Laveste pris for inkl. levering*
WebshopPris ↓Link

*Seneste opdatering: - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til haven

Varianter: store hvide sorte danske mosaik små

Mængder: 25 kg 800 kg 1000 kg 25 kg 500 kg 1 ton 500 liter 15 kg 1 kubikmeter 1 m3 15 kg 10 kg 20 kg

Levering: hent selv i løs vægt i poser løst leveret i sække afhentning trailer i bigbag vognlæs

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du står og skal bruge produkterne med det samme eller bare gerne vil blive fri for fragten, så kan du overveje at køre materialerne på egen hånd. Det er hovedsageligt en mulighed ved de kendte byggemarkeder.
For nogle er gør-det-selv projekter forbundet med adskillige spørgsmål. Dermed kan det være en god idé at handle hos en online byggeshop, hvor du kan modtage sparring og vejledning omkring strandsten.
Der er ikke lighed i udsalgspriserne på billige strandsten hos de forskellige online byggemarkeder. En del har fokus på de bedste tilbud, hvorimod øvrige vil have en høj grad af service. Du skal vide hvad du vurderer er vigtigst.
Flere byggemarkeder fremviser et enormt udvalg, imens andre specialiserer sig i en specifik type af vare. Du bør afveje om det er vigtigt for dig at du har mange grupper af varer at vælge i blandt, udover blot strandsten.
Det er helt klart utrolig afgørende at se, om det produkt du vil købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Som alternativ kan du være tvunget til kigge hos de andre.
Du bør kende de betingelser der gør sig gældende ved dit køb online, så du undgår problemer med eksempelvis reklamationer. Af den grund skal man kende virksomhedens handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er etablerede og højtprofilerede forretninger, hvilket kan bidrage til øget troværdighed når du skal handle online. Det kan du se en fordel i.
De gængse byggecentre udbyder varer fra en lang række forskellige leverandører, hvorfor du så kan bestille fra et stort udvalg af strandsten online.
De gængse byggemarkeder finder du i det meste af landet, og derfor har man adgang til at købe online og køre produkterne selv. Derved er der mulighed for at undvære fragtomkostningen, samt endda hente varerne straks.

Nichewebshop

Hovedparten af specialiserede netshops styrer selv produktionen af varerne der sælges i de kendte byggekæder. Når du køber direkte fra de nichefokuserede netbutikker online kan du muligvis få en billigere pris.
Forskellige nichebutikker er eksperter i de varer de sælger online, da de ikke sælger andre varer. Altså kan du modtage ekstremt brugbar vejledning fra ansatte med specialistviden i netop strandsten.
Flertallet af webshops i små nicher er opstartsvirksomheder, der typisk drives i Danmark, gerne ovenikøbet lokalt i dit område. Disse understøtter du når du køber strandsten online på deres side.
De 10 største byggemarkeder
strandsten bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og udgøres i dag af flere end 1.000 mennesker i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber billige priser til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

strandsten jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og beskæftiger i dag omkring 2.100 mennesker i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix sætter ind på gode tilbud til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

strandsten silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og omfatter i dag ca. 1.000 medarbejdere i deres 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på gode tilbud til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og beskæftiger i dag omkring 500 medarbejdere i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

10-4 åbnede i 1947, og lønner i dag mere end 100 personer i kædens 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

strandsten harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og udgøres nu af omkring 2.000 medarbejdere i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og udgøres i dag af cirka 2.000 kollegaer i de 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og udgøres i dag af flere end 2.000 kollegaer i firmaets 72 byggecentre. Stark sætter ind på salg til professionelle, og afsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og beskæftiger i dag ca. 2.300 medarbejdere i deres 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og udgøres nu af i omegn af 1.000 ansatte i selskabets 9 butikker. Davidsen tilstræber billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Der findes en hel række artikler og videoer på diverse hjemmesider hvor du kan få gratis hjælp. Især YouTube bringer dig overvældende meget brugbar info, særligt når man bruger den engelske version.
2Nogle gange kan man søge offentlig støtte til byggerier. Det kan man få i tilfælde hvor byggeriet er godt for miljøet. At få tilbud om støtte er altså afhængig af at byggeriet har en positiv betydning for planeten.
3Du bør aldrig gå ned på værktøj. I mange tilfælde kan det vise sig fundamentalt at du har værktøjet til rådighed inden du iværksætter dit byggeprojekt. Det er i øvrigt vigtigt at påregne de her udgifter i budgettet for byggeprojektet.
4Ofte vil det vise sig essentielt at udfærdige en budgetoversigt for ombygningen, så man har styr på penge-delen af det. Det må være fornuftigt at kortlægge alle omkostninger, og bagefter nedskrive prisen på hver eneste af dem.
5Du bør tænke over hvorvidt du magter at klare det hele selv, eller du alternativt burde få professionel hjælp til opstarten af arbejdet. Ifald du køber hjælp fra en professionel er det fordelagtigt at modtage en pris fra en håndfuld håndværkere.
6Det kan være en god idé at spørge om hjælp til dele af projektet, hovedsageligt når det er omfangsrige byggeprojekter. Større opgaver skal gerne udføres af flere mennesker. Derudover vil det vise sig mere effektivt og mere interessant når man ikke er ene om det.
7Der præsenterer sig som regel overraskende bump på vejen når det kommer til omfattende projekter, og herved vil det vise sig betydningsfuldt at man afsætter tilstrækkelig plads i kalenderen, som vil medvirke til at man kan føle sig afslappet omkring at nå det til den planlagte tid.
8Du må ikke forsømme sikkerheden, så glem ej beskyttelse bl.a. hoved- og fodbeklædning som beskytter dig imod eventuelle risici. Det er klogt med fokus på sikkerheden i arbejdet, især ifald du ikke sikrer dig eksperthjælp.
9Forud for at du iværksætter byggeriet er det højst centralt at sikre sig, at projektet overholder gældende love. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der være diverse retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke kan få lov til.
10Det vil vise sig meningsgivende at du har de relevante materialer handlet ind på forhånd inden du går til værks med byggeriet. Du bør forfatte en simpel liste hvoraf der fremgår alt hvad der bliver brug for, og som det næste granske listen, hvormed du føler dig sikker på at alt er klar.
11For opgaver udenfor har vind og vejr en essentiel rolle. Således kan du løbende kigge på vejrforudsigelserne i forbindelse med igangsættelsen af arbejdet, så du undgår at det ganske ubelejeligt begynder at vælte ned når du lige vil i gang med det ellers velplanlagte byggeprojekt.
12Godt forarbejde vil være vejen til at nå problemfrit i mål med byggeprocessen. Du anbefales at sammensætte en strømlinet dagsorden, der beskriver hvilke opgaver du vil udføre på hvilke tidspunkter, og som ligeledes indeholder en prioriteret rækkefølge. Vær skarp i sammensætningen af din køreplan.
De højest ratede byggekæder
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er temmelig imponerende. Karakteren er et gennemsnit af 11.467 anmeldelser, hvor imponerende 86 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som klart er rigtig flot. Karakteren er baseret på 2.856 meninger, hvor intet mindre end 59 % giver 5 stjerner, og kun 9 % har givet 1 stjerne. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som selvsagt er kolossalt godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 19.208 anbefalinger, hvor intet mindre end 84 % har givet den højeste karakter, og alene 2 % giver den laveste karakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er usædvanligt betryggende. Vurderingen grundlægges af 28.109 kommentarer, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med toprating, og kun 4 % giver den laveste karakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er rigtig beundringsværdigt. Ratingen tager udgangspunkt i 23.161 bedømmelser, hvor intet mindre end 69 % giver maksimum point, og blot 8 % giver 1 stjerne. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.

Klassiske spørgsmål rundt om strandsten

 • Hvor er strandsten på tilbud?
 • Hvor købes strandsten billigt?
 • Hvad koster strandsten?
 • Hvad er strandsten?
 • Hvor meget vejer strandsten?
 • Hvor købes strandsten online?
 • Hvilken type af levering er bedst?

  Masser af netshops foreslår i øjeblikket en lang række forskellige billige leveringsløsninger til strandsten. En af de mest moderne er lige nu afhentningssteder, fordi du så nemt kan hente dine nye produkter når du har tid. Fragttypen er altså ualmindeligt let gængelig, samt typisk tillige den mest billige leveringsudgave.

  Du bør tillige prøve at få pakken bragt til din bopæl eller ud på din arbejdsplads. Muligheden er tit en kende mere omkostningsfuld, men på den anden side super fremkommelig ift. strandsten online. Den mest billige leveringsmanér vil dog utvivlsomt være at hente varerne selv, men dette kræver at du har bopæl nær e-handlens byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

  Leveringshastigheden på strandsten er naturligvis usædvanlig afgørende forudsat du har brug for produktet inden for få dage, så af den grund er det sandelig klogt at man ser det anslåede leveringstidspunkt ved strandsten. En række e-firmaer i Danmark – eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – lover billig levering på næstkommende hverdag på mange af shoppens varer online, hvilket dog er regnet ud fra at orden realiseres tidligere end et fastslået tidspunkt, sådan at de sandsynligvis kan nå at få de nye varer pakket inden de pakkeansatte får fri.

  En række byggeforretninger lover gebyrfri levering på strandsten online, men tit påkræves det at man shopper for en præcis sum. Derudover må man udvælge den mest billige slags levering, hvilket i mange tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at levere pakken til et udleveringssted.

  Størstedelen af webbutikker yder click-and-collect hvor man køber billig strandsten online og selv henter i butikken. For eksempel Stark, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan og Bauhaus. Byggekæderne udlover blandt andet click-and-collect på strandsten i følgende byer:

  Haderslev, Dragør, Hedensted, Greve, Vallensbæk, Herning, Brøndby, Holbæk, Brønshøj, Svendborg, Korsør, Holstebro, Nykøbing Falster, Viborg, Ballerup, Esbjerg, Kokkedal, Søborg, Stenløse, Slagelse, Skive, Skanderborg, Aabenraa, Sønderborg, Køge, Virum, Thisted, Hvidovre, Struer, Vordingborg, Grenaa, Helsingør, Risskov, Lillerød, Kolding, Brønderslev, Hedehusene, Brabrand, Charlottenlund, Aarhus, Rønne, Frederikssund, Solrød Strand, Næstved, Farum, Varde, Ikast, Lyngby, Frederiksværk, Værløse, København, Frederiksberg, Rudersdal, Randers, Allerød, Roskilde, Jyllinge, Gladsaxe, Hillerød, Tilst, Ringsted, Odense, Rødovre, Vejle, Herlev, Birkerød, Valby, Nyborg, Taastrup, Højbjerg, Vanløse, Aalborg, Odder, Gentofte, Albertslund, Glostrup, Kalundborg, Nørresundby, Ishøj, Hørsholm, Hjørring, Nakskov, Åbyhøj, Tårnby, Haslev, Ølstykke, Middelfart, Nærum, Lystrup, Fredericia, Hobro, Silkeborg, Frederikshavn, og Horsens, .

  Klik-og-hent ift. strandsten er tilgængeligt i de fleste regioner af landet: Sjælland (Sydsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Midtsjælland, Østsjælland, Nordsjælland, Amager, Falster, Lolland, Vestsjælland), Jylland (Sydjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Nordjylland, Østjylland, Midtjylland) og Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Sydfyn).

  Når vi ser på data er det klart, at folk tit søger efter blandt andet strandsten priser og strandsten online. Derudover oplever vi ofte online shoppere efterspørge blandt andet billig strandsten, strandsten tilbud samt køb strandsten, plus de kendte byggemarkeder som Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Stark, Davidsen, Bauhaus, Bygma og XL-Byg.

  Find den bedste pris på strandsten

  Det er jo meget gnidningsløst for købere at lave prissammenligning på billige strandsten online på flere online outlets, og med det motiv har adskillige internet firmaer været presset til at at nedsætte prisen på strandsten eftertrykkeligt, og ovenikøbet sikre gebyrfri levering.

  Men det kan til hver en tid vise sig rentabelt at udforske nogle forskellige e-firmaer efter udsalg og tilbud på strandsten online forinden du køber, så du er sikker på at få fat i den mindst kostelige pris. Kig ikke bare hos de velkendte byggekæder som Silvan, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Bygma, Davidsen og XL-Byg.

  Man skal lige meget hvad være obs på, at såfremt en online forretning frembyder billige strandsten online på tilbud til en pris som kan virke utrolig gunstig, bør det i nogle tilfælde være et faresignal om en bedragerisk online shop. Handler med kort er på den anden side indbefattet af en retningslinje, som garanterer køber overfor snydagtige e-firmaer.

  Vi anbefaler køb med kort eller MobilePay. Som et alternativ kunne du vælge en billig afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, forudsat du tilstræber at godtgøre prisen på strandsten ude i fremtiden. Det foreslåes normalt i nichefokuserede webshops, men ikke de store byggecentre som eksempelvis Davidsen, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix og Bauhaus.

  Når man kigger i data fremstår det klart, at mennesker ofte kigger efter fx billig strandsten og strandsten priser. Derudover oplever vi jævnligt netshoppere efterspørge eksempelvis strandsten tilbud, strandsten online samt køb strandsten.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg strandsten er 883 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 9 brugeranmeldelser.

  Simpelt og hurtigt service” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til haven

  Varianter: store hvide mosaik danske sorte små

  Mængder: 20 kg 800 kg 25 kg 1 m3 1000 kg 10 kg 500 liter 15 kg 15 kg 1 ton 25 kg 500 kg 1 kubikmeter

  Levering: i poser løst leveret hent selv afhentning trailer vognlæs i løs vægt i sække i bigbag

  Læs nuværende kunders oplevelser

  Trustpilot frembyder nogenlunde hensigtsmæssige muligheder for at dechifrere en lang række aktuelle forbrugeres observationer og derved er det anbefalelsesværdigt, at du iagttager internet butikkens bedømmelser forinden du færdiggør din shopping med billige strandsten online.

  Facebook forærer dig ligeledes faktisk fine metoder til at få et kig ind i e-firmaets popularitet. Her ser vi en række shops på nettet hvor man kan ytre en bedømmelse af købsoplevelsen, som også må anvendes til at fornemme hvor glade kunderne er.

  Inden nogen handler billige strandsten online hos en internet webshop kunne man altid løbe igennem deres forretningsaftale, men det er mange gange et omfattende projekt, særligt ved de store byggemarkeder som Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Davidsen og Stark.

  En anden løsning kan derfor være at granske om online webshoppen er e-mærke godkendt, som almindeligvis er en angivelse af at online webshoppen efterfølger de gældende danske regler, og at online firmaet rutinemæssigt revurderes af specialister der er meget bekendte med reglerne.

  Dette er desuden din mulighed for en hjælpende hånd, ifald du møder vanskeligheder i forbindelse med din handel med strandsten. Foruden dette går vi ind for at kunden er vidende om de mest centrale reglementer der kan influere på købet af strandsten online, eksempelvis hvilken ombytningsrettighed online butikken tilbyder.

  Derfor er det desuden afgørende, at man stadigvæk gemmer sin kvittering på e-mail, så man senere kan bevise bestillingen af strandsten, ligegyldig om man har handlet fra Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Stark eller Bauhaus.

  Jørgen B gav 5 stjerner

  Varen kommer præcis som ønsket

  Jette S gav 4 stjerner

  Alt som det skal være.

  Jan gav 5 stjerner

  Super hurtig levering og ok priser

  Per D gav 4 stjerner

  Det kører bare som det skal.

  9 tips til køb på nettet
  1Det er jo efterhånden temmelig overkommeligt for enhver at sammenholde priser online på billige strandsten fra forskellige internet forhandlere i Danmark, og altså præsterer de fleste forhandlere på nettet portofri fragt. Til gengæld kan det ikke desto mindre vise sig gavnligt at kontrollere diverse internet varehuse i Danmark efter rabat og tilbud før du handler, sådan at du er sikret at indhente den mindst kostelige pris.
  2Generelt tilråder vi bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Køb med kort er dækket ind under en ordning, som skærmer kunden overfor snydagtige online virksomheder. Som en alternativ mulighed kan du drage fordel af en billig afbetalingsløsning som fx ViaBill, i tilfælde af at du foretrækker at godtgøre betalingen senere.
  3Inden nogen køber billige strandsten i en webshop behøver de utvivlsomt tyde netbutikkens handelsvilkår, men det er undertiden ikke særlig spændende. Desuden er det en hjælp at køberen er sat ind i de mest aktuelle forhold der gælder for købet af billige strandsten online, som fx den ombytningsret online shoppen bruger.
  4Trustpilot fremskaffer helt passelige chancer for at se nærmere på en række tidligere køberes erfaringer og derved rekommanderer vi, at du eftersøger internet butikkens omtaler før du køber billige strandsten online. Facebook genererer på samme måde nogle sikre chancer for at få kendskab til internet forhandlerens popularitet.
  5Vi går generelt ind for at kontrollere om e-butikken er e-mærket, siden det ofte er en garanti for at online webshoppen lever op til de danske retningslinjer, og at netshoppen hyppigt overværes af specialister der er meget bekendte med lovgivningen. Før nogen shopper billige strandsten hos en webbutik kan de reelt overveje shoppens vilkår.
  6Den prisbilligste fragtmetode er utvivlsomt at du selv henter ordren, som jo stiller krav om at du har bopæl tæt på online shoppens tilholdssted. Den type af levering kan i nogle tilfælde være yderst udslagsgivende når du absolut skal bruge strandsten lige om lidt. Alternativt så præsterer nogle e-shops i Danmark portofri fragt, men for det meste kun når der bestilles for et præcist beløb.
  7Nogle enkelte forhandlere på nettet præsterer levering uden betaling på strandsten, men undertiden er det så præmissen at du handler for en præcis sum. Derudover skulle du udvælge den prisbilligste form for levering, som ofte vil være at få kørt varerne til en pakkeshop. Fragtmetoden er som oftest ligeledes ualmindeligt smart. Den mest prisbevidste leveringstype vil dog til enhver tid være selv at hente produkterne.
  8Leveringstidspunktet er naturligvis særligt betydningsfuld ifald vi har brug for dine nye varer inden for kort tid, så i det øjemed er det komplet vigtigt at vi studerer den estimerede leveringstid for strandsten. Størstedelen af e-handler reklamerer med billig levering efter en enkelt hverdag på deres bedst sælgende varenumre, men vær vagtsom da det stiller krav om at ordren køres igennem inden et fast klokkeslæt.
  9En lang række online outlets tildeler i dag en hel del forskellige billige leveringsmetoder til strandsten. En yndling er nu om dage at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente de nyindkøbte produkter når der er mulighed for det. Fragtformen er jo temmelig smart, og oftest ligeledes den mindst kostelige fragtmetode.