lillerød, Odense, Roskilde, Rønne, Hedensted, Herning, og Brabrand, .

Afhentning for terrassefliser er tilgængeligt i de fleste dele af landet: Fyn (Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn), Jylland (Nordjylland, Syddanmark, Østjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Vestjylland, Midtjylland) og Sjælland (Sydsjælland, Hovedstaden, Lolland, Bornholm, Midtsjælland, Østsjælland, Vestsjælland, Amager, Falster, Nordsjælland).

Ses der på tendenserne står det tydeligt, at mennesker ofte søger efter for eksempel terrassefliser online og terrassefliser tilbud. Foruden dette oplever vi ofte internet shoppere lede efter bl.a. terrassefliser priser, billig terrassefliser samt køb terrassefliser, foruden de udbredte byggemarkeder som XL-Byg, 10-4, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Silvan og Jem og Fix.

Gode tilbud på terrassefliser

Det er i dag temmelig praktisk for almindelige dødelige at finde de bedste priser på billige terrassefliser online på tværs af internet varehuse, og så har adskillige e-firmaer været nødt til at nedsætte prisen på terrassefliser markant, og endda byde på fragt uden omkostninger.

Dog kan det immervæk vise sig udbytterigt at kontrollere visse netshops efter rabatter og tilbud på terrassefliser online forinden du bestiller, sådan at man er usvigeligt sikker på at få den skarpeste pris. Kig ikke bare hos de gængse byggecentre som Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Stark og XL-Byg.

Du skal trods alt være obs på, at i tilfælde af at en forretning på nettet udbyder billige terrassefliser online til salg for en tilbudspris som virker uendeligt fremragende, kunne det mange gange være en indikation på en svindel e-forretning. Køb med betalingskort er ikke desto mindre en del af et lovbud, som garanterer køberen imod svindlende internet foretagender.

Vi anbefaler generelt kortbetalinger eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed burde du drage nytte af en løsning som eksempelvis ViaBill, såfremt du ser en fordel i at afdrage betalingen af terrassefliser over et længere tidsrum. Det fås typisk i online nichebutikker, men ikke de udbredte byggecentre som for eksempel Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg og Silvan.

Når vi ser på søgedata er det klart, at folk typisk leder efter blandt andet billig terrassefliser og køb terrassefliser. Foruden dette oplever man som regel netshoppere kigge efter eksempelvis terrassefliser tilbud, terrassefliser priser samt terrassefliser online.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 400 stk kg terrassefliser er 10499 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 11 brugeranmeldelser.

Det kører bare som det skal.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Varianter: plast komposit træ beton keramik

Størrelser: 80×80 25×50 90×90 30×60 70×70 20×20 50×50 40×40 60×60 20×40 30×30

Udforsk tidligere brugeres bedømmelser

Trustpilot fremskaffer absolut pålidelige chancer for at beskue flere eksisterende konsumenters domme og på grund af dette anbefaler vi, at du evaluerer e-forhandlerens bedømmelser forinden du køber billige terrassefliser online.

Facebook genererer endvidere evigt fordelagtige chancer for at få kendskab til e-firmaets kundetilfredshed. Her ser vi en del e-firmaer hvor du kan udfærdige en omtale af deres køb, som tilmed bør bruges til at danne dig et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

Forinden folk handler billige terrassefliser online i en e-shop burde man reelt løbe igennem deres betingelser, det er dog gerne ikke særlig morsomt, i særdeleshed på de velkendte byggecentre som Silvan, Bauhaus, Bygma, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen og Stark.

En anden mulighed er at efterse hvorvidt online butikken er e-mærket medlem, da det er en sikring om at online webshoppen accepterer de danske retningslinjer, udover at e-forhandleren jævnligt føres tilsyn med af sagkyndige der forstår de gældende vilkår.

Det giver dig lejlighed til assistance, hvis du møder udfordringer ved dit køb af terrassefliser. Tillige støtter vi at man er oppe på mærkerne omkring de mest essentielle reglementer der er gældende for købet af terrassefliser online, som for eksempel hvilken ombytningsrettighed virksomheden bruger.

Derfor er det også essesentielt, at man til enhver tid bevarer ens kvittering på e-mail, så man i fremtiden vil kunne eftervise købet af terrassefliser, hvad end man har handlet ved Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Bygma eller 10-4.

Camilla R gav 5 stjerner

Det var godt !

Louise O gav 4 stjerner

Det var helt ok.

Bente Mortensen gav 5 stjerner

Handlet meget og handler stadig

Lars gav 4 stjerner

God til prisen

9 tips til din online shopping
1Forud for at folk shopper billige terrassefliser på en e-butik burde man til hver en tid tyde virksomhedens forretningsbetingelser, dog er det for det meste ikke super spændende. Ligeså er det godt at kunden er vidende om de elementære reglementer der har indflydelse på købet af billige terrassefliser online, til eksempel den returpolitik internet virksomheden har.
2Mange e-handler yder på nuværende tidspunkt mange forskellige billige fragtmuligheder til terrassefliser. En af de mest populære er nu om dage at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du selv afhenter din bestilling når du har mulighed for det. Metoden er altså yderst hensigtsmæssig, og mange gange endda den mest betalelige mulighed for levering.
3Den billigste leveringsudgave er dog selv at hente ordren, men den mulighed forudsætter at du befinder dig i kort afstand af e-forretningens adresse. Den mulighed for levering kan vise sig at være ret så bestemmende ifald man mangler terrassefliser om et øjeblik. Alternativt så præsterer enkelte e-shops i Danmark fragt uden betaling, men i mange tilfælde er det påkrævet at man bestiller for et præcist beløb.
4Vi foreslår generelt kortkøb eller betalinger med mobilen. Køb med betalingskort er omfavnet af en ordning, som støtter os imod fup webbutikker. Som et alternativ kunne du benytte et tilbud fra f.eks. ViaBill, ifald du efterspørger at finansiere regningen over en periode.
5Det har vist sig at være ret let for alle og enhver at lave prissammenligning online på billige terrassefliser på diverse online virksomheder, og så præsterer en hel del online virksomheder levering uden omkostninger. Til gengæld kan det til hver en tid blive lønsomt at checke nogle forhandlere på nettet efter tilbud før du shopper, så man er tryg ved at få fat i den skarpeste pris.
6Nogle enkelte outlets på nettet præsterer fragt uden beregning på terrassefliser, men tit er det kun gældende hvis der aftages for en præcis sum. Som alternativ skulle du beslutte sig for den billigste leveringsmanér, der oftest vil blive at få fragtfirmaet til at køre din pakke til et udleveringssted. Fragttypen viser sig uheldigvis desuden ret uproblematisk. Den mindst kostelige mulighed for levering vil dog altid være selv at hente produkterne.
7Leveringsdygtigheden kan i nogle tilfælde være ret essentiel såfremt man står og skal bruge din pakke om kort tid, og i det øjemed er det faktisk centralt at man finder tidshorisonten for levering på terrassefliser. En række online outlets giver løfte om billig levering efter en enkelt hverdag på en lang række af deres varer, men vær obs på at det er betinget af at du når at bestille før et besluttet tidspunkt.
8Vi tilråder generelt at finde ud af om e-handlen er e-mærke tilsluttet, fordi det generelt er en antydning af at e-handlen lever op til de gældende danske regler, foruden at online shoppen rutinemæssigt revurderes af jurister der forstår de gældende regler. Inden folk shopper billige terrassefliser hos en netshop kunne man reelt gennemløbe e-shoppens vilkår.
9Trustpilot leverer fuldkommen pålidelige muligheder for at sondere en længere række øvrige brugeres synspunkter og derved tilråder vi, at du kigger på online firmaets anmeldelser inden du handler billige terrassefliser online. Facebook frembringer for øvrigt en række passende muligheder for at få indtryk af webbutikkens popularitet.