Husejeren.dk

Tagbrænder

SIEVERT Turbo-tagbrændersæt m/5 m slange kort
1.099 kr.
Læs mere
SIEVERT Turbo-tagbrændersæt 180mm/ Ø50 mm brænder "UDEN SLANGE"
849 kr.
Læs mere
ROTHENBERGER RoMini tagbrænder kort m/2 m slange
411 kr.
Læs mere
SIEVERT Turbo-Tagbrændersæt m. 5 m slange
699 kr.
Læs mere
SIEVERT Tagbrænder med 5 m slange
675 kr.
Læs mere
SIEVERT Turbo-tagbrændersæt m/5 m slange kort mo
935 kr.
Læs mere
SIEVERT Tagbrænder Prof 550/60 mm
560 kr.
Læs mere
SIEVERT Turbo-Tagbrændersæt 500mm ø60 mm "uden slange"
749 kr.
Læs mere
ROTHENBERGER RoMaxi tagbrændersæt m/5 m slange
475 kr.
Læs mere
SIEVERT Tagbrænder Prof 550/60 mm inkl. regu.+slange
648 kr.
Læs mere
SIEVERT Turbo-tagbrændersæt Titanium
1.599 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde ulighed i salgspriserne på billige tagbrænder hos de forskellige online byggekæder. Enkelte satser på gode tilbud, og nogle har fokus på et højt serviceniveau. Du bør overveje hvad du vil prioritere.
Nogle byggekæder har et bredt udvalg af produkter, hvorimod øvrige har fokus på en enkelt varegruppe. Du skal forholde dig til om det er afgørende for dig at du har mange grupper af varer at vælge i blandt, foruden blot tagbrænder.
Du skal vide hvilke betingelser der gør sig gældende når du shopper online, så du undgår udfordringer med fx returnering. Man bør derfor undersøge webshoppens regler.
Det er selvfølgelig utrolig afgørende at undersøge, om de produkter du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Ellers kan du være tvunget til tjekke de andre.
For en del er et byggeprojekt ens betydende med stribevis af spørgsmål. Derved kan du med fordel vælge en netbutik, som kan give hjælp til valg af tagbrænder.
Hvis du har brug for dine byggematerialer hurtigt eller blot har lyst til at slippe for leveringsgebyret, så kunne du tænke over at køre byggematerialerne på egen hånd. Dette er hovedsageligt et alternativ i de gængse byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og bekendte forretninger, hvilket bidrager til en tryghedsfølelse til dig der skal købe online. Det kan du se en fordel i.
De kendte byggecentre udbyder varer fra mange producenter, og dermed har du mulighed for at handle fra et bredt sortiment af tagbrænder online.
De velkendte byggemarkeder er fysisk til stede mange steder i landet, og pga. det har folk mulighed for at købe online og køre materialerne på egen hånd. Takket være dette har man valget om at spare fragtgebyret, og endda få fat i produkterne hurtigere.

Nichewebshop

Størsteparten af nichefokuserede netbutikker står selv for produktion af produkterne der sælges i de store byggecentre. Ved køb direkte hos niche netbutikkerne online kan du muligvis få en lavere pris.
Størstedelen af nichebutikker på nettet er eksperter i det produktsortiment de har online, idet de fokuserer specifikt på disse varer. På grund af det får du formentlig ekstra indsigtsfuld sparring fra ansatte med ekspertviden i lige præcis tagbrænder.
De fleste nichespecifikke netbutikker er iværksættervirksomheder, som typisk drives i Danmark, gerne tilmed fra dit lokalområde. Dem har du mulighed for at støtte ved at købe tagbrænder online på deres hjemmeside.
Danmarks største byggemarkeder
tagbrænder harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og lønner i dag omtrent 2.000 mennesker i kædens 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 ansatte i byggemarkedets 72 varehuse. Stark fokuserer på salg til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og beskæftiger nu flere end 500 ansatte i deres 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og omfatter i dag ca. 100 kollegaer i de 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 500 millioner kroner.

tagbrænder silvan

Silvan begyndte i 1968, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 mennesker i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

tagbrænder bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 mennesker i forretningens 17 varehuse. Bauhaus har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og lønner i dag cirka 2.000 ansatte i selskabets 104 varehuse. XL-Byg sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

tagbrænder jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og udgøres nu af flere end 2.100 medarbejdere i de 122 byggecentre. Jem og Fix er specialiseret i billige priser til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og omfatter i dag over 2.300 medarbejdere i deres 56 butikker. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og udgøres nu af ca. 1.000 ansatte i forretningens 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Der findes alle mulige former for vejledninger og videoer fra alverdens hjemmesider som der kan findes hjælp i. Især YouTube supporterer dig med meget konstruktiv info, særligt forudsat at du bruger den engelske version.
2Man må aldrig undvære udstyr. Typisk kan det vise sig betydningsfuldt at have det til rådighed forinden du indleder byggeprojektet. Det er desuden godt at tage højde for disse udgiftsposter i byggeriets regnskab.
3Det kan give mening at tænke over om projektet kan klares alene, eller du hellere bør investere i assistance fra en fagperson til afslutningen af arbejdet. Forudsat at du skal have hjælp fra en professionel vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at få prisoverslag fra en håndfuld foretagender.
4Potentielt kan det blive at have noget at sige at du har alle byggematerialer indkøbt forinden du går i krig med byggeriet. Du kunne med fordel sammenfatte en enkel liste som samler alt du får brug for, og så gennemgå punkterne, så du bliver sikker på at du har det hele.
5For byggeprojekter udenfor har eventuelt regnvejr en afgørende rolle. Af den grund må du jævnligt tage et kig på femdøgnsprognosen i perioden for byggeprocessen, så det forhåbentlig ikke uden du havde set det komme starter med at regne når du netop vil påbegynde dit omfattende projekt.
6I nogle tilfælde kan man søge tilskud fra det offentlige til renoveringer. Det bliver givet når renoveringen er klimavenligt. Den økonomiske støtte kræver med andre ord at byggeprojektet har en positiv betydning for klimaet.
7Der kommer jævnligt overraskende problemstillinger når det kommer til svære opgaver, og følgelig kan det vise sig væsentligt at man afsætter rimelig plads i kalenderen, med formålet om at man kan være ubekymret om at man ikke kommer i tidsmangel.
8Ofte vil det være fundamentalt at nedskrive et udgiftsbudget for byggeprojektet, så man følger sig i kontrol med udgifterne. Det vil være en fordel at notere hver eneste udgiftspost, hvorefter man bør kortlægge ens omkostning ved dem alle sammen.
9Forberedelse er metoden til at nå problemfrit i mål med dit arbejde. Du bør overveje at forfatte en gennemarbejdet handlingsplan, der beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med på hvilke tidspunkter, samt en tilhørende rækkefølge. Vær konkret idet du nedskriver arbejdsplanen.
10Det kan være en god idé at spørge om en hjælpende hånd til arbejdet, navnlig såfremt det er krævende byggeprocesser. Nogle byggerier kræver flere end en enkelt person. Ydermere er det mere produktivt og mere minderigt at dele arbejdet med nogen.
11Før du går i gang med dit byggeprojekt er det ufatteligt fornuftigt at være sikker på, at det du vil lave overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der vise sig begrænsende retningslinjer for, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
12Du skal ikke negligere din sikkerhed, så husk sikkerhedstøj herunder hjelm og sko der beskytter dig imod potentielle skader. Det er fornuftigt at have styr på dit eget ve og vel i byggeriet, specielt såfremt du ikke sikrer dig assistance fra en professionel.
Danskernes foretrukne byggeshops
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, som naturligvis er ret så imponerende. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet maksimum point, og blot 2 % har givet 1 stjerne. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er temmelig betryggende. Evalueringen grundlægges af 19.208 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet den bedste karakter, og blot 2 % giver bundkarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er kolossalt overlegent. Bedømmelsen er baseret på 23.161 bedømmelser, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 8 % har givet 1 stjerne. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, hvilket vel at mærke er ualmindeligt flot. Vurderingen er baseret på 28.109 bedømmelser, hvor intet mindre end 76 % har givet den bedste karakter, og bare 4 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er absolut godt arbejde. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 59 % giver topkarakter, og bare 9 % har givet 1 stjerne. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Hvilken type af levering er smartest?

Temmelig mange webbutikker i Danmark yder til alt held en række forskellige billige fragtløsninger til tagbrænder. En der er meget anvendt er i dag at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du selv henter dine nye varer når det passer ind i din hverdag. Fragttypen er nemlig vældig praktisk, samt ofte også den mest betalelige type af levering.

Du burde ligeledes overveje at få ordren sendt til din privatbolig eller til dit arbejde. Leveringsformen er uheldigvis en tand mere pebret, men omvendt temmelig gnidningsløs ved køb af tagbrænder online. Den mest letkøbte fragttype vil dog til enhver tid være at du selv henter ordren, men den mulighed står og falder med at du lever med kort afstand til e-handlens butikker, eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringshastigheden på tagbrænder kan være usædvanlig relevant om du står og skal bruge produkterne inden for få dage, og i det øjemed er det skam fornuftigt at vi tjekker det estimerede leveringstidspunkt ved tagbrænder. Temmelig mange online shops – fx Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – byder på billig levering på næstkommende hverdag på adskillige varenumre online, hvilket dog er underforstået at ordren placeres inden et angivent tidspunkt, så at de højst sandsynligt kan nå at få de nye varer skippet afsted forud for at lagerpersonalet drager hjemad.

Nogle internet outlets byder på levering uden betaling på tagbrænder online, men typisk afkræver det at der erhverves for en fastsat sum. Som alternativ bør du overveje den billigste fragtløsning, hvilket i mange tilfælde vil være at få dem til at køre din pakke til en pakkeshop.

En del byggemarkeder frembyder afhentning hvor man køber billig tagbrænder online og selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis 10-4, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Stark og Harald Nyborg. Byggemarkederne tilbyder fx click-and-collect på tagbrænder i disse byer:

Nyborg, Roskilde, Esbjerg, Søborg, Thisted, Kolding, Frederikssund, Holbæk, Middelfart, Hedensted, Viborg, Frederiksberg, Ringsted, Silkeborg, Ølstykke, Risskov, Odense, Aabenraa, Nykøbing Falster, Tilst, Gentofte, Hedehusene, Skanderborg, Sønderborg, Vordingborg, Aalborg, Fredericia, Nørresundby, Vanløse, Ishøj, Brønderslev, Nærum, Åbyhøj, Odder, Glostrup, Allerød, Hvidovre, Kokkedal, Ballerup, Lyngby, Solrød Strand, Charlottenlund, Ikast, Lystrup, Hjørring, København, Næstved, Holstebro, Hobro, Vejle, Frederiksværk, Kalundborg, Herlev, Birkerød, Taastrup, Greve, Frederikshavn, Rønne, Varde, Rødovre, Korsør, Herning, Randers, Haslev, Horsens, Struer, Albertslund, Værløse, Svendborg, Stenløse, Brønshøj, Aarhus, Virum, Tårnby, Gladsaxe, Slagelse, Nakskov, Køge, Dragør, Hørsholm, Jyllinge, Brabrand, Farum, Haderslev, Højbjerg, Rudersdal, Hillerød, Lillerød, Skive, Brøndby, Grenaa, Helsingør, Vallensbæk, og Valby, .

Afhentning ift. tagbrænder er tilgængeligt i alle områder af Danmark: Sjælland (Hovedstaden, Midtsjælland, Amager, Lolland, Nordsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Østsjælland, Falster, Vestsjælland), Jylland (Nordjylland, Sydjylland, Østjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Vestjylland, Syddanmark) og Fyn (Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn).

Når man ser på data står det markant, at netshoppere jævnligt søger for eksempel tagbrænder tilbud og billig tagbrænder. Vi ser desuden ofte internet shoppere efterspørge for eksempel tagbrænder priser, tagbrænder online og køb tagbrænder, plus de store byggecentre som Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Stark, Bygma og Bauhaus.

Bedste tilbud på tagbrænder

Det har vist sig at være meget uproblematisk for almindelige mennesker at sammenligne tilbud på billige tagbrænder online hos forskellige internet forhandlere i Danmark, og ergo har en lang række e-forhandlere været nødt til at formindske prisniveauet på tagbrænder helt i bund, og ydermere love levering uden omkostninger.

Til gengæld kan det til hver en tid vise sig lønsomt at udforske nogle få internet firmaer efter tilbud og udsalg på tagbrænder online før du handler, så du er sikker på at få fat i den prisbilligste pris. Se ikke blot på de kendte byggecentre som Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg og Stark.

Man må dog være årvågen med, at hvis en forhandler på nettet afsætter billige tagbrænder online til en tilbudspris som kan virke ubegribelig attraktiv, så bør det tit være en indikator for en svindel internet shop. Køb med kort er trods alt inkluderet i en ordning, hvilket bistår en overfor uægte e-forhandlere.

Vi tilråder generelt køb med betalingskort eller MobilePay. Som et alternativ burde du overveje en billig afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, for så vidt du tilstræber at afdrage prisen på tagbrænder over flere uger. Det foreslåes som regel ved nichefokuserede webshops, men ikke de gængse byggemarkeder som eksempelvis Jem og Fix, Stark, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og 10-4.

Ses der på tallene fremstår det markant, at online shoppere mange gange kigger efter eksempelvis tagbrænder online og tagbrænder priser. Foruden dette oplever man ofte internet shoppere lede efter bl.a. køb tagbrænder, billig tagbrænder og tagbrænder tilbud.

Se nærmere på nuværende kunders ratings

Trustpilot præsterer flere gode genveje til at inspicere en række eksisterende forbrugeres opfattelser og derfor kan det anbefales, at du verificerer internet selskabets bedømmelser forinden du køber billige tagbrænder online.

Facebook frembyder tilsvarende aldeles uafhængige metoder til at få en idé om internet webshoppens pålidelighed. I øvrigt ses endda netshops som tilbyder folk at meddele en bedømmelse af deres køb, som tillige burde tages i brug til at tage stilling til tilfredsheden hos kunderne.

Før folk bestiller billige tagbrænder online på en internet forhandler behøver de sådan set overveje forhandlerens vilkår, men det er mange gange ikke super interessant, særligt ved de gængse byggemarkeder som Silvan, Stark, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg og Bygma.

En nem løsning kunne være at se om online forhandleren er medlem af e-mærket, da det kan være et tegn på at internet selskabet adlyder de officielle regler, tillige med at hjemmesiden undertiden tilses af sagkyndige der forstår de gældende vilkår.

Det er en rigtig god chance for bistand, ifald du forvoldes dilemmaer ved din handel med tagbrænder. Udover dette anbefaler vi at man er klar over de mest basale bestemmelser der gælder for bestillingen af tagbrænder online, fx hvilken returret butikken tilsikrer.

Her er det virkelig vigtigt, at man stadig beholder sin kvittering, således man fremadrettet kan bevise sin bestilling af tagbrænder, uagtet om man handler fra Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Bygma, Davidsen, Silvan eller Stark.

Anders gav 5 stjerner

Hurtig levering hver gang

Susanne gav 4 stjerner

Altid gode priser og kvalitet svarer

Peter Sørensen gav 5 stjerner

Fik varen på under 24 timer

Karen Nielsen gav 5 stjerner

Det var godt !

9 gode råd til online shopping
1Fragtperioden kan være ualmindeligt betydningsfuld ifald man skal bruge dine nye produkter nu og her, så af den grund er det virkelig meningsfuldt at man dobbelttjekker det anslåede leveringstidspunkt ved tagbrænder. Flere internet handler giver løfte om billig levering på næstkommende hverdag på utallige varer, men vær opmærksom på at det er afhængig af at bestillingen gennemføres før et nøjagtigt klokkeslæt.
2Det har vist sig at være i høj grad gnidningsløst for almindelige mennesker at vurdere prisniveauet online på billige tagbrænder hos diverse online forhandlere, og følgelig tilbyder massevis af e-forhandlere fragtfri levering. Men det kan trods alt blive indbringende at inspicere en række online butikker efter tilbud forud for at du placerer ordren, sådan at man er tryg ved at få fat i den billigste pris.
3Generelt tilråder vi køb med betalingskort eller mobilbetaling. Kortbestillinger er inkluderet i en ordning, der skærmer kunden overfor uægte internet foretagender. Alternativt burde du vælge en billig afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du ønsker at klare omkostningerne over flere uger.
4Visse webshops præsterer portofri fragt på tagbrænder, men for det meste stiller det krav om at du indkøber for en fastsat sum. Derudover kan du gribe den mest billige leveringsmodel, som ofte vil være at få fragtmanden til at køre ordren til et udleveringssted. Fragttypen bliver ofte også ultra praktisk. Den mindst kostelige form for levering vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter pakken.
5Generelt går vi ind for at tjekke om internet virksomheden er tilsluttet e-mærket, da det generelt er en tryghed om at online firmaet imødekommer de gældende danske regler, tillige med at internet webshoppen fra tid til anden evalueres af specialister der har meget erfaring med lovene på området. Inden folk bestiller billige tagbrænder i en e-shop behøver man reelt se på butikkens handelsaftale.
6Den prisbilligste leveringsmodel vil altid være at du selv henter varerne, hvilket beroer på at du har bopæl i nærheden af internet forretningens hjemsted. Den slags levering kan i nogle tilfælde være ualmindeligt vigtig forudsat du behøver tagbrænder om kort tid. Alternativt så frembyder nogle webshops fragt uden beregning, men oftest er det under betingelse af at der indkøbes for en konkret pris.
7Størstedelen af internet virksomheder foreslår nu et hav af forskellige billige muligheder for fragt til tagbrænder. Den mest almindelige er på nuværende tidspunkt udleveringssteder, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente dine produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Løsningen er nemlig ret fleksibel, og desuden endda den billigste metode til levering.
8Trustpilot leverer nogenlunde ønskværdige chancer for at efterse en hel del aktuelle køberes evalueringer og derfor rekommanderer vi, at du sonderer netshoppens kritik før du handler billige tagbrænder online. Facebook yder tilsvarende rigtig sikre metoder til at få kendskab til online webshoppens popularitet.
9Inden nogen bestiller billige tagbrænder i en shop på nettet kunne de ideelt set granske virksomhedens betingelser, dog er det undertiden et tidskrævende projekt. Udover dette kan det være til hjælp at man er påpasselig med de mest centrale retningslinjer gældende for handlen med billige tagbrænder online, som for eksempel den byttepolitik virksomheden anvender.