Husejeren.dk

Sugeslange

Sugeslange Ø63 x 10 Meter
1.440 kr.
Læs mere
Sugeslange Ø140 x 10 Meter
1.395 kr.
Læs mere
Sugeslange Ø80 x 10 Meter
1.688 kr.
Læs mere
Sugeslange Ø120 x 10 Meter
1.695 kr.
Læs mere
Sugeslange Ø110 x 10 Meter
1.295 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggekæder fremviser et bredt udvalg, imens øvrige har fokus på en specifik varetype. Du bør bestemme om det er essentielt for dig at du har mange forskellige grupper af varer at vælge fra, udover bare sugeslange.
Hvis du skal bruge byggematerialerne nu og her eller blot gerne vil undvære fragten, så kunne du med fordel hente materialerne på eget initiativ. Dette er specielt et alternativ hos de gængse byggemarkeder.
Det er selvfølgelig utrolig vigtigt at undersøge, hvorvidt de varer du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Ellers må du kigge andetsteds.
Du bør have fokus på hvilke regler der gør sig gældende når du shopper online, så du slipper for problemer med fx reklamationer. Af den grund skal man undersøge netbutikkens regler.
Der findes forskelle i prisen på billige sugeslange hos de forskellige online byggekæder. Enkelte vil have de bedste priser, hvorimod øvrige vil have service. Du må tænke på hvad der er vigtigst for dig.
For de fleste er et byggeprojekt forbundet med adskillige spørgsmål. Hermed kan du vælge en online byggeshop, som tilbyder tips og tricks til valg af sugeslange.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er etablerede og anerkendte butikker, som medvirker til øget troværdighed når man skal handle online. Dette kan du se som positivt.
De udbredte byggekæder tilbyder produkter fra flere leverandører, og af den grund kan du bestille fra et bredt udvalg af sugeslange online.
De kendte byggecentre findes i nærheden af dig selv, og på grund af det har folk mulighed for at bestille online og fragte materialerne selv. Derved kan du undgå fragtomkostningen, samt samtidig have produkterne hurtigere.

Nichewebshop

Hovedparten af nichebutikker på nettet er mindre firmaer, som i de fleste tilfælde har danske ejere, eventuelt tilmed fra dit lokalområde. Dem hjælper du idet du køber sugeslange online hos dem.
Alverdens online nichebutikker har meget ekspertise i deres varer, idet de ikke sælger andre varer. Følgelig kan du modtage mere kyndig rådgivning fra nogle der er specialister i lige præcis sugeslange.
Diverse nichespecifikke webshops står selv for produktion af varerne der sælges i de kendte byggekæder. Når du køber direkte hos niche netbutikkerne online kan du muligvis få skarpere priser.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
sugeslange jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og beskæftiger nu omkring 2.100 personer i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i gode tilbud til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

sugeslange bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og lønner i dag ca. 1.000 mennesker i kædens 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

sugeslange harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 personer i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg satser på salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 kollegaer i byggemarkedets 72 butikker. Stark har fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og beskæftiger nu cirka 100 ansatte i firmaets 6 varehuse. 10-4 fokuserer primært på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 kollegaer i kædens 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og er nu arbejdsplads for omtrent 500 ansatte i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Bygma åbnede i 1952, og udgøres nu af flere end 2.300 ansatte i virksomhedens 56 varehuse. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 mennesker i deres 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

sugeslange silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og lønner i dag omtrent 1.000 personer i de 41 butikker. Silvan tilstræber gode tilbud til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Potentielt kan det vise sig betydningsfuldt at have samtlige bygningsmaterialer tilgængelige forud for at du igangsætter byggeprocessen. Du har god gavn af at nedskrive en simpel huskeliste hvor der bør fremgå alle de ting du har brug for, og så efterse hver enkelt ting, så du føler dig overbevist om at du har husket alt.
2Du kunne tænke over hvorvidt du selv kan lave helt projektet, eller du alternativt bør få professionel assistance til dele af arbejdet. Ifald du søger assistance fra en professionel vil det typisk være en god idé at søge prisoverslag fra en håndfuld firmaer.
3Typisk vil det vise sig af stor betydning at udarbejde et budget for byggeprojektet, så man følger sig i kontrol med udgifterne. Det er forstandigt at gennemgå hver enkelt omkostning, og bagefter notere udgiften ved hver eneste af dem.
4Det er muligt at indhente økonomisk støtte til renoveringer. Det gives i tilfælde hvor ombygningen hjælper miljøet. Modtagelsen af støtte beroer altså på at renoveringen har betydning for planeten.
5For byggeprojekter udendørs har vejret en essentiel rolle. Af den årsag bør du hyppigt tage et kig på vejrforudsigelserne i perioden for byggeprojektet, så du ikke kommer til at opleve at det ud af det blå går i gang med at piske ned nøjagtig som du er midt i det avancerede byggeprojekt.
6Det kan vise sig at være godt at sikre sig en hjælpende hånd til arbejdet, ikke mindst såfremt det er væsentlige ombygninger. Omfattende byggerier kræver flere personer. Derudover bør det være hurtigere og mere socialt når man er flere til at løse opgaven.
7Længe før du starter byggeriet kan det være yderst meningsfuldt med en forsikring om, at projektet overholder gældende love. Med udgangspunkt i din bopæl kan der gælde en række love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der er ulovligt.
8Man skal på ingen måde fattes arbejdsredskaber. Ofte kan det vise sig klogt at du har værktøjet parat akkurat som du går løs med arbejdet. Det er i øvrigt fordelagtigt at indkalkulere de tilhørende udgifter i dit økonomiske overblik.
9Der kommer uden tvivl uventede bump på vejen ved omfattende opgaver, og som følge heraf kan det vise sig af stor betydning at der er afsat en god portion tid i køreplanen, som er vigtigt for at man føler sig tryg ved at nå det til den planlagte tid.
10Forberedelse viser sig som kilden til et godt forløb med byggeprocessen. Du skal have en strømlinet plan, som dikterer hvilke gøremål der skal udføres hvornår, samt en tilhørende prioriteringsliste. Husk at være realistisk idet du nedskriver din plan.
11Du må aldrig glemme dit velbefindende, så husk sikkerhedstøj som eksempelvis arbejdssko der hjælper dig mod mulige ulykker. Det er afgørende at du har styr på din sikkerhed i arbejdet, i særdeleshed når du ikke investerer i professionel assistance.
12Du kan finde en verden af instruktioner og videoer fra alverdens hjemmesider som kan give dig inspiration. Ikke mindst YouTube yder assistance med store mængder gavnlig oplysning, særligt såfremt man leder på engelsk.
De bedst anmeldte byggemarkeder
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er ret så overlegent. Karakteren er baseret på 11.467 anmeldelser, hvoraf hele 86 % har givet den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, som tydeligvis er yderst godt arbejde. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 59 % giver den højeste karakter, og alene 9 % giver den dårligste rating. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, som selvfølgelig er usædvanligt imponerende. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvor ikke mindre end 76 % giver 5 stjerner, og blot 4 % giver bundkarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som vel at mærke er utrolig betryggende. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 kommentarer, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med toprating, og bare 2 % har givet den dårligste rating. Nu og her har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som klart er kolossalt imponerende. Ratingen grundlægges af 23.161 meninger, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med topkarakter, og bare 8 % giver den laveste karakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken fragtløsning skal jeg vælge?

Masser af butikker på nettet udlover på nuværende tidspunkt et stort udvalg af billige løsninger til levering til sugeslange. Førstevalget hos mange er i dag at få leveret til et afhentningssted, hvor det er nemt for dig at hente de købte varer når du har tid. Løsningen er altså vældig fleksibel, og oftest derudover den mest billige leveringsmåde.

Du burde endvidere overveje at få pakken sendt til din adresse eller til dit arbejdes adresse. Metoden viser sig gerne en tak mere bekostelig, men omvendt vældig bekvem ift. sugeslange online. Den mindst kostelige fragtløsning vil dog altid vise sig at være at hente pakken selv, men den løsning kræver at du lever nærved e-forhandlerens butikker, eksempelvis Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på sugeslange er selvfølgelig vældig vigtig når vi har behov for ordren om få sekunder, og af den grund er det selvfølgelig meningsfuldt at du finder den anslåede leveringsdato for sugeslange. En del byggeforretninger – fx Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – tilsiger billig levering efter en enkelt hverdag på de fleste varer online, som imidlertid stiller krav om at ordren indsendes forinden et nøjagtigt tidspunkt, så de kan nå at få pakken afsendt forud for at de pakkeansatte har fri.

Nogle enkelte webbutikker tilbyder fragt uden betaling på sugeslange online, men i de fleste tilfælde er det så nødvendigt at der shoppes for et præcist beløb. Alternativt kan du tage den mest billige fragtløsning, som tit er at få dem til at køre dine produkter til et udleveringssted.

Masser af netbutikker udlover click-and-collect hvor du køber billig sugeslange online og afhenter i butikken. Eksempelvis Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Bygma, Silvan og 10-4. Byggekæderne foreslår blandt andet afhentning af sugeslange i følgende byer:

Herning, Ballerup, Ikast, Randers, Brønderslev, Højbjerg, Skive, Ølstykke, Helsingør, Tilst, Skanderborg, Gentofte, Brabrand, Struer, Varde, Haslev, København, Hedehusene, Aabenraa, Farum, Brønshøj, Esbjerg, Horsens, Dragør, Lyngby, Vallensbæk, Charlottenlund, Slagelse, Virum, Vordingborg, Nakskov, Kolding, Hillerød, Søborg, Frederiksværk, Haderslev, Stenløse, Lystrup, Rønne, Rødovre, Hjørring, Frederiksberg, Køge, Allerød, Vejle, Grenaa, Birkerød, Nærum, Holstebro, Aalborg, Solrød Strand, Nyborg, Thisted, Kokkedal, Brøndby, Odense, Risskov, Viborg, Roskilde, Odder, Aarhus, Glostrup, Ishøj, Sønderborg, Hørsholm, Korsør, Åbyhøj, Værløse, Holbæk, Gladsaxe, Herlev, Næstved, Hvidovre, Fredericia, Nykøbing Falster, Taastrup, Frederikshavn, Svendborg, Kalundborg, Jyllinge, Vanløse, Frederikssund, Middelfart, Valby, Hedensted, Ringsted, Lillerød, Greve, Albertslund, Tårnby, Silkeborg, Hobro, Nørresundby, og Rudersdal, .

Afhentning ift. sugeslange er muligt i de fleste områder af landet: Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn, Østfyn, Vestfyn), Jylland (Midtjylland, Syddanmark, Østjylland, Nordjylland, Vestjylland, Sydjylland, Sønderjylland) og Sjælland (Midtsjælland, Sydsjælland, Østsjælland, Falster, Nordsjælland, Bornholm, Lolland, Vestsjælland, Hovedstaden, Amager).

Når der ses på tendenserne bliver det klart, at mennesker mange gange leder efter blandt andet sugeslange online og sugeslange priser. Vi ser derudover som regel netshoppere efterspørge fx køb sugeslange, billig sugeslange samt sugeslange tilbud, plus de kendte byggecentre som Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Stark, Bauhaus og 10-4.

Find den bedste pris på sugeslange

Det er efterhånden meget fremkommeligt for almindelige dødelige at vurdere tilbud på billige sugeslange online på diverse internet virksomheder, og derved har masser af netbutikker set sig tvunget til at tvinge prisen på sugeslange kolossalt, og endda frembyde gebyrfri levering.

Det kan dog alligevel blive fordelagtigt at udforske indtil flere forhandlere på nettet efter rabatter og tilbud på sugeslange online inden du gennemfører dit køb, således at man er skråsikker på at få fat i den mest attraktive pris. Se ikke blot på de udbredte byggemarkeder som Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Silvan og Stark.

Man bør ikke desto mindre være klar over, at når en netshop sælger billige sugeslange online til en tilbudspris som anses for ufattelig billig, burde det for det meste være et kendetegn på en fup online forretning. Handler med kort er imidlertid inkluderet i en foranstaltning, hvilket værner dig som køber imod uoprigtige online shops.

Vi anbefaler køb med betalingskort eller MobilePay. Som et alternativ burde du vælge et afdragstilbud som f.eks. ViaBill, hvis du agter at honorere regningen på sugeslange ude i fremtiden. Det fås typisk i specialiserede webshops, i modsætning til de velkendte byggekæder som for eksempel Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Stark, XL-Byg, Silvan, Bauhaus og 10-4.

Ved kig i tallene fremstår det tydeligt, at folk typisk kigger efter for eksempel sugeslange priser og sugeslange online. Vi ser derudover jævnligt internet shoppere lede efter for eksempel billig sugeslange, sugeslange tilbud og køb sugeslange.

Analyser eksisterende kunders betragtninger

Trustpilot byder på absolut tiltalende genveje til at udforske ret mange øvrige brugeres betragtninger og herved er det anbefalelsesværdigt, at du iagttager e-forhandlerens omtaler forud for at du shopper billige sugeslange online.

Facebook medfører tilsvarende nogenlunde stabile chancer for at få indblik i internet butikkens popularitet. Her ser vi en række online outlets som tilbyder kunderne at levere en anmeldelse af købsoplevelsen, hvilket ligeledes bør udnyttes til at tage stilling til hvor tilfredse kunderne er.

Inden nogen bestiller billige sugeslange online hos en webshop behøver man når alt kommer til alt gennemgå webbutikkens betingelser, men det er normalt ikke super interessant, særligt på de velkendte byggemarkeder som 10-4, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus.

Alternativet kunne måske være at se nærmere på om e-firmaet er e-mærket medlem, eftersom det længe har været en tryghed om at e-butikken opfylder de officielle danske regler, og at e-firmaet nu og da ses til af fagfolk som er meget fortrolige de gældende regulativer.

Dette er desuden en god anledning til hjælpende service, for så vidt du oplever problemstillinger ved din bestilling af sugeslange. Desuden foreslår vi at man er omhyggelig omkring de grundlæggende reglementer der indvirker på bestillingen af sugeslange online, som for eksempel hvilken returpolitik internet forhandleren tilsikrer.

Her er det ydermere afgørende, at man til enhver tid bevarer sin kvittering på e-mail, således man senere kan bevidne sit køb af sugeslange, uagtet om man har handlet ved Bygma, 10-4, XL-Byg, Stark, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

Kim Knudsen gav 5 stjerner

Hurtig levering uden mangler.

Lene Christiansen gav 4 stjerner

Jeg fik min pakke

Jens O gav 5 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

Christian D gav 4 stjerner

Hurtig levering hver gang

9 gode råd til online indkøb
1En stor portion netshops tilbyder til alt held mange forskellige billige leveringsløsninger til sugeslange. En af dem der er mest populær er i øjeblikket at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du kan afhente pakken når der er tid til det. Muligheden er nemlig særdeles smart, og i mange tilfælde desuden den mest betalelige form for fragt.
2Vi tilråder shopping med kort eller mobilbetaling. Shopping med kort er indbefattet af et lovbud, der dækker køberen overfor uoprigtige butikker på nettet. Som en anden løsning kunne du anvende en afdragsordning fra for eksempel ViaBill, forudsat du har i sinde at klare regningen ude i fremtiden.
3Den mest prisbevidste løsning vil altid vise sig at være at hente ordren selv, hvilket nødvendiggør at du befinder dig nærved internet firmaets adresse. Den leveringsmåde er selvfølgelig særdeles aktuel ifald du har behov for sugeslange nu og her. Alternativt så lover enkelte internet shops levering uden omkostninger, men tit er det under betingelse af at du bestiller for en bestemt sum.
4Inden folk bestiller billige sugeslange i en internet forhandler burde man reelt gennemgå dens forretningsbetingelser, dog er det oftest en tidskrævende opgave. Desuden kan det være til hjælp at kunden er vaks omkring de mest basale retningslinjer der har indflydelse på handlen med billige sugeslange online, fx den ombytningsret online forhandleren har.
5Indtil flere webbutikker præsterer gebyrfri levering på sugeslange, men tit er det så nødvendigt at du aftager for en konkret sum. I øvrigt skal man foretrække den prisbilligste leveringsmetode, hvilket gerne vil være at få kørt din pakke til et udleveringssted. Den viser sig mange gange lige så vel ualmindeligt let gængelig. Den prisbilligste leveringsløsning vil dog altid vise sig at være selv at hente produkterne.
6Leveringsdygtigheden er naturligvis ekstremt relevant om man har brug for varen omgående, og af den grund er det uden tvivl passende at man tjekker det estimerede leveringstidspunkt for sugeslange. En masse outlets på nettet giver løfte om billig levering på næste hverdag på adskillige varenumre, men som ikke desto mindre er påkrævet at transaktionen gennemføres forud for et fast tidspunkt.
7Trustpilot genererer rigtig udmærkede muligheder for at bese diverse nuværende brugeres vurderinger og på grund af dette foreslår vi, at du kigger på online virksomhedens ratings inden du handler billige sugeslange online. Facebook leverer derudover regulære fine metoder til at få indblik i netbutikkens pålidelighed.
8Vi tilråder at kigge om e-forretningen er verificeret af e-mærket, grundet at det længe har været en sikkerhed for at e-forhandleren opererer i overensstemmelse med de officielle regler, og at online virksomheden nu og da kigges til af jurister der har meget erfaring med de gældende bestemmelser. Forinden nogen handler billige sugeslange hos en forretning på nettet kunne de ideelt set gennemlæse e-shoppens handelsbetingelser.
9Det er ualmindeligt fleksibelt for almindelige mennesker at sammenholde priser online på billige sugeslange hos diverse online forretninger, og til tak præsterer massevis af e-handler gebyrfri levering. Til gengæld kan det trods alt blive profitabelt at inspicere enkelte forretninger på nettet efter rabat og tilbud inden du shopper, så man er skråsikker på at få den skarpeste pris.