Husejeren.dk

Stilladsgulv

Jumbo Stilladsgulv 35x300cm. TIL VANGESÆT
3.725 kr.
Læs mere
Jumbo Stilladsgulv 60x200cm.
410 kr.
Læs mere
Jumbo Stilladsgulv 50x200cm.
3.725 kr.
Læs mere
Jumbo Stilladsgulv 50x150cm.
3.225 kr.
Læs mere
Jumbo Stilladsgulv 60x150cm.
3.475 kr.
Læs mere
JUMBO Stilladsgulv 60x200cm.
287 kr.
Læs mere
JUMBO Stilladsgulv 60x150cm.
243 kr.
Læs mere
JUMBO Stilladsgulv 50x150cm.
225 kr.
Læs mere
JUMBO Stilladsgulv 50x200cm.
260 kr.
Læs mere
JUMBO Stilladsgulv 35x300cm. TIL VANGESÆT
260 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggemarkeder sælger et enormt udvalg, og andre fokuserer på en specifik varegruppe. Du skal forholde dig til hvorvidt det er vigtigt for dig at have adskillige typer af varer at vælge fra, foruden bare stilladsgulv.
Hvis du skal have byggematerialerne hurtigst muligt eller bare gerne vil slippe for leveringsomkostningen, så kunne du med fordel hente byggematerialerne på eget initiativ. Dette er i høj grad en mulighed ved de udbredte byggekæder.
Du kan finde forskelle i prisniveauet på billige stilladsgulv fra byggekæde til byggekæde. Enkelte har fokus på gode priser, imens nogle har kompetent rådgivning. Du bør forholde dig til hvad du foretrækker.
Du bør have fokus på hvilke regler butikken udsteder for dit køb online, så du undgår udfordringer med fx reklamationer. Af den grund skal man tjekke butikkens handelsbetingelser.
Det er selvfølgelig meget relevant at vide, hvorvidt de varer du er på udkig efter online faktisk er på lager i byggemarkedet. Ellers kan du være nødt til at tjekke de andre.
For nogle er byggeprojekter forbundet med mange spørgsmål. På grund af det kan det være en god idé at shoppe hos et online byggecenter, hvor du kan få rådgivning til valg af stilladsgulv.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder sælger varer fra mange forskellige producenter, og hermed kan du bestille fra et stort sortiment af stilladsgulv online.
De gængse byggecentre er tilgængelige i de større byer, og herigennem har flertallet valget om at handle online og fragte varerne selv. På grund af det kan man slippe for fragtomkostningen, og sågar skaffe produkterne nu og her.
De store byggemarkeder er populære og landskendte butikker, hvilket kan medvirke til øget tryghed når du skal handle online. Det vil nogle se positivt på.

Nichewebshop

Forskellige specialiserede webshops har en enorm viden om deres online produktkategori, idet de ikke sælger andet. Derigennem kan du få ekstremt kompetent rådgivning fra ansatte der er specialister i lige præcis stilladsgulv.
En masse nichefokuserede webshops styrer selv produktionen af produkterne der sælges i de kendte byggemarkeder. Idet du køber direkte fra de nichefokuserede webshops online får du lavere priser.
De fleste webshops med fokus på en enkelt niche er mindre firmaer, der oftest er dansk ejede, givetvis tilmed lokalt i dit område. Dem støtter du idet du handler stilladsgulv online på deres hjemmeside.
Danmarks største byggemarkeder

Bygma startede i 1952, og udgøres i dag af i omegn af 2.300 personer i firmaets 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

stilladsgulv silvan

Silvan kom frem i 1968, og omfatter i dag i omegn af 1.000 ansatte i virksomhedens 41 butikker. Silvan fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

stilladsgulv jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og lønner i dag ca. 2.100 personer i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på salg til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

stilladsgulv harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og udgøres i dag af mere end 2.000 ansatte i de 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og udgøres i dag af mere end 2.000 ansatte i de 104 butikker. XL-Byg satser på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og styres dagligt af over 500 kollegaer i deres 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Stark begyndte i 1896, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 personer i kædens 72 butikker. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og beskæftiger nu flere end 1.000 mennesker i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen har fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

stilladsgulv bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 ansatte i de 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og omfatter i dag mere end 100 kollegaer i kædens 6 butikker. 10-4 satser på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 500 millioner kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Det kan vise sig betydningsfuldt at have de nødvendige byggematerialer parat før du påbegynder byggeriet. Du får god gavn af at notere en punktforms indkøbsliste hvor der bør fremgå det du får brug for, og så eftergå hvert enkelt punkt, med øje for at du føler dig tryg ved at der ikke mangler noget.
2Du bør overveje om du selv kan lave helt projektet, eller du bør sikre dig hjælp fra en fagmand til delelementer af byggeprocessen. Hvis du indhenter hjælp fra en fagperson vil det i nogle tilfælde være en god idé at notere tilbud fra forskellige håndværkere.
3Du skal nødig se bort fra dit eget ve og vel, så husk sikkerhedsbeklædning som eksempelvis hoved- og fodbeklædning som sikring overfor eventuelle skader. Det er fundamentalt at du husker sikkerheden i dit byggeprojekt, især ifald du ikke har hjælp fra en fagmand.
4Der ligger et stort udvalg af guides og videoer på forskellige hjemmesider som kan hjælpe dig. Særligt YouTube tilbyder dig rigelig brugbar information, i særlig grad når du leder på engelsk.
5Det er af stor betydning at udfærdige en budgetoversigt for arbejdet, så du har styr på penge-delen af det. Det bør være økonomisk at beskrive alle omkostninger, hvorefter man bør finde frem til billige priser på hver enkelt.
6Det anbefales at få assistance til projektet, ikke mindst ved væsentlige byggeopgaver. Omfattende byggeprojekter bør udføres af mere end en person. Dertil viser det sig mere produktivt og mere minderigt når man er flere om det.
7Man må under ingen omstændigheder gå ned på grej. Tit vil det vise sig uundværligt at du har værktøjet klar når du tager fat på byggeriet. I øvrigt er det afgørende at indregne disse udgifter i dit udgiftsbudget.
8I nogle tilfælde kan man få offentligt tilskud til renoveringer. Det bliver givet såfremt ombygningen er miljøvenligt. At få tilbud om støtte er altså betinget af at renoveringen påvirker planeten.
9Forud for at du iværksætter dit byggeprojekt må det være temmelig værdifuldt at have styr på, at dit projekt overholder gældende love. Afhængigt af hvor du bor kan der vise sig gældende retningslinjer omkring, hvad du må, samt hvad der er ulovligt.
10Godt forarbejde vil være vejen til at få en god oplevelse med projektet. Du må have en struktureret køreplan, som dikterer hvilke arbejdsopgaver der skal løses på hvilke dage, og som ligeledes indeholder en numerisk orden. Vær skarp idet du laver tidsplanen.
11Ved projekter udendørs har vejrsituationen en afgørende rolle. Af den grund må du løbende holde øje med meldingerne om vejret når du nærmer dig arbejdets start, så det forhåbentlig ikke mod forventning går i gang med at piske ned når du lige er startet på dit krævende projekt.
12Der præsenterer sig stort set altid overraskende udfordringer ved omfangsrige byggeprojekter, og på grund af det kan det vise sig væsentligt at der er afsat god nok tid i køreplanen, som vil medvirke til at man kan være ubekymret om at man får det færdiggjort.
De bedst anmeldte byggekæder
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er yderst overlegent. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvor ikke mindre end 86 % har givet den højeste karakter, og kun 2 % giver 1 stjerne. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er ret så godt arbejde. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 anmeldelser, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med toprating, og kun 9 % kvitterer med den laveste karakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket vel at mærke er temmelig godt arbejde. Ratingen grundlægges af 28.109 meninger, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 4 % har givet dumpekarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som altså er ultra flot. Evalueringen er et gennemsnit af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 84 % har givet topkarakter, og alene 2 % giver 1 stjerne. Nu her har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er ekstremt flot. Karakteren grundlægges af 23.161 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet 5 stjerner, og bare 8 % giver bundkarakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Hvilken metode til levering er smartest?

Masser af forhandlere på nettet giver nu om stunder flere billige leveringsformer til stilladsgulv. Den mest almindelige er nu til dags at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du selv kan hente produkterne den dag der passer dig. Denne er jo temmelig smertefri, og tit endvidere den mest prisbevidste metode til levering.

Du bør lige så vel udse dig at få ordren leveret til din privatbolig eller til dit arbejdes adresse. Fragtmuligheden er til tider en tand mere bekostelig, men til gengæld ualmindeligt nem for stilladsgulv online. Den mest prisbevidste leveringsform vil dog i de fleste tilfælde være at hente ordren selv, men den løsning afhænger af at du befinder dig nærved e-handlens butikker, fx Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

Leveringstiden på stilladsgulv er usædvanlig vital ifald man absolut skal bruge varerne omgående, og med det formål er det forholdsvis væsentligt at man studerer den anslåede leveringsdato for stilladsgulv. En del e-firmaer i Danmark – herunder Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – stiller udsigt til billig 1 dags fragt på en række af deres varenumre online, hvilket dog beroer på at ordren aflægges tidligere end et fast klokkeslæt, med det formål at de kan nå at få varen pakket forinden pakkemedarbejderne har fri.

En hel del e-firmaer yder gratis levering på stilladsgulv online, men undertiden kun ifald der bestilles for et fastsat beløb. Desuden skal man udvælge den mest betalelige type af levering, hvilket ofte vil blive at få kørt dine produkter til en pakkeshop.

En række byggemarkeder tilbyder afhentning hvor du handler billig stilladsgulv på nettet og afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Silvan, Bygma, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg og Bauhaus. Byggecentrene giver blandt andet afhentning af stilladsgulv i følgende områder:

Jyllinge, Holstebro, Nykøbing Falster, Horsens, Greve, Lillerød, Birkerød, Viborg, Grenaa, Vanløse, Hedehusene, Gentofte, Stenløse, Randers, Haderslev, Vallensbæk, Ikast, Tilst, Nyborg, Køge, Rudersdal, Valby, Værløse, Ølstykke, Søborg, Herning, Højbjerg, Gladsaxe, Vejle, Thisted, Ishøj, København, Risskov, Ballerup, Lystrup, Glostrup, Haslev, Fredericia, Charlottenlund, Esbjerg, Frederikssund, Kolding, Slagelse, Allerød, Aalborg, Helsingør, Rødovre, Solrød Strand, Næstved, Brønderslev, Nørresundby, Skive, Hobro, Ringsted, Virum, Sønderborg, Varde, Brabrand, Odense, Frederikshavn, Åbyhøj, Brøndby, Nærum, Vordingborg, Silkeborg, Frederiksværk, Hedensted, Nakskov, Rønne, Roskilde, Kalundborg, Hillerød, Korsør, Brønshøj, Middelfart, Struer, Farum, Herlev, Aabenraa, Aarhus, Kokkedal, Tårnby, Lyngby, Hørsholm, Frederiksberg, Odder, Svendborg, Taastrup, Hvidovre, Hjørring, Skanderborg, Albertslund, Holbæk, og Dragør, .

Click-and-collect af stilladsgulv er en mulighed i de fleste områder af Danmark: Sjælland (Falster, Lolland, Østsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Amager, Bornholm, Nordsjælland, Hovedstaden), Jylland (Sydjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Vestjylland, Østjylland) og Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn).

Ses der på data står det klart, at internetbrugere jævnligt kigger efter for eksempel billig stilladsgulv og stilladsgulv tilbud. Derudover oplever vi typisk folk efterspørge eksempelvis stilladsgulv priser, køb stilladsgulv samt stilladsgulv online, foruden de gængse byggekæder som XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Stark, 10-4, Bygma, Jem og Fix og Silvan.

Gode tilbud på stilladsgulv

Det har vist sig at være særligt let for alle og enhver at sammenligne tilbud på billige stilladsgulv online hos diverse internet firmaer i Danmark, og derved har massevis af e-firmaer været tvunget til at formindske priserne på stilladsgulv betydeligt, og derudover garantere levering uden omkostninger.

Til gengæld kan det immervæk være indbringende at studere indtil flere butikker på nettet efter billige priser på stilladsgulv online forinden du placerer ordren, sådan at man er skudsikker på at skaffe sig den mest billige pris. Se ikke kun hos de udbredte byggemarkeder som Stark, 10-4, Silvan, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Man skal ikke desto mindre være obs på, at ifald en shop reklamerer billige stilladsgulv online til en pris som anses for himmelråbende overkommelig, så bør det undertiden være en indikation på en uærlig netshop. Bestillinger med betalingskort er dog omfattet af et reglement, som skærmer dig overfor uærlige butikker på nettet.

Vi anbefaler generelt betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kan du anvende et tilbud fra eksempelvis ViaBill, såfremt du vil afbetale regningen på stilladsgulv ude i fremtiden. Dette fås som regel i specialiserede netbutikker, i modsætning til de kendte byggemarkeder som eksempelvis 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, XL-Byg og Stark.

Ved kig i statistikkerne fremstår det tydeligt, at folk tit efterspørger for eksempel stilladsgulv priser og stilladsgulv online. Foruden dette oplever vi som regel internet shoppere søge eksempelvis billig stilladsgulv, køb stilladsgulv samt stilladsgulv tilbud.

Undersøg eksisterende kunders vurderinger

Trustpilot resulterer i temmelig stabile chancer for at studere en stor gruppe andre brugeres reflektioner og derved er det prisværdigt, at du bliver klogere på internet webshoppens bedømmelser før du shopper billige stilladsgulv online.

Facebook giver dig lignende de facto gavnlige metoder til at få kendskab til e-forretningens pålidelighed. Tilmed ser vi en del shops på nettet hvor det er muligt at tilkendegive en omtale af ordreforløbet, som tillige må bruges til at tage stilling til kundetilfredsheden.

Forinden folk bestiller billige stilladsgulv online hos en internet handler behøver de sådan set have øje for e-shoppens handelsbetingelser, men det er bare et tidskrævende arbejde, især med de store byggemarkeder som 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Davidsen, Bygma og XL-Byg.

En anden mulighed kunne måske være at efterse om online virksomheden er medlem af e-mærke ordningen, grundet at det generelt er en erklæring om at online virksomheden føjer dansk lovgivning, tillige med at netbutikken rutinemæssigt evalueres af fagmænd som mestrer lovgivningen.

Det er en rigtig god chance for en håndsrækning, for så vidt du bliver udsat for problemstillinger som følge af din shopping med stilladsgulv. I øvrigt anbefales det at køberen er hensynstagende til de primære retningslinjer der kan have betydning for bestillingen af stilladsgulv online, som for eksempel hvilken byttepolitik online butikken lover.

Derfor er det tilmed relevant, at man stadigvæk opbevarer sin kvittering på e-mail, så man altid vil kunne bevise sin bestilling af stilladsgulv, ligegyldig om man handler hos Silvan, 10-4, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Davidsen eller Bauhaus.

Pia E gav 5 stjerner

Stjerneklar service!

Birthe Jørgensen gav 4 stjerner

Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

Hans P gav 5 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

Erik U gav 5 stjerner

I gør det super godt

9 gode råd til indkøb via nettet
1Forinden folk bestiller billige stilladsgulv i en forhandler på nettet behøver man på en vis måde skimme deres handelsvilkår, dog er det uden tvivl et tidskrævende arbejde. Foruden dette er det smart at køber er sat ind i de primære vedtægter der har betydning for shopping af billige stilladsgulv online, til eksempel hvilken byttepolitik netshoppen har.
2Generelt foreslår vi at tjekke om e-shoppen er godkendt af e-mærket, fordi det burde være en antydning af at internet virksomheden efterlever de opstillede regler, udover at internet forretningen en gang i mellem undersøges af jurister der har nøje kendskab til vilkårene på området. Forinden folk handler billige stilladsgulv på en online virksomhed behøver de faktisk studere deres forretningsvilkår.
3Vi tilråder generelt handler med kort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med betalingskort er omsluttet af en retningslinje, hvilket forsvarer dig imod uærlige netshops. Som en alternativ mulighed kan du overveje en afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, forudsat du tilstræber at godtgøre omkostningerne i flere bidder.
4Det er i dag i høj grad let gængeligt for købere at prissammenligne online på billige stilladsgulv på forskellige e-shops, og derfor garanterer utallige online forretninger portofri levering. Dog kan det til hver en tid vise sig smart at eftergå nogle enkelte outlets på nettet efter tilbud og rabat forud for at du handler, således at du er sikker på at antage den laveste pris.
5En hel del shops på nettet garanterer levering uden betaling på stilladsgulv, men for det meste forudsætter det at man handler for en bestemt sum. Alternativt skal du beslutte sig for den prisbilligste leveringsversion, hvilket typisk vil blive at få fragtmanden til at levere varerne til en pakkeshop. Leveringsmetoden er gennemsnitligt ydermere særligt ukompliceret. Den mest betalelige form for fragt vil dog til enhver tid være at du selv henter ordren.
6Trustpilot indebærer fuldstændig ønskværdige genveje til at studere en stor gruppe forhenværende brugeres vurderinger og på grund af dette er det prisværdigt, at du undersøger e-shoppens omtaler forud for at du handler billige stilladsgulv online. Facebook tilbyder lignende evigt gode løsninger til at få en idé om internet firmaets kundefokus.
7Leveringstiden kan i nogle tilfælde være rigtig udslagsgivende såfremt man absolut skal bruge dine nye varer om få sekunder, og af den grund er det ganske væsentligt at vi finder den anslåede leveringsdato på stilladsgulv. Flere online webshops tilsiger billig 1 dags fragt på adskillige varer, men som trods alt tager udgangspunkt i at ordren lægges forud for et angivent klokkeslæt.
8Den mest letkøbte leveringsform er uden tvivl at hente produkterne selv, hvilket dog beroer på at du lever tæt på internet forhandlerens lager. Den form for levering er naturligvis meget bestemmende hvis man behøver stilladsgulv om kort tid. Alternativt så frembyder nogle internet handler levering uden omkostninger, men typisk er det så præmissen at du indkøber for et fastslået beløb.
9Størstedelen af webbutikker i Danmark giver nu om stunder diverse billige former for fragt til stilladsgulv. En af de populære er nu til dags pakkeshops, hvor det er muligt at hente din pakke når det passer ind i din kalender. Fragtmetoden er jo særdeles simpel, samt mange gange tillige den mest letkøbte leveringstype.