Jeg har fundet 7 webshops der sælger stolpebeton, og skrevet deres priser ned for 1.000 kg inkl. levering.

Den laveste pris lige nu er 1.000 kg for kun 2.222 kr. Det er 36 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 1.000 kg stolpebeton inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
2.222 kr.Køb
2.540 kr.Køb
2.599 kr.Køb
2.599 kr.Køb
2.906 kr.Køb
2.968 kr.Køb
2.987 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er gør-det-selv projekter ens betydende med diverse spørgsmål. Derfor kan du overveje at købe fra en webshop, hvor du kan få tips og tricks til valg af stolpebeton.
Såfremt du skal have produkterne hurtigst muligt eller blot vil undvære fragtgebyret, så kunne du overveje at transportere byggematerialerne selv. Det er specielt muligt hos de velkendte byggemarkeder.
Du vil finde forskellighed i salgspriserne på billige stolpebeton hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle har de bedste priser, hvorimod nogle har fokus på service. Du bør vide hvad du helst vil have.
Du skal kende de handelsbetingelser der gør sig gældende når du køber online, så du undgår udfordringer med for eksempel returret. Af den grund bør du læse netbutikkens regler.
Det er helt klart utrolig relevant at undersøge, om den vare du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Hvis ikke kan du finde et andet.
Flere byggemarkeder udbyder et stort vareudvalg, imens andre fokuserer på en enkelt varetype. Du bør overveje om det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge fra, udover blot stolpebeton.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er folkekære og landskendte virksomheder, hvilket kan medvirke til øget tryghed når man stopper online. Det vil nogle se som positivt.
De velkendte byggekæder forhandler varer fra flere producenter, hvorfor du kan købe fra et bredt udvalg af stolpebeton online.
De store byggecentre er tilgængelige i hele landet, og pga. det har du valget om at handle online og fragte produkterne selv. Dermed har man mulighed for at undgå fragtomkostningen, samt sågar skaffe varerne nu og her.

Nichewebshop

Diverse specialiserede netshops er producenter af varerne som byggermarkederne forhandler. Idet du køber direkte hos de nichefokuserede netbutikker online er det muligt at få ekstra gode tilbud.
Størstedelen af online nichebutikker er små familievirksomheder, der i de fleste tilfælde drives i Danmark, gerne endda lokalt i dit område. Disse støtter du ved at bestille stolpebeton online hos dem.
Forskellige webshops med fokus på en enkelt niche er ekstraordinært passionerede omkring deres online produktkategori, idet de ikke sælger andre varer. Derigennem kan du få super konstruktiv sparring fra folk som er eksperter i netop stolpebeton.
De største byggemarkeder i Danmark

XL-Byg kom frem i 2002, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 mennesker i kædens 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og er nu arbejdsplads for i omegn af 500 kollegaer i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Bygma kom frem i 1952, og styres dagligt af ca. 2.300 personer i de 56 butikker. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

stolpebeton silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og udgøres i dag af ca. 1.000 personer i firmaets 41 varehuse. Silvan specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Stark åbnede i 1896, og udgøres nu af omtrent 2.000 ansatte i de 72 butikker. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

stolpebeton bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og udgøres i dag af ca. 1.000 personer i kædens 17 butikker. Bauhaus fokuserer på billige priser til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

stolpebeton jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og beskæftiger i dag i omegn af 2.100 kollegaer i de 122 butikker. Jem og Fix har fokus på gode tilbud til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og styres dagligt af omtrent 100 ansatte i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 tilstræber billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

stolpebeton harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og lønner i dag i omegn af 2.000 kollegaer i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 ansatte i firmaets 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1I mange tilfælde vil det være fundamentalt at lave et budget for renoveringen, så man giver sig selv en økonomisk ramme. Det bør blive rationelt at tage noter til hver enkelt omkostning, hvorefter man kunne notere beløbet for dem alle sammen.
2Der viser sig typisk uventede problemer i tilfælde med svære opgaver, og på grund af det vil det være betydningsfuldt at der afsættes rigeligt med plads i køreplanen, så man kan føle sig ubekymret om at man får det færdiggjort.
3Det kan være til god gavn at sikre sig hjælp til dele af projektet, specielt i tilfælde af større byggeprocesser. Enkelte ting stiller krav om flere personer. Ydermere vil det være bedre og mere minderigt når man er flere om det.
4Du bør tage til overvejelse om du magter at klare det hele selv, eller du hellere skal skaffe assistance fra en fagmand til færdiggørelsen af det. Når du tager imod assistance fra en fagmand kan det være en god idé at modtage tilbud fra diverse håndværkere.
5I nogle tilfælde kan man forsøge at få et bidrag fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det kan man få når byggeprojektet er energi- og miljøvenligt. Støtten beroer altså på at byggeprojektet har positiv betydning for naturen.
6Du kan finde alverdens artikler og videoer online som kan inspirere dig. Særligt YouTube faciliterer en masse almennyttig oplysning, ikke mindst ifald man leder på engelsk.
7For opgaver udenfor kan vejrsituationen få stor betydning. Af den årsag kan du regelmæssigt undersøge vejrforudsigelserne når du nærmer dig byggeriets start, så det forhåbentlig ikke uden du havde set det komme starter med at regne i samme sekund som du er midt i dit omfattende projekt.
8Du bør på ingen måde glemme dit velbefindende, så glem ej sikkerhedsbeklædning som eksempelvis sikkerhedshjelm der skåner dig imod mulige skader. Det er essentielt at have styr på dit eget helbred i arbejdet, ikke mindst ifald du ikke skaffer hjælp fra en fagmand.
9Godt forarbejde vedbliver at være nøglen til succes med din byggeproces. Du bør sammensætte en effektiv agenda, der viser hvilke gøremål der skal løses på hvilken dag, som også inkluderer en kronologisk orden. Vær realistisk i sammensætningen af din strategi.
10Muligvis vil det vise sig at have noget at sige at have alle materialer indkøbt inden du iværksætter håndværket. Du vil med fordel kunne notere en simpel indkøbsseddel hvorpå der noteres de materialer der bliver brug for, og efterfølgende gennemgå oversigten, således at du bliver sikker på at der ikke mangler noget.
11Man skal under ingen omstændigheder mangle udstyr. Typisk kan det vise sig betydningsfuldt at du har værktøjet tilgængeligt idet du begynder på byggeprojektet. Det er desuden en fordel at indregne de her omkostninger i regnskabet for byggeriet.
12Længe før du optager byggeprocessen er det ekstremt meningsfuldt at du sikrer dig, at byggeriet overholder loven. Med udgangspunkt i hvor du bor vil der gælde forskellige regler for, hvad der er lovligt, og hvad der er ulovligt.
De mest folkekære byggecentre
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som vel at mærke er temmelig flot. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 2 % giver dumpekarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som altså er hamrende godt arbejde. Ratingen er baseret på 28.109 bedømmelser, hvor imponerende 76 % har givet den højeste karakter, og alene 4 % har givet den laveste karakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er rigtig beundringsværdigt. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 ratings, hvoraf hele 59 % kvitterer med topkarakter, og bare 9 % giver dumpekarakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er ualmindeligt flot. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 19.208 bedømmelser, hvor intet mindre end 84 % giver topkarakter, og bare 2 % giver den dårligste rating. Pt. har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er ualmindeligt godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 anmeldelser, hvoraf imponerende 69 % giver den højeste karakter, og blot 8 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.

Gængse spørgsmål angående stolpebeton

 • Hvor meget stolpebeton skal jeg bruge?
 • Stolpebeton hvordan?
 • Hvor længe skal stolpebeton tørre?
 • Hvor meget stolpebeton pr stolpe?
 • Hvor hurtigt størkner stolpebeton?
 • Hvor lang tid skal stolpebeton hærde?
 • Hvilken metode til levering er smartest?

  En del online varehuse tildeler nu om dage diverse billige fragttyper til stolpebeton. Det mest populære er for øjeblikket udleveringssteder, og så kan du blot gå forbi efter de købte varer når det passer dig. Løsningen er jo ekstremt ligetil, og typisk tillige den mest betalelige type af levering.

  Du burde ligeledes beslutte dig for at vælge at få leveret til dit hus eller ud til din arbejdsplads. Fragtformen viser sig i mange tilfælde en tak mindre billig, men tillige temmelig simpel ift. stolpebeton online. Den billigste form for fragt vil dog altid være at hente produkterne selv, men den mulighed forudsætter at du fysisk befinder dig med kort afstand til e-handlens byggecenter, for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

  Leveringstiden på stolpebeton er selvfølgelig temmelig relevant ifald du står og skal bruge din ordre øjeblikkeligt, og med det formål er det rimelig klogt at vi ser nærmere på den anslåede leveringstid på stolpebeton. Adskillige internet firmaer – fx Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – tilbyder billig levering på næstkommende hverdag på en række varenumre online, som trods alt tager udgangspunkt i at bestillingen placeres forud for et fastsat tidspunkt, med hensynstagen til at de sandsynligvis kan nå at få dit nye produkt betjent forinden de logistikansatte holder fyraften.

  Nogle enkelte internet virksomheder sikrer gratis fragt på stolpebeton online, men ofte kun ifald der indkøbes for en konkret pris. Ellers bør du udse dig den billigste leveringstype, som mange gange er at få fragtmanden til at bringe produkterne til et afhentningssted.

  En masse webshops udlover afhentning hvor du køber billig stolpebeton online men afhenter i byggemarkedet. For eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Silvan, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, 10-4 og XL-Byg. Byggekæderne giver bl.a. click-and-collect på stolpebeton i disse byer:

  Sønderborg, Aabenraa, Jyllinge, Greve, Frederiksberg, Gladsaxe, Nykøbing Falster, Vejle, Kolding, Grenaa, Ølstykke, Rudersdal, Rønne, Holbæk, Hvidovre, Nørresundby, Brønshøj, Stenløse, Vanløse, Frederikshavn, Ringsted, Brønderslev, Frederikssund, Fredericia, Hedehusene, Ballerup, Virum, Gentofte, Viborg, Helsingør, Thisted, Vordingborg, Aarhus, Hobro, Hillerød, Birkerød, Åbyhøj, Hjørring, Albertslund, Frederiksværk, Køge, København, Skive, Højbjerg, Hørsholm, Korsør, Varde, Valby, Haslev, Glostrup, Holstebro, Nakskov, Risskov, Hedensted, Værløse, Odder, Brøndby, Svendborg, Søborg, Tårnby, Horsens, Slagelse, Struer, Ishøj, Herning, Esbjerg, Skanderborg, Vallensbæk, Aalborg, Silkeborg, Charlottenlund, Allerød, Næstved, Haderslev, Kalundborg, Brabrand, Dragør, Lystrup, Middelfart, Odense, Lillerød, Kokkedal, Rødovre, Tilst, Nærum, Randers, Herlev, Nyborg, Solrød Strand, Roskilde, Taastrup, Lyngby, Ikast, og Farum, .

  Klik-og-hent af stolpebeton er muligt i de fleste regioner af landet: Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn), Jylland (Sønderjylland, Syddanmark, Sydjylland, Østjylland, Midtjylland, Nordjylland, Vestjylland) og Sjælland (Amager, Sydsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Lolland, Vestsjælland, Hovedstaden, Falster, Østsjælland, Bornholm).

  Når man ser på tallene står det markant, at netshoppere ofte kigger efter eksempelvis stolpebeton online og stolpebeton tilbud. Man ser derudover mange gange folk efterspørge for eksempel stolpebeton priser, billig stolpebeton samt køb stolpebeton, foruden de kendte byggemarkeder som 10-4, XL-Byg, Silvan, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Davidsen og Jem og Fix.

  Tilbud på stolpebeton

  Det er jo efterhånden virkelig problemfrit for almindelige mennesker at finde de bedste priser på billige stolpebeton online i blandt diverse netbutikker, og til tak har mange online selskaber været nødt til at sænke udsalgspriserne på stolpebeton voldsomt, og derudover sikre portofri fragt.

  Dog kan det imidlertid være smart at efterse visse webbutikker efter billige priser på stolpebeton online før du gennemfører din handel, så du er sikret at skaffe sig den laveste pris. Kig ikke kun på de store byggekæder som Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg og Silvan.

  Man skal ikke desto mindre være årvågen med, at i tilfælde af at en shop udlover billige stolpebeton online til salg for en pris der kan ses som helt ekstremt billig, burde det for det meste være et signal om en uægte internet virksomhed. Køb med kort er i hvert fald indbefattet af en retningslinje, hvilket støtter dig som kunde overfor uærlige butikker på nettet.

  Generelt foreslår vi bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kunne du bruge en billig afbetalingsordning som fx ViaBill, såfremt du har i sinde at honorere betalingen af stolpebeton i flere bidder. Det fås normalt hos nichefokuserede webshops, men sjældent de kendte byggemarkeder som for eksempel Silvan, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, 10-4 og Harald Nyborg.

  Når man ser på tallene bliver det tydeligt, at online shoppere ofte søger efter for eksempel stolpebeton tilbud og billig stolpebeton. Derudover oplever vi tit netshoppere efterspørge for eksempel køb stolpebeton, stolpebeton online samt stolpebeton priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1000 kg kg stolpebeton er 1925 kr. Pristjekket er vurderet til 4.2 ud af 5 stjerner baseret på 24 brugeranmeldelser.

  Fremragende service” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
  Udforsk tidligere kunders oplevelser

  Trustpilot tilbyder dig ganske tiltalende muligheder for at tyde ret mange andre forbrugeres synspunkter og af den grund kan det være til hjælp, at du tjekker online butikkens kritik forinden du placerer din ordre på billige stolpebeton online.

  Facebook bringer dig tilsvarende fuldstændig pæne muligheder for at få indsigt i e-forretningens troværdighed. Derudover ses nogle shops på nettet hvor du kan udfærdige en vurdering af virksomhedens service, hvilket ligeledes burde benyttes til at fornemme hvor tilfredse kunderne er.

  Inden folk køber billige stolpebeton online på en internet handler kan de sådan set kigge på forhandlerens vilkår, dog er det gerne et omfattende projekt, i særdeleshed med de velkendte byggekæder som Bygma, Jem og Fix, Stark, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus og 10-4.

  Alternativet kunne derfor være at efterse hvorvidt online firmaet er støttet af e-mærket, fordi det skulle være en tryghed om at e-forretningen opfylder de danske love, udover at internet webshoppen lejlighedsvis monitoreres af fagmænd der har indsigt i lovene på området.

  Desuden giver det dig anledning til at blive assisteret, for så vidt du forvoldes problemer som følge af din ordre på stolpebeton. Foruden dette rekommanderer vi at køber er sat ind i de mest vedkommende vedtægter der spiller ind i forbindelse med bestillingen af stolpebeton online, f.eks. hvilken bytteret shoppen har.

  I den relation er det virkelig relevant, at man når som helst sikrer ens ordrekvittering, således man altid kan påvise sit køb af stolpebeton, uafhængig af om man har købt hos Jem og Fix, 10-4, Bygma, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Stark, Harald Nyborg eller XL-Byg.

  Christian Jensen gav 5 stjerner

  Rigtig god service

  Ole R gav 4 stjerner

  Jeg havde en super god oplevelse!

  Mads gav 5 stjerner

  Det er et godt sted at handle varerne…

  Ole P gav 4 stjerner

  Nem og hurtig service til gode priser…

  9 tips til online indkøb
  1En stor portion e-firmaer giver nu til dags diverse billige metoder til levering til stolpebeton. En af dem der er mest populær er på nuværende tidspunkt at få sendt til en pakkeshop, så du nemt selv kan hente dine nye produkter på et valgfrit tidspunkt. Den er altså usædvanlig bekvem, samt desuden ydermere den billigste leveringsmåde.
  2Trustpilot fremskaffer fuldkommen strålende muligheder for at analysere en længere række øvrige konsumenters opfattelser og på grund af dette foreslår vi, at du tjekker webshoppens kritik inden du handler billige stolpebeton online. Facebook forærer dig ligeledes adskillige troværdige metoder til at få en idé om internet butikkens kundetilfredshed.
  3Vi tilråder generelt at granske hvorvidt internet firmaet er e-mærket, hvilket ofte er en indikator for at internet virksomheden efterlever de officielle danske regler, samt at online forretningen lejlighedsvis undersøges af eksperter der mestrer vilkårene. Forud for at folk køber billige stolpebeton i en online virksomhed kunne de på en vis måde gennemlæse virksomhedens vilkår.
  4Forinden folk handler billige stolpebeton hos en netshop behøver de ideelt set sætte sig ind i butikkens betingelser, det er dog normalt ikke super interessant. Tilsvarende rekommanderer vi at kunden er vidende om de mest aktuelle regler der kan spille ind i forbindelse med købet af billige stolpebeton online, som for eksempel hvilken returret forretningen garanterer.
  5Antal dages levering kan være ret så betydningsfuld forudsat man mangler din pakke nu og her, så herved er det ganske klogt at man kigger nærmere på tidshorisonten for levering for stolpebeton. De fleste online butikker stiller udsigt til billig dag-til-dag fragt på deres bedst sælgende varer, som påkræver at orden realiseres før et angivent tidspunkt.
  6Det er efterhånden ualmindeligt smertefrit for alle og enhver at vurdere prisniveauet online på billige stolpebeton på diverse online webshops, og til tak tilbyder en lang række online outlets fragt uden beregning. Til gengæld kan det ikke desto mindre blive fordelagtigt at kontrollere visse online butikker efter billige priser før du færdiggør din shopping, sådan at du er sikker på at indhente den mest betalelige pris.
  7Vi anbefaler bestillinger med kort eller mobilbetaling. Kortkøb er omfattet af en foranstaltning, der forsvarer en overfor bedrageriske webbutikker. Alternativt kan du drage nytte af en billig afdragsløsning som for eksempel ViaBill, når du ønsker at finansiere betalingen i flere bidder.
  8Nogle få internet forhandlere præsterer fri fragt på stolpebeton, men i reglen stiller det krav om at du indkøber for en præcis sum. Derudover burde du beslutte sig for den prisbilligste metode til levering, som mange gange vil blive at få fragtfirmaet til at bringe dine varer til et udleveringssted. Denne er gerne til gengæld temmelig smertefri. Den mindst kostelige løsning til levering er utvivlsomt at hente produkterne selv.
  9Den billigste fragtløsning er uden tvivl at hente varerne selv, men den løsning forudsætter at du fysisk befinder dig nær online forhandlerens hjemsted. Den leveringsversion er rigtig essentiel i tilfælde af at du skal bruge stolpebeton lige om lidt. Alternativt så tilbyder nogle enkelte online forhandlere levering uden betaling, men for det meste påkræves det at der shoppes for en konkret sum.