Tandspartel 10 mm.
100 kr.
Læs mere
Tandspartel 600mm 5x6x3mm
163 kr.
Læs mere
Tandspartel 250mm 5x8mm rund
64 kr.
Læs mere
Tandspartel 280 mm 3x1,5 mm
103 kr.
Læs mere
Tandspartel plast, s-5935
24 kr.
Læs mere
Tandspartel 6 mm.
100 kr.
Læs mere
Tandspartel 600mm 5x8mm rund
141 kr.
Læs mere
Tandspartel 300mm 5x6x3mm
77 kr.
Læs mere
Tandspartel 300mm 5x8mm rund
80 kr.
Læs mere
Tandspartel 3+6 mm. 2 stk.
35 kr.
Læs mere
Tandspartel 180 mm - 6mm
20 kr.
Læs mere
Tandspartel 8 mm.
100 kr.
Læs mere
Tandspartel 4 mm.
100 kr.
Læs mere
ESKIMO tandspartel
145 kr.
Læs mere
Mauerfreund Tandspartel
65 kr.
Læs mere
ESKIMO tandspartel Blad 24/280/6
88 kr.
Læs mere
HOLTEMANN Tandspartel, træryg, 250mm
49 kr.
Læs mere
Tandspartel m/træhåndtag stål 130x280x10 mm Rawlink
64 kr.
Læs mere
Tandspartel, 4x4 mm Rawlink
48 kr.
Læs mere
Tandspartel, 6x6 mm Rawlink
50 kr.
Læs mere
Tandspartel i stål, 3+6 mm Rawlink
26 kr.
Læs mere
Tandspartel, 8x8 mm Rawlink
59 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er byggeri lig med diverse spørgsmål. Derved vil du med fordel kunne handle hos et online byggecenter, hvor du kan få gode råd til valg af tandspartel.
Du skal vide hvilke regler webshoppen udsteder når du bestiller online, så du kan undgå udfordringer med fx returret. Af den grund bør man tjekke byggemarkedets betingelser.
Nogle byggemarkeder fremviser et stort vareudvalg, hvorimod øvrige har fokus på en specifik varegruppe. Du skal tænke over om det er afgørende for dig at du har mange forskellige varetyper at vælge fra, foruden bare tandspartel.
Det er selvsagt utrolig vigtigt at vide, hvorvidt det produkt du vil købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Ellers kan du være tvunget til tjekke de andre.
Du vil finde ulighed i prisniveauet på billige tandspartel fra byggemarked til byggemarked. Enkelte vil have gode priser, imens nogle giver faglig sparring. Du skal tænke igennem hvad du helst vil have.
Når du har brug for dine byggematerialer nu og her eller bare gerne vil undgå fragtomkostningen, så kan du med fordel fragte produkterne personligt. Dette er hovedsageligt muligt ved de velkendte byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre sælger produkter fra alle mulige nicheshops, og dermed kan du handle fra et bredt udvalg af tandspartel online.
De store byggecentre findes nær dig, og derigennem har mange mulighed for at bestille online og fragte produkterne selv. Takket være dette har man mulighed for at spare leveringsomkostningen, samt ovenikøbet skaffe varerne straks.
De store byggekæder er populære og højtprofilerede virksomheder, hvilket kan bidrage til øget sikkerhed i forbindelse med dit køb online. Dette vil nogle se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Hovedparten af niche webshops er små familievirksomheder, der i de fleste tilfælde er dansk ejede, muligvis sågar fra dit lokalområde. Disse kan du støtte når du bestiller tandspartel online på deres hjemmeside.
Majoriteten af nichebutikker på nettet står selv for produktion af de varer der forhandles i de store byggecentre. Idet du køber direkte på nicheforretningerne online kan du muligvis få skarpere priser.
Hovedparten af nichebutikker på internettet har ekstremt meget forstand på deres varer, da de fokuserer specifikt på disse varer. Således kan du få mere brugbar hjælp fra folk der er eksperter i netop tandspartel.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

10-4 begyndte i 1947, og lønner i dag flere end 100 medarbejdere i selskabets 6 varehuse. 10-4 tilstræber salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og styres dagligt af ca. 2.300 personer i deres 56 varehuse. Bygma har fokus på salg til professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

tandspartel jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og beskæftiger nu flere end 2.100 personer i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix specialiserer sig i billige priser til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 personer i de 104 butikker. XL-Byg har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og udgøres i dag af cirka 1.000 kollegaer i deres 9 varehuse. Davidsen fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

tandspartel silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 ansatte i forretningens 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i gode tilbud til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og beskæftiger nu i nærheden af 500 personer i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

tandspartel bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 medarbejdere i firmaets 17 varehuse. Bauhaus specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

tandspartel harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 ansatte i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og omfatter i dag flere end 2.000 kollegaer i kædens 72 butikker. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Der ligger alle mulige former for guides og videoer online som der kan findes hjælp i. Specielt YouTube faciliterer store mængder brugbar viden, ikke mindst forudsat at du benytter den engelske version.
2I god tid inden at du starter byggeprojektet kan det vise sig højst vigtigt at man sikrer sig, at byggeriet er inden for lovens rammer. Alt efter hvorhenne du bor vil der gælde fastsatte retningslinjer for, hvad du må, samt hvad der ikke er lovligt.
3Du må ikke på noget tidspunkt negligere dit eget ve og vel, så glem ej sikkerhedstøj inklusiv sikkerhedssko der skåner dig mod potentielle uheld. Det er smart at have styr på dit eget ve og vel i byggeprojektet, specielt ifald du ikke sikrer dig hjælp fra en fagmand.
4Man må ikke mangle arbejdsredskaber. Tit kan det være meningsfuldt at have værktøjet ved hånden idet du indleder byggeprojektet. Du bør huske at tage højde for de tilhørende omkostninger i din økonomiske plan.
5Du bør tage til overvejelse om projektet kan klares alene, eller du hellere skal skaffe hjælp fra en fagperson til færdiggørelsen af arbejdet. Ifald du benytter hjælp fra en fagperson vil det ofte være fordelagtigt at lede efter tilbud fra flere virksomheder.
6Ofte vil det vise sig vigtigt at lave et udgiftsbudget for dit byggeri, så du har et overblik over økonomien. Det bør være fordelagtigt at kortlægge samtlige udgiftsposter, hvorefter man kan nedfælde eventuelle tilbud på dem én og én.
7Der kommer som regel uventede hovedpiner i tilfælde med omfangsrige projekter, og pga. dette vurderes det af stor betydning at man har afsat rigeligt med plads i køreplanen, med det formål at man kan være afslappet omkring at nå i mål.
8Forberedelse er vejen til at få en god oplevelse med projektet. Du bør forfatte en gennemarbejdet køreplan, som beskriver hvilke gøremål der løses hvornår, og en tilhørende prioriteringsliste. Forsøg at være konkret når du nedskriver tidsplanen.
9Det er muligt at få et bidrag fra det offentlige til byggeprojekter. Det kan man få forudsat at byggeprojektet er positivt for miljøet. Af få tilbud om et bidrag forudsætter med andre ord at projektet influerer positivt på klimaet.
10Ved udendørs projekter kan vejrsituationen få meget at sige. Derfor kan du ofte se vejrprognosen i dagene før byggeprojektet, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde set det komme går i gang med at vælte ned bedst som du er godt i gang med dit vigtige byggeprojekt.
11Muligvis vil det vise sig værdifuldt at have alle bygningsmaterialer disponible i god tid før du starter dit arbejde. Du har god gavn af at udarbejde en hurtig liste hvoraf der fremgår alle de ting der skal bruges, og som det næste granske materialerne, så du kan føle dig tryg ved at der ikke er nogen mangler.
12Det kan vise sig nødvendigt at indhente en hjælpende hånd til dele af projektet, ikke mindst når der er tale om store byggerier. Omfattende ombygninger skal gerne udføres af flere personer. Derudover bør det være mere effektivt og sjovere når man er flere om det.
De mest folkekære byggemarkeder
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er ret så overlegent. Ratingen er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvor hele 86 % har givet maksimum point, og blot 2 % giver den laveste karakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er enormt betryggende. Bedømmelsen er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 8 % har givet bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som altså er utrolig overlegent. Scoren er baseret på 28.109 kommentarer, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med toprating, og blot 4 % giver dumpekarakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som klart er utrolig betryggende. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 kommentarer, hvor imponerende 84 % har givet topkarakter, og bare 2 % giver den laveste karakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket tydeligvis er enormt overlegent. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 anmeldelser, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med toprating, og alene 9 % kvitterer med bundkarakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken fragtform skal du vælge?

En række online shops yder i vore dage en lang række forskellige billige leveringstyper til tandspartel. Den mest almindelige er nu om dage at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du så nemt kan hente de bestilte produkter præcis når det passer dig. Fragtformen er nemlig ret så simpel, samt endda endvidere den mest letkøbte leveringsmetode.

Du burde derudover afveje for og imod at få det leveret til din privatbolig eller til adressen på dit arbejde. Muligheden viser sig oftest et hak dyrere, men tillige super fleksibel ift. tandspartel online. Den mest billige leveringsversion er utvivlsomt selv at hente varerne, men det er betinget af at du lever tæt på online shoppens byggecenter, fx Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Fragtperioden på tandspartel er selvfølgelig virkelig væsentlig hvis man har brug for ordren inden for kort tid, så af den grund er det sandelig meningsfuldt at man tjekker den anslåede leveringstid ved tandspartel. Temmelig mange online virksomheder – eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – giver løfte om billig levering på næste hverdag på masser af varer online, men husk at det regnes ud fra at ordren placeres tidligere end et givent klokkeslæt, så de sandsynligvis kan nå at få varen distribueret forinden de logistikansatte får fri.

Nogle enkelte online selskaber tilbyder portofri levering på tandspartel online, men oftest er det så nødvendigt at man indkøber for en fastsat pris. Desuden kan man beslutte sig for den mindst kostelige leveringsløsning, som oftest vil være at få leveret ordren til et udleveringssted.

En hel del byggemarkeder tildeler afhentning hvor du køber billig tandspartel online men afhenter i byggecenteret. Fx Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg og Stark. Byggecentrene foreslår fx afhentning af tandspartel i følgende byer:

Ringsted, Ølstykke, Åbyhøj, Dragør, Charlottenlund, Kokkedal, Frederikshavn, Valby, Silkeborg, Thisted, Rudersdal, Allerød, Horsens, Haslev, Farum, Varde, Vordingborg, Skanderborg, Ikast, Nykøbing Falster, Albertslund, Ishøj, Randers, Rødovre, Roskilde, Hedensted, Risskov, Glostrup, Tilst, Holbæk, Jyllinge, Greve, Vejle, Aarhus, Brabrand, Næstved, Svendborg, Birkerød, Holstebro, Aalborg, Frederiksberg, Ballerup, Haderslev, Højbjerg, Kalundborg, København, Aabenraa, Middelfart, Søborg, Vanløse, Brønderslev, Køge, Kolding, Fredericia, Gentofte, Frederiksværk, Rønne, Hobro, Nærum, Gladsaxe, Hjørring, Brønshøj, Solrød Strand, Lyngby, Herlev, Hedehusene, Lillerød, Skive, Frederikssund, Nørresundby, Sønderborg, Viborg, Vallensbæk, Taastrup, Stenløse, Hillerød, Tårnby, Herning, Slagelse, Helsingør, Nyborg, Brøndby, Odder, Værløse, Virum, Grenaa, Lystrup, Nakskov, Struer, Hørsholm, Hvidovre, Odense, Korsør, og Esbjerg, .

Click-and-collect af tandspartel er muligt i de fleste regioner af landet: Sjælland (Sydsjælland, Amager, Vestsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland, Lolland, Hovedstaden, Bornholm, Falster, Østsjælland), Jylland (Syddanmark, Sønderjylland, Midtjylland, Sydjylland, Nordjylland, Østjylland, Vestjylland) og Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn).

Når vi ser på søgedata bliver det klart, at internet shoppere tit kigger efter for eksempel billig tandspartel og køb tandspartel. Man ser derudover typisk mennesker søge efter blandt andet tandspartel online, tandspartel priser samt tandspartel tilbud, foruden de udbredte byggekæder som Davidsen, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Stark og Jem og Fix.

Gode tilbud på tandspartel

Det er jo efterhånden meget hensigtsmæssigt for alle og enhver at finde frem til tilbud på billige tandspartel online fra forskellige internet selskaber, og derfor har de fleste internet virksomheder ikke kunne lade være med at nedsætte prisniveauet på tandspartel eftertrykkeligt, og derudover tilbyde gratis levering.

Men det kan imidlertid blive lukrativt at efterse nogle enkelte butikker på nettet efter billige priser på tandspartel online forinden du placerer ordren, således at du er skråsikker på at få fat i den mest betalelige pris. Se ikke blot på de gængse byggecentre som Bygma, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Silvan og Harald Nyborg.

Du skal alligevel huske på, at hvis en butik på nettet frembyder billige tandspartel online for en pris som virker ubegribelig tiltalende, så burde det undertiden være et tegn på en fup online virksomhed. Bestillinger med betalingskort er dog omfattet af en bestemmelse, der forsvarer køberen overfor svindlende netbutikker.

Vi tilråder generelt kortkøb eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kunne du anvende en afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, forudsat du har i sinde at dække beløbet til tandspartel over tid. Dette fås normalt i nicheforhandlere, men sjældent de gængse byggemarkeder som fx Stark, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Silvan og Bauhaus.

Ved kig i tallene står det klart, at internetbrugere typisk søger eksempelvis tandspartel tilbud og billig tandspartel. Man ser derudover som regel netshoppere søge bl.a. tandspartel online, køb tandspartel samt tandspartel priser.

Analyser tidligere køberes meninger

Trustpilot tilbyder dig faktisk fremragende løsninger til at gennemgå en række tidligere køberes erfaringer og herved går vi ind for, at du gennemsøger internet butikkens kritik forinden du handler billige tandspartel online.

Facebook frembringer ligeledes fuldstændig gavnlige genveje til at få indsigt i online forretningens popularitet. Tilmed møder vi nogle e-forretninger hvor man kan afgive en anmeldelse af deres køb, som desuden kan benyttes til afvejning af hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at folk shopper billige tandspartel online på en webshop kunne man i princippet gennemgå webshoppens forretningsaftale, dog er det uden tvivl et omfattende arbejde, især med de gængse byggemarkeder som Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Stark og Davidsen.

En anden valgmulighed er at granske hvorvidt e-firmaet er tilsluttet e-mærket, hvilket generelt er en tilkendegivelse af at e-firmaet understøtter den officielle danske lovgivning, udover at forretningen ofte overværes af fagfolk der forstår retningslinjerne.

Dette er desuden en god lejlighed til bistand, for så vidt du oplever udfordringer i processen med dit køb af tandspartel. Yderligere er det klogt at man er omhyggelig omkring de mest relevante reglementer der kan influere på købet af tandspartel online, som fx hvilken ombytningsrettighed online forretningen har.

På grund af dette er det tilmed essesentielt, at man til enhver tid beholder sin faktura e-mail, så man senere kan bekræfte købet af tandspartel, uagtet om man køber fra XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Silvan, Davidsen, Jem og Fix eller Stark.

Anne Kristensen gav 5 stjerner

Alt var i orden

Jørgen Møller gav 4 stjerner

Det var godt !

Else Rasmussen gav 5 stjerner

Nemt køb

Camilla P gav 4 stjerner

Altid et godt tilbud

9 gode råd til når du køber online
1Den billigste fragtmetode vil til enhver tid være at hente pakken selv, som desværre betinges af at du er i nærheden af online forhandlerens tilholdssted. Den leveringsmåde kan vise sig at være vældig udslagsgivende når du har behov for tandspartel lige om lidt. Alternativt så præsterer enkelte online varehuse gratis fragt, men oftest kræver det at man shopper for en fastsat pris.
2Flere e-butikker udlover heldigvis et bredt udvalg af billige løsninger til levering til tandspartel. En sikker vinder er p.t. at afsende til en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter dine produkter på et valgfrit tidspunkt. Leveringsformen er altså usædvanlig hensigtsmæssig, samt typisk ligeledes den billigste leveringsløsning.
3Forinden nogen handler billige tandspartel hos en internet webshop behøver man når alt kommer til alt gennemlæse butikkens handelsbetingelser, men det er normalt ikke specielt ophidsende. For øvrigt er det anbefalelsesværdigt at kunden er vaks omkring de væsentligste bestemmelser der kan håndhæves i forbindelse med shopping af billige tandspartel online, fx hvilken byttepolitik e-forretningen bruger.
4Fragtperioden er yderst bestemmende hvis man har behov for din pakke om få sekunder, og herved er det relativt væsentligt at du kigger nærmere på den forventede leveringstid på tandspartel. En stor portion internet handler byder på billig levering efter en enkelt hverdag på en række af deres varenumre, men vær på vagt da det kræver at ordren lægges forud for et fastslået tidspunkt.
5Trustpilot bringer dig fuldt ud habile muligheder for at blive klogere på en stor gruppe andre brugeres omtaler og herved kan det anbefales, at du iagttager online firmaets bedømmelser forinden du bestiller billige tandspartel online. Facebook genererer tillige de facto stabile genveje til at få indsigt i webshoppens pålidelighed.
6Generelt anbefaler vi handler med kort eller mobilbetaling. Køb med kort er en del af en bestemmelse, der bistår dig som køber overfor snydagtige online forretninger. Som alternativ kan du anvende et afbetalingstilbud som for eksempel ViaBill, ifald du agter at finansiere prisen senere.
7Generelt foreslår vi at efterse om online butikken er e-mærke godkendt, hvilket ofte er et billede på at e-forretningen retter sig efter de officielle danske regler, samt at internet virksomheden regelmæssigt undersøges af sagkyndige som er indført i de gældende regulativer. Før nogen handler billige tandspartel hos en online shop behøver man i reglen tyde virksomhedens regler.
8Det er efterhånden ultra nemt for enhver at sammenligne priser online på billige tandspartel hos flere internet webshops, og af den grund yder langt de fleste e-handler fragtfri levering. Det kan dog immervæk blive tiden værd at checke flere e-firmaer efter tilbud og rabat inden du shopper, sådan at du er usvigeligt sikker på at få fat i den mest betalelige pris.
9Flere outlets på nettet garanterer fragt uden beregning på tandspartel, men ofte forudsætter det at der erhverves for en fastsat sum. I øvrigt kunne man udse dig den mest betalelige type af levering, der oftest er at få fragtmanden til at levere dine produkter til et udleveringssted. Leveringsmetoden er af og til lige så vel ualmindeligt smart. Den billigste form for levering er unægtelig at hente produkterne selv.