Jeg har fundet 30 webshops der sælger støbegrus, og skrevet deres priser ned for 1.000 kg inkl. levering.

Den laveste pris lige nu er 1.000 kg for kun 885 kr. Det er 51 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 1.000 kg støbegrus inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
885 kr.Køb
899 kr.Køb
901 kr.Køb
948 kr.Køb
962 kr.Køb
1.015 kr.Køb
1.015 kr.Køb
1.026 kr.Køb
1.031 kr.Køb
1.046 kr.Køb
1.046 kr.Køb
1.050 kr.Køb
1.060 kr.Køb
1.109 kr.Køb
1.113 kr.Køb
1.135 kr.Køb
1.149 kr.Køb
1.186 kr.Køb
1.233 kr.Køb
1.233 kr.Køb
1.245 kr.Køb
1.294 kr.Køb
1.394 kr.Køb
1.512 kr.Køb
1.563 kr.Køb
1.574 kr.Køb
1.785 kr.Køb
2.045 kr.Køb
2.135 kr.Køb
2.149 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Størrelser: 0-4 mm 0-8 mm

Mængder: 1 m3 15 kg 20 kg 500 kg 1 ton 25 kg 25 kg 800 kg 1000 kg

Levering: i bigbag trailer i løs vægt i poser vognlæs løst leveret i sække hent selv afhentning

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal vide hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du slipper for udfordringer med bl.a. reklamationer. Derfor skal man undersøge firmaets regler.
For mange er gør-det-selv projekter lig med en masse spørgsmål. Dermed bør du shoppe hos en netbutik, som giver sparring omkring støbegrus.
Nogle byggecentre sælger et bredt udvalg af varer, imens andre specialiserer sig i en enkelt gruppe af vare. Du skal gennemtænke hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange forskellige typer af varer at vælge i blandt, foruden bare støbegrus.
Det er selvfølgelig super vigtigt at undersøge, hvorvidt det produkt du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Hvis ikke kan du kigge andetsteds.
Ifald du skal bruge varerne med det samme eller blot vil undvære fragtomkostningen, så kunne du overveje at transportere varerne selv. Dette er hovedsageligt en mulighed i de store byggecentre.
Der er forskel på udsalgspriserne på billige støbegrus fra webshop til webshop. En del giver billige priser, imens øvrige tilbyder kompetent sparring. Du må overveje hvad der for dig betyder mest.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder findes i det meste af landet, og på grund af det har kunderne tilbuddet om at bestille online og køre produkterne på egen hånd. På grund af det kan du overveje at blive fri for fragtomkostningen, og ovenikøbet hente produkterne hurtigere.
De udbredte byggekæder køber varer fra en lang række forskellige nichebutikker, og dermed har du mulighed for at shoppe fra et stort udvalg af støbegrus online.
De store byggemarkeder er etablerede og anerkendte virksomheder, som kan bidrage til øget troværdighed når man handler online. Dette kan du se som positivt.

Nichewebshop

Mange specialiserede netshops er producenter af produkterne der kan købes hos de større byggemarkeder. Ved at købe direkte fra nicheforretningerne online er det muligt at få billigere priser.
Størstedelen af nicheforretninger på nettet har en dybdegående viden om det produktsortiment de har online, idet de har skarpt fokus på disse varer. Ergo vil du opleve mere god hjælp fra ansatte der er eksperter i lige præcis støbegrus.
Alverdens niche netbutikker er små familievirksomheder, der typisk er danske, måske tilmed lokalt nær dig. Dem understøtter du ved at bestille støbegrus online hos dem.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og udgøres nu af ca. 2.000 mennesker i de 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på salg til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 100 kollegaer i firmaets 6 byggecentre. 10-4 tilstræber salg til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

støbegrus harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 mennesker i kædens 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

støbegrus silvan

Silvan kom frem i 1968, og lønner i dag flere end 1.000 kollegaer i deres 41 varehuse. Silvan fokuserer på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 personer i firmaets 9 byggecentre. Davidsen har fokus på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og udgøres nu af i nærheden af 500 ansatte i de 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber salg til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

støbegrus bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og styres dagligt af cirka 1.000 medarbejdere i forretningens 17 butikker. Bauhaus satser på gode tilbud til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

støbegrus jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og lønner i dag mere end 2.100 mennesker i de 122 varehuse. Jem og Fix specialiserer sig i at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 kollegaer i byggemarkedets 72 butikker. Stark har fokus på salg til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og omfatter i dag i nærheden af 2.300 medarbejdere i forretningens 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Potentielt kan det vise sig afgørende at du har de nødvendige byggematerialer klar før du går til værks med arbejdet. Du bør sammenfatte en simpel indkøbsliste hvor der bør fremgå alt du har brug for, og efterfølgende eftergå oversigten, med det formål at du er sikker på at der ikke mangler noget.
2Planlægning vedbliver at være kilden til at lykkes med byggeprocessen. Du er nødt til at liste en struktureret køreplan, der dikterer hvilke gøremål der skal løses på hvilke tidspunkter, og en tilhørende prioriteringsliste. Husk at være skarp når du udarbejder oversigten.
3I mange tilfælde vil det være fundamentalt at nedskrive en budgetoversigt for dit byggeprojekt, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det må være sundt at dokumentere alle udgiftsposter, og dernæst nedfælde online tilbud på dem en ad gangen.
4Måske du burde tage til overvejelse hvorvidt du selv bør stå for hele projektet, eller du hellere bør få hjælp fra en fagperson til områder af projektet. Såfremt du køber hjælp fra en professionel kan det være fordelagtigt at hente priser fra forskellige leverandører.
5Der ligger rigelige mængder af instruktioner og videoer via internettet hvor du kan få gratis hjælp. Navnligt YouTube bringer dig store mængder udbytterig oplysning, især forudsat at man kigger i hele verden.
6Forud for at du påbegynder byggeriet kan det være ufatteligt essentielt at du sikrer dig, at byggeprojektet overhovedet ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i hvordan du bor kan der gælde en række regler omkring, hvad du må, og hvad der ikke må laves.
7Der præsenterer sig som regel uforudsigelige bump på vejen i tilfælde med svære opgaver, og på grund af det er det betydningsfuldt at der afsættes tilstrækkelig plads i handlingsplanen, som er vigtigt for at man er sikker på at man når det til siden.
8Det kan overvejes at sikre sig hjælp til dele af projektet, specielt ved større projekter. Krævende ombygninger skal gerne udføres af flere personer. Samtidig viser det sig mere produktivt og sjovere når man ikke er alene om det.
9Du bør for alt i verden ikke forsømme din sikkerhed, så glem ej sikkerhedstøj som arbejdshjelm som hjælp overfor mulige ulykker. Det er essentielt med fokus på dit velbefindende i byggeprojektet, hovedsageligt hvis du ikke investerer i hjælp fra en fagmand.
10Du vil ikke på noget tidspunkt gå ned på værktøj. Typisk vil det vise sig smart at have udstyret til rådighed forinden du begynder på byggeriet. Glem ikke at medregne de tilhørende omkostninger i budgettet.
11Ved opgaver udenfor kan eventuelt regnvejr få en vigtig rolle. Af den årsag bør du hyppigt tage notits af vejrberetningerne i tiden op til byggeprojektet, så du ikke kommer til at opleve at det med et brag går i gang med at stå ned i stænger bedst som du er ved at færdiggøre det krævende projekt.
12Nogle gange kan man hente et bidrag fra det offentlige til byggeprojekter. Det bliver givet hvis renoveringen hjælper miljøet. Den økonomiske støtte forudsætter med andre ord at byggeprojektet har en positiv indvirkning på naturen.
De mest vellidte byggecentre
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, som selvsagt er meget overlegent. Vurderingen er baseret på 28.109 anbefalinger, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med maksimum point, og bare 4 % har givet 1 stjerne. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er absolut godt arbejde. Scoren grundlægges af 19.208 bedømmelser, hvor intet mindre end 84 % giver den bedste karakter, og kun 2 % giver 1 stjerne. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er temmelig beundringsværdigt. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 kommentarer, hvor intet mindre end 86 % giver 5 stjerner, og bare 2 % giver dumpekarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket altså er meget imponerende. Vurderingen grundlægges af 2.856 kommentarer, hvor intet mindre end 59 % giver den bedste karakter, og kun 9 % har givet 1 stjerne. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er utrolig betryggende. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 bedømmelser, hvor ikke mindre end 69 % har givet toprating, og kun 8 % har givet den laveste karakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.

Normale spørgsmål om støbegrus

 • Hvad koster støbegrus?
 • Hvor meget vejer støbegrus?
 • Hvor købes støbegrus billigt?
 • Hvor købes støbegrus online?
 • Hvad er støbegrus?
 • Hvor er støbegrus på tilbud?
 • Hvilken leveringstype skal jeg vælge?

  En hel del internet outlets tilbyder på nuværende tidspunkt flere billige leveringsløsninger til støbegrus. En af de mest almindelige er i dag levering til et afhentningssted, så du selv kan hente din pakke når du har lyst. Leveringsformen er nemlig ekstremt ligetil, samt oftest også den mest betalelige leveringsmanér.

  Du kan ydermere foretrække at få leveret hjem til dig eller ud til dit arbejdes adresse. Denne viser sig typisk en kende mere pebret, men på den anden side usædvanlig praktisk med støbegrus online. Den billigste fragtmulighed er unægtelig at hente varerne selv, men den løsning betinges af at du lever nærved internet webshoppens butikker, fx Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

  Fragttiden på støbegrus kan være vældig vital i tilfælde af at man har brug for varen om kort tid, og med det formål er det jo på sin plads at man checker leveringstiden for støbegrus. Adskillige online shops – herunder Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – stiller udsigt til billig dag-til-dag levering på mange af deres varer online, som dog betinges af at bestillingen placeres forinden et nøjagtigt tidspunkt, således at de har mulighed for at nå at få produktet sendt afsted forud for at de lageransatte tager hjem.

  Flere byggemarkeder lover gebyrfri levering på støbegrus online, men i mange tilfælde påkræves det at du shopper for en fastsat pris. Som alternativ burde man overveje den mest prisbevidste metode til levering, der ofte er at få kørt dine varer til en pakkeshop.

  De største byggemarkeder tilbyder klik-og-hent hvor man bestiller billig støbegrus derhjemme men afhenter i butikken. Fx XL-Byg, 10-4, Silvan, Stark, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Bauhaus og Harald Nyborg. Byggecentrene foreslår for eksempel afhentning af støbegrus i disse områder:

  Køge, Varde, Herlev, Vejle, Holstebro, Frederikssund, Hørsholm, Korsør, Hedensted, Virum, Ringsted, Nærum, Nykøbing Falster, Søborg, Odder, København, Haslev, Gentofte, Taastrup, Tilst, Højbjerg, Ølstykke, Glostrup, Skanderborg, Grenaa, Greve, Gladsaxe, Risskov, Nakskov, Brønderslev, Brønshøj, Randers, Værløse, Fredericia, Silkeborg, Haderslev, Rudersdal, Aabenraa, Hobro, Kalundborg, Nørresundby, Lyngby, Vordingborg, Rødovre, Ishøj, Næstved, Vallensbæk, Frederiksværk, Tårnby, Kokkedal, Thisted, Lillerød, Svendborg, Frederiksberg, Sønderborg, Rønne, Frederikshavn, Valby, Kolding, Brøndby, Middelfart, Dragør, Charlottenlund, Solrød Strand, Herning, Aarhus, Esbjerg, Stenløse, Lystrup, Viborg, Holbæk, Slagelse, Åbyhøj, Hvidovre, Helsingør, Aalborg, Albertslund, Allerød, Jyllinge, Odense, Ikast, Farum, Skive, Ballerup, Nyborg, Hjørring, Roskilde, Birkerød, Vanløse, Hedehusene, Brabrand, Hillerød, Horsens, og Struer, .

  Klik-og-hent af støbegrus er tilgængeligt i alle områder af landet: Jylland (Syddanmark, Østjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Vestjylland), Sjælland (Sydsjælland, Amager, Lolland, Midtsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Falster, Østsjælland) og Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Sydfyn).

  Når der ses på data står det tydeligt, at internet shoppere typisk kigger efter blandt andet støbegrus tilbud og støbegrus online. Foruden dette oplever vi som regel folk efterspørge bl.a. billig støbegrus, støbegrus priser samt køb støbegrus, plus de kendte byggekæder som Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Stark, 10-4, Jem og Fix, Silvan og Davidsen.

  Spar penge på støbegrus

  Det er i dag i høj grad fremkommeligt for købere at tjekke tilbud på billige støbegrus online på flere webshops, og så har langt de fleste internet firmaer fundet det nødvendigt at mindske prisniveauet på støbegrus kolossalt, og ovenikøbet byde på fragt uden beregning.

  Trods dette kan det immervæk være fordelagtigt at checke nogle enkelte internet virksomheder i Danmark efter billige priser på støbegrus online før du bestiller, sådan at du er på den sikre side med at få fat i den skarpeste pris. Se ikke bare hos de gængse byggecentre som Bygma, Davidsen, 10-4, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan.

  Du bør trods alt være klar over, at i tilfælde af at en e-butik udbyder billige støbegrus online til en tilbudspris som anses for uforståeligt billig, så er det i nogle tilfælde være en indikator for en fup netbutik. Køb med betalingskort er på den anden side omsluttet af en forordning, hvilket begunstiger folk imod fup e-forretninger.

  Generelt anbefaler vi kortkøb eller MobilePay. Som et alternativ burde du anvende et afdragstilbud fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du vil finansiere beløbet til støbegrus senere. Det tilbydes som regel hos niche netbutikker, men dog sjældent de store byggemarkeder som eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Silvan, Davidsen og Stark.

  Ved indkig i tallene står det markant, at folk tit søger efter for eksempel billig støbegrus og støbegrus tilbud. Foruden dette oplever vi ofte internet shoppere lede efter eksempelvis køb støbegrus, støbegrus priser og støbegrus online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg støbegrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 19 brugeranmeldelser.

  Jeg havde en super god oplevelse!” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Størrelser: 0-8 mm 0-4 mm

  Mængder: 25 kg 20 kg 1000 kg 800 kg 500 kg 1 ton 25 kg 15 kg 1 m3

  Levering: i poser løst leveret i sække i løs vægt afhentning vognlæs hent selv trailer i bigbag

  Se nærmere på tidligere køberes anbefalinger

  Trustpilot præsterer fuldt ud relevante muligheder for at eftersøge en stor gruppe øvrige køberes oplevelser og på grund af dette tilrådes det, at du ser nærmere på e-shoppens omtaler forud for at du placerer din ordre på billige støbegrus online.

  Facebook frembringer på samme måde tilpas anstændige muligheder for at få kendskab til internet firmaets kundetilfredshed. Tilmed møder vi endda online selskaber i Danmark hvor det er muligt at meddele en bedømmelse af købsoplevelsen, hvilket ligeledes bør tages i brug til at bedømme hvor tilfredse kunderne er.

  Før nogen handler billige støbegrus online i en internet handler behøver man på en vis måde gennemlæse butikkens forretningsvilkår, det er dog almindeligvis ikke super interessant, særligt hos de velkendte byggecentre som Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Stark og Davidsen.

  En anden mulighed kunne derfor være at se nærmere på hvorvidt netbutikken er støttet af e-mærket, som almindeligvis er en angivelse af at online firmaet retter sig efter de danske regler, samt at online firmaet lejlighedsvis overvåges af jurister som mestrer de gældende bestemmelser.

  Det giver dig anledning til assistance, ifald du forvoldes vanskeligheder i processen med dit køb af støbegrus. For øvrigt anbefales det at køber er vidende om de mest vedkommende vilkår der kan have betydning for bestillingen af støbegrus online, som eksempelvis hvilken ombytningsret hjemmesiden har.

  I den relation er det tillige vigtigt, at man når som helst beholder sin e-mail kvittering, så man en anden gang vil kunne vidne om købet af støbegrus, ligegyldig om man handler ved Bauhaus, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, 10-4, Davidsen eller Harald Nyborg.

  Lone gav 5 stjerner

  Jeg fik min pakke

  Rasmus I gav 4 stjerner

  Varen kommer præcis som ønsket

  Bente Larsen gav 5 stjerner

  Dag til dag levering

  Christian Madsen gav 5 stjerner

  Fin omgående levering

  9 gode råd til internetshopping
  1Fragtperioden er selvfølgelig meget essentiel forudsat vi har behov for ordren om kort tid, og derfor er det bestemt væsentligt at du efterser det forventede leveringstidspunkt for støbegrus. En lang række internet handler garanterer billig levering på næstkommende hverdag på de fleste produkter, men vær vagtsom da det nødvendiggør at ordren placeres inden et besluttet klokkeslæt.
  2Det er efterhånden temmelig problemfrit for almindelige dødelige at sammenligne priser online på billige støbegrus fra flere online virksomheder, og herved yder masser af forretninger på nettet levering uden betaling. Men det kan ikke desto mindre blive profitabelt at eftergå nogle forskellige internet selskaber efter billige priser inden du køber, sådan at man er skråsikker på at skaffe sig den laveste pris.
  3Mange webbutikker i Danmark frembyder nu et hav af forskellige billige leveringsmåder til støbegrus. En af favoritterne er efterhånden at få leveret til et afhentningssted, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente varerne på et valgfrit tidspunkt. Leveringsformen er nemlig ualmindeligt overkommelig, og tit ydermere den mindst kostelige leveringsversion.
  4Den billigste form for levering vil i de fleste tilfælde være at hente varerne selv, hvilket nødvendiggør at du har bopæl i kort afstand af netshoppens arbejdslager. Den leveringsmulighed er ret afgørende når vi har behov for støbegrus lige om lidt. Alternativt så præsterer flere internet forretninger levering uden omkostninger, men i de fleste tilfælde kun ifald du indkøber for en fastsat pris.
  5Inden folk køber billige støbegrus på en online butik kan man principielt studere e-butikkens forretningsaftale, dog er det almindeligvis ikke særlig interessant. Tillige anbefaler vi at køber er vaks omkring de mest relevante vedtægter der har indflydelse på bestillingen af billige støbegrus online, eksempelvis den returneringsret internet butikken bruger.
  6Enkelte e-forhandlere sikrer fragt uden betaling på støbegrus, men undertiden kræver det at du bestiller for et konkret beløb. Ellers kunne du foretrække den mindst kostelige løsning til levering, der ofte vil blive at få fragtfirmaet til at køre dine varer til en pakkeshop. Muligheden bliver en gang i mellem til gengæld usædvanlig bekvem. Den prisbilligste leveringsløsning er unægtelig at hente pakken selv.
  7Trustpilot tilbyder ultra relevante løsninger til at iagttage en stor portion øvrige brugeres ratings og derfor går vi ind for, at du udforsker internet forretningens kritik inden du køber billige støbegrus online. Facebook medfører ydermere ultra ønskværdige metoder til at få kendskab til webshoppens troværdighed.
  8Vi slår generelt et slag for at kontrollere om online forhandleren er medlem af e-mærket, da det skulle være et kendetegn for at internet selskabet understøtter den officielle danske lovgivning, og at internet virksomheden lejlighedsvis kigges til af sagkyndige der har den nødvendige knowhow om bestemmelserne på området. Forud for at folk bestiller billige støbegrus hos en online shop kunne man faktisk se på virksomhedens forretningsbetingelser.
  9Generelt går vi ind for kortkøb eller betalinger med mobilen. Køb med betalingskort er omfavnet af et reglement, som dækker en overfor bedrageriske e-butikker. Som et alternativ kan du udnytte en afdragsordning som f.eks. ViaBill, hvis du vil klare regningen over flere uger.