Jeg har fundet 8 webshops der sælger støbekrydsfiner, og skrevet deres priser ned for 100 m2 inkl. levering.

Den laveste pris lige nu er 100 m2 for kun 12.768 kr. Det er 56 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 100 m2 støbekrydsfiner inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
12.768 kr.Køb
13.068 kr.Køb
15.365 kr.Køb
16.540 kr.Køb
16.912 kr.Køb
17.536 kr.Køb
17.600 kr.Køb
20.454 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Størrelser: 40 mm 25 mm 20 mm 12 mm 30 mm 13 mm 5 mm 15 mm16 mm 19 mm 22 mm 10 mm 28 mm

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt utrolig afgørende at undersøge, hvorvidt de produkter du vil købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Ellers kan du være nødt til at finde et andet.
Flere byggekæder udbyder et bredt sortiment, og andre specialiserer sig i en bestemt varetype. Du bør afveje hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange varer at vælge i mellem, udover blot støbekrydsfiner.
Der er variationer i udsalgspriserne på billige støbekrydsfiner fra byggecenter til byggecenter. Enkelte har gode priser, imens nogle satser på faglig sparring. Du må beslutte hvad der er vigtigst for dig.
Når du skal have dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare gerne vil undvære fragtomkostningen, så kan du overveje at køre byggematerialerne selv. Dette er i særdeleshed muligt ved de gængse byggemarkeder.
For en del er gør-det-selv projekter lig med talrige spørgsmål. Af den grund kan du med fordel købe fra en webshop, hvor du kan få information omkring støbekrydsfiner.
Du bør have fokus på hvilke betingelser butikken udsteder når du køber online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel returnering. Du bør derfor undersøge butikkens regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre udbyder produkter fra alle mulige leverandører, med det formål at du så kan handle fra et bredt sortiment af støbekrydsfiner online.
De udbredte byggekæder er tilgængelige i store dele af landet, og af den grund har folk valget om at bestille online og transportere byggematerialerne selv. Takket være dette har man mulighed for at blive fri for leveringsomkostningen, og sågar have varerne lige nu.
De store byggekæder er populære og almenkendte firmaer, hvilket kan give øget sikkerhed når du skal købe online. Dette kan du se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Størstedelen af nichespecifikke netbutikker har en enorm viden om de produkter de sælger online, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Altså vil du opleve mere erfaren service fra medarbejdere med ekspertviden i netop støbekrydsfiner.
Hovedparten af nichespecifikke netbutikker er producenter af de produkterne der kan købes hos de større byggemarkeder. Når du køber direkte på nichebutikkerne online får du et ekstra godt tilbud.
Majoriteten af små butikker er opstartsfirmaer, som i de fleste tilfælde har danske ejere, eventuelt sågar lokalt i dit område. Disse bidrager du til ved at købe støbekrydsfiner online på deres side.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

10-4 blev etableret i 1947, og er i dag arbejdsgiver for cirka 100 kollegaer i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

støbekrydsfiner harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og beskæftiger nu omkring 2.000 medarbejdere i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

støbekrydsfiner jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og udgøres i dag af omkring 2.100 ansatte i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og er i dag arbejdsgiver for cirka 500 ansatte i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og lønner i dag over 1.000 kollegaer i kædens 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

støbekrydsfiner silvan

Silvan kom frem i 1968, og udgøres nu af cirka 1.000 ansatte i kædens 41 varehuse. Silvan satser på gode tilbud til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Bygma startede i 1952, og er nu arbejdsplads for ca. 2.300 mennesker i selskabets 56 butikker. Bygma tilstræber salg til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og udgøres nu af cirka 2.000 medarbejdere i firmaets 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

støbekrydsfiner bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og lønner i dag mere end 1.000 mennesker i forretningens 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og styres dagligt af mere end 2.000 medarbejdere i firmaets 104 butikker. XL-Byg fokuserer på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1For udendørs byggeprojekter har eventuelt regnvejr en betydningsfuld rolle. Af den grund må du regelmæssigt tage notits af vejrvarslen i de dage der er op til starten på projektet, så du ikke kommer til at opleve at det uventet går i gang med at regne netop som du er ved at færdiggøre det avancerede projekt.
2Det kan være en god idé at indhente assistance til arbejdet, ikke mindst ift. krævende byggerier. Krævende projekter behøver flere personer. Endvidere må det være hurtigere og mere socialt at dele arbejdet med andre.
3Det kan give mening at tænke over hvorvidt det er muligt at klare det hele selv, eller du skal skaffe eksperthjælp til delelementer af projektet. Ifald du indhenter hjælp fra en professionel kunne det godt betale sig at indhente tilbud fra flere foretagender.
4Du skal unden ingen omstændigheder gå på kompromis med dit velbefindende, så husk sikkerhedstøj som eksempelvis arbejdshjelm der skåner dig med henblik på eventuelle risici. Det er vigtigt at du husker dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, især hvis du ikke har assistance fra en fagperson.
5Du må for alt i verden ikke undvære grej. Jævnligt kan det være af stor betydning at have udstyret parat før du igangsætter byggeprojektet. I øvrigt er det afgørende at medtage de medfølgende udgifter i din økonomi.
6Det vil vise sig værdifuldt at have de relevante materialer indkøbt inden du går i gang med din byggeproces. Du bør nedskrive en overskuelig indkøbsliste som samler alt hvad du får brug for, og som det næste granske hver enkelt ting, så du er overbevist om at du har husket alt.
7Typisk vil det være betydningsfuldt at have en budgetoversigt for ombygningen, så du har styr på den økonomiske del. Det bør være en fordel at notere alle poster, hvorefter man bør undersøge eventuelle tilbud på dem enkeltvis.
8Forberedelse er vejen til at nå problemfrit i mål med byggeprocessen. Du kunne overveje at udarbejde en strømlinet dagsorden, der fortæller hvilke opgaver der skal laves på hvilket tidspunkt, samt en tilhørende numerisk orden. Vær skarp når du sammensætter din tidsplan.
9Du finder ekstremt mange artikler og videoer via nettet som kan give dig inspiration. Ikke mindst YouTube bringer dig enorme mængder udbytterig information, i særlig grad ifald du kigger på engelsk.
10Før du starter dit byggeprojekt må det være temmelig meningsfuldt at være sikker på, at det du vil lave overholder gældende love. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der gælde forskellige regler for, hvad du gerne må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
11Der præsenterer sig ofte ubelejlige udfordringer når det gælder avancerede projekter, og pga. dette vil det være af stor betydning at der afsættes god nok tid i kalenderen, med det formål at man er overbevist om at nå det inden ens deadline.
12Nogle gange kan man spørge om støtte fra det offentlige til ombygninger. Det får man når projektet gør en forskel for klimaet. Af få støtte betinger at ombygningen har betydning for miljøet.
De mest populære byggemarkeder
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er virkelig beundringsværdigt. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 meninger, hvor hele 69 % giver den bedste karakter, og bare 8 % har givet 1 stjerne. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er fantastisk flot. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvor imponerende 84 % giver den bedste karakter, og alene 2 % giver bundkarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket tydeligvis er ekstremt godt arbejde. Karakteren tager udgangspunkt i 11.467 anmeldelser, hvor hele 86 % har givet den højeste karakter, og alene 2 % har givet den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som altså er ret så overlegent. Scoren er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvoraf hele 59 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 9 % giver dumpekarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ekstremt godt arbejde. Scoren er regnet ud fra 28.109 kommentarer, hvor hele 76 % kvitterer med topkarakter, og bare 4 % kvitterer med dumpekarakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsløsning skal du vælge?

En del internet foretagender tildeler til alt held diverse billige leveringsmåder til støbekrydsfiner. En der er meget almindelig er i øjeblikket at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente de nyindkøbte produkter når det passer dig bedst. Den er jo ultra smertefri, og oftest tilmed den mest letkøbte form for levering.

Du burde ligeledes vælge at få ordren bragt til din bolig eller ud til dit arbejdes adresse. Leveringstypen viser sig typisk en tak mere omkostningsfuld, men tillige ekstremt ukompliceret ved køb af støbekrydsfiner online. Den billigste fragtform vil dog utvivlsomt være at hente ordren selv, som jo står og falder med at du har bopæl i kort afstand af online forhandlerens butikker, fx Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringshastigheden på støbekrydsfiner er selvfølgelig særdeles aktuel såfremt vi mangler produktet om et øjeblik, og i det øjemed er det sandelig på sin plads at du checker leveringstiden på støbekrydsfiner. En masse e-shops – for eksempel Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – stiller udsigt til billig levering efter en enkelt hverdag på masser af varenumre online, som trods alt er afhængig af at ordren lægges tidligere end et besluttet klokkeslæt, sådan at de garanteret kan nå at få produktet på posthuset forinden personalet får fri.

Indtil flere byggemarkeder lover gebyrfri levering på støbekrydsfiner online, men for det meste påkræves det at man køber for en bestemt pris. Alternativt kan man overveje den prisbilligste fragtmetode, hvilket mange gange vil blive at få fragtfirmaet til at køre dine produkter til et udleveringssted.

Masser af netbutikker frembyder klik-og-hent hvor du handler billig støbekrydsfiner på nettet og afhenter i byggemarkedet. For eksempel Bygma, Jem og Fix, Silvan, 10-4, XL-Byg, Stark, Davidsen, Bauhaus og Harald Nyborg. Byggecentrene yder blandt andet click-and-collect på støbekrydsfiner i følgende områder:

Vejle, Thisted, Ikast, Ølstykke, Dragør, Lyngby, Køge, Solrød Strand, Hørsholm, Ishøj, Aalborg, Hillerød, Valby, Stenløse, Sønderborg, Nærum, Skive, Brønshøj, Jyllinge, Lystrup, Frederikssund, Søborg, Vanløse, Ballerup, Brabrand, Randers, Hobro, Nykøbing Falster, Korsør, Haslev, Hjørring, Vallensbæk, Nyborg, Brøndby, Helsingør, Hedensted, Rødovre, Næstved, Herning, Hvidovre, Viborg, Gentofte, Vordingborg, Slagelse, Odense, Roskilde, Glostrup, Aabenraa, Frederiksberg, Allerød, Taastrup, Esbjerg, Virum, Rudersdal, Svendborg, Haderslev, Ringsted, Risskov, Greve, Frederikshavn, Kalundborg, Albertslund, Brønderslev, Værløse, Farum, Tårnby, Kolding, Fredericia, Middelfart, Åbyhøj, Varde, Silkeborg, Højbjerg, Holbæk, Struer, Grenaa, Holstebro, København, Hedehusene, Horsens, Herlev, Nørresundby, Aarhus, Nakskov, Frederiksværk, Charlottenlund, Gladsaxe, Skanderborg, Tilst, Kokkedal, Birkerød, Lillerød, Rønne, og Odder, .

Klik-og-hent ift. støbekrydsfiner er tilgængeligt i alle regioner af landet: Jylland (Syddanmark, Midtjylland, Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Østjylland), Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn) og Sjælland (Midtsjælland, Falster, Lolland, Vestsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Sydsjælland, Amager, Nordsjælland).

Når vi kigger i tendenserne står det klart, at mennesker ofte leder efter eksempelvis støbekrydsfiner online og støbekrydsfiner tilbud. Derudover oplever vi tit online shoppere efterspørge for eksempel støbekrydsfiner priser, billig støbekrydsfiner samt køb støbekrydsfiner, plus de kendte byggecentre som Bygma, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Silvan og Harald Nyborg.

Den bedste pris på støbekrydsfiner

Det har vist sig at være særligt ukompliceret for os alle at sammenligne priser på billige støbekrydsfiner online på flere e-butikker, og til gengæld har en hel del internet outlets ikke kunne lade være med at reducere priserne på støbekrydsfiner voldsomt, og i øvrigt præstere gebyrfri levering.

Det kan dog til hver en tid blive fordelagtigt at besigtige nogle få e-forhandlere efter rabatter og tilbud på støbekrydsfiner online inden du bestiller, så du er skudsikker på at indhente den mest billige pris. Kig ikke bare på de gængse byggecentre som XL-Byg, Silvan, Stark, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg og 10-4.

Man bør imidlertid være så påvagt, at hvis en online butik reklamerer billige støbekrydsfiner online til salg for en pris der er enormt favorabel, så burde det i nogle tilfælde være et faresignal om en uægte internet butik. Kortbestillinger er i hvert fald omfattet af en ordning, hvilket hjælper kunden imod uoprigtige butikker på nettet.

Vi går generelt ind for kortbetalinger eller mobilbetaling. Som et alternativ burde du anvende et afbetalingstilbud fra fx ViaBill, såfremt du tilstræber at afdrage regningen på støbekrydsfiner over et længere tidsrum. Dette fås normalt i specialiserede netshops, i modsætning til de kendte byggekæder som fx Bygma, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Stark, Bauhaus og 10-4.

Når man kigger i tallene bliver det tydeligt, at online shoppere ofte kigger efter fx støbekrydsfiner online og støbekrydsfiner tilbud. Foruden dette oplever vi ofte online shoppere søge efter eksempelvis køb støbekrydsfiner, billig støbekrydsfiner og støbekrydsfiner priser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg støbekrydsfiner er 9034 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 9 brugeranmeldelser.

Er meget tilfreds med handlen” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Størrelser: 25 mm 15 mm16 mm 40 mm 19 mm 22 mm 20 mm 30 mm 28 mm 13 mm 12 mm 10 mm 5 mm

Tjek tidligere brugeres oplevelser

Trustpilot frembringer de facto hæderlige løsninger til at efterse ganske mange aktuelle konsumenters domme og herved er det prisværdigt, at du beser internet forhandlerens kritik før du placerer din ordre på billige støbekrydsfiner online.

Facebook tilbyder endvidere super gode muligheder for at få en idé om internet forretningens kundefokus. Derudover møder vi mange online forhandlere hvor folk kan aflevere en evaluering af virksomhedens service, hvilket også må drages fordel af til at danne dig et indtryk af kundernes tilfredshed.

Før folk bestiller billige støbekrydsfiner online på en internet virksomhed bør man i princippet få overblik over e-butikkens handelsbetingelser, men det er oftest ikke specielt ophidsende, specielt med de store byggekæder som Stark, Bauhaus, Silvan, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma og Harald Nyborg.

Alternativet kunne være at finde ud af hvorvidt netbutikken er medlem af e-mærket, hvilket typisk er en sikkerhed for at netbutikken tilslutter sig gældende dansk lovgivning, udover at webbutikken nu og da overværes af fagfolk der behersker lovgivningen.

Desuden giver det dig chance for en hjælpende hånd, for så vidt du skulle få vanskeligheder som følge af dit indkøb af støbekrydsfiner. Derudover tilrådes det at kunden er oppe på mærkerne omkring de primære regler der har betydning for købet af støbekrydsfiner online, som eksempelvis hvilken returrettighed netbutikken benytter.

I relation til det er det på samme måde relevant, at man stadig bibeholder sin e-mail kvittering, således man senere vil kunne dokumentere bestillingen af støbekrydsfiner, uafhængig af om man har bestilt ved 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Bygma, Stark, Davidsen eller Bauhaus.

Per O gav 5 stjerner

De er hurtigt til at send vare

Else M gav 4 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

Hanne Larsen gav 5 stjerner

Meget hurtig levering

Martin gav 4 stjerner

Har handlet der før

9 tips til indkøb via nettet
1Generelt foreslår vi at tjekke hvorvidt online butikken er tilsluttet e-mærket, grundet at det er en sikring om at e-forhandleren understøtter de danske love, foruden at online webshoppen nu og da overværes af eksperter der har megen viden om lovene på området. Før nogen handler billige støbekrydsfiner hos en internet virksomhed kunne man reelt gennemlæse netbutikkens handelsbetingelser.
2Fragtperioden kan vise sig at være rigtig afgørende i tilfælde af at man behøver din pakke omgående, og derfor er det øjensynligt fornuftigt at du studerer den estimerede leveringsdato på støbekrydsfiner. En lang række internet selskaber reklamerer med billig 1 hverdags levering på massevis af varenumre, der dog kræver at ordren lægges inden et besluttet klokkeslæt.
3Den billigste leveringsmodel vil i de fleste tilfælde være at hente produkterne selv, men den mulighed stiller krav om at du er tæt på netshoppens hjemsted. Den mulighed for fragt er selvfølgelig vældig afgørende når vi absolut skal bruge støbekrydsfiner inden for kort tid. Alternativt så yder nogle webshops billig fragt, men i reglen gælder det kun hvis man køber for et bestemt beløb.
4Indtil flere internet outlets garanterer fragt uden beregning på støbekrydsfiner, men i reglen stiller det krav om at du handler for en fastsat sum. Som alternativ kunne man tage den mest billige leveringsmodel, som tit vil blive at få fragtmanden til at køre dine varer til et udleveringssted. Fragtformen bliver gennemsnitligt ligeledes ekstremt uproblematisk. Den prisbilligste slags levering vil dog altid være selv at hente produkterne.
5Mange online butikker yder nu om stunder mange forskellige billige leveringsmodeller til støbekrydsfiner. En der er meget anvendt er i øjeblikket levering til en pakkeshop, som gør det muligt at hente bestillingen når du har tid. Fragtformen er jo ekstremt overkommelig, og oftest ydermere den billigste leveringsmulighed.
6Det har vist sig at være meget let for købere at søge information om priser online på billige støbekrydsfiner i blandt flere online virksomheder, og derved yder flere internet varehuse fragt uden beregning. Dog kan det immervæk vise sig tiden værd at analysere forskellige internet butikker efter udsalg og tilbud før du gennemfører din handel, sådan at du er garanteret at antage den mest attraktive pris.
7Generelt slår vi et slag for kortkøb eller mobilbetaling. Køb med gængse betalingskort er inkluderet i en lov, hvilket garanterer dig som køber overfor uægte webbutikker. Alternativt kunne du drage fordel af en billig afdragsløsning som f.eks. ViaBill, forudsat du agter at godtgøre prisen over tid.
8Forud for at nogen køber billige støbekrydsfiner i en netshop bør de i reglen tage stilling til e-butikkens forretningsbetingelser, men det er typisk en omfattende opgave. Ligeså kan det være til hjælp at du er klar over de vigtigste vedtægter der har indvirkning på købet af billige støbekrydsfiner online, f.eks. hvilken ombytningsret online shoppen tilsikrer.
9Trustpilot frembringer regulære relevante chancer for at iagttage en lang række tidligere kunders tanker og af den grund går vi ind for, at du betragter e-forretningens anmeldelser inden du køber billige støbekrydsfiner online. Facebook bringer dig lige så vel visse stabile genveje til at få indtryk af online webshoppens popularitet.