Milwaukee Svejsetang DYB REG 480mm
320 kr.
Læs mere
Milwaukee Svejsetang 11R 280mm
190 kr.
Læs mere
Milwaukee Svejsetang DYB SP 230mm
195 kr.
Læs mere
Milwaukee Svejsetang DYB REG 230mm
195 kr.
Læs mere
Milwaukee Svejsetang STD REG 480mm
320 kr.
Læs mere
Milwaukee Svejsetang 11sp 280mm
190 kr.
Læs mere
Milwaukee Svejsetang 11r 280mm
190 kr.
Læs mere
Milwaukee Svejsetang til Tynd Metalplade
175 kr.
Læs mere
Milwaukee Svejsetang STD SP 480mm
320 kr.
Læs mere
Milwaukee Svejsetang 11SP 280mm
190 kr.
Læs mere
Milwaukee Svejsetang til tynd metalplade
225 kr.
Læs mere
Svejsetang teng tools 406-6s / 406s
222 kr.
Læs mere
Svejsetang 234-150-0lu
270 kr.
Læs mere
Svejsetang 165 mm - 6,5"
64 kr.
Læs mere
Svejsetang 12 224-12-0lu
385 kr.
Læs mere
Svejsetang aluminium 12
284 kr.
Læs mere
Svejsetang 12 124-12-0lu
236 kr.
Læs mere
Svejsetang teng tools 407as
376 kr.
Læs mere
Svejsetang microgrip 2000
142 kr.
Læs mere
Svejsetang 407
177 kr.
Læs mere
Svejsetang 175 mm - 7"
83 kr.
Læs mere
Svejsetang 12 125-12-0lu
243 kr.
Læs mere
Svejsetænger l-typ axial
233 kr.
Læs mere
Svejsetang 12 126-12-0lu
255 kr.
Læs mere
Svejsetang 250 mm - 10"
81 kr.
Læs mere
Svejsetang 250 mm - 10"
111 kr.
Læs mere
Svejsetang 406
368 kr.
Læs mere
Svejsetang teng tools 406-6
154 kr.
Læs mere
Svejsetangs sæt 3 dele
750 kr.
Læs mere
Svejsetang teng tools 409sp
253 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut super relevant at se, om den vare du vil købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Hvis ikke kan du være tvunget til lede andre steder.
Du kan finde forskelle i salgspriserne på billige svejsetang fra byggecenter til byggecenter. En del giver lave priser, og øvrige vil have en høj grad af service. Du skal tænke på hvad der for dig er det vigtigste.
Nogle byggemarkeder tilbyder et stort udvalg af varer, imens andre specialiserer sig i en bestemt gruppe af vare. Du bør tænke på om det er afgørende for dig at du har mange forskellige typer af varer at vælge i blandt, udover bare svejsetang.
Ifald du har brug for varerne hurtigt eller bare gerne vil blive fri for fragtgebyret, så kan du tænke over at køre materialerne på egen hånd. Det er i høj grad en mulighed ved de udbredte byggekæder.
Du bør kende de retningslinjer der gør sig gældende ved dit køb online, så du slipper for problemer med for eksempel returnering. Du bør derfor undersøge byggemarkedets betingelser.
For de fleste er gør-det-selv projekter ens betydende med adskillige spørgsmål. Hermed bør du overveje at bestille ved en online byggeshop, hvor du tilbydes rådgivning og sparring omkring svejsetang.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og højtprofilerede firmaer, hvilket kan medvirke til øget sikkerhed når man skal handle online. Det kan du se fordele ved.
De udbredte byggemarkeder forhandler varer fra diverse nichebutikker, så du kan købe fra et stort udvalg af svejsetang online.
De velkendte byggemarkeder er tilgængelige i nærheden af dig selv, og af den grund har folk mulighed for at bestille online og køre byggematerialerne selv. Dermed er det muligt at undgå leveringsomkostningen, samt sågar få varerne straks.

Nichewebshop

Forskellige niche webshops er iværksættervirksomheder, der typisk er danske, måske tilmed lokalt i dit område. Disse understøtter du idet du køber svejsetang online på deres webshop.
Forskellige nichebutikker på nettet står selv for produktion af de produkterne som de store byggemarkeder sælger. Når du køber direkte igennem nichebutikkerne online får du bedre priser.
Forskellige specialiserede netshops har en dyb forståelse for det produktudvalg de har online, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Pga. dette er det forventeligt at du får ekstremt kompetent assistance fra nogle med specialistviden i netop svejsetang.
De største byggekæder i Danmark

XL-Byg begyndte i 2002, og lønner i dag flere end 2.000 personer i firmaets 104 butikker. XL-Byg tilstræber at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

svejsetang jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og beskæftiger i dag omkring 2.100 personer i de 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på gode tilbud til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

svejsetang silvan

Silvan kom frem i 1968, og omfatter i dag ca. 1.000 mennesker i selskabets 41 byggecentre. Silvan satser på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og beskæftiger i dag mere end 1.000 mennesker i kædens 9 byggecentre. Davidsen satser på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og udgøres i dag af i nærheden af 500 kollegaer i deres 9 varehuse. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

svejsetang bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og er nu arbejdsplads for over 1.000 personer i forretningens 17 butikker. Bauhaus fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og er i dag arbejdsgiver for cirka 100 mennesker i forretningens 6 byggecentre. 10-4 tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 medarbejdere i kædens 72 varehuse. Stark satser på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

svejsetang harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og udgøres i dag af omkring 2.000 mennesker i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og beskæftiger nu omtrent 2.300 medarbejdere i deres 56 varehuse. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Nogle gange kan man få offentligt tilskud til ombygninger. Det tilbydes ifald byggeprojektet er CO2-besparende. Af få støtte forudsætter med andre ord at ombygningen har en positiv indvirkning på klimaet.
2Forberedelse er vejen til at lykkes med din byggeproces. Du bør overveje at have en strømlinet agenda, som fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med hvornår, samt en tilhørende prioriteringsliste. Det anbefales at være skarp i sammensætningen af planen.
3Det kan give mening at tænke over hvorvidt det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du skal anskaffe hjælp fra en ekspert til afslutningen af byggeprocessen. Forudsat at du får hjælp fra en fagperson vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at tage imod en pris fra diverse selskaber.
4Der præsenterer sig stort set altid uventede udfordringer når det gælder avancerede projekter, og derfor viser det sig meningsfuldt at man har afsat god nok plads i tidsplanen, så man kan føle sig selvsikker på at man får det færdiggjort.
5Ved opgaver udendørs kan vejret få meget at sige. På grund af dette må du med jævne mellemrum se vejrmeldingerne i tiden op til projektets begyndelse, så det forhåbentlig ikke ud af det blå går i gang med at stå ned i stænger bedst som du er gået i gang med dit vigtige projekt.
6Du har adgang til ekstremt mange hjælpeartikler og videoer via nettet som du kan finde inspiration i. Specielt YouTube yder assistance med store mængder udbytterig info, specielt når du leder på engelsk.
7Længe før du går i gang med byggeprojektet er det ekstremt betydningsfuldt at sikre sig, at byggeriet er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i din boligtype vil der vise sig gældende retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke må laves.
8Man må under ingen omstændigheder gå ned på udstyr. Typisk vil det være vigtigt at du har det ved hånden inden du igangsætter byggeriet. Det er desuden en fordel at tage højde for de medfølgende udgifter i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
9Det kan være en god idé at få hjælp til ens byggeprojekt, navnlig hvis det er vigtige ombygninger. Nogle byggerier skal gerne udføres af flere end en enkelt person. Ydermere bør det blive mere effektivt og sjovere når man er flere til at løse opgaven.
10Typisk vil det vise sig fundamentalt at nedskrive et regnskab for projektet, så du har styr på den økonomiske del. Det kan vise sig at være sundt at notere samtlige omkostninger, hvorefter man kunne notere udgiften ved dem én efter én.
11Du skal ikke se bort fra dit eget ve og vel, så husk beklædning som fx fod- og hovedbeklædning som beskytter dig overfor eventuelle uheld. Det er fundamentalt at have styr på din sikkerhed i dit byggeprojekt, ikke mindst hvis du ikke har eksperthjælp.
12Det bliver meningsgivende at have de relevante bygningsmaterialer til rådighed forinden du går i gang med din byggeproces. Du har god gavn af at forfatte en enkel indkøbsliste med de materialer du har brug for, og efterfølgende gennemløbe listen, med øje for at du er overbevist om at du har styr på det.
De mest vellidte byggeshops
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket naturligvis er rigtig beundringsværdigt. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvor ikke mindre end 76 % giver topkarakter, og blot 4 % giver bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket uden tvivl er meget betryggende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 ratings, hvoraf hele 84 % giver den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. Lige nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er yderst overlegent. Scoren grundlægges af 11.467 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 86 % giver den bedste karakter, og kun 2 % kvitterer med den dårligste rating. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ualmindeligt imponerende. Scoren grundlægges af 2.856 meninger, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 9 % kvitterer med dumpekarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket altså er rigtig godt arbejde. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 anbefalinger, hvor imponerende 69 % har givet 5 stjerner, og bare 8 % kvitterer med bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken fragtform skal jeg vælge?

En del e-forhandlere giver i dag diverse billige metoder til levering til svejsetang. En der er meget almindelig er i øjeblikket at afsende til en pakkeshop, fordi du på den måde nemt kan hente dine varer den dag der passer dig. Fragtformen er jo temmelig overkommelig, og typisk endda den mest prisbevidste fragttype.

Du kan omvendt overveje at få varerne sendt hjem til dig selv eller ud til dit arbejde. Den bliver godt nok lidt dyrere, men ligeledes ultra uproblematisk ift. svejsetang online. Den mest billige slags levering er utvivlsomt at hente ordren selv, men den løsning er betinget af at du befinder dig lige ved internet selskabets byggecenter, for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Antal dages levering på svejsetang kan i nogle tilfælde være ekstremt essentiel ifald du behøver pakken omgående, så med det formål er det selvfølgelig relevant at man besigtiger det forventede leveringstidspunkt ved svejsetang. Mange netbutikker – herunder Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – tilsiger billig 1 dags fragt på masser af varenumre online, men som imidlertid forudsætter at bestillingen placeres før et bestemt klokkeslæt, med hensynstagen til at de med sikkerhed kan nå at få varen ordnet forud for at pakkemedarbejderne har fri.

Indtil flere internet shops garanterer levering uden omkostninger på svejsetang online, men tit gælder det kun hvis man indkøber for en konkret pris. Alternativt burde man overveje den mest prisbevidste mulighed for fragt, som mange gange er at få fragtmanden til at køre din pakke til et udleveringssted.

Flere webshops yder afhentning hvor du handler billig svejsetang hjemmefra og selv henter i byggemarkedet. For eksempel Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Stark, 10-4 og Silvan. Byggemarkederne tilbyder blandt andet click-and-collect på svejsetang i følgende byer:

København, Hjørring, Holstebro, Rudersdal, Lystrup, Taastrup, Risskov, Haslev, Vordingborg, Odense, Svendborg, Korsør, Næstved, Charlottenlund, Helsingør, Ølstykke, Aabenraa, Aalborg, Roskilde, Slagelse, Nyborg, Glostrup, Lyngby, Brabrand, Højbjerg, Viborg, Skanderborg, Albertslund, Ikast, Varde, Haderslev, Kokkedal, Vanløse, Frederiksværk, Vallensbæk, Dragør, Stenløse, Rønne, Brønshøj, Hørsholm, Fredericia, Sønderborg, Åbyhøj, Kalundborg, Greve, Nærum, Esbjerg, Brønderslev, Odder, Thisted, Hvidovre, Kolding, Middelfart, Solrød Strand, Tårnby, Nykøbing Falster, Aarhus, Gentofte, Horsens, Struer, Lillerød, Skive, Hedehusene, Herlev, Ishøj, Hedensted, Valby, Randers, Rødovre, Birkerød, Allerød, Frederiksberg, Vejle, Frederikssund, Køge, Hillerød, Holbæk, Farum, Ringsted, Jyllinge, Brøndby, Værløse, Herning, Frederikshavn, Gladsaxe, Nakskov, Nørresundby, Ballerup, Virum, Hobro, Søborg, Silkeborg, Tilst, og Grenaa, .

Klik-og-hent for svejsetang er tilgængeligt i de fleste områder af landet: Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn, Østfyn), Jylland (Midtjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Østjylland, Vestjylland, Sydjylland) og Sjælland (Falster, Vestsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Østsjælland, Lolland, Amager).

Ved kig i søgedata bliver det tydeligt, at mennesker tit kigger efter for eksempel svejsetang online og billig svejsetang. Derudover oplever vi ofte netshoppere søge efter eksempelvis svejsetang priser, køb svejsetang og svejsetang tilbud, foruden de udbredte byggemarkeder som 10-4, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, Jem og Fix, Stark og XL-Byg.

Spar penge på svejsetang

Det er efterhånden ekstremt smertefrit for almindelige dødelige at sammenligne tilbud på billige svejsetang online fra diverse online outlets, og altså har flere online forhandlere set sig tvunget til at nedskære prisniveauet på svejsetang betydeligt, og endda frembyde portofri fragt.

Derfor kan det imidlertid blive indbringende at eftergå nogle enkelte forretninger på nettet efter tilbud og rabatter på svejsetang online inden du placerer ordren, således at du er sikker på at antage den skarpeste pris. Kig ikke kun hos de store byggekæder som 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma og Davidsen.

Man skal dog være årvågen med, at såfremt en shop markedsfører billige svejsetang online på tilbud til en pris som er besynderligt lav, så er det undertiden være et tegn på en uægte online forretning. Køb med betalingskort er trods alt indbefattet af et regulativ, der sikrer dig overfor bedrageriske online webshops.

Generelt anbefaler vi handler med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ burde du anvende en billig afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, såfremt du hellere vil dække beløbet til svejsetang ude i fremtiden. Det fås ofte hos specialiserede webshops, men dog sjældent de gængse byggecentre som fx Davidsen, Bauhaus, Bygma, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg og Stark.

Når vi kigger i data er det markant, at folk typisk søger for eksempel svejsetang priser og billig svejsetang. Foruden dette ser vi typisk mennesker søge efter bl.a. svejsetang online, køb svejsetang samt svejsetang tilbud.

Udforsk tidligere kunders anbefalinger

Trustpilot tilbyder dig en del gode genveje til at udforske forskellige øvrige brugeres anmeldelser og af den grund slår vi et slag for, at du evaluerer e-handlens kritik forud for at du lægger din bestilling på billige svejsetang online.

Facebook tilbyder lige så vel fuldt ud anstændige løsninger til at få en idé om netshoppens kundetilfredshed. Her ser vi endda internet varehuse hvor man kan notere en evaluering af deres køb, hvilket på samme måde kan drages fordel af til at få et indtryk af kundetilfredsheden.

Forud for at nogen bestiller billige svejsetang online hos en internet webshop kunne man de facto gennemgå webshoppens forretningsbetingelser, men det er i mange tilfælde et tidskrævende projekt, især på de velkendte byggecentre som XL-Byg, 10-4, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Stark og Harald Nyborg.

Et andet alternativ er at finde ud af om online virksomheden er medlem af e-mærke ordningen, siden det længe har været et tegn på at online butikken imødekommer dansk lovgivning, og at den af og til føres tilsyn med af fagfolk som behersker de gældende regler.

Det giver dig mulighed for at få assistance, for så vidt du får besvær ved din bestilling af svejsetang. Udover dette er det godt at køber er oppe på mærkerne omkring de mest basale vilkår der har indflydelse på købet af svejsetang online, som fx hvilken returrettighed online forhandleren bruger.

I den forbindelse er det på samme måde afgørende, at man stadig bevarer sin e-mail kvittering, således man en anden gang kan bevidne sin bestilling af svejsetang, hvad end man bestiller fra Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Stark, 10-4, Bygma eller Harald Nyborg.

Anna R gav 5 stjerner

Nem og meget fin service

Susanne Thomsen gav 4 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

Jørgen R gav 5 stjerner

Virkelig god service

Jan Olsen gav 4 stjerner

Super har ikke andet af sige om det.

9 gode råd til når du køber online
1En hel del butikker på nettet præsterer billig levering på svejsetang, men i de fleste tilfælde påkræves det at der aftages for et fastslået beløb. I øvrigt kunne man tage den mest prisbevidste mulighed for levering, der gerne er at få dem til at levere bestillingen til en pakkeshop. Leveringsmetoden bliver oftest endda temmelig simpel. Den mest letkøbte fragttype er utvivlsomt at hente produkterne selv.
2Trustpilot bringer dig ret fantastiske løsninger til at udforske en stor portion aktuelle brugeres domme og af den grund er det prisværdigt, at du ser nærmere på online forretningens kritik forinden du køber billige svejsetang online. Facebook præsterer også sådan set strålende chancer for at få en idé om internet shoppens pålidelighed.
3Forinden folk bestiller billige svejsetang i en e-butik kunne de principielt gennemløbe webshoppens forretningsbetingelser, men det er tit ikke særlig spændende. Yderligere er det anbefalelsesværdigt at køberen er klar over de mest betydningsfulde reglementer i forbindelse med handlen med billige svejsetang online, eksempelvis den byttepolitik webshoppen lover.
4Leveringstiden er jo ekstremt udslagsgivende i tilfælde af at du har brug for dine nye varer om et øjeblik, så i det øjemed er det i sandhed centralt at vi ser den forventede leveringstid på svejsetang. Temmelig mange e-butikker i Danmark udlover billig levering på næste hverdag på de fleste varenumre, men vær obs på at det kræver at bestillingen realiseres forud for et besluttet klokkeslæt.
5Den billigste leveringsmåde er uden tvivl at du selv henter pakken, men det stiller krav om at du befinder dig nærved webshoppens tilholdssted. Den mulighed for levering er selvfølgelig særligt aktuel ifald vi har brug for svejsetang øjeblikkeligt. Alternativt så garanterer visse online shops levering uden omkostninger, men for det meste er det betinget af at der indkøbes for en konkret sum.
6Generelt anbefaler vi at se nærmere på hvorvidt webbutikken er godkendt af e-mærket, fordi det længe har været et billede på at e-forretningen efterkommer de danske regler, tillige med at online virksomheden nu og da tilses af fagfolk som er inde i de gældende love. Før nogen køber billige svejsetang hos en netshop burde de sådan set tage stilling til e-shoppens forretningsaftale.
7Mange e-butikker frembyder nu om stunder et bredt udvalg af billige leveringsudgaver til svejsetang. En af de mest moderne er p.t. levering til et afhentningssted, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente varerne når det passer ind i din hverdag. Fragtløsningen er nemlig super praktisk, samt mange gange tillige den billigste type af levering.
8Vi går generelt ind for bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er omsluttet af en regel, hvilket garanterer kunden overfor uægte e-forretninger. Som en alternativ mulighed bør du overveje en billig afbetalingsløsning som fx ViaBill, såfremt du vil afdrage prisen over tid.
9Det er i dag ret hensigtsmæssigt for forbrugerne at søge sig frem til priser online på billige svejsetang hos diverse firmaer på nettet, og følgelig lover adskillige internet selskaber i Danmark levering uden beregning. Det kan dog immervæk vise sig lønsomt at studere visse webbutikker efter tilbud og udsalg forud for at du shopper, sådan at du er skudsikker på at modtage den skarpeste pris.