Jeg har fundet 3 webshops der sælger super 8 sten, og skrevet deres priser ned for 48 stk inkl. levering.

Den laveste pris lige nu er 48 stk for kun 2.523 kr. Det er 53 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 48 stk super 8 sten inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
2.523 kr.Køb
3.153 kr.Køb
3.153 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 48 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der findes forskelle i salgspriserne på billige super 8 sten fra byggemarked til byggemarked. En del giver gode priser, og andre har fokus på faglig rådgivning. Du bør gøre dig tanker om hvad du helst vil have.
Flere byggecentre har et enormt udvalg af produkter, hvorimod nogle er specialiserede i en bestemt type af vare. Du kan overveje hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge i mellem, foruden blot super 8 sten.
Når du har brug for byggematerialerne med det samme eller blot ønsker at spare fragten, så kan du tænke over at køre produkterne på egen hånd. Dette er specielt et alternativ hos de store byggekæder.
Du skal vide hvilke handelsbetingelser der gælder i forbindelse med din bestilling online, så du kan undgå problemer med for eksempel reklamationer. Man bør derfor tjekke webshoppens handelsbetingelser.
Det er selvfølgelig super vigtigt at se, om den vare du er på udkig efter online overhovedet er på lager i byggecenteret. Ellers kan du være nødt til at lede andre steder.
For mange er byggeprojekter forbundet med en verden af spørgsmål. Af den grund kan du have fordel af at vælge et online byggecenter, hvor du har mulighed for at få rådgivning og sparring omkring super 8 sten.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre er tilgængelige i nærheden af dig selv, og pga. det har man valget om at bestille online og køre materialerne på egen hånd. Af den grund har man chancen for at undgå fragtomkostningen, samt sågar hente produkterne med det samme.
De store byggekæder udbyder produkter fra adskillige nicheshops, så du kan vælge fra et bredt sortiment af super 8 sten online.
De store byggemarkeder er etablerede og velkendte virksomheder, hvilket kan give øget sikkerhed når man handler online. Dette kan du se fordele ved.

Nichewebshop

Mange webshops med fokus på en enkelt niche er små virksomheder, der typisk drives i Danmark, eventuelt ovenikøbet lokalt i dit område. Dem støtter du ved at bestille super 8 sten online på deres side.
Majoriteten af webshops med fokus på en enkelt niche har en stor passion for deres online produktudvalg, idet de ikke sælger andet. På grund af det vil du opleve super nyttig hjælp fra folk der er eksperter i netop super 8 sten.
Flertallet af webshops med fokus på et smalt varesortiment producerer selv de varer der sælges i de kendte byggekæder. Ved at købe direkte hos niche netbutikkerne online vil du få en billigere pris.
De 10 største byggemarkeder

Johannes Fog blev etableret i 1920, og omfatter i dag flere end 500 medarbejdere i de 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

super 8 sten jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og udgøres nu af cirka 2.100 mennesker i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix har specialiseret sig i billige priser til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og lønner i dag omtrent 2.300 mennesker i virksomhedens 56 butikker. Bygma har fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og omfatter i dag ca. 100 kollegaer i forretningens 6 varehuse. 10-4 satser på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

Davidsen startede i 1944, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 medarbejdere i kædens 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og udgøres nu af mere end 2.000 kollegaer i kædens 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

super 8 sten harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og udgøres nu af over 2.000 medarbejdere i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

super 8 sten bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og omfatter i dag mere end 1.000 ansatte i kædens 17 varehuse. Bauhaus satser på gode tilbud til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 personer i de 72 varehuse. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

super 8 sten silvan

Silvan blev dannet i 1968, og lønner i dag ca. 1.000 kollegaer i kædens 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på billige priser til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Der ligger en verden af instruktioner og videoer online som kan inspirere dig. I særlig grad YouTube faciliterer store mængder brugbar viden, ikke mindst når du benytter engelske søgeord.
2Ved udendørs byggeprojekter kan vejret få stor betydning. Derfor bør du med jævne mellemrum lægge mærke til udsigten ift. vejret lige før igangsættelsen af arbejdet, så du slipper for at det pludselig går i gang med at vælte ned når du lige er i fuld gang med det omfattende projekt.
3Du kan spørge om hjælp rent økonomisk til byggeprojekter. Det tilbydes forudsat at ombygningen er klimavenligt. Modtagelsen af tilskud er altså afhængig af at renoveringen har en positiv indvirkning på miljøet.
4Det kan vise sig væsentligt at du har de påkrævede byggematerialer disponible i god tid før du går i gang med byggeriet. Du kunne notere en punktforms liste som indeholder alt der bliver brug for, og efterfølgende gennemgå oversigten, således at du føler dig sikker på at der ikke er nogen mangler.
5Måske det burdes overvejes hvorvidt projektet er et du kan klare selv, eller du hellere skal anskaffe eksperthjælp til noget af byggeriet. Såfremt du ønsker hjælp fra en fagperson er det en god idé at indhente priser fra forskellige selskaber.
6Typisk vil det vise sig meningsfuldt at lave en budgetoversigt for optimeringen, så man giver sig selv en økonomisk ramme. Det er rationelt at notere hver eneste udgiftspost, og så tjekke ens udgift ved dem enkeltvis.
7Det kan være nyttigt at indhente assistance til ens byggeprojekt, især når der er tale om vigtige ombygninger. Nogle projekter skal gerne udføres af mere end en person. Samtidig må det blive mere produktivt og mere interessant at udføre arbejdet med andre.
8Der viser sig uden tvivl uforudsete vanskeligheder i tilfælde med svære opgaver, og følgelig vil det vise sig vigtigt at der afsættes betragtelig tid i agendaen, som gør at man er afslappet omkring at nå i mål med projektet.
9Du vil aldrig nogensinde undvære værktøj. Typisk kan det vise sig afgørende at have grejet til disposition inden du iværksætter dit byggeprojekt. Du må heller ikke glemme at tillægge disse udgiftsposter i regnskabet for byggeriet.
10Godt forarbejde viser sig som vejen til succes med din byggeproces. Du bør overveje at lave en klar køreplan, som beskriver hvilke arbejdsopgaver du planlægger at lave på hvilke tidspunkter, samt derudover en prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være skarp i sammensætningen af din dagsorden.
11I god tid inden at du starter byggeriet kan det vise sig ekstremt betydningsfuldt at sikre sig, at det du vil lave er lovligt. Med udgangspunkt i hvordan du bor kan der gælde diverse regler for, hvad der er lovligt, og hvad du ikke kan få lov til.
12Du må for alt i verden ikke nedprioritere dit eget ve og vel, så glem ej sikkerhedstøj herunder sikkerhedshjelm som sikring mod hændelige skader. Det er fornuftigt at du har styr på sikkerheden i byggeprojektet, ikke mindst såfremt du ikke investerer i eksperthjælp.
Danskernes favorit byggemarkeder
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er ekstremt flot. Vurderingen er baseret på 2.856 anbefalinger, hvoraf hele 59 % har givet maksimum point, og blot 9 % har givet bundkarakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er hamrende betryggende. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 kommentarer, hvor hele 84 % kvitterer med topkarakter, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvfølgelig er ualmindeligt godt arbejde. Karakteren er baseret på 11.467 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 86 % giver toprating, og bare 2 % giver bundkarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er virkelig betryggende. Karakteren tager udgangspunkt i 23.161 bedømmelser, hvor imponerende 69 % giver den højeste karakter, og kun 8 % kvitterer med bundkarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, som uden tvivl er usædvanligt flot. Scoren er regnet ud fra 28.109 anmeldelser, hvor intet mindre end 76 % har givet den bedste karakter, og bare 4 % kvitterer med den laveste karakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Hvilken metode til levering skal du vælge?

Temmelig mange forretninger på nettet udlover efterhånden mange forskellige billige fragttyper til super 8 sten. En af de mest anvendte er lige nu at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi du på den måde nemt kan hente varerne når du har tid. Denne er altså rigtig smart, samt typisk desuden den mindst kostelige leveringsversion.

Du burde lige så vel forsøge at vælge udbringning hjem til dig selv eller ud på din arbejdsplads. Fragtmetoden bliver i regelen et hak mere bekostelig, men samtidig særligt nem med super 8 sten online. Den billigste leveringsmåde er utvivlsomt at hente varerne selv, som dog beroer på at du lever nær e-handlens butikker, for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Leveringsdygtigheden på super 8 sten er jo vældig essentiel hvis man har behov for produkterne fluks, og derfor er det fuldkommen væsentligt at vi dobbelttjekker leveringstidspunktet ved super 8 sten. Temmelig mange online firmaer – eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – byder på billig 1 dags levering på deres favorit produkter online, som dog er underforstået at du bestiller før et fastsat klokkeslæt, med hensynstagen til at de garanteret kan nå at få varerne fikset før logistikpersonalet drager hjemad.

Visse internet forretninger tilbyder fragt uden beregning på super 8 sten online, men undertiden er det påkrævet at man køber for et bestemt beløb. Som alternativ bør man snuppe den mest betalelige mulighed for fragt, hvilket i de fleste tilfælde vil være at få dem til at bringe varerne til et udleveringssted.

Mange webbutikker yder klik-og-hent hvor man køber billig super 8 sten derhjemme og afhenter i byggemarkedet. For eksempel Davidsen, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Stark, Silvan og Harald Nyborg. Byggekæderne tilbyder bl.a. afhentning af super 8 sten i disse områder:

Kokkedal, Nykøbing Falster, Kolding, Farum, Frederiksberg, Tilst, Skive, Vallensbæk, Hedensted, Stenløse, Frederiksværk, Grenaa, Brønderslev, Sønderborg, Åbyhøj, Albertslund, Brøndby, Korsør, Værløse, Birkerød, Odense, Skanderborg, Vanløse, Jyllinge, Nakskov, Holstebro, Taastrup, Vordingborg, København, Ølstykke, Varde, Haslev, Roskilde, Dragør, Aalborg, Køge, Slagelse, Allerød, Thisted, Middelfart, Haderslev, Greve, Herlev, Hillerød, Nærum, Valby, Helsingør, Rudersdal, Hvidovre, Frederikssund, Horsens, Brabrand, Ringsted, Hedehusene, Aabenraa, Søborg, Rønne, Glostrup, Svendborg, Aarhus, Charlottenlund, Esbjerg, Brønshøj, Holbæk, Lyngby, Fredericia, Risskov, Næstved, Hobro, Hørsholm, Vejle, Randers, Rødovre, Højbjerg, Hjørring, Virum, Lystrup, Tårnby, Odder, Nørresundby, Ballerup, Lillerød, Kalundborg, Ishøj, Nyborg, Ikast, Struer, Viborg, Frederikshavn, Gentofte, Gladsaxe, Solrød Strand, Silkeborg, og Herning, .

Click-and-collect ift. super 8 sten er muligt i samtlige regioner af Danmark: Sjælland (Midtsjælland, Amager, Hovedstaden, Vestsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Falster, Nordsjælland, Østsjælland, Lolland), Fyn (Vestfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn) og Jylland (Vestjylland, Sønderjylland, Østjylland, Syddanmark, Midtjylland, Nordjylland, Sydjylland).

Ved kig i tendenserne står det tydeligt, at internet shoppere typisk leder efter eksempelvis billig super 8 sten og super 8 sten tilbud. Foruden dette oplever vi typisk online shoppere søge bl.a. super 8 sten priser, super 8 sten online samt køb super 8 sten, foruden de kendte byggemarkeder som Bygma, Silvan, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix og Stark.

Gode priser på super 8 sten

Det har vist sig at være super fremkommeligt for enhver at søge information om priser på billige super 8 sten online på forskellige internet handler, og til gengæld har masser af e-handler fundet det uundgåeligt at nedbringe prisniveauet på super 8 sten markant, og ovenikøbet tilbyde gratis levering.

Men det kan alligevel blive nyttigt at checke nogle få internet forretninger efter rabatter og tilbud på super 8 sten online inden du færdiggør din shopping, så man ikke er i tvivl om at skaffe sig den prisbilligste pris. Kig ikke blot hos de velkendte byggekæder som 10-4, Silvan, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus og Bygma.

Du bør alligevel være så påvagt, at når en e-butik reklamerer billige super 8 sten online til salg for en pris som anses for grænseløst billig, bør det i nogle tilfælde være et signal om en uærlig internet handler. Køb med kort er imidlertid omfattet af et regelsæt, der dækker folk overfor snydagtige e-firmaer.

Generelt foreslår vi betalinger med kort eller MobilePay. Som en anden løsning bør du drage nytte af en afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, såfremt du vil godtgøre omkostningerne til super 8 sten over flere uger. Det foreslåes ofte ved specialiserede netshops, men sjældent de store byggekæder som for eksempel Harald Nyborg, Stark, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, 10-4 og Bygma.

Ved indkig i data bliver det tydeligt, at internet shoppere tit efterspørger blandt andet super 8 sten tilbud og køb super 8 sten. Man ser desuden jævnligt online shoppere efterspørge for eksempel super 8 sten priser, super 8 sten online samt billig super 8 sten.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 48 stk kg super 8 sten er 1495 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 5 brugeranmeldelser.

Altid PERFEKT.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.
Udforsk tidligere brugeres betragtninger

Trustpilot leverer forholdsvis sikre genveje til at blive klogere på ganske mange forhenværende køberes anmeldelser og derved er det godt, at du beser internet forretningens vurderinger før du lægger din bestilling på billige super 8 sten online.

Facebook byder på tillige rigtig fortræffelige metoder til at få indsigt i e-forhandlerens kundetilfredshed. Derudover møder vi endda e-firmaer hvor folk kan afgive en omtale af købsoplevelsen, hvilket tilmed kan drages fordel af til at afveje tilfredsheden hos kunderne.

Inden nogen køber billige super 8 sten online hos en e-handler behøver man for at være på den sikre side skimme webshoppens betingelser, dog er det oftest en tidskrævende opgave, særligt på de velkendte byggemarkeder som XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Bauhaus, Stark, Bygma og Davidsen.

Et nemt alternativ kan være at kigge hvorvidt e-handlen er medlem af e-mærket, eftersom det skulle være et kendetegn for at internet selskabet følger dansk lovgivning, udover at internet webshoppen nu og da overvåges af fagfolk der er meget fortrolige de gældende vilkår.

Desuden tilbydes du chance for opbakning, såfremt du oplever problemer i forbindelse med din ordre på super 8 sten. Herudover er det at foretrække at man er obs på de vigtigste bestemmelser der gælder for købet af super 8 sten online, for eksempel den returpolitik e-butikken benytter.

Her er det ydermere relevant, at man når som helst beholder sin ordrekvittering, så man fremadrettet kan bevidne bestillingen af super 8 sten, uafhængig af om man bestiller hos Davidsen, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Stark, XL-Byg eller Harald Nyborg.

Ole Olsen gav 5 stjerner

Meget nemt at bestille og hurtig

Jan gav 4 stjerner

Intet at klage over

Anders gav 5 stjerner

Fin omgående levering

Charlotte N gav 4 stjerner

Jeg fik min pakke

9 gode råd til internetshopping
1Vi slår generelt et slag for at bemærke om online firmaet er e-mærke godkendt, grundet at det er en angivelse af at internet forretningen accepterer gældende dansk lovgivning, tillige med at virksomheden lejlighedsvis ses til af jurister som er meget bekendte med lovgivningen. Inden folk køber billige super 8 sten på en shop på nettet kunne man sådan set gøre sig bekendt med indholdet af webbutikkens handelsvilkår.
2Det har vist sig at være ret så problemfrit for alle og enhver at sammenligne priser online på billige super 8 sten i blandt flere webshops, og af den grund garanterer flertallet af e-shops billig levering. Til gengæld kan det stadigvæk være lukrativt at sammenholde enkelte webshops efter billige priser inden du placerer ordren, så man er velinformeret til at opnå den laveste pris.
3Masser af online firmaer tilbyder i dag et bredt udvalg af billige former for fragt til super 8 sten. Den mest benyttede er i vore dage pakkeshoppen, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente ordren den dag der passer dig. Fragtmuligheden er altså meget uproblematisk, og typisk desuden den mest betalelige løsning til levering.
4Generelt går vi ind for kortbestillinger eller mobilbetaling. Køb med kort er inkluderet i et regulativ, der begunstiger os overfor uægte e-forhandlere. Alternativt bør du drage fordel af et afbetalingstilbud fra fx ViaBill, ifald du higer efter at honorere omkostningerne over en længere periode.
5Før nogen bestiller billige super 8 sten på en netshop kan de utvivlsomt studere webshoppens betingelser, dog er det oftest et tidskrævende projekt. Tilmed går vi ind for at kunden er omhyggelig omkring de væsentligste vilkår der spiller ind i forbindelse med købet af billige super 8 sten online, som for eksempel hvilken bytteret internet forretningen kører med.
6Den mest letkøbte leveringsmanér er utvivlsomt at hente pakken selv, men den mulighed kræver at du har bopæl nærved internet butikkens arbejdslager. Den metode til levering kan vise sig at være meget vigtig om vi absolut skal bruge super 8 sten lige om lidt. Alternativt så frembyder nogle e-forhandlere levering uden gebyr, men i mange tilfælde er det så nødvendigt at du indkøber for et fastsat beløb.
7Enkelte netbutikker frembyder fri fragt på super 8 sten, men typisk er det under forudsætning af at der erhverves for en fastsat pris. Som alternativ må man vælge den mest letkøbte mulighed for fragt, der oftest vil være at få fragtfirmaet til at levere din ordre til en pakkeshop. Løsningen bliver typisk tillige rigtig smertefri. Den billigste fragtform er uden tvivl at hente ordren selv.
8Trustpilot indebærer fuldt ud fordelagtige chancer for at granske en længere række tidligere konsumenters opfattelser og derfor er det godt, at du udforsker online butikkens anmeldelser før du shopper billige super 8 sten online. Facebook fremskaffer lige så vel faktisk passelige muligheder for at få et kig ind i e-forhandlerens pålidelighed.
9Antal dages levering er selvfølgelig rigtig essentiel i tilfælde af at vi har brug for din pakke om få sekunder, så i det øjemed er det utvivlsomt relevant at vi dobbelttjekker det forventede leveringstidspunkt på super 8 sten. Masser af online outlets byder på billig 1 hverdags levering på deres bedst sælgende produkter, men vær vagtsom da det er påkrævet at orden realiseres forinden et angivent tidspunkt.