Bosch Stiksavsklinge T 341 HM
338 kr.
Læs mere
Bosch Stiksavklinger T 744 D Speed for Wood pk á 3 stk
177 kr.
Læs mere
Bosch Stiksavklinger T 308 BF Extra-Clean til hårdt træ pk á 5 stk
176 kr.
Læs mere
Bosch Stiksavklinger T 118 A Basic for Metal pk á 5 stk
47 kr.
Læs mere
Bosch Stiksavklinger T 345 XF Progressor for Wood and Metal pk á 5 stk
133 kr.
Læs mere
Bosch Stiksavklinger T 318 BF Flexible for Metal pk á 5 stk
162 kr.
Læs mere
Bosch Stiksavklinger T 101 BR Clean for Wood pk á 5 stk
43 kr.
Læs mere
Bosch Stiksavklinger T 101 BR til træ pk. á 5 stk
69 kr.
Læs mere
Bosch Stiksavklinger T 344 D Speed for Wood pk á 5 stk
126 kr.
Læs mere
Bosch Stiksavklinger T 141 HM Special for Fiber og Plast pk á 3 stk
205 kr.
Læs mere
Bosch Stiksavklinger T 102 H Clean for PVC pk á 5 stk
76 kr.
Læs mere
Bosch Stiksavklinger T144D til træ pk á 100 stk
395 kr.
Læs mere
Bosch Stiksavklinger T144D til træ pk á 5 stk
40 kr.
Læs mere
Bosch Stiksavklinger T 127 D Special for Aluminium pk á 5 stk
63 kr.
Læs mere
Stiksavklinge slp 65 mm bim
336 kr.
Læs mere
Stiksavklinge sl 65x40 mm bim
300 kr.
Læs mere
Stiksavsklinge T 308 B Extraclean for Hard Wood Bosch 2 608 663 753
1.249 kr.
Læs mere
Stiksavsklinge T 308 B Extraclean for Hard Wood Bosch 2 608 663 752
384 kr.
Læs mere
Stiksavklinge 1 Stk. - Grov KwB 6217-21
209 kr.
Læs mere
Stiksavklinge T 308 BO Extraclean for Wood Bosch
545 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er byggeprojekter lig med alverdens spørgsmål. Af den grund bør du overveje at bestille ved et online byggemarked, hvor du bliver tilbudt rådgivning og sparring omkring stiksavsklinge.
Der er forskel på priserne på billige stiksavsklinge fra webshop til webshop. Enkelte har fokus på billige priser, og øvrige giver kompetent sparring. Du skal afveje hvad du helst vil have.
Flere byggekæder tilbyder et bredt sortiment, imens øvrige har fokus på en enkelt varetype. Du skal gennemtænke hvorvidt det er afgørende for dig at have mange varegrupper at vælge fra, udover bare stiksavsklinge.
Det er selvfølgelig meget relevant at tjekke, hvorvidt det produkt du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Som alternativ må du vælge et andet.
Du skal vide hvilke handelsbetingelser der gælder for dit køb online, så du undgår problemer med bl.a. reklamationer. Du bør derfor kende firmaets regler.
Hvis du skal bruge varerne nu og her eller bare ønsker at undgå fragtomkostningen, så kan du tænke over at køre produkterne på egen hånd. Dette er særligt muligt i de gængse byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og anerkendte butikker, som kan medvirke til øget troværdighed i forbindelse med dit køb online. Det vil nogle se en fordel i.
De kendte byggekæder er fysisk til stede mange steder i landet, og af den grund har folk adgang til at handle online og transportere produkterne selv. Herigennem har du valget om at blive fri for fragtgebyret, og endda få produkterne på kortere tid.
De velkendte byggekæder udbyder varer fra en lang række forskellige leverandører, hvorfor du kan shoppe fra et stort sortiment af stiksavsklinge online.

Nichewebshop

En masse nichefokuserede netbutikker er producenter af varerne der sælges fra større webshops. Når du køber direkte på niche netbutikkerne online kan du forvente at få billigere priser.
Majoriteten af niche webshops er små familievirksomheder, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, eventuelt sågar fra dit lokalområde. Disse kan du støtte idet du køber stiksavsklinge online på deres hjemmeside.
Forskellige webshops i små nicher er ekstremt passionerede omkring de produkter de sælger online, da de har skarpt fokus på disse varer. Af den grund formår de at yde en høj grad af informativ vejledning fra folk med specialistviden i netop stiksavsklinge.
Danmarks største byggekæder

Johannes Fog kom frem i 1920, og lønner i dag omkring 500 kollegaer i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

stiksavsklinge bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og styres dagligt af omtrent 1.000 personer i kædens 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og styres dagligt af flere end 1.000 ansatte i forretningens 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

stiksavsklinge jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og styres dagligt af over 2.100 medarbejdere i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på salg til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 kollegaer i de 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og lønner i dag ca. 2.000 kollegaer i selskabets 72 butikker. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

stiksavsklinge silvan

Silvan begyndte i 1968, og styres dagligt af ca. 1.000 ansatte i deres 41 butikker. Silvan satser på gode tilbud til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og omfatter i dag omkring 2.300 personer i firmaets 56 butikker. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

stiksavsklinge harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og udgøres i dag af omkring 2.000 personer i de 33 byggecentre. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 100 medarbejdere i firmaets 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 500 millioner kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Man skal aldrig mangle udstyr. Det er vigtigt at have det parat akkurat som du går løs med dit byggeprojekt. Derudover er det godt at påregne omkostningerne hertil i dit regnskab for byggeriet.
2I god tid inden at du opstarter byggeprojektet kan det være ret betydningsfuldt at have styr på, at byggeriet overholder loven. Afhængigt af hvor du bor vil der være mange love som beskriver, hvad der er lovligt, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
3Der er stribevis af instruktioner og videoer på diverse hjemmesider som der kan findes hjælp i. I særlig grad YouTube giver dig adgang til ekstremt meget brugbar viden, specielt forudsat at du bruger engelske søgeord.
4Du kan forsøge at få tilskud fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det ydes såfremt ombygningen er energi- og miljøvenligt. Tilskudet kræver altså at byggeriet gør en positiv forskel for klimaet.
5Måske burde du overveje om det er muligt at klare det hele selv, eller du alternativt skal få hjælp fra en ekspert til dele af det. Når du skal have assistance fra en fagmand er der penge at spare ved at notere tilbud fra diverse håndværkere.
6For opgaver udendørs har vejrsituationen en vigtig rolle. Af den grund bør du med jævne mellemrum se vejrberetningerne i dagene før arbejdets start, så det forhåbentlig ikke ud af det blå starter med at regne nøjagtig som du er ved at færdiggøre dit omfattende projekt.
7Godt forarbejde vil altid være kilden til at få en god oplevelse med byggeprocessen. Du er nødt til at nedskrive en effektiv køreplan, der dikterer hvilke opgaver der skal laves hvornår, med en dertilhørende kronologisk orden. Husk at være konkret idet du udarbejder din handlingsplan.
8Det kan overvejes at spørge om en hjælpende hånd til projektet, hovedsageligt i tilfælde af omfattende byggeprojekter. Krævende opgaver behøver flere personer. I øvrigt vil det blive bedre og mere minderigt når man er flere om at bidrage.
9Der kommer stort set altid utidige problemstillinger ved store byggeprojekter, og på grund af det vurderes det værdifuldt at man har afsat en god portion plads i arbejdsplanen, som gør at man kan være selvsikker på at man når det til siden.
10Du bør ikke på noget tidspunkt negligere din sikkerhed, så glem ej sikkerhedsbeklædning herunder sikkerhedssko som sikrer dig overfor mulige uheld. Det er yderst relevant med fokus på dit eget helbred i byggeprojektet, i særdeleshed ifald du ikke har assistance fra en fagmand.
11Typisk vil det være betydningsfuldt at have en budgetoversigt for byggeriet, så man ikke er i tvivl om økonomien. Det vil være behjælpeligt at tage noter til hver enkelt omkostning, hvorefter man kan dokumentere eventuelle tilbud på dem slavisk.
12Det kan blive værdifuldt at du har de nødvendige bygningsmaterialer til disposition forinden du starter dit byggeprojekt. Du kunne sammenfatte en hurtig indkøbsliste indeholdende alle de ting der bliver brug for, og som det næste efterse punkterne, hvormed du bliver sikker på at der ikke er nogen mangler.
Danskernes foretrukne byggemarkeder
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er ret så flot. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 ratings, hvoraf intet mindre end 59 % giver den bedste karakter, og blot 9 % giver bundkarakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er rigtig flot. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvoraf hele 76 % giver toprating, og alene 4 % giver bundkarakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som altså er ualmindeligt imponerende. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 kommentarer, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % har givet bundkarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er enormt betryggende. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 69 % giver topkarakter, og blot 8 % har givet 1 stjerne. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket altså er temmelig betryggende. Scoren tager udgangspunkt i 19.208 anbefalinger, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 2 % giver dumpekarakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken form for levering skal du vælge?

En del online selskaber tildeler nu en lang række forskellige billige leveringsmåder til stiksavsklinge. Den mest benyttede er for øjeblikket levering til et afhentningssted, og så kan du bare gå forbi efter de nyindkøbte produkter når det passer ind i din kalender. Metoden er jo i høj grad ligetil, og endda tilmed den mest letkøbte leveringsmetode.

Du bør endvidere vælge at bestille produkterne til levering til din lejlighed eller hus eller ud på dit arbejde. Metoden er i mange tilfælde en smule mindre billig, men derudover ualmindeligt hensigtsmæssig for stiksavsklinge online. Den mest letkøbte leveringsmulighed vil dog altid vise sig at være at du selv henter pakken, som dog står og falder med at du befinder dig lige ved internet selskabets byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Fragttiden på stiksavsklinge er ultra bestemmende ifald man absolut skal bruge din pakke lige om lidt, så med det formål er det rigtig fornuftigt at du kontrollerer det estimerede leveringstidspunkt ved stiksavsklinge. En lang række internet outlets – herunder Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – præsterer billig 1 dags levering på en række af deres varenumre online, som nødvendiggør at der bestilles tidligere end et fastsat tidspunkt, med hensynstagen til at de med sikkerhed kan nå at få dit nye produkt sendt afsted før pakkemedarbejderne holder fyraften.

Nogle enkelte e-butikker lover portofri levering på stiksavsklinge online, men i mange tilfælde er det så nødvendigt at du handler for en konkret pris. Desuden må man gribe den billigste mulighed for fragt, der tit vil være at få kørt dine produkter til en pakkeshop.

Masser af netbutikker foreslår click-and-collect hvor du køber billig stiksavsklinge derhjemme men selv henter i butikken. For eksempel Bygma, Bauhaus, Silvan, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, 10-4 og Harald Nyborg. Byggecentrene yder for eksempel klik-og-hent på stiksavsklinge i følgende områder:

Hedensted, Lystrup, Aarhus, Hillerød, Roskilde, Nakskov, Randers, Vejle, Svendborg, Korsør, Tårnby, Esbjerg, Herlev, Kokkedal, Dragør, Ikast, Brabrand, Frederikssund, Tilst, Charlottenlund, Åbyhøj, Søborg, Hjørring, Taastrup, Odense, Lillerød, Brønderslev, Thisted, Nørresundby, Ringsted, Odder, Herning, Ølstykke, Rødovre, Risskov, Silkeborg, Rønne, Højbjerg, Frederiksværk, Aalborg, Brøndby, Viborg, Slagelse, Jyllinge, Albertslund, Frederiksberg, Kalundborg, Fredericia, Solrød Strand, Rudersdal, Helsingør, Farum, Sønderborg, Frederikshavn, Lyngby, Skanderborg, Nærum, Stenløse, København, Værløse, Grenaa, Horsens, Køge, Hørsholm, Glostrup, Skive, Ballerup, Vanløse, Brønshøj, Struer, Holstebro, Virum, Vordingborg, Kolding, Hedehusene, Allerød, Ishøj, Gladsaxe, Birkerød, Næstved, Gentofte, Vallensbæk, Middelfart, Hvidovre, Nyborg, Hobro, Holbæk, Valby, Haslev, Greve, Aabenraa, Nykøbing Falster, Haderslev, og Varde, .

Afhentning ift. stiksavsklinge er en mulighed i samtlige regioner af landet: Jylland (Sydjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Syddanmark, Midtjylland, Østjylland), Sjælland (Nordsjælland, Lolland, Vestsjælland, Bornholm, Falster, Midtsjælland, Amager, Hovedstaden, Sydsjælland, Østsjælland) og Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn).

Når der ses på søgedata står det klart, at folk mange gange efterspørger blandt andet køb stiksavsklinge og billig stiksavsklinge. Derudover oplever man jævnligt online shoppere efterspørge bl.a. stiksavsklinge tilbud, stiksavsklinge online og stiksavsklinge priser, plus de store byggecentre som Bauhaus, Stark, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, Davidsen og Jem og Fix.

Spar penge på stiksavsklinge

Det er usædvanlig overkommeligt for os alle at søge sig frem til priser på billige stiksavsklinge online i blandt flere online outlets, og altså har de fleste e-handler set sig tvunget til at formindske udsalgspriserne på stiksavsklinge betydeligt, og i øvrigt love billig levering.

Det kan dog til hver en tid vise sig lønnende at prøve enkelte internet foretagender efter tilbud og rabatter på stiksavsklinge online forinden du gennemfører din bestilling, så man er sikret at opnå den mest billige pris. Kig ikke blot på de kendte byggekæder som XL-Byg, Bauhaus, Bygma, 10-4, Davidsen, Stark, Silvan og Jem og Fix.

Du må ikke desto mindre være så påpasselig, at når en e-shop frembyder billige stiksavsklinge online til en pris der er ekstraordinært lav, så burde det i nogle tilfælde være en indikation på en falsk online webshop. Køb med gængse betalingskort er ikke desto mindre omfattet af en bestemmelse, der forsvarer kunden overfor bedrageriske internet forhandlere.

Vi tilråder bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Som et alternativ bør du bruge et afdragstilbud fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du tilstræber at dække prisen på stiksavsklinge over en længere periode. Dette fås normalt i specialiserede netshops, men sjældent de velkendte byggemarkeder som fx Stark, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Bygma.

Når man kigger i søgedata bliver det klart, at internetbrugere mange gange søger efter bl.a. stiksavsklinge online og billig stiksavsklinge. Foruden dette ser vi typisk online shoppere efterspørge eksempelvis stiksavsklinge priser, køb stiksavsklinge samt stiksavsklinge tilbud.

Gennemsøg eksisterende kunders synspunkter

Trustpilot resulterer i absolut fine muligheder for at udforske flere forhenværende køberes anmeldelser og derved er det godt, at du eftersøger internet forhandlerens ratings forud for at du lægger din bestilling på billige stiksavsklinge online.

Facebook byder på ligeledes uden sammenligning relevante løsninger til at få kendskab til e-shoppens popularitet. Desuden møder vi endda online varehuse i Danmark som tilbyder folk at publicere en vurdering af virksomhedens service, hvilket ligeledes bør bruges til at få et indblik i hvor glade kunderne er.

Inden folk bestiller billige stiksavsklinge online hos en internet webshop kan de for at være på den sikre side kigge på butikkens betingelser, men det er mange gange en omfattende opgave, specielt på de store byggecentre som XL-Byg, Bygma, 10-4, Davidsen, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Stark.

Et alternativ kunne måske være at se om netshoppen er medlem af e-mærke ordningen, grundet at det ofte er en antydning af at internet forretningen opretholder den officielle danske lovgivning, foruden at internet forretningen jævnligt overvåges af specialister som behersker reglementet på området.

Desuden giver det dig anledning til assistance, hvis du udsættes for problemer i processen med din shopping med stiksavsklinge. Foruden dette går vi ind for at man er påpasselig med de vigtigste forhold i forbindelse med købet af stiksavsklinge online, som eksempelvis hvilken ombytningspolitik netbutikken anvender.

I relation til det er det tillige afgørende, at man stadigvæk beholder sin ordrekvittering, så man til enhver tid kan dokumentere sit køb af stiksavsklinge, hvad end man bestiller hos Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Silvan, Bygma eller Davidsen.

Hans gav 5 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

Anna V gav 4 stjerner

Fuld tilfreds

Lone Sørensen gav 5 stjerner

Det kører bare som det skal.

Karen Christensen gav 4 stjerner

Det fungerer jo bare

9 tips til køb på nettet
1Leveringstiden kan være virkelig central forudsat du behøver varen fluks, og med det formål er det naturligvis afgørende at du ser den forventede leveringstid for stiksavsklinge. Temmelig mange online webshops giver billig dag-til-dag levering på utallige varenumre, hvilket tager udgangspunkt i at transaktionen realiseres inden et besluttet tidspunkt.
2Generelt slår vi et slag for at tjekke hvorvidt internet forretningen er e-mærket, hvilket burde være en forsikring om at netshoppen anerkender de officielle regler, samt at online virksomheden løbende overvåges af eksperter som har indsigt i bestemmelserne på området. Forud for at nogen køber billige stiksavsklinge på en shop kunne man i reglen granske e-shoppens forretningsaftale.
3Generelt går vi ind for køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Handler med kort er inkluderet i en vedtægt, som dækker folk overfor uoprigtige internet shops. Som et alternativ kunne du bruge et tilbud fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du agter at afbetale pengene over tid.
4Det er i dag vældig enkelt for forbrugerne at analysere priser online på billige stiksavsklinge i blandt forskellige online outlets, og for det frembyder en lang række e-forhandlere fragt uden gebyr. Derfor kan det trods alt vise sig lønsomt at se nærmere på et par forskellige shops på nettet efter udsalg og tilbud før du shopper, så man er sikker på at få fat i den mest attraktive pris.
5Trustpilot leverer regulære fine muligheder for at sondere ganske mange nuværende brugeres domme og derfor rekommanderer vi, at du studerer e-firmaets kritik inden du shopper billige stiksavsklinge online. Facebook leverer ydermere temmelig pæne løsninger til at få indsigt i online forretningens pålidelighed.
6Forinden folk bestiller billige stiksavsklinge på en internet forhandler behøver man altid gennemgå e-butikkens vilkår, dog er det mange gange ikke specielt ophidsende. Udover dette stiller vi forslag om at du er på vagt for de fundamentale reglementer der kan influere på købet af billige stiksavsklinge online, til eksempel den bytteret internet webshoppen lover.
7En masse internet virksomheder udlover nu om dage en lang række forskellige billige leveringsudgaver til stiksavsklinge. En sikker vinder er i vore dage at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente de købte produkter når der er mulighed for det. Denne er jo temmelig uproblematisk, og ofte ligeledes den billigste form for levering.
8Den mindst kostelige metode til levering vil i de fleste tilfælde være at hente ordren selv, men dette stiller krav om at du befinder dig i nærheden af internet firmaets lager. Den form for fragt kan i nogle tilfælde være virkelig betydningsfuld ifald man behøver stiksavsklinge om få sekunder. Alternativt så lover en hel del internet varehuse gratis levering, men i de fleste tilfælde under forudsætning af at man aftager for en fastsat sum.
9Nogle enkelte e-handler i Danmark præsterer levering uden omkostninger på stiksavsklinge, men oftest påkræves det at du aftager for en fastsat pris. Som alternativ må man overveje den prisbilligste form for fragt, hvilket ofte vil være at få fragtmanden til at bringe dine varer til et afhentningssted. Leveringsformen bliver sædvanligvis desuden ultra fleksibel. Den mest prisbevidste fragtmulighed kan ikke modsiges at være at hente ordren selv.