Jeg har fundet 8 webshops der sælger termotag, og skrevet deres priser ned for 10 stk inkl. levering.

Den laveste pris lige nu er 10 stk for kun 7.099 kr. Det er 54 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 10 stk termotag inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
7.099 kr.Køb
7.099 kr.Køb
8.400 kr.Køb
9.990 kr.Køb
9.990 kr.Køb
11.829 kr.Køb
15.099 kr.Køb
15.345 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 10 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til overdækket terrasse til carport til terrasse til skur til vinterhave til drivhus til udestue til fortelt til havestue

Størrelser: 16 mm 32 mm 10 mm

Brands: Riatherm Nordland Twinlite Fastlock Click Step Rodena Plastmo Icopal Rias

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre præsterer et enormt vareudvalg, hvorimod andre fokuserer på en enkelt varegruppe. Du kan tænke på om det er betydningsfuldt for dig at du har mange varetyper at vælge i blandt, udover bare termotag.
Hvis du har brug for produkterne med det samme eller blot vil slippe for fragten, så kan du med fordel hente byggematerialerne personligt. Dette er i særdeleshed en mulighed ved de store byggekæder.
For de fleste er et byggeprojekt lig med alverdens spørgsmål. Dermed kan det være en god idé at handle hos et online byggecenter, som tilbyder hjælp og vejledning omkring termotag.
Det er helt klart meget vigtigt at tjekke, om de produkter du ønsker at købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Som alternativ kan du lede andre steder.
Du skal vide hvilke regler der gælder ved dit køb online, så du kan undgå udfordringer med fx returnering. Man bør derfor kende byggeshoppens regler.
Du vil finde forskellighed i prisen på billige termotag fra netbutik til netbutik. Nogle vil have billige priser, og nogle satser på kompetent rådgivning. Du bør tænke på hvad der for dig betyder mest.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre sælger varer fra forskellige producenter, med det formål at du så kan vælge fra et bredt sortiment af termotag online.
De store byggemarkeder er udbredte og kendte firmaer, som kan bidrage til øget tryghed når du skal handle online. Det kan du se som fordelagtigt.
De store byggecentre er tilgængelige i det meste af landet, og derigennem har folk valget om at købe online og hente materialerne på egen hånd. Af den grund har man chancen for at undvære leveringsomkostningen, samt samtidig skaffe produkterne hurtigere.

Nichewebshop

En masse nichefokuserede webshops er producenter af produkterne der forhandles i de store byggecentre. Når du køber direkte på nicheforretningerne online vil du få billigere priser.
Mange niche webshops er iværksættervirksomheder, der oftest har danske ejere, givetvis sågar lokalt nær dig. Disse kan du støtte ved at bestille termotag online på deres hjemmeside.
Alverdens niche netbutikker har ekstra meget forstand på deres online produktkategori, idet de kun sælger disse produkter. Således kan du opleve ekstra god service fra nogle der er eksperter i netop termotag.
De største byggekæder i Danmark
termotag silvan

Silvan blev dannet i 1968, og beskæftiger i dag flere end 1.000 medarbejdere i selskabets 41 byggecentre. Silvan satser på salg til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

XL-Byg startede i 2002, og beskæftiger nu ca. 2.000 ansatte i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg satser på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og styres dagligt af omkring 2.000 ansatte i de 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og beskæftiger nu omtrent 1.000 ansatte i firmaets 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i salg til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og beskæftiger nu i nærheden af 2.300 mennesker i selskabets 56 varehuse. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

termotag jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og beskæftiger nu over 2.100 ansatte i deres 122 butikker. Jem og Fix tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

termotag bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og udgøres nu af flere end 1.000 medarbejdere i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus satser på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

termotag harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og lønner i dag ca. 2.000 kollegaer i de 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og er nu arbejdsplads for i omegn af 100 personer i kædens 6 butikker. 10-4 har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og udgøres nu af i nærheden af 500 medarbejdere i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Det bliver betydningsfuldt at have de fornødne materialer indkøbt inden du indleder byggeprocessen. Du kan lave en punktforms indkøbsseddel med alle de ting der er nødvendige, og derefter gennemløbe materialerne, hvormed du føler dig overbevist om at der ikke er nogen mangler.
2For byggeprojekter udendørs har vind og vejr meget at sige. Af den årsag skal du løbende tage notits af meldingerne om vejret lige før byggeriets begyndelse, så det forhåbentlig ikke uanmeldt begynder at vælte ned netop som du er trukket i arbejdstøjet til dit store byggeprojekt.
3Det er en god idé at spørge om en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, især i tilfælde af vigtige projekter. Større byggeprojekter stiller krav om flere folk. Endvidere må det blive mere produktivt og mere minderigt når man er flere om at bidrage.
4Du vil ikke fattes udstyr. Typisk kan det være klogt at du har grejet ved hånden når du går løs med byggeprocessen. Det er i øvrigt en fordel at indkalkulere de her omkostninger i regnskabet for byggeriet.
5Du bør reflektere over hvorvidt du selv vil klare hele projektet, eller du kan have fordel af at købe professionel hjælp til dele af det. Forudsat at du tager imod hjælp fra en professionel vil det ofte være fordelagtigt at få tilbud fra flere foretagender.
6Der kommer altid pludselige bump på vejen når det gælder omfangsrige opgaver, og pga. dette kan det vise sig meningsfuldt at der er afsat nok tid i kalenderen, som er vigtigt for at man kan føle sig selvsikker på at nå i mål til tiden.
7Du finder en verden af hjælpeartikler og videoer via nettet som kan være en stor hjælp. I særlig grad YouTube giver store mængder almennyttig viden, ikke mindst når du leder på engelsk.
8Forud for at du opstarter byggeriet kan det vise sig ganske værdifuldt at have styr på, at det du vil lave ikke er ulovligt. Alt efter hvorhenne du bor vil der være fastsatte retningslinjer for, hvad du må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
9Ofte vil det vise sig vigtigt at udarbejde et udgiftsbudget for byggeprojektet, så du har kontrol over udgifterne. Det er behjælpeligt at dokumentere hver enkelt udgift, og efterfølgende nedskrive prisen på dem hver især.
10Du må ikke på noget tidspunkt gå på kompromis med dit eget ve og vel, så glem ikke beklædning herunder sikkerhedssko som hjælp mod eventuelle skader. Det er smart at have styr på dit eget ve og vel i arbejdet, især når du ikke har professionel assistance.
11Du har mulighed for at spørge om tilskud fra det offentlige til ombygninger. Det gives ifald ombygningen hjælper miljøet. Bidraget forudsætter dermed at ombygningen har en positiv betydning for miljøet.
12Forberedelse vil være vejen til at lykkes med byggeriet. Du er nødt til at forfatte en effektiv agenda, som fortæller hvilke opgaver der skal laves på hvilke dage, inklusiv en prioriteringsliste. Det anbefales at være skarp når du sammensætter planen.
Danskernes foretrukne byggecentre
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ret så overlegent. Vurderingen grundlægges af 11.467 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 86 % har givet den højeste karakter, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, hvilket vel at mærke er kolossalt overlegent. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 ratings, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet topkarakter, og alene 4 % giver dumpekarakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ultra beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med toprating, og kun 8 % har givet 1 stjerne. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er usædvanligt imponerende. Ratingen er baseret på 2.856 anbefalinger, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 9 % giver dumpekarakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som naturligvis er enormt flot. Evalueringen grundlægges af 19.208 meninger, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 2 % giver den laveste karakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.

Normale spørgsmål inden for termotag

 • Hvordan monterer man termotag?
 • Hvordan sætter man termotag op?
 • Hvordan monteres termotag?
 • Hvordan lægger man termotag?
 • Hvad koster termotag?
 • Hvilken leveringstype er smartest?

  Størstedelen af internet forretninger tildeler nu alverdens billige fragtformer til termotag. En der er meget anvendt er nu om stunder at få leveret til et afhentningssted, hvor du kan afhente din bestilling når det passer ind i din hverdag. Leveringsformen er altså virkelig gnidningsløs, samt i mange tilfælde tilmed den mest letkøbte leveringsudgave.

  Du kan alternativt overveje at bestille produkterne til levering til din hjemmeadresse eller ud til din arbejdsplads. Fragttypen er som regel en lille smule dyrere, men derudover ualmindeligt overkommelig ved køb af termotag online. Den mindst kostelige form for fragt er dog at du selv henter varerne, som dog står og falder med at du bor tæt på internet virksomhedens byggecenter, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

  Antal dages levering på termotag er ret så essentiel hvis vi skal bruge varerne fluks, og derfor er det relativt væsentligt at man kontrollerer den anslåede leveringstid på termotag. Størstedelen af e-forhandlere – for eksempel Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – reklamerer med billig 1 dags fragt på masser af varer online, men som trods alt regnes ud fra at der bestilles forud for et nøjagtigt klokkeslæt, således at de kan nå at få varen distribueret inden personalet drager hjemad.

  Indtil flere online butikker yder portofri levering på termotag online, men undertiden under forudsætning af at du aftager for et fastsat beløb. Desuden skulle man overveje den mest prisbevidste leveringsmodel, som mange gange vil blive at få bragt pakken til en pakkeshop.

  De fleste netshops foreslår click-and-collect hvor man køber billig termotag på nettet men afhenter i byggecenteret. For eksempel Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Stark og Bygma. Byggecentrene foreslår fx afhentning af termotag i disse byer:

  Gentofte, Vejle, Ringsted, Rudersdal, Frederikssund, Lyngby, Hedensted, Odder, Ølstykke, Hjørring, Aalborg, Kalundborg, Nærum, Kolding, Hobro, Brøndby, Nyborg, Struer, Taastrup, Esbjerg, Højbjerg, Dragør, Hedehusene, Fredericia, Kokkedal, Gladsaxe, Ballerup, Glostrup, Frederiksværk, Hørsholm, Ishøj, Åbyhøj, Rønne, Allerød, Haslev, Brabrand, Næstved, Viborg, Middelfart, Søborg, Aabenraa, Silkeborg, Hvidovre, Grenaa, Køge, Frederikshavn, Lystrup, Svendborg, Vordingborg, Tilst, Vanløse, Skanderborg, Ikast, Holbæk, Odense, Hillerød, Thisted, Tårnby, Jyllinge, Charlottenlund, Stenløse, Herlev, Risskov, København, Slagelse, Farum, Valby, Albertslund, Herning, Rødovre, Skive, Nakskov, Aarhus, Randers, Frederiksberg, Varde, Solrød Strand, Brønshøj, Helsingør, Roskilde, Nørresundby, Virum, Holstebro, Haderslev, Lillerød, Sønderborg, Horsens, Greve, Vallensbæk, Nykøbing Falster, Korsør, Birkerød, Værløse, og Brønderslev, .

  Afhentning af termotag er tilgængeligt i de fleste regioner af landet: Sjælland (Falster, Nordsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Amager, Østsjælland, Lolland, Midtsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden), Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn) og Jylland (Syddanmark, Sydjylland, Vestjylland, Østjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sønderjylland).

  Når man ser på statistikkerne fremstår det tydeligt, at netshoppere ofte efterspørger for eksempel termotag tilbud og termotag online. Foruden dette ser man jævnligt mennesker kigge efter blandt andet køb termotag, billig termotag og termotag priser, plus de store byggecentre som Davidsen, Jem og Fix, Stark, Silvan, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg og 10-4.

  Rabat på termotag

  Det er usædvanlig nemt for alle at analysere tilbud på billige termotag online på tværs af e-butikker, og derfor har utallige firmaer på nettet ikke kunne slippe for at sænke salgspriserne på termotag eftertrykkeligt, og i øvrigt præstere billig fragt.

  Det kan trods alt vise sig nyttigt at eftergå en række netshops efter billige priser på termotag online forud for at du gennemfører din bestilling, således at du er sikret at få den laveste pris. Kig ikke bare hos de gængse byggekæder som Davidsen, Bauhaus, Bygma, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan.

  Man bør imidlertid ikke glemme, at ifald en internet butik annoncerer billige termotag online til salg for en salgspris der anses for grænseløst billig, kunne det undertiden være et faresignal om en uoprigtig online forretning. Kortbetalinger er trods alt inkluderet i en retningslinje, der begunstiger dig overfor uoprigtige netbutikker.

  Vi anbefaler generelt bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kan du vælge en billig afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, såfremt du hellere vil klare prisen på termotag over en periode. Dette foreslåes typisk hos niche webshops, men ikke de velkendte byggemarkeder som eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, 10-4, Stark og Harald Nyborg.

  Når man kigger i data fremstår det tydeligt, at internetbrugere ofte kigger efter for eksempel billig termotag og termotag priser. Man ser derudover tit mennesker kigge efter bl.a. termotag tilbud, termotag online og køb termotag.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 10 stk kg termotag er 7099 kr. Pristjekket er vurderet til 4.4 ud af 5 stjerner baseret på 18 brugeranmeldelser.

  Hurtig levering og varen virkede fint.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til vinterhave til drivhus til skur til udestue til terrasse til fortelt til overdækket terrasse til havestue til carport

  Størrelser: 32 mm 10 mm 16 mm

  Brands: Rias Rodena Plastmo Twinlite Click Step Fastlock Nordland Icopal Riatherm

  Analyser tidligere brugeres bedømmelser

  Trustpilot indebærer helt fornemme muligheder for at eftersøge diverse nuværende konsumenters oplevelser og af den grund kan det være til hjælp, at du eksaminerer internet shoppens ratings inden du lægger din bestilling på billige termotag online.

  Facebook resulterer i endvidere forholdsvis gode løsninger til at få en idé om online webshoppens troværdighed. Derudover møder vi mange e-firmaer som gør det muligt at aflevere en vurdering af købsoplevelsen, som ligeledes bør udnyttes til at afveje hvor glade kunderne er.

  Forud for at nogen bestiller billige termotag online i en e-forhandler kan de på en vis måde gennemløbe webshoppens handelsaftale, dog er det bare ikke specielt ophidsende, i særdeleshed hos de velkendte byggemarkeder som Davidsen, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Stark, Harald Nyborg og Bauhaus.

  En nem løsning kan være at finde ud af hvorvidt online forretningen er medlem af e-mærket, grundet at det kan være et signal om at e-firmaet efterlever de officielle regler, foruden at forretningen nu og da revideres af sagkyndige som har megen viden om retningslinjerne.

  Desuden får du lejlighed til at blive hjulpet, for så vidt du får dilemmaer ved dit indkøb af termotag. Tilmed stiller vi forslag om at man er vaks omkring de vigtigste betingelser der spiller ind i forbindelse med købet af termotag online, for eksempel den returneringsret netshoppen bruger.

  På grund af dette er det ligeledes essesentielt, at man permanent opbevarer ens kvittering på e-mail, således man senere kan dokumentere sit køb af termotag, uanset om man har handlet fra Bygma, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Stark eller XL-Byg.

  Birthe gav 5 stjerner

  Hurtigt og nemt via WEB

  Per E gav 4 stjerner

  Hurtig ekspedition

  Martin Pedersen gav 5 stjerner

  Meget tilfreds med servicen og produkt

  Christian Christiansen gav 5 stjerner

  Altid PERFEKT.

  9 gode råd til online shopping
  1Den mest betalelige mulighed for levering vil altid vise sig at være at hente pakken selv, men den mulighed stiller krav om at du bor nær online forhandlerens arbejdslager. Den leveringsversion er ualmindeligt aktuel om du har brug for termotag med det samme. Alternativt så yder nogle få internet forretninger levering uden beregning, men i de fleste tilfælde er det forudsat at der erhverves for en fastsat sum.
  2Generelt slår vi et slag for shopping med kort eller mobilbetaling. Kortbetalinger er indbefattet af en vedtægt, der passer på os imod falske e-forhandlere. Som alternativ burde du bruge en afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, forudsat du efterspørger at afbetale betalingen over flere uger.
  3En hel del shops på nettet præsterer fragt uden gebyr på termotag, men i de fleste tilfælde er det under betingelse af at man indkøber for en bestemt pris. Ellers burde man snuppe den prisbilligste løsning til levering, der i de fleste tilfælde vil blive at få fragtmanden til at bringe bestillingen til en pakkeshop. Leveringstypen viser sig tit desuden ret så let. Den mest letkøbte form for fragt er dog selv at hente varerne.
  4Forinden folk handler billige termotag på en butik behøver de for at være på den sikre side sætte sig ind i forhandlerens handelsbetingelser, men det er undertiden ikke særlig sjovt. Dertil støtter vi at køber er vaks omkring de mest betydningsfulde bestemmelser der er gældende for shopping af billige termotag online, eksempelvis hvilken byttepolitik online butikken bruger.
  5Størstedelen af webshops i Danmark frembyder på nuværende tidspunkt et hav af forskellige billige fragtmuligheder til termotag. En der er meget populær er nu om stunder at få leveret til et afhentningssted, fordi du dermed nemt kan hente produkterne præcis når det passer dig. Leveringsformen er jo rigtig problemfri, og oftest ligeledes den mindst kostelige leveringsmåde.
  6Trustpilot tilbyder nogenlunde hensigtsmæssige chancer for at efterforske mange tidligere brugeres iagttagelser og herved anbefaler vi, at du besigtiger internet shoppens anmeldelser før du shopper billige termotag online. Facebook resulterer i desuden stort set ærlige muligheder for at få indblik i netshoppens kundefokus.
  7Generelt foreslår vi at bemærke hvorvidt webbutikken er verificeret af e-mærket, grundet at det typisk er et bevis på at webbutikken accepterer de officielle danske regler, udover at online webshoppen af og til overværes af jurister som har megen viden om reglerne. Før folk bestiller billige termotag i en internet handler kan man sådan set have øje for e-shoppens betingelser.
  8Leveringstidspunktet kan i nogle tilfælde være super essentiel hvis vi absolut skal bruge produktet nu og her, så derfor er det fuldkommen klogt at man dobbelttjekker den estimerede leveringsdato på termotag. De fleste e-shops garanterer billig 1 hverdags levering på de fleste varenumre, som alligevel regnes ud fra at bestillingen fuldbyrdes før et aftalt klokkeslæt.
  9Det er særdeles ukompliceret for folk at finde information om priser online på billige termotag på diverse webshops, og følgelig garanterer adskillige internet forretninger i Danmark billig fragt. Men det kan trods alt blive lukrativt at undersøge nogle enkelte shops på nettet efter billige priser forud for at du bestiller, så man er skudsikker på at opnå den laveste pris.