Jeg har fundet 8 webshops der sælger støttemur, og skrevet deres priser ned for 500 stk inkl. levering.

Den laveste pris lige nu er 500 stk for kun 6.077 kr. Det er 44 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 500 stk støttemur inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
6.077 kr.Køb
6.325 kr.Køb
6.895 kr.Køb
6.895 kr.Køb
6.900 kr.Køb
7.449 kr.Køb
9.012 kr.Køb
9.103 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 500 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til bede til haven til skråning til terrasse til indkørsel til hegn

Varianter: sten beton træ granit

Brands: RC Beton Danblok FC Beton RBR IBF

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggekæder sælger et stort sortiment, og nogle er specialiserede i en enkelt varetype. Du kan reflektere over om det er betydningsfuldt for dig at have mange grupper af varer at vælge fra, udover blot støttemur.
Det er absolut meget afgørende at se, hvorvidt den vare du ønsker at købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Ellers må du lede andre steder.
Du vil finde variationer i prisniveauet på billige støttemur fra byggemarked til byggemarked. En del fokuserer på de bedste priser, og øvrige satser på faglig rådgivning. Du bør reflektere over hvad der for dig betyder mest.
For en del er byggeri lig med en stor portion spørgsmål. Hermed kan du med fordel vælge en netbutik, hvor du bliver tilbudt sparring omkring støttemur.
Du bør vide hvilke regler der gælder når du handler online, så du slipper for udfordringer med bl.a. returnering. Af den grund bør man undersøge virksomhedens handelsbetingelser.
Såfremt du vil have produkterne nu og her eller blot har lyst til at undvære leveringsgebyret, så kunne du med fordel fragte produkterne på eget initiativ. Det er hovedsageligt en mulighed hos de store byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er populære og almenkendte firmaer, som kan bidrage til en tryghedsfølelse når du shopper online. Det er noget nogle vil se positivt på.
De udbredte byggemarkeder findes i hele landet, og af den grund har man valget om at bestille online og hente byggematerialerne på eget initiativ. Hermed kan du vælge at spare leveringsomkostningen, og endda få varerne med det samme.
De gængse byggecentre køber produkter fra alle mulige nicheshops, og hermed kan du handle fra et bredt sortiment af støttemur online.

Nichewebshop

Forskellige nicheforhandlere står selv for produktion af produkterne som byggekæderne sælger. Idet du køber direkte igennem de nichefokuserede webshops online bør du få bedre priser.
Størstedelen af niche webshops har ekstremt meget forstand på deres online produktsortiment, da de ikke sælger andre produkter. Ergo kan du forvente ekstra gavnlig sparring fra medarbejdere som er specialister i netop støttemur.
Diverse specialiserede netshops er små familiefirmaer, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, eventuelt ovenikøbet lokalt fra dit område. Disse understøtter du idet du bestiller støttemur online fra deres webshop.
De største byggekæder i Danmark
støttemur bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og omfatter i dag flere end 1.000 kollegaer i forretningens 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

støttemur silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 medarbejdere i virksomhedens 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i salg til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

støttemur harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 kollegaer i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og lønner i dag mere end 2.300 ansatte i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og styres dagligt af over 1.000 ansatte i kædens 9 varehuse. Davidsen har fokus på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og beskæftiger i dag over 500 ansatte i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

støttemur jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og omfatter i dag ca. 2.100 ansatte i de 122 varehuse. Jem og Fix sætter ind på gode tilbud til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 personer i de 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og udgøres nu af flere end 2.000 ansatte i byggemarkedets 72 varehuse. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og styres dagligt af flere end 100 medarbejdere i forretningens 6 butikker. 10-4 har fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Før du påbegynder byggeriet må det være yderst meningsfuldt at være sikker på, at byggeprojektet overhovedet overholder gældende love. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der være gældende regler for, hvad du gerne må, samt hvad du ikke kan få lov til.
2Du må under ingen omstændigheder fattes arbejdsredskaber. Typisk kan det være en fordel at du har udstyret til rådighed akkurat som du igangsætter byggeprocessen. Det er derudover en fordel at indkalkulere udgifterne hertil i det økonomiske overblik.
3Du burde måske tænke over hvorvidt byggeriet kan klares alene, eller du bør købe hjælp fra en ekspert til noget af det. Såfremt du køber assistance fra en fagmand kan det være en god idé at indhente en pris fra diverse foretagender.
4Der kommer ofte ubelejlige bump på vejen i tilfælde med store opgaver, og derfor kan det vise sig værdifuldt at der afsættes god nok plads i kalenderen, som bidrager til at man er ubekymret om at have tid nok til det.
5Man kan få økonomisk hjælp fra det offentlige til byggerier. Det bliver givet hvis ombygningen gør en forskel for miljøet. Bidraget forudsætter med andre ord at byggeprojektet har positiv indfyldelse på miljøet.
6Du finder ekstremt mange guides og videoer via internettet som du kan finde hjælp i. Særligt YouTube tilbyder dig betydelige mængder brugbar information, særligt ifald man søger på engelsk.
7Det vil vise sig essentielt at du har de presserende materialer klar forud for at du igangsætter din byggeproces. Du har fordel af at lave en enkel indkøbsliste hvor der bør fremgå alle de ting du skal bruge, og bagefter tjekke materialerne, hvormed du er overbevist om at du ikke har glemt noget.
8For projekter udendørs kan eventuelt regnvejr få en stor rolle. Af den årsag må du ofte lægge mærke til vejrmeldingerne i dagene før dit byggeprojekt, så du undgår at det ganske ubelejeligt starter med at stå ned i stænger når du netop er ved at færdiggøre dit komplicerede byggeprojekt.
9Du må nødig forsømme din sikkerhed, så glem ikke beklædning som fod- og hovedbeklædning som hjælper dig med henblik på hændelige uheld. Det er vigtigt at du har styr på dit velbefindende i arbejdet, navnlig ifald du ikke får professionel hjælp.
10Typisk vil det vise sig fundamentalt at udfærdige et udgiftsbudget for ombygningen, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det kan blive sundt at nedfærdige samtlige poster, hvorefter man bør nedskrive den billigste pris på dem én efter én.
11Det kan overvejes at indhente assistance til projektet, i særdeleshed når der er tale om væsentlige byggerier. Nogle ombygninger bør udføres af flere personer. Dertil bør det blive bedre og mere minderigt at udføre arbejdet med andre.
12Planlægning vil være vejen til et godt forløb med byggeriet. Du skal udarbejde en strømlinet handlingsplan, der fortæller hvilke arbejdsopgaver der laves hvornår, samt derudover en kronologisk rækkefølge. Forsøg at være realistisk idet du nedskriver din handlingsplan.
De bedst vurderede byggecentre
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket jo er rigtig beundringsværdigt. Scoren er baseret på 2.856 ratings, hvoraf hele 59 % giver maksimum point, og kun 9 % giver den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er utrolig overlegent. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 19.208 anbefalinger, hvor hele 84 % giver den højeste karakter, og alene 2 % har givet 1 stjerne. Lige nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er temmelig betryggende. Ratingen tager udgangspunkt i 23.161 anmeldelser, hvor ikke mindre end 69 % har givet maksimum point, og alene 8 % kvitterer med den dårligste rating. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er absolut betryggende. Ratingen er et gennemsnit af 11.467 bedømmelser, hvor hele 86 % kvitterer med toprating, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, hvilket altså er hamrende flot. Ratingen er regnet ud fra 28.109 kommentarer, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 4 % giver 1 stjerne. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.

Klassiske spørgsmål om støttemur

 • Hvad koster en støttemur pr m2?
 • Hvordan laver man en støttemur?
 • Hvordan bygges en støttemur?
 • Hvordan bygge støttemur i granit?
 • Hvad er en støttemur?
 • Hvad koster en støttemur?
 • Hvem bygger støttemur?
 • Hvordan isolere støttemur?
 • Hvordan beregne støttemur?
 • Hvor meget beton til støttemur?
 • Hvordan bygge støttemur i beton?
 • Hvilken slags levering er bedst?

  En del butikker på nettet udlover i vore dage et stort udvalg af billige leveringsudgaver til støttemur. En af de mest almindelige er nu om dage at få sendt til en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter de købte produkter når du har mulighed for det. Fragtløsningen er nemlig usædvanlig uproblematisk, og endda endvidere den mest letkøbte mulighed for fragt.

  Du kunne alternativt tænke over at få ordren sendt til din hjemmeadresse eller ud på dit arbejde. Fragtløsningen er gerne en sjat mere omkostningsfuld, men ligeledes vældig hensigtsmæssig ved køb af støttemur online. Den mest billige slags levering er uden tvivl selv at hente ordren, som desværre stiller krav om at du opholder dig med kort afstand til internet forhandlerens byggecenter, for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

  Leveringstidspunktet på støttemur er jo super relevant hvis man behøver varerne om et øjeblik, og herved er det faktisk vigtigt at man finder den anslåede leveringstid for støttemur. En lang række internet virksomheder – fx Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – tilbyder billig levering efter en enkelt hverdag på massevis af varer online, som trods alt tager udgangspunkt i at transaktionen gennemføres før et angivent klokkeslæt, således at de kan nå at få dit nye produkt klar forud for at logistikpersonalet har fri.

  Nogle få internet selskaber lover gratis levering på støttemur online, men for det meste er det kun gældende hvis der erhverves for en fastsat sum. Som alternativ kan du snuppe den mindst kostelige fragttype, som i de fleste tilfælde vil være at få kørt dine produkter til et udleveringssted.

  En række webshops tildeler click-and-collect hvor du bestiller billig støttemur online og afhenter i byggecenteret. For eksempel Silvan, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg og Bygma. De giver eksempelvis click-and-collect på støttemur i disse byer:

  Korsør, Hvidovre, Aalborg, Aarhus, Gladsaxe, Vordingborg, Ballerup, Risskov, Helsingør, Virum, Stenløse, Hørsholm, Skive, Frederiksværk, Taastrup, Kolding, Hedensted, Brønderslev, Valby, Tårnby, Hillerød, Rønne, Odense, Holstebro, Hedehusene, Søborg, Brønshøj, Grenaa, Åbyhøj, Lillerød, Svendborg, Roskilde, Jyllinge, Varde, Vallensbæk, Thisted, Slagelse, Silkeborg, Farum, Nørresundby, Ishøj, Nærum, Gentofte, Randers, Nakskov, Vejle, Lyngby, Sønderborg, Rudersdal, Køge, Haderslev, Struer, Esbjerg, Glostrup, København, Kokkedal, Greve, Frederikssund, Rødovre, Ikast, Holbæk, Birkerød, Brabrand, Herlev, Nyborg, Albertslund, Frederikshavn, Værløse, Solrød Strand, Viborg, Brøndby, Hobro, Vanløse, Odder, Haslev, Lystrup, Charlottenlund, Middelfart, Ølstykke, Skanderborg, Ringsted, Dragør, Horsens, Aabenraa, Tilst, Hjørring, Kalundborg, Nykøbing Falster, Herning, Frederiksberg, Fredericia, Næstved, Højbjerg, og Allerød, .

  Afhentning for støttemur er muligt i de fleste regioner af Danmark: Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn), Sjælland (Amager, Sydsjælland, Falster, Midtsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Østsjælland, Hovedstaden, Lolland) og Jylland (Midtjylland, Sydjylland, Nordjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Østjylland).

  Ved kig i tendenserne er det markant, at netshoppere mange gange kigger efter blandt andet køb støttemur og støttemur tilbud. Foruden dette oplever man tit folk kigge efter eksempelvis støttemur priser, støttemur online og billig støttemur, plus de store byggemarkeder som Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Stark og Bauhaus.

  Find den bedste pris på støttemur

  Det er i dag ultra gnidningsløst for almindelige mennesker at sammenligne tilbud på billige støttemur online på diverse forhandlere på nettet, og til gengæld har utallige firmaer på nettet ikke kunne slippe for at mindske priserne på støttemur drastisk, og derudover frembyde portofri levering.

  Derfor kan det alligevel vise sig gunstigt at kontrollere nogle få e-shops efter tilbud på støttemur online forinden du handler, således at man ikke er i tvivl om at antage den skarpeste pris. Se ikke bare hos de kendte byggekæder som Silvan, 10-4, Bauhaus, Stark, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg og Jem og Fix.

  Man bør dog være så påpasselig, at i tilfælde af at en e-shop afhænder billige støttemur online på tilbud til en pris som kan virke mystisk billig, er det tit være en indikator for en snydagtig netbutik. Kortkøb er imidlertid indbefattet af et regulativ, hvilket bistår kunden imod falske e-forhandlere.

  Vi anbefaler generelt køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed bør du anvende en afbetalingsordning som fx ViaBill, forudsat du hellere vil honorere betalingen af støttemur af flere omgange. Det foreslåes som regel ved niche webshops, men ikke de gængse byggemarkeder som eksempelvis Bauhaus, Bygma, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Stark og XL-Byg.

  Når man kigger i søgedata står det markant, at online shoppere ofte søger eksempelvis billig støttemur og støttemur online. Man ser desuden som regel netshoppere lede efter fx støttemur priser, køb støttemur samt støttemur tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 500 stk kg støttemur er 5140 kr. Pristjekket er vurderet til 4.1 ud af 5 stjerner baseret på 17 brugeranmeldelser.

  Hurtig levering hver gang” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til skråning til haven til bede til indkørsel til terrasse til hegn

  Varianter: granit sten træ beton

  Brands: RBR FC Beton IBF Danblok RC Beton

  Analyser tidligere kunders vurderinger

  Trustpilot fremskaffer super fine løsninger til at iagttage en hel del nuværende brugeres iagttagelser og derfor er det godt, at du sonderer internet forhandlerens ratings før du lægger din bestilling på billige støttemur online.

  Facebook leverer tilsvarende en del stabile genveje til at få indblik i e-forhandlerens troværdighed. Her er der mange e-handler hvor folk kan udforme en anmeldelse af virksomhedens service, som på samme måde bør bruges til at få et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

  Forinden folk bestiller billige støttemur online i en internet handler burde de på en vis måde læse shoppens forretningsbetingelser, dog er det bare et omfattende arbejde, særligt på de kendte byggecentre som 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Bygma, Stark og XL-Byg.

  Et alternativ kunne være at kigge hvorvidt online forhandleren er medlem af e-mærket, fordi det ofte er et signal om at netshoppen følger den officielle danske lovgivning, tillige med at netbutikken jævnligt revideres af fagfolk som har megen viden om reglerne.

  Desuden får du genvej til at blive hjulpet, såfremt du forvoldes problemer med dit køb af støttemur. Dertil er det anbefalelsesværdigt at kunden er omhyggelig omkring de væsentligste retningslinjer der har betydning for købet af støttemur online, som fx hvilken byttepolitik e-forretningen har.

  Derfor er det desuden relevant, at man altid bevarer ens kvittering på e-mail, således man til enhver tid vil kunne bevidne sit køb af støttemur, hvad end man bestiller hos Davidsen, Stark, 10-4, Silvan, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

  Pia B gav 5 stjerner

  Fuld tilfreds

  Inge Pedersen gav 4 stjerner

  Super har ikke andet af sige om det.

  Mads K gav 5 stjerner

  Alt fungerede perfekt.

  Anna Nielsen gav 5 stjerner

  Det var godt !

  9 tips til indkøb via nettet
  1Forinden nogen shopper billige støttemur på en e-butik behøver man reelt få overblik over forhandlerens regler, det er dog for det meste et omfattende projekt. Ligeså er det fornuftigt at køberen er omhyggelig omkring de mest vitale betingelser der kan have indvirkning på shopping af billige støttemur online, f.eks. hvilken returneringsret internet selskabet lover.
  2En lang række online shops giver heldigvis en række forskellige billige fragtformer til støttemur. En der er meget anvendt er nu om dage at få bragt ordren til en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente dine nye produkter når det passer ind i din hverdag. Fragtløsningen er nemlig usædvanlig ligetil, samt i mange tilfælde ligeledes den billigste type af levering.
  3Den billigste leveringsmåde kan ikke modsiges at være at hente varerne selv, men den mulighed stiller krav om at du fysisk befinder dig lige ved e-forretningens adresse. Den fragtmetode er ret så relevant om man absolut skal bruge støttemur om et øjeblik. Alternativt så lover indtil flere online butikker billig levering, men i reglen påkræves det at du køber for en fastsat pris.
  4Vi tilråder generelt at granske hvorvidt netbutikken er e-mærket medlem, grundet at det ofte er en sikring om at e-forretningen efterfølger de danske love, foruden at internet firmaet hyppigt revurderes af fagmænd der er indført i de gældende bestemmelser. Forud for at nogen handler billige støttemur hos en online butik burde de uden tvivl kigge på webbutikkens betingelser.
  5Fragtperioden er selvfølgelig rigtig væsentlig om du har behov for ordren om få sekunder, så herved er det faktisk centralt at vi efterser tidshorisonten for levering på støttemur. En lang række internet webshops udlover billig levering efter en enkelt hverdag på mange varenumre, som imidlertid afhænger af at bestillingen gennemføres før et bestemt klokkeslæt.
  6Generelt foreslår vi bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Køb med betalingskort er dækket ind under en lov, hvilket skærmer kunden overfor bedrageriske internet butikker. Som en anden løsning kan du drage nytte af en løsning fra eksempelvis ViaBill, når du har i sinde at afbetale beløbet over et længere tidsrum.
  7Indtil flere online butikker lover billig fragt på støttemur, men typisk forudsætter det at der handles for en fastsat pris. Derudover kunne man udvælge den prisbilligste fragtløsning, der i de fleste tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at bringe din bestilling til en pakkeshop. Leveringsformen bliver som oftest lige så vel yderst ligetil. Den mindst kostelige løsning til levering kan ikke modsiges at være at du selv henter pakken.
  8Trustpilot yder faktisk stabile genveje til at eftersøge en række aktuelle kunders meninger og på grund af dette tilrådes det, at du studerer e-forhandlerens kritik forud for at du bestiller billige støttemur online. Facebook giver dig lige så vel altid gunstige løsninger til at få kendskab til netbutikkens kundetilfredshed.
  9Det er efterhånden meget ukompliceret for almindelige mennesker at vurdere tilbud online på billige støttemur på forskellige internet butikker i Danmark, og for det garanterer utallige internet shops fragtfri levering. Men det kan ikke desto mindre blive smart at efterse et par forskellige internet butikker efter tilbud før du køber, således at du er velinformeret til at antage den mest attraktive pris.