Husejeren.dk

Tællevægt

Tællevægt digital lac-15
2.750 kr.
Læs mere
Tællevægt digital lbc-7.5
3.435 kr.
Læs mere
Elektronisk tællevægt lac-lbc
3.435 kr.
Læs mere
Digital tællevægt Limit LEC 20kg
2.450 kr.
Læs mere
Tællevægt digital lac-30
2.750 kr.
Læs mere
Tællevægt 15 kg/0,5g, LCD display, 305x225 mm vejeplade
3.338 kr.
Læs mere
Tællevægt 3 kg/0,1g, LCD display, 305x225 mm vejeplade
2.535 kr.
Læs mere
Tællevægt 6 kg/0,2g, LCD display, 305x225 mm vejeplade
2.869 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggekæder udbyder et enormt udvalg af varer, og øvrige fokuserer på en enkelt gruppe af vare. Du bør tænke på om det er vigtigt for dig at du har mange forskellige typer af varer at vælge i mellem, foruden blot tællevægt.
Såfremt du skal have varerne med det samme eller blot gerne vil spare fragten, så kunne du tænke over at hente varerne selv. Dette er især en mulighed i de store byggemarkeder.
For de fleste er byggeri forbundet med mange spørgsmål. På grund af det kan du have fordel af at købe fra en online byggeshop, som giver sparring og vejledning omkring tællevægt.
Du kan finde forskelle i prisniveauet på billige tællevægt hos de forskellige online byggecentre. Enkelte vil have lave priser, og øvrige tilbyder et højt serviceniveau. Du bør gøre dig tanker om hvad der for dig betyder mest.
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende når du bestiller online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis reklamationer. Af den grund bør man kende netbutikkens handelsbetingelser.
Det er absolut meget vigtigt at tjekke, om de varer du vil købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Ellers bør du overveje at kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre udbyder varer fra talrige leverandører, hvorfor du så kan bestille fra et bredt udvalg af tællevægt online.
De kendte byggekæder er tilgængelige i nærheden af dig selv, og derved har du tilbuddet om at handle online og køre varerne personligt. På grund af det kan man undgå fragten, og ovenikøbet skaffe varerne med det samme.
De store byggecentre er etablerede og kendte virksomheder, hvilket kan give øget tryghed når man skal købe online. Dette vil nogle se en fordel i.

Nichewebshop

De fleste webshops med fokus på et smalt varesortiment har meget ekspertise i deres produkter, da de fokuserer specifikt på disse produkter. På grund af det kan du modtage super informativ service fra nogle med ekspertviden i netop tællevægt.
Størstedelen af små butikker er producenter af de varer som du finder i byggemarkederne. Når du køber direkte hos de nichefokuserede webshops online er det muligt at få et ekstra godt tilbud.
Hovedparten af små butikker er små firmaer, der tit drives i Danmark, givetvis endda lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at støtte idet du bestiller tællevægt online hos dem.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Johannes Fog åbnede i 1920, og beskæftiger nu omtrent 500 personer i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Davidsen startede i 1944, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 kollegaer i de 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

tællevægt bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og udgøres nu af omkring 1.000 kollegaer i deres 17 varehuse. Bauhaus har fokus på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og beskæftiger i dag i omegn af 2.300 personer i deres 56 butikker. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

tællevægt silvan

Silvan blev etableret i 1968, og udgøres nu af cirka 1.000 personer i byggemarkedets 41 butikker. Silvan tilstræber salg til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og beskæftiger nu mere end 2.000 personer i kædens 104 butikker. XL-Byg sætter ind på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og er i dag arbejdsgiver for over 100 personer i de 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 500 millioner kroner.

tællevægt harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 ansatte i kædens 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

tællevægt jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og udgøres i dag af i omegn af 2.100 personer i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og beskæftiger i dag omkring 2.000 mennesker i selskabets 72 butikker. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger årligt for cirka 7 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Du skal nødig nedprioritere dit velbefindende, så glem ej sikkerhedsbeklædning som fx arbejdshjelm der beskytter dig overfor mulige ulykker. Det er klogt at have styr på dit eget ve og vel i byggeprocessen, ikke mindst når du ikke får professionel hjælp.
2Det kan vise sig meningsgivende at du har de nødvendige bygningsmaterialer parat forud for at du går i krig med håndværket. Du kan forfatte en enkel indkøbsseddel hvorpå der noteres de materialer der bliver brug for, og efterfølgende efterse materialerne, med øje for at du kan føle dig sikker på at der ikke mangler noget.
3Husk at regne på om det er muligt at klare det hele selv, eller du i stedet for bør købe assistance fra en professionel til afslutningen af byggeprocessen. Når du fremskaffer hjælp fra en fagperson kan det godt betale sig at få priser fra forskellige foretagender.
4Forberedelse vedbliver at være metoden til at nå problemfrit i mål med din byggeproces. Du er nødt til at udarbejde en velovervejet agenda, der fortæller hvilke gøremål du vil lave på hvilke tidspunkter, inklusiv en prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være skarp idet du sammensætter din handlingsplan.
5Forinden du påbegynder arbejdet kan det blive højst essentielt at være sikker på, at byggeprojektet overhovedet ikke er ulovligt. Alt efter din boligtype kan der vise sig mange regler omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke er lovligt.
6Typisk vil det vise sig fornuftigt at lave en budgetoversigt for ombygningen, så man har en økonomisk ramme. Det er forstandigt at dokumentere hver enkelt udgift, og herefter nedskrive ens købspris for dem én og én.
7Man skal nødig undvære udstyr. Jævnligt kan det vise sig fundamentalt at du har det til rådighed akkurat som du påbegynder dit byggeprojekt. I øvrigt er det afgørende at påregne de her udgiftsposter i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
8Du finder mange guides og videoer online som kan vejlede dig. Navnligt YouTube tilbyder dig utrolig meget anvendelig viden, i særlig grad forudsat at man bruger den engelske version.
9Ved opgaver udenfor kan vind og vejr få en afgørende rolle. Af den grund bør du jævnligt kigge på vejrudsigten i tiden op til projektets start, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde set det komme går i gang med at vælte ned i samme sekund som du arbejder hårdt på dit komplekse projekt.
10Det kan vise sig at være godt at indhente en hjælpende hånd til byggeprocessen, specielt når det kommer til store byggeopgaver. Flere byggeprojekter kræver flere personer. Endvidere vil det vise sig mere effektivt og mere interessant at dele arbejdet med andre.
11Der viser sig stort set altid overraskende hovedpiner når det kommer til svære byggeprojekter, og altså vurderes det værdifuldt at man har afsat en god portion plads i arbejdsplanen, så man kan være overbevist om at nå det inden ens deadline.
12Du har mulighed for at spørge om et bidrag fra det offentlige til renoveringer. Det fås forudsat at renoveringen er godt for miljøet. At få tilbud om støtte forudsætter dermed at byggeprojektet influerer positivt på planeten.
De mest vellidte byggeshops
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som vel at mærke er utrolig flot. Ratingen er regnet ud fra 19.208 ratings, hvor hele 84 % kvitterer med maksimum point, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. Nu og her har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er yderst imponerende. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 ratings, hvor imponerende 86 % giver den højeste karakter, og kun 2 % giver dumpekarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som vel at mærke er yderst godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 2.856 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 59 % giver maksimum point, og alene 9 % giver dumpekarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er kolossalt imponerende. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 bedømmelser, hvor hele 76 % giver topkarakter, og kun 4 % har givet den dårligste rating. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket naturligvis er ekstremt flot. Ratingen tager udgangspunkt i 23.161 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 69 % har givet 5 stjerner, og bare 8 % kvitterer med bundkarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Hvilken leveringsløsning skal jeg vælge?

En masse online butikker tildeler i øjeblikket alverdens billige former for levering til tællevægt. En der er meget anvendt er på nuværende tidspunkt pakkeshoppen, som giver dig mulighed for at hente din nyindkøbte vare når du har lyst. Fragtløsningen er altså meget praktisk, samt desuden ydermere den prisbilligste fragtmetode.

Du burde ydermere overveje at vælge at få sendt til hvor du bor eller til dit arbejdes adresse. Muligheden viser sig til tider en tak mindre billig, men på den anden side vældig praktisk ved køb af tællevægt online. Den billigste leveringsmanér er dog at du selv henter produkterne, som jo er betinget af at du bor i nærheden af internet forretningens byggemarked, fx Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Fragttiden på tællevægt kan være særligt bestemmende hvis vi har behov for dine nye produkter inden for kort tid, og i det øjemed er det bestemt passende at du kigger nærmere på leveringstidspunktet ved tællevægt. Temmelig mange e-firmaer i Danmark – for eksempel Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – reklamerer med billig levering på næstkommende hverdag på de fleste af deres varer online, men husk at det er betinget af at bestillingen realiseres forud for et nøjagtigt tidspunkt, så de har mulighed for at nå at få ordren fikset forud for at medarbejderne har fri.

Flere outlets på nettet præsterer fri fragt på tællevægt online, men i mange tilfælde kun hvis der shoppes for en bestemt pris. Som alternativ kan du gribe den mindst kostelige mulighed for levering, som tit vil blive at få fragtmanden til at køre bestillingen til en pakkeshop.

De fleste webshops giver afhentning hvor man handler billig tællevægt online men afhenter i butikken. Eksempelvis Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Silvan, Stark, XL-Byg og Bauhaus. Byggekæderne yder for eksempel afhentning af tællevægt i disse områder:

Risskov, Vallensbæk, Silkeborg, Rødovre, Hørsholm, Odder, Køge, Vanløse, Gladsaxe, Charlottenlund, Roskilde, Kalundborg, Skanderborg, Rudersdal, Frederiksværk, Svendborg, Hjørring, Allerød, Lyngby, Lystrup, Valby, Fredericia, Brøndby, Helsingør, Ishøj, Frederikshavn, Odense, Holstebro, Hillerød, Taastrup, Middelfart, Albertslund, Søborg, Hedehusene, Nakskov, Højbjerg, Stenløse, Hvidovre, Skive, Ringsted, Farum, Gentofte, Varde, Nyborg, Herlev, Ballerup, Esbjerg, Hobro, Vordingborg, Tårnby, Haslev, Hedensted, Jyllinge, Dragør, Kokkedal, Frederikssund, Ikast, Nørresundby, Haderslev, Viborg, Greve, Frederiksberg, Sønderborg, Åbyhøj, Vejle, Birkerød, Brabrand, Nærum, Herning, Næstved, Nykøbing Falster, Aabenraa, Værløse, Holbæk, Struer, Aalborg, Slagelse, Randers, Horsens, Brønshøj, Tilst, Thisted, Glostrup, Kolding, Virum, Ølstykke, Brønderslev, Lillerød, Korsør, Rønne, Grenaa, København, Aarhus, og Solrød Strand, .

Click-and-collect for tællevægt er tilgængeligt i samtlige dele af Danmark: Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn), Jylland (Midtjylland, Vestjylland, Sydjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Østjylland) og Sjælland (Østsjælland, Amager, Nordsjælland, Falster, Hovedstaden, Bornholm, Vestsjælland, Lolland, Midtsjælland, Sydsjælland).

Ved indkig i tallene er det tydeligt, at internetbrugere mange gange søger efter blandt andet tællevægt priser og tællevægt tilbud. Derudover oplever man jævnligt online shoppere søge bl.a. tællevægt online, billig tællevægt samt køb tællevægt, plus de gængse byggekæder som Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Stark, XL-Byg, Bauhaus og Bygma.

Få den bedste pris på tællevægt

Det er usædvanlig enkelt for internetbrugere at finde frem til tilbud på billige tællevægt online fra diverse netshops, og derved har langt de fleste e-firmaer fundet det uundgåeligt at tvinge udsalgspriserne på tællevægt markant, og derudover tilbyde levering uden omkostninger.

Det kan immervæk vise sig lønnende at analysere forskellige internet foretagender efter billige priser på tællevægt online inden du placerer ordren, sådan at man er skråsikker på at få fat i den skarpeste pris. Se ikke blot hos de kendte byggekæder som Bygma, Jem og Fix, Silvan, Stark, Davidsen, 10-4, XL-Byg og Harald Nyborg.

Du må lige meget hvad være klar over, at såfremt en internet virksomhed afhænder billige tællevægt online på tilbud til en pris som kan virke grænseløst god, kunne det for det meste være et faresignal om en svindel internet shop. Køb med betalingskort er i hvert fald inkluderet i et regelsæt, som forsvarer dig som kunde imod svindlende internet forretninger.

Vi slår generelt et slag for betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kan du vælge en billig afdragsløsning som fx ViaBill, hvis du har i sinde at dække omkostningerne til tællevægt over flere uger. Det tilbydes som regel hos nicheforhandlere, men ikke de store byggekæder som for eksempel Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, 10-4 og Silvan.

Når vi ser på statistikkerne fremstår det markant, at netshoppere typisk leder efter bl.a. tællevægt priser og køb tællevægt. Foruden dette oplever vi ofte internet shoppere søge efter eksempelvis tællevægt tilbud, tællevægt online samt billig tællevægt.

Udforsk tidligere kunders betragtninger

Trustpilot fører til flere gavnlige genveje til at eftersøge en række nuværende køberes kritik og af den grund er det at foretrække, at du verificerer internet butikkens kritik forud for at du shopper billige tællevægt online.

Facebook fremskaffer desuden ret så gode metoder til at få indblik i e-butikkens kundetilfredshed. Her ses endda outlets på nettet hvor man kan notere en kritik af deres købsoplevelse, hvilket lige så vel må drages fordel af til at afveje kundetilfredsheden.

Før folk køber billige tællevægt online på en e-forhandler bør man for at være sikker granske netshoppens handelsvilkår, dog er det almindeligvis ikke super interessant, specielt på de store byggekæder som Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Silvan, 10-4, Bauhaus og Stark.

En anden løsning kan derfor være at finde ud af hvorvidt e-forretningen er e-mærket, hvilket generelt er en indikation om at online forretningen tilslutter sig de officielle danske regler, samt at webshoppen fra tid til anden revideres af eksperter som behersker bestemmelserne på området.

Dette er desuden din genvej til assistance, såfremt du får vanskeligheder med dit køb af tællevægt. Herudover stiller vi forslag om at køberen er sat ind i de mest vitale betingelser der kan have betydning for købet af tællevægt online, som eksempelvis den returret online webshoppen garanterer.

I den relation er det ydermere afgørende, at man når som helst opbevarer ens faktura e-mail, så man en anden gang kan påvise sit køb af tællevægt, hvad end man handler ved Jem og Fix, Bygma, Stark, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, 10-4 eller XL-Byg.

Pia Andersen gav 5 stjerner

Det fungerer jo bare

Mette Mortensen gav 4 stjerner

God til prisen

Thomas Kristensen gav 5 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

Anne E gav 5 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

9 tips til online indkøb
1Det er ultra hensigtsmæssigt for os alle at vurdere tilbud online på billige tællevægt på tværs af internet shops, og til gengæld yder flertallet af netshops billig fragt. Men det kan ikke desto mindre vise sig gavnligt at prøve visse internet foretagender efter rabat og tilbud forinden du gennemfører din handel, sådan at du er tryg ved at få den laveste pris.
2Inden nogen shopper billige tællevægt hos en internet webshop kan man egentlig få overblik over forhandlerens vilkår, det er dog i reglen ikke særlig interessant. Yderligere kan det være til hjælp at køberen er klar over de mest vedkommende retningslinjer der influerer på handlen med billige tællevægt online, til eksempel den ombytningspolitik online firmaet benytter.
3Generelt foreslår vi at bemærke hvorvidt internet butikken er e-mærket medlem, siden det kan være en angivelse af at online virksomheden opfylder de danske love, foruden at e-forretningen undertiden vurderes af eksperter der er inde i reglerne på området. Inden nogen shopper billige tællevægt på en online butik bør de reelt granske e-butikkens forretningsvilkår.
4Den mest betalelige type af levering vil til enhver tid være at hente ordren selv, som dog forudsætter at du er med kort afstand til internet butikkens arbejdslager. Den fragtform kan i nogle tilfælde være virkelig udslagsgivende om vi skal bruge tællevægt med det samme. Alternativt så lover nogle online shops gebyrfri levering, men typisk er det forudsat at man indkøber for et konkret beløb.
5Generelt anbefaler vi bestillinger med kort eller MobilePay. Bestillinger med kort er omfattet af en lov, der redder køber imod uoprigtige webbutikker. Som en anden løsning bør du bruge en afdragsløsning som fx ViaBill, ifald du gerne vil klare regningen over et længere tidsrum.
6Trustpilot tilbyder absolut fantastiske chancer for at vurdere diverse aktuelle kunders kritik og derved foreslåes det, at du eftergår online butikkens vurderinger forinden du shopper billige tællevægt online. Facebook medfører også de facto stabile løsninger til at få indtryk af webbutikkens kundefokus.
7Masser af shops på nettet yder i dag alverdens billige fragtformer til tællevægt. En af de mest anvendte er nu om dage levering til en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter ordren når du har tid. Leveringsformen er altså virkelig hensigtsmæssig, og tit endvidere den mest letkøbte mulighed for fragt.
8Flere internet foretagender garanterer levering uden gebyr på tællevægt, men i reglen er det under forudsætning af at du shopper for en fastsat pris. Desuden må du vælge den mest prisbevidste type af levering, der oftest er at få dem til at bringe varerne til et afhentningssted. Løsningen bliver for det meste samtidig ualmindeligt uproblematisk. Den mest letkøbte leveringsmulighed vil dog til enhver tid være at du selv henter produkterne.
9Fragttiden er virkelig essentiel ifald man absolut skal bruge pakken om et øjeblik, så i det øjemed er det selvsagt passende at vi checker tidshorisonten for levering ved tællevægt. En masse forretninger på nettet reklamerer med billig levering på blot en enkelt hverdag på en række varenumre, som er betinget af at orden realiseres forinden et konkret klokkeslæt.