Svejsehjelm Euromaske
858 kr.
Læs mere
Svejsehjelm fuldaut m/variabel DIN 9-13 (Rød/sølv)
696 kr.
Læs mere
Svejsehjelm 10 til peltor sikkerhedshjelm
808 kr.
Læs mere
Svejsehjelm m/justerbar dæmpning
585 kr.
Læs mere
Svejsehjelm fuldaut m/variabelDIN 5-9/9-13 (Blue)
949 kr.
Læs mere
Svejsehjelm Jackson 10
627 kr.
Læs mere
Svejsehjelm zekler 4060
1.499 kr.
Læs mere
Svejsehjelm Zekler fusion 1000
3.178 kr.
Læs mere
Svejsehjelm fuldaut m/variabel DIN 9-13 (Sort/sølv)
696 kr.
Læs mere
Svejsehjelm sr 584/ sr 580 komplet
4.999 kr.
Læs mere
Svejsehjelm zekler 4050
1.307 kr.
Læs mere
Svejsehjelm fuldaut m/variabel DIN 9-13 (Blå/sølv)
696 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du vil have produkterne hurtigt eller bare har lyst til at slippe for fragtomkostningen, så kunne du tænke over at køre byggematerialerne på egen hånd. Dette er i høj grad muligt i de udbredte byggekæder.
Du bør vide hvilke regler butikken udsteder ved dit køb online, så du slipper for problemer med for eksempel returnering. Derfor bør du læse netbutikkens betingelser.
Det er selvsagt ekstremt afgørende at undersøge, hvorvidt det produkt du vil købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Som alternativ kan du være tvunget til finde et andet.
For de fleste er byggeri forbundet med diverse spørgsmål. Derfor kan du med fordel shoppe hos en online byggeshop, hvor du tilbydes hjælp til valg af svejsehjelm.
Du kan finde forskelle i prisniveauet på billige svejsehjelm fra webshop til webshop. Nogle vil have gode priser, og øvrige tilbyder faglig sparring. Du skal gennemtænke hvad der for dig er det vigtigste.
Nogle byggemarkeder har et enormt varesortiment, og andre fokuserer på en enkelt varegruppe. Du kan forholde dig til hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange forskellige varer at vælge i mellem, foruden bare svejsehjelm.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og landskendte virksomheder, som kan give ubekymrethed når man handler online. Det er noget nogle vil se som positivt.
De velkendte byggecentre tilbyder produkter fra flere leverandører, hvilket giver dig mulighed for at købe fra et stort sortiment af svejsehjelm online.
De kendte byggecentre findes i hele landet, og herigennem har flertallet valget om at handle online og fragte produkterne personligt. Hermed har du mulighed for at spare fragtgebyret, samt endda hente produkterne straks.

Nichewebshop

Diverse online nichebutikker er producenter af varerne som du finder i byggemarkederne. Når du køber direkte fra nicheforretningerne online kan du forvente at få en skarpere pris.
Mange specialiserede netshops har en dyb forståelse for det produktsortiment de har online, idet de har skarpt fokus på disse varer. Pga. dette formår de at yde mere konstruktiv vejledning fra nogle med specialistviden i lige præcis svejsehjelm.
Flertallet af webshops i små nicher er små familiefirmaer, som oftest drives i Danmark, eventuelt sågar fra dit lokalområde. Dem har du mulighed for at støtte idet du bestiller svejsehjelm online på deres side.
Danmarks største byggemarkeder
svejsehjelm harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 medarbejdere i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og udgøres nu af flere end 2.000 personer i deres 104 butikker. XL-Byg tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

svejsehjelm jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og beskæftiger i dag flere end 2.100 personer i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og lønner i dag i nærheden af 1.000 kollegaer i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen fokuserer på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og omfatter i dag flere end 2.000 mennesker i deres 72 byggecentre. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

svejsehjelm silvan

Silvan åbnede i 1968, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 ansatte i byggemarkedets 41 butikker. Silvan sætter ind på gode tilbud til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og er i dag arbejdsgiver for cirka 500 ansatte i selskabets 9 butikker. Johannes Fog tilstræber salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

10-4 åbnede i 1947, og styres dagligt af i omegn af 100 medarbejdere i forretningens 6 varehuse. 10-4 har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

svejsehjelm bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus har specialiseret sig i billige priser til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og beskæftiger i dag i omegn af 2.300 mennesker i forretningens 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1For udendørs projekter har vejret en væsentlig rolle. Derfor kan du løbende tage et kig på vejrvarslen i tiden op til arbejdets start, så det forhåbentlig ikke uanmeldt begynder at piske ned når du netop er i fuld gang med det avancerede projekt.
2Forud for at du går i gang med byggeriet kan det vise sig rimeligt meningsfuldt at sikre sig, at dit projekt overholde de gældende regler. Afhængigt af din boligtype kan der være en række regler omkring, hvad du må, samt hvad der ikke må laves.
3Der findes endeløse guides og videoer online som kan være en stor hjælp. Særligt YouTube giver dig adgang til en masse almennyttig viden, særligt forudsat at man benytter den engelske version.
4Det kan være en god idé at søge assistance til arbejdet, navnlig ved omfattende byggerier. Nogle byggerier gør krav på flere end en enkelt person. I øvrigt er det mere effektivt og mere minderigt når man er flere om at bidrage.
5Typisk vil det være fundamentalt at lave et udgiftsbudget for istandsættelsen, så man har kontrol over omkostningerne. Det vil være en god idé at nedskrive samtlige udgifter, og bagefter tjekke ens omkostning ved dem én efter én.
6Muligvis kan det blive fundamentalt at du har de fornødne materialer til disposition i god tid før du kaster dig over byggeprocessen. Du kan sammenfatte en overskuelig note som indeholder hver eneste ting der bliver brug for, og bagefter eftergå hvert eneste punkt, med øje for at du føler dig overbevist om at du har styr på det.
7Du skal unden ingen omstændigheder gå på kompromis med dit eget ve og vel, så glem ej påklædning såsom arbejdssko som beskyttelse med henblik på potentielle risici. Det er uundværligt at have styr på dit velbefindende i byggeprojektet, ikke mindst når du ikke køber professionel hjælp.
8Du vil aldrig nogensinde undvære værktøj. Ofte vil det vise sig en fordel at have det ved hånden inden du starter byggeriet. Husk også at tillægge de her omkostninger i byggeriets regnskab.
9Forberedelse vedbliver at være metoden til at komme i mål med arbejdet. Du skal udarbejde en klar strategi, der fortæller hvilke gøremål du vil lave hvornår, og derudover en numerisk orden. Det anbefales at være skarp i sammensætningen af din plan.
10Der viser sig ofte uforudsigelige problemstillinger når det handler om store opgaver, og ergo viser det sig vigtigt at man har afsat betragtelig plads i planen, som gør at man er sikker på at nå i mål med projektet.
11Du kan overveje om du selv vil klare det hele, eller du med fordel kan anskaffe hjælp fra en professionel til færdiggørelsen af byggeriet. Såfremt du henter eksperthjælp kunne det godt betale sig at indhente en pris fra diverse leverandører.
12Man kan få tilskud fra det offentlige til renoveringer. Det fås i tilfælde af at byggeprojektet bidrager positivt til klimaet. Af få støtte kræver med andre ord at ombygningen forbedrer miljøet.
De bedst vurderede byggeshops
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er virkelig godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 23.161 ratings, hvoraf imponerende 69 % giver den højeste karakter, og alene 8 % giver den laveste karakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er kolossalt flot. Scoren er et gennemsnit af 2.856 meninger, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med toprating, og alene 9 % har givet den laveste karakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, som vel at mærke er fantastisk beundringsværdigt. Scoren grundlægges af 28.109 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 76 % giver topkarakter, og alene 4 % kvitterer med 1 stjerne. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er utrolig betryggende. Vurderingen grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvor hele 84 % giver toprating, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er ultra overlegent. Vurderingen er baseret på 11.467 anbefalinger, hvor imponerende 86 % giver 5 stjerner, og alene 2 % har givet 1 stjerne. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken fragttype skal du vælge?

Adskillige internet forretninger tilbyder heldigvis mange forskellige billige former for fragt til svejsehjelm. En yndling er nu til dags at få bragt ordren til en pakkeshop, og så kan du bare gå forbi efter pakken når du har mulighed for det. Fragtmetoden er jo rigtig fleksibel, og i mange tilfælde tilmed den billigste fragttype.

Du kan lige så vel beslutte dig for at bestille varerne til levering til din bopæl eller til dit arbejdes adresse. Leveringsformen viser sig oftest lidt mere bekostelig, men til gengæld rigtig hensigtsmæssig ift. svejsehjelm online. Den mest betalelige fragtmulighed er dog selv at hente ordren, hvilket afhænger af at du befinder dig lige ved e-shoppens butikker, for eksempel Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringshastigheden på svejsehjelm kan vise sig at være vældig relevant hvis du mangler dine nye produkter inden for få dage, så derfor er det nemlig klogt at du checker det forventede leveringstidspunkt på svejsehjelm. Flere netshops i Danmark – herunder Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – reklamerer med billig dag-til-dag levering på deres favorit varer online, men vær vagtsom da det er forudsat at handlen gemmenføres før et konkret tidspunkt, så at de højst sandsynligt kan nå at få dit nye produkt betjent forud for at pakkemedarbejderne holder fyraften.

Visse online varehuse yder portofri levering på svejsehjelm online, men i reglen er det forudsat at der shoppes for et konkret beløb. I øvrigt kan man snuppe den mest betalelige fragtform, som oftest er at få dem til at bringe ordren til en pakkeshop.

Temmelig mange webbutikker foreslår klik-og-hent hvor du køber billig svejsehjelm hjemmefra og afhenter i byggecenteret. For eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, 10-4, Stark, Davidsen, Silvan, Jem og Fix og XL-Byg. Byggekæderne giver for eksempel klik-og-hent på svejsehjelm i disse områder:

Albertslund, Tårnby, Brønderslev, Nærum, København, Svendborg, Brøndby, Søborg, Roskilde, Stenløse, Hedehusene, Lystrup, Slagelse, Greve, Højbjerg, Ishøj, Lillerød, Åbyhøj, Værløse, Vallensbæk, Holbæk, Aalborg, Virum, Fredericia, Hillerød, Aabenraa, Gladsaxe, Sønderborg, Struer, Hjørring, Odense, Skive, Solrød Strand, Frederiksværk, Kolding, Aarhus, Haslev, Middelfart, Hvidovre, Nyborg, Nakskov, Rønne, Risskov, Viborg, Gentofte, Vejle, Vanløse, Rødovre, Helsingør, Silkeborg, Herning, Holstebro, Hobro, Nykøbing Falster, Rudersdal, Frederikssund, Jyllinge, Ikast, Korsør, Ballerup, Skanderborg, Taastrup, Frederiksberg, Køge, Frederikshavn, Glostrup, Esbjerg, Randers, Hørsholm, Valby, Nørresundby, Farum, Lyngby, Kokkedal, Kalundborg, Brabrand, Vordingborg, Ølstykke, Dragør, Hedensted, Thisted, Næstved, Tilst, Haderslev, Herlev, Ringsted, Charlottenlund, Odder, Allerød, Horsens, Brønshøj, Birkerød, Grenaa, og Varde, .

Afhentning for svejsehjelm er muligt i de fleste områder af Danmark: Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn), Sjælland (Falster, Østsjælland, Hovedstaden, Amager, Midtsjælland, Lolland, Sydsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Vestsjælland) og Jylland (Vestjylland, Østjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Midtjylland).

Når vi ser på statistikkerne er det klart, at folk mange gange søger efter eksempelvis svejsehjelm online og køb svejsehjelm. Man ser derudover ofte folk søge fx svejsehjelm tilbud, svejsehjelm priser og billig svejsehjelm, plus de velkendte byggemarkeder som Davidsen, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Stark, Silvan og Jem og Fix.

Priser på svejsehjelm

Det har vist sig at være særdeles ukompliceret for folk at finde de laveste priser på billige svejsehjelm online hos forskellige firmaer på nettet, og så har de fleste shops på nettet været nødt til at presse udsalgspriserne på svejsehjelm drastisk, og ydermere garantere gratis fragt.

Dog kan det stadigvæk være tiden værd at sammenholde nogle enkelte forhandlere på nettet efter tilbud og rabatter på svejsehjelm online forinden du bestiller, sådan at du er på den sikre side med at modtage den laveste pris. Kig ikke bare hos de kendte byggemarkeder som Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Stark og Bygma.

Man bør blot huske på, at i tilfælde af at en webshop forhandler billige svejsehjelm online på tilbud til en udsalgspris som er uhørt letkøbt, så bør det undertiden være et tegn på en bedragerisk e-handler. Shopping med kort er imidlertid omsluttet af et regelsæt, der begunstiger køber overfor svindlende e-firmaer.

Vi foreslår generelt køb med kort eller MobilePay. Som alternativ kan du drage nytte af en billig afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, ifald du har til hensigt at afdrage prisen på svejsehjelm over flere uger. Det fås som regel ved niche webshops, men ikke de store byggekæder som eksempelvis Stark, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix og XL-Byg.

Når der ses på søgedata står det klart, at netshoppere tit leder efter blandt andet svejsehjelm tilbud og billig svejsehjelm. Foruden dette oplever vi som regel netshoppere søge efter bl.a. svejsehjelm online, køb svejsehjelm og svejsehjelm priser.

Læs tidligere køberes ratings

Trustpilot frembyder immervæk stabile chancer for at efterforske en lang række andre forbrugeres observationer og på grund af dette rekommanderer vi, at du iagttager online butikkens kritik forinden du færdiggør din shopping med billige svejsehjelm online.

Facebook tilbyder dig på samme måde adskillige pæne chancer for at få et kig ind i internet firmaets kundefokus. Tilmed møder vi mange netbutikker som giver folk mulighed for at afgive en vurdering af købsoplevelsen, som tillige burde tages i brug til at få et indtryk af kundetilfredsheden.

Før nogen køber billige svejsehjelm online på en e-butik behøver man altid bese webbutikkens handelsbetingelser, men det er mange gange ikke super spændende, især med de kendte byggekæder som 10-4, XL-Byg, Stark, Bygma, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Alternativet kan derfor være at granske om internet selskabet er støttet af e-mærket, eftersom det burde være en påvisning af at internet selskabet føjer de danske love, udover at den nu og da revideres af fagmænd som forstår vedtægterne på området.

Desuden får du mulighed for support, ifald du udsættes for problemer i forbindelse med din bestilling af svejsehjelm. I øvrigt anbefales det at man er obs på de mest centrale vilkår der har indvirkning på købet af svejsehjelm online, som eksempelvis den returpolitik e-shoppen tilsikrer.

På grund af dette er det også relevant, at man stadig sikrer sin ordrekvittering, således man altid kan bevise sin bestilling af svejsehjelm, uafhængig af om man shopper fra Davidsen, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg eller Silvan.

Morten Petersen gav 5 stjerner

Quick expedit

Maria I gav 4 stjerner

Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

Pia gav 5 stjerner

Lynhurtig expedition og forsendelse.

Erik Sørensen gav 5 stjerner

Fremragende service

9 tips til online shopping
1En række online webshops tildeler nu om dage diverse billige leveringsmidler til svejsehjelm. Et hit er på nuværende tidspunkt at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente de nyindkøbte varer når der er mulighed for det. Muligheden er altså meget ukompliceret, samt ofte endvidere den mindst kostelige leveringsversion.
2Vi foreslår generelt køb med kort eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er dækket ind under en anordning, som garanterer folk imod uægte butikker på nettet. Som et alternativ kunne du drage fordel af en billig afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, hvis du higer efter at klare regningen i flere bidder.
3Det er i høj grad let for folk at søge sig frem til priser online på billige svejsehjelm på forskellige e-forretninger, og så yder flere internet selskaber i Danmark billig levering. Derfor kan det imidlertid blive udbytterigt at besigtige en række internet webshops efter rabat og tilbud før du gennemfører din bestilling, så man er skudsikker på at få fat i den mest attraktive pris.
4Vi foreslår generelt at kontrollere hvorvidt internet forretningen er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det er en indikator for at e-butikken adlyder den officielle danske lovgivning, foruden at internet webshoppen hyppigt besigtiges af fagfolk der kender de gældende regler. Før folk bestiller billige svejsehjelm i en butik på nettet kunne de på en vis måde betragte deres forretningsbetingelser.
5Den billigste form for levering vil altid vise sig at være at hente ordren selv, hvilket står og falder med at du bor nærved e-forretningens hjemsted. Den leveringsløsning kan være ekstremt essentiel såfremt vi skal bruge svejsehjelm øjeblikkeligt. Alternativt så sikrer indtil flere e-shops i Danmark levering uden betaling, men typisk stiller det krav om at der indkøbes for en bestemt sum.
6Inden nogen handler billige svejsehjelm i en e-forhandler behøver de til hver en tid gennemse virksomhedens forretningsaftale, dog er det ofte ikke super interessant. For øvrigt foreslår vi at man er oppe på mærkerne omkring de mest vitale bestemmelser der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af billige svejsehjelm online, f.eks. hvilken returneringsret internet forretningen bruger.
7Indtil flere forretninger på nettet præsterer fragt uden betaling på svejsehjelm, men i mange tilfælde forudsætter det at der købes for en konkret sum. Derudover kan man udse dig den prisbilligste løsning til levering, der i de fleste tilfælde vil være at få bragt bestillingen til en pakkeshop. Denne er for det meste endda vældig enkel. Den mest betalelige leveringsmetode er unægtelig at du selv henter produkterne.
8Antal dages levering kan være virkelig vital når vi absolut skal bruge varen lige om lidt, og af den grund er det fuldt ud relevant at du checker den anslåede leveringsdato på svejsehjelm. En del online firmaer yder billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af shoppens varenumre, men vær vagtsom da det nødvendiggør at ordren laves før et givent klokkeslæt.
9Trustpilot forærer dig en del sikre genveje til at bese en stor portion nuværende kunders opfattelser og derved er det fornuftigt, at du ser nærmere på e-butikkens anmeldelser inden du shopper billige svejsehjelm online. Facebook medfører endvidere ret så tiltalende muligheder for at få et kig ind i e-butikkens kundefokus.