Jeg har fundet 8 webshops der sælger støbeplader, og skrevet deres priser ned for 100 m2 inkl. levering.

Den laveste pris lige nu er 100 m2 for kun 12.768 kr. Det er 56 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 100 m2 støbeplader inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
12.768 kr.Køb
13.068 kr.Køb
15.365 kr.Køb
16.540 kr.Køb
16.912 kr.Køb
17.536 kr.Køb
17.600 kr.Køb
20.454 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Varianter: til trailer vandfast til beton små på mål store

Størrelser: 5 mm 12 mm 19 mm 13 mm 15 mm16 mm 28 mm 40 mm 25 mm 30 mm 10 mm 20 mm 22 mm

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggekæder har et enormt sortiment, hvorimod øvrige har fokus på en enkelt gruppe af vare. Du skal tænke over om det er vigtigt for dig at have mange produkter at vælge fra, foruden blot støbeplader.
Du bør have fokus på hvilke regler der gælder når du køber online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis returnering. Derfor skal man kende butikkens handelsbetingelser.
For en del er byggeprojekter forbundet med adskillige spørgsmål. Af den grund kan du shoppe hos et online byggecenter, hvor du kan modtage information omkring støbeplader.
Du kan finde forskelle i udsalgspriserne på billige støbeplader fra netbutik til netbutik. Enkelte har fokus på gode tilbud, og nogle har kompetent sparring. Du må reflektere over hvad du vil prioritere.
Såfremt du vil have byggematerialerne hurtigst muligt eller bare ønsker at slippe for fragtomkostningen, så kunne du tænke over at hente varerne på eget initiativ. Det er i særdeleshed muligt ved de gængse byggemarkeder.
Det er absolut super relevant at vide, om det produkt du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Alternativt kan du være tvunget til kigge hos de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder tilbyder produkter fra forskellige nichebutikker, og dermed har du mulighed for at købe fra et stort sortiment af støbeplader online.
De kendte byggecentre er fysisk til stede i det meste af landet, og derved har flertallet valget om at bestille online og transportere materialerne personligt. Dermed er det muligt at blive fri for leveringsgebyret, samt endda få fat i varerne lige nu.
De store byggemarkeder er folkekære og velkendte firmaer, hvilket bidrager til øget sikkerhed til dig der skal købe online. Det er noget nogle vil se som en fordel.

Nichewebshop

Størsteparten af specialiserede netshops har en dybdegående viden om det produktudvalg de har online, idet de ikke sælger andre varer. På grund af det vil du få ekstra nyttig rådgivning fra folk som er eksperter i netop støbeplader.
En masse nicheforhandlere er producenter af varerne som byggemarkederne sælger. Når du køber direkte igennem nicheforretningerne online kan du forvente at få gode tilbud.
Størsteparten af webshops som sælger få produkter er små virksomheder, som typisk er dansk ejede, måske sågar lokalt i dit område. Disse støtter du ved at bestille støbeplader online på deres webshop.
De største byggecentre i Danmark
støbeplader bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 personer i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i billige priser til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

støbeplader jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og lønner i dag i omegn af 2.100 mennesker i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på salg til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og styres dagligt af omkring 500 medarbejdere i kædens 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

støbeplader silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og omfatter i dag i omegn af 1.000 personer i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan sætter ind på gode tilbud til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og lønner i dag cirka 1.000 mennesker i selskabets 9 varehuse. Davidsen sætter ind på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og udgøres i dag af flere end 100 mennesker i deres 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.000 personer i selskabets 104 varehuse. XL-Byg sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

støbeplader harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og er nu arbejdsplads for flere end 2.000 kollegaer i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og udgøres nu af ca. 2.300 kollegaer i selskabets 56 varehuse. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og lønner i dag cirka 2.000 medarbejdere i selskabets 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Det bør overvejes at få hjælp til byggeprocessen, specielt når det kommer til væsentlige arbejdsopgaver. Større byggeprojekter stiller krav om flere end en enkelt person. Ydermere vil det være bedre og mere socialt når man er flere om det.
2Der præsenterer sig typisk uforudsete problemer når det gælder store byggeprojekter, og på grund af det vil det vise sig meningsfuldt at der er afsat betragtelig tid i køreplanen, med formålet om at man føler sig ubekymret om at nå i mål.
3Du må på ingen måde nedprioritere din sikkerhed, så husk sikkerhedsbeklædning som eksempelvis sikkerhedssko som beskyttelse imod potentielle risici. Det er essentielt at du har styr på dit eget ve og vel i arbejdet, i særdeleshed hvis du ikke har hjælp fra en fagmand.
4Der kan findes en hel del guides og videoer på diverse hjemmesider som kan hjælpe dig. Navnligt YouTube er formidler af en masse anvendelig viden, i særlig grad såfremt du søger på engelsk.
5Forberedelse vedbliver at være metoden til succes med dit byggeprojekt. Du bør overveje at sammensætte en strømlinet tidsplan, som viser hvilke opgaver der skal laves på hvilket tidspunkt, inklusiv en kronologisk orden. Det anbefales at være realistisk idet du laver tidsplanen.
6Det kan give mening at tænke over hvorvidt du selv vil klare det hele, eller du hellere skal tilkøbe eksperthjælp til færdiggørelsen af arbejdet. Ifald du anskaffer professionel assistance vil det typisk være en god idé at tage imod priser fra forskellige håndværkere.
7Du har mulighed for at få tilskud fra det offentlige til byggeprojekter. Det kan man få når byggeriet gør en forskel for miljøet. Af få støtte betinger at byggeprojektet har en positiv indvirkning på planeten.
8Du skal på ingen måde stå uden det nødvendige grej. Typisk vil det være fundamentalt at du har udstyret tilgængeligt forinden du begynder på dit byggeprojekt. Du må heller ikke glemme at indkalkulere de medfølgende udgifter i byggeriets regnskab.
9Inden du optager dit byggeprojekt kan det vise sig ufatteligt fornuftigt at du sikrer dig, at det du vil lave overholder loven. Afhængigt af din bopæl kan der gælde forskellige retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, og hvad du ikke kan få lov til.
10Måske det viser sig aktuelt at have de påkrævede bygningsmaterialer tilgængelige på forhånd inden du begynder din byggeproces. Du får god gavn af at udarbejde en overskuelig liste hvorpå der noteres alt hvad du har brug for, og som det næste granske hvert enkelt punkt, hvormed du kan føle dig tryg ved at der ikke er nogen mangler.
11For projekter udenfor har vejret stor betydning. Således kan du hyppigt undersøge meldingerne om vejret i de dage der er op til arbejdets start, så det forhåbentlig ikke uden du havde set det komme starter med at piske ned når du netop er startet på det avancerede projekt.
12Det er meningsfuldt at udarbejde et udgiftsbudget for ombygningen, så du føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det vil blive økonomisk at nedskrive alle udgiftsposter, og så indsamle online tilbud på dem slavisk.
De mest folkekære byggecentre
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er ekstremt beundringsværdigt. Bedømmelsen er baseret på 19.208 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 2 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som klart er yderst overlegent. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er enormt beundringsværdigt. Evalueringen er baseret på 2.856 anmeldelser, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med toprating, og kun 9 % kvitterer med bundkarakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, hvilket altså er temmelig beundringsværdigt. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 kommentarer, hvoraf hele 76 % har givet maksimum point, og alene 4 % kvitterer med 1 stjerne. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er enormt flot. Vurderingen grundlægges af 23.161 bedømmelser, hvoraf hele 69 % giver den bedste karakter, og alene 8 % giver dumpekarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Hvilken fragtform er bedst?

Mange butikker på nettet frembyder i vore dage flere billige leveringsudgaver til støbeplader. En af de mest almindelige er på nuværende tidspunkt levering til en pakkeshop, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente de købte produkter når det passer ind i din kalender. Løsningen er jo ret praktisk, samt typisk derudover den mest letkøbte mulighed for fragt.

Du burde tillige udse dig at få pakken leveret til din privatbolig eller ud på dit arbejde. Leveringsformen viser sig typisk lidt dyrere, men ydermere særligt simpel med støbeplader online. Den prisbilligste form for fragt er uden tvivl at du selv henter varerne, som jo kræver at du befinder dig nær internet forhandlerens byggemarked, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

Fragttiden på støbeplader kan vise sig at være yderst central såfremt vi absolut skal bruge pakken om få sekunder, så derfor er det nemlig aktuelt at man besigtiger den estimerede leveringsdato ved støbeplader. En del byggeforretninger – herunder Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – giver løfte om billig 1 hverdags levering på en lang række af deres varenumre online, men vær påpasselig da det stiller krav om at bestillingen gennemføres før et fastslået tidspunkt, således at de sandsynligvis kan nå at få pakken ekspederet forud for at logistikpersonalet har fyraften.

Nogle online virksomheder frembyder gratis fragt på støbeplader online, men i mange tilfælde er det under betingelse af at man handler for et fastsat beløb. Som alternativ må man udse dig den mest prisbevidste fragtmulighed, der ofte er at få fragtfirmaet til at bringe ordren til et udleveringssted.

De største webbutikker tilbyder klik-og-hent hvor man handler billig støbeplader online og afhenter i byggemarkedet. Fx Stark, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix og Silvan. Byggemarkederne udlover blandt andet click-and-collect på støbeplader i følgende byer:

Farum, Aalborg, Herning, Allerød, Albertslund, Brønderslev, Kokkedal, Søborg, Rødovre, Gentofte, Hørsholm, Ishøj, Skive, Jyllinge, Ikast, Svendborg, Greve, Solrød Strand, Varde, Risskov, Kolding, Vallensbæk, Vejle, Odense, Gladsaxe, Nørresundby, Korsør, Haderslev, Herlev, Thisted, Lyngby, København, Ølstykke, Aarhus, Randers, Struer, Valby, Grenaa, Middelfart, Tårnby, Nærum, Køge, Viborg, Odder, Vanløse, Brønshøj, Brøndby, Holstebro, Frederikshavn, Hillerød, Næstved, Glostrup, Slagelse, Vordingborg, Åbyhøj, Rønne, Aabenraa, Silkeborg, Hvidovre, Roskilde, Virum, Lillerød, Tilst, Frederiksberg, Helsingør, Værløse, Horsens, Charlottenlund, Hobro, Rudersdal, Hedehusene, Nyborg, Hedensted, Fredericia, Frederiksværk, Lystrup, Nakskov, Skanderborg, Stenløse, Sønderborg, Ringsted, Brabrand, Frederikssund, Esbjerg, Ballerup, Hjørring, Højbjerg, Taastrup, Dragør, Birkerød, Nykøbing Falster, Kalundborg, Haslev, og Holbæk, .

Klik-og-hent af støbeplader er en mulighed i de fleste områder af landet: Jylland (Nordjylland, Syddanmark, Østjylland, Vestjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Sydjylland), Sjælland (Midtsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Hovedstaden, Amager, Nordsjælland, Sydsjælland, Falster, Lolland, Østsjælland) og Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn).

Ved kig i søgedata bliver det markant, at online shoppere ofte efterspørger fx støbeplader tilbud og støbeplader online. Man ser desuden tit mennesker efterspørge fx billig støbeplader, støbeplader priser samt køb støbeplader, foruden de gængse byggecentre som 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Bygma, Silvan og Davidsen.

Rabat på støbeplader

Det er i dag ultra hensigtsmæssigt for enhver at søge sig frem til priser på billige støbeplader online fra diverse internet butikker i Danmark, og til gengæld har langt de fleste e-butikker været nødt til at tvinge salgspriserne på støbeplader markant, og endda sikre fragt uden beregning.

Til gengæld kan det trods alt vise sig smart at analysere visse internet forretninger efter rabatter og tilbud på støbeplader online forud for at du færdiggør din shopping, sådan at man er skudsikker på at modtage den laveste pris. Kig ikke kun hos de store byggemarkeder som Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg og 10-4.

Du bør trods alt være så påpasselig, at i tilfælde af at en internet shop afhænder billige støbeplader online til en salgspris der virker mystisk billig, er det undertiden være et symbol på en snydagtig internet forhandler. Kortbetalinger er på den anden side omsluttet af en ordning, hvilket forsvarer køber overfor uægte internet selskaber.

Vi anbefaler generelt køb med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ burde du bruge et tilbud fra eksempelvis ViaBill, forudsat du foretrækker at afbetale beløbet til støbeplader over tid. Dette fås normalt hos specialiserede webshops, men ikke de store byggemarkeder som fx Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen og 10-4.

Når vi ser på søgedata er det tydeligt, at netshoppere typisk søger efter blandt andet støbeplader online og støbeplader priser. Foruden dette ser vi ofte internet shoppere kigge efter bl.a. køb støbeplader, billig støbeplader og støbeplader tilbud.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg støbeplader er 9034 kr. Pristjekket er vurderet til 4.3 ud af 5 stjerner baseret på 19 brugeranmeldelser.

Bestilte online” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Varianter: på mål små til trailer store til beton vandfast

Størrelser: 20 mm 5 mm 28 mm 40 mm 22 mm 10 mm 25 mm 15 mm16 mm 13 mm 30 mm 12 mm 19 mm

Kig på tidligere køberes evalueringer

Trustpilot fører til temmelig uafhængige chancer for at gennemstøve ret mange øvrige køberes reflektioner og derfor er det prisværdigt, at du ser nærmere på internet webshoppens vurderinger før du shopper billige støbeplader online.

Facebook bringer dig tillige fuldkommen gode chancer for at få et kig ind i internet selskabets kundetilfredshed. Desuden er der mange netshops som tilbyder folk at aflevere en bedømmelse af ordreforløbet, som på samme måde bør udnyttes til vurdering af hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at folk handler billige støbeplader online på en netbutik kunne de de facto gennemlæse webbutikkens regler, dog er det normalt ikke videre interessant, især hos de udbredte byggecentre som Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, 10-4, Stark og XL-Byg.

En nemmere løsning kunne måske være at tjekke hvorvidt netshoppen er e-mærke godkendt, siden det typisk er en erklæring om at internet virksomheden respekterer de officielle regler, samt at internet butikken fra tid til anden efterses af fagmænd der er meget fortrolige vedtægterne på området.

Dette er desuden din chance for en håndsrækning, såfremt du oplever dilemmaer i forbindelse med din shopping med støbeplader. Ligeledes er det at foretrække at køber er hensynstagende til de primære bestemmelser der gør sig gældende i forbindelse med købet af støbeplader online, til eksempel hvilken returpolitik e-butikken lover.

Derfor er det tillige essesentielt, at man stadigvæk gemmer ens e-mail kvittering, så man i fremtiden kan bekræfte bestillingen af støbeplader, uanset om man har bestilt ved Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, 10-4, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg eller Stark.

Pia B gav 5 stjerner

God webshop

Michael Hansen gav 4 stjerner

Alt som det skulle være.

Poul A gav 5 stjerner

Rigtig hurtig levering.

Mads gav 5 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

9 gode råd til online shopping
1Den billigste leveringsudgave vil til enhver tid være at hente pakken selv, men dette står og falder med at du befinder dig nær e-forhandlerens bopæl. Den type af levering er selvfølgelig super afgørende i tilfælde af at vi har brug for støbeplader straks. Alternativt så præsterer visse firmaer på nettet levering uden omkostninger, men ofte under forudsætning af at man handler for en konkret sum.
2Leveringstiden kan i nogle tilfælde være rigtig betydningsfuld forudsat man har brug for dine nye produkter om et øjeblik, og derfor er det sandelig fornuftigt at man tjekker den forventede leveringstid ved støbeplader. Mange online outlets giver billig levering på næste hverdag på deres primære varer, men vær påpasselig da det påkræver at ordren aflægges tidligere end et konkret tidspunkt.
3Det er i dag temmelig fleksibelt for forbrugerne at vurdere tilbud online på billige støbeplader i blandt diverse internet webshops, og til gengæld yder flere online shops fri fragt. Til gengæld kan det stadigvæk være smart at sammenligne nogle få e-butikker efter rabat og tilbud før du gennemfører din bestilling, sådan at man er på den sikre side med at modtage den skarpeste pris.
4Generelt tilråder vi at se nærmere på hvorvidt online butikken er e-mærke godkendt, som kan være en påvisning af at online firmaet imødekommer de officielle regler, samt at online firmaet lejlighedsvis revurderes af eksperter der kender reglerne. Inden nogen shopper billige støbeplader i en butik på nettet behøver de i og for sig gennemlæse deres handelsbetingelser.
5Enkelte forhandlere på nettet præsterer fragt uden gebyr på støbeplader, men undertiden kun ifald du indkøber for en præcis sum. Alternativt skal man tage den mest prisbevidste form for levering, hvilket gerne vil være at få leveret produkterne til et afhentningssted. Fragtmetoden er som regel endvidere virkelig ukompliceret. Den mest letkøbte leveringsløsning er utvivlsomt at hente pakken selv.
6Før nogen bestiller billige støbeplader hos en butik bør man i og for sig gennemse dens forretningsaftale, dog er det bare et omfattende projekt. Tilsvarende er det en hjælp at man er omhyggelig omkring de grundlæggende retningslinjer der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af billige støbeplader online, som eksempelvis hvilken ombytningsret internet forretningen garanterer.
7De fleste netshops foreslår nu om stunder et stort udvalg af billige fragtmuligheder til støbeplader. En af de mest anvendte er på nuværende tidspunkt at få leveret til et afhentningssted, og så afhenter du blot produkterne når du har lyst. Fragtmetoden er nemlig usædvanlig bekvem, og typisk derudover den mest betalelige leveringsudgave.
8Trustpilot giver dig regulære passelige chancer for at studere mange øvrige køberes oplevelser og derved stiller vi forslag om, at du tjekker online forretningens ratings forud for at du shopper billige støbeplader online. Facebook tilbyder derudover aldeles fine genveje til at få en idé om webbutikkens kundetilfredshed.
9Vi går generelt ind for kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er en del af en retningslinje, der hjælper køber imod bedrageriske e-butikker. Som alternativ kunne du drage fordel af en billig afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, for så vidt du efterspørger at finansiere pengene over en periode.