Husejeren.dk

Streglaser

PLS Streglaser FT 90 vinkellaser
2.498 kr.
Læs mere
geoFENNEL Streglaser FLG 40-PC Grøn SP
1.995 kr.
Læs mere
geoFENNEL Streglaser Square Liner II vinkellaser
748 kr.
Læs mere
geoFENNEL Streglaser multiliner FL 55 plus
4.095 kr.
Læs mere
geoFENNEL streglaser Geo6X rød 3 x 360°
2.195 kr.
Læs mere
geoFENNEL Streglaser FL 40 3-linje laser - HP
1.248 kr.
Læs mere
PLS Streglaser PLS 180 Grøn
4.619 kr.
Læs mere
PLS Streglaser PLS 180
2.623 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er byggeri forbundet med stribevis af spørgsmål. Derfor er det en fordel at handle hos en online byggeshop, hvor du kan modtage sparring omkring streglaser.
Det er selvfølgelig super relevant at tjekke, hvorvidt den vare du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Som alternativ kan du være tvunget til kigge hos de andre.
Flere byggecentre har et stort produktudvalg, imens andre har fokus på en specifik varetype. Du skal tænke på hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have adskillige varer at vælge i mellem, udover bare streglaser.
Du vil finde forskelle i prisen på billige streglaser fra netbutik til netbutik. En del tilbyder gode priser, hvorimod øvrige tilbyder kompetent rådgivning. Du bør afveje hvad der for dig er det vigtigste.
Når du skal bruge dine byggematerialer hurtigt eller bare gerne vil undvære fragtgebyret, så kunne du tænke over at fragte produkterne personligt. Det er navnligt et alternativ hos de kendte byggemarkeder.
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende når du bestiller online, så du slipper for problemer med fx returnering. Derfor bør du tjekke firmaets handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder køber produkter fra mange forskellige specialbutikker, med det formål at du så kan shoppe fra et bredt sortiment af streglaser online.
De store byggekæder er udbredte og kendte forretninger, som kan medvirke til en tryghedsfølelse til dig der skal købe online. Det er noget nogle vil se positivt på.
De udbredte byggemarkeder findes i store dele af landet, og derfor har man adgang til at bestille online og transportere byggematerialerne på eget initiativ. Takket være dette har man valget om at spare fragtgebyret, samt ovenikøbet få fat i varerne på kortere tid.

Nichewebshop

Forskellige nicheforretninger på nettet er ekstremt passionerede omkring deres produkter, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Derfor forventes det at du får ekstremt indsigtsfuld assistance fra medarbejdere med specialistviden i lige præcis streglaser.
Alverdens online nichebutikker er producenter af de varer der sælges i de store byggecentre. Ved at købe direkte hos niche netbutikkerne online kan du muligvis få bedre priser.
Størstedelen af nichespecifikke netbutikker er små familievirksomheder, som tit er danske, muligvis ovenikøbet lokalt nær dig. Disse har du mulighed for at hjælpe idet du bestiller streglaser online på deres hjemmeside.
De største byggekæder i Danmark
streglaser silvan

Silvan blev dannet i 1968, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 medarbejdere i selskabets 41 byggecentre. Silvan satser på salg til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og lønner i dag mere end 2.000 medarbejdere i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg fokuserer på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

streglaser jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.100 medarbejdere i selskabets 122 butikker. Jem og Fix har specialiseret sig i billige priser til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og udgøres nu af omkring 1.000 medarbejdere i de 9 varehuse. Davidsen har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og udgøres nu af i omegn af 2.300 kollegaer i de 56 byggecentre. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og beskæftiger nu over 2.000 medarbejdere i firmaets 72 varehuse. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

streglaser harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og beskæftiger nu flere end 2.000 ansatte i de 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

streglaser bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 ansatte i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på billige priser til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og lønner i dag omkring 100 kollegaer i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og er nu arbejdsplads for mere end 500 kollegaer i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Du må ikke se bort fra din sikkerhed, så husk beklædning herunder sko og hjelm som sikring mod potentielle uheld. Det er afgørende at du har styr på dit eget ve og vel i byggeriet, specielt såfremt du ikke køber professionel hjælp.
2Husk at gennemtænke hvorvidt det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du hellere bør hente hjælp fra en ekspert til områder af arbejdet. Når du fremskaffer hjælp fra en ekspert er det normalt at notere tilbud fra diverse firmaer.
3Der viser sig typisk uforudsete udfordringer i forbindelse med avancerede opgaver, og på grund af det vil det vise sig essentielt at man afsætter rimelig tid i køreplanen, som gør at man er afslappet omkring at komme i mål.
4For udendørs projekter har vind og vejr en vigtig rolle. Af den grund skal du jævnligt lægge mærke til vejrmeldingerne i dagene før byggeriets begyndelse, så du undgår at det uventet starter med at stå ned i stænger absolut lige når du står midt i dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
5Det bliver at have noget at sige at have de fornødne materialer til rådighed forud for at du påbegynder arbejdet. Du kan med fordel udarbejde en enkel indkøbsliste hvorpå der noteres alle de ting du har brug for, og efterfølgende gennemgå hvert enkelt punkt, med øje for at du føler dig tryg ved at alt er som det skal være.
6Man bør for alt i verden ikke mangle grej. I mange tilfælde kan det vise sig fordelagtigt at du har udstyret tilgængeligt forinden du igangsætter byggeriet. Det er desuden afgørende at tillægge disse omkostninger i regnskabet for byggeprojektet.
7Der ligger rigelige mængder af guides og videoer via internettet som kan hjælpe dig. Især YouTube tilbyder rigelig anvendelig viden, specielt når du bruger engelske søgeord.
8Typisk vil det være fundamentalt at lave et udgiftsbudget for byggeprojektet, så du har styr på penge-delen af det. Det kan være sundt at nedfærdige hver eneste udgiftspost, og dernæst finde frem til ens omkostning ved dem enkeltvis.
9Godt forarbejde vil altid være nøglen til at lykkes med din byggeproces. Du anbefales at have en gennemarbejdet agenda, der beskriver hvilke gøremål der løses hvornår, med en dertilhørende numerisk orden. Forsøg at være realistisk idet du udarbejder din agenda.
10Det anbefales at søge assistance til projektet, ikke mindst ved krævende arbejdsopgaver. Store projekter bør udføres af flere mennesker. Ydermere bør det være mere effektivt og mere minderigt at udføre arbejdet med andre.
11Forinden du igangsætter byggeriet er det ret afgørende at du sikrer dig, at byggeriet overholder loven. Afhængigt af hvor du bor kan der vise sig diverse retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke er lovligt.
12Du kan forsøge at få støtte fra det offentlige til byggerier. Det fås i tilfælde hvor ombygningen hjælper miljøet. Tilskudet forudsætter dermed at projektet gør en positiv forskel for planeten.
De højest ratede byggeshops
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket altså er meget beundringsværdigt. Evalueringen er regnet ud fra 19.208 bedømmelser, hvor ikke mindre end 84 % giver topkarakter, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, hvilket tydeligvis er ualmindeligt beundringsværdigt. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 ratings, hvoraf imponerende 76 % giver den højeste karakter, og bare 4 % har givet bundkarakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket tydeligvis er meget godt arbejde. Ratingen er baseret på 2.856 meninger, hvor hele 59 % giver toprating, og alene 9 % kvitterer med 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket jo er meget godt arbejde. Karakteren er regnet ud fra 23.161 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med toprating, og blot 8 % kvitterer med 1 stjerne. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er absolut flot. Scoren er et gennemsnit af 11.467 meninger, hvoraf hele 86 % har givet 5 stjerner, og blot 2 % kvitterer med dumpekarakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken løsning til levering er smartest?

De fleste firmaer på nettet yder i vore dage et stort udvalg af billige leveringsmuligheder til streglaser. En favorit iblandt mange er nu om dage at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor det er muligt at hente dine varer når det passer dig. Fragtmetoden er altså ret så hensigtsmæssig, og oftest desuden den mest betalelige mulighed for levering.

Du kan ligeledes tænke over at bestille levering til din private bopæl eller til din arbejdsplads. Fragtmetoden viser sig ofte en tak dyrere, men omvendt rigtig hensigtsmæssig for streglaser online. Den mest betalelige leveringstype er uden tvivl at du selv henter pakken, som jo betinges af at du opholder dig nær internet shoppens byggemarked, for eksempel Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Fragtperioden på streglaser kan være super betydningsfuld hvis man har behov for pakken omgående, og herved er det relativt passende at vi finder den anslåede leveringsdato på streglaser. Masser af butikker på nettet – herunder Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – stiller udsigt til billig levering på blot en enkelt hverdag på utallige varer online, men som trods alt afhænger af at transaktionen realiseres forud for et aftalt klokkeslæt, således at de kan nå at få bestillingen skippet afsted forud for at logistikpersonalet drager hjemad.

Nogle få online butikker præsterer fri fragt på streglaser online, men undertiden kun ifald der erhverves for en fastsat sum. Derudover kunne man udvælge den mest letkøbte leveringsmanér, som typisk vil være at få bragt din ordre til et afhentningssted.

En lang række byggemarkeder yder afhentning hvor du køber billig streglaser online og afhenter i butikken. Eksempelvis XL-Byg, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Stark, Bauhaus, Davidsen og Harald Nyborg. Byggemarkederne yder for eksempel afhentning af streglaser i følgende områder:

Grenaa, Helsingør, Aarhus, Roskilde, Slagelse, Nørresundby, Åbyhøj, Brønderslev, Allerød, Vanløse, Haderslev, Middelfart, Solrød Strand, Aalborg, Ishøj, Hvidovre, Søborg, Skanderborg, Højbjerg, Gladsaxe, Vallensbæk, Tilst, Frederiksværk, Hørsholm, Holbæk, Hedensted, Valby, Viborg, Korsør, Frederikshavn, Herlev, Stenløse, Vordingborg, Ikast, Nyborg, Virum, København, Nakskov, Hedehusene, Kalundborg, Aabenraa, Odder, Albertslund, Ballerup, Randers, Herning, Værløse, Gentofte, Lystrup, Glostrup, Vejle, Dragør, Kolding, Haslev, Næstved, Ringsted, Nykøbing Falster, Greve, Brøndby, Jyllinge, Brønshøj, Horsens, Frederiksberg, Birkerød, Rødovre, Holstebro, Struer, Frederikssund, Kokkedal, Varde, Køge, Silkeborg, Hobro, Sønderborg, Lyngby, Fredericia, Rudersdal, Hjørring, Svendborg, Lillerød, Tårnby, Thisted, Skive, Esbjerg, Hillerød, Farum, Ølstykke, Charlottenlund, Nærum, Risskov, Taastrup, Rønne, Brabrand, og Odense, .

Click-and-collect ift. streglaser er en mulighed i alle dele af landet: Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Nordfyn), Sjælland (Lolland, Falster, Bornholm, Amager, Vestsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Østsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden) og Jylland (Syddanmark, Østjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Sydjylland, Nordjylland).

Når man ser på søgedata er det tydeligt, at netshoppere typisk søger efter bl.a. streglaser tilbud og køb streglaser. Derudover ser vi typisk netshoppere lede efter eksempelvis billig streglaser, streglaser online samt streglaser priser, plus de store byggecentre som Davidsen, Stark, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg og Bauhaus.

Find den bedste pris på streglaser

Det har vist sig at være ret overkommeligt for internetbrugere at finde frem til de bedste priser på billige streglaser online på forskellige e-shops, og altså har en hel del online virksomheder fundet det nødvendigt at mindske salgspriserne på streglaser eftertrykkeligt, og ovenikøbet yde levering uden betaling.

Men det kan ikke desto mindre blive fordelagtigt at sammenligne forskellige forhandlere på nettet efter tilbud og rabatter på streglaser online forud for at du bestiller, sådan at du er velinformeret til at antage den mindst kostelige pris. Kig ikke bare på de gængse byggecentre som Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Bygma og Harald Nyborg.

Du skal dog være opmærksom på, at ifald en shop frembyder billige streglaser online til salg for en salgspris der anses for besynderligt gunstig, burde det tit være et tegn på en bedragerisk netbutik. Køb med kort er trods alt omfattet af en orden, som redder dig som køber overfor snydagtige online forretninger.

Vi anbefaler handler med kort eller MobilePay. Som alternativ burde du drage fordel af et afdragstilbud som f.eks. ViaBill, såfremt du har i sinde at honorere prisen på streglaser senere. Dette fås normalt ved specialiserede netbutikker, men sjældent de velkendte byggekæder som fx Silvan, Stark, 10-4, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus og Davidsen.

Ses der på tallene står det klart, at online shoppere som regel efterspørger blandt andet køb streglaser og streglaser priser. Foruden dette ser vi som regel netshoppere søge efter bl.a. billig streglaser, streglaser online samt streglaser tilbud.

Tjek nuværende kunders bedømmelser

Trustpilot tilbyder stort set udmærkede muligheder for at finde ud af en hel del forhenværende brugeres vurderinger og derfor rekommanderer vi, at du studerer online virksomhedens kritik før du køber billige streglaser online.

Facebook byder på lignende en del hensigtsmæssige chancer for at få indblik i internet selskabets popularitet. Derudover ser vi en række online virksomheder hvor det er muligt at skrive en omtale af deres købsoplevelse, hvilket tillige kan tages i brug til at få et indtryk af kundetilfredsheden.

Forud for at nogen bestiller billige streglaser online hos en internet forhandler burde de når alt kommer til alt læse webbutikkens betingelser, men det er oftest et tidskrævende arbejde, særligt ved de store byggekæder som Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Stark og Bygma.

Alternativet kan være at se hvorvidt online butikken er e-mærket medlem, grundet at det ofte er en angivelse af at internet forhandleren efterkommer dansk lovgivning, udover at online forhandleren regelmæssigt revurderes af jurister der er meget fortrolige retningslinjerne.

Det giver dig chance for at få assistance, ifald du får dilemmaer med dit indkøb af streglaser. Ligeså støtter vi at man er oppe på mærkerne omkring de væsentligste vilkår der indvirker på købet af streglaser online, eksempelvis den returpolitik shoppen har.

I relation til det er det i øvrigt relevant, at man permanent sikrer ens faktura e-mail, så man senere vil kunne vidne om sin bestilling af streglaser, hvad end man handler fra Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Stark eller Bauhaus.

Lene gav 5 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

Henrik Poulsen gav 4 stjerner

Fik varen på under 24 timer

Peter gav 5 stjerner

Det var helt ok.

Lone A gav 4 stjerner

Fantastisk behandling

9 tips til internetshopping
1Den mest prisbevidste fragtløsning er utvivlsomt selv at hente pakken, som dog står og falder med at du fysisk befinder dig i kort afstand af internet forretningens hjemsted. Den form for fragt kan i nogle tilfælde være rigtig udslagsgivende forudsat du har behov for streglaser fluks. Alternativt så lover enkelte butikker på nettet fragt uden betaling, men i de fleste tilfælde kun hvis du bestiller for en fastsat pris.
2Enkelte forretninger på nettet lover levering uden beregning på streglaser, men i de fleste tilfælde under forudsætning af at der erhverves for en konkret sum. Alternativt må man beslutte sig for den billigste fragttype, der i de fleste tilfælde er at få kørt varerne til et afhentningssted. Den er ofte ydermere virkelig fremkommelig. Den mest billige form for levering vil dog til enhver tid være at du selv henter produkterne.
3Trustpilot resulterer i de facto fortræffelige muligheder for at se nærmere på en længere række forhenværende forbrugeres betragtninger og på grund af dette er det at foretrække, at du ser nærmere på e-forhandlerens kritik inden du shopper billige streglaser online. Facebook frembringer på samme måde de facto udmærkede metoder til at få en idé om e-forretningens popularitet.
4Vi går generelt ind for køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er inkluderet i et lovbud, som værner køberen overfor fup forretninger på nettet. Som alternativ burde du bruge en billig afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, såfremt du ser en fordel i at godtgøre omkostningerne i flere bidder.
5Det er i dag særligt ukompliceret for almindelige dødelige at lave prissammenligning online på billige streglaser hos flere internet outlets, og derved tilbyder mange netbutikker fragt uden betaling. Trods dette kan det immervæk være gunstigt at besigtige nogle firmaer på nettet efter billige priser forinden du færdiggør din shopping, således at man er skudsikker på at skaffe sig den bedste pris.
6Inden folk shopper billige streglaser i en internet butik burde de de facto gennemløbe deres handelsbetingelser, men det er mange gange ikke særlig interessant. Yderligere anbefaler vi at du er opmærksom på de mest aktuelle regler der kan have indflydelse på shopping af billige streglaser online, fx den returrettighed online forretningen garanterer.
7En lang række e-forretninger tildeler nu en hel del forskellige billige former for fragt til streglaser. Det mest almindelige er nu om stunder at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du så selv henter din nyindkøbte vare når du har tid. Løsningen er altså rigtig let gængelig, og endda ligeledes den mest prisbevidste form for levering.
8Generelt går vi ind for at efterse hvorvidt internet firmaet er e-mærke tilsluttet, siden det typisk er et tegn på at e-forretningen tilslutter sig de officielle regler, foruden at netshoppen jævnligt vurderes af jurister som kender de gældende love. Forud for at nogen bestiller billige streglaser i en e-shop kan de sådan set gennemse virksomhedens handelsbetingelser.
9Leveringstidspunktet er naturligvis super bestemmende når du står og skal bruge produkterne med det samme, og derfor er det utvivlsomt fornuftigt at vi ser nærmere på det estimerede leveringstidspunkt ved streglaser. De fleste netshops i Danmark giver løfte om billig 1 hverdags levering på deres bedst sælgende varenumre, hvilket dog tager udgangspunkt i at transaktionen realiseres forud for et angivent klokkeslæt.